Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Fotbal Club FCSB 14.07.2009 - 09:44

Carlos Cesinha regreta faptul ca nu s-a transferat la Steaua

După ce trecerea lui în Ghencea a picat din cauză că a solicitat un salariu de 270.000 de euro, brazilianul i-a trimis sms-uri lui Argăseală în care îi spune că regretă că n-a semnat.
 
Cesinha regretă că n-a ajuns la o înţelegere cu Steaua, deşi a negociat timp de două-trei săptămîni, el fiind unul dintre jucătorii favoriţi ai lui Bergodi. În ultimele zile, mijlocaşul brazilian i-a trimis mai multe sms-uri preşedintelui din Ghencea, Valeriu Argăseală, în care îşi exprima părerea de rău că nu e acum în roşu şi albastru.
 
"Impresarul a fost de vină!"
"Nu ştiu dacă acum se mai poate face ceva, dar să ştiţi că eu regret foarte mult că n-am ajuns la Steaua", a fost unul dintre mesajele trimise pe telefonului şefului Stelei. Mai mult, Cesinha l-a indicat prin intermediul schimbului de sms-uri şi pe cel vinovat că el nu e sub comanda lui Bergodi. "Totul e numai din vina impresarului Gaspar Freire. El a negociat şi a vrut să ceară bani mulţi", a mai scris Cesinha într-un alt sms.
 
Grzelak mult mai ieftin
Transferul lui Cesinha la Steaua a căzut definitiv acum două săptămîni. Deşi se înţelesese cu Rapid pentru 800.000 de euro, Becali a renunţat după ce agentul lui Cesinha a solicitat un contract anual de 270.000 de euro. Imediat cum afacerea a picat, Steaua s-a reorientat şi l-a adus pe polonezul Grzelak, împrumutat gratis pe un an, cu un salariu de doar 10.000 pe lună.
 
"Pe Cesinha eu l-am adus în România şi poate că e unul dintre cei mai buni străini veniţi aici, dar din momentul în care a dorit să transforme acest transfer în telenovelă, am zis că nu mai am nevoie de el" - Cristiano Bergodi
 
"Jucătorii, mulţi dintre ei sînt pur şi simplu fraieriţi de impresarii care roiesc în jurul lor. Le mănîncă banii şi eu nu-şi dau seama" - Gigi Becali
 
"Eu respect Rapid, nu vreau să joc în altă parte"
Brazilianul din Giuleşti a reacţionat aseară şi şi-a spus punctul de vedere: "Nu e adevărat, nu ştiu de unde apar toate lucrurile astea. Nu vreau să joc pentru altă echipă! Mai am un an de contract cu Rapid şi voi demonstra că sînt sută la sută profesionist. În fiecare săptămînă mai apare ceva urît despre mine. Cum să fac aşa ceva?! Sînt sub contract cu Rapid şi respect acest club".
 
"Cîţi bani să fi cerut?"
Gaspar Freire, agentul lui Cesinha, a comentat aseară faptul că jucătorul pe care îl are sub contract l-a găsit vinovat că transferul la Steaua nu s-a realizat. "E o mare prostie. Cum să fiu eu vinovat? Cesinha are la Rapid 200.000 de euro pe an, iar Becali a spus că plafonul maxim e de 120.000. Cum să cer mai mult, fiindcă oricum Steaua n-ar fi dat. Apoi, cîţi bani să fi solicitat ca să fie şi Cesinha mulţumit, şi să-mi iau şi eu partea mea?", a declarat Freire.
 
Bergodi a semnat contractul
După ce duminică i-a fost înmînat contractul pentru a-l citi în forma lui finală, Cristiano Bergodi şi-a pus ieri semnătura pe documentul prin care a devenit oficial antrenor al Stelei. Actul va fi înregistrat azi la FRF, la Şcoala de Antrenori, iar el prevede că Bergodi va avea un salariu de 250.000 de euro pe an, dar şi bonusuri consistente pentru cîştigarea titlului sau calificarea echipei în grupele Champions League.
 
