Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Fotbal Club FCSB 15.02.2020 - 14:18

Gavril Pele Balint: Mă simt ataşat de Clubul Sportiv al Armatei

Gavril Pele Balint: Mă simt ataşat de Clubul Sportiv al Armatei
Fostul mare jucător Gavril Pele Balint, actualmente consultant la DigiSport, a acordat un interviu exclusiv pentru RomanianSoccer ȋn care trece ȋn revistă cele mai importante momente ale activitătii de jucător.
 
- Domnule Balint, sunteţi ȋn prezent consultant la DigiSport. Cum este viaţa de jurnalist sportiv?
- E uşoară şi frumoasă, fac ceea ce ȋmi place. Ȋmi ȋmpart timpul cam jumătate-jumătate ȋntre Bucureşti şi Bistriţa. Am cumpărat o casă veche de 110 ani ȋn afara oraşului, ȋmi place să stau acolo.
 
- Cum a ȋnceput Gabi Balint fotbalul?
- Am moştenit interesul de la tatăl meu. El a fost jucător ȋn divizia a IV-a. Mă jucam ȋn casă cu o minge de cârpă, chiar dormeam cu ea. O loveam de perete, chiar mai provocam stricăciuni…  Dar tata a văzut că ȋmi place fotbalul şi trecea peste asta.
 
- Care este explicaţia prenumelui Pele?
- Tatăl meu mi-a dat al doilea prenume Pele, pentru că acesta era cel mai mare jucător al acelor timpuri. L-am văzut pentru prima dată pe Pele la televizor la Campionatul Mondial din 1970, mi-l amintesc după finala câştigată de Brazilia ȋmpotriva Italiei, purtat pe braţe şi cu un sombrero pe cap. Noi am avut al doilea televizor la Sângeorz Băi, era mai rar pe vremea aceea.
 
- Era mare pasiunea pentru fotbal?
- Da, căutam ȋn puţinele reviste de atunci poze cu jucători şi le lipeam pe pereţi, stârnind reacţia părinţilor. Dar ei au văzut că pot face performanţă şi m-au incurajat. Trebuia ȋnsă mai ȋntâi să ȋmi fac temele, să am note bune, şi apoi mergeam la fotbal.
 
- Ce meciuri puteaţi urmări ȋn acea perioadă?
- Erau mai puţine meciuri la televiziune, dar tatăl meu se deplasa cu televizorul pentru a prinde semnalul televiziunii maghiare şi puteam urmări mai multe lucruri.
 
- Aţi debutat ȋn echipa naţională la 19 ani...
- Da, a fost un meci ȋmpotriva Bulgariei, câştigat de noi la Ruse cu 2-1. Am intrat ȋn ultimele minute. Am o amintire specială de atunci. Mircea Lucescu a fost cel care m-a adus prima dată la echipa reprezentativă şi, după meci, mi-a dăruit o cutie de lemn cu o inscripţie care să marcheze momentul.
 
- Cum aţi ajuns la Steaua?
- Tot tatăl meu a fost cel care a insistat să merg la Steaua. Ȋn acea perioadă se interesau de mine şi Dinamo, şi Sportul Studenţesc, şi Craiova. Eram la Liceul Electroaparataj, şi au venit după mine un ofiţer şi nişte soldaţi, şi am devenit jucătorul Stelei!
 
- Care era situaţia de la echipă atunci?
- Era o situaţie mai delicată, ultimul titlu fusese cucerit ȋn 1978 şi apoi se schimbaseră generaţiile. Plecaseră jucători importanţi, precum Iordache, Sameş, Iordănescu, şi clubul se afla ȋn căutări. Trecuseră peste 100 de jucători pe la echipă şi rezultatele nu apăruseră.
 
- Cum a fost să lucraţi cu Florin Halagian ȋn acea perioadă?
- Destul de dificil, era un antrenor care avea obiceiurile şi pretenţiile lui, era sever şi intra ȋn conflict cu jucătorii. Apoi, stilul să nu se potrivea cu al Stelei, juca cu mingi lungi. 
 
