Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


CS Otopeni 25.07.2009 - 17:15

CS Otopeni a pierdut amicalul de la Predeal cu Petrolistul

Astăzi dimineaţă începând cu ora 10.30, la Predeal, Kaproni, s-a impus cu 4-3 (3-3) în amicalul contra lui împotriva lui CS Otopeni. Este a doua victorie consecutivă în actuala stagiune de pregătire, după victoria cu 2-1 înregistrată împotriva Petrolului. Boldeştenii au jucat de la egal la egal cu adversarii, chiar dacă Liviu Ciobotariu a aliniat în prima repriză o formulă cu foarte mulţi jucători cunoscuţi la nivelul Ligii I, doar fundaşul stânga, Sava, şi mijlocaşul stânga, Celpan, neavând bifate prezenţe în primul eşalon.
 
La Kaproni nu au evoluat Gabi Bociu, accidentat la genunchiul stâng în meciul cu Petrolul, Catrinoiu şi Mirea, nefolosiţi de antrenor.
 
În cantonamentul de la Predeal a ajuns sâmbătă dimineaţă şi juniorul Adrian Ioniţă, care fusese învoit pentru o săptămână de conducerea clubului. El nu a fost folosit, deoarece sosise cu doar o oră înaintea jocului şi, oricum, e în urmă cu pregătirea fizică.
 
Kaproni se află în căutarea unui adversar pentru un nou amical, programat luni dimineaţă, cu două zile înaintea primului meci oficial al sezonului, cel de "cupă", cu Conpet, care va avea loc miercuri, la 17.30, la Boldeşti. Cantonamentul se va încheia vineri.
 
La adversari nu a jucat fostul jucător de la FCM Câmpina şi FC Ploieşti, Costel Vodiţă, accidentat cu o seară înainte, în testul cu Victoria Adunaţii Copăceni (scor 2-2).
 
Echipe:
CS Otopeni: E. Nae - M. Constantinescu (46 Cotolan), Pârvu, Ivan, Sava (46 Corcoveanu) - Caramarin (46 Gojman), S. Pană, Fl. Manea (46 Săndei), Celpan (46 Dumitrescu) - Kalle (46 Drăghici), I. Savu (46 Niţulescu). Antrenor: Liviu Ciobotariu.
 
Petrolistul: G. Şerban (80 C. Olteanu) - Puchea, R. Lungu, Ciobanu, Dobrinoiu (69 Defta) - Micu, Secreţeanu - Gherghe (65 O. Gheorghe), Cr. Nica (57 Ov. Paraschiv), Bridinel - D. Nae (70 Al. Ştefan). Antrenor: Dragoş Mihalache.
 
Marcatori: Bridinel (10, 58), Puchea (11), D. Nae (37)/Kalle (26), Lungu (28 autogol), Manea (36)
 
"Favorite la promovare vor fi Farul, Petrolul şi Sportul"
CS Otopeni îşi revine cu greu după retrogradarea în liga secundă, încercând mai întâi să-şi rezolve divergenţele cu unii jucători şi problemele financiare cu care se confruntă mai toate cluburile din liga secundă din România din cauza crizei.
 
De la clubul ilfovean au plecat până acum nu mai puţin de 12 jucători de bază din echipa lui Liviu Ciubotariu. Fie că a fost vorba de împrumuturi care au ajuns la final, de jucători cu divergenţe financiare sau de jucători cărora nu li s-a mai prelungit contractul, CS Otopeni a rămas pe rând fără Chiacu, L. Ganea, Cr. Munteanu, V. Iacob, I. Rada, Vitinha, Nasser, N. Diogo, Ardeleanu, O Chihaia, Balauru, Cl. Dumitrescu.
 
Deşi începutul este nesigur, directorul executiv al clubului, Mugur Porumbacu, ne-a declarat: "Deşi am început pregătirile foarte târziu, pe 15 iulie mai exact, sper să reuşim să formăm o echipă competitivă pentru noul sezon. Au plecat mulţi jucători, dar au şi venit câţiva. Printre cei veniţi se numără Nae, Bobariu, I. Savu, Cotolan, Panait, Celpan, Săndei şi Vodiţă, ultimii doi fiind împrumutaţi în sezonul precedent. Bugetul pentru noul sezon nu este încă definitivat, avem promisiunea de la domnul primar că va rămâne lângă echipă şi că ne va ajuta să ne menţinem în liga secundă şi sezonul viitor. Nu se mai pune problema de promovare, până nu vom avea un stadion al nostru pe care să punem juca în liga I nu cred că se mai pune problema unei promovări. Obiectivul nostru este să ne clasăm între locurile 1-8 şi să facem o figură frumoasă în noul sezon. Mai avem nevoie de petru jucători, un atacant, un mijlocaş dreapta, un fundaş dreapta şi un mijlocaş stanga. Suntem în negocieri cu câţiva jucători, dar nu e nimic sigur momentan. Acum lotul de jucători se află în cantonament la Predeal şi mai testăm. Favorite la promovare cred că vor fi Farul, Petrolul şi Sportul dacă nu vor renunţa la jucătorii importanţi".
 
