Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Echipa națională 04.08.2009 - 10:00

Ionut Lupescu: Nu o sa candidez impotriva lui Mircea Sandu

"Kaiserul" rămâne fidel echipei alături de care a venit la conducerea Federaţiei Române de Fotbal, dar spune că din 2010 ar putea să părăsească actuala funcţie.Aflat în al patrulea an de mandat în funcţia de director general al FRF, Ionuţ Lupescu pare tentat să se îndepărteze de lumea fotbalului.
 
Sătul de scandalurile, şicanele şi eternele discuţii din România, fostul internaţional simte că sportul nu este susţinut suficient în România şi acuză Guvernul şi DNA-ul că fac numai rău.
 
"Adevărul": Ionuţ, care este starea fotbalului românesc în 2009?
Ionuţ Lupescu: Nu prea bună. Avem destule probleme. Criza financiară, cazul cu arbitri cercetaţi de DNA, impozitele cerute de ANAF... Totuşi, buba cea mare o reprezintă scandalurile. Conducătorii ţin morţiş să fie în prim-plan, în loc să le lase locul actorilor principali, jucătorii şi antrenorii.
 
Cum ţi se pare cererea taxei de 68%?
Guvernul, prin ANAF, ar trebui să sprijine fotbalul, dar, dimpotrivă, parcă doreşte falimentul lui. ANAF nu înţelege că nu jucătorii sunt dependenţi de cluburi, ci cluburile de jucători. De aceea există şi "Legea Bosman". Acum fotbaliştii au pâinea şi cuţitul, e anormal să le ceri echipelor un asemenea impozit. Guvernul a mai abrogat şi cei 20% din banii din pronosticuri, care reveneau cluburilor şi federaţiilor. Aceste măsuri pot îngropa sportul nostru.
 
Împărtăşeşti ideea că recesiunea poate băga în faliment întreg campionatul?
Criza financiară poate fi benefică pentru fotbalul nostru. Pe lângă aspectele negative, această recesiune determină cluburile să ­adopte un management mai bun ca până acum şi nu vom mai vedea situaţii în care să fie peste 40% străini într-o etapă de Liga I. În sfârşit vor avea şansa lor şi tinerii.
 
Federaţia resimte problemele financiare?
Pe noi nu ne afectează criza globală. FRF şi-a stabilit strategia pentru mai mulţi ani. Nu depindem de banii veniţi de pe urma eventualelor calificări la turneele finale. Dacă anul trecut am avut buget de 12 milioane, anul acesta vom avea de 10, iar în 2010, tot cam aşa. Peste 40% din bani vin din contractele de sponsorizări.
 
Cum vede UEFA scandalul cu arbitri?
Nu ne putem ascunde la UEFA de problemele pe care le-am avut şi le avem cu corupţia din arbitraj. Trebuie să fim cinstiţi şi să ne recunoaştem bubele. Justiţia face foarte bine, ajută la spălarea imaginii fotbalului românesc. Totuşi, s-au făcut şi greşeli. Vă garantez că la Florin Prunea nu a ajuns niciun ban. Nu s-a băgat în jocurile lui Penescu şi Costică "Vâlcea". El, de fapt, este acuzat de altceva: de trafic de influenţă la comisiile FRF. Autorităţile uită însă că FRF este o instituţie privată cu propriile comisii şi nu are nicio legătură cu statul. E bucătăria noastră şi, atâta timp cât nu păcălim statul, nu există motive să se intervină.
 
Care mai este relaţia ta cu Mircea Sandu? S-a scris că ţi-a restrâns prerogativele..
Este o prostie zvonul cum că mi s-ar fi luat din atribuţii. Le am pe aceleaşi ca şi până acum, minus cele ce ţin de trezoreria FRF. Tot eu negociez contracte cu sponsori, tot eu aduc bani din publicitate, tot eu mă ocup de vânzarea drepturilor. Cred că cineva mă vrea plecat din Federaţie, însă m-am săturat să tot vorbesc despre el.
 
Vrei să candidezi la şefia FRF în 2010?
În primul rând, nu ştiu dacă voi mai rămâne acolo de la anul. Eu am alte ţeluri, mai înalte, şi nu este vorba despre un posibil post de conducere la UEFA sau FIFA. Mai este timp până atunci, dar nu o să candidez împotriva lui Mircea Sandu.
 
Dacă te-ai decide să rămâi, ai accepta să lucrezi cu Gică Popescu?
Am ales să lucrez cu Mircea Sandu şi cred că am hotărât bine, aşa că nu ştiu dacă aş putea să fac echipă cu Gică.
 
