1 Cupa României - pagina 11

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Cupa României 18.09.2013 - 16:08
Programul 16-imilor de finala ale Cupei Romaniei Programul complet al 16-imilor de finală ale Cupei României, anunțat de site-ului oficial al FRF, este următorul: Marți, FC Vaslui - CSM Reșița, ora 16:00 - Stadionul Municipal, Chindia Târgoviște - Săgeata Năvodari, ora 16:00 - Stadionul Eugen Popescu, Corona Brașov - SC Bacău, ora 16:00 - Stadionul Carpați.



Cupa României 17.09.2013 - 10:37
Zotta: Va fi un duel echilibrat intre FC Brasov si CFR Cluj, in Cupa Romaniei Directorul general al clubului de fotbal FC Brașov, Constantin Zotta, a declarat că duelul cu CFR Cluj, din șaisprezecimile de finală ale Cupei României-Timișoreana, va fi unul echilibrat. "Va fi un duel echilibrat, între două echipe importante ale campionatului nostru", a declarat Zotta.


Cupa României 17.09.2013 - 10:33
Cupa Romaniei - Danut Perja: Nu am avut noroc la tragerea la sorti Dănuț Perjă, team-managerul clubului de fotbal Rapid București, a declarat luni că formația sa nu a avut noroc la tragerea la sorți a meciurilor din șaisprezecimile de finală ale Cupei Românei, fază a competiției în care gruparea alb-vișinie va juca pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra-Neamț.



Cupa României 16.09.2013 - 20:42
Tehnicianul formației Petrolul Ploiești, Cosmin Contra, a declarat, luni, că echipa sa va avea cea mai dificilă adversară în 16-imile de finală ale Cupei României, dintre grupările ce s-au aflat în prima urnă la tragerea la sorți. "Am dat peste cel mai dificil adversar", a spus Cosmin Contra.


Cupa României 16.09.2013 - 16:55
Petrolul Ploiesti va juca cu FC Universitatea Craiova, in 16-imile Cupei Romaniei Formația Petrolul Ploiești, deținătoarea Cupei României, va întâlni în 16-imile de finală ale ediției 2013-2014 echipa de ligă secundă FC Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu, s-a stabilit în urma tragerii la sorți ce a avut loc, luni, la Casa Fotbalului.


Cupa României 12.09.2013 - 12:03
Ripensia Timisoara, calificata in saisprezecimile Cupei Romaniei, dupa o victorie clara cu UTA Ripensia Timișoar s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins la scor de forfait, 3-0, formația de ligă secundă UTA Arad, pe stadionul "Electrica" din Timișoara. Ripensia devine prima echipă venită din liga a 5-a care se califica în șaisprezecimi.


Cupa României 28.08.2013 - 10:10
Cupa Romaniei: Rezultatele inregistrate marti in faza a IV-a Marți, s-au jucat mneciurile contând pentru faza a IV-a a Cupei României la fotbal. Echipele care au reușit să se se califice vor juca în faza a V-a a competiției, ale cărei meciuri sunt programate să aibă loc marți/miercuri, 10/11 septembrie 2013, de la ora 16.30. Tragerea la sorți va avea loc în zilele următoare.


Cupa României 28.08.2013 - 10:05
Ambele echipe ale Craiovei au castigat in Cupa Romaniei Atât CS Universitatea Craiova cât și FC Universitatea Craiova au reușit să acceadă marți seară în faza a V-a a Cupei României. Formația CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 6-1 în fața echipei Pandurii II Târgu Jiu, într-un joc disputat pe stadionul "Municipal - Tudor Vladimirescu".


Cupa României 10.07.2013 - 23:06
Supercupa Romaniei: Steaua - Petrolul Ploiesti 3-0 Steaua București a câștigat Supercupa României la fotbal, după ce a învins pe Petrolul Ploiești cu scorul de 3-0 (3-0), miercuri seara, pe Arena Națională din București. Steaua a cucerit a șasea sa Supercupă, grație golurilor marcate Stefan Nikolic (21), Lukasz Szukala (32) și Mihai Pintilii (42).


Cupa României 02.06.2013 - 15:30
Bokila, jucatorul finalei Cupei Romaniei Fotbalistul echipei Petrolul Ploiești, Jeremy Bokila, a fost desemnat jucătorul finalei Cupei României, câștigată de formația sa, scor 1-0, în fața grupării CFR Cluj. Bokila a marcat, în minutul 8, unicul gol al meciului, după ce a profitat de o greșeală din apărarea echipei clujene și a înscris cu un șut la colțul lung.


