Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Echipa națională 09.09.2023 - 23:59

România - Israel 1-1: declaraţii

România - Israel 1-1: declaraţii
Reprezentativa României nu a fost în stare să lege 2-3 pase în terenul Israelului, însă ca şi la meciul precedent cu Elveţia, a avut mult noroc şi a câştigat un punct. Iată declaraţiile după confruntarea cu Israel, în care "tricolorii" au fost PENIBILI:

Edward Iordănescu: "Dacă eram întrebat înainte spuneam că nu sunt mulţumit cu remiza. Acum, trebuie să fiu realist şi spun 'Da', sunt mulţumit cu remiza. Trebuie să o acceptăm, e un punct pus la clasament. Rămânem neînvinşi după 5 meciuri şi pe loc calificabil în clasament. Le transmit suporterilor să creadă în noi până la capăt. Sunt sigur că şi ei înţeleg că nu ne este uşor. Suntem condamnaţi să ne chinuim, să luptăm. Dar eu sunt pregătit pentru orice, e datoria mea să strâng rândurile împreună cu echipa. Şi pe la cluburi unde am fost nu mi-a fost uşor, dar de principiu am scos-o la capăt. Aşa că o să o scoatem şi aici. Ne-am dorit astăzi să oferim mai mult publicului. Am avut un moment frumos care putea să fie fantastic, dar, din păcate, rămânem ancoraţi în realitate. Iar dacă destinul spune că trebuie să ne luptăm până la final şi nu ştim să ne facem viaţa mai uşoară, atunci vom duce lupta până la final. E un meci în care am dat ce am putut într-un moment pe care îl puteam face extraordinar pentru noi, dar asta este. Echipa a vrut, dar atât a putut. Eu sunt încrezător, mergem pas cu pas, chiar dacă îi facem mici, şi vom fi la Campionatul European. Nu pot să reproşez nimic la capitolul atitudine, însă mi-aş fi dorit mai multă încredere, mai multă personalitate în joc. Pentru că în prima repriză noi şi adversarii ne-am împărţit momentele, a fost una acceptabilă, însă repriza a doua nu am ştiut să o gestionăm aşa cum trebuie. Am schimbat ofensiv, dar, din păcate, nu a fost suficient pentru a avea iniţiativa, am suferit mult la circulaţia mingii. Mie nu-mi place să scot în evidenţă adversarii, dar dacă ne uităm la ei trebuie să acceptăm că sunt valoroşi şi azi au avut mai multe momente bune decât am avut noi. Criticile sunt de ani buni, multe sunt justificate, dar trebuie să le acceptăm, să trecem peste şi să mergem pe drumul care trebuie. Chiar dacă nu e uşor şi sunt obstacole. Naţionala poate să joace mai bine de atât, naţionala poate să-şi ridice nivelul. Acum trebuie să gestionăm foarte bine meciul de peste trei zile, pentru că va fi cel puţin la fel de greu cum a fost cel de azi. Dacă vom câştiga cu Kosovo probabil că vom gândi din nou pozitiv. Kosovo n-a ieşit niciodată din calculele calificării pentru că eu ştiu ce valoare are. Şanse sunt în continuare, suntem pe loc calificabil. Dacă facem comparaţie cu ceea ce s-a întâmplat în Liga Naţiunilor putem spune că jocul nu s-a îmbunătăţit prea tare, dar măcar rezultatele sunt altele".
 
Radu Drăguşin: "Am început meciul destul de bine, dar apoi ne-au făcut un presing foarte sus, nu am reuşit să ieşim din el. Am fost nevoiţi să jucăm mingea a doua. Luăm lucrurile bune şi pe cele mai puţin bune, le vom analiza... Cu Kosovo va fi un meci total diferit, trebuie să fiim foarte pregătiţi pentru ei. Va fi un meci mult mai de bătaie. Nu s-au complicat serios calculele, suntem pe locul 2, ne vom juca şansa până la final şi eu sunt încrezător că vom merge la Euro".
 
Răzvan Marin: "Ne-am dorit foarte mult, doar că, din păcate, nu am reușit să profităm de această oportunitate. Kosovo a făcut egal cu Elveția, deci, dacă am fi câștigat, am fi fost pe primul loc la egalitate cu Elveția. Cred că eram în proporție de 70% calificați. Vine meciul cu Kosovo și trebuie să câștigăm. Trebuie să luăm cele 3 puncte dacă vrem la EURO. Dacă nu, atunci să stăm acasă. Noi trebuie să ne facem jocul nostru, avem multe de îmbunătățit. Dacă jucăm la capacitate maximă, putem câștiga. Noi ne-am retras foarte mult cu Israel, nu am ținut de minge, nu ne-am creat ocazii. Poate ne-am dorit prea mult. De asta ne-am apucat de fotbal, să jucăm meciuri cu 50.000 de oameni în spate. Mie îmi place genul ăsta de meci. De asta m-am apucat de fotbal, aveam pielea ca de găină când cânta imnul. Dacă vrem la EURO, trebuie să învățăm să jucăm astfel de meciuri cu miză. La EURO vom da de astfel de echipe, poate chiar mai bune. Dacă vrem să mergem la EURO să ne facem de râs, mai bine stăm acasă să ne uităm la TV. Suntem pe locul 2, dar nu cred că mulțumește pe nimeni jocul. Mie nu îmi place, nu mă simt bine când avem astfel de meciuri. Putem mult mai mult. Poate dacă am fi câștigat cu 1-0 poate nu mai zicea nimeni nimic, conta doar rezultatul. Chiar avem un spirit de sacrificiu, ne dorim toți la EURO, tot grupul știe unde vrem să ne aflăm vara viitoare. Dar trebuie să facem mult mai mult. Și Elveția pierde puncte. Noi, dacă suntem la capacitate maximă, vom câștiga meciurile pe care le vrem de câștigat. Acesta era un meci cu o presiune mare, care trebuia câștigat. Eu nu cred că pierdem cu Kosovo, sperăm ca suporterii să fie din nou alături de noi".
 
Nicolae Stanciu: "1-0 era un rezultat fragil, cred eu că retrăgându-ne involuntar ei şi-au creat mai multe şanse. Cred că un 1-1 ar trebui să ne mulţumească în final, pentru că e un rezultat echitabil, aş putea spune. Cred că involuntar ne-am retras, aşa ne-a dus şi jocul, au început ei să vină mai mult spre poarta noastră, pentru că nu mai aveau nimic de pierdut. Din păcate am luat acel gol şi acum trebuie să ne gândim la meciul cu Kosovo, care este peste trei zile, pentru că a devenit cel mai important meci al campaniei. Este obligatoriu să luăm cele 3 puncte, dacă nu, putem să cădem de pe locul de calificare. Trebuie să ne refacem foarte bine după acest meci. Am consumat mult, am alergat foarte mult, ne doream foarte mult să câştigăm. Trebuie acum să ne refacem foarte bine până la meciul cu Kosovo. Aş vrea să le mulţumesc din inimă suporterilor români, pentru că au fost extraordinari astăzi. Şi faptul că au umplut stadionul şi au venit pentru noi... Ne cerem scuze că nu am putut să câştigăm astăzi şi ne dorim să vină şi marţi în număr la fel de mare, să ne susţină, pentru că avem nevoie de ei şi împreună cu ei putem să ne îndeplinim obiectivul".
 
Denis Alibec: "Cred că am făcut un meci prost. După ce am marcat ne-am retras un pic şi au controlat jocul, după 1-0. Chiar dacă puteam să câştigăm, s-a întâmplat să luăm gol şi nu am reacţionat cum ar fi trebuit. Pentru noi era foarte importantă această victorie, dar nu avem ce face, trebuie să mergem mai departe să câştigăm cu Kosovo şi apoi să câştigăm cu Andorra şi Belarus. Cred că ne-am retras prea repede, au pus ei presiunea pe noi poate... Dacă nu luam golul ăla aşa repede reuşeam să câştigăm marcând şi golul doi. Cu siguranţă va fi un final foarte strâns de grupă. E important este să câştigăm cât mai multe meciuri şi să rămânem pe primele două locuri. Cu Kosovo sper să joc mult mai bine decât am făcut-o în această seară şi să îmi ajut mult mai bine echipa decât am făcut-o în această seară".
 
