Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Fotbal Club FCSB 25.07.2009 - 11:00

Janos Szekely: Vara asta a fost un nou inceput pentru mine la Steaua

Mijlocaşul crede că reuşita sa de la Budapesta a fost cea mai bună replică pe care a putut să le-o dea fanilor lui Ujpest, ale căror înjurături în ungureşte le-a înţeles perfect.
 
"Szekely a fost cel mai bun de pe teren, alături de Stancu". Declaraţia îi aparţine lui Gigi Becali şi a fost făcută la doar cîteva minute după meciul retur cu Ujpest, în care mijlocaşul stelist a şi marcat, şi la cîteva luni distanţă faţă de momentul în care patronul din Ghencea îl desfiinţa pe cel pentru care a plătit 1,5 milioane în vara lui 2008.
 
- Janos, ai fost unul dintre remarcaţii meciului de la Budapesta, în faţa unor fani ai lui Ujpest care te-au înjurat non-stop.
- Ironia sorţii e că eu am înţeles perfect fiecare scandare pe care mi-au adresat-o. Absolut toate înjurăturile le-am înţeles, iar golul cred că a fost cea mai bună replică pe care am putut să o dau. Pînă la urmă, un jucător aşa trebuie să răspundă, pe teren, tocmai de aceea m-am bucurat după ce am înscris. Totuşi, satisfacţia cea mai mare a fost că am obţinut calificarea după două victorii. Asta înseamnă respect pentru blazonul Stelei.
 
"Bergodi m-a reinventat"
- Ai făcut două meciuri reuşite contra lui Ujpest. Care e secretul revenirii tale?
- Pot spune fără teama de a greşi că vara asta a fost un nou început pen­­­tru mine la Steaua. Prac­tic, am luat-o de la zero, a trebuit să uit tot sezonul trecut, unul nereuşit pentru mine, şi acum privesc doar înainte. M-am pregătit bine în cantonament, am ambiţie mare de a demonstra că pot face multe lucruri deosebite, dar toate acestea n-ar fi avut nici o valoare fără acel ceva de care aveam neapărată nevoie pentru a începe cu dreptul.
 
- Ce anume?
- Noul antrenor şi întreg staff-ul tehnic m-au ajutat enorm de mult. Mi-au dat încredere, mi-au dat şansa să joc, m-au făcut să înţeleg exact anumite lucruri. Bergodi m-a reinventat ca fotbalist pentru că mi-a dat, în primul rînd, liniştea pe care o poate vedea toată lumea. Îmi doresc din toată inima să nu-l dezamăgesc prin prestaţiile mele.
 
"Sîntem invincibili cu suporterii alături"
- Ai reuşit să-i recîştigi şi pe suporteri.
- Fanii se recîştigă prin succese. Însă eu altceva vreau să spun: dacă ei vor fi alături de noi la fel cum au fost în cele două partide cu Ujpest, atunci vom face treabă foarte bună şi sîntem capabili de performanţe mari. Au fost formidabili şi în tur, pe Ghencea, şi joi seară, la Budapesta. Ne-au împins de la spate, au fost marele nostru sprijin şi le spun că putem fi invincibili împreună.
 
"Simt că pot reuşi lucruri foarte importante în tricoul Stelei şi voi face tot ce depinde de mine pentru le realiza. Trebuie neapărat să joc bine în continuare pentru că lumea are mari aşteptări de la mine" - Janos Szekely, mijlocaş Steaua
 
"Am primit o şansă mare, să fiu titular, şi e cazul ca acum să profit la maximum de ea" - Janos Szekely, mijlocaş Steaua
 
7 e media notelor GSP ale lui Szekely pentru prestaţiile lui în “dubla” cu Ujpest. Sezonul trecut, media sa a fost de doar 5,50, fiind penultimul în topul steliştilor
 
Pressing la Tănase
Steaua speră să dea lovitura în acest week-end şi să obţină semnătura lui Cristi Tănase (22 de ani). În cazul în care oficialii lui FC Koln nu vor veni în următoarele zile în România pentru a negocia mutarea mijlocaşului piteştean, acesta va fi direcţionat spre Ghencea. "A vorbit şi Victor Becali cu Tănase, iar jucătorul îşi doreşte să vină la Steaua. Sînt şanse ca pînă duminică să semneze cu noi", a spus Gigi Becali.
 
Debut cu 250.000 de telespectatori
Postul sportiv nou-înfiinţat de către compania de cablu RCS, Digisport, a emis oficial începînd cu partida Ujpest - Steaua, 1-2. Pe parcursul meciului, noul post a adunat o medie de 2,2% puncte de rating, mai exact 250.000 de telespectatori au urmărit jocul. Digisport s-a clasat pe poziţia a doua, după Pro TV (3% rating), în clasamentul general al televiziunilor în intervalul orar în care a fost transmis meciul, 20:45 - 22:30.
 
