Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


CS Otopeni 10.06.2009 - 21:54

Liga 1 - Etapa 34: CS Otopeni - Farul Constanta 6 - 0

Liga 1 - Etapa 34: CS Otopeni - Farul Constanta 6 - 0
Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, CS Otopeni, a trecut de Farul Constanţa, scor 6-0, şi a terminat campionatul pe locul 17, cu 22 de puncte, dar nu a reuşit să îndeplinească baremul şi va debuta cu handicap în Liga a II-a.

CS Otopeni - Farul Constanţa 6 - 0 (2-0)
Au marcat:
1-0 Victoraş Iacob (4), 2-0 Victoraş Iacob (32), 3-0 Victoraş Iacob (50), 4-0 Valentin Negru (58), 5-0 Sorin Pană (76), 6-0 Octavian Drăghici (82)

CS Otopeni: C. Munteanu - Cl. Dumitrescu, Diogo, Ivan, Vitinha - V. Negru (Mărgărit 57), Pârvu, Caramarin, C. Constantin (Pana 60) - L. Ganea, V. Iacob (Drăghici 63). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Farul Constanţa: Curcă - Măţel (Matei 46), Pahor, Rastovac, Vukomanovic - Băcilă (Păcuraru), Teekloh, Rusmir, Gerlem (Mendy 63) - Chico, Alibec. Antrenor: Lucian Marinof

Cartonaşe galbene: Alibec 19, 52, Rusmir 72
Cartonaş roşu: Alibec 52
Arbitri: Emil Voicu (debutant) - Dorin Mudura, Cătălin Savu.
Stadion: "Astra" (Ploieşti), Spectatori: 300

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 4:
Caramarin a centrat de pe partea dreaptă, iar balonul a ajuns până la Victoraş Iacob, care l-a împins în poartă din apropiere cu capul.

2-0, min. 32: Victoraş Iacob a şutat extraordinar de la peste 16 de metri, iar balonul s-a oprit în vinclul porţii lui Curcă.

3-0, min. 50: Acelaşi Victoraş Iacob a primit o pasă de la Cristi Constantin şi l-a învins pe portarul advers cu un şut plasat.

4-0, min. 58: Valentin Negru a scăpat singur pe partea dreaptă şi l-a învins pe Curcă cu un şut la colţul lung.

5-0, min. 76: Sorin Pană a reuşit să marcheze cu un şut de la aproximativ 22 de metri.

6-0, min. 82: Drăghici a marcat şi el după o ieşirea greşită a lui Curcă în urma unui corner.

Liviu Ciobotariu: "Le-am spus băieţilor că trebuie să terminăm cu fruntea sus campionatul, iar ei au dat dovadă de caracter şi că sunt profesionişti până la capăt. Nu mă aşteptam să câştigăm aşa lejer, îi felicit pe băieţi. Totodată trăiesc un sentiment ciudat, sunt şi bucuros pentru victorie, dar sunt şi trist că am retrogradat. Victoria de astăzi îmi întăreşte ideea că nu ne merităm locul în clasament. Ne pare rău că ne despărţim de prima ligă, dar dacă jucăm astfel în toate meciurile pe care le-am avut, acum altfel era situaţia noastră. Cred că am reuşit astăzi cel mai bun joc în această ediţie de campionat, dar din păcate rămânem doar cu satisfacţia de a fi realizat scorul campionatul. Nu în ultimul rând aş dori să îl felicit pe Dan Petrescu care culege roadele muncii foarte bune care a depus-o la Urziceni".

Victoraş Iacob: "Îmi pare bine că Unirea a câştigat campionatul, sunt două persoane acolo pentru care mă bucur în mod deosebit şi cred că ştiţi la cine mă refer: Mihai Stoica şi Dan Petrescu".

George Curcă: "Asemenea ruşine nu am păţit de 11 ani de când sunt la Farul. Suporterii au dreptate, am făcut de râs şi numele echipei şi ne-am făcut de râs şi pe noi ca fotbalişti".

