1 Fotbal Club FCSB - pagina 17

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Fotbal Club FCSB 04.12.2015 - 12:06
Laurentiu Reghecampf a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu Steaua Bucuresti Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a fost numit oficial, joi seară, în funcţia de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti, el semnând un contract pe doi ani şi jumătate, informează site-ul oficial al campioanei României. "Spun doar atât pentru moment: Sunt fericit şi mă simt bine!", a declarat Reghecampf.



Fotbal Club FCSB 04.12.2015 - 10:00
Dumitru Dumitriu, antrenor coordonator la Centrul de Copii si Juniori al FC Steaua Antrenorul principal al echipei Steaua Bucureşti, Dumitru Dumitriu, va ocupa funcţia de antrenor coordonator la Centrul de Copii şi Juniori al clubului "roş-albastru", a anunţat site-ul oficial al campioanei României. Pe de altă parte, antrenorul secund Nicolae Dică, preparatorul fizic Ciprian Prună şi...


Fotbal Club FCSB 03.12.2015 - 18:47
Becali: Regecampf va fi platit ca in Arabia daca isi va indeplini obiectivele Finanţatorul FC Steaua, Gigi Beclai, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că noul antrenor al echipei, Laurenţiu Reghecampf, va primi o sumă apropiată de salariile tehnicienilor din ţările arabe dacă va reuşi să câştige campionatul şi să califice formaţia în grupele Ligii Campionilor.



Fotbal Club FCSB 03.12.2015 - 18:41
Gigi Becali spera ca echipa de fotbal sa revina pe stadionul "Steaua" Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că trebuie să rezolve problema Stadionului Steaua, bazându-se în acest sens şi pe schimbările din cadrul Guvernului. "Trebuie să rezolvăm şi problema cu baza, nu mai pot continua lucrurile aşa. Ştiţi de ce?", a declarat Becali.


Fotbal Club FCSB 03.12.2015 - 18:32
Litex Lovech: Steaua va plati o penalitate mare pentru Reghecampf FC Steaua va achita clubului Litex Lovech o penalitate mare pentru serviciile antrenorului Laurenţiu Reghecampf, a anunţat, joi, într-un comunicat, conducerea grupării bulgare. "Despărţirea de Reghecampf este un fapt, dar mai implică anumite detalii. Vom acţiona în mod civilizat şi european".


Fotbal Club FCSB 03.12.2015 - 13:38
Gigi Becali: Pe Celeban l-am rezolvat, poate vine si Marica Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat că a obţinut semnătura fundaşului central polonez Piotr Celeban şi că noul antrenor al echipei, Laurenţiu Reghecampf, speră să-l convingă să vină la Steaua şi pe atacantul Ciprian Marica. "Eu i-am spus aşa: 'Reghe, orice jucător vrei tu... Un atacant neapărat ne trebuie'", a spus Becali.


Fotbal Club FCSB 03.12.2015 - 12:57
Nicolae Dica: Nu sunt multumit cu acest rezultat Antrenorul secund al echipei Steaua Bucureşti, Nicolae Dică, a declarat, după remiza din meciul cu ASA Târgu-Mureş, scor 1-1, că nu este mulţumit cu acest rezultat. "Nu sunt mulţumit cu acest rezultat, deoarece am dominat meciul de la un capăt la altul, am fost echipa mai bună, am avut posesia", a spus Dică.


Fotbal Club FCSB 03.12.2015 - 00:34
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi staful său vor fi prezenţi, joi, la antrenamentul echipei de la Mogoşoaia. "De mâine, la antrenament la Mogoşoaia va fi Reghecampf cu tot staful lui. M-am înţeles, dacă mâine este la antrenament", a declarat Becali.


Fotbal Club FCSB 02.12.2015 - 18:15
Alexandru Chipciu va lipsi doua luni de pe teren Mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Chipciu, a suferit o entorsă de gradul II la genunchiul drept şi va lipsi de pe teren aproximativ două luni, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al campioanei României. Chipciu s-a accidentat în partida pierdută duminică, scor 0-1, în faţa Astrei Giurgiu şi a fost înlocuit...