"Ploaie" cu bile de plumb
Purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a declarat ieri: "Pe stadionul lui Ujpest, suporterii gazdelor aveau praştii şi aruncau către stelişti cu bile de rulment. M-a intrigat lipsa de reacţie a autorităţilor maghiare. Parcă dădeau senzaţia că nu vor să intervină". Ieri dimineaţă, şoferul unuia dintre autocarele cu care se întorceau steliştii în ţară a adormit la volan şi a acroşat un echipaj de poliţie care îi escorta. Maşina scutierilor maghiari a lovit, la rîndul ei, un alt echipaj al forţelor de ordine. şapte poliţişti unguri au fost răniţi şi au necesitat îngrijiri medicale.
 
Ultimele noutăţi
- Renzo Rossi va fi prezent astăzi în studioul emisiunii GSP TV Plus, în intervalul orar 16:00-18:00. Antrenorul secund al Stelei va discuta, printre altele, despre accidentările din tabăra roş-albastră şi despre viitorul adversar din Europa League, Motherwell.
- Helmuth Duckadam, ex-portar al Stelei: "În returul cu Ujpest mi-a plăcut mult de polonezul Grzelak. Nu atît pentru golul marcat, cît pentru evoluţia remarcabilă. A dat repede drumul la minge şi a iuţit jocul. În schimb, alţi colegi ai săi frînează atacul".
- Tehnicianul lui Ujpest, Willie McStay: "I-am simţit pe stelişti pu­ţin cam neconcentraţi sau te­mă­tori, însă nu am reuşit să pro­fităm. Oricum, succes Stelei în drumul către grupele Ligii Europa!”.
 
Bănel, ultimul pacient
Calificarea în turul III preliminar al Europa League a decimat-o pe Steaua. Pentru confruntarea de joia viitoare, cu Motherwell, Bergodi se străduieşte deja să găsească un "11" care să fie capabil să obţină o victorie destul de liniştitoare pentru retur.
 
Grzelak, forţat la titularizare
Ultimul nume apărut pe lista indisponibilităţilor este Nicoliţă, după ce la Budapesta a rezistat doar 65 de minute pe teren. El a fost înlocuit cu Grzelak pentru că a acuzat dureri foarte mari la genunchiul drept. "Se plîngea că nu poate pune piciorul în pămînt. E destul de serioasă accidentarea", a spus preşedintele Argăseală.
 
Bănel va fi supus unui RMN pentru un diagnostic clar, însă oricum prezenţa sa cu Motherwell pare a fi compromisă. În aceste condiţii, "Jardel" va grăbi titularizarea lui Grzelak, deşi polonezul nu e 100% pregătit fizic.
 
Bicfalvi e grav!
Într-o situaţie mai gravă decît a lui Nicoliţă se află Bicfalvi, suspect de ruptură a ligamentului colateral intern de la genunchiul stîng după ce ungurul Vasko a căzut pe piciorul său. Mijlocaşul va fi supus, la rîndul său, unui RMN, însă perioada de indisponibilitate este de minimum o lună.
 
Tuturor acestor indisponibili li se adaugă şi mai vechii accidentaţi Ovidiu Petre şi Emeghara, dar şi Toja, Kapetanos şi Petre Marin, toţi trei suspendaţi.
 
Un plus: revine Ghionea
Singura veste bună pare a veni de la Ghionea. Menajat pentru partida de la Budapesta din cauza unei întinderi musculare, căpitanul Stelei este aşteptat de săptămîna viitoare la antrenamente. Mai întîi însă va fi supus unui RMN care să lămurească gravitatea afecţiunii.
 
Gigi: "Foarte bine!"
Gigi Becali nu se sperie de indisponibilităţile din echipa Stelei, ci din contră. “Ce dacă nu joacă Bicfalvi? Va fi Onicaş, care este mai fotbalit decît el. şi cu Toja la fel, o să joace Andrei Ionescu, să vedeţi ce fotbalist e! Oricum, şi în atac prefer să fie cuplul Surdu-Stancu, doi jucători combinativi şi de viteză, decît să evolueze Kapetanos” a fost părerea patronului din Ghencea.
 
Preţurile la bilete pentru partida Steaua-Motherwell costă între 10 şi 75 de lei
Conducerea Stelei a stabilit preţul tichetelor pentru meciul tur cu Motherwell, din turul 3 preliminar al Europa League, programat joi, 30 iulie, în Ghencea. Deocamdată nu s-a fixat ora de începe a partidei şi nici televiziunea care va transmite jocul.
 
Peluze - 10 lei
Tribuna II - 15 lei
Tribuna I - 20 lei
Tribuna 0 - 40 lei
Fotolii - 75 de lei
 
Biletele se vor pune in vanzare, cel mai probabil, in cursul zilei de luni.
 
Lacăt la peluză
Gigi Becali a decis să nu mai permită accesul fanilor într-o anumită zonă a arenei, dar şi să-i acţioneze în instanţă pe fanii care au provocat incidente la meciul tur cu Ujpest.
 
"Dubla" cu Ujpest a adus-o pe Steaua în turul 3 preliminar al Europa League, însă a determinat şi luarea unor măsuri fără precedent în Ghencea. Motivul? Amenda de 50.000 de euro încasată de club ca urmare a comportamentului fanilor la meciul tur.
 