- A rămas la Steaua doar 7 etape...
- Ȋncepusem acel campionat cu un 0-0 acasă cu FC Argeş, meci ȋn care Radu II, jucătorul adus de Halagian chiar de la Piteşti, a ratat şi un penalty. După joc a fost aşteptat de suporterii nemulţumiţi. Trebuie ȋnsă să i se recunoască un merit ȋn formarea acelei echipe, el i-a adus pe amintitul Radu II, pe Bumbescu, pe Piţurcă, pe regretatul Bărbulescu.
 
- A venit Emerich Jenei...
- S-a dovedit a fi mutarea câştigătoare.  Am cucerit titlul şi cupa ȋn acel sezon, apoi Cupa Campionilor Europeni ȋn sezonul următor.
 
- Ce vă aduceţi aminte de la finala de la Sevilla?
- Ajunseserăm la penalty-uri şi era tensiune mare. Nimeni nu voia să execute. Atunci a venit Lăcătuş şi mi-a zis să batem noi. Şi i-a spus antrenorului: "Nea Imi, trag eu şi cu Balint şi te facem cel mai mare antrenor din Europa".
 
- Primele două lovituri au fost ratate...
- Da, şi tensiunea creştea, pentru că rataseră specialiştii, Majearu şi Bőlőni. Unul trăsese ȋn stânga, celălalt ȋn dreapta. Dar vedeam şi că Duckadam apărase deja două penalty-uri, şi asta ne mai dădea curaj. Iar Lăcătuş a zis: "Nici nu mă mai gândesc unde trag, şutez cât pot". Şi a marcat, trimiţând balonul sub transversală.
 
- Cum a fost execuţia penalty-ului?
- Lumea zice acum că am tras elegant, cu fentă, dar nici nu ştiu ce făceam. Important e că am ȋnscris.

- Ce primă aţi primit pentru Cupa Campionilor Europeni?
- Am primit câte un automobil ARO. Nu era chiar nou, avea vreo 3000 de kilometri.

- Cum era viaţa de fotbalist la clubul sportiv al armatei?
- Noi ȋn scripte eram amatori, eram trecut drept cadru militar, pornisem de la sergent major şi urcasem spre locotenent. Dar eram plătit pe funcţie de colonel, era vorba aceea care spunea că "funcţia bate gradul". Pornisem de la un salariu de vreo 2500 de lei, apoi sărisem de 3000.
 
- Ce prime aveaţi la meciuri?
- Pentru o victorie acasă primeam 2000 de lei, pentru una ȋn deplasare 4000 de lei. Pentru meciurile europene sau cele cu Dinamo primeam şi mai mult. Am avut atunci o serie de peste 100 de meciuri fără ȋnfrângere, deci puteam câştiga ȋntr-o lună 12000-15000 de lei.
 
- Cum era relaţia cu Valentin Ceauşescu?
- Valentin era un om elegant şi şcolit. Ţinea foarte mult la Steaua, ne susţinea, şi el a fost cel care a crezut enorm ȋn victoria de la Sevilla.
 
- Despre episodul finalei de Cupă din 1988 ce ne puteţi spune?
- Ȋntr-adevăr, el şi Ilie Ceauşescu ne-au făcut atunci semn să ieşim de pe teren. Apoi a venit la cabine, ne-a ȋntrebat dacă vrem să mai jucăm, dar noi eram deja la duşuri. Cupa ne-a fost ulterior atribuită printr-un comunicat, ȋnsă după Revoluţie finala a fost anulată şi cred că a fost mai bine aşa.
 
- Aţi fost eroul partidei decisive din 1989 cu Danemarca, câştigată cu 3-1...
- Eu nu jucasem deloc ȋn acele preliminarii, a fost singurul meu meci. Jenei m-a convocat la echipa naţională după accidentarea lui Rodion Cămătaru şi am fost plasat ȋn atac – eu de obicei eram mijlocaş ofensiv. Am marcat de două ori şi Naţionala s-a calificat pentru turneul final al Campionatului Mondial Italia 1990!
 
