Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Fotbal Club FCSB 19.07.2009 - 11:26

Mihaita Plesan: Nu o sa tac niciodata cand voi fi nedreptatit

Trimis la echipa a doua a Stelei după un conflict în vestiar cu liderul Sorin Ghionea, Mihăiţă Pleşan consideră că incidentul a fost judecat greşit de către şefii Stelei.
 
"Este pentru prima oară în cariera mea cînd sînt trimis la echipa a doua. Referitor la ceea ce s-a scris despre conflictul meu cu Ghionea, pot să spun doar că nu a fost adevărat. Sînt convins şi că ceea ce a ajuns la urechile lui Gigi Becali nu este adevărat în totalitate. Nu am vorbit niciodată cu patronul despre acel incident, ci doar prin intermediul preşedintelui Valeriu Argăseală. Oricum, pot să spun că nu o să tac şi n-o să înghit niciodată atunci cînd cineva se va lua de mine fără motiv. Oricînd mi se va face o nedreptate, voi răspunde, indiferent că este vorba de Ghionea, de Gigi Becali sau despre altcineva. Sincer, nu-mi mai este frică de nimic, poate doar de accidentări", a spus Mihăiţă Pleşan pentru Fanatik.
 
Pleşan este încrezător că va reuşi să revină la forma de altădată: "Nu pot trăi doar din meciul cu Germania. Am 26 de ani şi sînt convins că mai am multe de arătat. Oricum, cred că de la acel meci al naţionalei am mai făcut şi alte meciuri bune şi voi mai face şi în continuare. Veţi vedea!"
 
UEFA a fost sesizată de raportul observatorului danez Carlsen.
Steaua va fi nevoită să scoată o sumă considerabilă din buzunare din cauza suporterului care a pătruns pe gazon la meciul cu Ujpest (2-0), de joi. Roş-albaştrii vor fi amendaţi de UEFA cu nu mai puţin de 20.000 de euro în urma acelui incident. "Bine măcar că a fost singurul căruia i-a trecut prin cap să facă asta şi a fost repede pus la pămînt de forţele de ordine. Cine ştie ce se putea întîmpla?!", a spus preşedintele din Ghencea, Valeriu Argăseală.
 
Steaua ar putea fi sancţionată şi asta din cauza unui banner jignitor scris în limba maghiară şi afişat către fanii adverşi joi seara. "Eu consider că acel incident va fi trecut cu vederea de cei de la Ujpest şi nu se vor plînge la UEFA. De ce spun asta? Pentru că între cele două cluburi există un respect şi o relaţie extraordinar de bune. Depinde însă şi dacă observatorul a notat ceva!", a completat Argăseală. Dacă danezul Jan Carlsen a notat în raport, s-ar putea ajunge pînă la închiderea porţilor sau la suspendarea terenului din Ghencea la următorul meci oficial din Europa League.
 
"Important este ce a scris observatorul. Oricum, Steaua este recidivistă şi ar putea chiar să îi fie şi terenul suspendat!" - Cristian Bivolaru, fost şef FRF
 
"Nu mă interesează dacă cei de la Ujpest o să se plîngă. Pot să facă şi 100 de memorii, nu comentez mai mult!" - Gigi Becali, patron Steaua
 
Invazie de fani stelişti la Budapesta, pentru returul cu Ujpest » 1.000 de fani!
Ultraşii din Ghencea se vor deplasa la partida retur cu autocarele sau cu maşinile personale.
 
Steaua va avea o galerie consistentă în capitala Ungariei, joia viitoare. Aproximativ 1.000 de suporteri şi-au anunţat prezenţa pe stadionul Szusza Ferenc, în ciuda faptului că la jocul tur au existat mai multe incidente grave între cele două galerii.
 
"Din Bucureşti, circa 500 de fani se vor deplasa cu autocarele. De asemenea, încă pe atît vor veni din ţară, pe cont propriu", a dezvăluit conducerea din Ghencea. Plecarea din Capitală este anunţată în cursul nopţii de miercuri spre joi, întoarcerea fanilor urmînd să se petreacă imediat după meci.
 
În privinţa ameninţărilor venite din partea maghiarilor, unul dintre liderii galeriei roş-albastre a spus: "Nu avem de ce să ne speriem de fanii unguri. Vom merge la Budapesta în număr cît mai mare, iar unicul nostru scop va fi de a încuraja echipa, nu de a ne lua la bătaie pe acolo".
 
"Steaua va avea sprijinul unei galerii numeroase la Budapesta. Sîntem convinşi că alături de ei putem obţine o nouă victorie" - Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua
 
20.000 de suporteri stelişti au fost la meciul din Ghencea cu Ujpest
 
500 de fani maghiari au fost la Bucureşti la partida de joia trecută
 
"Legat" de Parlament!
Gigi Becali încă nu s-a decis dacă va merge să vadă pe viu meciul retur de joi, contra ungurilor de la Ujpest. "Nu ştiu, mă mai gîndesc dacă mă duc. Să vedem cum am programul la Parlament, că acum nu mai e de glumit. O să vedem pe la mijlocul săptămînii ce o să fac", a spus finanţatorul roş-albaştrilor.
 
Primă de 30.000 de euro pentru grupe
Gigi Becali a anunţat că Szekely şi compania vor primi cîte 30.000 de euro fiecare în cazul în care vor reuşi să ajungă în grupele Europa League. "Nu le dau nici o primă cu Ujpest sau cu următorul adversar, astea-s echipe de care treci cu ochii închişi. Cînd o să înceapă lupta cu puterile lumii, atunci o să mai discutăm şi de bani. Pînă atunci trebuie să înţeleagă că e criză mare şi că nu dau bonusuri pentru orice. Dacă intrăm în grupe, le dau cîte 30.000 de euro", a spus Becali.
 
Ultimile noutăţi
- Fundaşul Alexandru Tudose are şanse mari să semneze cu Ceahlăul Piatra-Neamţ sau cu Unirea Alba Iulia.
- Willie McStay, antenorul celor de la Ujpest, a declarat că echipa sa va avea şanse de calificare dacă va reuşi să înscrie foarte rapid în partida retur: "Nu renunţăm, putem întoarce soarta calificării în favoarea noastră".
 
Steaua are primă de 30.000 de euro dacă intră în grupe
Gigi Becali a anunţat că Szekely şi compania vor primi cîte 30.000 de euro fiecare în cazul în care vor reuşi să ajungă în grupele Europa League.
 
"Nu le dau nici o primă cu Ujpest sau cu următorul adversar, astea-s echipe de care treci cu ochii închişi. Cînd o să înceapă lupta cu puterile lumii, atunci o să mai discutăm şi de bani. Pînă atunci trebuie să înţeleagă că e criză mare şi că nu dau bonusuri pentru orice. Dacă intrăm în grupe, le dau cîte 30.000 de euro", a spus Becali.
 
Claudiu Niculescu: "Steliştii sînt calificaţi deja în următorul tur"
În ciuda faptului că nu a reuşit să marcheze în Franţa, Claudiu Niculescu este încrezător în forţele sale şi în puterea de a reveni cu gol pentru Dinamo. În acelaşi timp, atacantul dinamovist a analizat şi şansele Stelei de a trece de Ujpest.
 
Întrebat dacă este posibil ca Steaua să piardă calificarea în Europa League, Niculescu a răspuns sigur: "Nu, steliştii sînt calificaţi deja în următorul tur. Nu simpatizez deloc cu ei, chiar dimpotrivă, dar nu mai pot avea probleme în Ungaria. Nu le invidiez norocul pe care îl au la tragerea la sorţi, mă gîndesc că poate vom avea şi noi un adversar facil, ca ei".
 
Blocat pe bancă
Zapata acceptă cu greu statutul de rezervă, dar Becali nu-l lasă să plece
 
La aproape 31 de ani, Robinson Zapata nu se poate împăca uşor cu ideea că din titular incontestabil al Stelei sezonul trecut a ajuns să fie rezerva unui nou-venit, Tătăruşanu, care mai are şi cu 8 ani mai puţin.
 
