Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Fotbal Club FCSB 04.10.2008 - 22:15

Liga 1 - Etapa 10: Steaua - CS Otopeni 1-1

Liga 1 - Etapa 10: Steaua-CS Otopeni 1-1
Formaţia antrenată de Marius Lăcătuş, Steaua, a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, cu CS Otopeni, scor 1-1, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii I, în care steliştii au egalat în ultimul minut al partidei prin grecul Kapetanos.

Steaua Bucureşti - CS Otopeni 1 - 1 (0-0)
Au marcat: 0-1 0-1 Valentin Negru (87), 1-1 Pantelis Kapetanos (90+3)

Steaua: Zapata - Ogăraru, Goian, Ghionea, P. Marin - Lovin, Rădoi - Szekely (Pleşan 81), D. Moreno, Toja (Semedo 57) - B. Stancu (Kapetanos 46). Antrenor: Marius Lăcătuş.

CS Otopeni: C. Munteanu - Scarlatache, Pereira Diogo, Nibombe, Dumitrescu - Chiacu, Pârvu, Mărgărit, Constantin (Lazic 81) - J. Junior (V. Negru 65), Yontcha (Predescu 36). Antrenor: Marian Bucurescu.

Cartonaşe galbene: P. Marin 85 - Dumitrescu 30, Nibombe 38, C. Munteanu 82, Scarlatache 89
Arbitri: Marius Avram - Iulian Radu, Mihai Artene
Stadion: "Steaua"; Spectatori: 7.000

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 87: Vali Negru a primit o pasă foarte bună în adâncime de la Cornel Predescu şi l-a învins pe Robinson Zapata cu un şut plasat de la 16 metri.

1-1, min. 90+3: Dorin Goian a centrat foarte bine în careul lui Cristi Munteanu, iar Kapetanos a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri.

Înainte de startul partidei, stelistul Ionuţ Rada şi mijlocaşul de la CS Otopeni, Vali Negru au stat de vorbă mai multe minute, cei doi fiind colegi în trecut la Rapid, formaţie pentru care au jucat între anii 2003 şi 2007, după care au plecat la Steaua, respectiv AFC Urziceni.

În minutul 34 al partidei, atacantul celor de la CS Otopeni, Yontcha, a încercat să profite de o neînţelegere între Zapata şi Dorin Goian, dar s-a ciocnit de portarul Stelei şi s-a accidentat, el fiind înlocuit cu Predescu.

În minutul 75 al partidei, Steaua a avut ocazia să deschidă scorul, dar mingea trimisă de Dayro Moreno spre poarta lui Cristi Munteanu a lovit bara porţii celor de la CS Otopeni.

La partida de pe stadionul Steaua au fost prezenţi şi circa 30 suporteri ai echipei CS Otopeni, care au stat în sectorul rezervat oaspeţilor, însă nu au avut steaguri sau fulare cu echipa favorită.

Suporterii Stelei nu au fost mulţumiţi de jocul lui Florin Lovin, care a fost cel mai huiduit dintre toţi jucătorii stelişti. De asemenea, fanii roş-albaştrilor nu au uitat nici de rivalii de la Dinamo, pe care i-au ironizat făcând referire la eliminarea din Cupa UEFA, din dubla manşă cu NEC Nijmegen, ei strigând: "Dinamo, Europa nu vă vrea" şi "Dinamo, eşti o mizerie".

Grecul Pantelis Kapetanos a ajuns după reuşita din acest meci la cota 3 pentru Steaua, el aflându-se pe locul 4 în clasamentul golgheterilor din Liga I, la egalitate cu mai mulţi jucători, printre care şi Antonio Semedo.

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, nu a putut conta în acest meci pe atacantul brazilian Arthuro, care s-a accidentat înaintea partidei cu Fiorentina din Liga Campionilor, dar nici pe mijlocaşul Bănel Nicoliţă, care s-a accidentat înaintea acestui joc şi nu va putea fi folosit nici la echipa naţională de Victor Piţurcă, în meciul din preliminariile CM 2010 contra Franţei.

Acesta a fost primul meci dintre cele două echipe, pentru că până acum gruparea antrenată de Marian Bucurescu a evoluat doar în ligile inferioare din România, anul acesta aflându-se la prima participare în Liga I.

În cele 10 etape disputate până acum, CS Otopeni a înregistrat o victorie, un egal şi şapte înfrângeri. Golaverajul este unul negativ pentru formaţia lui Bucurescu, care a marcat doar 9 goluri şi a primit 20, având cea mai slabă apărare din Liga I.

