Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Fotbal Club FCSB 15.05.2009 - 23:20

Liga 1 - Etapa 31: Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti 1-2

Liga 1 - Etapa 31: Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti 1-2
Steaua a pierdut derby-ul cu Rapid şi a înregistrat astfel prima înfrângere pe teren propriu după o pauză de peste doi ani.

Steaua Bucureşti - Rapid Bucureşti 1 - 2 (0-0)
Au marcat:
0-1 Juliano Spadacio (48), 1-1 Pantelis Kapetanos (53), 1-2 Juliano Spadacio (70)

Steaua: Zapata - Ogăraru, Baciu, Ghionea, P. Marin - Tiago - Szekely (D. Moreno 66), Pleşan, Toja, Semedo (Nicoliţă 51) - Kapetanos (Liţu 70). Antrenor: Marius Lăcătuş

Rapid: Marinescu (Andrade 41) - Ivelja (Mardare 58), R. Fernandes, M. Constantin, Perjă - C. Lazăr, J. Andrade - Dică, Spadacio (Cl. Mejolaro 76), Cesinha - J. Pinto. Antrenor: Viorel Hizo

Cartonaşe galbene: Kapetanos 62, Toja 79 - Dică 47, J. Andrade 60, Cl. Mejolaro 85
Arbitri: Florian Meyer - Carsten Kadach, Christian Schrae (Germania)
Stadion: "Steaua"; Spectatori: 15.000

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 48:
Emil Dică a centrat de pe partea dreaptă în careul Stelei, iar Spadacio a venit pe un spaţiu liber şi l-a învins pe Zapata cu un şut plasat, de la circa 6 metri.

1-1, min. 53: Szekely a luat o acţiune pe cont propriu în partea stângă a careului rapidist, a şutat, Andrade a respins până la Kapetanos, care a înscris cu un şut din apropiere.

1-2, min. 70:
Rapid a plecat foarte bine pe un contraatac, balonul a ajuns pe partea dreaptă la Spadacio, care a reluat elegant pe lângă portarul columbian al Stelei.

Gigi Becali: "Dacă s-a cerut demisia lui Lăcătuş, care este un simbol, înseamnă că oamenii sunt nemulţumiţi. Nu mă bag, este problema lui ceea ce face. Eu aveam o clauză în contractul lui Marius Lăcătuş, conform căreia ar fi plecat dacă nu prindea podiumul. Până la urmă nu am mai lăsat nicio clauză. Dar eu cred că că el este un om de onoare şi va pleca, nu poţi să stai cu astdel de rezultate. Noi am întâlnit şi Dinamo, şi Rapid, dar nu am putut să batem, asta spune mult. Azi am atacat pentru că nu au jucat ei, au avut două ocazii şi au dat două goluri. Steaua a ajuns pe locul 7, după ce am învestit vreo 25 de milioane în jucători. Eu nu mai înţeleg nimic, le plătesc salarii de 200-250 de mii şi sunt pe locul 7. Nu mai vreau să mai vorbesc cu jucătorii, i-am spus lui Argăseală că salariile se dau dacă au rezultate, ei acum vor şi prime... Probabil că la unii nu o să le mai dau salariile, pentru că nu avem bani. Mă simt vinovat că nu m-am mai implicat la echipă. M-am luat după presă, care a spus că trebuie să las antrenorul să facă echipa. Singurul care joacă este Toja, care se dăruieşte pe teren, poate şi Kapetanos, dar pe el nu am dat bani. Trebuie altă remaniere. Szekely, Pleşan nu mai joacă nimic, eu nu mai înţeleg nimic. Pe Semedo n-ai să-l mai faci fotbalist, poţi să încerci cu Szekely, poate şi-a revenit, dar nu-i poţi folosi pe amândoi pe părţile laterale. Nicoliţă este temelia Stelei".

Marius Lăcătuş: "Îmi pare nespus de rău că nu am reuşit să obţinem victoria. Am ratat câteva ocazii pe fondul unui joc destul de bun, dar am fost surprinşi pe două contre generate de greşeli proprii. Este păcat, pentru că după aspectul jocului, nu meritam să pierdem. Aşa este în viaţă, ghinionul se adună, iar situaţia nu este tocmai bună. Îmi reproşez rezultatul de azi, pe cel cu Dinamo şi toate cele negative. Poate nu am fost inspirat în alcătuirea echipei. Sunt bărbat şi o recunosc. Când o echipă nu se află acolo unde doreşte, antrenorul este de vină. Nu m-am gândit la demisie, pentru că nu mi se pune pata pe ochi imediat după meci. Dacă patronul meu nu este mulţumit, iar rezultatele nu sunt de partea mea, nu am ce să fac. Aşa cum îmi place să fiu aclamat, se poate ajunge să ţi se ceară demisia din cauza rezultatelor. Fiecare este liber să se manifeste cum doreşte. Nu le voi purta pică celor care mă contestă. Ce, trebuie să mă rog de ei să nu mai strige contra mea. Dacă pierd din simpatia suporterilor, asta este, nu mai pot eu.... Trebuie să scoatem maximum din următoarele trei partide pentru a putea participa într-o cupă europeană. Jucătorii sunt afectaţi pentru că nu au reuşit să câştige azi, şi trebuie să lucrăm la moralul lor. Aceste trei meciuri vor hotărî soarta jucătorilor pentru următorul sezon. Dacă patronul îmi va cere să plec, eu plec. Nu poţi să stai dacă nu mai eşti dorit de conducere, dacă nu mai are încredere în tine. Nu trag cu dinţii de scaun, nu am venit aici pentru bani, iar dacă Gigi va dori să renunţ, voi pleca cu siguranţă. Am discutat deocamdată telefonic, aştept întâlnirea de duminică, când vom discuta faţă în faţă".

George Ogăraru: "Normal că este supărare mare în vestiar, pentru că am pierdut acest meci important, într-un moment crucial pentru noi. Este durerors că nu am reuşit să câştigăm pe teren propriu. Pentru UEFA mai sunt şanse, dar trebuie să câştigăm următoarele meciuri. Locul 6 nu este unul pentru Steaua, dar aici suntem acum şi trebuie să facem tot posibilul să urcăm cât mai sus. În această partidă, Spadacio a făcut diferenţa, pentru că a marcat două goluri, iar noi nu am reuşit acest lucru, deşi am avut multe ocazii de a marca. Eu mă voi întoarce la Ajax, cred că este destul de clar că nu mai sunt dorit la Steaua. Nu am regretat niciodată că m-am întors la Steaua, pentru că am ales cu sufletul să vin aici, iar alegerile făcute cu sufletul nu le pot regreta".

Anghel Iordănescu: "La Steaua este nevoie de mai mult decât schimbarea antrenorului, este nevoie de schimbarea efectivului de jucători. Cred că 12-13 jucători din actualul lot nu au ce căuta pe banca tehnică a Stelei. Foarte puţini dintre cei transferaţi în ultimul an au confirmat, astfel că va fi greu ca Steaua să promoveze 6-8 jucători, aşa cum îşi doreşte patronul".

George Copos: "Sunt mândru de toţi: de Hizo, de jucători. Au fost astăzi un grup foarte puternic. Jucătorii şi antrenorii mi-au făcut cea mai mare bucurie, atât mie, cât şi tuturor suporterilor rapidişti. Sunt mândru de suporteri, că au fost alături de echipă şi trebuie să recunosc faptul că ei m-au determinat să revin la echipă şi să rezolv acele probleme uriaşe pe care le-am avut cu licenţa. Azi am dat totul pe teren, iar înţeleptul Hizo a gândit o tactică foarte bună să nu pierdem, iar noi am avut azi două ocazii şi am înscris două goluri. Această eficienţă este ceea ce doream. Sunt mândru de Spadacio, este un jucător brazilian născut pentru a juca fotbal. Rapid îşi va atinge obiectivul şi va juca în ediţia viitoare a cupelor europene. Mă bucur că am luat o decizie înţeleaptă şi l-am numit pe Hizo antrenor principal. De asemenea, consider că decizia de a da bonusuri jucătorilor numai pentru performanţă a fopst una bună. Pentru că numai cei care perfromează pot primi bonusuri".

Viorel Hizo: "În prima repriză am avut o serie de probleme, jocul nu a mers aşa cum ne-am dorit. În repriza a doua ne-am exprimat mult peste Steaua şi am obţinut o victorie meritată. Jucătorii aveau nevoie de acest succes. Băieţii au fost formidabili, chiar dacă jocul nu prea a strălucit. Cred că este un pas mare pentru o particapare într-o cupă europeană. Dacă vomămâne cu picioare pe pământ vom izbuti să ne calificăm. Am avut probleme şi cu jucătorii. Pinto a jucat într-un picor, Marinescu este accidentat şi astfel am pierdut o schimbare, iar Lazăr şi Dică au jucat accidentaţi. Copos a stat lângă echipă în ultima perioadă şi a izbutit să rezolve probelma cu licenţa, plătind din buzunarul propriu datoriile clubului. El ne-a făcut un buget pentru participarea în cupele europene, iar jucătorii îşi vor recupera primile. Ei îşi văd de treaba şi sunt de admirat pentru că nu au venit să se plângă. Regret că Bozovici nu înţelege că trebuie să fie lângă echipă, este un jucător bun de care Rapid are nevoie".

Costin Lazăr:
"Odată cu această victorie sper să vină şi banii. Domnul Copos de trei ani tot spune că pleacă. Eu mă bucur că am bătut pe Steaua, sunt trei puncte frumoase. Totuşi, îmi pare rău pentru Lăcătuş pentru că este un mit în Ghencea. Spadacio ar trebui să ne facă cinste pentru că l-am ajutat să înscrie aceste goluri".

Spadacio: "Sunt fericit pentru goluri şi pentru victorie. Era important să batem pe Steaua. O să le dau de băut colegilor, dar o să mă coste că sunt cam mulţi". Mijlocaşul brazilian a făcut câteva referiri legate de declaraţiile preşedintelui LPF, Dumintru Dragomir, care a menţionat că formaţiile din Liga I trebuie să reconsidere tactica de transferuri a jucătorilor străini, deoarece altfel se strică fotbalul românesc. "Nu eu am cerut să vin în România, am fost transferat. Fotbaliştii străini ar trebui să fie aplaudaţi pentru ce au făcut în România", consideră Spadacio.

Elinton Andrade: "Ce cuvânt este ăsta bani? Acum sper ca domul Copos să ne dea banii, pentru că acum am un copil şi am nevoie de bani pentru lapte praf".

Fotbaliştii Stelei au intrat pe teren cu un banner pe care scria "Ivan, mereu cu noi", mesaj dedicat unui suporter al roş-albaştrilor, Ivan Petru Andrei, în vârstă de 23 de ani, care a murit săptămâna trecută într-un accident de maşină.

Portarul Rapidului, Andrei Marinescu, s-a accidentat în minutul 30 după o degajare şi a făcut imediat semn către banca de rezerve că nu mai poate continua. Deşi goalkeeper-ul şchiopăta vizibil şi nu mai putea apăra la fel de bine din cauza leziunii suferite, antrenorul Viorel Hizo a amânat înlocuirea sa, care s-a produs până la urmă 11 minute mai târziu, când între buturi a intrat Elinton Andrade. Tehnicianul giuleştenilor l-a certat foarte rău pe Marinescu în momentul schimbării, pentru că acesta trebuia să fie atent la meci în unele momente, dar el saluta galeria giuleşteană.

Clubul Rapid a fost susţinut de aproximativ 450 de suporteri, care au primit bilete în baza unui protocol între cele două formaţii. Fanii giuleşteni au privit meciul din sectorul rezervat oaspeţilor, iar în minutul 20, între ei au izbucnit incidente minore, însă spiritele s-au calmat destul de repede.

Susţinătorii giuleştenilor au aruncat câteva torţe înspre omologii stelişti, încă din minutul doi, iar episodul s-a repetat în minutul 30. De fiecare dată, fanii au fost avertizaţi de crainicul stadionului că vor fi evacuaţi, a doua oară acesta menţionând că a treia oară când vor mai arunca cu torţe vor fi scoşi din teren.

Suporterii Stelei de la Peluza Sud au încercat la un moment dat să meargă spre cei rapidişti, dar au fost opriţi imediat de jandarmi, care au format un cordon în faţa lor pentru a evita orice fel de incidente. Aceeaşi suporteri au scandat lozinci rasiste împotriva Rapidului, în minutul 35, dar imediat au fost acoperiţie de fanii de la Peluza Sud, Steaua riscând sancţiuni. Cu toate acestea, în partea secundă toţi fanii din stadion au scandat "România, România" şi "Suspendaţi-ne, urâm ciorile", asta şi pentru că favoriţii erau conduşi pe teren propriu.

Susţinătorii roş-albaştrilor nu au uitat de rivalitatea cu rapidiştii şi au afişat două bannere ironice la adresa acestora: "Nu vrem să vă simţiţi prost. Din Italia când v-aţi întors?" şi "Sunteţi fraţii lui Mailat, vă stă gândul la furat".

Nemulţumiţi de evoluţia favoriţilor şi de scorul înregistrat pe tabelă, fanii Stelei de la tribune au cerut pe finalul partide demisia antrenorului Marius Lăcătuş. Este pentru a doua oară în acest retur când fanii îi cer fostului jucător din Ghencea să plece, prina dată fiind tot la un meci de pe teren propriu, cel cu Farul Constanţa, scor 1-1, disputat în etapa a 24-a. Mai mult, la finalul jocului fanii de la tribuna I au aruncat spre banca tehnică a Stelei cu sticle, pungi de seminţe sau sandişivuri, de acelaşi tratament "bucurându-se" şi staff-ul tehnic al Rapidului. În acelaşi timp, fanii de la peluze l-au înjurat pe patronul Gigi Becali, cel considerat vinovat pentru evoluţia slabă a echipei.

După golurile din acest meci, Spadacio a ajuns la cota 15 pentru Rapid şi se află pe locul 1 în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Gigel Bucur (FC Timişoara). Pe de altă parte, grecul Pantelis Kapetanos a marcat golul 11 pentru Steaua, el fiind cel mai bun marcator al roş-albaştrilor.

Portughezul Antonio Semedo şi columbianul Dayro Moreno au fost singurii jucători stelişti huiduiţi. Primul a fost apostrofat în momentul schimbării, în timp ce al doilea, imediat după faza golului doi al Rapidului, fază la care el a greşit. Pe de altă parte, Janos Szekely a fost aplaudat la scenă deschisă atunci când a fost scos de pe teren.

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, nu a putut conta în acest joc pe Bănel Nicoliţă şi Bogdan Stancu, ambii accidentaţi, dar nici pe Goian şi Golanski, care au fost suspendaţi. De partea cealaltă, Viorel Hizo nu s-a putut baza pe Maftei, suspendat, Grigore şi Dobroiu, accidentaţi, dar nici pe Bozovic, care a plecat de la Rapid pentru că a fost dat afară din apartamentul în care locuia cu soţia sa.

Mijlocaşul Stelei, Janos Szekely nu mai jucase pentru roş-albaştrii de la un meci din etapa a 22-a a Ligii I, cu Gloria Bistriţa, atunci când a jucat 34 de minute. Fotbalistul nu a mai fost însă titular în echipa pregătită de Marius Lăcătuş din etapa a 2-a a campionatului, atunci când steliştii au întâlnit FC Braşov pe teren propriu. În total, Janos a bifat 12 prezenţe pentru Steaua în acest sezon, el reuşind să înscrie şi un gol. În echipa lui Lăcătuş a revenit şi Bănel Nicoliţă, care fusese accidentat, şi nu mai jucase de la data de 17 aprilie, de la un meci cu Gaz Metan Mediaş.

La meci au asistat, printre alţii, fostul selecţioner şi antrenor al Stelei, Victor Piţurcă, dar şi preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. De asemenea, pe stadion a fost prezent şi fostul jucător al steliştilor, Aurel "Joe" Panait, cel care în anii '90 a câştigat 4 titluri de campion cu Steaua, el fiind aclamat la scenă deschisă de fanii roş-albaştrilor.

Meciul din Ghencea a fost condus de o brigadă din Germania, care l-a avut la centru pe Florian Meyer. Neamţul (40 de ani) a fost promovat pe lista FIFA în anul 2002, după ce cu patru ani înainte a început să arbitreze meciuri în Bundesliga, iar în 2007 a fost rezervă la finala Ligii Campionilor dintre AC Milan şi Liverpool. În cariera sa, acesta a arbitrat de două ori pe Steaua, cu Sevilla, scor 0-2, în 16-imile Cupei UEFA, ediţia 2006-2007, şi cu Liverpool, scor 0-1, în turul secund al Cupei UEFA, ediţia 2003-2004. În acest sezon al Ligii Campionilor, Meyer a arbitrat şi meciul CFR Cluj-Chelsea, scor 0-0.

Pe terenul roş-albaştrilor au avut loc 50 de jocuri între cele două formaţii, iar giuleştenii nu au reuşit decât 9 victorii, ultima înregistrându-se la data de 30 aprilie 2006. Alte 19 meciuri disputate în Ghencea s-au terminat la egalitate, în timp ce 22 de jocuri s-au terminat cu victoria steliştilor, însă ultimul succes datează de la data de 27 octombrie 2002, când Steaua se impunea cu scorul de 2-1.

Steaua nu mai pierduse un joc pe teren propriu de peste doi ani, de la o partidă cu Dinamo, disputată la data de 7 aprilie 2007, atunci când alb-roşii se impuneau cu scorul de 4-2. Mai mult, roş-albaştrii au înregistrat a 100-a înfrângere pe teren propriu din toată istoria echipei.