"Am şi eu o vîrstă şi nu ştiu cît am să mai pot juca fotbal. E foarte greu să accept acest statut, mai ales că în trecut eram om de bază. La portari nu e ca la jucătorii de cîmp, care au şanse de la un meci la altul să evolueze. În cazul nostru, dacă eşti titular şi ai continuitate, nu te mai scoate nimeni din echipă!", le-a mărturisit îngîndurat columbianul apropiaţilor. De altfel, Rufay ia în calcul chiar şi o despărţire de roş-albaştri pentru ca sfîrşitul de carieră să nu îl prindă ştergînd banca de rezerve în Ghencea.
 
"Nu îi dau drumul!"
Lucru de care Gigi Becali nici nu vrea să audă. "Nu vreau să îl critic eu pe băiat, dar Zapata a greşit în campionatul trecut şi în meciurile amicale din perioada de pregătire. Nu îl las însă să plece, chiar dacă o vrea! De ce? Pentru că nu o să mai avem rezervă. O să rămînă Steaua atunci doar în Tătăruşanu şi în Lungu şi nu e în regulă", a replicat patronul.
 
Cu ŢSKA şi-a semnat sentinţa
Meciul în care, practic, Zapata şi-a pierdut, pentru moment, definitiv locul de titular în poarta Stelei a fost cel cu ŢSKA Sofia, ultimul din stagiul de pregătire austriac. Columbianul a contribuit decisiv la victoria bulgarilor cu 2-1, greşind inexplicabil la golul doi şi avînd o evoluţie nesigură pe parcursul minutelor jucate.
 
"Tătăruşanu a demonstrat încă din turneul de pregătire că e peste Zapata şi mult mai sigur decît columbianul" - Gigi Becali, patron Steaua
 
41 de meciuri a bifat Zapata în sezonul trecut, fiind cel mai utilizat jucător din întreaga echipă
 
38 de goluri a primit columbianul anul trecut, 26 în Liga I şi 12 în Liga Campionilor
 
Tony Stokes: "Fotbaliştii români nu mi s-au părut mai buni decît noi"
Mijlocaşul lui Ujpest, Tony Stokes, crede în continuare în şansele echipei sale de a se califica în turul următor al Europa League.
 
"Sincer, eu nu am simţit pe teren că fotbaliştii români ar fi mai buni decît noi. Timp de 45 de minute, nu i-am lăsat să îşi facă jocul şi am controlat partida. Din păcate, nu am jucat cu mai mult tupeu cînd am avut un om în plus. I-am respectat prea mult pe români. Ne-am temut că, dacă adoptăm un joc mai ofensiv, ne vor prinde pe contraatac, chiar şi în 10. Pe toată durata partidei ne-am gîndit doar să obţinem un rezultat care să ne dea şanse de calificare pentru retur şi nu cumva să suferim o înfrîngere ruşinoasă. Pe hîrtie mai avem şanse de calificare, însă va fi foarte greu. Experienţa românilor a decis confruntarea din Ghencea. În retur avem o singură variantă: atacul. Nici nu mai contează dacă pierdem calificarea cu 0-2 sau 0-10. Să ţineţi minte că în retur alta va fi faţa echipei Ujpest", a declarat Tony Stokes.
 
Presa maghiară condamnă bannerul afişat de fanii Stelei la meciul cu Ujpest
Deşi au trecut mai mult de două zile de la partida Steaua-Ujpest, presa maghiară continuă să vorbească despre evenimentele produse la meci. Motivul principal? Bannerul de 30-40 de metri afişat in peluza din Ghencea: "Cît timp ţine o femeie maghiară c....l in ea? 9 luni".
 
Ziariştii vecini acuză clubul Steaua, Jandarmeria dar şi presa din România că nu au luat atitudine faţă de conţinutul acelui banner.
 
Mai mult, presa maghiară cere clubului Ujpest să depună plângere la UEFA împotriva Stelei, aşteptând măsuri drastice, de la suspendarea terenului pînă la amenzi usturătoare de ordinul sutelor de mii de euro. "Încă de la tragerea la sorţi, presa din România a început să arunce cu noroi în fanii maghiari", scriu ziariştii din Ungaria, preluati de gsp.
 
