Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Fotbal Club FCSB 04.04.2009 - 22:30

Liga 1 - Etapa 22: Steaua Bucuresti - Gloria Bistrita 1-0

Liga 1 - Etapa 22: Steaua Bucuresti - Gloria Bistrita 1-0
Steaua a învins-o pe Gloria Bistriţa cu 1-0, singurul gol fiind marcat de grecul Kapetanos în ultimele minute ale meciului.

Steaua Bucureşti - Gloria Bistriţa 1 - 0 (0-0)
A marcat:
1-0 Pantelis Kapetanos (84)

Steaua:
Cernea (Zapata 61) - Ogăraru (Golanski 14), Goian, Baciu, P. Marin - Ov. Petre - Nicoliţă (Szekely 56), B. Stancu, Toja, Semedo - Kapetanos. Antrenor: Marius Lăcătuş

Gloria Bistriţa: Tătăruşanu - Păun, Ciucă, J. Silva, Frăsinescu - Nalaţi - Achim, Băjenaru (Hora 68), Velcovici (C. Petre 61) - Sânmărtean (Silvăşan 71), Zaharia. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Cartonaşe galbene: Golanski 29, P. Marin 43 - Nalaţi 36, J. Silva 76, Zaharia 86
Arbitri: Teodor Crăciunescu - Mircea Orbuleţ, Ionuţ Babadac
Stadion: "Steaua", Spectatori: 15.000

Cum s-a marcat golul:

1-0, min. 84:
Semedo a pasat foarte bine în careu pentru Petre Marin, iar fundaşul a centrat perfect pentru grecul Pantelis Kapetanos, care a înscris din 4 metri.

Marius Lăcătuş: "Sunt bucuros de victoria din seara asta, una muncită. Jucătorii merită felicitări mai ales pentru prestaţia din repriza a doua. Este important că ei au crezut în victorie. Sper să înţeleagă că aceste puncte se obţin cu sacrificii. Sper să ne apropiem prin victorii de poziţiile fruntaşe, acolo unde ne este locul. Am ratat şi astăzi un penalti, poate de vină sunt şi tracul, emoţiile şi oboseala. Sperăm să găsim jucătorul care are mai mult sânge rece. Şi ieri şi săptămâna trecută şi înainte de meciul cu Argeş sau executat penaltiuri la antrenament şi Bogdan Stancu a bătut cel mai bine. Am făcut două schimbări care nu erau în calculele noastre, cred că ei doi nu vor face parte nici din lotul pentru partida următoare. Din ce ştiu eu şi Golanski are patru galbene şi va fi suspendat. Kapetanos şi-a făcut datoria de atacant şi avem în continuare nevoie de el până la sfârşitul campionatului şi după. Bănel nu a avut o evoluţie foarte bună, nu a avut execuţii tehnice foarte bune. Sper să fie din nou acea atmosferă în care toţi suporterii să încurajeze în Ghencea. Nu este uşor deloc pentru jucători să joace aşa. Eu am vorbit chiar cu liderii de galerie şi am fost asigurat că vor susţine echipa. Au zis că înţeleg momentele grele prin care trece Gigi Becali şi îl vor ignora. Din păcate nu a fost aşa. Cred că vom aduce măcar un dram de bucurie şi lui Gigi, dacă vom reuşi să obţinem victorii".

Pantelis Kapetanos le-a dedicat victoria tehnicianului Marius Lăcătuş şi finanţatorului Gigi Becali: "Încerc să fiu atent 90 de minute şi cu prima ocazie să dau gol. Toţi băieţii sunt aproape de patron şi doream ca toţi suporterii să fie alături de noi. Victoria le-o dedicăm lui Marius Lăcătuş şi patronului".

Ioan Ovidiu Sabău: "Am avut un început bun de meci, cu două ocazii destul de mari. Au existat o bară şi ocazii importante, dar Tătăruşanu a fost inspirat. Domnul Crăciunescu a exagerat în repriza a doua, jocul a mers într-o singură direcţie. A venit apoi şi acel 11 metri, era clar că va trebui să intre mingea în poartă. Ne-am propus un egal pe care poate l-am fi meritat. Pentru noi urmează meciul cu Farul, partidă la care încercăm să ne revenim. Îmi pare rău de situaţia de acum de la Steaua. Îmi pare rău de domnul Becali, când e omul la greu noi românii suntem obişnuiţi să-i dăm în cap. Nimeni n-ar vrea să fie în locul lui acum".