1. Delte Peluza Sud!
Gigi Becali a decis ca peluza din dreapta tribunei oficiale să nu mai fie accesibilă fanilor roş-albaştrilor. "Am crezut că sîntem oameni şi ne putem înţelege, dar acolo intră doar nişte vagabonzi. Măsura e deja luată, peluza respectivă va fi închisă de-acum încolo. Dacă vor să mai vină la meci, să stea în altă parte", a declarat ieri Gigi Becali la GSP TV.
 
"O să vorbesc şi eu cu Gigi şi dacă va dori să închidem peluza, atunci aşa va fi", a confirmat aseară şi preşedintele clubului, Valeriu Argăseală.
 
2. Despăgubiri de 50.000 de euro de la suporteri
Becali a mers chiar mai departe şi a dezvăluit că amenda de 50.000 de euro dictată de UEFA va fi imputată fanilor!
 
"O să încep eu să fac ordine dacă unii suporteri nu înţeleg. Amenda am luat-o din cauza ăluia care a intrat pe teren şi a celor care au scris acel banner foarte urît. Îi vom indentifica pe cei care au ţinut banner-ul şi îi vom da în judecată şi pe ei, şi pe cel care a pătruns pe gazon. Să plătească jumate-jumate, cîte 25.000 de euro", a declarat patronul Stelei.
 
"O să anulez toate abonamentele de la Peluza Sud! Mă doare-n cot dacă o să strige ei de două ori mai tare împotriva mea" - Gigi Becali
 
"De ce să plătesc eu 50.000 de euro pentru nişte idioţi care fac bannere? Să scrie acasă la ei, pe pereţi, dar înainte de asta să plătească ei amenda de la UEFA" - Gigi Becali
 
Ce se va întîmpla cu abonaţii?
Cum Steaua a apucat deja să vîndă abonamente pentru meciurile din campionatul următor, întrebarea care se pune e ce vor risca şefii din Ghencea dacă vor bloca intarea suporterilor într-un loc pentru care fanii deja au plătit. "Din ce ştiu eu, între Steaua şi cel care îşi achiziţionează abonamentul se semnează un contract şi depinde ce scrie în acel act", a spus ieri un avocat solicitat de GSP să lămurească problema. "Vom fi obligaţi să le permitem accesul în stadion, chiar dacă vom fi nevoiţi să o facem în altă zonă a arenei", a explicat Argăseală.
 
Plîngere la UEFA împotriva Stelei
Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, a trimis ieri o adresă şefului UEFA, Michel Platini, în legătură cu banner-ul jignitor afişat de suporterii Stelei la meciul tur cu Ujpest. "Mesajul de pe banner prejudiciază demnitatea ungurilor şi creează o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare şi ofensatoare la adresa comunităţii maghiare. Aş fi recunoscător să mă ţineţi la curent cu ce se întîmplă în acest caz", a scris oficialul CNCD forului european.
 
Bilete ieftine cu Motherwell
Conducerea Stelei a stabilit preţul tichetelor pentru meciul tur cu Motherwell, din turul 3 preliminar al Europa League, programat joi, 30 iulie, în Ghencea. Deocamdată nu s-a fixat ora de începe a partidei şi nici televiziunea care va transmite jocul.
 
Surdu, scuipat de un jurnalist maghiar!
Episod neplăcut petrecut la finalul meciului cu Ujpest, pe arena din Budapesta. Unul dintre ziariştii maghiari acreditaţi pentru această partidă l-a scuipat fără motiv pe Romeo Surdu şi i-a adresat injurii. "Şi ce dacă l-au scuipat? Eu mă aşteptam să se întîmple ceva mai grav. Ce pot eu să le fac maghiarilor? Să îi iau la bătaie? Facem reclamaţie la UEFA şi gata! Oricum, eu cred că totul a plecat de la banner-ul afişat de suporterii noştri în tur", a zis Gigi Becali.
 
O lună de iad!
De joi, Steaua va începe o serie de 9 meciuri extrem de importante într-un interval de doar 32 de zile.
 
Steaua a trecut cu bine primul hop al sezonului şi s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League, însă pentru Bergodi şi ceilalţi roş-albaştri urmează o lună extrem de dură. Începînd de joi, 30 august, cînd Ghionea şi compania o vor întîlni pe Motherwell, trupa din Ghencea va disputa o serie de meciuri foarte importante, în două competiţii diferite, partidele urmînd să se joace la un interval de 3-4 zile!
 
Pe lîngă "dubla" cu scoţienii şi, în caz de calificare, alte două jocuri în play-off-ul Europa League, pe Bergodi îl vor aştepta 5 meciuri de foc în Liga I. Dintre acestea, 3 vor fi mari derby-uri, cu campioanele României din 2007 şi pînă azi: Dinamo, CFR şi Urziceni.
 