"Niciodată nu am avut vreun idol în fotbal. Modelul meu în viaţă şi omul pe care l-am apreciat cel mai mult a fost şi este tatăl meu." - Ionuţ Lupescu, director general FRF
 
"Poate peste 15 ani vom ajunge şi noi la nivelul Germaniei şi vom avea forţa să organizăm un turneu final. Totuşi, chiar şi atunci am fi nevoiţi să fim ajutaţi de o ţară vecină." - Ionuţ Lupescu, director general FRF
 
"Nu numai FC Argeş, ci şi Juventus Torino a jucat în divizia a doua. Depinde doar de ei dacă şi când vor reveni în elită." - Ionuţ Lupescu, director general FRF
 
"Generaţia de Aur este peste Steaua ‘86"
Ionuţ devine melancolic când îşi aminteşte de meciurile pe care cluburile româneşti şi echipa naţională le-au făcut în trecut şi crede că sfertul de la Campionatul Mondial din 1994 a fost vârful fotbalului românesc. "Performanţa Generaţiei de Aur din 1994 a fost mai greu de atins decât cea a Stelei din 1986. Am avut mai multe meciuri contra unor adversari mult mai puternici", crede Lupescu.
 
"Piţi e un mare selecţioner, Răzvan tinde să devină!"
Cum ai ajuns la concluzia că Răzvan Lucescu este cel mai potrivit pentru naţională?
Răzvan este dornic să acumuleze. Pentru el este o muncă nouă. L-am ales pe el în dauna lui Dan Petrescu, de exemplu, pentru că Răzvan avea un plus în ceea ce priveşte experienţa internaţională. Diferenţa dintre Lucescu jr şi Piţurcă este aceea că Piţi a arătat deja că este un selecţioner excelent, pe când Răzvan trebuie să devină unul la fel de bun.
 
Care este obiectivul imediat al lui Lucescu jr?
Să adune suficiente puncte, încât să nu cădem în urna a treia valorică la viitoarele preliminarii ale campionatului european. Apoi, firesc, trebuie să ducă echipa la Euro 2012. Şansele de calificare la Mondiale sunt minime. Trebuie să batem Franţa, iar apoi francezii să piardă şi cu Serbia. Mi-e greu să cred că echipa lui Domenech va fi învinsă în două meciuri consecutiv.
 
Aţi reuşit să mai perfectaţi nişte amicale pentru perioada următoare?
Avem mai multe variante pentru un test tare în noiembrie. Ne vom decide cam peste două luni, când se va şti situaţia calificatelor în Africa de Sud. Discutăm cu Suedia, Portugalia, Ucraina şi Grecia.
 
Stadionul "Naţional" cum se mai prezintă? Investiţia cum se va amortiza?
Arena va fi gata la sfârşitul lui 2010. Se lucrează zi şi noapte la ea. Noi vom fi chiriaşi acolo, nu e problema noastră cum îşi va recupara primăria investiţia.
 
"Nu am timp liber!"
Munca de la Federaţie îl determină pe Ionuţ Lupescu să uite de hobby-urile sale. "Înainte jucam fotbal mai des. Din păcate acum muncesc şi acasă", se plânge "Kaiserul", care din când în când mai vizionează câte un film pe calculator: "Îmi plac filmele de acţiune şi cele istorice".
 
"Îl voi refuza mereu pe Borcea"
Lupescu nici nu vrea să audă de o reîntoarcere în campionatul intern. Directorul general al FRF se teme ca situaţia echipelor româneşti de anul trecut din cupele europene să nu se repete.
 
Care e cel mai bun fotbalist din campionatul nostru?
Cel mai valoros jucător al noii generaţii va fi Cristi Tănase. Are nişte calităţi fantastice. Dacă mi-aş face echipă în Liga I, primii jucători pe care i-aş aduce ar fi Cristi Tănase, Dorin Goian, Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae.
 
Cum se vor descurca anul acesta echipele româneşti în Europa?
Trebuie să ne ridicăm la nivelul pretenţiilor. Doamne fereşte ca situaţia cluburilor în cupele europene să fie aceeaşi de anul trecut! Ar fi o adevărată tragedie.
 
Pe cine vezi favorită la titlu în sezonul care stă să înceapă?
Cred că CFR poate repeta performanţa de acum doi ani. Şi-a păstrat în mare lotul, şi-a adus şi întăriri, deci poate ieşi din nou campioană.
 
Ţi-ai dori să te întorci în Liga I?
Nu mă tentează şi nici nu m-a tentat să revin în funcţia de antrenor sau conducător în campionatul nostru. Borcea m-a tot ofertat, dar am refuzat şi o voi face în continuare.
 
Lupescu, trei cuvinte despre:
Prunea – prieten de nădejde
Sandu – naşul fotbalului românesc
Hagi – cel mai bun
R. Lucescu – un selecţioner promiţător
Borcea – un nebun frumos
Lăcătuş – un mare atacant
Sabău – cel mai ghinionist
Piţurcă – antrenor de top
 
Cel mai ... din Generaţia de Aur
Daniel Prodan: "Nu prea existau «rupători» în echipa noastră. Toţi le aveam cu «varza», dar Didi devenea de multe ori mai agresiv. Îi cam plăcea să mai dea de pământ cu adversarii din când în când."
 