Fotbal Club FCSB 30.11.2015 - 17:00
Dumitru Dumitriu va pregati Steaua Bucuresti pana la finalul anului Antrenorul principal Dumitru Dumitriu va pregăti echipa Steaua Bucureşti până la finalul anului, în urma demisiei directorului sportiv Mirel Rădoi, a anunţat, luni, campioana României pe pagina oficială a clubului. Dumitriu va fi ajutat de secundul Nicolae Dică, de preparatorul fizic Ciprian Prună şi de antrenorul...


Fotbal Club FCSB 30.11.2015 - 13:00
Argaseala spune că Dumitru Dumitriu ar putea continua la conducerea tehnica a Stelei Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că este posbil ca actualul staf, în frunte cu Dumitru Dumitriu, să continue la conducerea tehnică a echipei după demisia lui Mirel Rădoi. "Deocamdată, nu ne aşteptăm la niciun înlocuitor", a spus Argăseală.


Fotbal Club FCSB 30.11.2015 - 12:44
Dumitru Dumitriu: Am pierdut trei puncte, puteam sa castigam Tehnicianul echipei Steaua, Dumitru Dumitriu, a declarat, după meciul cu Astra Giurgiu, pierdut cu scorul de 0-1, în etapa a 19-a a Ligii 1, că formaţia bucureşteană a avut ghinion. "Am pierdut trei puncte, puteam să câştigăm. Am avut două situaţii clare. Azi am avut ghinion", a spus Dumitru Dumitriu.


Fotbal Club FCSB 30.11.2015 - 00:55
Mirel Radoi a demisionat de la conducerea tehnica a echipei Steaua Mirel Rădoi a declarat că nu va mai continua la conducerea tehnică a echipei Steaua, el precizând că a luat această decizie cu o zi înaintea meciului cu Astra Giurgiu, pierdut duminică seară, cu scorul de 0-1, la Piteşti, în etapa a 19-a a Ligii 1. "Îmi asum toată răspunderea pentru tot ce s-a întâmplat"...


Fotbal Club FCSB 29.11.2015 - 22:32
Etapa 19: Steaua Bucuresti - Astra Giurgiu 0-1 Formaţia Steaua a fost învinsă, duminică seară, la Piteşti, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1, în care oaspeţii au marcat în minutul 90+5. Golul a fost înscris de Valerică Găman, cu o lovitură cu capul de la aproximativ 12 metri, la ultima fază a jocului.


Fotbal Club FCSB 27.11.2015 - 18:12
Dumitru Dumitriu: Ar fi o rusine ca Steaua sa nu prinda play-off-ul Antrenorul formaţiei FC Steaua, Dumitru Dumitriu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ar fi o ruşine ca echipa campioană să nu se califice în play-off-ul Ligii 1, având în vedere condiţiile financiare de care beneficiază jucătorii. "Ar fi o fi mare nereuşită şi o ruşine", a declarat Dumitriu.


Fotbal Club FCSB 24.11.2015 - 18:10
Argaseala: Viata lui Radoi nu e legata de un meci, are contract pana la finalul campionatului Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, la finalul Comitetului Executiv al FRF, că partida cu Astra Giurgiu nu este hotărâtoare pentru postul antrenorului Mirel Rădoi, care are contract cu formaţia campioană până la finalul campionatului. "Meciurile la Steaua sunt foarte importante".


Fotbal Club FCSB 24.11.2015 - 18:08
Florin Prunea: Steaua e o echipa parasita de suporteri, derby-ul cu Dinamo nu mai este acelasi Președintele CSMS Iași, Florin Prunea, a declarat, marți, la finalul Comitetului Executiv al FRF, că derby-ul Ligii 1 la fotbal dintre Dinamo și Steaua nu mai este la fel ca în urmă cu câțiva ani, deoarece formația roș-albastră este acum părăsită de suporteri. "Nu mai este același Dinamo - Steaua care era".


Fotbal Club FCSB 23.11.2015 - 13:59
Adrian Popa: Toti am fost penibili Fotbalistul echipei Steaua, Adrian Popa, a declarat, duminică seară, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-3, că el şi colegii săi au fost penibili, nu s-au văzut pe teren şi acest lucru se vede la rezultat. "Toţi am fost penibili, practic n-am fost pe teren. Am fost inexistenţi şi s-a văzut rezultatul", a spus Popa.