Darlas şi Komac, transferuri împotmolite!
Steaua a ajuns la un acord cu Panathinaikos Atena în privinţa împrumutului pe un an al fundaşului stînga Filipos Darlas, însă transferul s-a blocat ieri. Motivul? Fotbalistul n-a mai dorit să accepte 200.000 de euro salariu, aşa cum i-a propus Steaua. Darlas a solicitat 300.000 pe an, plus bonusuri pentru campionat şi accesul în grupele Europa League. Şi în privinţa slovenului Andrej Komac (29 de ani), liber de contract, lucrurile sînt în impas. Deşi şefii Stelei îl contactaseră pe jucător, Bergodi nu şi-a dat acordul, susţinînd că are o soluţie mai bună, astfel că a solicitat conducerii să nu se grăbească să parafeze actele cu Komac.
 
Supermotivaţi
Jucătorilor nu le-a venit să creadă cînd au auzit că patronul e dispus să le dea cîte 250.000 de euro pentru cîştigarea campionatului.
 
Steliştii au rămas blocaţi cînd au auzit cîţi bani ar putea cîştiga într-un singur an, pe lîngă cei din salarii. Mai ales că vin după un sezon în careau primit ratele contractuale cu pînă la 3 luni întîrziere, iar de prime nici nu a încăput vorba după ce au terminat abia pe locul 6.
 
"250.000 de euro? Pentru banii ăştia o să alergăm de-o să mîncăm pămîntul. Sincer, nimeni dintre noi nu se aştepta ca patronul să fie dispus să pună o pe masă o sumă aşa de mare, după ce anul trecut a fost catastrofal pentru noi!", a mărturisit unul dintre jucători.
 
"N-avem nevoie de primă cu Ujpest!"
În privinţa deciziei lui Gigi Becali de a nu recompensa calificarea în turul 3 preliminar din Europa League în dauna lui Ujpest, steliştii nu au avut absolut nimic de obiectat: "Nu avem nevoie să fim motivaţi cu Ujpest! Dacă vom lua un bonus pentru calificarea în grupele Europa League, asta este altă treabă. Trebuie să spălăm însă ruşinea ediţiei trecute de campionat. Şi cum o putem face mai repede decît printr-o calificare în toamnă în grupele Europa League?".
 
"Cu Bergodi ne vom primi salariile la timp!"
Prin venirea lui Cristiano Bergodi, jucătorii sînt convinşi că vor fi mai liniştiţi din punct de vedere financiar. Şi asta pentru că una dintre condiţiile obligatorii impuse de italian pentru venirea sa în Ghencea a fost ca, de-acum înainte, să nu mai existe restanţe către fotbalişti. "Jucătorii spun că Mister este un adevărat caracter. Nu ştiu cine s-ar fi pus în bătaia puştii pentru ei. Ei cred că de-acum înainte îşi vom primi banii la timp şi nu vor mai avea probleme, ca sezonul trecut", a mărturisit o sursă din club.
 
3 ani au trecut de la ultimul titlu cucerit de Steaua, în sezonul 2005-2006, cu Olăroiu antrenor. Prima de-atunci a fost de numai 20.000 de euro, adică 8 % din cea promisă acum
 
50.000 de euro este diferenţa dintre bonusul promis sezonul trecut (200.000 de euro) şi cel de acum
 
"Una este povestea cu salariile, alta cea cu prima de campionat. Sînt în stare să fac un sacrificiu financiar ca să luăm titlul şi să jucăm în Ligă!" - Gigi Becali, patron Steaua
 
"Meci de mîndrie naţională!"
Sorin Ghionea şi Peter Kabat anticipează două meciuri extrem de încinse "pentru că la mijloc e rivalitatea dintre România şi Ungaria".
 
Două zile au mai rămas pînă la meciul Steaua - Ujpest, transmis joi seară în direct de Antena 1 de la 20:30. Deşi e vorba de un meci în abia al doilea tur preliminar al Europa League, spiritele s-au încins deja, iar cei care poartă banderola de căpitan în cele două tabere anunţă o încleştare pe viaţă şi pe moarte. Motivul principal? Marea dispută dintre cele două ţări, România şi Ungaria, mai ales în domeniul sportiv.
 
"Cred că joi seară, pe stadionul Stelei, va fi o atmosferă incredibilă. E minunat să aflu că noi vom avea susţinere din partea a 700-800 de suporteri. De asemenea, sînt absolut convins că fanii Stelei vor umple arena. Va fi nu doar un meci de fotbal, va fi un meci de prestigiu naţional între o echipă românească şi una maghiară", a declarat atacantul Peter Kabat, căpitanul lui Ujpest.
 
Replica din Ghencea a venit din partea lui Ghionea. "Partidele cu Ujpest? Un motiv adevărat de mîndrie naţională. Va trebui să intrăm pe teren cu maximum de dăruire şi de ambiţie. Noi nu ne gîndim nici o secundă că meciul cu Ujpest va fi uşor", a declarat Ghionea.
 
"Motivaţie mai mare decît că în meciurile cu Steaua jucăm practic şi într-un meci indirect România - Ungaria chiar nu există. Vom da totul pentru a elimina Steaua" - Peter Kabat, căpitan Ujpest
 
"Nu ne interesează banii la acest meci. La mijloc este orgoliul nostru de a juca în cupele europene, dar şi faptul că meciul cu Ujpest e unul de mîndrie naţională" - Sorin Ghionea
 
8 ani de la ultima dispută
Duelul fotbalistic dintre România şi Ungaria la nivel de echipe naţionale sau echipe de club şi-a desfăşurat ultimul episod în urmă cu aproape 8 ani. Mai precis în septembrie 2001, cînd la Budapesta, "naţionala" României, antrenată de Gică Hagi, învingea Ungaria cu 2-0 şi ajungea la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2002, pierdut în "dubla" cu Slovenia.
 
Lei în Ghencea, mieluşei la Budapesta
Istoria partidelor pe care Steaua le-a jucat împotriva echipelor maghiare în cupele europene cuprinde două "duble", ambele la jumătatea anilor '80. De fiecare dată Steaua a trecut mai departe şi de fiecare dată a cîştigat la Bucureşti, 4-1 cu Honved Budapesta şi 4-0 cu MTK Budapesta, şi a cedat în capitala Ungariei mereu: 0-1 cu Honved şi 0-2 cu MTK.
 
Grzelak, 100 % în august
Mijlocaşul din Ghencea mai are nevoie de 3 săptămîni de pregătire pentru a putea evolua într-un meci cap coadă.
 
Adus pentru a rezolva gaura din banda stîngă a liniei de mijloc, Rafal Grzelak mai are nevoie de antrenamente fizice tari pentru a putea fi folosit ca titular de Bergodi. Polonezul nu va începe din primul minut în nici una dintre cele două manşe cu Ujpest, pe 16 şi 23 iulie.
 
El va ajunge la sută la sută din capacitate în maximum 3 săptămîni, exact cînd va debuta şi noua ediţie din Liga I. Cel mai probabil, Bergodi îl va folosi titular la meciul cu Ceahlăul, din prima rundă, tocmai pentru a-l pregăti total pentru meciurile foarte tari pe care Steaua le va avea în august în campionat, mai ales derby-urile cu CFR, Urziceni şi Dinamo, toate programate în Ghencea.
 
De ce are nevoie fotbalistul polonez de o perioadă atît de lungă pentru a ajunge la nivelul maxim? El a disputat ultimul meci tocmai pe 12 aprilie, venind la Steaua după două luni şi jumătate în care n-a jucat absolut deloc.
 
"Le-aş face numai rău lui Grzelak şi lui Bibişkov dacă i-aş folosi în meciul cu Ujpest. De ce? Pentru că ei sînt nepregătiţi fizic" - Cristiano Bergodi, antrenor Steaua
 
''Steaua îl are pe stînga pe Ochiroşii, care este foarte bun. Deocamdată, eu trebuie să lucrez mult individual şi sînt puţin în urmă cu pregătirea fizică" - Rafal Grzelak, mijlocaş Steaua
 
2 jucători are Steaua în lot pe postul de mijlocaş stînga: Grzelak şi Ochiroşii, ultimul urmînd să fie titular în cele două meciuri cu Ujpest
 
18 zile au mai rămas pînă cînd Steaua va disputa primul meci în viitorul campionat, întîlnirea cu Ceahlăul fiind programată pe 2 august
 
