Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Gaz metan Mediaş
12-10-2009, 08:14 PM
Mesaj: #141
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
Pustai vrea o victorie cu Astra pentru a încheia turul pe locul 9

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat joi că o victorie în meciul cu Astra Ploieşti i-ar asigura echipei sale locul 9 la finalul turului, ceea ce ar reprezenta mult peste aşteptările de la începerea campionatului.

"Sperăm că vom reuşi să obţinem cele 3 puncte cu care să ne clasăm pe locul 9, o poziţie care ar însemna mult peste ceea ce ne aşteptam la începutul campionatului", a declarat Pustai, care le-a atras atenţia jucătorilor de dificultatea acestui meci.

"Vrem să obţinem o victorie care să încununeze o evoluţie foarte bună în acest sezon. Întâlnim însă o echipă aflată într-o formă bună şi care pe teren propriu nu a pierdut nici cu Steaua, şi nici cu Dinamo, dar care din deplasări nu a reuşit să aducă prea multe puncte", a comentat Pustai, care este mulţumit că, în afara lui Markovic, nu are niciun jucător indisponibil.

Meciul Gaz Metan Mediaş-Astra Ploieşti, din etapa a 17-a a Ligii I, ultima a turului, se va juca duminică, de la ora 14:00.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-18-2009, 02:52 PM
Mesaj: #142
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
"N-avem oferte pentru Pârvulescu"

Oficialul medieşean spune că niciun club nu a venit cu o propunere clară de transfer a mijlocaşului şi că toate zvonurile despre plecarea fotbalistului îi fac rău acestuia.

Emisari de la Herta, Schalke, FC Koln şi Werder Bremem au asistat la ultimul meci al lui Gaz Metan din acest tur. Imediat s-a vorbit despre o ofertă de 1.5 milioane de euro din partea celor de la Schalke 04.

"Au venit nişte impresari germani, dar n-am discutat nimic cu nimeni. Nu am primit la club nicio ofertă pentru Pârvulescu. Este un jucător de care se interesează multă lume, dar sunt doar discuţii. O ofertă serioasă este atunci când vine cineva autorizat de un club la negocieri nu când întreabă un impresar de situaţia lui", spune Cindrea, care dezminte şi ofertele din ţară pentru jucător. "Cei de la Dinamo să facă bine să vorbească cu noi dacă îl vor nu cu părinţii sau cu nu mai ştiu cine. Pe noi nu ne-au întrebat de el. Nici CFR şi nici Steaua nu s-a interesat de Pârvulescu", a spus preşedintele medieşenilor.

Cindrea se teme că jucătorul va avea de suferit de pe urma zvonurilor care îl dau transferat. "Aceste transferuri fictive îi fac rău. El trebuie să joace la Mediaş cât mai bine şi apoi să se gândească la plecare", a conchis Cindrea.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-07-2010, 07:15 PM
Mesaj: #143
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
Lotul pregătit de Pustai s-a reunit fără cinci jucători

Formaţia Gaz Metan Mediaş şi-a reluat, joi, pregătirile pentru returul campionatului, la primul antrenament din acest an singurii absenţi fiind Eric, Fenny, Marovic, Markovic şi Khubutia, toţi motivat.

Eric de Oliveira şi Raymond Fenny au mai primit câteva zile de vacanţă din partea antrenorului Cristian Pustai, în timp ce lui Marovic, Markovic şi Khubutia li s-a permis să rămână acasă până duminică, pentru că aceştia sărbătoresc în acest week-end Crăciunul pe rit vechi.

La primul antrenament al anului au fost prezenţi 19 jucători, iar în zilele următoare sunt aşteptaţi la Mediaş câţiva fotbalişti în probe, dar şi unii jucători liberi de contract. "Eu îmi doresc trei fotbalişti: un fundaş, un mijlocaş şi un atacant. Suntem în discuţii cu jucători, dar nu le putem da numele pentru că sunt liberi de contract şi este posibil să intervină şi alte echipe şi să-i pierdem", a declarat Cristian Pustai.

Lotul prezent la reunire: Cosmin Vâtcă, Miloş Buchta - Karel Kratochvil, Florin Lazăr, Ionuţ Buzean, Radu Zaharia, Florin Nohai, Ovidiu Hoban, Doru Dudiţă, Florin Sabou, Mircea Voicu, Cristian Todea, Michal Kubala, Paul Pârvulescu, Alex Muntean, Claudiu Boaru, Cristian Silvăşan, Nemanja Vidakovic, Cristian Cigan.

