Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


CS Otopeni 10.08.2008 - 22:00

Liga 1 - Etapa 3: CS Otopeni - Dinamo 2-3

Liga 1 - Etapa 3: CS Otopeni - Dinamo 2-3
Dinamo a câştigat, duminică, scor 3-2, în deplasare, partida cu CS Otopeni, din cadrul etapei a 3-a a Ligii I, golul victoriei fiind marcat de Marius Niculae, aflat la redebutul său în tricoul alb-roşu.

CS Otopeni - Dinamo Bucureşti 2 - 3 (1-2)
Au marcat:
0-1 Hristu Chiacu (3), 1-1 Patrick Nyanma (8 autogol), 1-2 Florin Bratu (45), 2-2 Hristu Chiacu (69p), 2-3 Marius Niculae (85)

CS Otopeni: Pârgov - Dumitrescu, Scarlatache, Nyamma, Popovic (L. Ganea 61) - Chiacu (Muşat 77), Manea, Nasser, Fl. Pârvu, Lazic - Yontcha (Kalle 70). Antrenor: Miodrag Jesic.

Dinamo: Lobonţ - Homei, Goian, Moţi, Pulhac - Cristea, Boştină (Campos 77), Ropotan, Thiago (Torje 52) - Dănciulescu, Fl. Bratu (M. Niculae 64). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Pârgov 8 - Torje 56, M. Niculae 85
Arbitri: Marius Avram - Nicolae Marodin, Eduard Crângaşu
Stadion: Astra; Spectatori: 4.000

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min 3:
Florin Manea a executat o lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, mingea s-a lovit de zid şi a ajuns la Chiacu, care a înscris cu un şut din şase metri.

1-1, min 8: Dănciulescu a şutat slab din interiorul careului în Nyamma, mingea a ricoşat spre poartă, iar Pârgov a reuşit să reţină, însă după linia porţii.

1-2, min 45:
Lobonţ a degajat până la Florin Bratu, iar acesta din urmă a făcut o cursă de 20 de metri şi l-a învins pe Pârgov cu un şut puternic de la 16 metri.

2-2, min 69:
Hristu Chiacu a executat perfect o lovitură de pedeapsă în dreapta lui Lobonţ, după ce tot el o obţinuse.

2-3, min 85: Marius Niculae a pătruns în careul advers, a şutat puternic pe jos, iar Pârgov nu a reuşit să respingă decât în bara transversală, după care mingea a intrat în poartă.

Dinamo a fost susţinută la Ploieşti de aproximativ 500 de suporteri, care l-au înjurat pe toată durata partidei pe Hristu Chiacu, autorul celor două goluri ale gazdelor.

În minutul 74, Dinamo a ratat o mare ocazie prin Ionel Dănciulescu, care a trimis în bară cu o lovitură de cap de la 14 metri.

Antrenorul echipei gazdă, Miodrag Jesic, a folosit în acest joc patru jucători pe care CS Otopeni i-a împrumutat în această vară chiar de la Dinamo. Emanuel Scarlatache şi Hristu Chiacu au fost titulari, al doilea reuşind să înscrie şi de două ori, în timp ce Nicolae Muşat şi Liviu Ganea au intrat pe parcursul jocului.

Internaţionalul Marius Niculae a redebutat în tricoul lui Dinamo după şapte ani. Atacantul a fost achiziţionat în această vară de la Inverness, însă nu a apucat să evolueze până acum deoarece nu a fost pus la punct cu pregătirea fizică. Împotriva Otopeniului, Niculae a fost trimis pe teren în minutul 64 în locul lui Bratu, iar 20 de minute mai târziu a reuşit să şi înscrie.

Mijlocaşul venezuelean al lui Dinamo, Gualberto Campos, a debutat cu ocazia acestui joc în Liga I. Fotbalistul l-a înlocuit pe Boştină în minutul 77 şi s-a remarcat după ce a ratat o mare ocazie câteva minute mai târziu. În altă ordine de idei, fundaşul Sergiu Homei a fost folosit pentru prima dată de Mircea Rednic într-un meci din acest sezon după ce în această vară a fost readus de la Poli Iaşi.

A fost al doilea meci consecutiv în care atacantul argentinian Osvaldo Miranda nu a fost inclus în lotul de 18 de Mircea Rednic. Tehnicianul dinamovist declara după meciul de etapa trecută, cu Gaz Metan Mediaş, că este foarte nemulţumit de evoluţiile sale din ultima vreme, însă e posibil ca în meciurile viitoare să fie folosit chiar ca titular.

În urma acestei dispute, Dinamo a acumulat şapte puncte, golaveraj 5-3, şi ocupă poziţia a patra în clasamentul Ligii I, în timp ce CS Otopeni rămâne pe ultimul loc, fără punct după trei etape, având cel mai slab golaveraj, 3-10.

