Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Farul Constanța 13.07.2009 - 12:17

Patronul Farului a fost dat afara de la Dinamo pentru ca purta jambiere cu Steaua

Aura de mister care se ţesuse în jurul lui Giani Nedelcu s-a spulberat, sâmbătă, când noul patron al Farului a venit la stadion, a asistat la meciul cu Oil Terminal şi a susţinut apoi o conferinţă de presă.
 
Omul de afaceri bucureştean Giani Nedelcu a venit la Constanţa cu un grup de prieteni, dintre care nu au lipsit Constantin Neagu (vicepreşedintele Consiliului Director al Farului) sau Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali. Nedelcu a negat însă că luptătorul de K1 ar fi acum garda sa de corp. "Am venit cu prietenii. Nu am nevoie de bodyguarzi", a spus Nedelcu.
 
"Vreau să bag bani în fotbal, iar Farul Constanţa să ajungă unde îi e locul, în Liga 1. Am găsit la Farul un mediu propice performanţei, o bază sportivă de nivel european. În privinţa bugetului, vom plăti cât e nevoie pentru promovare. Sper din toată inima să intrăm imediat în Liga 1. Ar fi o catastrofă să nu reuşim din primul an", a arătat Giani.
 
Noul patron al Farului a răspuns şi la două întrebări care i-au tot frământat pe constănţeni în ultimul timp: dacă are bani să ţină Farul şi dacă este un om misterios, căruia nu îi place să iasă în faţă, să fie văzut.
 
"Au apărut zvonuri că nu prea am bani să ţin Farul? Lumea e rea. O să arătăm. Aşteptaţi-vă la lucruri foarte bune. Nu mă căutaţi în Top 300, ci mai bine căutaţi echipa în clasament, la final. Important nu este să fiu văzut eu, ci lucrurile care se fac. Nu mă voi implica nici la transferuri, nici la formaţie, pentru că nu cunosc prea multe în acest domeniu şi nici nu vreau să cunosc. Voi veni însă la toate meciurile. Nu am legături cu alţi investitori din fotbal, iar pe Gigi Becali îl ştiu doar de la televizor", a spus Nedelcu.
 
Noul preşedinte al Consiliului Director al Farului a povestit că a jucat fotbal (la juniori) la Dinamo şi la Şcoala Sportivă "Voinicelul". "Asta nu înseamnă însă că ţin cu Dinamo. Am fost dat afară de la Dinamo de Piţi Varga, întrucât purtam jambiere cu Steaua", şi-a amintit Nedelcu.
 
Giani a mai spus că nu are afaceri în Dobrogea, dar că urmează a se implica, urmând a construi un hotel în Mamaia. Noul patron al Farului a ţinut să le transmită şi un mesaj fanilor: "Constănţenii să aibă încredere că vom face tot ce putem pentru a promova. Îi aşteptăm alături de noi la stadion".
 
Liviu Ştefan, fundaş stânga la Farul
FC Farul a câştigat, sâmbătă, al doilea amical de la începerea pregătirii, 3-1 cu Oil Terminal (Liga a III-a). În echipa lui Marius Şumudică au evoluat patru jucători noi.
 
Farul îşi continuă programul de pregătire şi testările la nivelul lotului de jucători.
 
Sâmbătă, pe terenul secund, pe durata a două reprize de câte 45 de minute, „marinarii” au susţinut un nou joc-şcoală, al doilea de la începerea pregătirii. Adversar, Oil Terminal, de care au dispus cu 3-1, golurile fiind marcate de Nanu (min. 13), Chico (min. 24), Gosic (min. 50), respectiv Tănase (min. 44).
 
Nanu a deschis scorul cu capul, din careu, din centrarea lui Chico, apoi portughezul a punctat pentru 2-0 în aceeaşi manieră, servit de Paşcovici. Până la pauză, Oil a redus din diferenţă, Tănase şutând din careu, la colţul lung, iar Gosic, în partea secundă (din apropiere, pasă T. Moldovan), a stabilit scorul final.
 
În ultimele 20 de minute, Farul a jucat în zece oameni, Moldovan părăsind terenul cu entorsă de gleznă la piciorul drept.
 
"Deocamdată, nu mă inte-resează meciurile amicale. Nu facem sărbătoare că, gata, am câştigat două partide şi am promovat. În această perioadă a pregătirii, nu pun bază pe rezultat, ci pe acumulări. Rezultatele mă vor interesa în Italia. A fost un joc cu o echipă mai mică, care nu ne-a pus mari probleme. Sunt supărat însă că am luat gol, dar, uşor-uşor, sper să punem la punct toate problemele. Totuşi, e bine când se câştigă. E important pentru men-talitatea băieţilor, să devină una de învingători. Important este ca ei să crească în valoare şi numai meciurile puternice îţi dau valoare", a declarat antrenorul farist Marius Şumudică.
 
