Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


CS Otopeni 26.04.2009 - 23:15

Liga 1 - Etapa 27: CS Otopeni - Steaua 0-1

Liga 1 - Etapa 27: CS Otopeni - Steaua 0-1
Steaua Bucureşti a învins duminică în deplasare pe CS Otopeni, scor 1-0, printr-un gol marcat de Kapetanos în prelungiri.

CS Otopeni - Steaua Bucureşti  0 - 1 (0-0)
A marcat:
0-1 Pantelis Kapetanos (90+2)

CS Otopeni: Nae - L. Ivan, P. Diogo, Panait, Vitinha - Pârvu, Negru (Menassel 71) - Lazic (Chiacu 60), Caramarin, Constantin - Yontcha (V. Iacob 85). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Steaua: Zapata - Ogăraru, Baciu, Tudose, P. Marin - Tiago, Bicfalvi (A. Ionescu 75) - Semedo (Liţu 62), Stancu, Toja - Kapetanos. Antrenor: Marius Lăcătuş

Cartonaşe galbene: Chiacu 29, Pârvu 29, Negru 34, Diogo 80 - Ogăraru 45+1, Stancu 90+3, Liţu 90+3
Arbitri: Adrian Comănescu - Aurel Oniţa, Ovidiu Maier
Stadion: "Astra" (Ploieşti), Spectatori: 4.000

Cum s-a marcat golul:

0-1, min. 90+2: Kapetanos primeşte un balon la marginea careului, pivotează pe lângă Diogo şi înscrie cu largul concurs al lui Eugen Nae. 

Liviu Ciobotariu: "Sunt dezamăgit. Am jucat bine, însă am primit din nou gol în minutul 90. Este al patrulea joc din acest retur când păţim aşa ceva, aşa că aici nu mai am ce să spun. Puteam câştiga dacă marcam la ocaziile pe care le-am avut, însă şi norocul face parte din jocul de fotbal. Cred că ceea ce ne-a lipsit astăzi a fost norocul".

Massimo Pedrazzini (antrenor secund Steaua): "Ne bucură mult succesul acesta, mai ales că şi noi am pierdut multe puncte pe final de partidă şi acum putem să ne bucurăm şi noi că am câştigat în aceeaşi manieră. Nu contează cum am jucat, importante sunt punctele pentru clasament. Asta este situaţia, la Steaua mereu se joacă sub presiune şi, chiar dacă jocul nostru nu a strălucit astăzi, nici alte echipe aflate în zona noastră nu joacă extraordinar. Cred că 80 la sută am controlat jocul, dar s-a demonstrat că şi norocul poate fi un factor decisiv. Cu Marius Lăcătuş am vorbit în pauză, când am discutat despre unele reglaje în jocul echipei. Am citit mereu prin ziare că ne dă afară, iar victoria de astăzi este o gură de oxigen pentru echipă, nu neapărat pentru banca tehnică. Un semnal important pentru noi este evoluţia celor care au fost astăzi în teren, pentru că Steaua rămâne Steaua, indiferent de cine îmbracă tricoul de titular. Obiectivul nostru este să obţinem şapte victorii în ultimele şapte partide care au mai rămas de disputat".

Valeriu Argăseală: "Trei puncte importante cu o echipă care a reuşit egaluri cu Dinamo şi Timişoara. Nu contează că am bătut cu 1-0, victoria tot victorie rămâne. Am trecut peste un hop important din punct de vedere psihic, se vede că jucăm altceva în ultimul timp. Degeaba câştigăm noi dacă celelalte nu mai pierd puncte. Trebuie să ne uităm ce fac celelalte echipe, ca CFR, Vaslui sau Craiova. De acum înainte toate meciurile sunt foarte grele".

Petre Marin: "A fost un meci greu, bine că am luat cele 3 puncte. Ne luptăm în continuare pentru un loc de cupă europeană. Un eşec cu CS Otopeni ar fi însemnat ieşirea din lupta pentru locul 2 şi pentru un loc în Cupa UEFA. Au contat absenţele din echipă, dar s-a dovedit că Steaua are un lot numeros şi valoros. Presiune va fi în permanenţă la Steaua, pentru că ne-am obişnuit suporterii cu rezultate bune în ultimele sezoane".

George Ogăraru: "E bine că am câstigat azi, deşi nu am reuşit să marcăm mai repede. Azi am facut un meci bun, deşi ne-au lipsit mulţi titulari. Jucătorii care au intrat au dovedit însă că se poate pune bază pe ei. Nu ar trebui sa fie demis Lacătuş. E trist că s-a ajuns să se creadă că el stă la Steaua pentru bani. Steaua e totul pentru el şi nu vrea sa plece. Ar trebui să ne respectăm mai mult simbolurile".

Tehnicianul Marius Lăcătuş nu s-a putut baza pe Lovin, Ghionea, Goian, Dayro Moreno şi Cernea, suspendaţi, şi pe Emeghara, Pleşan şi Ovidiu Petre, accidentaţi de mai mult timp.

Marius Lăcătuş a luat loc la tribuna oficială, el fiind suspendat de Comisia de Disciplină după ce a protestat vehement la prestaţia lui Teodor Crăciunescu la partida cu CFR Cluj.

La zece minute de la începutul reprizei secunde, Kapetanos a fost foarte aproape de deschiderea scorului, însă lovitura sa de cap a fost respinsă providenţial de Nae.

