Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Braşov
01-12-2010, 06:33 PM
Mesaj: #151
RE: Ştiri FC Braşov
Bogdan Nicolae şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă

Fundaşul Bogdan Nicolae şi-a reziliat, marţi, pe cale amiabilă, înţelegerea cu FC Braşov, el nefiind folosit niciun minut în turul campionatului de către tehnicianul Viorel Moldovan, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

Nicolae (33 de ani) a mai fost jucătorul lui FC Braşov în perioada 2002-2005. În total, el a bifat pentru formaţia de sub Tâmpă 132 de meciuri şi a reuşit să marcheze 5 goluri.

În cariera sa, fotbalistul a mai jucat la Rocar Bucureşti, Gloria Bistriţa, Astra Ploieşti, Steaua Bucureşti, Hapoel Bnei Sakhnin, FC Vaslui, CS Otopeni, iar din 2007 s-a aflat sub contract cu FC Braşov.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-13-2010, 07:54 PM
Mesaj: #152
RE: Ştiri FC Braşov
Măldărăşanu îşi doreşte ca în acest an să repete rezultatele din 2009

Mijlocaşul lui FC Braşov, Marius Măldărăşanu, a declarat, miercuri, la vizita medicală, că ar vrea ca în acest an să obţină cu formaţia ardeleană rezultate cel puţin la fel de bune ca în 2009 şi speră la o calificare în cupele europene.

"Aş vrea ca 2010 să fie un an cel puţin la fel de bun ca 2009 din punct de vedere profesional. În primul rând, îmi doresc sănătate mie şi familiei, iar restul sper să vină pe parcurs. Cred că am dovedit în acest tur de campionat că suntem o echipă destul de bună, care a pus probleme tuturor celor care se bat la titlu", a precizat Marius Măldărăşanu, adăugând că Unirea Urziceni, CFR Cluj, Steaua şi Timişoara se vor lupta pentru câştigarea campionatului.

Atacantul Dorel Zaharia susţine că obiectivul pentru anul 2009 este finala Cupei României, pe care îl consideră unul realizabil. "A fost totul în regulă la vizita medicală, iar acum suntem gata de perioada de pregătire fizică, una foarte dificilă. Sperăm ca după cele două cantonamente din Antalya să venim pregătiţi din toate punctele de vedere. În 2010 îmi doresc să jucăm finala Cupei României şi chiar să o câştigăm", a afirmat acesta.

Majoritatea jucătorilor din lotul braşovean au efectuat, miercuri dimineaţă, vizita medicală la Spitalul Judeţean Braşov, după ce marţi se prezentaseră doar 10 fotbalişti.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-18-2010, 05:40 PM
Mesaj: #153
RE: Ştiri FC Braşov
Moldovan spune că se gândeşte la câştigarea titlului

Antrenorul grupării FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, luni, că echipa sa poate deveni noua campioană a României, mai ales că primele opt echipe sunt despărţite în clasament de doar şapte puncte.

"Dacă Dinamo, care se află în spatele nostru, se gândeşte la titlu, pot spune că şi eu visez la acest lucru, totul este posibil. Trebuie să credem în şansa noastră, pentru că diferenţa de puncte este prea mică şi nu suntem cu nimic mai prejos decât celelelalte echipe. Returul va fi echilibrat, pentru că echipele sunt de valori apropiate. Echipa care va avea stabilitate financiară şi linişte va reuşi să câştige titlul de campioană", a spus Viorel Moldovan în cadrul unei conferinţe de presă.

Tehnicianul a indicat şi care este următoarea sa ţintă în ceea ce priveşte transferurile: "Mai căutăm un atacant care să înscrie goluri. În rest, nu vreau să bulversez prea mult echipa, mai ales că sunt mulţumit de toată lumea şi avem un lot omogen şi valoros".

În ceea ce-l priveşte pe mijlocaşul peruan în vârstă de 23 de ani, Julio Cesar Landauri, Moldovan a precizat: "Sper ca el să se adapteze cât mai rapid la cerinţele mele. Este un jucător care are calităţi, însă are nevoie de o perioadă de acomodare". De asemenea, antrenorul braşovenilor s-a referit şi la situaţia lui Rui Duarte: "Îl mai aşteptăm încă, sper să nu întârzie prea mult, pentru că trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică".

Altfel, Moldovan a apreciat nivelul la care a ajuns echipa sa de la reluarea pregătirilor: "Sunt mulţumit de felul în care s-au prezentat jucătorii la primele antrenamente din acest an. Este important să ne pregătim cât mai bine în această perioadă. Rezultatele din partidele de verificare nu mă interesează, dar asta nu înseamnă că vom trata superficial aceste meciuri. În această perioadă voi pune accent pe pregătirea fizică".

Delegaţia echipei FC Braşov va pleca marţi dimineaţa, cu avionul, spre staţiunea Lara (Antalya-Turcia) acolo unde, între 19 şi 30 ianuarie se va desfăşura primul cantonament din această iarnă.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut