Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Politehnica Timișoara 23.07.2009 - 11:56

Ioan Ovidiu Sabau: Putem lua titlul si Cupa Romaniei!

Sabău e convins că Poli are o trupă competitivă pentru a cîştiga Liga 1 şi Cupa României.
 
- Domnule Sabău, sînteţi deja de o lună la echipă. Care sînt primele concluzii?
- Clar sînt foarte multe lucruri bune pe care le-am găsit aici. Alt nivel, alte obiective, alţi jucători. Sînt şi jucători pregătiţi pentru performanţă, pentru un nivel înalt, nu doar în campionat, dar şi jucători care încă nu sînt pregătiţi pentru un nivel foarte mare.
 
- Credeţi că mai sînt multe lucruri de pus la punct în jocul echipei?
- Da, ca să se vadă amprenta mea, nu e de ajuns o singură lună. Pentru asta e nevoie de 2-3 luni, ca jucătorii să înţeleagă sistemul, modul meu de a vedea jocul. Un sistem pe care mie îmi place să-l cred unul foarte bine pus la punct din punct de vedere tactic, bazat pe disciplină, dar şi agresivitate. Jucătorii trebuie să înţeleagă toţi ce le cer, pentru că nu poţi pleca la drum cu doar 5-6 fotbalişti care au înţeles ce vreau, în timp ce ceilalţi nu.
 
"Să luptăm pentru cei 30.000 de fani"
- V-aţi decis cu cine veţi aborda "dubla" cu Şahtior?
- 90% sînt decis asupra formulei de joc. Ar trebui să-i cunosc mult mai bine, pentru că în doar o lună nu pot să-mi dau seama perfect despre calităţile tuturor. Unii jucători intră mai bine în pregătire, în formă, alţii, din contră, mai lent, avînd nevoie de mai mult timp. Deja am un nucleu de jucători pe care mă pot baza la un nivel destul de bun. Trebuie să vedem unde sîntem şi ce valoare avem. Mă refer la cupele europene, la meciuri gen Şahtior, pentru că în campionatul intern avem o trupă foarte competitivă, care poate, fără probleme să-şi fixeze obiectiv titlul şi Cupa, la fel ca alte 4-5 echipe din Liga 1.
 
- Relaţia cu jucătorii cum e? Au înţeles ce aşteptări aveţi de la ei?
- Am găsit jucători foarte serioşi, care au înţeles din discuţiile avute că sînt prietenul lor, că fac parte din echipă, că mă consider parte a familiei Poli. Pot şi-mi doresc să-i ajut foarte mult. Dacă aş avea altă mentalitate, ar pleca imediat. Chiar dacă par maleabil şi accept greşelile, pot să fiu şi altfel dacă se persistă în greşeală, dacă e intenţionată sau dacă greşeala devine un mod de a fi la careva. Trebuie să apărăm interesele acestei echipe, pentru că nu ne putem bate joc de cei 30.000 de suporteri, de cei care bagă bani în această echipă.
 
"Vreau încă 2-3 jucători"
- Mulţumit de meciurile amicale?
- Sînt mulţumit de amicale. De concentrare, de starea de spirit şi de faptul că am pus în practică ceea ce am exersat pînă acum din punct de vedere tactic. Evident, încă suferim ca şi calitate, pentru că trebuie să repetăm şi să repetăm ceea ce învăţăm, pînă vor deveni automatisme.
 
- Lotul e complet sau mai aveţi nevoie de jucători?
- Din ceea ce am văzut pînă acum, cred că, pentru a avea un lot mai competitiv, am mai avea nevoie de 2-3 jucători la această echipă. Nu vreau să înţeleagă jucătorii că nu sînt mulţumit de ei sau că nu au destulă valoare, o spun doar gîndindu-mă la competiţia pe posturi în echipă. Sînt compartimente unde sîntem foarte bine acoperiţi, dar în altele am mai avea nevoie de jucători. Jucăm totuşi pe trei planuri şi avem nevoie nu doar de un lot numeros ci şi valoros.
 
- Spuneaţi că doar în proporţie de 90% sînteţi decis asupra primei echipe. Dubiile le aveţi la al doilea fundaş central, lîngă Cisovsky şi la al doilea vîrf, lîngă Gigel?
- La fundaşii centrali e ok. Dacă cei doi, Cisovsky şi Nibombe sînt sănătoşi, ei sînt cei mai în formă şi e normal să plec la drum cu ei. Pe de altă parte, oricînd pot miza pe Luchin, care e tot mai matur şi capătă tot mai multă experienţă, încet-încet.
 
Mesaje către Il Luce
- Şahtiorul şi-a trimis spioni la meciul dumneavoastră cu Koln...
- Aşa am înţeles şi eu, că au avut om la meci, dar nu de asta am jucat cu rezervele. Aşa a fost făcut programul. Nu aveam de unde să ştiu la început că Frankfurt nu va juca cu prima echipă, iar Koln da. Aveam un program pe zile, pe durata cantonamentului, care prevedea exact momentele de încărcare la antrenamente şi momentele cînd trebuia să jucăm. În plus, trebuie să existe pauză după jocuri. La cît de încărcaţi au fost jucătorii, la ce antrenamente am făcut, exista şi riscul unor accidentări, şi n-am vrut să ni-l asumăm...
 
- Aţi apucat să vorbiţi cu domnul Lucescu după tragerea la sorţi?
- Am încercat, am sunat, i-am trimis şi mesaje, dar nu am reuşit să dau de dînsul. Probabil era încă în spital. Dar am vorbit cu Răzvan, mi-a zis că nea Mircea e mai bine. Oricum, asta s-a întîmplat înainte de tragerea la sorţi
 
- Aţi făcut şi cîteva mutări curajoase în echipă. Nu vă temeţi că vor eşua experimentele?
- Eu acolo îl văd util pe Artiom. Acolo am calitate cu el, capacitatea lui de efort mă ajută. La început a fost destul de reticent, chiar surprins. I-am explicat, însă, de ce poate să ne ajute acolo, i-am adus argumente clare pentru alegerea mea, şi a înţeles. Cred că l-am convins aşa este mai bine. Cît despre Bonfim, el e un jucător la care îmi place ritmul, determinarea, din ceea ce am văzut pînă acum.
 
"Eu vreau performanţă la Poli. Jucătorii trebuie să înţeleagă că şi pentru mine e un sacrificiu, departe de familie şi nu pot să joc doar cu gîndul la contract" - Ioan Ovidiu Sabău, antrenor FC Timişoara
 
"E concurenţă la fiecare meci, cel mai în formă va juca. Jucătorii să se pregătească şi dacă mă vor convinge îi voi băga. Doar nu îmi voi face rău cu mîna mea, să nu bag pe cei mai în formă" - Ioan Ovidiu Sabău, antrenor FC Timişoara
 
"Dacă văd pasiune, suferinţă, la meciuri, nu contează că mai fac şi greşeli, voi merge miza pe mîna lor. Nu sînt omul care să-i scoată afară la prima greşeală" - Ioan Ovidiu Sabău, antrenor FC Timişoara
 
Taborda ia repaus de trei zile
Accidentat în partida cu FC Koln (0-2), portarul timişorenilor, Pedro Taborda, nu s-a putut antrena ieri alături de colegii săi. Portughezul a suferit o lovitură la spate în meciul de luni şi a fost înlocuit cu cel de-al treilea portar din lotul timişorenilor, Andrei Cobliş. Conform primelor estimări medicale, Taborda va putea relua antrenamentele peste trei zile.
 
S-au stabilit datele "dublei" cu Şahtior
Partida tur dintre Poli şi Şahtior se va disputa la Doneţk miercurea viitoare începînd cu ora 20.00. Fanii bănăţeni vor să fie prezenţi în Ucraina ca să-şi susţină echipa. "Sînt destui doritori, dar să vedem cum va fi cu deplasarea, ţinem legătura cu oficialii. E clar că va trebui să mergem cu avionul. Să vedem ce costuri sînt şi ce s-a stabilit cu reciprocitatea. Noi mizăm pe 50-100 de fani", a spus Goran Mrakici, unul din liderii Commando Viola. Returul se va disputa pe data de 5 august, la Timişoara.
 
