Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


CS Otopeni 08.04.2009 - 17:00

Liga 1 - Etapa 23: CS Otopeni - FC Brasov 2-2

Liga 1 - Etapa 23: CS Otopeni - FC Brasov 2-2
Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a remizat miercuri pe teren propriu cu FC Braşov, scor 2-2, după ce ambele formaţii au condus pe parcursul partidei, iar ardelenii au egalat în al doilea minut de prelungire.

CS Otopeni - FC Braşov 2 - 2 (0-1)
Au marcat:
0-1 Cătălin Munteanu (18), 1-1 Octavian Abrudan (62, autogol), 2-1 Liviu Ganea (69), 2-2 Octavian Abrudan (90+2)

CS Otopeni: Cr. Munteanu - Dumitrescu, Diogo, L. Ivan, Vitinha - Lazic, Pârvu, Negru (Cr. Constantin 46), Nasser - Caramarin (Panait 81) - L. Ganea (Drăghici 77). Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC Braşov: Coman - Rui Duarte (I. Voicu 76), Abrudan, Oroş, Ezequias - Cristescu (Dedu 68), Adriano (Ilyeş 73), Măldărăşanu, C. Munteanu - Hadnagy, Surdu. Antrenor: Răzvan Lucescu

Cartonaşe galbene: Dumitrescu 58, Constantin 75, Panait 90+3 - Oroş 23, Surdu 37, Măldărăşanu 44
Arbitri: Istvan Kovacs - Micloş Nagy, Florin Buzărnescu
Stadion: "Astra" (Ploieşti); Spectatori: 500

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 18:
În urma unei faze prelungite de atac a ardelenilor, mingea a ajuns la Cătalin Munteanu, care a înscris cu un şut de la 14 metri, mingea fiind deviată în poarta de fundaşul Vitinha.

1-1, min. 62: Caramarin a tras din interiorul careului, Coman a respins până la Lazic, care a şutat în bară, mingea l-a lovit în spate pe Abrudan şi a intrat în poartă.

2-1, min. 69: L. Ganea a înscris cu capul din şase metri în vinclul porţii braşovene în urma unei centrări venite de pe partea stângă.

2-2, min. 90+2: La o minge centrată în careu şi prelungită cu capul de Hadnagy, Abrudan a aparut în faţa porţii şi a împins balonul în plasă.

Liviu Ciobotariu: "Sunt foarte trist. Nu putem scăpa de blestemul minutul 90. Este al doilea joc consecutiv pe teren propriu când pierdem puncte importante în ultimele faze ale meciului. Cred că au fost două reprize diferite. În prima repriză Braşovul ne-a fost superioară, a avut multe ocazii, însă după pauză am reuşit să schimbăm totul. Din punctul ăsta de vedere sunt mulţumit de revenirea din partea secundă, când echipa a jucat ceea ce trebuia. Din cauza fatidicului minut 90, mai în glumă, mai în serios, m-am gândit să cer ca meciurile noastre să se joace până în minutul 85. Cred că la acest meci am avut un mare ghinion. Sper să ne revanşăm şi să câştigăm etapa viitoare la Piteşti".

Dinu Gheorghe: "Văd că unii au început iar să apese pe butoane. Cel mai clar exemplu a fost la noi cu asistentul Buzărnescu, care l-a sfârşitul meciului şi-a cerut scuze". Dinu Gheorghe îl acuză pe asistentul Florin Buzărnescu că nu a semnalizat un fault al fundaşului dreapta de la CS Otopeni, Claudiu Dumitrescu, care în opinia sa ar fi trebuit să primească al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu. De asemenea, Buzărnescu este acuzat că a semnalizat eronat un ofsaid la o fază de atac a braşovenilor".

Daniel Isăilă (antrenor secund FC Braşov): "Rezultatul este unul injust, pentru că noi am fost echipa care a controlat jocul. Am avut 5-6 ocazii de gol în prima repriză, dar am ratat foarte mult. În loc să închidem jocul, am fost egalaţi din cauza unor naivităţi în apărare şi apoi am ajuns să alergăm noi după egalare".

Antrenorul braşovenilor, Răzvan Lucescu, nu a luat loc pe bancă, el fiind suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a FRF şi amendat cu 300 de lei, în urma meciului dintre FC Braşov şi Gaz metan Mediaş, scor 2-1, pentru proteste la adresa brigăzii de arbitri.