Steaua a înregistrat cel de-al 9-lea meci în campionat fără înfrângere, roş-albaştrii nemaipierzând o partidă de la cea din prima etapă cu FC Vaslui, scor 0-1. De atunci, steliştii au obţinut două egaluri cu Gloria Bistriţa (scor 2-2) şi CFR Cluj (scor 1-1) şi 6 victorii cu Gaz Metan Mediaş (scor 4-0), Farul Constanţa (scor 4-1), Pandurii Tg. Jiu (scor 1-0), cu FC Argeş (scor 2-0), Poli Iaşi (scor 2-0) şi FC Braşov (scor 2-1).

În urma acestui rezultat, Steaua a strâns 21 de puncte şi rămâne pe locul 3 în clasamentul Ligii I, în timp ce CS Otopeni se află pe locul 16, cu 5 puncte după 10 etape.

Marius Lăcătuş: "Sunt nemulţumit de rezultat, de modul în care am evoluat. Nu a fost o zi bună pentru noi, din păcate n-am avut prospeţime, luciditate, n-am reuşit să ne creăm ocazii mai multe, să punem presiune mai mare. Sper să fie un accident, să nu se mai întâmple, să jucăm bine şi să adunăm puncte. În repriza a doua am reuşit mai multe, dar nu aşa cum trebuie, am atacat destul de haotic. Rezultatul ne doare, trebuie să facem uitat acest rezultat. A fost o zi neagră pentru noi, nu am putut obţine un rezultat bun, deşi cu puţină şansă puteam învinge. Având în vedere că am egalat în ultimul minut, ne putem declara mulţumiţi de rezultat, dar cu puţină şansă puteam câştiga. Dayro putea scoate penalti, dacă avea experienţă mai mare. N-am făvut un joc foarte bun. Surprize se mai pot întâmpla şi la alte echipe, vom vedea la finalul campionatului cât vor conta aceste puncte pierdute. Nu au tratat jucătorii cu superficialitate acest meci, ştiam că nu va fi uşor. Toja trece printr-o perioadă nu tocmai bună, a început bine când a venit, dar el joacă nonstop din februarie-martie, a schimbat echipa, ţara, s-a acumulat un grad de oboseală, trebuie să-l recuperăm încet-încet. Kapetanos ar merita şi el şansa de a juca titular, a dat randament foarte bun cât a jucat, a avut realizări. Semedo a fost menajat, am vrut să nu forţăm o accidentare. Sper ca săptămâna viitoare să revină şi Ovidiu Petre, să reintre în programul echipei. Nu ne-am împăcat cu ideea egalului, am vrut să desfacem adversarul pe benzi, dar n-am făcut un joc plăcut ochiului. Am vrut să speculăm masivitatea fundaşilor centrali adverşi. Şi eu mi-aş dori un atacant care să dea gol dintr-o jumătate de ocazie, e greu să-l găsim. Sper ca în continuare atacanţii să-şi facă datoria în următoarele meciuri şi să îi facă pe cei care îi critică să se răzgândească, să arate că merită să joace la Steaua. Ca să joci în Liga Campionilor, trebuie să iei puncte în campionat, să termini măcar pe locul doi. Nimeni nu are răbdare, toată lumea vrea performanţă, toţi vrem titlul, pentru acest lucru ne vom bate, nu numai cu CFR, ci cu toţi adversarii. Un pic ciudat mi s-a părut cu minutele de prelungire, în ambele reprize, au fost trageri de timp repetate şi minutele acordate au fost foarte puţine".

Gigi Becali:
"N-am ce să le reproşez băieţilor, au jucat, au alergat. Şi la 0-1 tot asta spuneam. Dacă nu intră mingea în poartă, e ghinion, am avut şi bară, au dat şi un gol aiurea ei. Am câştigat un punct până la urmă, sunt mulţumit. Singurul lucru care m-a nemulţumit e că arbitrul n-a prelungit meciul cu măcar şapte minute, puteam avea şansa să şi batem. Au stat adversarii numai pe jos, s-au făcut şase schimbări, unul de la ei, negrul ăla mi se pare, a stat pe jos un minut şi 20 de secunde. Vor fi surprize şi mai mari duminică, la toate echipele care au jucat în cupele europene. E şi o stare de oboseală, s-a văzut la noi. Am alergat mai mult ca Otopeni, a doua repriză nu mai aveau benzină. Stancu m-a dezamăgit puţin, în prima parte n-a jucat cam nimic. Nici n-ai cu cine să-l schimbi. Dacă era Arthuro, era altceva. Cu cine să-l schimbi, cu Kapetanos? Da, e adevărat, a dat gol, dar... Stancu e un jucător de spaţii, la Steaua adversarii nu-ţi dau spaţii. La Steaua e altceva, nu e Urziceni".