"Fanii noştri sînt acuzaţi că au stropit cu bere prin gări, că au aprins fumigene, că au cântat, dar nimeni nu vorbeşte în România de bannerul de 30-40 de metri afişat de fanii români. Normal că fanii noştri au reacţionat, în buzunarul oricărui patriot s-ar fi deschis briceagul în momentul în care ar fi citit ce scria pe banner", scrie site-ul oficial al lui Ujpest.
 
Lideri ai galeriilor din Ungaria cer unitate între ultraşii maghiari: "Deja nu mai este vorba de Ujpest sau de fotbal. Am fost jigniţi şi lucrurile nu pot rămâne aşa. Este un caz similar cu cel din Slovacia. Trebuie să trecem peste rivalitaţile noastre interne şi să tranformăm vizita steliştilor într-un iad".
 
Sechelariu: "Oaia europarlamentară va trebui să plătească Bacăului banii pentru Lovin!"
Preşedintele de onoare al lui FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, a confirmat faptul că Florin Lovin a ajuns la un acord cu gruparea din Liga a II-a germană, Munchen 1860, iar în urma acestei tranzacţii gruparea moldoveană va primi 500.000 de euro.
 
"Am vorbit cu Argăseală şi mi-a spus că Lovin s-a înţeles cu Munchen 1860. Nu ştiu care e suma pe care s-a efectuat transferul, dar ştiu că FCM Bacău va primi 500.000 de euro. Acum, oaia europarlamentară va trebui să plătească, ciobanul europarlamentar (n.r. aluzie la Gigi Becali, care a devenit recent europarlamentar) va trebui să dea banii", a spus Dumitru Sechelariu, conform NewsIn.
 
"Suma pe care trebuie să o primim noi în cazul în care Lovin pleacă de la Steaua este de 500.000 de euro. Şi dacă devine liber de contract, tot atât trebuie să primim. A venit şi jucătorul la mine, dar i-am zis: 'Tată, îmi pare rău, dar nu pot să te las să pleci pe mai puţin", spunea Sechelariu la începutul lunii iulie.
 
Omul de afaceri moldovean a explicat că în aceeaşi situaţie se află şi fundaşul Eugen Baciu, însă în cazul lui suma pe care trebuie să o primească FCM Bacău este de 400.000 de euro.
 
Gigi Becali: "Trebuie să dau banii Bacăului pentru Lovin fiindcă am semnat când jucam rummy"
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a comentat situatia creata in jurul mijlocasului Florin Lovin, transferat la TSV Munchen pentru 500.000 de euro. FCM Bacau solicita intreaga suma, potrivit presedintelui de onoare, Dumitru Sechelariu.
 
"Acei 500.000 de euro pentru Lovin sunt din cauza neatentiei mele. Am semnat cand jucam rummy. Sechelariu o sa ia 100.000 acum si inca 400.000 dupa 7-8 luni. Nemtii vor sa imi dea 100.000 pe loc, apoi 100.000 dupa ce promoveaza si alti 400.000 ulterior. Deci 600.000 de euro. Eu le-am transmis sa imi dea numai 500.000, dar acum", a spus Becali la sportro.
 
Apoi a adaugat: "Sunt dispus sa nu iau nici un ban pentru transferul lui Lovin. Insa uite, daca e nevoie, il tin pe Lovin inca 6-7 ani si cand pleaca ii dau 200.000 sa se lase de fotbal si Sechelariu nu mai vede nici un ban".
 
Directorul sportiv al lui Ujpest: "Luni decidem dacă facem plângere la UEFA contra Stelei"
Un fan al Stelei a intrat pe teren în minutul 62 al partidei cu Ujpest, terminata cu scorul de 2-0, iar în momentul eliminării maghiarului Korcsmar, câteva pungi de seminţe au aterizat pe gazon.
 
Fanii "roş-albaştrilor" au afişat un banner jignitor la adresa maghiarilor: "Cât timp poate ţine femeia maghiară c…..l în ea? Nouă luni”.
 
"Vom decide luni dacă vom face plângere la UEFA", a declarat Salloi Istvan, directorul sportiv al maghiarilor, conform EVZ.
 