Gruparea medieşeană va intra într-un prim cantonament, la Mediaş, în perioada 13-22 ianuarie, iar din 24 ianuarie şi până pe 7 februarie se va afla într-un stagiu de pregătire în Antalya, unde se vor stabili mai multe jocuri de pregătire. Singurul amical deja programat este cu Unirea Alba Iulia, la Mediaş, cu o săptămână înainte de startul returului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 10:32 PM
Mesaj: #144
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
Liţu, în probe la Gaz metan

Jucătorul Stelei s–a prezentat, joi, la primul antrenament al Gazului metan din acest an. Felecan (CFR II Cluj) şi Linder – ultima oară în Germania (Liga a III–a) – au fost celelalte noutăţi la reunirea echipei medieşene. Au lipsit, în schimb, 6 jucători, toţi învoiţi.

Cea mai notabilă noutate, la reunirea lotului Gazului metan, a fost vârful de atac Alin Liţu. Stelistul a venit la Mediaş şi în vară, dar după numai câteva zile a părăsit lotul pregătit de Cristi Pustai, transferul fiind ratat din cauza pretenţiilor financiare exagerate ale jucătorului. Alţi doi jucători care vor susţine probe la Gaz metan, în această perioadă, sunt Mihai Felecan (21 ani), un alt vârf de atac, de la echipa a doua a CFR-ului din Cluj, şi Cristian Linder, fotbalist care a evoluat ultima dată la o echipă din cel de-al treilea eşalon din Germania.

"Liţu a început pregătirea împreună cu noi, iar în zilele următoare vom discuta cu oficialii Stelei despre situaţia lui", a afirmat Ioan Horoba, directorul general al Gazului metan, prezent de asemenea la reunire.

În ceea ce-l priveşte pe Linder, acesta este originar din Sibiu, dar familia sa s-a stabilit în Germania încă de când el avea un an. Jucătorul a evoluat ultima dată în Liga a III-a germană, la formaţia TSV Kreishaim, şi îl are ca impresar pe Robert lamb, fostul manager al lui Dorinel Munteanu şi Ionel Ganea, de pe vremea în care cei doi foşti internaţionali evoluau în Germania.

"Acesta va ajunge la Mediaş în această săptămână pentru a discuta cu oficialii grupării medieşene posibilitatea unui transfer al jucătorului său, care în momentul de faţă este liber de contract", a mai spus Horoba.

"Deocamdată este prematur să vorbim despre transferuri, însă este obligatoriu pentru noi să aducem un atacant, după ce Bud a plecat la CFR Cluj. Vom încerca să aducem şi câţiva jucători de perspectivă care, pentru un timp, să evolueze probabil la echipa a doua, iar pentru prima echipă sper să perfectăm 3 transferuri de jucători consacraţi. Suntem în tratative cu unii jucători liberi de contract, pe care îi aşteptăm să ne dea un răspuns în aceste zile", a afirmat tehnicianul Cristi Pustai.

Medieşenii se vor pregăti sub comanda tehnicianului Cristi Pustai pe plan local până pe 23 ianuarie, urmând ca, în intervalul 13-20 ianuarie, să efectueze un cantonament la Mediaş, pentru ca apoi să plece într-un stagiu de pregătire de două săptămâni în Antalya.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-13-2010, 08:04 PM
Mesaj: #145
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
Alin Liţu a semnat un contract pe doi ani şi jumătate

Fostul jucător al Stelei, Alin Liţu, a semnat, miercuri, un contract valabil doi ani şi jumătate cu Gaz Metan Mediaş, iar antrenorul Cristi Pustai a decis să renunţe la serviciile a 5 jucători, a declarat, directorul general al clubului, Ioan Horoba.

"Liţu este deocamdată singura noutate din lotul nostru. El s-a şi mutat la Mediaş, iar în perioada următoare îi vom înregistra şi contractul la ligă", a spus Horoba, care adăugat că la echipa a doua au mai fost aduşi câţiva jucători tineri care vor susţine probe de joc.

Alin Liţu s-a mai pregătit cu Gaz Metan Mediaş şi înainte de începerea actualului sezon, însă atunci cele două părţi nu s-au înţeles din cauza pretenţiilor financiare prea mari ale jucătorului. În cariera sa, atacantul a mai trecut pe la Steaua, Gloria Buzău şi Jiul Petroşani.

Tehnicianul Cristian Pustai a decis să renunţe la serviciile fotbaliştilor Mircea Voicu, Cosmin Paina şi Mircea Radu, cărora li s-au reziliat contractele, Vidakovic aşteaptă să devină liber de contract pentru că nu mai intră în vederile antrenorului, în timp ce Claudiu Boaru va rămâne în club ca antrenor secund şi jucător la echipa secundă.

Gaz Metan a început miercuri primul cantonament din pauză de iarnă, care va dura până pe 22 ianuarie şi va avea loc în România. Apoi, medieşenii vor pleca în Antalya, între 24 ianuarie şi 7 februarie.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut