Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Poli Timişoara
01-13-2010, 07:55 PM
Mesaj: #411
RE: Ştiri Poli Timişoara
Vasquez îşi doreşte să câştige titlul cu bănăţenii şi să evolueze în Liga Campionilor

Noua achiziţie a bănăţenilor, atacantul argentinian Pablo Osvaldo Vasquez, speră să se adapteze cât mai repede la FC Timişoara şi are ca obiective câştigarea titlului de campion şi participarea în Liga Campionilor.

"Fotbalul din Românie este puternic, la fel ca şi cel din Europa în general. Cred că visul oricărui jucător este să ajungă în Europa şi sunt mulţumit că am venit aici. Sosirea la Timişoara este un pas înainte, iar eu am venit aici să ajut echipa şi să câştigăm cât mai multe. Trebuie să devenim campioni şi să ajungem în Liga Campionilor sau, în cel mai rău caz, în Liga Europa. Mă voi bate pentru postul de titular şi sper să mă înţeleg bine cu toată lumea", a spus Vasquez după sosirea în România.

Preşedintele Consiliului Director al clubului timişorean, Gheorghe Chivorchian, a declarat, la rândul său, că este mulţumit de realizarea acestui transfer şi a dezvăluit că "negocierile cu jucătorul şi reprezentanţii lui au durat puţin, cam nouă ore".

Pablo Vasquez a ajuns marţi seară la Timişoara şi a semnat cu echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău un contract pe 3 ani cu drept de prelungire pe încă doi. Vazquez a evoluat ultima dată în Bolivia, la Strongest, şi a reuşit în sezonul trecut să marcheze 19 goluri în 33 de meciuri. Vasquez are 26 de ani şi 1,87 metri înălţime şi a mai evoluat de-a lungul carierei la formaţiile Club Atletico Argentino de Rosario, Coronel Bolognesi, Estudiantes, Newell's Old Boys şi Nueva Chicago. Atacantul va efectua miercuri vizita medicală, apoi va participa şi la primul antrenament.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-14-2010, 07:34 PM
Mesaj: #412
RE: Ştiri Poli Timişoara
Borceanu afirmă că va lupta alături de coechipierii săi pentru a câştiga titlul

Mijlocaşul lui FC Timişoara, Alexandru Bourceanu, a declarat, joi, că împreună cu colegii săi de echipă vor da totul pe teren în retur pentru ca formaţia bănăţeană să câştige campionatul în acest sezon.

"Vreau să fiu sănătos ca să pot să lupt alături de colegii mei pentru titlu. Nu ştiu dacă suntem printre favorite, pentru că fiecare e subiectiv când spune acest lucru despre echipa lui. Vom vedea cum sunt achiziţiile în timpul campionatului, atunci se văd dacă sunt bune sau nu", a spus Bourceanu.

Fundaşul Florin Maxim susţine că Timişoara se va bate la titlu împreună cu alte 4 echipe: "Vreau să iau titlul şi să mergem în cupele europene. Mă aştept la o concurenţă, dar aşa e într-un lot valoros unde sunt mulţi jucători foarte buni. Sper să joc cât mai mult, chiar dacă e concurenţă mare, mai ales acum când a venit şi Sepsi. Sperăm să confirme achiziţiile făcute în această iarnă. Vasluiul mi se pare o echipă foarte bună, Urziceniul şi ea este valoroasă, dar sperăm să se clatine serios după plecarea lui Dan Petrescu. Mai sunt Steaua şi CFR, deci sunt destule echipe care trag la titlu".

Vicecampioana FC Timişoara se va antrena timp de aproape o lună în Turcia, pe durata a două stagii de pregătire. Primul între 16-27 ianuarie, iar al doilea în perioada 30 ianuarie-12 februarie.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-15-2010, 09:21 PM
Mesaj: #413
RE: Ştiri Poli Timişoara
Sabău spune că achiziţiile din această iarnă au crescut valoarea lotului

Antrenorul lui FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, vineri, că transferurile efectuate în această pauză competiţională au crescut valoarea lotului, şi adăugă că pentru a câştiga titlul în acest sezon alb-violeţii trebuie să-şi îmbunătăţească evoluţiile.

"Sunt mulţumit de transferuri, valoarea lotului a crescut, avem acum concurenţă pe fiecare post. La sfârşitul turului am sesizat o formă bună a jucătorilor, o echipă mai matură cu jucători care au încredere mai mare în ei. A fost o experienţă utilă, cele 6 luni de muncă am avut satisfacţii atât noi cât şi conducerea. Suntem însă doar la jumătatea drumului iar în retur trebuie să avem un comportament şi mai bun", a spus Săbău, care este sigur de repatrierea lui Contra: "Am avut discuţii cu el, atât. Pe 25 ianuarie vine aici şi vedem. Sunt convins că se va perfecta transferul lui şi ne vom putea folosi de împrumutul lui până la vară".

Fostul internaţional a vorbit şi despre cele mai recente achiziţii ale Timişoarei: "Vazquez este nepregătit, din 2 decembrie nu a mai făcut nimic. E însă un jucător puternic, de luptă. Trebuie însă să aibă grijă şi răbdare, pentru că alături de colegi va reveni la forma lui. Tiago Costa este un jucător de mare luptă, de ambiţie, determinat. Sunt puţin descoperit în zona centrală acolo unde Dede, dacă nu va face faţă, ne trebuie încă un jucător de profil defensiv, în genul lui Alexa sau Bourceanu".

