Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Liga 1 28.12.2019 - 12:21

Primul an al clubului Dinamo

Primul an al clubului Dinamo

Ciocanul 1948

În Cupa României:

24-03-48

Politehnica Iași

D

1

-

1

Oţelescu (89)

Ciocanul: Sadowsky, Mujok, Novac, Niculescu, Teodorescu, Popescu, Oțelescu, Ignat, Bobancu, Mihai, Sârbu

 

Ziarul „Universul” a folosit numele Ciocanul și Unirea Tricolor până la ultima etapă, în timp ce Sportul Popular folosește numele de Dinamo A și B începând cu 1 mai 1948. Astăzi 14 mai 1948 se consideră data formării clubului Dinamo. La fotbal, Unirea Tricolor MAI și Ciocanul continuă activitatea sub numele anunțate la 16 aprilie: Dinamo B și, respectiv, A. Dinamo va deveni un club polisportiv care va cuceri numeroase titluri de campion național, cupe ale României, trofee și medalii continentale sau mondiale, cupe ale campionilor europeni la volei masculin (1966, 1967 și 1981), scrimă, handbal (1965), rugby (1967), tenis de câmp, o cupă a cupelor (volei masculin, 1979). Bilanțul total se găsește aici: http://www.csdinamo.eu/prezentare-dinamo/prezentare-dinamo/palmares-dinamo.

Dinamo B a retrogradat, după care a câștigat seria a II-a a diviziei B, ediția 1948-1949, dar nu a fost acceptată să promoveze fiind echipa secundă a clubului Dinamo. S-a mutat la Brașov în anul 1950, a câștigat din nou seria diviziei B în care a activat și a jucat în prima divizie între 1951 și 1956 cu numele Dinamo orașul Stalin. Brașovul a purtat numele conducătorului sovietic din vara anului 1950 până în anul 1960, deși acesta a decedat în martie 1953 iar, ulterior, abuzurile sale au fost criticate de urmașul său. Dinamo A a rămas în divizia A, iar de la Unirea Tricolor a luat cei mai buni jucători, în primul rând pe Titus Ozon. La fel ca Steaua (fostă CCA, astăzi F.C.S.B), Dinamo nu a retrogradat niciodată.

                Scena politică a suferit transformări radicale începând cu 6 martie 1945. Dr. Petru Groza a devenit prim ministru și a intuit că viitorul României nu mai poate fi decât supunerea totală față de U.R.S.S., în așteptarea unor vremuri mai bune. Se spune că fostul premier Petru Groza ar fi afirmat: sunt singurul prim-ministru care a ajuns la conducere bogat și a plecat sărac. Naționalizarea din 1948 l-a afectat și pe el, dar structura economică a statului sovietic trebuia copiată. La 19 noiembrie 1946, s-au organizat alegeri parlamentare în România, care nu au schimbat obișnuința partidului aflat la conducere să câștige alegerile (la fel a fost pe vremea guvernelor conservatoare, liberale sau țărăniste). A fost o practică inversă în România, prin care regele numea primul-ministru, se forma guvernul și acesta organiza alegerile în limitele legale de timp. Blocul Partidelor Democrate a câștigat alegerile din 1946 (cu P.C.R. în prim-plan), poate cam prea detașat față de P.N.Ț. (aflat pe locul 2), dar asta a stat în practica abuzurilor celor aflați la putere (până în 1990). La 30 decembrie 1947, Petru Groza, împreună cu Gheorghe Gheorghiu, șeful P.C.R. au cerut și obținut abdicarea Regelui Mihai. Șef al statului între 1940 și 1947, Regele Mihai a acționat pentru ieșirea țării din războiul împotriva U.R.S.S., a cărui continuare putea aduce distrugeri imense României, după august 1944. A abdicat fără a încerca să folosească forța la 30 decembrie, știind că susținerea pe care o avea era mai degrabă simbolică în comparație cu cea a P.C.R., susținut (la nevoie) de U.R.S.S. P.N.L. și P.N.Ț. nu au fost în prim planul activității politice în anii 1938-44, din cauza regimului carlist și a dictaturii lui Antonescu, iar la alegerile din 1946, guvernanții au făcut tot posibilul ca B.P.D. să câștige alegerile.

                Din cauză că regimul comunist nu a acceptat profesionismul în sport, jucătorii au fost angajați în instituții publice sau comerciale, sau au studiat în instituții de învățământ superior, toate aparținând statului. Deoarece un club sportiv nu poate exista fără o susținere materială, iar jucătorii trebuiau plătiți ca oricare alți angajați, era imposibilă existența unor cluburi neagreate de P.C.R.. Proprietatea privată este redusă, începând cu iunie 1948, la o locuință și, mai târziu, un autovehicul. Deoarece statul comunist s-a bazat pe ministerul de interne și pe armată, folosite chiar în represiunea împotriva poporului, atât în anii 1950, cât și între 16 și 22 decembrie 1989, aceste ministere au dispus de posibilități materiale net superioare, iar în sport au atras cei mai buni jucători din țară, foarte puțini refuzând avantajele oferite de cele două echipe. Jucătorii care au jucat pentru cele două cluburi pentru o perioadă mai mare de timp au primit grade și, ca o consecință, pensii mai bune decât ceilalți cetățeni ai țării. Puțini au fost cei care au refuzat să evolueze la Dinamo sau Steaua. În viitorii ani, cele două ministere au ajutat unele orașe să ajungă chiar în Divizia A: Brașov, Bacău, Pitești, Câmpulung Moldovenesc, Târgu Mureș. Acest sistem a fost aproape identic cu cele din Uniunea Sovietică, Bulgaria, Iugoslavia, Ungaria, Cehoslovacia, Polonia, Albania.

 

 

1948-1949. Începutul a fost modest

1

I.C. Oradea

26

16

5

5

60

-

36

37

6

C.S.C.A.

26

10

9

7

58

-

53

29

8

Dinamo

26

11

6

9

55

-

50

28

 

De la Unirea Tricolor, Dinamo A i-a luat pe Marin Apostol, Vasile Naciu, Alexandru Petculescu și una din revelațiile fotbalului românesc, oboreanul Titus Ozon. De la FC Ploiești, aflată în degringoladă după retrogradare a venit portarul Petre Ivan. Coloman Braun Bogdan a rămas la conducerea echipei, dar a fost schimbat după 7 etape. A ajuns antrenor al echipei naționale (1949), fără a obține rezultate remarcabile.

Vara era anotimpul întâlnirilor internaționale. În 1948 nu exista Campionatul European, nici cupele europene. Nici Cupa Europei Centrale nu fusese reluată. Țările din estul Europei au reluat meciurile pentru Cupa Balcanică, devenită în 1948 ”Jocurile Balcanice și ale Europei Centrale”, la care au participat România, Cehoslovacia, Iugoslavia, Ungaria, Polonia, Albania și Ungaria, dar competiția nu s-a încheiat. Numărul meciurilor internaționale a scăzut mult, astfel încât între 9.10.1950 și 10.05.1952 România A a ajucat un singur meci inter-țări. Timpul a fost completat de Festivalul Mondial al Tineretului și Studenților și de turnee ale unor echipe din țările vecine. Astfel, echipa Zidenice a prilejuit primul meci internațional al nou-formatei Dinamo. La o săptămână după meciul România – Cehoslovacia, încheiat cu 2-1 pentru români, goluri marcate de Eugen Iordache (22) și Carol Bartha (90), meci care a înregistrat prima victorie a României în fața naționalei A a Cehoslovaciei, echipa cehoslovacă Zidenice a efectuat un turneu în București. În primul meci, Dinamo a învins cu 4-1 (3-0), „urmare firească a jocului superior prestat în special în prima repriză (scrie ziarul „Sportul Popular”). Dealtfel, în întregul meci divizionarii bucureșteni s-au comportat peste așteptări și au justificat în totul rezultatul final, ca și diferența de scor. Firește, în asemenea condițiuni, nu mai încape discuție că victoria este pe deplin meritată. Dacă totuși s-ar putea spune ceva, este numai în privnța scorului. DINAMO a avut situațiuni pentru mai mult de patru goaluri și ar fi putut obține o victorie mai de proporții fără ca să poată spune cineva că ar fi fost nemeritat. Cu toate că oaspeții au jucat destul de bine și tehnic. Afirmația aceasta ar putea să surprindă, dar nu pe cei care au fost la meci și au știut să vadă clar. Adevărul este că echipa ZIDENCE din Brno a jucat bine sub raport technic și dacă au păcătuit ceva – în afară de faptul că au resimțit oboseala drumului – aceasta a fost în ceea ce privește sistemul.

Într-adevăr, eri s-a văzut mai bine ca oricând superioritatea sistemului WM asupra celui zis „ortodox”, la care cehii nu vor să renunțe. Pentru moment, credem.” (scria același ziar).

Iată cum a prezentat revista „Stadion” această întâlnire:

 

DINAMO – ZIDENICE 4-1 (3-0)

11.07.1948, stadionul Giulești, arbitru: Mircea Cruțescu (București)

DINAMO: Varday, Ambru (66 Teodorescu), Novac; Niculescu, Paraschiva, Șiclovan; Farkas, Ozon, Bartha, Moisescu (Petculescu), Naciu.

ZIDENICE: Kopecky, Vanek I, Zapletal, Vanek II, Slama, Buchta, Krejcir, Sobotka, Trnka (66 Polacek), Moos, Rulc.

Au marcat: Bartha (33, 37), Ozon (39), Petculescu (65), Polacek (82)

s-au remarcat Bartha, Ozon, Șiclovan, Novac, Niculescu, Teodorescu, Sobotka, Moos, Trnka, Slama, Kopecky (un portar excelent!). Dinamo a fost întărită cu jucători care aparțineau altor cluburi: Tudor Paraschiva (Jiul) și Varday (C.S.M. Mediaș), o practică obișnuită în meciurile amicale.

 

Dinamo A în campionat:

Antrenori: Coloman Braun Bogdan (etapele 1-7), Rudolf Wetzer (etapele 8-26)

22-08-48        Jiul Petroşani                               A     4     -     1      Farkas (46p,73,83,86)                                             Iancu Ceaureanu (București)

Dinamo: Ivan, Ambru, Novac, Ignat, Niculescu, Şiclovan, Farkas, Ozon, Bartha, Moisescu, Naciu

Jiul: Nemeş, Balogh, Szilagy, Pop IV, Marinescu, Bone, Nicşa, Cricovan, Paraschiva, Roman, Palfi. A marcat Paraschiva (88)

 

 

Iuliu Farkas, născut la Petroșani, a jucat pentru Ferencvaros Budapest și C.A. Cluj (41 meciuri) în campionatul maghiar (1942-44). Alege Rapid în toamna lui 1944, Carmen în 1945-46 și Ciocanul în vara lui 1946. În 1951 părăsește Dinamo pentru Flacăra Petroșani, unde joacă până în 1955, apoi un an joacă pentru Minerul Lupeni (1956). Este primul golgheter al lui Dinamo, marcând 4 goluri în primul meci, primul din penalty. A fost egalat de Bartha, care a marcat și el 13 goluri pentru Dinamo, sezonul 1948-49. De la oaspeți Tudor Paraschiva și Costică Marinescu au fost „produse” ale Unirii Tricolor, care au fost atrași de echipa din Petroșani. Neavând stadion propriu, Dinamo a jucat primele 3 meciuri și pe cele cu CFR Cluj, Gaz metan, CSU Cluj și CFR Timișoara, pe stadionul UCB (fostul Venus), apoi pe Giulești (meciurile cu ICO și Petrolul), pe Republicii (cu CSCA).

 

28-08-48        Metalochimic                               A     5     -     3      Bartha (14,57), Ozon (23), Naciu (31,80)                Gabriel Rusu (Cluj)

Dinamo: Ivan, Ambru, Novac, Mihai, Niculescu, Şiclovan, Bartha, Apostol, Ozon, Moisescu, Naciu

 

05-09-48        CSM Mediaş                                D     1     -     1      Ignat (7)                                                                   Gheorghe Ionescu (Brașov)

Dinamo: Ivan, Ambru, Novac, Ignat, Teodorescu, Şiclovan, Bartha, Farkas, Ozon, Moisescu, Naciu

 

09-09-48        CFR Bucureşti                            
» Clasament Liga 1
» Golgheteri Liga 1
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Liga 1

Dinamo Bucuresti in 1962-63

1962-63. Al treilea titlu 1

Dinamo Bucuresti in 1961-62

1961-62. Al doilea titlu 1

Locul 14 - FC Voluntari

După câștigarea cupei și supercupei României, în 2018, FC Voluntari trece printr-o perioadă grea, iar  șansele de salvare de la retrogradare sunt mai...

Dinamo Bucuresti in 1960-61

1960-61. Detașare în final 1

Locul 13: Academica Clinceni

Academica Clinceni face parte din echipele promovate pe care nimeni nu ar fi pariat cu 2 ani înainte de promovare. Față de echipele orașelor mari care stau pe aproape de locurile...

Dinamo Bucuresti in 1959-60

1959-60. Un titlu câștigat fără emoții

Locul 12: Chindia

Echipa Chindia a luptat doi ani pentru promovarea orașului Târgoviște liga I. Pentru locul ocupat în clasament, dar și pentru că joacă pe teren propriu la 50 km de...

Dinamo Bucuresti in 1958-59

1958-59. La un punct de titlu, prima cupă

Locul 11: CSM Politehnica Iași

CSM Politehnica Iași a început bine campionatul, urcând pe locul 2 după o victorie la București, cu FCSB. După această victorie au urmat 8 meciuri fără victorie....

Dinamo Bucuresti in 1957-58

1957. Cupa Primăverii

FC Hermannstadt pe locul 10

AFC Hermannstadt Asociația Fotbal Club Hermannstadt este cel mai tânăr înființat club (2015) care joacă în prima ligă, acum pentru al doilea sezon consecutiv....
Top News

-Dinamo Bucuresti in 1962-63

-Adrian Mutu, de la jucător la selecţioner

-Dinamo Bucuresti in 1961-62

-Spania: Primera Division - Etapa 21

-Italia: Serie A - Etapa 21

-Franta: Ligue 1 - Etapa 21

-Germania: Bundesliga - Etapa 19
S-au nascut azi

Alessandro Gazzi
Italia
37 ani

Andrei Bărbulescu
România
39 ani

Andrei Coroian
România
29 ani

Antonis Petropoulos
Grecia
34 ani

Arturo Ymeri
Italia
28 ani

Bianchi Arce
Argentina
33 ani

Bruno Metsu
Franța
66 ani

Cristian Monac
România
28 ani

Dan Văscan
România
32 ani

David McPherson
Scoția
56 ani

Dejan Rusmir
Serbia
40 ani

Edevaldo
Brazilia
62 ani

Ezequias
Brazilia
39 ani

Fernando Cornejo
Chile
51 ani

Florin Axinia
România
46 ani

GERMANIA
Germania
120 ani

Gianluigi Buffon
Italia
42 ani

Gianvito Plasmati
Italia
37 ani

Günther Happich
Austria
68 ani

Heinz Flohe
Germania
72 ani

Issam Jemâa
Tunisia
36 ani

Jamie Carragher
Anglia
42 ani

Jasmin Handanovič
Slovenia
42 ani

Jordan Mustoe
Anglia
29 ani

Jordan Mustoe
Anglia
29 ani

Jorge Otero
Spania
51 ani

Joshua
Spania
31 ani

Junior Măcriş-Dan
România
23 ani

Marek Štěch
Cehia
30 ani

Marko Babić
Croația
39 ani

Mauricio Cuero
Columbia
27 ani

Melvin Brown
Mexic
41 ani

Miguel Torres
Spania
34 ani

Mitchell Schet
Olanda
32 ani

Nenad Savić
Serbia
39 ani

Onur Ayık
Turcia
30 ani

Papa Bouba Diop
Senegal
42 ani

Patrick Mtiliga
Danemarca
39 ani

Philippe Vercruysse
Franța
58 ani

Richmond Boakye
Ghana
27 ani

Ruben Pereira
Uruguay
52 ani

Siem de Jong
Olanda
31 ani

Silviu Ploeșteanu
România
107 ani

Tam Nsaliwa
Canada
38 ani

Urko Rafael Pardo
Belgia
37 ani

Victor Crângureanu
România
42 ani

Yasuhito Endo
Japonia
40 ani

Žarko Marković
Serbia
33 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2019-2020


Liga 1 2019-2020
19.12.2019 FC Botoșani Dinamo București C
20.12.2019 Astra Giurgiu Academica Clinceni C
20.12.2019 Gaz Metan Mediaş FC Viitorul C
21.12.2019 FC Hermannstadt CSM Politehnica Iaşi C
21.12.2019 FC Voluntari CFR 1907 Cluj C
22.12.2019 Sepsi Sfântu Gheorghe Chindia Târgoviște C
22.12.2019 Fotbal Club FCSB Universitatea Craiova C


1. CFR 1907 Cluj 44
2. Astra Giurgiu 40
3. Fotbal Club FCSB 39
4. Universitatea Craiova 37
5. Gaz Metan Mediaş 36
6. FC Viitorul 35
7. FC Botoșani 33
8. Sepsi Sfântu Gheorghe 28
9. Dinamo București 28
10. FC Hermannstadt 23
11. CSM Politehnica Iaşi 22
12. Chindia Târgoviște 21
13. Academica Clinceni 20
14. FC Voluntari 8
Clasament 2019-2020

Liga 2


Liga 2
06.12.2019 FC Argeș Pitești Sportul Snagov C
07.12.2019 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Daco-Getica București ANULAT C
07.12.2019 Metaloglobus București AFK Csíkszereda C
07.12.2019 Gloria Buzău Ripensia Timișoara C
07.12.2019 CSM Reșița CS Mioveni C
07.12.2019 Dunărea Călărași SSC Farul Constanţa C
07.12.2019 ASU Poli Timişoara Pandurii Târgu-Jiu C
07.12.2019 Concordia Chiajna Rapid București C
08.12.2019 UTA Arad Petrolul Ploiești C
08.12.2019 Viitorul Târgu-Jiu Universitatea Cluj C


1. UTA Arad 41
2. CS Mioveni 37
3. Rapid București 35
4. FC Argeș Pitești 33
5. Turris Oltul Turnu-Măgurele 32
6. ASU Poli Timişoara 31
7. Metaloglobus București 31
8. Petrolul Ploiești 31
9. SSC Farul Constanţa 29
10. Gloria Buzău 28
11. Dunărea Călărași 27
12. Viitorul Târgu-Jiu 27
13. Universitatea Cluj 24
14. Ripensia Timișoara 24
15. AFK Csíkszereda 24
16. Concordia Chiajna 21
17. CSM Reșița 18
18. Sportul Snagov 9
19. Pandurii Târgu-Jiu 8
20. Daco-Getica București 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
29.11.2019 CSM Bacău Aerostar Bacău C
30.11.2019 Şomuz Fălticeni Huşana Huşi C
30.11.2019 Bucovina Rădăuți Foresta Suceava C
30.11.2019 Sporting Liești CSU Galați C
30.11.2019 KSE Târgu-Secuiesc CSM Pașcani C
30.11.2019 Oțelul Galați CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
30.11.2019 Știința Miroslava FC Ozana Târgu-Neamţ C
30.11.2019 CSM Foșcani FC Botoşani II C


1. Aerostar Bacău 39
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 31
5. CSM Foșcani 27
6. Oțelul Galați 27
7. Știința Miroslava 26
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 17
10. Sporting Liești 16
11. FC Botoşani II 16
12. Huşana Huşi 16
13. KSE Târgu-Secuiesc 14
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
29.11.2019 CS Afumați Fotbal Club FCSB II C
29.11.2019 Dacia Unirea Brăila Viitorul Ianca C
30.11.2019 SC Popeşti Leordeni CS Tunari C
30.11.2019 CS Făurei Înainte Modelu C
30.11.2019 Axiopolis Sport Cernavodă Poseidon Limanu 2 Mai C
30.11.2019 Unirea Slobozia Mostiştea Ulmu C
30.11.2019 Agricola Borcea Recolta Gheorghe Doja C
30.11.2019 CSM Medgidia Metalul Buzău C


1. Unirea Slobozia 37
2. CS Afumați 36
3. Mostiştea Ulmu 34
4. CS Tunari 33
5. Înainte Modelu 26
6. Viitorul Ianca 25
7. SC Popeşti Leordeni 24
8. Metalul Buzău 23
9. Poseidon Limanu 2 Mai 20
10. CS Făurei 20
11. Agricola Borcea 20
12. CSM Medgidia 12
13. Fotbal Club FCSB II 9
14. Axiopolis Sport Cernavodă 9
15. Dacia Unirea Brăila 8
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
29.11.2019 CS Universitatea Craiova II Progresul Spartac București C
29.11.2019 CS Balotești FC Voluntari II C
29.11.2019 Unirea Bascov Flacăra Moreni C
29.11.2019 Astra Giurgiu II FC Pucioasa C
29.11.2019 CSM Alexandria FC Brașov C
30.11.2019 Olimpic Cetate Râşnov CSM Slatina C
30.11.2019 Sporting Roșiori-de-Vede Vediţa Coloneşti C
30.11.2019 Tractorul Cetate CS Blejoi C


1. Progresul Spartac București 34
2. CSM Slatina 34
3. CS Universitatea Craiova II 27
4. Flacăra Moreni 27
5. CSM Alexandria 25
6. Vediţa Coloneşti 24
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Brașov 19
11. FC Pucioasa 18
12. FC Voluntari II 18
13. Astra Giurgiu II 13
14. CS Balotești 11
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
29.11.2019 Universitatea Craiova CS Național Sebiș C
29.11.2019 Flacăra Horezu Viitorul Dăeşti C
29.11.2019 Cetate Deva Progresul Pecica C
30.11.2019 Gilortul Târgu-Cărbuneşti ACS Poli Timișoara C
30.11.2019 ACSO Filiaşi Șoimii Lipova C
30.11.2019 CS Hunedoara CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
30.11.2019 Gloria Lunca Teuz Cernei Comunal Dumbrăviţa C
30.11.2019 Crișul Chișineu-Criș Fortuna Becicherecu-Mic C


1. Universitatea Craiova 41
2. Șoimii Lipova 28
3. Crișul Chișineu-Criș 28
4. Progresul Pecica 25
5. Flacăra Horezu 24
6. Comunal Dumbrăviţa 22
7. CS Hunedoara 22
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 20
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 19
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 18
12. Cetate Deva 17
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 12
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 8
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
29.11.2019 Metalurgistul Cugir Arieșul Turda C
29.11.2019 AFC Odorheiu-Secuiesc Gloria Bistrița C
29.11.2019 Sănătatea Cluj Viitorul Şelimbăr C
30.11.2019 ACS Comuna Recea Unirea Dej C
30.11.2019 Minaur Baia-Mare CFR 1907 Cluj II C
30.11.2019 Industria Galda de Jos CS Sânmartin C
30.11.2019 Luceafărul Oradea Avântul Reghin C
30.11.2019 Unirea Alba-Iulia SCM Zalău C


1. ACS Comuna Recea 34
2. Minaur Baia-Mare 30
3. Luceafărul Oradea 26
4. Metalurgistul Cugir 26
5. Viitorul Şelimbăr 25
6. Gloria Bistrița 24
7. Arieșul Turda 22
8. CS Sânmartin 22
9. Avântul Reghin 19
10. Sănătatea Cluj 19
11. Unirea Dej 18
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
16. Industria Galda de Jos 8
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017