Pe lângă Şchiopu, Paşcovici şi Cristocea, Şumudică a avut în teren alţi patru noi jucători: portarul Sardescu, fundaşul dreapta Popescu (de la Şcoala de Fotbal "Marius Lăcătuş"), fundaşul stânga Liviu Ştefan şi un mijlocaş stânga, Leu. "Şumi" a renunţat după meci la Popescu şi Leu, însă Sardescu şi constănţeanul Liviu Ştefan rămân.
 
"Sardescu va semna, nu e venit în probe. L-am avut la Liga a II-a, îl cunosc. Şi-a făcut treaba când am avut nevoie de el", a spus Şumudică despre portar. "M-am înţeles cu Farul şi voi semna", a declarat şi Liviu Ştefan.
 
FC Farul - Oil Terminal 3-1 (2-1)
Au marcat: Nanu (min. 13), Chico (min. 24), Gosic (min. 50) / Tănase (min. 44)
 
FC Farul (antrenor, Marius Şumudică): repriza întâi: Vlas - Măţel, Pahor, Şchiopu, Paşcovici - Păcuraru, Pătraşcu, Rusmir, Cristocea - Nanu, Chico; repriza a doua: Sardescu - Popescu, Barbu, Rastovac, L. Ştefan - M. Soare, B. Teekloh, Larie, Durbac (min. 66, Leu) - Gosic, T. Moldovan.
 
Oil Terminal (antrenor, Dumitru Sărăcin): A. Sărăcin - D. Roman, Cristache, Ghiţă, Dobre - Grigore, Bădică, David, Tănase - Ciocănel, Nuţă. După pauză, au mai jucat: Cosmin, Mujdei, I. Ilie, Şişu, Chelariu, Costache, Olaru.
 
Farul joacă în Italia cu două echipe de Serie A
Farul şi-a definitivat programul amicalelor din stagiul italian de la Montecatini (26 iulie - 5 august). Astfel, „marinarii” vor susţine cinci amicale, cu Livorno, Siena (echipe de Serie A), Mantova (Serie B), Lucchese (Serie C1) şi cu o echipă formată din jucători din primele două eşaloane din "Cizmă" fără contract actualmente.
 
Până la plecarea în Italia, Farul va mai susţine trei amicale: cu Unirea Slobozia, vineri, 17 iulie, de la ora 18; cu Callatis Mangalia, sâmbătă, 18 iulie, de la ora 10 (ambele meciuri pe Farul II); sâmbătă, 25 iulie, cu un adversar încă nedesemnat, con-stănţenii discutând cu o formaţie din Liga a II-a.
 
Marius Ene vine astăzi la Farul
Farul demarează astăzi primul stagiu de pregătire centralizată, la baza proprie. Jucătorii (toţi cei care s-au pregătit cu echipa în ultimul timp) au fost chemaţi la stadion la ora 9,30, astăzi fiind programate două antrenamente.
 
Tot astăzi se va prezenta la echipă şi atacantul Marius Ene, pe care Marius Şumudică l-a avut elev la Progresul. Cristi Şchiopu urmează să semneze (probabil astăzi), tratativele cu Cristocea merg bine (spune Mircea Crainiciuc, preşedintele Farului), iar Paşcovici va mai fi verificat. Portarul Dragoş Măcelaru (18 ani, ultima dată la Ştiinţa Bacău) a ajuns deja la Constanţa. S-a tratat şi cu Cristi Coconaşu, dar se pare că mijlocaşul rămâne la FCM Bacău. S-a vorbit că Farul ar fi interesată şi de Andrei Roheţki (portar, Cetate Suceava), care însă tratează cu Ceahlăul.
 
Altfel, Şumudică a infirmat că l-ar avea în vedere pentru postul de secund şi pe Daniel Gherasim.
 
Farul l-a adus pe portarul Radu Sardescu
Goal-keeper-ul de 28 de ani a lucrat cu Marius Şumudică la Progresul, a jucat şi la Ştiinţa Bacău, iar vineri a efectuat primele antrenamente alături de "marinari".
 
În condiţiile în care au rămas fără George Curcă, împrumutat la Dinamo, diriguitorii Farului au anunţat că vor mai achiziţiona un portar, negociind în prezent cu doi goal-keeperi, un tânăr de 18 ani, extrem de promiţător, şi Radu Marian Sardescu.
 
Acesta din urmă a jucat ultima dată la Ştiinţa Bacău, la care a venit de la Progresul Bucureşti, ca şi fundaşul stânga, Andrei Sava, un alt jucător dorit de Farul.
 
În Parcul cu Platani, cei doi au fost antrenaţi de actualul antrenor al Farului, Marius Şumudică, iar la Bacău, unde a investit Giani Nedelcu, l-au avut conducător pe Mircea Crainiciuc.
 
