Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


FC UTA Arad 04.08.2009 - 17:10

UTA Arad va juca un amical miercuri cu Unirea Sannicolau Mare

UTA a intrat în această săptămână în ultima parte a pregătrilor dedicate noului campionat, motiv pentru care programul antrenamentelor începe să fie ajustat, pentru ca de lunea viitoare să se lucreze în cadrul unui ciclu normal de dinaintea unui meci oficial.
 
În această săptămână, Bătrâna Doamnă va susţine doar două meciuri de verificare, după ce în ultimele două săptămâni a avut parte de câte trei. Deocamdată a fost confirmat doar amicalul de miercuri seară, ora 20:00, când UTA va evolua la Arad împotriva formaţiei de Liga a III-a, Unirea Sânnicolau Mare. Sâmbătă, UTA va mai susţine un meci, cu un partener încă nedesemnat.
 
UTA riscă neprogramarea
Oficialii clubului UTA au de rezolvat, în această săptămână, cazul Radovanovic, pentru că altfel nu vor avea posibilitatea să efectueze transferuri înainte de startul campionatului, iar trupa arădeană se va trezi şi neprogramată. Arădenii îi datorează atacantului sârb suma de 36,000 de euro, care reprezintă salarii pe lunile februarie, martie şi aprilie. În acest sens există o decizie finală a Federaţiei Române de Fotbal, care obligă gruparea arădeană să facă plata.
 
În mod normal, Radovanovic ar fi trebuit să primească o compensaţie financiară în toamna acestui an, după ce clubul arădean ar fi recuperat o despăgubire din partea unei firme de asigurări, dar Radovanovic n-a respectat acordul verbal cu UTA, a apelat la un memoriu şi-a avut câştig de cauză, deoarece Bătrâna Doamnă n-a deţinut documente prin care să se apere.
 
Acum, utiştii vor încerca să-i rezilieze contractul, deoarece Branko Radovanovic nu s-a prezentat la programul de pregătire şi a refuzat, de două ori, să primească corespondenţa expediată de clubul arădean, însă noul litigiu se va derula separat de cel curent, UTA fiind nevoită indiferent de situaţie să plătească cei 36,000 de euro.
 
S-au reluat discuţiile pentru jucătorii Gloriei
Bălgrădean, Bujor, Toc, Copil, Ştreangă, Sălăjan, Filaret şi Ţucudean revin la modul serios în calculele Bătrânei Doamne; discuţiile dintre Meszar şi Sandu Ion par pozitive, dar încă nu s-a parafat nimic. Totuşi, din informaţiile pe care le deţinem, în două-trei zile jucătorii sunt aşteptaţi în calea Aurel Vlaicu.
 
Probabil până la mijlocul săptămânii se va lua o decizie în cazul jucătorilor plimbaţi pe traseul Gloria Arad - UTA Arad şi retur. Noul director executiv al FCM UTA, Alexandru Meszar, a avut deja câteva întâlniri cu omul de afaceri Sandu Ion, care controlează clubul Gloria Arad.
 
Din informaţiile pe care le deţinem, şansele ca jucătorii retraşi de la UTA acum două săptămâni să fie redirecţionaţi spre calea Aurel Vlaicu sunt destul de mari, discuţiile dintre directorul executiv al Bătrânei Doamne şi Sandu Ion fiind pozitive, cel puţin deocamdată. Totuşi, se pare că este nevoie de-o discuţie care să limpezească problemele dintre primarul Falcă şi omul de afaceri arădean, motiv pentru care revenirea jucătorilor întârzie.
 
Bălgrădean, Bujor, Toc, Copil, Sălăjan, Filaret şi Ţucudean revin în calcule
Teoretic, UTA ar avea nevoie de unul dintre portarii Bălgrădean şi Bujor, dar este posibil să intre amândoi în calcule. De asemenea, fundaşul lateral Toc, mijlocaşul Dumitru Copil şi atacanţii Sălăjan şi Ţucudean sunt la rândul lor pe lista Bătrânei Doamne.
 
Cert este că prin revenirile lor, UTA şi-ar acoperi posturile descoperite, dar ar avea şi mai multe opţiuni pentru poziţia de junior, obligatorie în primul 11, pe tot parcursul meciului, şi în acest sezon al Ligii a II-a. Dacă litigiul s-ar stinge, jucătorii ar urma să evolueze la UTA sub forma unor împrumuturi, clubul-fanion urmând să beneficieze de cote din eventuale transferuri.
 
De asemenea, în "pachetul" de jucători ar putea intra şi Richard Filaret, fotbalist care a evoluat în partea a doua a sezonului trecut pentru ACU Arad.
 