Miodrag Belodedici: "Belo nu deranja pe nimeni niciodată. Stătea la locul lui şi încerca să se înţeleagă bine cu toată lumea. Un foarte bun diplomat."
 
Ilie Dumitrescu: "Ilie avea un mod aparte de a detensiona atmosfera. Când eram mai apăsaţi de miza unui joc, făcea el câte o năzbâtie pe la antrenamente prin care stârnea râsul tuturor."
 
Florin Răducioiu: "La mare luptă cu Tibor Selymeş. Când pleca de pe loc, sărea praf în urma lui. Uneori, cei doi chiar făceau întreceri!"

Adevărul







Taguri: Ionut Lupescu    Mircea Sandu    Federatia Romana de Fotbal    nationala Romaniei    Razvan Lucescu    Victor Piturca   

» Echipa nationala a Romaniei - Istorie si statistica
Comenteaza

Ultimele stiri - Echipa națională

Remember: 20 aprilie 1994, România - Bolivia 3-0

Ȋn urmă cu exact 30 de ani, echipa României continua pregătirile pentru Campionatul Mondial din SUA cu o partidă pe teren propriu, ȋmpotriva Boliviei, calificată la rândul...

Remember: 4 aprilie 1979, România - Spania 2-2

Ȋn urmă cu exact 45 de ani, echipa naţională obţinea o remiză, 2-2 cu Spania, la Craiova, ȋntr-un joc contând pentru preliminariile Campionatului European 1980, ce urma a se...

Remember: 29 martie 1989, România - Italia 1-0

Ȋn urmă cu exact 35 de ani, "tricolorii" obţineau o victorie de prestigiu ȋn amicalul contra Italiei, ţara ce urma să găzduiască Mondialul din anul următor. Disputat la...

Remember: 27 martie 1999, România - Slovacia 0-0

Ȋn urmă cu exact 25 de ani, "tricolorii" disputau primul meci oficial al anului 1999 pe vechiul stadion "Naţional", ȋmpotriva Slovaciei.   Fără...

Columbia - România 3-2: declaraţii

Echipa naţională a României a pierdut marţi seara, scor 2-3, în faţa echipei reprezentativei Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.   ► Edward Iordănescu: "A fost un...

Amical: Columbia - România 3-2

Echipa naţională a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe stadionul "Civitas Metropolitano" din Madrid, într-un meci...

Remember: 23 martie 1974, Franţa – România 1-0

Ȋn urmă cu exact 50 de ani, reprezentativa României se deplasa la Paris pentru un amical care deschidea anul 1974. Adversară era reprezentativa Franţei care, ca şi tricolorii, ratase...

România - Irlanda de Nord 1-1: declaraţii

Echipa naţională a României a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.   Edward...

Amical: România - Irlanda de Nord 1-1

Reprezentativa de fotbal a României a terminat la egalitate cu echipa Irlandei de Nord, 1-1 (1-1), vineri seara, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Bucureşti. Dennis Man (23)...

30 noiembrie 1983, Cehoslovacia - România 1-1

Ȋn urmă cu exact 40 de ani, reprezentativa României obţinea o calificare ȋn premieră la turneul final al unul Campionat European. Ȋn ultimul meci din grupă, la Bratislava,...

România - Elveţia 1-0: declaraţii

Echipa naţională a României a terminat neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. "Tricolorii" au învins Elveţia pe Arena Naţională cu...



Top News

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-FCSB este noua campioană a României! Declarații

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Fotbal Club FCSB 2-2




Care este cel mai mare jucător român al tuturor timpurilor?
Gheorghe HAGI
Nicolae DOBRIN
Adrian MUTU
Ilie BALACI
Gheorghe POPESCU
Cristian CHIVU
Iuliu BODOLA
Ladislau BÖLÖNI
Ștefan DOBAY
Mircea LUCESCU
Cornel DINU
Adrian ILIE
Dan PETRESCU
Florin RĂDUCIOIU
Florea DUMITRACHE
Dorinel MUNTEANU
Iuliu BARÁTKY
Marius LĂCATUȘ
Ion DUMITRU
Dudu GEORGESCU
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
27.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Farul Constanța C
28.04.2024 CFR 1907 Cluj
21:00
Sepsi Sfântu Gheorghe Digi Sport 1 C
29.04.2024 Rapid București
20:30
Universitatea Craiova Digi Sport 1 C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 9
4. CFR 1907 Cluj 7
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
26.04.2024
Cronica
Dinamo București FC Voluntari C
27.04.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Cluj C
28.04.2024 Oțelul Galați FC Hermannstadt C
28.04.2024 Politehnica Iași
18:15
FC UTA Arad Digi Sport 1 C
29.04.2024 Petrolul Ploiești
17:30
FC Botoșani Digi Sport 1 C


1. Oțelul Galați 16
2. FC Hermannstadt 11
3. FC UTA Arad 11
4. FC Botoșani 10
5. FC Voluntari 9
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. FCU 1948 Craiova 6
9. Dinamo București 6
10. Politehnica Iași 4
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017