Dorel Zaharia:
"Am fost destul de aproape de o surpriză şi am sperat că nu vom pierde. Probabil că steliştii au jucat şi pentru patronul lor, dar şi noi am jucat destul de bine, a fost un meci echilibrat şi cu puţină şansă puteam obţine un egal. Steaua trece printr-o pasă mai proastă, dar Steaua rămâne Steaua şi eu cred că ei vor reveni pentru că mai sunt destule etape şi pot ajunge în fruntea clasamentului. Steaua poate ajunge şi de pe locul doi în Liga Campionilor".

Ciprian Tătăruşanu: "Nu ştiu dacă am fost ghinionişti. Când iei gol la o fază aşa uşoară nu poţi să spui că ai avut ghinion. Sper ca Steaua să aibă cât mai multe victorii de acum încolo, eu vroiam să câştigăm azi. Îmi place atmosfera de pe stadionul Steaua, eu am fost şi ca spectator aici şi cred că este cea mai frumoasă atmosferă din ţară".

Dumitru Dragomir: "Steaua a făcut o repriză a doua foarte bună, un fotbal foarte bun. Steaua merita să câştige, păcat că nu a fost şi Gigi să se bucure de această victorie".

Jucătorii Stelei au intrat pe teren înainte de startul partidei cu un banner purtat de toţi pe care scria "Suntem alături de Gigi Becali", în semn de susţinere faţă de patronul echipei, care a primit un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Deşi înainte de acest joc liderii galeriei steliste au anunţat că îl vor ignora pe patronul Stelei, Gigi Becali, atât timp cât acesta va fi arestat, fanii şi-au continuat protestele la adresa finanţatorului din Ghencea. De contestări nu au scăpat nici preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, şi responsabilul cu securitatea de la stadion, Cătălin Zmărăndescu, ultimul aflându-se şi el în arest. Fanii de la Peluzele Nor şi Sud i-au înjurat pe cei trei, ei fiind însă dezaprobaţi de suporterii de la Tribuna I.

Membrii galeriei steliste, atât cei de la Peluza Nord, cât şi cei de la Sud au afişat mai multe bannere împotriva lui Becali, dar şi a lui Valeriu Argăseală: "Am aşteptat acest moment ani întregi, acum ai ajuns unde meriţi. Pac-pac, ai înţeles?", "Un babuin autohton a reuşit să distrugă legendele de care ne-am îndrăgostit", "Becali, a intrat! Adevărat a intrat! Pac, pac!", "Roata morii se învârteşte. Pac, pac, pac!", "Gigi nu scăpa săpunul", "De ani de zile tot săruţi în dos, nea Vali nu e cam scârbos?" şi "Argăseală, câte deplasări avem noi în străinătate nu ai tu meciuri arbitrate". De asemenea, fanii bucureştenii au aprins pe parcursul partidei şi mai multe bannere şi petarde.

Marius Lăcătuş va împlini duminică vârsta de 45 de ani, iar de la staţia de amplificare a stadionului i s-a urat "La mulţi ani", moment în care toţi suporterii au început să îi scandeze numele fostului număr 7 din Ghencea. Fanii de la Peluza Sud au afişat un banner prin care îi urau "La mulţi ani" tehnicianului, în timp ce oamenii de la Peluza Nord au arătat mai multe pancarte cu numărul 7 şi au afişat un mesaj, "Erou roş-albastru".

În minutul 12 al jocului, George Ogăraru a avut un duel cu Frăsinescu în urmă căruia a primit o lovitură în faţă. Fundaşul Stelei nu a mai putut continua, iar antrenorul Marius Lăcătuş a fost nevoit să îl înlocuiască cu polonezul Pawel Golanski.