Abiodun s-a supărat
Mijlocaşul nigerian nu este deloc încîntat de decizia timişorenilor de a renunţa la el. "Nimeni nu poate fi fericit în asemenea condiţii. Rămîne de văzut ce se va întîmpla pînă la urmă. Deocamdată nu am nici o ofertă pentru că, deşi mai am şase luni de contract, Poli cere bani pentru transferul meu. Nu înţeleg exact de ce s-a ajuns în această situaţie", a comentat Abiodun.
 
Stadionul va fi gata
Preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc a dezvăluit că lucrările la stadion vor fi gata la timp pentru partida cu Şahtior Doneţk: "S-a lucrat chiar şi în trei schimburi, iar noi ne vom ţine de cuvînt. La ora meciului stadionul va fi omologat pentru Champions League. Se vor întruni toate cerinţele comisiei UEFA", a spus Ostaficiuc, care a completat: "Avem mare încredere pentru că am auzit că ambele cantonamente au fost reuşite. Sînt convins că şi băieţii sînt acum motivaţi şi au încredere mare".
 
Sabău: "Sînt mulţumit de amicale"
Ioan Ovidiu Sabău este mulţumit de jocul pe care l-a făcut echipa lui, însă consideră că încă mai este de lucrat la calitate: "Sînt mulţumit de amicale. De concentrare, de starea de spirit şi de faptul că am pus în practică ceea ce am exersat pînă acum din punct de vedere tactic. Evident, încă suferim ca şi calitate, pentru că trebuie să repetăm şi să repetăm ceea ce învăţăm, pînă vor deveni automatisme".
 
În ceea ce priveşte lotul, Sabău s-a decis în proporţie de 90% în privinţa primei echipe.
 
"Din ceea ce am văzut pînă acum, cred că, pentru a avea un lot mai competitiv, am mai avea nevoie de 2-3 jucători la această echipă. Nu vreau să înţeleagă jucătorii că nu sînt mulţumit de ei sau că nu au destulă valoare, o spun doar gîndindu-mă la competiţia pe posturi în echipă. La fundaşii centrali e ok. Dacă cei doi, Cisovsky şi Nibombe sînt sănătoşi, ei sînt cei mai în formă şi e normal să plec la drum cu ei. Pe de altă parte, oricînd pot miza pe Luchin, care e tot mai matur şi capătă tot mai multă experienţă, încet-încet", a spus Sabău.
 
Sabău: "Sînt mulţumit de atitudinea şi preocuparea jucătorilor în meciul cu Koln"
Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat mulţumit de atitudinea şi evoluţia jucătorilor săi în amicalul cu FC Koln, chiar dacă au pierdut în faţa ocupantei locului 12 în sezonul trecut în Bundesliga, scor 0-2.
 
"A fost un meci în care le-a venit rândul celorlalţi fotbalişti, care au evoluat mai puţin până acum. Ei au avut nevoie de această partidă, la fel şi eu, ca să văd la ce nivel de pregătire sunt ei. Din punctul de vedere al pregătirii, a fost un meci bun. Am întâlnit o formaţie valoroasă, care ne-a solicitat. Sunt mulţumit de atitudinea şi preocuparea jucătorilor noştri. Au vrut mult, deci nu pot decât să le mulţumesc pentru modul în care s-au comportat pe teren", a spus Sabău pentru site-ul oficial al clubului bănăţean.
 
Ultima simulare
Poli a încheiat stagiul din Austria cu o victorie împotriva englezilor de la Wigan Athletic (2-0). Urmează Şahtior.
 
Cu doar şapte zile înainte de examenul decisiv cu Şahtior Doneţk, Timişoara a încheiat cu brio cantonamentul din Austria. "Profesorul" Sabău a definitivat ieri perioada de pregătire, creionînd o formaţie cu care speră să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Artiom Karamian a jucat şi în amicalul cu locul 11 din Premier League pe postul de fundaş stînga, Moţul fiind convins că armeanul este mult mai util pe acel post în faţa lui Luis Adriano sau Jadson, decît tînărul Latovlevici.
 
Timişorenii nu au pierdut deloc timpul în partida de ieri şi au închis meciul încă din minutul 19. Arman Karamian a demonstrat că nu a rămas fără "gloanţe" după sezonul trecut şi a deschis scorul în minutul 13, după un contraatac ucigător. Dacă în mandatul lui Balint, Gigel Bucur a luat la ţintă barele, ieri, atacantul nu a ezitat şi a înscris cu sînge rece pentru 2-0. Deşi Pantilimon a avut două intervenţii decisive pe finalul primei reprize, timşorenii au controlat partida pînă la final şi au ţinut la respect o echipă care în sezonul trecut a remizat cu Liverpool şi a bătut pe Manchester City.
 