Şi-a reziliat contractul cu CS Otopeni
CS Otopeni încearcă să-şi rezolve problemele financiare şi reuşeşte. De astăzi, portughezul Nuno Diogo şi-a reziliat contractul cu formaţia ilfoveană devenind liber de contract. Dat ca transferat la CFR Cluj acum două luni, Diogo se poate alătura feroviarilor din Gruia din postura de jucător liber.
 
Fostul fundaş al ilfovenilor, doreşte o provocare la un nivel mai înalt, asteptând oferte din liga I sau din alte campionate mai puternice. Oficialii Otopeniului au renunţat la serviciile sale din cauza salariului prea mare dorit de jucătorul lusitan.

Liga2.Ro







Taguri: CS Otopeni    Predeal    Petrolistul Boldesti    Liviu Ciobotariu    Dragos Mihalache    Mugurel Porumbacu    Nuno Diogo   

Comenteaza

Ultimele stiri - CS Otopeni

CS Otopeni s-a calificat in 16-imile Cupei Romaniei dupa ce a invins echipa Steaua II

Echipa CS Otopeni (Liga a II-a) a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (0-1), formația Steaua II (tot din liga secundă) și s-a calificat astfel în 16-imile de finală ale Cupei României.

Meci amical: CS Otopeni - Juventus Bucuresti 3-2

CS Otopeni a învins cu 3-2 pe Juventus București într-un amical disutat sâmbăta trecută. Golurile ilfovenilor au fost marcate de către Caramarin, Kalle și Pană.

FRF incearca solutionarea problemei celor de la CS Otopeni

După ce CS Otopeni a fost programată în seria a II-a a ligii secunde, conducătorii ilfovenilor au trimis o scrisoare către FRF prin care cereau să evolueze în seria I, cum ar fi normal...

Mugur Porumbacu ameninta cu retragerea Otopeniului din Liga 2

Tragerea la sorți a seriilor Ligii a II-a a dat naștere la controverse majore după ce CS Otopeni a fost repartizată în seria a II-a. Astfel, oficialii clubului ilfovean au luat în calcul...

CS Otopeni revine in Liga 2 dupa o aventura interesanta in prima liga

După doar un sezon petrecut în Liga I, în care și-au jucat partidele de acasă pe stadionul Astra din Ploiești, ilfovenii revin acasă, pe stadionul din Otopeni.

CS Otopeni a depus memoriu impotriva lui Vali Negru

Directorul general al clubului CS Otopeni, Mugurel Porumbacu, a declarat, marți, că va depune memoriu împotriva lui Vali Negru, deoarece mijlocașul se antrenează cu Rapid și a jucat deja...

Jean-Paul Yontcha s-a transferat in Portugalia la Belenenses

După ce a retrogradat cu CS Otopeni, vîrful camerunez Jean Paul Yontcha și-a găsit echipă în Portugalia

Victoras Iacob va semna cu Iraklis Salonic

Clubul grec la care este antrenor Oleg Protasov este foarte aproape de a-l aduce pe atacantul român, Victoraș Iacob.

Liga 1 - Etapa 34: CS Otopeni - Farul Constanta 6 - 0

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, CS Otopeni, a trecut de Farul Constanța, scor 6-0, și a terminat campionatul pe locul 17, cu 22 de puncte, dar nu a reușit să îndeplinească baremul și...

Liga 1 - Etapa 32: CS Otopeni - Poli Iasi 4-1

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, CS Otopeni, a învins, sâmbătă, pe Poli Iași, scor 4-1, și a reușit a doua victorie din acest retur de campionat.

Liga 1 - Etapa 30: CS Otopeni - Universitatea Craiova 0-1

Universitatea Craiova s-a impus duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 în fața lui CS Otopeni, singurul gol al meciului fiind marcat de Florin Costea.



Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017