Fotbal Club FCSB 23.11.2015 - 13:47
Nicusor Stanciu: Suntem foarte dezamagiti Fotbalistul echipei Steaua, Nicuşor Stanciu, a declarat, după derbyul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-3, că aceasta este pentru el cea mai mare umilinţă. "Suntem foarte dezamăgiţi... Pentru diferenţa de scor. Pentru mine personal este cea mai mare umilinţă pe care o puteam suferi", a spus Stanciu.


Fotbal Club FCSB 23.11.2015 - 13:37
Dumitru Dumitriu: Este o victorie meritata a echipei Dinamo Tehnicianul echipei Steaua, Dumitru Dumitriu, a declarat, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-3, în etapa a 18-a a Ligii 1, că dinamoviştii merită această victorie datorită prestaţiei pe care au avut-o în repriza a doua. "Este o victorie meritată a echipei Dinamo. Scorul mi se pare normal", a spus Dumitriu.


Fotbal Club FCSB 19.11.2015 - 16:09
Portarul stelist Valentin Cojocaru are amigdalita acuta Portarul Valentin Cojocaru a contractat în Ţara Galilor, acolo unde s-a deplasat împreună cu naţionala de tineret, o amigdalită acută eritemato-pultacee, el fiind internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş", informează FC Steaua. Steaua joacă, duminică, de la ora 20:30, derby-ul cu Dinamo...


Fotbal Club FCSB 19.11.2015 - 15:39
FC Steaua asteapta acceptul LPF pentru a putea disputa meciul cu Astra Giurgiu la Pitesti Conducerea grupării FC Steaua doreşte ca partida cu Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 19-a a Ligii 1, să se dispute la Piteşti, pe stadionul "Nicolae Dobrin", în acest sens solicitând acceptul Ligii Profesioniste de Fotbal, au declarat surse din cadrul clubului bucureştean.


Fotbal Club FCSB 16.11.2015 - 17:21
Iorgulescu: Nu e normal ca Steaua sa joace toate meciurile in deplasare Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu e normal ca Steaua să joace toate meciurile din Liga 1 în deplasare şi a precizat că speră ca Arena Naţională să primească cât mai curând avizul ISU pentru prevenirea incendiilor.


Fotbal Club FCSB 13.11.2015 - 10:15
Danut Sabou: Am avut o colaborare foarte buna cu nea Lucica Antrenorul CS Sporting Recea, Dănuț Sabou, a declarat că decesul fostului jucător al echipei Steaua București, Lucian Bălan este o pierderea foarte grea pentru fotbal. "Păcat că s-a ajuns într-o astfel de situație și pe această cale transmitem condoleanțe familiei", a declarat Dănuț Sabou.


Fotbal Club FCSB 13.11.2015 - 10:10
Lacatus: Cand am vorbit cu Balan, toate pareau normale, nu stiu ce l-a impins la sinucidere Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat că nu ştie ce l-a împins pe fostul său coechipier de la Steaua, Lucian Bălan, la sinucidere, precizând că în ultima perioadă a vorbit cu el şi nu i s-a plâns de probleme. "În ultima perioadă, când am vorbit cu el, toate păreau normale, chiar era foarte bine dispus", a spus Lăcătuş.


Fotbal Club FCSB 12.11.2015 - 22:29
FC Steaua isi exprima regretul pentru trecerea in nefiinta a lui Lucian Balan Clubul FC Steaua îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a fostului fotbalist Lucian Bălan, printr-un comunicat postat, joi, pe site-ul oficial al grupării. "Fotbal Club Steaua Bucureşti îşi exprimă durerea la auzul veştii că legendarul Lucian Bălan a părăsit această lume la vârsta de 56 de ani".


Fotbal Club FCSB 12.11.2015 - 16:37
Lucian Bălan Lucian Bălan (56 ani), fostul mare jucător al Stelei, s-a sinucis în această după-amiază la Baia-Mare. Fost câștigător al Cupei Campionilor cu echipa din Ghencea în 1986, Bălan, născut pe 25 iunie 1959 în București, a avut o ultimă lună cumplită: pe 2 octombrie a decedat mama sa, iar el a suferit un accident vascular cerebral.