Îi aşteaptă pe jucătorii Gloriei
Ionuţ Popa a admis că-i aşteaptă pe jucătorii Gloriei Arad, dar susţine că nu ştie la ce nivel au ajuns discuţiile dintre părţi. "Sigur este că UTA nu are bani pentru transferuri. Clubul nu dispune de fondurile necesare efectuării unor transferuri, aşa că ori se întorc jucătorii de la Gloria Arad, ori trebuie să ne mulţumim cu ce avem. Altă soluţie nu există, pentru că nu sunt bani", a declarat Ionuţ Popa.
 
Întrebat dacă nu are reţineri vizavi de lotul actual, mai ales în urma prestaţiilor slabe ale UTA-ei din jocurile de verificare, principalul Bătrânei Doamne a acceptat că nivelul echipei este scăzut: "Da, suntem departe de aşteptări, dar asta este situaţia, trebuie să muncim mult cu ce avem. Şi când spun că am mai putea aduce, mă refer la jucători liberi de contracte, deoarece nu avem cum să cumpărăm".
 
Îşi dorea să ştie deja structura lotului pentru noul sezon
Ionuţ Popa şi-ar fi dorit ca la începutul acestei săptămâni să ştie clar pe cine se poate baza pentru noul campionat. Tehnicianul Bătrânei Doamne intenţiona să pregătească în ultimele două săptămâni dinainte de startul sezonului lotul cu care va aborda campionatul, însă mai are de aşteptat.
 
Cum spuneam, se discută pentru revenirile unor jucători de la Gloria Arad şi cum nu s-au clarificat poziţiile, Ionuţ Popa mai trebuie să aştepte. "Da, dacă există posibilitatea ca jucătorii să se întoarcă de la Gloria, ar fi bine, dar trebuie să vedem ce se rezolvă. Sunt discuţii între Meszar şi Sandu Ion, primarul e încă în concediu, să vedem ce urmează. Până la clarificarea situaţiei, nu am de ales, ci trebuie să menţin lotul existent", a completat Ionuţ Popa.
 
Discuţii pentru atacantul Lucian Pârvu de la Pandurii Tg. Jiu
În altă ordine de idei, pe parcursul ultimelor două săptămâni rămase până la startului ediţiei 2009-2010 a Ligii a II-a, UTA îşi va înceta încet căutările şi va renunţa să mai aducă jucători pentru probe de joc. "Mai avem puţin şi începe campionatul, deci nu prea mai este momentul să căutăm jucători pentru a-i aduce pentru probe de joc. Cred că un singur jucător din afara Aradului ar mai putea să ajungă la noi în această perioadă. Mă refer la atacantul Lucian Pârvu de la Pandurii Târgu Jiu, dar încă nu e sigură nici sosirea lui", a spus Ionuţ Popa.
 
Principalul Bătrânei Doamne a avut o discuţie cu Marin Condescu pentru trecerea la UTA a atacantului Pârvu. Preşedintele clubului din Târgu Jiu a solicitat suma de 30,000 de euro în schimbul fotbalistului în vârstă de 27 de ani care a mai evoluat pentru Ergotelis (Grecia), Farul Constanţa, Gloria Bistriţa şi Universitatea Craiova, însă UTA nu deţine un buget pentru transferuri. Există însă varianta unui împrumut pentru un sezon al jucătorului şi rămâne de văzut dacă cluburile ajung la un acord în acest sens şi dacă Pârvu acceptă condiţiile salariale pe care i le poate oferi UTA.
 
Dureri de cap
S-a renunţat la Gheară după un prim test, Leagu şi Bilia au dispărut, iar situaţiile lui Zimmermann, Pavel şi Disney sunt incert.
 
Înfiorător şi îngrijorător de slab a jucat UTA în amicalul de sâmbătă seara, pierdut cu scorul de 1-0 în faţa echipei maghiare de Liga a III-a, Baja SE. Jocul de verificare s-a disputat pe stadionul "Francisc Neuman", în prezenţa a circa 150 de spectatori, care au părăsit arena cu dureri de cap şi mari nemulţumiri legate de prestaţia formaţiei arădene.
 
Lentă, dezorganizată, previzbilă, incapabilă să accelereze
UTA a jucat încălcit, lent, fiind dezorganizată în toate compartimentele. Cu un joc înghesuit, static şi previzibil, pigmentat cu foarte multe pase greşite, trimise în lateral sau înapoi, cu o incapacitate de a-şi dezvolta jocul pe flancuri, de-a verticaliza ori accelera, trupa arădeană arată foarte rău cu nici două săptămâni înainte de reluarea sezonului.
 