Viorel Moldovan (fost internaţional): "Am arătat încă o dată că suntem incapabili să jucăm fotbal. Nu știu ce se întâmplă. Să fii dominat acasă și să vezi această diferență de tactică și tehnică în favoarea Israelului... Mai ales când ești susținut de 50.000 de fani. Mi-am dat seama că suntem modești. Când văd atâta neputință, îmi vine să înnebunesc! Mi-aș dori să se desființeze fotbalul când văd naționala. Israelul vine și te calcă efectiv în picioare la tine acasă. Ne-au omorât! Ne-au distrus în repriza a doua! Trebuie să vorbesc la superlativ despre naționala Israelului. Puteam să câștigăm și să revenim la același discurs, cu rezultatul, cu clasamentul, cu grupul. Dar fotbalul? Unde e fotbalul?! Unde sunt mijlocașii? Unde e personalitatea? Propagandă multă, mult bla, bla, bla în această săptămână. Ne mințim! Lumea vine la stadion datorită acestei propagande mincinoase. Nu vreau să mergem la Euro! Nu merităm! Ne păcălim, ne merităm soarta!".
 
Florin Răducioiu (fost internaţional): "Sunt foarte dezamăgit, am fost dominați la aproape toate capitolele. Am văzut teamă la jucătorii noștri, asta m-a dezamăgit foarte mult. N-am putut să jucăm. Am fost dominați clar, singura notă pozitivă e rezultatul. Per total sunt foarte dezamăgit, naționala ne-a oferit puține lucruri la nivel de joc. Suntem foarte modești, nu legăm 4 pase, habar nu avem de fotbal! Nu am existat pe teren în repriza a doua!".
 
Alon Hazan: "Atunci când joci împotriva României ai două probleme în faţă, cum opreşti adversarul şi cum faci să marchezi. Nu am absolut nimic de reproşat jucătorilor mei, dar nu, nu sunt mulţumit cu acest rezultat. Pentru că am văzut ce s-a întâmplat pe teren şi nu pot fi fericit cu acest rezultat. Dar acum nu mai contează, trebuie să ne concentrăm pe partida de marţi cu Belarus. Aşa că sunt mulţumit de joc şi aştept trei puncte în partida cu Belarus. Oscar Gloukh a dat dovadă de responsabilitate şi maturitate în joc. Evident că mi-aş fi dorit ca la acea ocazie să mut bara porţii puţin pentru ca mingea să intre în poartă, dar asta a fost. Dorinţa mea este ca jucătorii să continue să joace la fel ca astăzi. Asta e foarte important, pentru că am în echipă mulţi tineri şi ei au nevoie de încredere, de rezultate. Înainte de începerea partidelor din grupă toţi ştiam că Elveţia se va califica de pe primul loc, iar Israel, România şi Kosovo se vor lupta pentru locul 2. Dar acum vedem că lucrurile nu sunt aşa de simple şi uşoare pentru Elveţia. Aşa că toată lumea trebuie să o ia pas cu pas în această grupă. Trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, iar la final vedem cum va arăta clasamentul. Din punctul meu de vedere Kosovo are o echipă foarte bună care poate câştiga cu România, la fel şi cu Elveţia şi Israel. Grupa aceasta este în continuare deschisă, Kosovo are şansele ei, chiar dacă nu a început bine campania".

Clasament Grupa I
  Echipa P J C E I GM GP +/-
1 Elveția 11 5 3 2 0 14 5 9
2 România 9 5 2 3 0 7 4 3
3 Israel 8 5 2 2 1 6 7 -1
4 Kosovo 4 5 0 4 1 5 6 -1
5 Belarus 4 5 1 1 3 4 10 -6
6 Andorra 2 5 0 2 3 3 7 -4


Taguri: preliminariile Campionatului European 2024    România    Israel    Denis Alibec    Oscar Gloukh    Horaţiu Moldovan    Edward Iordănescu    Alon Hazan    Radu Drăguşin    Răzvan Marin    Nicolae Stanciu    Denis Alibec    Viorel Moldovan    Florin Răducioiu   

» Echipa nationala a Romaniei - Istorie si statistica
Comenteaza

Ultimele stiri - Echipa națională

România - Kosovo 2-0: declaraţii

România a câştigat, cu scorul de 2-0, meciul cu Kosovo, de pe Arena Naţională, din grupa I de calificare la EURO 2024, după ce Nicolae Stanciu a marcat în minutul...

Preliminariile EURO 2024 - Grupa I: România - Kosovo 2-0

Reprezentativa României a învins dramatic selecţionata Kosovo, cu scorul de 2-0 (0-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024....

10 septembrie 2003: Danemarca - România 2-2

Pe 10 septembrie 2003, România pierdea dramatic calificarea la EURO 2004, ȋntr-un meci decisiv desfăşurat la Copenhaga. Ȋntr-o partidă ȋn care avea nevoie doar de victorie, echipa...

Preliminariile EURO 2024 - Grupa I: România - Israel 1-1

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat sâmbătă seara cu reprezentativa Israelului, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa I a preliminariilor...

8 septembrie 1993: Insulele Feroe - România 0-4

La ȋnceputul lui septembrie 1993, echipa naţională a României revenea ȋn cursa calificării pentru World Cup 1994. După catastrofala ȋnfrângere de la Košice,...

19 august 1998, Piţurcă debutează ca antrenor al echipei naţionale

Pe 19 august 1998, ȋn urmă cu 25 de ani, avea loc debutul lui Victor Piţurcă ȋn postura de antrenor al echipei naţionale. Era prima partidă după Campionatul Mondial din Franţa, şi prima...

40 de ani de la debutul lui Hagi ȋn echipa naţională

Ȋn urmă cu 40 de ani, pe 10 august 1983, avea loc debutul la echipa naţională a României a lui Gheorghe Hagi, ȋntr-un amical disputat la Oslo, contra Norvegiei.  ...

Elveţia - România 2-2: declaraţii

Reprezentativa României a remizat la Lucerna cu Elveţia, scor 2-2, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024, meci în care gazdele au condus cu 2-0, au dominat categoric meciul...

Preliminariile EURO 2024 - Grupa I: Elveţia - România 2-2

România a fost dominată categoric de Elveţia în meciul disputat luni seara, pe "Swissporarena" din Lucerna, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024, însă a reuşit la final să...

Kosovo - România 0-0: declaraţii

► Edward Iordănescu: "Este un punct câştigat, un punct muncit şi obţinut cu mult sacrificiu şi mult caracter. Toţi băieţii s-au angrenat 100% şi au reuşit...

Preliminariile EURO 2024 - Grupa I: Kosovo - România 0-0

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, vineri seară, în deplasare la Priština, scor 0-0, cu selecţionata din Kosovo, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024....Top News

-Liga 1 - Etapa 5: FC Hermannstadt - Fotbal Club FCSB 2-2

-Noul sezon din Liga Campionilor începe pe 19 septembrie

-Liga 1 - Etapa 9: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 9: CFR Cluj - Petrolul Ploieşti 1-0

-Liga 1 - Etapa 9: Politehnica Iaşi - FC Botoşani 1-1

-Liga 1 - Etapa 9: Farul Constanţa - Fotbal Club FCSB 0-1

-Liga 1 - Etapa 9: Oţelul Galaţi - Rapid București 0-0
Care este cel mai mare jucător român al tuturor timpurilor?
Gheorghe HAGI
Nicolae DOBRIN
Adrian MUTU
Ilie BALACI
Gheorghe POPESCU
Cristian CHIVU
Iuliu BODOLA
Ladislau BÖLÖNI
Ștefan DOBAY
Mircea LUCESCU
Cornel DINU
Adrian ILIE
Dan PETRESCU
Florin RĂDUCIOIU
Florea DUMITRACHE
Dorinel MUNTEANU
Iuliu BARÁTKY
Marius LĂCATUȘ
Ion DUMITRU
Dudu GEORGESCU
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


2023-2024


Liga 1 2023-2024
15.09.2023
Cronica
FC UTA Arad Universitatea Cluj C
15.09.2023
Cronica
Dinamo București FC Universitatea Craiova C
16.09.2023
Cronica
CS Universitatea Craiova Sepsi Sfântu Gheorghe C
17.09.2023
Cronica
FC Hermannstadt FC Voluntari C
17.09.2023
Cronica
Oțelul Galați Rapid București C
17.09.2023
Cronica
Farul Constanța Fotbal Club FCSB C
18.09.2023
Cronica
FC Politehnica Iaşi FC Botoșani C
18.09.2023
Cronica
CFR 1907 Cluj Petrolul Ploiești C


1. Fotbal Club FCSB 22
2. CFR 1907 Cluj 19
3. CS Universitatea Craiova 17
4. Rapid București 15
5. FC Hermannstadt 13
6. Petrolul Ploiești 13
7. Sepsi Sfântu Gheorghe 12
8. FC Universitatea Craiova 12
9. Universitatea Cluj 10
10. FC Voluntari 10
11. Farul Constanța 9
12. Oțelul Galați 8
13. Dinamo București 8
14. FC Politehnica Iaşi 7
15. FC UTA Arad 7
16. FC Botoșani 5
Clasament 2023-2024

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017