"Am eliminat Ujpest, dar Steaua încă nu e ce vreau eu. Mîna lui Bergodi trebuie să se vadă în următoarea lună, după ce vom disputa deja 4-5 etape de campionat" - Gigi Becali
 
"Am făcut pregătirea fizică astfel încît să fim în vîrf de formă în luna august, atunci cînd vom avea un program extrem de dur" - Ionel Colonel, preparator fizic Steaua
 
"Pînă la meciul cu Dinamo, s-ar putea să nici nu mai fiu eu pe banca Stelei. Glumesc, dar sîntem în România, unde orice e posibil" - Cristiano Bergodi, antrenor Steaua
 
Tudorel Stoica: "Sper ca rezultatul dintre Motherwell şi Flamurtari să fie unul mincinos"
Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei, speră ca rezultatul de 8-1 dintre Motherwell şi Flamurtari.
 
"Meciul tur mi s-a părut mai bun decît cel de ieri. Probabil a fost şi din cauza bombei. Nu au avut nici un şut pe poartă în prima repriză. Sper să văd o altă faţă a Stelei la meciurile cu Motherwell. Fotbalul este fotbal şi eu sper ca rezultatul din Scoţia să fie mincinos. Totuşi, scoţienii sînt obişnuiţi să joace din primul pînă în ultimul minut. Mi-e frică de această echipă. În fotbal, nu trebuie să fii sigur pînă nu ai jucat", a spus Tudorel Stoica la sportro.
 
Stelea: "Steaua şi Motherwell au şanse egale"
Bogdan Stelea, antrenorul secund al naţionalei, crede că Steaua şi Motherwell pornesc cu şanse egale să ajungă în play-off-ul din Europa League.
 
"Steaua şi Motherwell au şanse egale. Sînt diferenţe între cele două echipe, dar sînt două meciuri şi se poate întîmpla orice. Sper din tot sufletul ca Steaua să se califice mai departe şi să ajungă în grupele Europa League", a spus Bogdan Stelea.
 
Dumitru Dumitriu: "Onicaş e mai valoros decît Bicfalvi"
Fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, crede că Ujpest nu a avut nici o şansă în faţa Stelei şi se aşteaptă ca Onicaş să devină un jucător mai valoros decît Bicfalvi.
 
"Echipa maghiară s-a străduit, dar nu putea să facă prea multe împotriva Stelei. Tactica echipei noastre mi-a plăcut şi atunci cînd au avut convingerea că pot lovi, au făcut-o. Pînă la urmă, totul s-a terminat cu bine. Mai sunt multe de pus la punct, dar faţă de ce juca anul trecut, Steaua este alta. Priviţi cu ce uşurinţă au marcat golurile în faţa lui Ujpest. Toate frământările din tribune au legătura cu ceea ce se întîmplă în fotbal. Dacă vom mai continua aşa, vor fi suspendări de 5 ani precum s-a întîmplat şi în Anglia. E posibil ca aceşti băieţi care au fost plătiţi de club înainte, să nu mai fie plătiţi şi să se răzbune. Cred că s-a întîmplat ceva necurat în Scoţia, la meciul lui Motherwell, dar nu trebuie să considerăm că e o echipă slabă. Conducerea trebuie să fie atentă în permanenţă la stabilitatea lotului şi să acopere toate posturile cu jucători valoroşi. Nu am nimic cu Bicfalvi, dar nu cred că va fi cel mai bun jucător din România. Nu se compară cu Onicaş. Una e să începi ca titular şi alta e să intri pe parcurs. Onicaş e mai hotărît şi are un aport mai mare în joc. O să vină şi vremea lui. E bine că provincia pune probleme echipelor bucureştene. Steaua îşi cunoaşte adversarii din ţară şi nu poate fi surprinsă de vreo echipă din România. Trebuie să fie atentă la accidentări. E greu să faci performanţă cu un lot subţiat. Setaua poate fi afectată de pregătirea începută destul de devreme, dar cred că Bergodi se va descurca. Totul se face după un program stabilit de Europa şi nu e nimeni avantajată", a declarat Dumitriu pentru GSPTV.
 
Dumitru Dumitriu: "Steaua poate ajunge în grupe, parcă au mai multă tragere de inimă"
Dumitru Dumitriu, fostul antrenor al Stelei, crede că "roş-albaştrii" trebuie să se gîndească la grupele Europa League.
 
"Steaua trebuie să se gîndească la grupe. Mă bucur că au început să zburde tinerii la Steaua. Eu cred că pot ajunge în grupe. Parcă au mai multă tragere de inimă jucătorii. Se găsesc bine pe teren şi au început să demonstreze că sînt o echipă", a spus Dumitru Dumitriu la sportro.
 
Marius Lăcătuş: "Fotbalul este o nebunie totală
Fostul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş, nu crede că închiderea peluzelor este benefică pentru echipă.
 