- Aţi avut probleme cu Securitatea ȋnainte de 1990?
- Eram ȋn general urmăriţi. Eu avusesem o prietenă din Grecia, era româncă dar plecase acolo. Mi s-a cerut să renunţ la ea, eram ȋn primii ani la Steaua şi ȋn caz contrar ar fi trebuit să plec de la echipă.
 
- Eraţi supravegheaţi ȋn deplasări?
- Ȋntotdeauna era cineva care ne ȋnsoţea, de obicei era prezentat ca suporter sau jurnalist. Aveam atunci diurnă de câte 2 dolari şi jumătate, dar ştiam să facem rost de bani mai mulţi din ţară, cumpăram de aici şi ȋi ascundeam ȋntr-o punguţă. Tăiam săpunul ȋn două, ȋl scobeam şi apoi ȋl lipeam la loc. Eu eram pasionat de muzică şi ȋmi cumpăram din deplasări discuri de vinil.
 
- Apropo, ce muzică vă place?
- Sunt pasionat de muzică ȋn general, mai ales cea electronică, am scos şi o casetă pe când eram ȋn Spania. Trebuie să ȋl amintesc din nou pe tatăl meu, el făcea parte dintr-o orchestră ȋn oraş şi cânta la saxofon. Ȋmi place să şi mixez muzică acum, am un studio al meu. Din anii  '70 ȋmi place muzica rock, Led Zeppelin, Pink Floyd, Eagles, AC/DC. Din anii  '80 ȋmi place muzica pop şi disco, ABBA, Boney M, Michael Jackson, Madonna.
 
- Aparatura audio-video era o raritate ȋn anii  '80...
- Aşa e, şi pot să spun că i-am uimit pe colegii mei din Spania când le-am povestit că am vândut atunci un aparat video, care costa cam 50.000 lei, pentru a-i lua tatălui meu o maşină.
 
- Şi vă mai place să mergeţi cu motocicleta, nu?
- Da, mai ales ȋmpreună cu prietenul meu Bogdan Stelea!
 
- Care este relaţia cu clubul Steaua de azi?
- Eu mă simt ataşat de Clubul Sportiv al Armatei, pentru că acolo am jucat. Apoi, actualul patron al FCSB ne-a ignorat şi chiar ne-a jignit pe noi, foştii jucători, şi cred că aşa ceva nu se face.
 
Cătălin TUDOSE


Taguri: Gabi Balint    Steaua    FCSB    Cupa Campionilor Europeni    Florin Halagian    ock    Led Zeppelin    Pink Floyd    Eagles    AC/DC   

» Clasament Liga 1
» Steaua - istoric rezultate
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Fotbal Club FCSB

COVID-19 a diminuat salariile jucătorilor de la FCSB

Jucătorii celei mai iubite echipe din România au acceptat diminuarea salariilor până în luna septembrie, în contextul crizei provocate de pandemia Coronavirus, care a oprit activitățile...

Europa League, play-off, retur: Vitoria Guimaraes - FCSB 1-0

Pierdere incomensurabilă aseară pentru orașul Giurgiu, are nu va mai găzdui în acest an meciuri pentru grupele Europa League, deci nu va primi oaspeți de seamă din cartierul Ghencea. FCSB a...

Lanterna roșie

În 72 de ani de istorie clubul condus de George Becali a obținut multe trofee, ceea ce a atras suporteri în toată țara, dar și în lume. Chiar dacă deceniile 6 și 9 ale secolului trecut au...

Vasile Negrea, omul cu 5 cupe ale României

Vasile Negrea nu a fost cel mai cunoscut jucător al Stelei, nici cel mai titrat, nici cel cu multe ”tricouri galbene”. A jucat mijlocaș, post din care nu se...

Europa League, play-off, tur: FCSB - Vitória Guimarães 0-0

În căutarea unui antrenor, FCSB a reușit. încă odată, să termine la egalitate, 0-0, cu adversara din Europa League, care ieri s-a numit Vitoria din Guimaraes. Dacă va...

Europa League: FK Mladá Boleslav - FCSB 0-1

Meciul din Cehia înainta spre prelungiri când Panțîru a avut o fază de senzație în care a reușit să marcheze. Cehii jucau în acel moment cu...

Europa League: FCSB - FK Mlada Boleslav 0-0

FCSB nu a reușit să întreacă echipa din Mlada Boleslav și meciul retur va decide echipa calificată mai departe. FCSB - FK Mlada Boleslav 0-0 Stadion ''Marin Anastasovici'',...

Europa League:FCSB - Alashkert FC 2-3

FCSB a pierdut ieri, suprinzător, meciul cu Alashkert, 2-3, după ce armenii au condus cu 3-1 și le mai trebuia un gol pentru a se califica. După meci, antrenorul Bogdan Andone și-a dat...

Europa League: FC Alashkert - FCSB 0-3

Dacă aveați emoții referitoare la calificarea FCSB, echipa lui Becali a câștigat cu 3-0 în Armenia și se pregătește de turul următor unde va întâlni...

Europa League: FC Milsami Orhei - FCSB 1-2

FCSB a câștigat și la Orhei, după ce la pauză avea 2-0. Toate cele 3 formații românești prezente în turul I preliminar s-au calificat, dar asta nu...

Mihai Teja: Mi s-a transmis că pot pleca oricând de la FCSB

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Mihai Teja, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că i s-a transmis de către patronul Gigi Becali că poate pleca...
Top News

-Remember: România - Polonia 1995

-Lumea fotbalului s-a mobilizat împotriva coronavirusului

-Când am putea avea din nou fotbal, ce campionate au fost oprite și unde se mai joacă

-Dinamo Bucuresti in 2010-11

-COVID-19 a diminuat salariile jucătorilor de la FCSB

-Dinamo Bucuresti in 2009-10

-Dinamo Bucuresti in 2008-09
Care este jucătorul tău preferat de la Steaua? (sezonul 20192020)
Florinel Coman
Dennis Man
Bogdan Planić
Harlem Gnohéré
Florin Tănase
Darius Olaru
Ionuţ Panţâru
Adrian Popa
Aristidis Soiledis
Olimpiu Moruţan
Dragoş Nedelcu
Iulian Cristea
Lucian Filip
Ovidiu Popescu
Răzvan Oaidă
Ionuţ Vână
Valentin Crețu
Marko Momčilović
Andrei Vlad
George Miron
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Aleksandar Jevtić
Serbia
35 ani

Álvaro Silva
Spania
36 ani

Anatoli Timoșciuk
Ucraina
41 ani

Antonio Langella
Italia
43 ani

Athanasios Papazoglou
Grecia
32 ani

Bernardo Corradi
Italia
44 ani

Christoph Spycher
Elveția
42 ani

Cristian Contescu
România
52 ani

Dorin Mărmăreanu
România
29 ani

Elinton Andrade
Brazilia
41 ani

Gary A. Stevens
Anglia
58 ani

Gerard Plessers
Belgia
61 ani

Gilles Sunu
Franța
29 ani

İsa Bağcı
Turcia
30 ani

Jan Koller
Cehia
47 ani

Jan Olsson
Suedia
78 ani

Javier Portillo
Spania
38 ani

John Harold Lozano
Columbia
48 ani

Karel Poborský
Cehia
48 ani

Laurențiu Brănescu
România
26 ani

Péter Disztl
Ungaria
70 ani

Péter Hannich
Ungaria
63 ani

Philippe Mexès
Franța
38 ani

Ricardo Osorio
Mexic
40 ani

Robert Herbin
Franța
81 ani

Roderick Miranda
Portugalia
29 ani

Rodney Strasser
Sierra Leone
30 ani

Rodrigo Barrera
Chile
50 ani

Ryan Donk
Olanda
34 ani

Sergio Ramos
Spania
34 ani

Silvio Dorrego
Uruguay
33 ani

Slavčo Georgievski
Macedonia
40 ani

Stéphane Grichting
Elveția
41 ani

Tomislav Butina
Croația
46 ani

Werner Friese
RDG
74 ani

Wilner Nazaire
Haiti
70 ani

Yeom Ki-Hun
Coreea de Sud
37 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


2019-2020


Liga 1 2019-2020
22.02.2020 FC Voluntari FC Hermannstadt C
22.02.2020 Fotbal Club FCSB Chindia Târgoviște C
23.02.2020 FC Viitorul Academica Clinceni C
23.02.2020 Gaz Metan Mediaş Dinamo București C
23.02.2020 Astra Giurgiu Sepsi Sfântu Gheorghe C
23.02.2020 Universitatea Craiova CFR 1907 Cluj C
24.02.2020 FC Botoșani CSM Politehnica Iaşi C


1. CFR 1907 Cluj 52
2. Universitatea Craiova 46
3. FC Botoșani 45
4. Fotbal Club FCSB 44
5. Gaz Metan Mediaş 43
6. Astra Giurgiu 42
7. FC Viitorul 40
8. Dinamo București 34
9. Sepsi Sfântu Gheorghe 33
10. FC Hermannstadt 25
11. Chindia Târgoviște 25
12. CSM Politehnica Iaşi 22
13. Academica Clinceni 22
14. FC Voluntari 20
Clasament 2019-2020

Play-off


Liga 1 Play-off
06.03.2020 Astra Giurgiu FC Botoșani C
08.03.2020 Fotbal Club FCSB Universitatea Craiova C
09.03.2020 Gaz Metan Mediaș CFR 1907 Cluj C


1. CFR 1907 Cluj 30
2. Fotbal Club FCSB 26
3. Universitatea Craiova 26
4. Astra Giurgiu 24
5. FC Botoșani 24
6. Gaz Metan Mediaș 23
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
07.03.2020 Academica Clinceni FC Viitorul C
07.03.2020 CSM Politehnica Iaşi Dinamo București C
08.03.2020 Chindia Târgoviște Sepsi Sfântu Gheorghe C
09.03.2020 FC Voluntari FC Hermannstadt C


1. FC Viitorul 24
2. Sepsi Sfântu Gheorghe 19
3. FC Hermannstadt 17
4. Dinamo București 17
5. CSM Politehnica Iaşi 15
6. Academica Clinceni 14
7. Chindia Târgoviște 14
8. FC Voluntari 12
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
13.03.2020 Dunărea Călărași Sportul Snagov C
13.03.2020 FC Argeș Pitești
-
Daco-Getica București ANULAT C
13.03.2020 AFK Csíkszereda
18:00
SSC Farul Constanţa   C
14.03.2020 Metaloglobus București
11:00
CS Mioveni   C
14.03.2020 Gloria Buzău
11:00
Pandurii Târgu-Jiu   C
14.03.2020 CSM Reșița
11:00
Concordia Chiajna   C
14.03.2020 UTA Arad
15:00
Universitatea Cluj   C
14.03.2020 ASU Poli Timişoara
15:00
Turris Oltul Turnu-Măgurele   C
15.03.2020 Petrolul Ploiești
11:00
Ripensia Timișoara   C
15.03.2020 Viitorul Târgu-Jiu
15:30
Rapid București   C


1. UTA Arad 50
2. CS Mioveni 39
3. Turris Oltul Turnu-Măgurele 39
4. FC Argeș Pitești 38
5. Petrolul Ploiești 38
6. Rapid București 37
7. Metaloglobus București 37
8. Dunărea Călărași 34
9. Gloria Buzău 33
10. SSC Farul Constanţa 33
11. Viitorul Târgu-Jiu 33
12. ASU Poli Timişoara 32
13. Ripensia Timișoara 28
14. Universitatea Cluj 26
15. CSM Reșița 24
16. Concordia Chiajna 24
17. AFK Csíkszereda 24
18. Sportul Snagov 9
19. Pandurii Târgu-Jiu 8
20. Daco-Getica București 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017