În urma acestui rezultat, Rapid a urcat până pe locul 4 în clasamentul Ligii I, cu 54 de puncte, în timp ce Steaua a căzut pe locul 6, cu 52 de puncte, roş-albaştrii find depăşiţi şi de Universitatea Craiova, care are 53 de puncte.







Taguri: Liga 1    Etapa 31    Steaua Bucuresti    Rapid Bucuresti    Pantelis Kapetanos    Juliano Spadacio    Gigi Becali    Marius Lacatus    George Ogararu    Anghel Iordanescu    George Copos    Viorel Hizo    Costin Lazar    Elinton Andrade   

» Clasament Liga 1
» Steaua - istoric rezultate
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Fotbal Club FCSB

FCSB este noua campioană a României! Declarații

FCSB a învins-o acasă cu scorul de 2-1 pe Farul Constanţa, în etapa a 7-a a play-off-ului Superligii şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015....

Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

FCSB este campioana României, după 9 ani de așteptare!   Fotbal Club FCSB a câştigat titlul de campioană a României, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul...

Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

FCSB şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 5-a a fazei paly-off a Superligii României. FCSB,...

Liga 1 - Etapa 3 - play-off: Fotbal Club FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Fotbal Club FCSB a făcut un nou pas către titlu în Superliga României, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală,...

Remember: 5 aprilie 1989, Steaua - Galatasaray 4-0

Ȋn urmă cu exact 35 de ani, Steaua disputa o nouă semifinală de Cupa Campionilor Europeni, ȋnfruntând echipa surpriză a acelei ediţii, Galatasaray İstanbul.   Echipa de...

Liga 1 - Etapa 2 - play-off: Farul Constanța - Fotbal Club FCSB 0-1

Fotbal Club FCSB a câştigat cu scorul de 1-0 meciul disputat la Ovidiu cu Farul Constanţa, în etapa a 2-a a fazei play-off a Superligii României. Unicul gol al partidei a fost înscris de...

Liga 1 - Etapa 1 - play-off: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1, duminică seara, pe Arena Naţională, în prima etapă a fazei play-off a Superligii...

Liga 1 - Etapa 29: Fotbal Club FCSB - Petrolul Ploieşti 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii României, penultima a...

Liga 1 - Etapa 27: Fotbal Club FCSB - FC Botoşani 3-2

Fotbal Club FCSB a învins-o pe FC Botoşani, ultima clasată, cu scorul de 3-2, duminică seara, în etapa a 27-a a Superligii României. Liderul s-a impus la capătul...

Liga 1 - Etapa 25: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o duminică seara, acasă, cu scorul de 1-0, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 25-a a Superligii României. Unicul gol al...

Liga 1 - Etapa 24: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 1-1

Fotbal Club FCSB a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, scor 1-1, luni seara, pe Arena Naţională din Capitală, în ultimul meci din etapa a 24-a a Superligii României.   Liderul a...



Top News

-Ponturi pentru semifinalele Champions League: Ce pariem pe Bayern - Real și Dortmund - PSG?

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-FCSB este noua campioană a României! Declarații

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori




Care este jucătorul tău preferat de la FCSB? (sezonul 2023-2024)
Ștefan Târnovanu
Octavian Popescu
Florinel Coman
Andrea Compagno
David Miculescu
Darius Olaru
Joyskim Dawa
Vlad Chiricheș
Alexandru Băluță
Mihai Lixandru
Luis Phelipe
Siyabonga Ngezana
Adrian Șut
Valentin Crețu
Damjan Đoković
Baba Alhassan
Ovidiu Popescu
Eduard Rădăslăvescu
Alexandru Pantea
Risto Radunović
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
27.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Farul Constanța C
28.04.2024 CFR 1907 Cluj Sepsi Sfântu Gheorghe C
29.04.2024 Rapid București Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 12
4. CFR 1907 Cluj 10
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
26.04.2024
Cronica
Dinamo București FC Voluntari C
27.04.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Cluj C
28.04.2024 Oțelul Galați FC Hermannstadt C
28.04.2024 Politehnica Iași FC UTA Arad C
29.04.2024 Petrolul Ploiești FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 16
2. FC UTA Arad 14
3. FC Botoșani 13
4. FC Hermannstadt 11
5. FC Voluntari 9
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. FCU 1948 Craiova 6
9. Dinamo București 6
10. Politehnica Iași 4
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017