Bonfim lăudat
Evoluţiile brazilianului Eder Bonfim în amicalele din Austria au fost remarcate de Sabău, dar şi de patronul Marian Iancu. "Veţi vedea ce jucător este Bonfim. Va fi unul dintre cei mai buni fundaşi din Liga I. Are forţă de penetrare, rezistenţă, tot ce îi trebuie unui jucător pe postul său", a comentat Iancu.
 
Înapoi la Timişoara
Lotul lui Poli a revenit în ieri noapte la Timişoara, după un stagiu de pregătire de 10 zile efectuat în Austria. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au ajuns în oraşul de pe Bega după miezul noţii şi au rămas peste noapte în cantonament. Astăzi de la ora 18.00, timişorenii au programat primul antrenament pe baza de lîngă stadionul "Dan Păltinişanu".
 
Emoţii cu Cisovski
Fundaşul lui Poli, Marian Cisovsky, acuză unele probleme medicale de ordin muscular. Slovacul a fost schimbat la pauză în meciul de ieri cu Wigan şi aşteaptă verdictul doctorilor, după ce va efectua un RMN. Cisovsky a acuzat dureri musculare încă din urmă cu o săptămîna trecută, fiind menajat cu Eintracht Frankfurt şi FC Koln.
 
Michel în inspecţie
Directorul de relaţii internaţionale de la Şahtior, Lubos Michel, a călătorit aseară în acelaşi avion de la Viena cu lotul bănăţenilor. Michel va sta două zile la Timişoara pentru a organiza în cele mai mici detalii şederea trupei lui Mircea Lucescu pe Bega, pentru returul din 5 august. După retragerea din activitate, Michel s-a angajat la Şahtior, unde salariul său anual depăşeşte 500.000 de euro.
 
Podolski laudă Timişoara: "Are echipă tehnică, bună, cu mare potenţial!"
Atacantul venit la FC Koln de la Bayern Munchen, Lukas Podolski, a avut numai cuvinte de laudă pentru Politehnca Timişoara, care a pierdut, scor 0-2, meciul amical disputat marţi contra nemţilor.
 
Astfel, Poli a jucat ieri al doilea meci în trei zile contra unei echipe din Bundesliga. După ce titularii lui Sabău au surclasat clar linia a doua de la Eintracht, ieri rezervele "Moţului" au dat piept cu aproape cea mai bună echipă din Koln, ocupanta locului 12 sezonul trecut.
 
Mondragon, Wome, Petit şi Podolski au fost doar cîteva din numele mari aflate ieri din primul minut în echipa lui Zvonimir Soldo, în timp ce, titularii obişnuiţi de la Poli, nu au luat loc nici măcar pe banca de rezerve.
 
Lukas Podolski, atacantul lui Koln, a declarat la sportro, la finalul partidei: "Poli are jucători foarte buni, cu mare potenţial. Am observat că majoritatea fotbaliştilor lui Poli sînt tineri. A fost un test greu, jucat contra unui adversar puternic, dar totul a ieşit bine pînă la urmă".
 
Ţapi ispăşitori
Poli a jucat marţi al doilea meci în trei zile contra unei echipe din Bundesliga. După ce titularii lui Sabău au surclasat clar linia a doua de la Eintracht, ieri rezervele "Moţului" au dat piept cu aproape cea mai bună echipă din Koln, ocupanta locului 12 sezonul trecut.
 
Mondragon, Wome, Petit şi Podolski au fost doar cîteva din numele mari aflate ieri din primul minut în echipa lui Zvonimir Soldo, în timp ce, titularii obişnuiţi de la Poli, nu au luat loc nici măcar pe banca de rezerve.
 
Jucătorii trimişi de Sabău în teren au avut atitudine, făcînd risipă de efort, însă le-a lipsit curajul în faţa "ţapilor". Rezervele "Moţului" au reuşit performanţa de a nu trimite nici măcar un şut spre poartă, în prima parte, ajutîndu-l pe Mondragon să-şi depăşească fobia de fotbalişti români îmbrăcaţi în galben . De cealaltă parte, nemţii n-au excelat nici ei în ocazii, dar la prima oportunitate clară, Podolski n-a ratat (20), iar Petit a reuşit să creeze panică în careul Timişoarei, în cîteva rînduri, din lovituri libere sau şuturi de la distanţă.
 