Mircea Rednic: "Sunt trei puncte importante, e o victorie importantă pentru noi şi vreau să îmi felicit jucătorii pentru că au avut puterea să câştige un meci pe care, zic eu, l-am dominat de la un capăt la altul. Era de aşteptat ca jucătorii de la Otopeni care au venit de la noi să joace cu ambiţie împotriva noastră. Dacă la meciul trecut i-am lăudat pe Moţi şi Goian, astăzi mi-au scos peri albi. În continuare mai avem multe lucruri de pus la punct, dar până la meciul cu Rapid sper să reuşim. Aştept acest meci cu mare nerăbdare. Despre jucătorii împrumutaţi la Otopeni e păcat că nu au avut aceeaşi ambiţie şi atunci când erau la Dinamo. În ceea ce-l priveşte pe Chiacu, este un jucător pe care eu l-am dorit la Dinamo, dar pe care nu l-am mai găsit aici şi din cauza căruia am fost înjurat de suporteri. Sunt mulţumit de toţi jucătorii noi, Trebuie să avem răbdare cu ei, pentru că şi Thiago, şi Marius Niculae şi Campos se antrenează de puţin timp cu echipa şi e normal să apară nesincronizări. Aşa vrea să joc cu trei atacanţi, dar nu pot, deocamdată".

Miodrag Jesici: "Jucăm în continuare fără şase jucători importanţi şi asta este singurul lucru care mă deranjează. Aşa cum am spus-o şi după primul meci, avem un program infernal la începutul campionatului, cu echipe din prima parte a clasamentului, dar asta nu scuză faptul că nu am luat niciun punct până acum. Echipa a făcut unele progrese, dar cred că altfel ne vom exprima când vom fi în formaţie completă. Cel mai important e că CS Otopeni joacă fotbal şi eu vă garantez că vom juca altfel când îi vom avea la dispoziţiei pe cei şase, dintre care doi sunt fundaşi centrali.Nu comentez arbitrajul, însă, totuşi, cred că rolul arbitrilor ar fi să apere jocul de fotbal nicidecum să avantajeze o echipă sau alta. Chiar dacă nu comentez prestaţia arbitrilor, nu pot să nu amintesc faptul că în prima repriză am fost dezavantajaţi. Nu cer favoruri de la arbitri, ci un singur lucru: să ne lase să jucăm fotbal. Cei care au venit de la Dinamo au arătat că au calitate. Au avut caracter şi au pus osul la muncă. Cred că Ganea putea decide soarta jocului, dar ratarea lui o pun doar pe seama lipsei de experienţă. Păcat că Chiacu nu a putut duce jocul la sfârşit, dar el a acuzat un ele probleme din partida precedentă".






Taguri: Liga 1    Etapa 3    CS Otopeni    Dinamo Bucuresti   

Comenteaza

Ultimele stiri - CS Otopeni

CS Otopeni s-a calificat in 16-imile Cupei Romaniei dupa ce a invins echipa Steaua II

Echipa CS Otopeni (Liga a II-a) a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (0-1), formația Steaua II (tot din liga secundă) și s-a calificat astfel în 16-imile de finală ale Cupei României.

Meci amical: CS Otopeni - Juventus Bucuresti 3-2

CS Otopeni a învins cu 3-2 pe Juventus București într-un amical disutat sâmbăta trecută. Golurile ilfovenilor au fost marcate de către Caramarin, Kalle și Pană.

FRF incearca solutionarea problemei celor de la CS Otopeni

După ce CS Otopeni a fost programată în seria a II-a a ligii secunde, conducătorii ilfovenilor au trimis o scrisoare către FRF prin care cereau să evolueze în seria I, cum ar fi normal...

Mugur Porumbacu ameninta cu retragerea Otopeniului din Liga 2

Tragerea la sorți a seriilor Ligii a II-a a dat naștere la controverse majore după ce CS Otopeni a fost repartizată în seria a II-a. Astfel, oficialii clubului ilfovean au luat în calcul...

CS Otopeni a pierdut amicalul de la Predeal cu Petrolistul

Astăzi dimineață începând cu ora 10.30, la Predeal, Kaproni, s-a impus cu 4-3 (3-3) în amicalul contra lui împotriva lui CS Otopeni. Este a doua victorie consecutivă în actuala stagiune de...

CS Otopeni revine in Liga 2 dupa o aventura interesanta in prima liga

După doar un sezon petrecut în Liga I, în care și-au jucat partidele de acasă pe stadionul Astra din Ploiești, ilfovenii revin acasă, pe stadionul din Otopeni.

CS Otopeni a depus memoriu impotriva lui Vali Negru

Directorul general al clubului CS Otopeni, Mugurel Porumbacu, a declarat, marți, că va depune memoriu împotriva lui Vali Negru, deoarece mijlocașul se antrenează cu Rapid și a jucat deja...

Jean-Paul Yontcha s-a transferat in Portugalia la Belenenses

După ce a retrogradat cu CS Otopeni, vîrful camerunez Jean Paul Yontcha și-a găsit echipă în Portugalia

Victoras Iacob va semna cu Iraklis Salonic

Clubul grec la care este antrenor Oleg Protasov este foarte aproape de a-l aduce pe atacantul român, Victoraș Iacob.

Liga 1 - Etapa 34: CS Otopeni - Farul Constanta 6 - 0

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, CS Otopeni, a trecut de Farul Constanța, scor 6-0, și a terminat campionatul pe locul 17, cu 22 de puncte, dar nu a reușit să îndeplinească baremul și...

Liga 1 - Etapa 32: CS Otopeni - Poli Iasi 4-1

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, CS Otopeni, a învins, sâmbătă, pe Poli Iași, scor 4-1, și a reușit a doua victorie din acest retur de campionat.



Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017