Fotbal Club FCSB 10.11.2015 - 13:20
Muresan spune ca Steaua nu poate juca toate meciurile la Cluj pentru ca nu rezista gazonul Președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat, la Casa Fotbalului, că formația Steaua București nu poate disputa toate meciurile de pe teren propriu la Cluj-Napoca deoarece nu rezistă gazonul de pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". "Sunt mai multe stadioane care corespund", a spus el.


Fotbal Club FCSB 10.11.2015 - 12:51
Argaseala despre declaratiile lui Sumudica privind prieteniile din Liga 1: Sesizam Comisia de Disciplina Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că va sesiza Comisia de Disciplină a FRF, în urma declaraţiilor antrenorului echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, potrivit cărora în play-off-ul Ligii 1 apar prietenii între unele formaţii calificate.


Fotbal Club FCSB 10.11.2015 - 12:47
Argaseala: Arena Nationala ar putea primi in aceasta saptamana autorizatia de la ISU Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că Primăria Capitalei ar putea primi în această săptămână de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă autorizaţia de funcţionare pentru Arena Naţională. "I-am mulţumit domnului Mureşan, le-am mulţumit şi celor de la Botoşani".


Fotbal Club FCSB 10.11.2015 - 09:09
Sulley Muniru a fost operat si va lipsi 4-5 saptamani FC Steaua a anunţat, pe site-ul oficial, că jucătorul Sulley Muniru a fost operat, după ce a suferit o disjuncţie acromio-claviculară de gradul III la meciul cu CFR Cluj. "În cursul zilei de luni s-a efectuat o reconstrucţie cu un ligament artificial de tip LARS, intervenţia fiind realizată de Şef Lucrări Dr. Ion"...


Fotbal Club FCSB 09.11.2015 - 09:30
Dumitru Dumitriu: Am castigat meritat in fata unui adversar care a jucat deschis Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Dumitru Dumitriu, a declarat, după victoria din meciul cu FC Botoşani, scor 5-3, că jucătorii săi au făcut greşeli individuale în defensivă. "Mulţumim suporterilor din tribune care ne-au încurujat. Am câştigat meritat în faţa unui adversar care a jucat deschis", a spus Dumitriu.


Fotbal Club FCSB 08.11.2015 - 22:55
Etapa 17: Steaua - FC Botosani 5-3 Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-3 (3-2), formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 1 disputat pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, deoarece Arena Naţională nu avea autorizaţie de securitate la incendiu.


Fotbal Club FCSB 07.11.2015 - 18:52
Becali: Am vorbit cu ministrul Sanatatii, dau cati bani este nevoie pentru raniti Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, care a dat 70.000 de euro pentru transferul în străinătate al unuia dintre răniţii grav din clubul Colectiv, susţine că a vorbit cu ministrul Sănătăţii, căruia i-a transmis că este dispus să aloce orice sumă este necesară pentru a le ajuta pe victime.


Fotbal Club FCSB 07.11.2015 - 18:48
Dumitru Dumitriu: Nu ne vine sa credem ca nu vom juca pe Arena Nationala Tehnicianul echipei Steaua, Dumitru Dumitriu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că a fost suprins de faptul că formaţia bucureşteană nu va putea juca pe Arena Naţională meciul cu FC Botoşani, din etapa a 17-a a Ligii 1. "Am primit vestea cu foarte mare surprindere vestea că nu jucăm pe Arena Naţională".


Fotbal Club FCSB 06.11.2015 - 21:39
LPF confirma ca meciul Steaua - FC Botosani se va disputa la Cluj-Napoca Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, vineri seară, pe site-ul oficial, că meciul Steaua - FC Botoşani, contând pentru etapa a 17-a a Ligii 1, se va disputa la Cluj-Napoca, "Arena Naţională" neavând autorizaţie de securitate la incendiu. "Având în vedere programarea iniţială a jocului dintre Steaua Bucureşti"...


Fotbal Club FCSB 06.11.2015 - 20:30
Iuliu Muresan: Meciul Steaua-Botosani se joaca in Gruia Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, vineri seară, că meciul Steaua Bucureşti - FC Botoşani, contând pentru etapa a 17-a a Ligii 1, se va disputa la Cluj-Napoca. "Meciul Steaua - FC Botoşani se joacă în Gruia. Acum vreo trei ore m-a sunat Valeriu Argăseală şi m-a întrebat dacă avem...", a spus Mureşan.