Sardescu a fost însă şi component al lotului de seniori al Rapidului, pe vremea lui Mircea Lucescu, portarul venind în Giuleşti la 17 ani. A ieşit şi campion cu echipa de tineret a Rapidului.
 
Radu Sardescu împlineşte 28 de ani pe 13 august, are 1,80 m înălţime şi 77 kg greutate. "Cred că voi rămâne la Farul. Sper să ne înţelegem", a declarat portarul. "L-am adus ca să rămână. Îl cunosc, am lucrat cu el", a spus şi Marius Şumudică. De vineri, Sardescu se pregăteşte alături de Farul.
 
Şumudică n-a renunţat la intenţia de a-l aduce la Constanţa, ca antrenor secund şi jucător, pe cumnatul său, Bog-dan Andone. Aflat în cantonament în Slovenia, fostul mijlocaş al Farului din sezonul 1997/1998 face tot posibilul să-şi rezilieze înţelegerea cu actuala sa echipă, Ermis Aradippou (Cipru).
 
Dacă varianta "Andone" va pica totuşi, "Şumi" are soluţia de rezervă Cristian Petre (fostul secund al lui Răzvan Lucescu la FC Braşov), care negociază pentru a încheia conturile cu echipa de sub Tâmpa, de la care mai are de luat nişte bani. În caz că nu-l va putea aduce la Farul nici pe Cr. Petre, Şumudică va opta pentru altcineva din afara Constanţei, pe care să-l cunoas-că bine.
 
Pentru postul de preparator fizic, principalul farist discută cu Marius Gogălniceanu, de la Rapid, dar are şi alte soluţii, precum un preparator de la Gaz Metan Mediaş sau un italian.
 
Stadionul "Farul", omologat pentru sezonul 2009/2010
Stadionul "Farul" a primit acceptul fără probleme, vineri, pentru organizarea meciurilor de Liga a II-a din sezonul 2009/2010.
 
În condiţiile în care FC Farul vine din Liga I, iar pe arena constănţeană (care are categoria a II-a de clasificare şi e una dintre cele mai moderne din ţară) s-au jucat şi numeroase meciuri internaţionale, stadionul nu avea cum să nu îndeplinească cerinţele pentru eşalonul secund. Inspecţia de vineri, în vederea omologării, a fost o simplă formalitate.
 
Comisia a fost alcătuită din Sorin Cojocaru (reprezentantul FRF), Emil Ionescu (reprezentantul DSJ Constanţa), Lucian Codrean Pîra şi Constantin Stamate (din partea Farului) şi doi re-prezentanţi ai Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanţa.
 
"Marinarii" s-au înţeles şi cu Nicolae Buzea
- După Cristi Şchiopu, Farul s-a înţeles şi cu fundaşul central Nicolae Florian Buzea, ultima dată la Ştiinţa Bacău, a declarat, pentru "Cuget Liber", Mircea Crainiciuc, preşedintele executiv al FC Farul. Buzea, care va semna un contract pe trei sau patru ani, era aşteptat vineri seara la Constanţa, alături de un alt jucător de la fosta Ştiinţa Bacău pe care Farul vrea să-l achiziţioneze, portarul de 18 ani Dragoş Măcelaru.
- Mijlocaşul Vasilică Păcuraru (22 de ani) a depus memoriu pentru a-şi rezilia contractul cu Farul. Păcuraru are mai multe oferte, atât de la Liga I (Unirea Alba Iulia, Internaţional Curtea de Argeş), cât şi de la Liga a II-a (Săgeata Stejaru), însă Crainiciuc este optimist că litigiul se poate încheia pe cale amiabilă.
- La antrenamentul de joi seară al Farului, au participat şi doi ju-cători noi, Bogdan Ungureanu şi Alin Nica, ambii atacanţi, de 21 de ani, de la Olimpia Rm. Sărat. Ungureanu a suferit însă o întindere musculară şi are o săptămână de tratament, iar Nica a plecat, dar va reveni la Constanţa luni.
 
Amicalul cu Astra Ploieşti nu a putut fi perfectat
Farul intenţiona ca sâmbătă, 25 iulie, să joace un amical cu Astra Ploieşti, pe terenul nou-promovatei în Liga I, cu o zi înaintea plecării "marinarilor" în stagiul din Italia, de la Montecatini. Meciul nu a putut fi însă perfectat, ploieştenii preferând o dispută cu Internaţional Curtea de Argeş, astfel că Farul se află în căutarea unui alt adversar pentru data de 25 iulie.
 
Până atunci, fariştii au fixate două meciuri de verificare, la Constanţa, sâmbătă, 11 iulie, cu Oil Terminal, şi vineri, 17 iulie, cu Unirea Slobozia, de la ora 18. Prima partidă va fi găzduită de terenul secund din complexul sportiv propriu, de la ora 9,30.