Practic, ţinând cont de calitatea jocului UTA-ei, o formaţie modestă şi mult mai tânără decât cea arădeană, Baja, a reuşit să anihileze trupa pregătită de Ionuţ Popa, chiar dacă n-a făcut decât să se apere supranumeric şi să încerce ieşiri periculoase pe contraatac. Dintr-o astfel de fază, la o greşeală în lanţ a defensivei s-a marcat şi unicul gol,la mijlocul reprizei secunde, după care UTA, chiar dacă a accelerat, n-a avut reacţie.
 
Meciul a avut parte şi de un incident nefericit, unul dintre jucătorii formaţiei maghiare suferind o accidentare urâtă la braţul drept, fiind transportat la spital, unde i s-a aplicat un aparat gipsat.
 
S-a experimentat un sistem nou: 3-4-1-2
Ionuţ Popa a experimentat de-a lungul întâlnirii cu Baja un nou sistem, un 3-4-1-2, pe care utiştii n-au demonstrat deloc că-l stăpânesc. UTA a început meciul cu Mârne - Pocuca, Mutulescu, Gheară - Mihuţ, Apostol, Drida, Roman - Purece - Disney şi Pavel. Pe parcursul reprizei secunde, pentru UTA au mai jucat: Zimmermann, Pascariu, Fritea, Polgar, Riviş, Leucuţa şi Fl. Gâlcă.
 
Roman a reintrat în program
Revenit la antrenamente după zece zile de pauză, Roman, un jucător de bandă stângă adus de la Minerul Lupeni, a evoluat timp de 33 de minute, fiind nerefăcut din punct de vedere fizic după perioada de repaus. El a fost înlocuit cu Nădăban, folosit pe flancul stâng, fără randament. Roman a revenit aşadar în programul echipei, urmând să se pună la punct în următoarele două săptămâni, pentru a fi 100% apt la debutul sezonului.
 
S-a şi renunţat la Gheară
Începând de vineri, la antrenamentele UTA-ei a participat şi fundaşul Decebal Gheară. Acesta a fost utilizat în meciul amical de sâmbătă seara cu Baja, lăsând impresia că nu este foarte bine pregătit din punct de vedere fizic şi că îi lipsesc meciurile. Imediat după meci, fotbalistului i s-a comunicat că nu poate să reprezinte obiectul unui transfer, renunţându-se la el.
 
Onuţ, o variantă cu complicaţii
Bogdan Onuţ rămâne în continuare o variantă pentru UTA, dar înainte de-a se intra în discuţii la modul concret, fundaşul trebuie să-şi clarifice situaţia la Poli Iaşi. Onuţ se află sub contract cu fosta echipă a lui Ionuţ Popa, dar nu mai este dorit acolo. Este în negocieri cu oficialii grupării din Iaşi pentru rezilierea contractului şi aşteaptă o compensaţie în valoare de 50,000 de euro pentru a accepta desfacerea angajamentului. Teoretic, dacă-şi va primi banii, Onuţ este dispus să joace în următorul sezon pentru Bătrâna Doamnă, dar lucrurile nu sunt clare.
 
Bilia, Leagu şi Gheară au plecat, Zimmermann are statut incert
Numărul fotbaliştilor sosiţi pentru probe de joc sau al căror statut este incert a mai scăzut. Fundaşul Dănuţ Bilia a dispărut de la antrenamentele UTA-ei, fără ca tehnicienii să apuce să-i comunice dacă va fi sau nu păstrat. De olvaţi.
 
Pavel şi Disney, deocamdată în ceaţă
Atacanţii Flavius Pavel şi Armel Disney urmează să afle poziţia staff-ului tehnic al UTA-ei la sfârşitul acestei săptămâni. Pavel a fost cedat gratuit, în această vară, echipei Naţional Sebiş de către Gloria Arad.
 
În cazul probabil în care va fi păstrat de UTA, urmează ca oficialii arădeni să discute cu primarul Sebişului, care susţine că jucătorul se pregăteşte fără acordul său cu Bătrâna Doamnă. De asemenea, după o impresie bună lăsată în meciul amical cu CS Ineu, Armel Disney a fost extrem de şters în testul cu Baja. Probabil că oboseala a început să-şi pună amprenta asupra fotbalistului de culoare, el venind după aproape un an de inactivitate.
 