În minutul 41, Juan Carlos Toja a centrat în careul bistriţenilor, Bogdan Stancu a reluat cu capul, minge a lovit bara şi a revenit la Kapetanos, care dintr-un metru a trimis pe lângă poarta lui Tătăruşanu.

Steaua a cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 42, după ce Bogdan Stancu a căzut în careul bistriţenilor, dar centralul Teodor Crăciunescu a lăsat jocul să continue.

În minutul 59, la un atac al Gloriei Bistriţa, Velcovic a primit o pasă în adâncime, Cernea a ieşit să respingă, iar bistriţeanul, în încercarea de a şuta la poartă, l-a lovit în plină figură pe portarul Stelei, acesta alegându-se cu buza spartă şi cu mai multe zgâ râ ieturi. Goalkeeper-ul nu a mai putut continua şi a fost înlocuit cu Robinson Zapata. Nici Velcovici nu a mai putut juca, astfel încât Ioan Ovidiu Sabău l-a schimbat cu Ciprian Petre.

În minutul 76 Kapetanos a obţinut o lovitură de la 11 metri în urma unui duel cu J. Silva, iar penalty-ul a fost executat de Bogdan Stancu, însă atacantul Stelei a trimis peste poarta apărată de Tătăruşanu. Acesta este cel de-al doilea meci consecutiv în care roş-albaştrii au ratat o lovitură de pedeapsă, după ce în partida cu FC Argeş George Ogăraru a ratat de la punctul cu var.

După reuşita din acest joc, Kapetanos a ajuns la cea de-a 7-a reuşită pentru Steaua şi l-a depăşit astfel pe Bogdan Stancu, care a rămas doar cu 6 goluri.

Antrenorul Marius Lăcătuş nu a putut conta în acest meci pe Sorin Ghionea, Mihăiţă Pleşan, Lucian Filip şi Ricardo Pedriel, toţi accidentaţi, dar nici pe portughezul Tiago, care a fost suspendat. Pe banca de rezerve a steliştilor s-a aflat şi Janos Szekely, care fusese trimis la echipa a doua, dar şi columbianul Dayro Moreno, care nu a avut evoluţii foarte bune în ultimul timp.

Portarul Cornel Cernea a fost pentru a doua oară titular în această ediţie de campionat, după jocul din etapa a 7-a cu Farul Constanţa, scor 4-1. Columbianul Robinson Zapata, care a bifat 20 de partide pentru Steaua în acest sezon, a luat loc pe banca de rezerve, mai ales din cauza greşelilor din ultima perioadă.

Atacantul Gloriei Bistriţa, Dorel Zaharia, a fost jucătorul Stelei, formaţie pentru care a evoluat 14 meciuri şi a marcat un gol în turul sezonului 2007-2008. În tricoul steliştilor, jucătorul a bifat şi 6 meciuri în Liga Campionilor, el reuşind şi 3 goluri. Un alt jucător al bistriţenilor, Ciprian Tătăruşanu, este jucătorul Stelei, însă a fost lăsat de bucureşteni să evolueze pentru Gloria Bistriţa, formaţia de unde a fost cumpărat.

Arbitrul Teodor Crăciunescu s-a aflat la primul meci condus între cele două formaţii. Centralul a mai arbitrat 4 meciuri ale steliştilor, în care bucureştenii au înregistrat două victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere, dar şi patru jocuri ale bistriţenilor, formaţia lui Ioan Ovidiu Sabău înregistrând o victorie, două egaluri şi o înfrângere.

Până acum cele două formaţii s-au mai întâlnit de 37 de ori în Liga I, iar Steaua s-a impus în 23 dintre ele, alte 7 meciuri s-au terminat la egalitate, în timp ce bistriţenii au câştigat 7. Golaverajul este şi el favorabil bucureştenilor, care au marcat 62 de goluri şi au primit doar 34. În tur, partida de la Bistriţa s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

În urma acestui Steaua a acumulat 37 de puncte şi urcat două poziţii, până pe locul 6, în timp ce bistriţenii se menţin pe locul 13, cu 22 de puncte.

În etapa următoare, cea cu numărul 23, Steaua va juca, în deplasare, cu Pandurii TârguJiu, în timp ce Gloria Bistriţa va juca pe teren propriu cu Farul Constanţa.