Dayro Moreno:
"Este un rezultat incorect. Noi am atacat tot meciul însă atunci când joci bine mai ai nevoie şi de noroc. Adversarul nostru s-a apărat tot timpul şi a obţinut ceea ce şi-a dorit".

Juan Toja: "Am pus presiune mereu pe adversar, însă nu am avut noroc. În ultimele meciuri am jucat destul de slab, însă un jucător are perioade mai bune şi mai proaste. Nu trebuie să mă îngrijorez, ci să muncesc mai mult şi să mă gândesc unde am greşit pentru a putea să îmi corectez greşelile pe viitor".

Marian Bucurescu:
"Sunt foarte fericit că am reuşit să luăm un punct, însă consider că, după cum au decurs lucrurile pe teren, am pierdut două puncte. Odată cu această partidă pot să remarc că Otopeniul a devenit o echipă în adevăratul sens al cuvântului şi au doverdit asta prin mobilizarea pentru acest meci. Au dat dovadă de mult caracter în faţa unei echipe care nu mai are nevoie de nicio prezentare. În acest meci m-am limitat la valoarea jucătorilor pe care i-am avut în lot şi cred că tactica mi-a reuşit. Este adevărat, am avut şi puţin noroc. Pentru echipă, acest rezultat trebuie să fie de bun augur şi să căpătăm multă încredere pentru celelalte meciuri importante care urmează. De acum, trebuie să ne luptăm pentru fiecare punct, aşa cum am făcut şi aici. Otopeniul este o echipă mică, iar diferenţa foarte de Steaua este una foarte mare. Am organizat jocul astfel încât să nu lăsăm spaţii. Am profitat şi de lipsa lui Nicoliţă şi, zic eu, ne-am descurcat foarte bine".






Taguri: Liga 1    Etapa 10    Steaua Bucuresti    CS Otopeni    Pantelis Kapetanos    Valentin Negru   

» Clasament Liga 1
» Steaua - istoric rezultate
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Fotbal Club FCSB

FCSB este noua campioană a României! Declarații

FCSB a învins-o acasă cu scorul de 2-1 pe Farul Constanţa, în etapa a 7-a a play-off-ului Superligii şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015....

Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

FCSB este campioana României, după 9 ani de așteptare!   Fotbal Club FCSB a câştigat titlul de campioană a României, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul...

Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

FCSB şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 5-a a fazei paly-off a Superligii României. FCSB,...

Liga 1 - Etapa 3 - play-off: Fotbal Club FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Fotbal Club FCSB a făcut un nou pas către titlu în Superliga României, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală,...

Remember: 5 aprilie 1989, Steaua - Galatasaray 4-0

Ȋn urmă cu exact 35 de ani, Steaua disputa o nouă semifinală de Cupa Campionilor Europeni, ȋnfruntând echipa surpriză a acelei ediţii, Galatasaray İstanbul.   Echipa de...

Liga 1 - Etapa 2 - play-off: Farul Constanța - Fotbal Club FCSB 0-1

Fotbal Club FCSB a câştigat cu scorul de 1-0 meciul disputat la Ovidiu cu Farul Constanţa, în etapa a 2-a a fazei play-off a Superligii României. Unicul gol al partidei a fost înscris de...

Liga 1 - Etapa 1 - play-off: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1, duminică seara, pe Arena Naţională, în prima etapă a fazei play-off a Superligii...

Liga 1 - Etapa 29: Fotbal Club FCSB - Petrolul Ploieşti 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii României, penultima a...

Liga 1 - Etapa 27: Fotbal Club FCSB - FC Botoşani 3-2

Fotbal Club FCSB a învins-o pe FC Botoşani, ultima clasată, cu scorul de 3-2, duminică seara, în etapa a 27-a a Superligii României. Liderul s-a impus la capătul...

Liga 1 - Etapa 25: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o duminică seara, acasă, cu scorul de 1-0, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 25-a a Superligii României. Unicul gol al...

Liga 1 - Etapa 24: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 1-1

Fotbal Club FCSB a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, scor 1-1, luni seara, pe Arena Naţională din Capitală, în ultimul meci din etapa a 24-a a Superligii României.   Liderul a...



Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017