"Fotbalul este o nebunie totală. Dacă suporterii vor să reacţioneze negativ, nu trebuie să vină neapărat de la Peluza Sud. Poate să reacţioneze oricine dacă vrea. Aş vrea ca acest conflict să se termine cît mai repede, pentru că cel mai important e ca echipa să aibă linişte. Fiecare suporter se manifestă cum crede şi sunt greu de controlat. Aşa cum există momente în care eşti aplaudat şi ovaţionat, trebuie să le respecţi decizia şi cînd de apostrofează. Ujpest a fost un adversar destul de modest. E important că a bătut Steaua şi că s-au calificat. La începutul fiecărui sezon se stabilesc nişte obiective. Acum văd că se merge mai mult pe întinerirea echipei, nu ştiu ce va face în continuare. În relaţia cu suporterii, mereu a fost mai linişte în provincie. Nu a fost o perioadă foarte bună pentru mine în ultimul sezon şi voi vedea ce fac în sezonul care vine. Poate în ţară, poate afară", a declarat Marius Lăcătuş la GSPTV.
 
Lăcătuş: "Gigi Becali nu rezolvă nimic dacă închide Peluza Sud"
Marius Lăcătuş, fostul antrenor al Stelei, crede că Gigi Becali nu va rezolva nimic dacă va închide Peluza Sud, pentru că suporterii vor veni în continuare la meci.
 
"Ca orice stelist, mă bucur pentru calificarea Stelei. Nu vreau să comentez incidentele. Dacă Gigi Becali va închide Peluza Sud, nu cred că va rezolva nimic. Cine e stelist vine la meci oricum, probabil se vor muta la tribuna II", a spus Marius Lăcătuş la sportro.
 
Valeriu Argăseală: "Dacă fanii nu vor înţelege că echipa poate suferi, vom recurge la măsuri forţate"
Preşedintele stelist Valeriu Argăseală spune că va organiza o şedinţă cu firma de pază de la stadionul Ghencea şi cu liderii galeriei pentru a încerca evitarea producerii de incidente, care ar putea s-o scoată pe Steaua din cupele europene.
 
"Este foarte clar că în momentul de faţă sîntem expuşi şi că vom fi aspru pedepsiţi dacă vor mai fi abateri în viitor. Soluţia nu poate fi alta decît o discuţie cu firma de pază şi cu suporterii, altceva nu avem ce face. Dacă fanii nu vor înţelege că nu ne mai este permisă nici o abatere de la regulament, atunci trebuie să recurgem la măsuri forţate. Eu încă mizez pe înţelegerea lor. Suporterii trebuie să fie controlaţi riguros, aşa cum au fost în Ungaria, unde nu a pătruns nici măcar o petardă", a spus Valeriu Argăseală la GSPTV.
 
Oficialul stelist a precizat şi că succesele din dubla manşă cu Ujpest nu vor conta în clasamentul coeficienţilor.
 
Helmuth Duckadam: "Îmi place Grzelak. Iuţeşte jocul, nu ca alţii"
Fostul mare portar stelist Hemuth Duckadam l-a remarcat la meciul Stelei de la Budapesta pe polonezul Rafal Grzelak, despre care spune că are calităţi deosebite faţă de cele ale celorlalţi componenţi ai lotului antrenat de Cristiano Bergodi.
 
"Mi-a plăcut foarte mult în meciul cu Ujpest de polonezul Grzelak. Nu atît pentru golul marcat, cît pentru evoluţia lui. A dat drumul la minge la timp, a iuţit jocul, lucru care din păcate nu se întîmplă şi cu alţi fotbalişti ai Stelei, care frînează acţiunile de atac. Mi-a plăcut că Steaua a atacat la Budapesta şi nu s-a cantonat în defensivă pentru a apăra rezultatul din tur. Prima repriză a fost mai slabă, e clar că există ceva care încă nu merge cum ar trebui în jocul echipei. Probabil mai trebuie să mai treacă încă vreo 5-6 jocuri oficiale pentru ca Steaua să-şi arate adevăratul potenţial. De asemenea, cred că ar mai trebui făcut şi cîte un transfer în fiecare compartiment. Chiar dacă acum pare solidă pe toate posturile, la echipă pot interveni şi accidentările. Atunci, ce te faci?", a spus Helmuth Duckadam pentru gsp.ro.
 
Fostul goalkeeper al Stelei a vorbit şi despre viitorul adversar al Stelei, Motherwell, echipă bănuită că s-a calificat în faţa lui Flamurtari (8-2 la general) în urma unui aranjament: "Steaua nu ar trebui să aibă probleme cu ei. Nu ştiu dacă a fost aranjament, poate au căzut psihic după ce au încasat 3 goluri".
 
Gabi Balint: "Cine are un start bun în campionat, va rămîne în top"
Gabi Balint spune că, deşi Steaua a disputat deja două meciuri oficiale cu o săptămînă înaintea startului noului sezon, acest fapt nu reprezintă un avantaj pentru formaţia lui Cristiano Bergodi.
 
"Nu pot să spun dacă Steaua va începe mai în forţă sezonul după dubla cu Ujpest pentru că nu am văzut la lucru celelalte formaţii. Şi Timişoara a avut meciuri bune în pregătiri, contează foarte mult pentru moral aceste rezultate, chiar dacă unii spun că vîrful de formă trebuie atins în plin campionat. Eu zic că mai important este să începi bine, să prinzi încredere, pentru că s-a demonstrat că în Liga I rămîn în frunte cei care au un start bun. Excepţia o constituie Dinamo, care a pierdut pe final titlul ediţiei trecute. Cred că anul acesta vom avea un campionat interesant", a spus Gabi Balint pentru gsp.ro.
 