În minutul 9, Cristescu a pătruns pe partea stângă în careul advers şi a şutat, însă mingea a lovit bara porţii lui Munteanu. Trei minute mai târziu, Surdu a plecat de la limita ofsaidului, a trecut de Cristi Munteanu, însă a tras slab spre poartă, iar Diogo a respins de pe linia porţii.

Mijlocaşul transferat de la Dinamo, Cătălin Munteanu, a înscris primul său gol din acest sezon pentru formaţia pregătită de Răzvan Lucescu.

Întâlnirea de la Ploieşti a fost doar a doua între cele două formaţii, ele întâlnindu-se prima dată în turul campionatului, atunci când braşovenii s-au impus, scor 2-0.

Marius Măldărăşanu şi Romeo Surdu au primit al patrulea cartonaş galben din campionat şi astfel vor absenta etapa viitoare, pe teren propriu, cu Gloria Buzău.

În urma acestui rezultat, FC Braşov se menţine pe locul 9, cu 35 de puncte, în timp ce ilfovenii au acumulat 12 puncte şi au rămas pe locul 17.







Taguri: Liga 1    Etapa 23    CS Otopeni    FC Brasov    Liviu Ganea    Catalin Munteanu    Octavian Abrudan    Liviu Ciobotariu    Razvan Lucescu   

Comenteaza

Ultimele stiri - CS Otopeni

CS Otopeni s-a calificat in 16-imile Cupei Romaniei dupa ce a invins echipa Steaua II

Echipa CS Otopeni (Liga a II-a) a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (0-1), formația Steaua II (tot din liga secundă) și s-a calificat astfel în 16-imile de finală ale Cupei României.

Meci amical: CS Otopeni - Juventus Bucuresti 3-2

CS Otopeni a învins cu 3-2 pe Juventus București într-un amical disutat sâmbăta trecută. Golurile ilfovenilor au fost marcate de către Caramarin, Kalle și Pană.

FRF incearca solutionarea problemei celor de la CS Otopeni

După ce CS Otopeni a fost programată în seria a II-a a ligii secunde, conducătorii ilfovenilor au trimis o scrisoare către FRF prin care cereau să evolueze în seria I, cum ar fi normal...

Mugur Porumbacu ameninta cu retragerea Otopeniului din Liga 2

Tragerea la sorți a seriilor Ligii a II-a a dat naștere la controverse majore după ce CS Otopeni a fost repartizată în seria a II-a. Astfel, oficialii clubului ilfovean au luat în calcul...

CS Otopeni a pierdut amicalul de la Predeal cu Petrolistul

Astăzi dimineață începând cu ora 10.30, la Predeal, Kaproni, s-a impus cu 4-3 (3-3) în amicalul contra lui împotriva lui CS Otopeni. Este a doua victorie consecutivă în actuala stagiune de...

CS Otopeni revine in Liga 2 dupa o aventura interesanta in prima liga

După doar un sezon petrecut în Liga I, în care și-au jucat partidele de acasă pe stadionul Astra din Ploiești, ilfovenii revin acasă, pe stadionul din Otopeni.

CS Otopeni a depus memoriu impotriva lui Vali Negru

Directorul general al clubului CS Otopeni, Mugurel Porumbacu, a declarat, marți, că va depune memoriu împotriva lui Vali Negru, deoarece mijlocașul se antrenează cu Rapid și a jucat deja...

Jean-Paul Yontcha s-a transferat in Portugalia la Belenenses

După ce a retrogradat cu CS Otopeni, vîrful camerunez Jean Paul Yontcha și-a găsit echipă în Portugalia

Victoras Iacob va semna cu Iraklis Salonic

Clubul grec la care este antrenor Oleg Protasov este foarte aproape de a-l aduce pe atacantul român, Victoraș Iacob.

Liga 1 - Etapa 34: CS Otopeni - Farul Constanta 6 - 0

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, CS Otopeni, a trecut de Farul Constanța, scor 6-0, și a terminat campionatul pe locul 17, cu 22 de puncte, dar nu a reușit să îndeplinească baremul și...

Liga 1 - Etapa 32: CS Otopeni - Poli Iasi 4-1

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, CS Otopeni, a învins, sâmbătă, pe Poli Iași, scor 4-1, și a reușit a doua victorie din acest retur de campionat.



Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017