Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


CFR 1907 Cluj 01.03.2009 - 20:30

Liga 1 - Etapa 18: CFR Cluj - CS Otopeni 1-0

Liga 1 - Etapa 18: CFR Cluj - CS Otopeni 1-0
Antrenorul Ales Jindra a debutat cu o victorie pe banca tehnică a formaţiei CFR Cluj, care a învins, duminică, pe teren propriu, echipa CS Otopeni, scor 1-0 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Diego Ruiz (87).

CFR 1907 Cluj - CS Otopeni 1 - 0 (0-0)
A marcat:
1-0 Diego Ruiz (87)

CFR Cluj: Nuno Claro - Panin, Cadu, Galliasi, Viera - Dani - Culio (Deac 59), Peralta (Mara 54), Pereira (Ruiz 75) - Dubarbier, Y. Kone. Antrenor: Ales Jindra.

CS Otopeni: Cr. Munteanu - Cl. Dumitrescu, Diogo, L. Ivan, I. Rada (S. Pană 61) - Fl. Manea, Pârvu, Mărgărit (Panait 70), Lazic - Chiacu, L. Ganea (Kalle 64). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Dani 58, Deac 72 - Mărgărit 46, Diogo 74, Cl. Dumitrescu 90+3
Arbitri: Mugurel Drăgănescu - Dragoş Iliescu, Mircea Toderici
Stadion: "Dr. Constantin Rădulescu", Spectatori: 6.000

Cum s-a marcat golul:

1-0, minutul 88:
Panin a centrat de pe partea stângă, iar Ruiz, din 10 metri, a marcat cu o lovitură de cap bine plasată pe lângă Cristian Munteanu.

Ales Jindra: "V-am spus şi acum două zile că ne aşteaptă un meci foarte greu. E primul joc după pregătirea de iarnă. Au venit la această echipă antrenori noi, se construieşte o nouă echipă. Am avut o mulţuime de faze ofensive, dar nu au căzut golurile. Am schimbat mijlocaşii ofensivi pentru că nu ne-a ieşit jocul şi cred că cei intraţi au înviat puţin jocul. E bine că avem jucători pe bancă ce pot învia jocul".

Liviu Ciobotariu: "Am pierdut în minutul 88, înseamnă că am avut neşansă. Îmi pare rău că în a doua repriză nu am reuşit să marcăm şi să ţinem CFR-ul departe de poarta noastră. Totuşi, până la urmă, e o victorie meritată a CFR-ului, dar dacă noi reuşeam să marcăm altfel se desfăşura meciul. La faza golului, un jucător al CFR-ului a dat dovadă de lipsă de fair-play, pentru că nu a dat mingea afară, chiar dacă jucătorul nostru ar fi simulat la acea fază. Oricum, CFR a jucat foarte bine în adoua repriză. Rada a cedat fizic şi am fost nevoit să-l înlocuiesc în minutul 65. A fost o pierdere şi ieşirea lui Liviu Ganea. Din câte am înţeles, are capul spart, dar este stabilizat, e bine. CFR a jucat acasă, şi-a dorit cele trei puncte, iar noi am sperat la cel puţin un rezultat de egalitate. Echipa mea a făcut tot ce i-a stat în putinţă. Pentru mine e un lucru îmbucurător că echipa joacă, şi-a creat ocazii. Ne batem pentru fiecare punct pus în joc, indiferent unde jucăm. Nu cedăm, încercăm să acumulăm puncte şi să ne jucăm şansa până la capăt".

Sebastian Dubarbier: "Cred că echipa a jucat bine. Sunt foarte fericit că am început acest retur, cred că putem recupera diferenţa faţă de Dinamo".

Bogdan Mara: "Sunt puncte importante pentrue echipă. Şi dacă băteam cu 5-0 tot trei puncte primeam. E o victorie de moral. Eram sigur că va fi greu, pentru că primul meci este greu întotdeauna. La faza premergătoare golului Panin nu a greşit, pentru că nu a fost fault. Avem nevoie de timp ca să jucăm mai bine, nu contează spectacolul, noi trebuie să jucăm să luăm punctele. Ne aşteaptă şi la Buzău un meci la fel de dificil".

La începutul partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria unui suporter al campioanei CFR Cluj, decedat cu câteva zile înainte.

În minutul 26, Sebastian Dubarbier a şutat, din interiorul careului, în bara dreaptă a porţii lui Munteanu, în urmai unei centrări venit de la Peralta.

CS Otopeni a ratat o mare ocazie în minutul 33, atunci când Liviu Ganea, aflat la limita ofsaidului, a pătruns în careul clujean, dar nu a reuşit să marcheze, deşi era singur cu Nuno Claro, goalkeeperul reuşind să respingă în lateral.

În minutul 40, pe un contraatac al oaspeţilor, Pedrag Lazic a trimis mingea în bara laterală, cu un lob peste Nuno Claro de la marginea careului mare.

În minutul 64, la o fază de atac a Otopeniului, Liviu Ganea s-a lovit cap în cap cu portarul Nuno Claro şi nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Kalle. Nuno Claro a rămas pe teren, însă a avut nevoie de ajutorul staff-ului medical pentru a continua.

