Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Dinamo București 15.03.2009 - 22:00

Liga 1 - Etapa 20: Dinamo Bucuresti - CS Otopeni 0-0

Liga 1 - Etapa 20: Dinamo Bucuresti - CS Otopeni 0-0
Liderul Ligii I, Dinamo Bucureşti, a remizat, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei CS Otopeni, scor 0-0, echipă care ocupă locul 17 în clasament, într-o partidă contând pentru etapa a 20-a. Jucătorii echipei Dinamo au intrat pe teren îmbrăcaţi în tricouri albe, cu chipul imprimat al unui copil, Cristian Ştefan, în vârstă de trei ani, care suferă de o boală de sânge, betatalasemie majoră, acţiune care face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri, necesare unui transplant de măduvă. Căpitanul dinamoviştilor, Bogdan Lobonţ, a intrat pe teren ţinându-l în braţe pe Ştefănuţ.

Dinamo Bucureşti - CS Otopeni 0 - 0

Dinamo: Lobonţ - Scarlatache, Moţi, Tamaş, Zie Diabate - Torje (Zicu 79), N'Doye, Boştină (Niculescu 46), Ad. Cristea (Mitea 58) - Dănciulescu, M. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

CS Otopeni: Cr. Munteanu - L. Ivan, Diogo, I. Rada, Vitinha - Nasser Menassel (Cr. Constantin 75), Fl. Pârvu, V. Negru, Lazic - Kalle (Drăghici 67), Caramarin (Panait 63). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Torje 78 - Caramarin 6, V. Negru 66, Cr. Munteanu 67
Arbitri: Marius Avram - Cătălin Savu, Irina Mârţ
Stadion: "Dinamo"; Spectatori: 7.000

Cristian Borcea: "Băgăm prea mulţi bani în această echipă şi uite cum suntem trataţi de jucători. Nu câştigăm nici cu Buzăul nici cu altă echipă dacă vor continua cu această atitudine. Nici nu o să mă duc să discut cu ei la vestiar, pentru că dacă intru, sparg tot pe acolo! Acesta fost cel mai prost joc al lui Dinamo din ultimii ani. De mult timp nu am mai văzut o echipă aşa dezordonată, nimeni nu alerga. Sunt surprins şi dezamăgit de nesimţiera jucătorilor. Şi eu o să îi tratez cu aceeaşi nesimţire şi nu o să le mai plătesc salariile două luni de zile. Ei jucau cu Otopeni acasă pe o primă de 6.000 de dolari. Rar am mai văzut Dinamo în asemenea stare".

Mircea Rednic: "Avem probleme de concentrare cu echipele mici şi nu mi se pare normal, dacă ţinem cont de lotul pe care îl avem la dispoziţie. Nu a fost nicio diferenţă între meciul cu Mediaş şi cel de astăzi. Eu sunt antrenor şi am încredere în aceşti jucători. Nu poţi să zici că au fost nesimţiţi şi nu au vrut să joace, poate din prea multă voinţă de a câştiga fac aceste greşeli. Eu sunt principalul responsabil de rezultate, eu iau toate bobârnacele şi mi se pare normal să facă ce le spun eu. La lovitua liberă era normal ca Niculescu şi Mitea să bată, mai ales că era o lovitură de pe linia de 16 metri. Nu ştiu dacă a fost cel mai prost meci al lui Dinamo, pentru că în prima repriză am avut patru ocazii. Toţi joacă cu ambiţie contra noastră şi e normal să nu se dea la o parte. Nu comentez ce au spus acţionarii, că am greşit echipa, eu sunt responsabil şi azi am jucat mai prost, poate am fost şi mai neinspirat. Banii nu mai contează, ba le dăm, ba nu le dăm... Cine credeţi că sunt cei mai afectaţi? Jucătorii şi antrenorii. Şi acţionarii sunt, dar în primul rând noi. Dacă am fi câştigat, ne-am fi distanţat în clasament şi trebuia să o facem. Sunt două puncte pierdute acasă, foarte importante, care contează foarte mult. Nu m-am săturat de şedinţe, asta e, când lucrurile nu merg, trebuie să facem şi şedinţe, dar în mod pozitiv. Totuşi, prea multă presiune s-a pus pe băieţi de la începutul campionatului. Îmi pare rău pentru suporteri şi îmi cer scuze în numele jucătorilor. Trebuie să ne revanşăm cât mai repede".