Fotbal Club FCSB 06.11.2015 - 09:30
Mirel Radoi: Pană la iarna nu voi pleca, indiferent ce se intampla Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat că indiferent ce se va întâmpla în perioada următoare, până la iarnă va continua la gruparea bucureşteană. "Dacă am decis să continui după meciul cu Rosenborg, până la iarnă nu voi pleca, indiferent ce se întâmplă", a spus Mirel Rădoi.


Fotbal Club FCSB 05.11.2015 - 19:18
Houssine Kharja va lipsi sase luni de pe teren Mijlocaşul marocan al echipei Steaua Bucureşti, Houssine Kharja, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior drept şi va lipsi de pe teren şase luni, a anunţat, joi, site-ul oficial al campioanei României. Kharja, care a semnat în luna septembrie un contract cu Steaua până la finalul sezonului, a jucat ultima...


Fotbal Club FCSB 04.11.2015 - 16:37
Gruparea FC Steaua, sanctionata cu 10.000 de lei pentru incalcarea Regulamentului Media Gruparea FC Steaua a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu 10.000 de lei penalitate sportivă pentru încălcarea articolului 38.07 din Regulamentul Media care prevede prezenţa antrenorului principal la interviurile flash de la finalul partidelor din Liga 1. Formaţia Steaua a pierdut, duminică, în deplasare...


Fotbal Club FCSB 02.11.2015 - 18:19
Argaseala explica esecul din meciul cu CFR: Veneam dupa 120 de minute jucate in Cupa Romaniei Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a explicat, luni, înfrângerea suferită de formaţia condusă de Mirel Rădoi în deplasare cu CFR Cluj prin faptul că echipa venea după un meci de 120 de minute disputat cu FCM Baia-Mare, în optimile de finală ale Cupei României. "Noi am evoluat la Cluj", a spus Argăseală...


Fotbal Club FCSB 02.11.2015 - 13:52
Nicolae Dica: Am facut cel mai slab joc din acest sezon Antrenorul secund al FC Steaua, Nicolae Dică, a declarat că echipa sa a făcut cel mai slab joc cu CFR Cluj, scor 0-2, în etapa a 16-a a Ligii 1. "Am făcut un joc slab, la faza golului am pierdut mingea la 70 de metri. Le-am transmis la pauză că trebuie să avem reacţie, nu s-a putut, a fost o repriză mai slabă ca prima".


Fotbal Club FCSB 29.10.2015 - 08:59
Steaua i-a achizitionat pe Popadiuc, Stefanescu şi Chitosca de la Ceahlaul Piatra-Neamt Clubul Steaua Bucureşti i-a achiziţionat pe jucătorii Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă de la formaţia Ceahlăul Piatra-Neamţ, din Liga 2, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al campioanei României. Popadiuc (20 de ani), Ştefănescu (20 de ani) şi Chitoşcă (23 de ani) şi-au dat acordul pentru...


Fotbal Club FCSB 26.10.2015 - 12:41
Gigi Becali: Marica va juca doar la Steaua daca va veni in Romania Finanţatorul Gigi Becali a declarat că atacantul Ciprian Marica, liber de contract după ce a plecat de la Konyaspor, va juca doar pentru Steaua dacă va alege să accepte un angajament în România. "Marica să se ducă unde vrea. Dar Marica dacă va veni în România va juca doar la Steaua", a spus Becali.


Fotbal Club FCSB 26.10.2015 - 12:01
Nicolae Dica: Ne doream sa castigam azi Antrenorul secund al echipei Steaua, Nicolae Dică, a declarat, după meciul cu Pandurii Târgu-Jiu, scor 1-1, că şi-ar fi dorit ca steliştii să aibă de la începutul jocului atitudinea pe care au avut-o în ultimele 15 minute. "Din păcate am început jocul foarte prost, iar ei ne-au surprins şi au deschis scorul", a spus Dică.