La meci au asistat şi aproximativ 50 de suporteri constănţeni, care au venit mai mult să îşi huiduie favoriţii, pentru că aceştia au retrogradat în Liga a II-a. Fanii i-au înjurat pe jucători, pe antrenori, dar şi pe patronul Gheorghe Bosânceanu, iar una dintre scandările preferate ale susţinătorilor a fost "La Constanţa de veniţi, o să fiţi măcelăriţi". La scorul de 4-0 pentru cei de la CS Otopeni, fanii au părăsit stadionul.

În urma acestui rezultat, CS Otopeni a terminat pe locul 17, cu 22 de puncte, dar nu şi-a îndeplinit baremul, astfel încât în noul sezon vor debuta cu 3 puncte în minus. De cealaltă parte, Farul a rămas pe locul 16, cu 30 de puncte, şi nu mai are şanse să se salveze de la retrogradare, chiar dacă va avea câştig de cauză în memoriul pe care l-a depus la TAS în "cazul nocturna".







Taguri: Liga 1    Etapa 34    CS Otopeni    Farul Constanta    Victoras Iacob    Valentin Negru    Sorin Pana    Octavian Draghici    Liviu Ciobotariu    Lucian Marinof   

Comenteaza

Ultimele stiri - CS Otopeni

CS Otopeni s-a calificat in 16-imile Cupei Romaniei dupa ce a invins echipa Steaua II

Echipa CS Otopeni (Liga a II-a) a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (0-1), formația Steaua II (tot din liga secundă) și s-a calificat astfel în 16-imile de finală ale Cupei României.

Meci amical: CS Otopeni - Juventus Bucuresti 3-2

CS Otopeni a învins cu 3-2 pe Juventus București într-un amical disutat sâmbăta trecută. Golurile ilfovenilor au fost marcate de către Caramarin, Kalle și Pană.

FRF incearca solutionarea problemei celor de la CS Otopeni

După ce CS Otopeni a fost programată în seria a II-a a ligii secunde, conducătorii ilfovenilor au trimis o scrisoare către FRF prin care cereau să evolueze în seria I, cum ar fi normal...

Mugur Porumbacu ameninta cu retragerea Otopeniului din Liga 2

Tragerea la sorți a seriilor Ligii a II-a a dat naștere la controverse majore după ce CS Otopeni a fost repartizată în seria a II-a. Astfel, oficialii clubului ilfovean au luat în calcul...

CS Otopeni a pierdut amicalul de la Predeal cu Petrolistul

Astăzi dimineață începând cu ora 10.30, la Predeal, Kaproni, s-a impus cu 4-3 (3-3) în amicalul contra lui împotriva lui CS Otopeni. Este a doua victorie consecutivă în actuala stagiune de...

CS Otopeni revine in Liga 2 dupa o aventura interesanta in prima liga

După doar un sezon petrecut în Liga I, în care și-au jucat partidele de acasă pe stadionul Astra din Ploiești, ilfovenii revin acasă, pe stadionul din Otopeni.

CS Otopeni a depus memoriu impotriva lui Vali Negru

Directorul general al clubului CS Otopeni, Mugurel Porumbacu, a declarat, marți, că va depune memoriu împotriva lui Vali Negru, deoarece mijlocașul se antrenează cu Rapid și a jucat deja...

Jean-Paul Yontcha s-a transferat in Portugalia la Belenenses

După ce a retrogradat cu CS Otopeni, vîrful camerunez Jean Paul Yontcha și-a găsit echipă în Portugalia

Victoras Iacob va semna cu Iraklis Salonic

Clubul grec la care este antrenor Oleg Protasov este foarte aproape de a-l aduce pe atacantul român, Victoraș Iacob.

Liga 1 - Etapa 32: CS Otopeni - Poli Iasi 4-1

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, CS Otopeni, a învins, sâmbătă, pe Poli Iași, scor 4-1, și a reușit a doua victorie din acest retur de campionat.

Liga 1 - Etapa 30: CS Otopeni - Universitatea Craiova 0-1

Universitatea Craiova s-a impus duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 în fața lui CS Otopeni, singurul gol al meciului fiind marcat de Florin Costea.



Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017