Gabi Balint: "Este loc de mai bine în jocul Stelei, dar trebuie răbdare"
Fostul mare atacant stelist Gabi Balint susţine că Steaua mai poate creşte în joc şi că antrenorul Cristiano Bergodi trebuie să aibă parte de răbdare pentru a ridica echipa la nivelul pretenţiilor suporterilor roş-albaştri: "Am zis încă de la meciul tur că între cele Steaua şi Ujpest este o diferenţă de valoare. Este încă prea devreme să tragem concluzii despre felul cum a evoluat Steaua, sîntem prea nerăbdători. Echipa are nevoie de timp pentru a se suda, este loc de mai bine în jocul fotbaliştilor lui Cristiano Bergodi. Desigur, am remarcat că sînt şi lucruri de admirat la Steaua după aceste prime două meciuri oficiale. Jocul e dătător de speranţe pentru noul sezon".
 
Balint a vorbit şi despre remarcaţii săi din echipa Stelei în partida cu Ujpest: "M-a plăcut din nou Bogdan Stancu, chiar dacă nu a mai marcat şi Toja, care joacă din ce în ce mai bine. Totuşi, din ce văd, Steaua ar mai avea nevoie de întăriri dacă vrea să facă faţă, mai ales în Europa. Nu pot să spun însă şi pe ce posturi, pentru că nu îmi permit", a declarat Gabi Balint pentru gsp.ro
 
Copil: "Steaua nu trebuie să se teamă de Motherwell"
Fostul jucător al lui Hearts of Midlothian, Dumitru Copil, a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că Steaua este favorită în faţa formaţiei scoţiene Motherwell, în dubla manşă contând pentru turul 3 preliminar din Liga Europa.
 
"Nu va fi un meci foarte uşor, dar Steaua nu ar trebui să se teamă în niciun fel de Motherwell. Nu este o echipă de speriat. Atmosfera va fi încinsă, însă e o plăcere să joci cu un astfel de spectacol în tribune. Fanii scoţieni îşi susţin echipa indiferent de rezultat, din minutul 1 până în minutul 95. Sunt deficitari la capitolul tehnică, însă depun un angajament total. Steaua e net superioară şi pleacă favorită şi în tur, şi în retur", a spus Dumitru Copil.
 
Marius Militaru: "Suporterii Stelei au fost atacaţi cu bile de rulment lansate cu praştii"
Purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a povestit cum au decurs incidentele din pauza meciului Ujpest-Steaua (1-2), spunînd că fanii stelişti au fost atacaţi premeditat.
 
"Nu s-a întîmplat nimic pe drum, totul a fost în regulă pînă la incidentele de la pauză, cînd au fost lansate acele proiectile. Personal, nu am mai mai văzut vreodată acele dispozitive, lansate de la 70 de metri cu o precizie deosebită. De asemenea, au mai fost lansate şi bile de plumb, aruncate cu praştii. Pe noi ne-a intrigat lipsa de reacţie a autorităţilor ungare, care dădeau senzaţia că nu doresc să intervină", a spus Marius Militaru la GSPTV.
 
Dorel Mutică: "Mi s-a părut dubios că Motherwell a învins aşa categoric"
Fostului fundaş stelist Dorel Mutică i se pare dubios faptul că Motherwell, viitoarea adversară a roş-albaştrilor în preliminariile Europa League, a zdrobit-o în retur pe Flamurtari (8-1), după ce albanezii se impuseseră în tur cu 1-0. Acelaşi lucru îl afirmase aseară şi patronul grupării din Ghencea, Gigi Becali.
 
"Nu am auzit de această echipă decît atunci cînd am pus la pariuri pe un meci al lor cu Falkirk. Fotbalul scoţian nu este de speriat, pînă şi Celtic sau Glasgow Rangers nu mai au nivelul de altădată. Am văzut că Motherwell a trecut cu 8-1 de Flamurtari şi mi s-a părut un pic dubios succesul lor categoric. Adică, nu înţeleg cum de în tur albanezii au bătut cu 1-0 şi după aceea au pierdut la o diferenţă aşa mare. 5-0 la pauză...Dubios! Sper ca Steaua să treacă şi de aceşti scoţieni. Are nevoie de revenirea lui Ghionea, pentru că avem nevoie de talie în duelurile cu jucătorii britanici. Una peste alta, nu cred că Steaua va avea probleme", a spus Dorel Mutică pentru gsp.ro.
 
Dorel Mutică: "Onicaş este exact ceea ce avea nevoie Steaua"
Fostul fundaş stelist Dorel Mutică l-a remarcat pe tînărul Mihai Onicaş, spunînd că acesta nu ar trebui să lipsească din primul 11 al echipei antrenate de Cristiano Bergodi.
 