Cuget Liber







Taguri: Giani Nedelcu    Constantin Neagu    Radu Sardescu    Liviu Stefan    Farul Constanta    Cristian Schiopu    Cosmin Pascovici    Vasilica Cristocea   

Comenteaza

Ultimele stiri - Farul Constanța

Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Farul Constanța - Rapid București 3-1

Farul Constanţa a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 3-1 (1-1), miercuri seara, pe teren propriu, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 6-a a fazei play-off a Superligii României.  ...

Liga 1 - Etapa 29: Farul Constanţa - CFR Cluj 1-1

Farul Constanţa a terminat la egalitate cu CFR Cluj, 1-1, sâmbătă seara, pe teren propriu, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii României, penultima...

Liga 1 - Etapa 27: Farul Constanţa - Oţelul Galaţi 1-1

Farul Constanţa a terminat la egalitate cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, acasă la Ovidiu, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii României. Campioana a deschis scorul prin Constantin Budescu...

Liga 1 - Etapa 25: Farul Constanţa - Dinamo Bucureşti 0-2

Dinamo Bucureşti, ultima clasată, a învins-o pe campioana Farul Constanţa, cu scorul de 2-0, luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 25-a a Superligii României. Dinamo a...

Liga 1 - Etapa 23: Farul Constanţa - FCU 1948 Craiova 1-0

Farul Constanţa a învins-o pe FCU 1948 Craiova cu scorul de 1-0, vineri seara, acasă la Ovidiu, în primul meci din etapa a 23-a a Superligii României. Unicul gol al partidei a fost înscris de...

Liga 1 - Etapa 21: Farul Constanța - Rapid București 0-0

Farul Constanţa a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 0-0, miercuri seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 21-a a Superligii României, ultima a anului.  ...

Liga 1 - Etapa 19: Farul Constanța - Petrolul Ploiești 3-1

Farul Constanţa a învins-o duminică seara, acasă la Ovidiu, scor 3-1, pe Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 19-a a Superligii României. Este prima...

Liga 1 - Etapa 16: Farul Constanța - FC Hermannstadt 1-1

FC Hermannstadt a câştigat un punct în prelungirile meciului disputat la Ovidiu cu Farul Constanţaîn etapa a 16-a a Superligii României, care s-a terminat...

Liga 1 - Etapa 15: Farul Constanța - FC Botoșani 1-1

Farul Constanţa a terminat la egalitate cu ultima clasată, FC Botoşani, scor 1-1, duminică seara, acasă, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 15-a a Superligii României....

Liga 1 - Etapa 5: Farul Constanţa - FC UTA Arad 2-2 (restanţă)

FC UTA Arad a condus-o de două ori pe Farul Constanţa, cu 1-0 şi 2-1 în meciul disputat joi seara la Ovidiu, în etapa 5-a a Superligii României, însă scorul final a fost 2-2. Golurile...

Liga 1 - Etapa 13: Farul Constanța - Universitatea Cluj 1-1

Universitatea Cluj a câştigat un punct pe terenul campioanei, 1-1 cu Farul Constanţa, sâmbătă seara, la Ovidiu, în etapa a 13-a a Superligii României....



Top News

-Ponturi pentru semifinalele Champions League: Ce pariem pe Bayern - Real și Dortmund - PSG?

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-FCSB este noua campioană a României! Declarații

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori




Care este jucătorul tău preferat de la Farul Constanța (sezonul 2023-2024)
Louis Munteanu
24
Constantin Budescu
19
Rivaldinho
18
Constantin Grameni
17
Mihai Aioani
12
Narek Grigoryan
12
Dragoș Nedelcu
8
Ionuț Larie
6
Diogo Queirós
6
Tudor Băluță
5
Ionuț Vână
5
Gustavo Costa
4
Mihai Popescu
4
Amine Benchaib
3
Gustavo Marins
2
Andrei Artean
2
Kévin Boli
2
Gabriel Dănuleasă
2
Dan Sârbu
1
David Kiki
1
Total : 153
    » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
27.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Farul Constanța C
28.04.2024 CFR 1907 Cluj Sepsi Sfântu Gheorghe C
29.04.2024 Rapid București Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 12
4. CFR 1907 Cluj 10
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
26.04.2024
Cronica
Dinamo București FC Voluntari C
27.04.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Cluj C
28.04.2024 Oțelul Galați FC Hermannstadt C
28.04.2024 Politehnica Iași FC UTA Arad C
29.04.2024 Petrolul Ploiești FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 16
2. FC UTA Arad 14
3. FC Botoșani 13
4. FC Hermannstadt 11
5. FC Voluntari 9
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. FCU 1948 Craiova 6
9. Dinamo București 6
10. Politehnica Iași 4
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017