Nici după pauză lucrurile nu au fost mult diferite, deşi Timişoara s-a apropiat mai mult de poartă. Podolski şi-a făcut însă norma şi în repriza secundă, după ce a trecut ca prin şvaiţer de toţi fundaşii lui Poli în viteză, şutînd apoi imparabil pe lîngă Cobliş (55). Magera (47) a semnat singura ocazie notabilă a Timişoarei, dar şutul său din 6 metri a fost reţinut de Mondragon. Poli a terminat meciul cu doi mijlocaşi în atac, Cojocnean şi Claudiu Ionescu, dar în afara unui şut slab din 12 metri al celui dintîi, nu au reuşit să îl întrebuinţeze pe columbianul din poarta nemţilor.
 
Koln ca acasă
Aproximativ 300 de spectatori au asistat marţi la partida dintre Poli şi FC Koln, în micuţa tribună a arenei din Velden, în timp ce alţi 50 au preferat să privească meciul din pădurea din apropiere, sprijiniţi de trunchiuri de copaci. "Ţapii" au fost susţinuţi ca la un meci acasă, de 100 de suporteri nemţi, care au cîntat neîntrerupt pe durata întregii partide. De altfel, la staţia de amplificare au fost difuzate şi la pauză cîntece ale galeriei "ţapilor", în timp ce 5 ultraşi nemţi au aprins torţe în spatele porţii lui Cobliş, la începutul reprizei secunde.
 
Rusici rămîne
Deşi iniţial s-a discutat pe seama unei eventuale despărţiri de Dejan Rusici, patronul lui Poli, Marian Iancu a decis că atacantul nu mai este transferabil. "Rusici va rămîne. Ne despărţeam de el numai în ideea ca el să meargă undeva să joace, dar acum că l-am pierdut şi pe Mansour, nu mai este posibil. Cînd va termina programul de refacere reintră direct în programul echipei", a afirmat Iancu.
 
Contra Bistriţei în Giuleşti
Poli are acceptul oficialilor din Giuleşti pentru a juca meciul din prima etapă, cu Gloria Bistriţa pe stadionul Rapidului. "Vom juca pe Giuleşti, rapidiştii au acceptat. Bineînţeles contra cost, plătim cît trebuie ca să putem juca. Ne ajută ca meciul să se dispute în Bucureşti, pentru că vom veni direct după meciul de la Doneţk ", a spus Iancu.
 
Trei pe lista de transferuri
Marian Iancu a explicat care este situaţia jucătorilor care nu intra în planurile lui Sabău pentru sezonul viitor. "Pe o parte, i-am împrumutat, Poparadu şi Sandu la Iaşi, Axente şi Pătraş la Galaţi, Teuşan, dacă nu va merge la Internaţional pentru un an, va rămîne în lotul lărgit. Chiţu şi Mera rămîn sigur la echipa mare. Să vedem ce va decide Sabău cu Cojocnean şi Adrian Popa. Mai trebuie să rezolvăm situaţiile lui Zimermann, Raţiu şi Abiodun, care pot fi cedaţi definitiv, nu doar împrumut", a spus Iancu.
 
Ştirile meciului
- Mircea Lucescu şi-a trimis "spion" la Velden, la meciul Timişoarei de ieri, însă nu a putut vedea la lucru decît rezervele Timişoarei
- Brezinsky a revenit pe teren într-un meci pentru Poli după 8 luni de absenţă. Slovacul, încă departe de forma fizică maximă a fost schimbat la pauză.

Gazeta Sporturilor







Taguri: Ioan Ovidiu Sabau    Marian Iancu    Sahtior Donetk    Wigan Athletic    FC Koln    Liga Campionilor   

» Clasament Liga 2
» FC Timisoara - statistica ultimelor 50 de meciuri
Comenteaza

Ultimele stiri - Politehnica Timișoara

Etapa 1: Poli Timisoara - Pandurii Targu-Jiu 0-1

Pandurii Târgu Jiu a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa ACS Poli Timişoara, în ultimul meci al etapei inaugurale a Ligii 1, obţinând prima victorie a actualei...