"Se vede că Steaua este în reconstrucţie totală, dar pot să spun că mi-a plăcut echipa în meciurile cu Ujpest. Trebuie răbdare, dar nu ştiu cine poate să aibă la Steaua, unde pretenţiile sînt foarte mari. Cred că nu ar fi trebuit să se facă o tragedie nici dacă, Doamne fereşte!, s-ar fi ratat calificarea. Plusuri? Onicaş mi-a plăcut, eu aş fi început tot cu el şi partida de la Budapesta, în locul lui Bicfalvi. Este exact ceea ce are nevoie Steaua, o linie de mijloc formată din Onicaş şi Toja ar fi OK. Nu pot să spun că mijlocul este un punct forte pentru echipa lui Bergodi, dar ar putea fi cu cei doi. Oricum, aseară forţa Stelei a fost echipa în sine. A fost un joc tactic extraordinar, în care rezultatul era primordial", a spus Dorel Mutică pentru gsp.ro.
 
Emerich Ienei: "Nu mi-a făcut o impresie prea bună meciul cu Ujpest"
ostul mare tehnician stelist Emerich Ienei nu s-a arătat entuziasmat de calificarea obţinută de Steaua în faţa lui Ujpest, spunînd însă că evoluţia majorităţii fotbaliştilor lui Cristiano Bergodi a fost una bună.
 
"Nu mi-a făcut o impresie prea bună meciul Stelei cu Ujpest. Oricum, am spus că vom avea un meci mai uşor la Budapesta decît la Bucureşti. La pauză chiar spuneam că Steaua poate să şi cîştige dacă pune presiune şi dacă are o posesie mai logică. Cred că trebuia ca jocul să fie mult mai liniştit şi să nu se joace cu mingi lungi, de la linia de fund pînă la atacanţi. Nu aş putea să spun un aspect negativ, poate doar publicul spectator care a venit la Budapesta şi a fost şi la Bucureşti. În ceea ce priveşte randamentul jucătorilor, toţi şi-au făcut datoria. Pe partea dreaptă, Golanski şi Szekely au adus un plus. Mi-a plăcut şi Toja, iar cel mai bun mi s-a părut Stancu. Mi-au plăcut şi Goian, chiar şi Baciu, care mereu îşi face treaba cînd este introdus pe teren", a declarat Emerich Ienei pentru Sport Total FM.
 
Grzelak este al 100-lea marcator al Stelei în cupele europene
Adus in aceasta vara cu imprumut de la formatia greaca Skoda Xanthi, Rafal Grzelak a izbutit sa marcheze aseara golul doi al Stelei in meciul cu Ujpest, devenind astfel cel de-al 100-lea marcator al ros-albastrilor in cupele europene. Mai mult, "decarul" stelist a inscris golul cu numarul 298 al Stelei in Europa.
 
Francisc Zavoda a fost primul marcator pentru CCA (actuala Steaua) in cupele europene, fostul atacant inscriind la primul joc din in Europa, in infrangerea in fata Borussiei Dortmund, scor 2-4, pe 27 noiembrie 1957.
 
30 este numarul maxim de goluri marcate intr-un periplu european de Steaua, in sezonul 2005-2006, cand fotbalistii antrenati la acea data de Cosmin Olaroiu au ajuns pana in semifinalele Cupei UEFA, fiind eliminati de Middlesbrough
 
Marius Lacatus este cel mai bun marcator stelist in partidele internationale, cu 17 reusite, urmat de Dica (14), Ilie Dumitrescu (13), Hagi (12) si Victoras Iacob (10)
 
Din actualul lot, golgeterul actual cupele europene pentru ros-albastri este Dorin Goian, cu 9 reusite
 
81 de victorii are Steaua in Europa in total, inclusiv cea de aseara, cu Ujpest
 
219 partide oficiale are formatia ros-albastra, in total, in cupele europene
 
Pawel Golanski: "Creştem pe zi ce trece"
Fundaşul dreapta Pawel Golanski crede că jocul Stelei este într-o continuă îmbunătăţire.
 
- Pawel, cum a fost pe terenul lui Ujpest?
- Meci foarte greu, din cauza căldurii infernale. În primul rînd, am stat foarte bine tactic, iar pînă la urmă am reuşit să marcăm. După gol, ne-a fost uşor, am controlat lejer jocul.
 
- Ce zici de Grzelak, "pila" ta de la Steaua...
- (rîde) Mă bucur pentru Rafal că a marcat. I-am zis cu o seară înainte că dacă intră va da gol şi am avut dreptate. A marcat la prima atingere, i-a ieşit. Sînt fericit şi pentru golul reuşit de Szekely, e colegul meu de cameră.
 
- Cum vezi Steaua în acest moment?
- Echipa arată din ce în ce mai bine, mai avem însă de lucru. Simt totuşi că pe zi ce trece ne îmbunătăţim jocul.
 
- Ce ştii despre Motherwell?
- Avem timp să ne documentăm despre noul nostru adversar. Important e să atingem un nivel optim al calităţii jocului şi să reuşim să mergem mai departe. Trebuie să ajungem în grupele Europa League!
 