Observatorul UEFA Cristian Bivolaru crede că Steaua va fi norocoasă dacă scapă doar cu o amendă: "Cel mai grav este că a intrat un spectator pe teren. În privinţa bannerului, rămâne de văzut dacă observatorul l-a notat şi i-a înţeles sensul".
 
Gigi Becali: "O să îi dau bani lui Baciu să se lase de fotbal, ca să nu îi mai dau lui Sechelariu"
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca ii va da bani lui Eugen Baciu să se lase de fotbal peste cîţiva ani, tocmai pentru a îi mai plăti 400.000 de euro lui Dumitru Sechelariu, situatie similara cu cea a lui Lovin.
 
"Lui Baciu ii voi spune asa: «Baciule, tata, uite, tu oricum te retragi in curand. Iti dau eu 150.000 de euro si te lasi acum de fotbal». Si ii voi da banii jucatorului, iar lui Sechelariu nu ii mai dau nici un leu", a afirmat Becali.
 
"Pentru ca asa scrie in acte, daca jucatorul se retrage, Steaua nu mai datoreaza nimic Bacaului. Nu mai bine îi dau lui Baciu 150.000 de euro ca să se lase de fotbal, peste cîţiva ani, decît să îi dau 400.000 lui Sechelariu?", a adaugat latifundiarul.
 
Cu referire la Lovin, Becali a spus: "Eu l-aş păstra şi acum, îl consider cel mai bun închizător din tara la momentul actual. Problema este că nu pot să i-l impun lui Bergodi. Lovin este băiat bun, dar problema este că vorbeşte aiurea prin vestiar, strică atmosfera".
 
Argăseală asigură suporterii Stelei: "Nu există nici un risc pentru deplasarea de la Budapesta!"
Valeriu Argăseală a declarat că este convins că nu vor fi probleme de securitate la deplasarea de la Budapesta, pentru confruntarea cu Ujpest.În privinţa şanselor de calificare in turul III preliminar al Ligii Europa, preşedintele Stelei s-a arătat foarte optimist.
 
Gigi Becali: "Le-am lăsat şi poarta goală ungurilor şi tot nu au reuşit să ne dea gol"
Patronul Stelei, Gigi Becali, i-a ironizat pe maghiarii de la Ujpest, care au pierdut cu 0-2 meciul cu formatia ros-albastra, disputat joi, in turul secund preliminar al Ligii Europa.
 
"Le-am lăsat şi poarta goală şi cei de la Ujpest nu au reuşit să dea gol. Le-a făcut Goian un cadou şi ei nu au putut marca! Pai, putem sa jucăm 30 de ani cu Ujpest şi tot nu primim gol", a zis Becali la GSP TV.
 
Apoi a continuat: "Ba chiar în meciul din deplasare vom bate la un scor mai mare. Jucătorii Stelei au luat pulsul echipei adverse şi o simt că este slabă. Asa ca vor juca dezinvolt în retur. De aceea n-am nici o problemă cu ungurii".
 
Este Bogdan Stancu monitorizat de Internazionale Milano?
Patronul Stelei, Gigi Becali, a lasat de înţeles in aceasta seara că atacantul Bogdan Stancu ar fi urmărit cu atenţie de campioana Italiei, Internazionale Milano, formatie antrenata de Jose Mourinho.
 
"Bogdan Stancu nu are nici măcar 22 de ani şi are realizări incredibile. Pe el o să îl vînd cu foarte mulţi bani, este urmărit de o echipă importantă din Europa cu al cărei antrenor sîntem prieteni. Mai multe nu spun", a declarat Gigi Becali la GSP TV. Intrebat fiind apoi daca respectivul tehnician a fost invitat la Palat, latifundiarul a inceput sa rada si sa spuna "da, da".
 
"Dacă el marchează 20 de goluri în acest sezon şi ajungem departe în cupele europene, este posibil să îl vînd cu 30-40 de milioane de euro", a mai spus Gigi Becali.
 
Bogdan Stancu a venit la Steaua în vara anului trecut de la Unirea Urziceni, iar în primul sezon jucat în tricoul "roş-albaştrilor" a marcat 11 goluri, fiind, alaturi de Kapetanos, golgeterul echipei.