Cît a evoluat pînă acum Grzelak
> 2 minute în Steaua - Dinamo Zagreb 1-0
> 25 de minute în Steaua - ŢSKA Sofia 1-2
> 35 de minute în Steaua - Genclerbirligi 0-0
 
"Veniţi la stadion!"
Steaua - Ujpest se joacă joi seară, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1. Iar Valeriu Argăseală se aşteaptă ca debutul european al lui Bergodi să atragă mulţi spectatori în Ghencea. "În primul rînd, îmi doresc ca vremea să ne ajute, adică să nu plouă. Fanii trebuie să vină alături de echipă pentru că doar împreună putem face performanţe", a spus preşedintele roş-albaştrilor. Bilete vor fi puse azi în vînzare şi costă între 10 şi 40 de lei.
 
"Nu noi am stabilit preţul tricourilor"
Sîmbătă, Gazeta a scris că tricourile originale ale roş-albaştrilor sînt printre cele mai scumpe din Europa, 85 de euro bucata. "Preţurile de vînzare sînt recomandate de Elmec, distribuitor oficial Nike. Tarifele care au fost date în articol erau pentru tricouri-replică ale altor cluburi europene. În plus, sînt comparate diverse mărci de echipament, ceea ce este irelevant pentru că fiecare companie are propria sa politică de preţuri", a spus ieri directorul de marketing al Stelei, Bobby Durbac.
 
Toja: "Care e problema dacă merg în cluburi?"
Columbianul Juan Carlos Toja a fost suprins în urmă cu cîteva zile într-un club din Bucureşti petrecînd pînă în zori alături de Grzelak şi de alţi coechipieri. Ieri, mijlocaşul Stelei a replicat: "Eu muncesc mereu, sunt profesionist. Am avut o zi liberă şi am ieşit în oraş. Care e problema dacă te distrezi sînt eşti liber? Este ciudat că suntem criticaţi pentru asta! Sîntem şi noi oameni, ca voi, suntem tineri", a declarat Toja pentru Sport Antena1.
 
Ultimele noutăţi
 - Steaua II se află în aceste zile în cantonament la Săcele. Din lotul echipei antrenate de Leo Strizu fac parte Mihăiţă Pleşan, Florin Lovin şi Vali Simion (ex-Pandurii).
- Pe stelisti.ro, fanii au decis cauzele pentru care la meciul cu Genclerbirligi au fost doar 4.000 de suporteri: jocul slab din sezonul precedent (40%), lipsa transferurilor de marcă (35%), vremea nefavorabilă (18%), preţurile biletelor (7%).
 
De ce i-a fost preferat Grzelak lui Cesinha? E de trei ori mai ieftin!
Transferul lui Cesinha la Steaua a căzut definitiv acum două săptămîni. Deşi se înţelesese cu Rapid pentru 800.000 de euro, Becali a renunţat după ce agentul lui Cesinha a solicitat un contract anual de 270.000 de euro. Imediat cum afacerea a picat, Steaua s-a reorientat şi l-a adus pe polonezul Grzelak, împrumutat gratis pe un an, cu un salariu de doar 10.000 pe lună.
 
Lovin la Munchen 1860
Mijlocaşul roş-albaştrilor ajunge azi în cantonamentul divizionarei secunde din Germania.
 
Steaua va mai scăpa de un jucător trecut pe lista neagră de Gigi Becali. Florin Lovin a părăsit aseară localitatea Săcele, acolo unde se afla în cantonament cu Steaua II, şi va ajunge astăzi în Germania pentru a trata cu şefii lui Munchen 1860 un posibil transfer.
 
Tehnicianul bavarezilor, Ewald Lienen, l-a urmărit de mai mult timp pe Lovin şi a decis să-l achiziţioneze pe fotbalistul cotat la 500.000 de euro. Munchen 1860 a terminat sezonul trecut pe locul 12 în 2.Bundesliga şi vrea să-şi întărească lotul pentru a ataca promovarea.
 
În privinţa achiziţiilor, negocierile cu Darlas (Panathinaikos) şi cu Komac (liber după despărţirea de Djurgarden) continuă, însă pînă aseară oficialii stelişti nu izbutiseră să le finalizeze.
 