"A fost o «dublă» destul de tare cu Ujpest, dar am dominat şi ne-am calificat fără probleme" - Pawel Golanski, fundaş dreapta Steaua

Gazeta Sporturilor







Taguri: Janos Szekely    Marius Militaru    Pawel Golanski    Gigi Becali    Gabi Balint    Dumitru Dumitriu    Marius Lacatus    Dorel Mutica    Tudorel Stoica   

» Clasament Liga 1
» Steaua - istoric rezultate
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Fotbal Club FCSB

Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

FCSB şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 5-a a fazei paly-off a Superligii României. FCSB,...

Liga 1 - Etapa 3 - play-off: Fotbal Club FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Fotbal Club FCSB a făcut un nou pas către titlu în Superliga României, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală,...

Remember: 5 aprilie 1989, Steaua - Galatasaray 4-0

Ȋn urmă cu exact 35 de ani, Steaua disputa o nouă semifinală de Cupa Campionilor Europeni, ȋnfruntând echipa surpriză a acelei ediţii, Galatasaray İstanbul.   Echipa de...

Liga 1 - Etapa 2 - play-off: Farul Constanța - Fotbal Club FCSB 0-1

Fotbal Club FCSB a câştigat cu scorul de 1-0 meciul disputat la Ovidiu cu Farul Constanţa, în etapa a 2-a a fazei play-off a Superligii României. Unicul gol al partidei a fost înscris de...

Liga 1 - Etapa 1 - play-off: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1, duminică seara, pe Arena Naţională, în prima etapă a fazei play-off a Superligii...

Liga 1 - Etapa 29: Fotbal Club FCSB - Petrolul Ploieşti 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii României, penultima a...

Liga 1 - Etapa 27: Fotbal Club FCSB - FC Botoşani 3-2

Fotbal Club FCSB a învins-o pe FC Botoşani, ultima clasată, cu scorul de 3-2, duminică seara, în etapa a 27-a a Superligii României. Liderul s-a impus la capătul...

Liga 1 - Etapa 25: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o duminică seara, acasă, cu scorul de 1-0, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 25-a a Superligii României. Unicul gol al...

Liga 1 - Etapa 24: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 1-1

Fotbal Club FCSB a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, scor 1-1, luni seara, pe Arena Naţională din Capitală, în ultimul meci din etapa a 24-a a Superligii României.   Liderul a...

Liga 1 - Etapa 23: Universitatea Craiova - Fotbal Club FCSB 0-3

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-0 (1-0), duminică seara, în Bănie, în etapa a 23-a a Superligii României. Lovitura de start a fost dată de fostul jucător...

Liga 1 - Etapa 22: Fotbal Club FCSB - FC UTA Arad 4-0

Fotbal Club FCSB a câştigat fără probleme, cu scorul de 4-0, meciul disputat acasă cu FC UTA Arad, în ultima partidă din etapa a 22-a a Superligii României. Darius Olaru a reuşit un...



Top News

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Fotbal Club FCSB 2-2

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Farul Constanța - Rapid București 3-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-out: Universitatea Cluj - Politehnica Iași 1-0

-Liga 1 - Etapa 6 - play-out: FC Botoșani - Dinamo București 2-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-out: FC Voluntari - FCU 1948 Craiova 0-0

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: Oţelul Galaţi - Universitatea Cluj 1-0




Care este jucătorul tău preferat de la FCSB? (sezonul 2023-2024)
Ștefan Târnovanu
Octavian Popescu
Florinel Coman
Andrea Compagno
David Miculescu
Darius Olaru
Joyskim Dawa
Vlad Chiricheș
Alexandru Băluță
Mihai Lixandru
Luis Phelipe
Siyabonga Ngezana
Adrian Șut
Valentin Crețu
Damjan Đoković
Baba Alhassan
Ovidiu Popescu
Eduard Rădăslăvescu
Alexandru Pantea
Risto Radunović
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
24.04.2024
Cronica
Farul Constanța Rapid București C
24.04.2024
Cronica
Sepsi Sfântu Gheorghe Fotbal Club FCSB C
25.04.2024 Universitatea Craiova CFR 1907 Cluj C


1. Fotbal Club FCSB 14
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 9
4. CFR 1907 Cluj 7
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
26.04.2024 Dinamo București FC Voluntari C
27.04.2024 FCU 1948 Craiova
17:30
Universitatea Cluj Digi Sport 1 C
28.04.2024 Oțelul Galați
13:30
FC Hermannstadt Digi Sport 1 C
28.04.2024 Politehnica Iași
18:15
FC UTA Arad Digi Sport 1 C
29.04.2024 Petrolul Ploiești
17:30
FC Botoșani Digi Sport 1 C


1. Oțelul Galați 13
2. FC Hermannstadt 11
3. FC UTA Arad 11
4. FC Botoșani 10
5. FC Voluntari 9
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. Dinamo București 6
9. Politehnica Iași 4
10. FCU 1948 Craiova 3
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017