Gazeta Sporturilor







Taguri: Mihaita Plesan    Dumitru Sechelariu    Florin Lovin    Gigi Becali    Valeriu Argaseala    Cristian Bivolaru    Steaua Bucuresti   

» Clasament Liga 1
» Steaua - istoric rezultate
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Fotbal Club FCSB

FCSB este noua campioană a României! Declarații

FCSB a învins-o acasă cu scorul de 2-1 pe Farul Constanţa, în etapa a 7-a a play-off-ului Superligii şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015....

Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

FCSB este campioana României, după 9 ani de așteptare!   Fotbal Club FCSB a câştigat titlul de campioană a României, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul...

Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

FCSB şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 5-a a fazei paly-off a Superligii României. FCSB,...

Liga 1 - Etapa 3 - play-off: Fotbal Club FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Fotbal Club FCSB a făcut un nou pas către titlu în Superliga României, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală,...

Remember: 5 aprilie 1989, Steaua - Galatasaray 4-0

Ȋn urmă cu exact 35 de ani, Steaua disputa o nouă semifinală de Cupa Campionilor Europeni, ȋnfruntând echipa surpriză a acelei ediţii, Galatasaray İstanbul.   Echipa de...

Liga 1 - Etapa 2 - play-off: Farul Constanța - Fotbal Club FCSB 0-1

Fotbal Club FCSB a câştigat cu scorul de 1-0 meciul disputat la Ovidiu cu Farul Constanţa, în etapa a 2-a a fazei play-off a Superligii României. Unicul gol al partidei a fost înscris de...

Liga 1 - Etapa 1 - play-off: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1, duminică seara, pe Arena Naţională, în prima etapă a fazei play-off a Superligii...

Liga 1 - Etapa 29: Fotbal Club FCSB - Petrolul Ploieşti 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii României, penultima a...

Liga 1 - Etapa 27: Fotbal Club FCSB - FC Botoşani 3-2

Fotbal Club FCSB a învins-o pe FC Botoşani, ultima clasată, cu scorul de 3-2, duminică seara, în etapa a 27-a a Superligii României. Liderul s-a impus la capătul...

Liga 1 - Etapa 25: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o duminică seara, acasă, cu scorul de 1-0, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 25-a a Superligii României. Unicul gol al...

Liga 1 - Etapa 24: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 1-1

Fotbal Club FCSB a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, scor 1-1, luni seara, pe Arena Naţională din Capitală, în ultimul meci din etapa a 24-a a Superligii României.   Liderul a...



Top News

-Ponturi pentru semifinalele Champions League: Ce pariem pe Bayern - Real și Dortmund - PSG?

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-FCSB este noua campioană a României! Declarații

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori




Care este jucătorul tău preferat de la FCSB? (sezonul 2023-2024)
Ștefan Târnovanu
Octavian Popescu
Florinel Coman
Andrea Compagno
David Miculescu
Darius Olaru
Joyskim Dawa
Vlad Chiricheș
Alexandru Băluță
Mihai Lixandru
Luis Phelipe
Siyabonga Ngezana
Adrian Șut
Valentin Crețu
Damjan Đoković
Baba Alhassan
Ovidiu Popescu
Eduard Rădăslăvescu
Alexandru Pantea
Risto Radunović
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
27.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Farul Constanța C
28.04.2024 CFR 1907 Cluj Sepsi Sfântu Gheorghe C
29.04.2024 Rapid București Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 12
4. CFR 1907 Cluj 10
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
26.04.2024
Cronica
Dinamo București FC Voluntari C
27.04.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Cluj C
28.04.2024 Oțelul Galați FC Hermannstadt C
28.04.2024 Politehnica Iași FC UTA Arad C
29.04.2024 Petrolul Ploiești FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 16
2. FC UTA Arad 14
3. FC Botoșani 13
4. FC Hermannstadt 11
5. FC Voluntari 9
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. FCU 1948 Craiova 6
9. Dinamo București 6
10. Politehnica Iași 4
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017