Taguri: Liga 1    Etapa 22    Steaua Bucuresti    Gloria Bistrita    Pantelis Kapetanos    Ioan Ovidiu Sabau    Marius Lacatus    Dorel Zaharia    Ciprian Tatarusanu    Dumitru Dragomir   

» Clasament Liga 1
» Steaua - istoric rezultate
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Fotbal Club FCSB

FCSB este noua campioană a României! Declarații

FCSB a învins-o acasă cu scorul de 2-1 pe Farul Constanţa, în etapa a 7-a a play-off-ului Superligii şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015....

Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

FCSB este campioana României, după 9 ani de așteptare!   Fotbal Club FCSB a câştigat titlul de campioană a României, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul...

Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

FCSB şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 5-a a fazei paly-off a Superligii României. FCSB,...

Liga 1 - Etapa 3 - play-off: Fotbal Club FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Fotbal Club FCSB a făcut un nou pas către titlu în Superliga României, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală,...

Remember: 5 aprilie 1989, Steaua - Galatasaray 4-0

Ȋn urmă cu exact 35 de ani, Steaua disputa o nouă semifinală de Cupa Campionilor Europeni, ȋnfruntând echipa surpriză a acelei ediţii, Galatasaray İstanbul.   Echipa de...

Liga 1 - Etapa 2 - play-off: Farul Constanța - Fotbal Club FCSB 0-1

Fotbal Club FCSB a câştigat cu scorul de 1-0 meciul disputat la Ovidiu cu Farul Constanţa, în etapa a 2-a a fazei play-off a Superligii României. Unicul gol al partidei a fost înscris de...

Liga 1 - Etapa 1 - play-off: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1, duminică seara, pe Arena Naţională, în prima etapă a fazei play-off a Superligii...

Liga 1 - Etapa 29: Fotbal Club FCSB - Petrolul Ploieşti 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii României, penultima a...

Liga 1 - Etapa 27: Fotbal Club FCSB - FC Botoşani 3-2

Fotbal Club FCSB a învins-o pe FC Botoşani, ultima clasată, cu scorul de 3-2, duminică seara, în etapa a 27-a a Superligii României. Liderul s-a impus la capătul...

Liga 1 - Etapa 25: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o duminică seara, acasă, cu scorul de 1-0, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 25-a a Superligii României. Unicul gol al...

Liga 1 - Etapa 24: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 1-1

Fotbal Club FCSB a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, scor 1-1, luni seara, pe Arena Naţională din Capitală, în ultimul meci din etapa a 24-a a Superligii României.   Liderul a...



Top News

-Ponturi pentru semifinalele Champions League: Ce pariem pe Bayern - Real și Dortmund - PSG?

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-FCSB este noua campioană a României! Declarații

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori




Care este jucătorul tău preferat de la FCSB? (sezonul 2023-2024)
Ștefan Târnovanu
Octavian Popescu
Florinel Coman
Andrea Compagno
David Miculescu
Darius Olaru
Joyskim Dawa
Vlad Chiricheș
Alexandru Băluță
Mihai Lixandru
Luis Phelipe
Siyabonga Ngezana
Adrian Șut
Valentin Crețu
Damjan Đoković
Baba Alhassan
Ovidiu Popescu
Eduard Rădăslăvescu
Alexandru Pantea
Risto Radunović
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
27.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Farul Constanța C
28.04.2024 CFR 1907 Cluj Sepsi Sfântu Gheorghe C
29.04.2024 Rapid București Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 12
4. CFR 1907 Cluj 10
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
26.04.2024
Cronica
Dinamo București FC Voluntari C
27.04.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Cluj C
28.04.2024 Oțelul Galați FC Hermannstadt C
28.04.2024 Politehnica Iași FC UTA Arad C
29.04.2024 Petrolul Ploiești FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 16
2. FC UTA Arad 14
3. FC Botoșani 13
4. FC Hermannstadt 11
5. FC Voluntari 9
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. FCU 1948 Craiova 6
9. Dinamo București 6
10. Politehnica Iași 4
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017