Tehnicianul s-a săturat de tergiversarea tratativelor de prelungire a contractelor fraţilor Karamian: "E greu să pregăteşti jucători care sunt în această situaţie. Nu ştiu ce va fi mai departe, cum trebuie să mă comport cu ei când ştiu că din vară nu îi voi mai avea. Eu nu stau la mâna lor, vreau să îi am la pregătiri. Oricum, dacă într-o săptămână se rezolvă situaţia lor, şi eu i-aş lăsa acasă, atunci ar rămâne nepregătiţi".

Sabău a mai afirmat că va renunţa la maximum 2 jucători după primul cantonament al iernii: "Probabil unu sau doi jucători vor pleca după ce ne întoarcem din Antalya. Nu pot să antrenez mulţi jucători, prefer să mă concentrez pe un lot restrâns, 22 şi 3 portari, în condiţiile în care nu avem decât un obiectiv în retur. Ne decidem după cantonament".

Delegaţia echipei va pleca sâmbătă în Antalya, acolo unde între 16 şi 27 ianuarie se va desfăşura primul cantonament din această iarnă.

Lotul deplasat în Turcia de Ioan Ovidiu Sabău: Pantilimon, Taborda, Supic - Bonfim, Tiago Da Costa, Brezinsky, Nibombe, Scutaru, Mera, Luchin, Maxim, Sepsi - Alexa, Artiom Karamian, Arman Karamian, Ionescu, Chiacu, Bourceanu, Curtean - Parks, Goga, Mansour, Magera, Mejia, Bucur, Vazquez.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-19-2010, 06:08 PM
Mesaj: #414
RE: Ştiri Poli Timişoara
Brezinsky este fericit că a revenit la antrenamente după un an de absenţă


Fundaşul lui FC Timişoara, Miloş Brezinsky, a declarat, luni, că este foarte bucuros că a revenit la antrenamentele echipei bănăţene după un an de absenţă, cauzată de o accidentare gravă la genunchi, şi vrea să demonstreze conducerii tehnice şi celei administrative că poate fi din nou titular.

"Sunt foarte fericit că pot să fac din nou antrenamente la capacitate maximă. Sper şi cred că voi fi sănătos de-acum încolo şi voi fi de ajutor echipei. Nu am jucat timp de 8 luni în niciun fel de partidă, amicală sau oficială. A fost un an foarte dificil pentru mine, dar acum sunt bine şi voi putea juca din nou la 100% din potenţial. Cred că pot reveni la nivelul de dinaintea accidentării, aşa cum am fost eu cunoscut. Vreau să demonstrez antrenorilor şi celor din club că pot juca la Timişoara", a spus Brezinsky pentru site-ul oficial al clubului.

Internaţionalul slovac a vorbit şi despre şansele echpei sale în lupta pentru titlu din acest sezon: "Ideal ar fi să câştigăm fiecare partidă, însă asta este foarte dificil, deoarece Liga I este foarte puternică. Este foarte greu să spui cine este favorit la titlu, deoarece toate formaţiile din faţă au şanse reale să devină campioane. Lupta va fi foarte echilibrată. Formaţia noastră a avut un an excelent, s-au făcut meciuri bune în Liga Campionilor şi în Liga Europa. Trebuie să păstrăm mai departe acelaşi ritm şi aceeaşi calitate pentru a juca din nou în cea mai importantă competiţie din Europa".

Fotbalistul s-a operat la genunchiul stâng în luna decembrie a anului 2008, din cauza unor probleme la ligamentul colateral intern, însă în perioada de pregătire a returului trecut durerile s-au înteţit şi a fost nevoit să se opereze din nou, fiindu-i curăţat şi meniscul.

În perioada 16-27 ianuarie, FC Timişoara se află în Antalya, unde efectuează primul stagiu de pregătire al iernii.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
04-02-2011, 02:52 AM
Mesaj: #415
RE: Ştiri Poli Timişoara
Uhrin: "Nu vreau presiune suplimentară"

Uhrin e convins că Steaua nu va presta un joc ultradefensiv. Antrenorul bănăţenilor spune că tradiţia îi obligă pe stelişti să joace ofensiv la Timişoara.

Dusan Uhrin le-a interzis jucătorilor săi să urmărească emisiunile sportive în săptămîna premergătoare partidei cu Steaua. "I-am rugat să n-o facă. Am nevoie de o echipă concentrată exclusiv la ceea ce are de făcut în teren", a motivat antrenorul ceh.

Uhrin vrea un regal fotbalistic mîine, la Poli - Steaua. "Va fi o presiune mai mare, un public atît de numeros obligă, trebuie respectat", a mai spus tehnicianul bănăţenilor.

Acesta e sigur că Steaua nu va adopta o tactică ultradefensivă pe Dan Păltinişanu. "Steaua nu a fost niciodată o echipă concentrată exclusiv asupra jocului defensiv. Nu poţi neglija o astfel de echipă: Surdu, Bilaşco sau Nicoliţă sînt fotbalişti de calitate. Ei şi-au îmbunătăţit jocul în ultimul timp, dar şi noi am reuşit să punem pe picioare un angrenaj solid în ultimele două luni. Voi hotărî mîine dimineaţă cine va juca în locul lui Zicu şi Bourceanu. Avem publicul de partea noastră, o susţinere care va conta enorm. Mă bucur că Poli a reuşit să umple stadionul la acest meci. Depinde de noi cum vom reuşi să ne achităm de sarcini la acest joc. Absenţele lui Zicu şi Bourceanu sînt importante, dar sînt convins că înlocuitorii vor fi la înălţime", a încheiat Uhrin.

Adrian Bucur (Gazeta Sporturilor)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut