Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Liga 1 28.12.2019 - 12:21

Primul an al clubului Dinamo

Primul an al clubului Dinamo

Ciocanul 1948

În Cupa României:

24-03-48

Politehnica Iași

D

1

-

1

Oţelescu (89)

Ciocanul: Sadowsky, Mujok, Novac, Niculescu, Teodorescu, Popescu, Oțelescu, Ignat, Bobancu, Mihai, Sârbu

 

Ziarul „Universul” a folosit numele Ciocanul și Unirea Tricolor până la ultima etapă, în timp ce Sportul Popular folosește numele de Dinamo A și B începând cu 1 mai 1948. Astăzi 14 mai 1948 se consideră data formării clubului Dinamo. La fotbal, Unirea Tricolor MAI și Ciocanul continuă activitatea sub numele anunțate la 16 aprilie: Dinamo B și, respectiv, A. Dinamo va deveni un club polisportiv care va cuceri numeroase titluri de campion național, cupe ale României, trofee și medalii continentale sau mondiale, cupe ale campionilor europeni la volei masculin (1966, 1967 și 1981), scrimă, handbal (1965), rugby (1967), tenis de câmp, o cupă a cupelor (volei masculin, 1979). Bilanțul total se găsește aici: http://www.csdinamo.eu/prezentare-dinamo/prezentare-dinamo/palmares-dinamo.

Dinamo B a retrogradat, după care a câștigat seria a II-a a diviziei B, ediția 1948-1949, dar nu a fost acceptată să promoveze fiind echipa secundă a clubului Dinamo. S-a mutat la Brașov în anul 1950, a câștigat din nou seria diviziei B în care a activat și a jucat în prima divizie între 1951 și 1956 cu numele Dinamo orașul Stalin. Brașovul a purtat numele conducătorului sovietic din vara anului 1950 până în anul 1960, deși acesta a decedat în martie 1953 iar, ulterior, abuzurile sale au fost criticate de urmașul său. Dinamo A a rămas în divizia A, iar de la Unirea Tricolor a luat cei mai buni jucători, în primul rând pe Titus Ozon. La fel ca Steaua (fostă CCA, astăzi F.C.S.B), Dinamo nu a retrogradat niciodată.

                Scena politică a suferit transformări radicale începând cu 6 martie 1945. Dr. Petru Groza a devenit prim ministru și a intuit că viitorul României nu mai poate fi decât supunerea totală față de U.R.S.S., în așteptarea unor vremuri mai bune. Se spune că fostul premier Petru Groza ar fi afirmat: sunt singurul prim-ministru care a ajuns la conducere bogat și a plecat sărac. Naționalizarea din 1948 l-a afectat și pe el, dar structura economică a statului sovietic trebuia copiată. La 19 noiembrie 1946, s-au organizat alegeri parlamentare în România, care nu au schimbat obișnuința partidului aflat la conducere să câștige alegerile (la fel a fost pe vremea guvernelor conservatoare, liberale sau țărăniste). A fost o practică inversă în România, prin care regele numea primul-ministru, se forma guvernul și acesta organiza alegerile în limitele legale de timp. Blocul Partidelor Democrate a câștigat alegerile din 1946 (cu P.C.R. în prim-plan), poate cam prea detașat față de P.N.Ț. (aflat pe locul 2), dar asta a stat în practica abuzurilor celor aflați la putere (până în 1990). La 30 decembrie 1947, Petru Groza, împreună cu Gheorghe Gheorghiu, șeful P.C.R. au cerut și obținut abdicarea Regelui Mihai. Șef al statului între 1940 și 1947, Regele Mihai a acționat pentru ieșirea țării din războiul împotriva U.R.S.S., a cărui continuare putea aduce distrugeri imense României, după august 1944. A abdicat fără a încerca să folosească forța la 30 decembrie, știind că susținerea pe care o avea era mai degrabă simbolică în comparație cu cea a P.C.R., susținut (la nevoie) de U.R.S.S. P.N.L. și P.N.Ț. nu au fost în prim planul activității politice în anii 1938-44, din cauza regimului carlist și a dictaturii lui Antonescu, iar la alegerile din 1946, guvernanții au făcut tot posibilul ca B.P.D. să câștige alegerile.

                Din cauză că regimul comunist nu a acceptat profesionismul în sport, jucătorii au fost angajați în instituții publice sau comerciale, sau au studiat în instituții de învățământ superior, toate aparținând statului. Deoarece un club sportiv nu poate exista fără o susținere materială, iar jucătorii trebuiau plătiți ca oricare alți angajați, era imposibilă existența unor cluburi neagreate de P.C.R.. Proprietatea privată este redusă, începând cu iunie 1948, la o locuință și, mai târziu, un autovehicul. Deoarece statul comunist s-a bazat pe ministerul de interne și pe armată, folosite chiar în represiunea împotriva poporului, atât în anii 1950, cât și între 16 și 22 decembrie 1989, aceste ministere au dispus de posibilități materiale net superioare, iar în sport au atras cei mai buni jucători din țară, foarte puțini refuzând avantajele oferite de cele două echipe. Jucătorii care au jucat pentru cele două cluburi pentru o perioadă mai mare de timp au primit grade și, ca o consecință, pensii mai bune decât ceilalți cetățeni ai țării. Puțini au fost cei care au refuzat să evolueze la Dinamo sau Steaua. În viitorii ani, cele două ministere au ajutat unele orașe să ajungă chiar în Divizia A: Brașov, Bacău, Pitești, Câmpulung Moldovenesc, Târgu Mureș. Acest sistem a fost aproape identic cu cele din Uniunea Sovietică, Bulgaria, Iugoslavia, Ungaria, Cehoslovacia, Polonia, Albania.

 

 

1948-1949. Începutul a fost modest

1

I.C. Oradea

26

16

5

5

60

-

36

37

6

C.S.C.A.

26

10

9

7

58

-

53

29

8

Dinamo

26

11

6

9

55

-

50

28

 

De la Unirea Tricolor, Dinamo A i-a luat pe Marin Apostol, Vasile Naciu, Alexandru Petculescu și una din revelațiile fotbalului românesc, oboreanul Titus Ozon. De la FC Ploiești, aflată în degringoladă după retrogradare a venit portarul Petre Ivan. Coloman Braun Bogdan a rămas la conducerea echipei, dar a fost schimbat după 7 etape. A ajuns antrenor al echipei naționale (1949), fără a obține rezultate remarcabile.

Vara era anotimpul întâlnirilor internaționale. În 1948 nu exista Campionatul European, nici cupele europene. Nici Cupa Europei Centrale nu fusese reluată. Țările din estul Europei au reluat meciurile pentru Cupa Balcanică, devenită în 1948 ”Jocurile Balcanice și ale Europei Centrale”, la care au participat România, Cehoslovacia, Iugoslavia, Ungaria, Polonia, Albania și Ungaria, dar competiția nu s-a încheiat. Numărul meciurilor internaționale a scăzut mult, astfel încât între 9.10.1950 și 10.05.1952 România A a ajucat un singur meci inter-țări. Timpul a fost completat de Festivalul Mondial al Tineretului și Studenților și de turnee ale unor echipe din țările vecine. Astfel, echipa Zidenice a prilejuit primul meci internațional al nou-formatei Dinamo. La o săptămână după meciul România – Cehoslovacia, încheiat cu 2-1 pentru români, goluri marcate de Eugen Iordache (22) și Carol Bartha (90), meci care a înregistrat prima victorie a României în fața naționalei A a Cehoslovaciei, echipa cehoslovacă Zidenice a efectuat un turneu în București. În primul meci, Dinamo a învins cu 4-1 (3-0), „urmare firească a jocului superior prestat în special în prima repriză (scrie ziarul „Sportul Popular”). Dealtfel, în întregul meci divizionarii bucureșteni s-au comportat peste așteptări și au justificat în totul rezultatul final, ca și diferența de scor. Firește, în asemenea condițiuni, nu mai încape discuție că victoria este pe deplin meritată. Dacă totuși s-ar putea spune ceva, este numai în privnța scorului. DINAMO a avut situațiuni pentru mai mult de patru goaluri și ar fi putut obține o victorie mai de proporții fără ca să poată spune cineva că ar fi fost nemeritat. Cu toate că oaspeții au jucat destul de bine și tehnic. Afirmația aceasta ar putea să surprindă, dar nu pe cei care au fost la meci și au știut să vadă clar. Adevărul este că echipa ZIDENCE din Brno a jucat bine sub raport technic și dacă au păcătuit ceva – în afară de faptul că au resimțit oboseala drumului – aceasta a fost în ceea ce privește sistemul.

Într-adevăr, eri s-a văzut mai bine ca oricând superioritatea sistemului WM asupra celui zis „ortodox”, la care cehii nu vor să renunțe. Pentru moment, credem.” (scria același ziar).

Iată cum a prezentat revista „Stadion” această întâlnire:

 

DINAMO – ZIDENICE 4-1 (3-0)

11.07.1948, stadionul Giulești, arbitru: Mircea Cruțescu (București)

DINAMO: Varday, Ambru (66 Teodorescu), Novac; Niculescu, Paraschiva, Șiclovan; Farkas, Ozon, Bartha, Moisescu (Petculescu), Naciu.

ZIDENICE: Kopecky, Vanek I, Zapletal, Vanek II, Slama, Buchta, Krejcir, Sobotka, Trnka (66 Polacek), Moos, Rulc.

Au marcat: Bartha (33, 37), Ozon (39), Petculescu (65), Polacek (82)

s-au remarcat Bartha, Ozon, Șiclovan, Novac, Niculescu, Teodorescu, Sobotka, Moos, Trnka, Slama, Kopecky (un portar excelent!). Dinamo a fost întărită cu jucători care aparțineau altor cluburi: Tudor Paraschiva (Jiul) și Varday (C.S.M. Mediaș), o practică obișnuită în meciurile amicale.

 

Dinamo A în campionat:

Antrenori: Coloman Braun Bogdan (etapele 1-7), Rudolf Wetzer (etapele 8-26)

22-08-48        Jiul Petroşani                               A     4     -     1      Farkas (46p,73,83,86)                                             Iancu Ceaureanu (București)

Dinamo: Ivan, Ambru, Novac, Ignat, Niculescu, Şiclovan, Farkas, Ozon, Bartha, Moisescu, Naciu

Jiul: Nemeş, Balogh, Szilagy, Pop IV, Marinescu, Bone, Nicşa, Cricovan, Paraschiva, Roman, Palfi. A marcat Paraschiva (88)

 

 

Iuliu Farkas, născut la Petroșani, a jucat pentru Ferencvaros Budapest și C.A. Cluj (41 meciuri) în campionatul maghiar (1942-44). Alege Rapid în toamna lui 1944, Carmen în 1945-46 și Ciocanul în vara lui 1946. În 1951 părăsește Dinamo pentru Flacăra Petroșani, unde joacă până în 1955, apoi un an joacă pentru Minerul Lupeni (1956). Este primul golgheter al lui Dinamo, marcând 4 goluri în primul meci, primul din penalty. A fost egalat de Bartha, care a marcat și el 13 goluri pentru Dinamo, sezonul 1948-49. De la oaspeți Tudor Paraschiva și Costică Marinescu au fost „produse” ale Unirii Tricolor, care au fost atrași de echipa din Petroșani. Neavând stadion propriu, Dinamo a jucat primele 3 meciuri și pe cele cu CFR Cluj, Gaz metan, CSU Cluj și CFR Timișoara, pe stadionul UCB (fostul Venus), apoi pe Giulești (meciurile cu ICO și Petrolul), pe Republicii (cu CSCA).

 

28-08-48        Metalochimic                               A     5     -     3      Bartha (14,57), Ozon (23), Naciu (31,80)                Gabriel Rusu (Cluj)

Dinamo: Ivan, Ambru, Novac, Mihai, Niculescu, Şiclovan, Bartha, Apostol, Ozon, Moisescu, Naciu

 

05-09-48        CSM Mediaş                                D     1     -     1      Ignat (7)                                                                   Gheorghe Ionescu (Brașov)

Dinamo: Ivan, Ambru, Novac, Ignat, Teodorescu, Şiclovan, Bartha, Farkas, Ozon, Moisescu, Naciu

 

09-09-48        CFR Bucureşti                            
» Clasament Liga 1
» Golgheteri Liga 1
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Liga 1

Cristian Gentea, preşedintele clubului FC Argeş: În Liga 1 ne-am propus să fim în zona play-off-ului!

FC Argeş a revenit în Liga 1 după o absenţă de 11 ani iar Piteştiul va avea din nou echipă pe prima scenă fotbalistică a ţării. Cristian Gentea, preşedintele clubului FC Argeş, a...

Clubul FC Argeş împlineşte astăzi 67 de ani de existenţă

Moment de sărbătoare pentru fotbalul argeşean. FC Argeş împlineşte astăzi 67 de ani de existenţă, iar cel mai frumos cadou făcut suporterilor este promovarea în Liga 1 după o absenţă...

Liga 1 - Etapa 14 play-out: Rezultate şi marcatori

Miercuri de la ora 17:00 s-au disputat meciurile din etapa a 14-a a Ligii 1, play-out. Situația era una complicată, pentru că Dinamo mai avea 5 restanțe de jucat, după ce FRF a decis ca...

Promovarea - dedicată marelui Dobrin!

Luni, a doua zi după obţinerea promovării ȋn Liga 1, conducerea clubului din Trivale, staff-ul tehnic și fanaticii suporteri au mers la statuia lui Nicolae Dobrin din incinta complexului...

Liga 1 - Etapa 10 play-off & Etapa 13 play-out: Rezultate şi marcatori

Meciul din etapa a 10-a din play-off dintre FCSB - Astra Giurgiu a fost amânat. Echipa antrenată de Bogdan Andone a fost lovită de coronavirus, David Lazar, David Bruno, Constantin Dima, Costel...

Liga 1 - Etapa 12 play-out: Rezultate şi marcatori

Chindia Târgoviște a reuşit în sfârşit o victorie, învingând-o acasă cu scorul de 3-1 pe Academica Clinceni. Dâmboviţenii veneau după 6 înfrângeri consecutive în play-out. Meciul din...

Liga 1 - Etapa 9 play-off & Etapa 11 play-out: Rezultate şi marcatori

Meciul dintre Academica Clinceni şi CSM Politehnica Iaşi, din etapa a 11-a a play-out-ului Ligii 1, programat să se joace sâmbătă 25 iulie, cu începere de la ora 15:30, se va juca duminică...

Liga 1 - Etapa 8 play-off & Etapa 10 play-out: Rezultate şi marcatori

Dinamo Bucureşti avea de jucat în această săptămână două meciuri cu Chindia Târgovişte, la Bucureşti restanţa din etapa a 3-a a play-outului şi la Ploieşti, în etaapa a 10-a....

FC Argeș poate juca meciul cu Rapid!

Fotbaliștii de la FC Argeș au scăpat de emoții și vor putea juca meciul de marți, 21 iulie, de la ora 18:30, din deplasare, cu Rapid București, din etapa 3 a play-off-ului Liga 2 Casa...

Liga 1 - Etapa 7 play-off & Etapa 9 play-out: Rezultate şi marcatori

Meciul dintre FC Viitorul și Academica Clinceni trebuia sa aibă loc vineri la ora 18:00, însă a fost amânat pentru sâmbătă, ora 15:00. Gruparea din Ovidiu a primit 7 rezultate invalide...

Oficialii FC Argeş vor ca promovarea să se joace doar pe teren şi nu în culise: Vrem arbitraje corecte şi echidistanţă în programarea meciurilor!

Remiza albă înregistrată de FC Argeş în confruntarea de acum câteva zile, cu Turris Turnu Măgurele, din prima etapă a play-off-ului ligii secunde şi mai ales...Top News

-Cristian Gentea, preşedintele clubului FC Argeş: În Liga 1 ne-am propus să fim în zona play-off-ului!

-Clubul FC Argeş împlineşte astăzi 67 de ani de existenţă

-Liga 1 - Etapa 14 play-out: Rezultate şi marcatori

-Promovarea - dedicată marelui Dobrin!

-Liga 1 - Etapa 10 play-off & Etapa 13 play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 12 play-out: Rezultate şi marcatori

-Italia - Serie A - Etapa 37
S-au nascut azi

Cristian Coconașu
România
35 ani

Danny
Portugalia
37 ani

Erik Pieters
Olanda
32 ani

George Blay
Ghana
40 ani

Goran Vlaović
Croația
48 ani

Ilian Kiriakov
Bulgaria
52 ani

Ionuț Curcă
România
43 ani

İsmail Odabașı
Turcia
29 ani

JELENIA GÓRA
Polonia
17 ani

Mario Coppola
Italia
30 ani

Miodrag Anđelković
Serbia
43 ani

Nenad Đorđević
Serbia
41 ani

Paul Lambert
Scoția
51 ani

Sigfried Held
Germania
78 ani

Timo Hammel
Germania
33 ani

UNIVERSITARIO DE DEPORTES
Peru
96 ani

Valter Birsa
Slovenia
34 ani

Willian Gerlem
Brazilia
36 ani

Zlatko Yankov
Bulgaria
54 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


2019-2020


Liga 1 2019-2020
22.02.2020 FC Voluntari FC Hermannstadt C
22.02.2020 Fotbal Club FCSB Chindia Târgoviște C
23.02.2020 FC Viitorul Academica Clinceni C
23.02.2020 Gaz Metan Mediaş Dinamo București C
23.02.2020 Astra Giurgiu Sepsi Sfântu Gheorghe C
23.02.2020 Universitatea Craiova CFR 1907 Cluj C
24.02.2020 FC Botoșani CSM Politehnica Iaşi C


1. CFR 1907 Cluj 52
2. Universitatea Craiova 46
3. FC Botoșani 45
4. Fotbal Club FCSB 44
5. Gaz Metan Mediaş 43
6. Astra Giurgiu 42
7. FC Viitorul 40
8. Dinamo București 34
9. Sepsi Sfântu Gheorghe 33
10. Chindia Târgoviște 25
11. FC Hermannstadt 25
12. CSM Politehnica Iaşi 22
13. Academica Clinceni 22
14. FC Voluntari 20
Clasament 2019-2020

Play-off


Liga 1 Play-off
01.08.2020 FC Botoșani Gaz Metan Mediaș C
03.08.2020 Universitatea Craiova CFR 1907 Cluj C
05.08.2020 Fotbal Club FCSB
-
Astra Giurgiu   C


1. CFR 1907 Cluj 49
2. Universitatea Craiova 44
3. Astra Giurgiu 33
4. FC Botoșani 32
5. Fotbal Club FCSB 31
6. Gaz Metan Mediaș 25
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
05.08.2020 Chindia Târgoviște FC Voluntari C
05.08.2020 Sepsi Sfântu Gheorghe Academica Clinceni C
05.08.2020 Dinamo București FC Viitorul C
05.08.2020 FC Hermannstadt CSM Politehnica Iaşi C


1. FC Viitorul 43
2. FC Hermannstadt 35
3. Sepsi Sfântu Gheorghe 34
4. Academica Clinceni 32
5. FC Voluntari 31
6. CSM Politehnica Iaşi 30
7. Dinamo București 25
8. Chindia Târgoviște 23
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
13.03.2020 Dunărea Călărași Sportul Snagov C
13.03.2020 FC Argeș Pitești
-
Daco-Getica București ANULAT C
13.03.2020 AFK Csíkszereda
18:00
SSC Farul Constanţa   C
14.03.2020 Metaloglobus București
11:00
CS Mioveni   C
14.03.2020 Gloria Buzău
11:00
Pandurii Târgu-Jiu   C
14.03.2020 CSM Reșița
11:00
Concordia Chiajna   C
14.03.2020 UTA Arad
15:00
Universitatea Cluj   C
14.03.2020 ASU Poli Timişoara
15:00
Turris Oltul Turnu-Măgurele   C
15.03.2020 Petrolul Ploiești
11:00
Ripensia Timișoara   C
15.03.2020 Viitorul Târgu-Jiu
15:30
Rapid București   C


1. UTA Arad 50
2. CS Mioveni 39
3. Turris Oltul Turnu-Măgurele 39
4. FC Argeș Pitești 38
5. Petrolul Ploiești 38
6. Rapid București 37
7. Metaloglobus București 37
8. Dunărea Călărași 34
9. Gloria Buzău 33
10. SSC Farul Constanţa 33
11. Viitorul Târgu-Jiu 33
12. ASU Poli Timişoara 32
13. Ripensia Timișoara 28
14. Universitatea Cluj 26
15. CSM Reșița 24
16. Concordia Chiajna 24
17. AFK Csíkszereda 24
18. Sportul Snagov 9
19. Pandurii Târgu-Jiu 8
20. Daco-Getica București 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017