Vasile Turcu:
"Trebuie să le fie ruşine după cum au jucat. I-au privit de sus pe cei de la Otopeni, nu au mai avut poftă de joc şi o să le dăm şi noi slariile la finalul campionatului. Nu am văzut asemenea debandadă niciodată. Nu se mai ştie cine execută loviturile libere şi pe ce posturi sunt jucătorii în teren. L-am adus pe Niculescu să bată loviturile libere... Au jucat pe prime de 6.000 de euro cu Otopeni. A fost un joc haotic. Le tăiem drepturile salariale. A fost de râsul lumii să nu ai nicio ocazie în repriza a doua".

Liviu Ciobotariu:
"Sunt bucuros că am scos un rezultat bun la Dinamo şi că am reuşit să închidem jocul, ştiind că Dinamo e una dintre cele mai bune echipe, cu cel mai bun joc din ţară. Nu le-am dat prea multe şanse să vină peste noi, am stat foarte bine pe teren şi în cele câteva contraatacuri tăioase cred că puteam să şi marcăm. Sunt bucuros pentru acest rezultat şi vreau să-i felicit pe jucători. Dinamo e o echipă bună, dar noi le-am închis toate culoarele şi nu le-am lăsat spaţii libere să pătrundă în apărarea noastră. Am câştigat un punct mare astăzi, dar pentru realizarea obiectivului avem nevoie de mai multe. Suntem într-o situaţie foarte dificilă, avem doar 10 puncte, şi contează fiecare punct pentru noi şi azi am demonstrat că putem să ne salvăm".

Cristian Munteanu: "Un punct mare pentru moral şi o palmă pentru cei care spuneau că Otopeniul se va preda în Ştefan cel Mare. Pentru mine, era o presiune în plus, pentru că nu ştiu ce se întâmpla dacă aş fi greşit la un gol sau aş fi luat un gol parabil. Lumea ar fi interpretat pe nedrept. De aceea mă bucur pentru acest punct şi nu îmi pare rău pentru Dinamo că a pierdut două puncte, deoarece îi consider în continuare favoriţi la câştigarea titlului. Acum plec cu fruntea sus de a aici, pentru că nu am luat gol în Ştefan cel Mare. Nu ştiu dacă putem scăpa de retrogradare, noi jucăm până la captă şi ne vom bate pentru fiecare punct şi sper că după acest meci am convins conducerea să-l readucă pe Hristu Chiacu înapoi".

Ionuţ Rada: "În primul rând am jucat pentru Otopeni, pentru că acum sunt plătit de aici, dar mă bucur că am putut să ajut şi Steaua. Noi am luptat pentru puncte, pentru că vrem să scoatem maximum din fiecare meci. De la începutul turului am avut o evoluţie bună şi am demonstrat asta prin punctul obţinut în Ştefan cel Mare".

În minutul 55, Gabriel Tamaş l-a faultat dur, fără minge, pe mijlocaşul Otopeniului, Lazic, scăpat singur în apropierea careului dinamovist, însă arbitrul Marius Avram nu a acordat lovitură liberă pentru oaspeţi.

Gruparea din Ştefan cel Mare a început o camapanie umanitară pentru ajutorarea unui băieţel în vârstă de 3 ani, Ştefănuţ, care are nevoie urgentă de transplant de măduvă. Înaintea meciului, fotbaliştii lui Mircea Rednic au intrat pe teren cu tricouri cu chipul acestuia, iar Lobonţ l-a ţinut în braţe pe Ştefănuţ. Conducerea roş-albilor va anunţa zilele viitoare ce sumă va dona familiei micuţului.

În garnitura de start a lui Dinamo s-a aflat şi fundaşul dreapta Adrian Scarlatache, cel care în turul campionatului a fost împrumutat la CS Otopeni. În schimb, la oaspeţi au evoluat mai mulţi foşti jucători ai grupării din Ştefan cel Mare, Cristian Munteanu şi Florin Pârvu, în timp ce antrenorul Liviu Ciobotariu a fost legitimat în 1998 şi 2000 la Dinamo, dar şi în 2004, atunci când şi-a încheiat cariera.