Nicolae Robu da asigurari ca noua echipa a Timisoarei se va numi Poli, desi Iancu nu vrea

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, îi asigură pe iubitorii fotbalului din orașul de pe Bega că noua echipă a urbei se va numi Poli. "ÃŽi asigur pe toți iubitorii de Poli că noua...

Poli Timisoara primeste 1 milion de lei de la Consiliul Judetean

Aleșii județeni timișeni au votat acordarea primului milion de lei pentru ACS Poli, după ce au aprobat un proiect de hotărâre privind aderarea administrației județene Timiș, prin Consiliul...

Noua Poli are o structura de conducere

Noua echipă fanion de fotbal a timișorenilor, ACS Poli, va avea, în curând o structură de conducere, președinte urmând să fie Florențiu Staicu, actual director administrativ al...

Nicolae Robu: Proiectul Poli Timisoara a fost aprobat de Consiliul Local

Consiliul Local Timișoara a aprobat în plenul de vineri aderarea la CS Recaș, care se va transforma în Poli Timișoara. Noua echipă de fotbal a orașului va activa în Liga 2 și va primi 4...

Marian Iancu nu va fi cooptat niciodata in proiectul "Poli" Timisoara

Autoritățile timișorene nu-l vor coopta niciodată pe finanțatorul echipei Politehnica Timișoara, Marian Iancu, în noul proiect fotbalistic local intitulat "Poli", a declarat marți...

Echipa fanion de fotbal a orasului Timisoara se va numi "Poli"

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, crede că în două săptămâni situația echipei fanion de fotbal a orașului se va clarifica, aceasta urmând să se numească "Poli", și nu...

USL incepe discutiile cu Marian Iancu pentru a transa situatia echipei de fotbal a orasului

Noul staff USL-ist din administrația Timișoarei și a județului Timiș va demara, după validarea voturilor din scrutinul electoral de duminică, o nouă rundă de discuții cu patronul echipei...

Mircea Sandu: FC Timisoara si-a retras dosarul de licentiere din cauza datoriilor

Președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, în cadrul Adunării Generale a FRF, că gruparea FC Timișoara, din Liga 2, și-a retras dosarul de licențiere din...

Politehnica Timisoara se dezmembreaza

Președintele clubului Politehnica Timișoara, Marian Iancu, a hotărât ca gruparea sa să revină la asociația non-profit ASFC. Foarte posibil, din vară echipa va evolua în Județ (tot Liga 4)...

Marian Iancu a anuntat care va fi viitorul echipei Poli Timisoara

Sub spectrul depunctării și al retrogradării din Liga 2 de fotbal, Marian Iancu, președintele clubului Poli Timișoara, a precizat că formația bănățeană se va reorganiza și o va lua de...



Top News

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Rapid București 3-2

-Real Madrid a eliminat-o pe Bayern München și s-a calificat în finala Ligii Campionilor

-PSG cu barele, Borussia Dortmund cu calificarea în finala Ligii Campionilor

-Ponturi și cote pariuri pentru semifinalele Champions League 7-8 mai

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off: Universitatea Craiova - Fotbal Club FCSB 2-0




S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
10.05.2024
Cronica
Sepsi Sfântu Gheorghe Rapid București C
11.05.2024 Fotbal Club FCSB CFR 1907 Cluj C
13.05.2024 Farul Constanța
20:30
Universitatea Craiova Digi Sport 1 C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. CFR 1907 Cluj 16
3. Universitatea Craiova 15
4. Farul Constanța 13
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 12
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.05.2024 FC Voluntari Universitatea Cluj C
12.05.2024 Dinamo București FC UTA Arad C
12.05.2024 FCU 1948 Craiova FC Hermannstadt C
12.05.2024 Politehnica Iași Petrolul Ploiești C
12.05.2024 Oțelul Galați FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 19
2. FC UTA Arad 17
3. FC Hermannstadt 14
4. FC Botoșani 14
5. Universitatea Cluj 12
6. Petrolul Ploiești 11
7. FC Voluntari 10
8. Politehnica Iași 10
9. Dinamo București 10
10. FCU 1948 Craiova 6
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017