Clujenii au mai ratat în minutul 81 o ocazie imensă de gol, atunci când Ruiz a trimis mingea, cu o lovitură de cap din şase metri, direct în Cristi Munteanu.

Ionuţ Rada a debutat în acest meci pentru CS Otopeni la numai trei zile după ce a fost transferat, sub formă de împrumut, de la Steaua. Acesta a fost folosit pe postul de fundaş stângă şi s-a achitat bine de sarcini, deşi l-a ţinut pe argentinianul Culio. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi fundaşul Bogdan Panait, venit la Otopeni tot la mijlocul acestei săptămâni, însă acesta a intrat pe teren abia în minutul 70.

Acesta a fost primul meci al antrenorilor Ales Jindra şi Duşan Uhrin pe banca tehnică a campioanei CFR Cluj, după ce au semnat contracte până la finalul sezonului în urmă cu două luni.

Niciunul dintre cei cinci fotbalişti achiziţionaţi de CFR Cluj în această iarnă nu a fost trimis pe teren încă din primul minut. Singurul folosit pe parcursul jocului a fost Bogdan Mara, care a intrat în minutul 54 în locul lui Culio, însă nu s-a evidenţiat cu nimic. Dario Flores şi Rade Veljovic au urmărit meciul din postura de rezerve, în timp ce Frangipane şi Agustin Viana nici nu au fost incluşi în lot.

Fundaşul dreapta al lui CFR Cluj, ivorianul Ousmane Viera (22 de ani), a debutat în Liga I împotriva Otopeniului, la aproximativ un an după ce a fost achiziţionat de Reveil Club de Daloa.

Atacantul argentinian Diego Ruiz a marcat primul său gol pentru CFR Cluj în acest sezon al Ligii I, după ce a ratat aproape tot turul din cauza unei accidentări la genunchi.

CFR Cluj a urcat pe locul 4 în clasament în urma acestei victorii, cu 32 de puncte, la egalitate cu FC Timişoara, aflată pe 3, în timp ce CS Otopeni rămâne pe penultima poziţie, cu doar 9 puncte.






Taguri: Liga . Etapa 18    CFR Cluj    CS Otopeni    Diego Ruiz   

» CFR 1907 Cluj - istoric rezultate
» Clasament Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - CFR 1907 Cluj

Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Farul Constanţa - CFR Cluj 5-1

Farul Constanţa a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 5-1 (2-0), vineri seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 5-a a fazei play-off a Superligii României.   Farul s-a impus prin golurile...

Liga 1 - Etapa 4 - play-off: CFR Cluj - Fotbal Club FCSB 0-1

Fotbal Club FCSB a învins-o în Gruia pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, într-un meci din etapa a 4-a a fazei play-off a Superligii...

Liga 1 - Etapa 1 - play-off: CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1

Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1 (1-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din prima etapă a fazei play-off a Superligii României. Ştefan Baiaram (38)...

Liga 1 - Etapa 30: CFR Cluj - FC Hermannstadt 1-0

CFR Cluj a câştigat greu, 1-0 cu FC Hermannstadt, pe teren propriu, în etapa a 30-a a Superligii României, printr-un gol înscris de nigerianul Philip Otele (90+3), cu un şut la colţul lung....

Liga 1 - Etapa 27: CFR Cluj - Dinamo Bucureşti 4-0

CFR Cluj a învins-o cu scorul de 4-0 pe Dinamo Bucureşti, acasă în Gruia, în etapa a 27-a a Superligii României. După 0-0 la pauză, "feroviarii" au făcut o repriză secundă...

Liga 1 - Etapa 25: CFR Cluj - Rapid Bucureşti 0-1

CFR Cluja fost învinsă, sâmbătă seară, acasă în Gruia, cu scorul de 1-0, de echipa Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii...

Liga 1 - Etapa 23: CFR Cluj - FC Voluntari 4-1

Adrian Mutu a debutat cu dreptul ca antrenor ale echipei CFR Cluj, care a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1 (1-1), luni seara, acasă în Gruia, în ultimul meci...

Un nou transfer la CFR Cluj, Kader Keïta

Kader Keïta s-a transferat de la clubul turc Sivasspor Kulübü la CFR Cluj. "Cluburile CFR 1907 Cluj și Sivasspor au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Kader Keïta în...

Ioan Varga: Superliga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri

CFR Cluj a făcut primul transfer din această pauză de iarnă, obţinând semnătura mijlocaşului ofensiv marocan Omar El Kaddouri. Născut în Belgia la Bruxelles, Omar El...

CFR Cluj a renunţat la ucraineanul Yevhen Konoplyanka

CFR Cluj a anunţat că a reziliat de comun acord contractul cu fostul internaţional ucrainean Yevhen Konoplyanka, care a venit în Gruia în vara anului trecut.  ...

Liga 1 - Etapa 21: CFR Cluj - Universitatea Cluj 4-0

CFR Cluj a câştigat categoric derby-ul local cu Universitatea Cluj, cu scorul de 4-0, acasă în Gruia, într-un meci din etapa a 21-a a Superligii României....



Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017