Chindriş şi Purece rămân
Chindriş şi Purece, curtaţi de Sportul Studenţesc, nu vor avea teoretic probleme în a deveni jucătorii clubului UTA. Ambii au contracte cu Gloria Arad, dar nu fac parte din grupul de jucători cumpăraţi de Sandu Ion de la Atletico Arad. Mijlocaşul defensiv Chindriş şi mijlocaşul ofensiv Purece sunt împrumutaţi Gloriei Arad de Atletico până în iulie 2010, cu o clauză importantă: ei pot fi rechemaţi şi redirecţionaţi de Atletico în orice moment. Acesta este motivul pentru care ei se pregătesc cu UTA şi vor deveni în scurt timp, oficial, jucătorii Bătrânei Doamne.
 
Miercuri, amical cu Sânnicolau Mare. Nu se cunoaşte încă adversarul de sâmbătă
Programul meciurilor amicale ale UTA-ei din această săptămână nu este deocamdată finalizat. Miercuri seară, la Arad, Bătrâna Doamnă va susţine un meci de verificare în compania formaţiei Unirea Sânnicolau Mare, partida fiind programată de la ora 20:00. Pentru sâmbătă se aşteaptă deocamdată confirmări din partea mai multor formaţii. Oficialii utişti au invitat mai multe formaţii din Italia, printre care şi Padova, şi Austria, dar acestea au declinat ofertele din cauza programului, astfel că rămâne de văzut ce adversar vor găsi oficialii clubului arădean pentru ultima repetiţie dinaintea startului noului sezon.
 
Ionuţ Popa i-a liniştit pe suporter
Reprezentanţii Suporter Club UTA au discutat, la începutul meciului amical UTA - CS Ineu 3-0, cu antrenorul UTA-ei, Ionuţ Popa, pe marginea nemulţumirlor din ultimele zile, legate de o eventuală colaborare cu FC Timişoara.
 
Ionuţ Popa i-a liniştit pe suporteri, spunându-le că nu se pune problema unei colaborări cu FC Timişoara, singurii jucători pentru care şi-a dat acceptul fiind Riviş şi Zimmerman. Dacă Riviş este arădean, antrenorul UTA-ei a spus că Zimmerman s-a oferit să vină pentru postul de al doilea portar. Despre ceilalţi jucători veniţi în probe de la Timişoara, Ionuţ Popa le-a dat asigurări suporterilor că nu se bazează pe ei, primindu-i la antrenamente pentru că aşa i s-a cerut.
 
Popa a mai spus că nu se află în cele mai bune relaţii cu Marian Iancu şi Gheorghe Chivorchian, dovada fiind faptul că a câştigat de multe ori împotriva Timişoarei atunci când antrena la Iaşi. Singurii jucători pe care i-ar accepta Popa de la Timişoara, fără să ezite, ar fi Gigel Bucur, Magera, sau Cisovsky. În altă ordine de idei, Ionuţ Popa a spus că ieri a expirat termenul la care Bogdan Onuţ trebuia să-şi rezolve situaţia contractuală la Iaşi şi că aşteaptă veşti din partea fostului său jucător.
 
Se vând deja abonamente
În cursul zilei de vineri s-au pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2009-2010, tarifele fiind aceleaşi ca şi în campionatul trecut. Cel mai scump abonament asigură acces la tribuna I şi costă 225 de lei. La tribuna a II-a, sectorul J (partea de sus), un abonament pe sezon costă 200 de lei. Tot la tribuna a II-a, dar în partea inferioară, un tichet de sezon se vinde cu 175 de lei. Pentru peluze, tariful este de 75 de lei.
 
Clubul UTA oferă reduceri pentru elevi şi studenţi, dar numai pentru peluze, unde un abonament costă 50 de lei. De asemenea, firmele care achiziţionează minim 10 abonamente beneficiază de-o reducere de 10% din tarifele anunţate. Abonamentele VIP, la tribuna oficială, costă 5000 de lei, în preţ intrând şi afişarea unui banner publicitar pe stadionul „Francisc Neuman”. Vechilor abonaţi li se păstrează locurile până în 7 august. Abonamentele se vând la stadion, sub tribuna I, după următorul orar: luni-vineri între 10 şi 14 şi 15-18, iar sâmbătă între 10 şi 14.

Observator Arădean







Taguri: UTA Arad    Ionut Popa    Liga 2    Armel Disney    Unirea Sannicolau Mare    Gloria Arad    Lucian Parvu   

Comenteaza

Ultimele stiri - FC UTA Arad

Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC UTA Arad - FC Hermannstadt 1-3

În faţa a 6.430 de spectatori, majoritatea copii, FC UTA Arad a fost bătută acasă cu scorul de 3-1 de FC Hermannstadt, în etapa a 4-a a fazei play-out a Superligii României. Omul meciului a...