Pentru echipa oaspete nu a putut evolua atacantul Victoraş Iacob, care a semnat zilele trecute un contract valabil până în vară. Fostul jucător al Stelei nu a primit "cartea verde" din partea Federaţiei Germane de Fotbal, deoarece ultima oară fusese legitimat la Kaiserslautern, în liga a doua. Liviu Ciobotariu nu l-a putut folosi nici pe Liviu Ganea, jucător împrumutat chiar de la Dinamo, deoarece acesta a suferit o miozită inghinală.

CS Otopeni rămâne fără gol marcat în Liga I de aproximativ cinci luni, timp în care a adunat un total de 636 de minute. Ultima oară când elevii lui Ciobotariu au reuşit să marcheze s-a consemnat pe 31 octombrie, în deplasarea de la Universitatea Craiova, încheiată la egalitate, scor 2-2, prin Kalle în minutul 84.

După această remiză, Dinamo rămâne pe primul loc, cu 40 de puncte acumulate, dar la numai unul singur distanţă de Unirea Urziceni, în timp ce CS Otopeni se menţine pe poziţia a 17-a, cu doar 10 puncte.






Taguri: Liga 1    Etapa 20    Dinamo Bucuresti    CS Otopeni   

» Clasament Liga 1
» Dinamo - istoric rezultate
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Dinamo București

Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

Dinamo Bucureşti a fost ţinută în şah de FC Voluntari, 1-1, vineri seara, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, într-un meci din etapa a 7-a a...

Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Dinamo București - Politehnica Iași 1-0

Dinamo Bucureşti a învins-o dramatic pe Politehnica Iaşi, cu scorul de 1-0, duminică seara, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, într-un meci din...

Liga 1 - Etapa 2 - play-out: Dinamo București - Petrolul Ploiești 1-1

Dinamo Bucureşti a fost egalată in extremis de Petrolul Ploieşti, scor 1-1 (1-0), luni seara, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, într-un meci din etapa a 2-a a fazei...

Liga 1 - Etapa 30: Dinamo Bucureşti - FC UTA Arad 1-0

Dinamo a învins-o pe FC UTA Arad la Bucureşti cu 1-0, în etapa a 30-a a Superligii României şi a părăsit zona retrogradării directe. Portughezul Gonçalo Gregório (20), cu şut de la 15...

Liga 1 - Etapa 28: Dinamo Bucureşti - FC Hermannstadt 1-0

Dinamo Bucureşti a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0, marţi seara, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii...

Liga 1 - Etapa 26: Dinamo București - Oțelul Galați 3-1

Dinamo Bucureşti a părăsit ultimul loc din Superliga României, după ce a învins-o pe Oţelul Galaţi cu scorul de 3-1, duminică seara, pe stadionul "Arcul de...

Liga 1 - Etapa 23: Dinamo Bucureşti - Rapid Bucureşti 1-2

Rapid a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-1, sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un derby de tradiţie al fotbalului românesc, disputat în etapa a 23-a a Superligii....

Darko Velkovski, primul transfer al "câinilor roşii" din pauza de iarnă

Dinamo Bucureşti l-a transferat pe fundaşul central nord-macedonean Darko Velkovski, care a jucat ultima dată în Arabia Saudită la FC Al-Ettifaq. În vârstă de 28...

Dinamo s-a debarasat de Cătălin Ţâră

Dinamo Bucureşti şi atacantul Ștefan Cătălin Țîră au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunţat administratorul special Andrei Nicolescu.   "Nu...

Liga 1 - Etapa 21: Dinamo București - FC Voluntari 1-0

Dinamo Bucureşti a învins-o dramatic pe FC Voluntari, acasă, cu scorul de 1-0, în ultimul meci din etapa a 21-a a Superligii României, care încheie anul. Unicul gol al partidei a fost marcat...

Liga 1 - Etapa 19: Dinamo București - Universitatea Cluj 0-1

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Universitatea Cluj cu scorul de 1-0, luni seara, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, în etapa a 19-a a...



Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017