Fotbal Club FCSB 25.10.2015 - 22:21
Etapa 15: Steaua - Pandurii Targu-Jiu 1-1 Steaua București și Pandurii Târgu-Jiu au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), duminică seara, pe "Arena Națională" din Capitală, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii 1 de fotbal. Oaspeții au deschis scorul prin Mihai Răduț (5), la capătul unei frumoase faze de atac. Steaua, care în cea mai mare parte a timpului a...


Fotbal Club FCSB 24.10.2015 - 19:04
Jan Pavel: Vom face astfel de mitinguri saptamanal de acum inainte Fostul lider al galeriei steliste Jan Pavel a declarat că va organiza săptămânal mitinguri precum cel ce a avut loc sâmbătă, el menţionând că acţiunea de astăzi nu a ieşit cum se aştepta "din cauza manevrelor de tip comunist din ultimele zile". "Mitingul nu a ieşit aşa cum ne aşteptam", a spus Pavel.


Fotbal Club FCSB 24.10.2015 - 18:27
Aproape 1.000 de suporteri au manifestat in fata stadionului "Steaua" Aproape 1.000 de suporteri echipei de fotbal Steaua au manifestat sâmbătă, în fața stadionului cu același nume din cartierul Ghencea din București. Suporterii, aflați în conflict de multă vreme cu patronul echipei Steaua, Gigi Becali, au scandat de nenumărate ori "Steaua suntem noi", au strigat împotriva finanțatorului.


Fotbal Club FCSB 23.10.2015 - 21:49
Jan Pavel: Gigi Becali incearca sa-i descurajeze pe particiantii la miting Fostul lider al galeriei steliste Jan Pavel a negat că mitingul pe care îl organizează la Stadionul Steaua ar fi o manifestaţie violentă, aşa cum susţine finanţatorul echipei de fotbal, Gigi Becali, precizând că acesta încearcă prin ameninţări să-i descurajeze pe cei care doresc să participe.


Fotbal Club FCSB 23.10.2015 - 21:39
Gigi Becali a facut plangere penala impotriva lui Jan Pavel Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că a făcut o plângere penală împotriva lui Jan Pavel, pentru instigare la violenţă, acuzându-i totodată pe conducătorii clubului sportiv al armatei că încearcă o "mineriadă", prin suţinerea mitingului organizat de fostul lider de galerie.



Top News

-Semifinalistele Champions League se decid pe 16 și 17 aprilie: Ponturi pariuri pentru cele 4 partide

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Rapid București - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: CFR Cluj - Fotbal Club FCSB 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Universitatea Craiova - Farul Constanța 1-2

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC UTA Arad - FC Hermannstadt 1-3

-Liga Campionilor - sferturi de finală, tur: Rezultate, echipe şi marcatori




Care este jucătorul tău preferat de la FCSB? (sezonul 2023-2024)
Ștefan Târnovanu
Octavian Popescu
Florinel Coman
Andrea Compagno
David Miculescu
Darius Olaru
Joyskim Dawa
Vlad Chiricheș
Alexandru Băluță
Mihai Lixandru
Luis Phelipe
Siyabonga Ngezana
Adrian Șut
Valentin Crețu
Damjan Đoković
Baba Alhassan
Ovidiu Popescu
Eduard Rădăslăvescu
Alexandru Pantea
Risto Radunović
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
12.04.2024
Cronica
Universitatea Craiova Farul Constanța C
14.04.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj Fotbal Club FCSB C
15.04.2024
Cronica
Rapid București Sepsi Sfântu Gheorghe C


1. Fotbal Club FCSB 12
2. Farul Constanța 7
3. Universitatea Craiova 6
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 0
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.04.2024
Cronica
FC UTA Arad FC Hermannstadt C
13.04.2024 FC Voluntari Oțelul Galați C
13.04.2024 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
14.04.2024 FC Botoșani FCU 1948 Craiova C
14.04.2024 Dinamo București Politehnica Iași C


1. Oțelul Galați 10
2. FC Voluntari 7
3. FC Hermannstadt 7
4. FC UTA Arad 7
5. Petrolul Ploiești 7
6. FC Botoșani 6
7. Universitatea Cluj 5
8. Dinamo București 4
9. Politehnica Iași 1
10. FCU 1948 Craiova 1
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017