Liga 1 - Etapa 3 - play-out: FC UTA Arad - FC Botoșani 1-0

FC UTA Arad a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 1-0 (1-0), vineri, pe teren propriu, în etapa a 3-a a fazei play-out a Superligii României. Golul a fost înscris în minutul 37 de Ibrahima...

Liga 1 - Etapa 1 - play-out: FC UTA Arad - FC Voluntari 4-3

FC UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3 (1-2), luni seara, pe teren propriu, în prima etapă din faza play-out a Superligii României, într-un dintre cele mai spectaculoase...

Liga 1 - Etapa 29: FC UTA Arad - FCU 1948 Craiova 3-2

FC UTA Arad a învins-o pe FCU 1948 Craiova cu scorul de 3-2, sâmbătă, acasă, în etapa a 29-a a Superligii României, penultima a sezonului regular....

Liga 1 - Etapa 27: FC UTA Arad - Petrolul Ploieşti 1-0

 FC UTA Arad a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii...

Liga 1 - Etapa 25: FC UTA Arad - FC Botoșani 2-2

FC UTA Arad şi FC Botoșani au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii României care a avut de toate - goluri, bară, cartonaş roşu, răsturnări de scor...

Liga 1 - Etapa 23: FC UTA Arad - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1

FC UTA Arad a trecut cu bine peste înfrângerea de la Bucureşti, 0-4 cu Fotbal Club FCSB, câştigând sâmbătă, acasă, cu scorul de 2-1, meciul Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 23-a a...

Bulgarul Ivaylo Markov a plecat de la Arad

Clubul FC UTA Arad a anunţat despărţirea de fotbalistul bulgar Ivaylo Markov. "Mulţumim, Ivaylo Markov! Relaţia contractuală dintre UTA şi Ivaylo Markov s-a încheiat. Îi mulţumim...

Liga 1 - Etapa 21: FC UTA Arad - Universitatea Craiova 2-2

FC UTA Arad şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 2-2 (2-1), miercuri seara, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 21-a a Superligii României....

Liga 1 - Etapa 20: FC UTA Arad - Farul Constanța 0-0

FC UTA Arad și Farul Constanța au remizat, scor 0-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superliga României. Prima repriză a fost destul de echilibrată, însă ocaziile mai mari...

Liga 1 - Etapa 18: FC UTA Arad - FC Hermannstadt 2-0

FC UTA Arad a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-0, pe teren propriu, la Oradea, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii României. Arădenii au făcut...



Top News

-Liga 2 - Play-out - Grupa A - Etapa 6 FC Argeș - CSC Dumbrăvița 1-0

-Ponturi pentru semifinalele Champions League: Ce pariem pe Bayern - Real și Dortmund - PSG?

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-FCSB este noua campioană a României! Declarații

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1




Care este jucătorul tău preferat de la FCM UTA Arad? (sezonul 2023-2024)
Rareș Pop
Florin Iacob
Godberg Cooper
Aleksandar Vucenovic
Kevin Luckassen
Tiberiu Căpușă
Aly Abeid
Marko Stolnik
Andrej Fábry
Albert Stahl
Alexandru Benga
Diogo Rodrigues
Reagy Ofosu
Ivaylo Markov
Cătălin Carp
Albert Stahl
Danylo Kucher
Marcelo Freitas
Denis Dumitrașcu
Claudiu Micovschi
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
03.05.2024 Farul Constanța Sepsi Sfântu Gheorghe C
05.05.2024 CFR 1907 Cluj
21:30
Rapid București Digi Sport 1 C
06.05.2024 Universitatea Craiova
21:00
Fotbal Club FCSB Digi Sport 1 C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 12
4. CFR 1907 Cluj 10
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 9
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
04.05.2024 FC Botoșani FC Voluntari C
04.05.2024 Universitatea Cluj Dinamo București C
05.05.2024 Petrolul Ploiești
15:30
Oțelul Galați Digi Sport 1 C
06.05.2024 FC Hermannstadt
15:00
Politehnica Iași Digi Sport 1 C
06.05.2024 FC UTA Arad
18:00
FCU 1948 Craiova Digi Sport 1 C


1. Oțelul Galați 16
2. FC UTA Arad 14
3. FC Botoșani 14
4. FC Hermannstadt 11
5. FC Voluntari 10
6. Universitatea Cluj 9
7. Petrolul Ploiești 8
8. Dinamo București 7
9. FCU 1948 Craiova 6
10. Politehnica Iași 4
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017