46 de meciuri are Lovin cu Steaua în cupele europene

Gazeta Sporturilor







Taguri: Carlos Cesinha    Steaua Bucuresti    Rafal Grzelak    Gigi Becali    Cristiano Bergodi   

» Clasament Liga 1
» Steaua - istoric rezultate
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Fotbal Club FCSB

FCSB este noua campioană a României! Declarații

FCSB a învins-o acasă cu scorul de 2-1 pe Farul Constanţa, în etapa a 7-a a play-off-ului Superligii şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015....

Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

FCSB este campioana României, după 9 ani de așteptare!   Fotbal Club FCSB a câştigat titlul de campioană a României, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul...

Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

FCSB şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 5-a a fazei paly-off a Superligii României. FCSB,...

Liga 1 - Etapa 3 - play-off: Fotbal Club FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Fotbal Club FCSB a făcut un nou pas către titlu în Superliga României, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală,...

Remember: 5 aprilie 1989, Steaua - Galatasaray 4-0

Ȋn urmă cu exact 35 de ani, Steaua disputa o nouă semifinală de Cupa Campionilor Europeni, ȋnfruntând echipa surpriză a acelei ediţii, Galatasaray İstanbul.   Echipa de...

Liga 1 - Etapa 2 - play-off: Farul Constanța - Fotbal Club FCSB 0-1

Fotbal Club FCSB a câştigat cu scorul de 1-0 meciul disputat la Ovidiu cu Farul Constanţa, în etapa a 2-a a fazei play-off a Superligii României. Unicul gol al partidei a fost înscris de...

Liga 1 - Etapa 1 - play-off: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1, duminică seara, pe Arena Naţională, în prima etapă a fazei play-off a Superligii...

Liga 1 - Etapa 29: Fotbal Club FCSB - Petrolul Ploieşti 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii României, penultima a...

Liga 1 - Etapa 27: Fotbal Club FCSB - FC Botoşani 3-2

Fotbal Club FCSB a învins-o pe FC Botoşani, ultima clasată, cu scorul de 3-2, duminică seara, în etapa a 27-a a Superligii României. Liderul s-a impus la capătul...

Liga 1 - Etapa 25: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o duminică seara, acasă, cu scorul de 1-0, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 25-a a Superligii României. Unicul gol al...

Liga 1 - Etapa 24: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 1-1

Fotbal Club FCSB a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, scor 1-1, luni seara, pe Arena Naţională din Capitală, în ultimul meci din etapa a 24-a a Superligii României.   Liderul a...



Top News

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-FCSB este noua campioană a României! Declarații

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Fotbal Club FCSB 2-2




Care este jucătorul tău preferat de la FCSB? (sezonul 2023-2024)
Ștefan Târnovanu
Octavian Popescu
Florinel Coman
Andrea Compagno
David Miculescu
Darius Olaru
Joyskim Dawa
Vlad Chiricheș
Alexandru Băluță
Mihai Lixandru
Luis Phelipe
Siyabonga Ngezana
Adrian Șut
Valentin Crețu
Damjan Đoković
Baba Alhassan
Ovidiu Popescu
Eduard Rădăslăvescu
Alexandru Pantea
Risto Radunović
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
27.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Farul Constanța C
28.04.2024 CFR 1907 Cluj
21:00
Sepsi Sfântu Gheorghe Digi Sport 1 C
29.04.2024 Rapid București
20:30
Universitatea Craiova Digi Sport 1 C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 9
4. CFR 1907 Cluj 7
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
26.04.2024
Cronica
Dinamo București FC Voluntari C
27.04.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Cluj C
28.04.2024 Oțelul Galați
13:30
FC Hermannstadt Digi Sport 1 C
28.04.2024 Politehnica Iași
18:15
FC UTA Arad Digi Sport 1 C
29.04.2024 Petrolul Ploiești
17:30
FC Botoșani Digi Sport 1 C


1. Oțelul Galați 13
2. FC Hermannstadt 11
3. FC UTA Arad 11
4. FC Botoșani 10
5. FC Voluntari 9
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. FCU 1948 Craiova 6
9. Dinamo București 6
10. Politehnica Iași 4
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017