În minutul 75, Ogăraru a fost aproape de autogol, după ce pasa sa la portar a trecut aproape de buturile lui Zapata şi a ieşit în corner. Cinci minute mai târziu, Caramarin primeşte o pasă în careu, însă şutul său este blocat cu pieptul de portarul stelist.

Accidentat la începutul acestui retur, Eric Bicfalvi a fost pentru prima dată titular după ce a revenit în iarnă de la Buzău, el mai evoluând până acum doar ultimele 15 minute ale partidei Gaz metan Mediaş-Steaua, scor 0-1. Un singur gol a marcat Bicfalvi pentru echipa din Ghencea, în meciul Steaua-Poli Iasi, scor 1-0, în sezonul 2007-2008.

Deşi se afla pe banca de rezerve, Hristu Chiacu a fost avertizat cu cartonaş galben în prima repriză de Adrian Comănescu deoarece a protestat vehement la una dintre deciziile arbitrului. Mijlocaşul tocmai a fost reprimit în lot de conducerea clubului, el fiind exclus la începutul lunii martie după ce oficialii grupării au considerat că fotbalistul a lezat imaginea grupării declarând că jucătorii nu şi-au primit drepturile salariale.

Vineri, portarul lui CS Otopeni, Cristian Munteanu, a fost exclus din lot de conducerea clubului din motive de indisciplină. Goalkeeperul în vârstă de 34 de ani a evoluat în toate meciurile disputate de CS Otopeni în acest retur de campionat.

Titular în meciul cu CS Otopeni, fundaşul Petre Marin l-a egalat cu această ocazie la numărul de prezenţe în Liga I (414) pe antrenorul Marius Lacătuş. Jucătorul Stelei, în vârstă de 35 de ani, mai are contract cu gruparea din Ghencea până în 2010.

După acest rezultat, Steaua acumulează 45 de puncte şi urcă pe poziţia a 6-a, în timp ce oaspeţii rămân cu 13 puncte pe locul 17  în clasament.







Taguri: Liga 1    Etapa 27    CS Otopeni    Steaua Bucuresti    Pantelis Kapetanos    Liviu Ciobotariu    Marius Lacatus    Massimo Pedrazzini    Valeriu Argaseala    Petre Marin    George Ogararu    Hristu Chiacu   

Comenteaza

Ultimele stiri - CS Otopeni

CS Otopeni s-a calificat in 16-imile Cupei Romaniei dupa ce a invins echipa Steaua II

Echipa CS Otopeni (Liga a II-a) a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (0-1), formația Steaua II (tot din liga secundă) și s-a calificat astfel în 16-imile de finală ale Cupei României.

Meci amical: CS Otopeni - Juventus Bucuresti 3-2

CS Otopeni a învins cu 3-2 pe Juventus București într-un amical disutat sâmbăta trecută. Golurile ilfovenilor au fost marcate de către Caramarin, Kalle și Pană.

FRF incearca solutionarea problemei celor de la CS Otopeni

După ce CS Otopeni a fost programată în seria a II-a a ligii secunde, conducătorii ilfovenilor au trimis o scrisoare către FRF prin care cereau să evolueze în seria I, cum ar fi normal...

Mugur Porumbacu ameninta cu retragerea Otopeniului din Liga 2

Tragerea la sorți a seriilor Ligii a II-a a dat naștere la controverse majore după ce CS Otopeni a fost repartizată în seria a II-a. Astfel, oficialii clubului ilfovean au luat în calcul...

CS Otopeni a pierdut amicalul de la Predeal cu Petrolistul

Astăzi dimineață începând cu ora 10.30, la Predeal, Kaproni, s-a impus cu 4-3 (3-3) în amicalul contra lui împotriva lui CS Otopeni. Este a doua victorie consecutivă în actuala stagiune de...

CS Otopeni revine in Liga 2 dupa o aventura interesanta in prima liga

După doar un sezon petrecut în Liga I, în care și-au jucat partidele de acasă pe stadionul Astra din Ploiești, ilfovenii revin acasă, pe stadionul din Otopeni.

CS Otopeni a depus memoriu impotriva lui Vali Negru

Directorul general al clubului CS Otopeni, Mugurel Porumbacu, a declarat, marți, că va depune memoriu împotriva lui Vali Negru, deoarece mijlocașul se antrenează cu Rapid și a jucat deja...

Jean-Paul Yontcha s-a transferat in Portugalia la Belenenses

După ce a retrogradat cu CS Otopeni, vîrful camerunez Jean Paul Yontcha și-a găsit echipă în Portugalia

Victoras Iacob va semna cu Iraklis Salonic

Clubul grec la care este antrenor Oleg Protasov este foarte aproape de a-l aduce pe atacantul român, Victoraș Iacob.

Liga 1 - Etapa 34: CS Otopeni - Farul Constanta 6 - 0

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, CS Otopeni, a trecut de Farul Constanța, scor 6-0, și a terminat campionatul pe locul 17, cu 22 de puncte, dar nu a reușit să îndeplinească baremul și...

Liga 1 - Etapa 32: CS Otopeni - Poli Iasi 4-1

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, CS Otopeni, a învins, sâmbătă, pe Poli Iași, scor 4-1, și a reușit a doua victorie din acest retur de campionat.



Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017