Cupa României 02.06.2013 - 10:41
Jucatorii Petrolului au primit medaliile si Cupa Romaniei de la Anghel Iordanescu si Mircea Dridea Jucătorii echipei Petrolul Ploiești au fost premiați, pe Arena Națională, ei primind medaliile de câștigători ai Cupei României de la Anghel Iordănescu și trofeul de la Mircea Dridea. La finalul meciului, jucătorii ploieșteni s-au îmbrăcat în tricouri albastre pe care era imprimată Cupa României.


Cupa României 02.06.2013 - 10:31
Jeremy Bokila: A fost dificil meciul cu CFR, dar am luptat ca lupii Fotbalistul Jeremy Bokila a declarat, după finala Cupei României, scor 1-0, cu echipa CFR Cluj, că este foarte fericit la Petrolul Ploiești, unde lumea îl iubește, afirmând ca banii nu contează pentru el. "Acum am două săptămâni de concediu, apoi voi vedea ce se întâmplă", a declarat Bokila.


Cupa României 02.06.2013 - 10:26
Eugen Trica: Felicit Petrolul pentru castigarea Cupei Tehnicianul Eugen Trică a declarat că înfrângerea suferită de CFR Cluj în finala Cupei României cu Petrolul Ploiești, scor 0-1, va face echipa clujeană mai puternică pentru viitor. "Felicit Petrolul pentru câștigarea Cupei și pe băieții mei că au jucat foarte bine. Am dominat cap-coadă", a declarat Trică.


Cupa României 02.06.2013 - 10:18
Cristi Vald: Cred ca am avut un an senzational Directorul sportiv al Petrolului Ploiești, Cristi Vlad, a declarat, într-o conferință de presă la Arena Națională, că victoria din Cupa României, scor 1-0, cu CFR Cluj, reprezintă un vis împlinit. "Trăiesc clipe mari, visam la asta de când jucam pe coclaurile Ligii 3. Ne-am realizat un vis", a declarat Cristi Vlad.


Cupa României 01.06.2013 - 23:14
Cupa Romaniei: Petrolul Ploiesti - CFR Cluj 1-0 Petrolul Ploiești a câștigat Cupa României pentru a treia oară în istorie, după ce a învins cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CFR Cluj, în finala competiției. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bokila, în minutul 8, când a profitat de o greșeală din apărarea echipei clujene și a înscris cu un șut la colțul lung.


Cupa României 01.06.2013 - 12:15
Peste 260 de politisti bucuresteni vor asigura ordinea publica pentru finala Cupei Romaniei Peste 260 de polițiști bucureșteni vor acționa sâmbătă pentru menținerea ordinii publice și a siguranței rutiere cu ocazia desfășurării pe Arena Națională din Capitală a finalei Cupei României la fotbal, dintre Petrolul Ploiești și CFR 1907 Cluj. Acțiunea Poliției Capitalei vizează menținerea unui climat optim...


Cupa României 01.06.2013 - 11:33
Cosmin Contra: Este o finala pe care o asteptam de 18 ani Antrenorul echipei Petrolul Ploiești, Cosmin Contra a declarat, într-o conferință de presă, că adversarul din finala Cupei României, CFR Cluj, este o formație experimentată, ce a fost creată să evolueze în Liga Campionilor. "Este o finală pe care o așteptam de 18 ani", a spus Contra.


Cupa României 01.06.2013 - 11:26
Eugen Trica: Am venit la Bucuresti sa castigam Cupa Antrenorul echipei CFR Cluj, Eugen Trică, a declarat, într-o conferință de presă, că partida cu Petrolul Ploiești, contând pentru finala Cupei României, este foarte importantă pentru gruparea ardeleană, deoarece reprezintă ultima șansa de calificare în Europa League.


Cupa României 24.05.2013 - 14:05
Cosmin Contra: CFR Cluj este favorita in finala Cupei Romaniei Antrenorul Cosmin Contra consideră că adversara CFR Cluj pornește cu prima șansă în finala Cupei României, întrucât jucătorii săi nu sunt obișnuiți cu meciurile cu o miză importantă. "Am văzut meciul de la Giurgiu, unde clujenii au arătat că sunt o echipă matură din toate punctele de vedere", a spus Contra.


Cupa României 23.05.2013 - 09:41
Daniel Isaila: Jucatorii au muncit, au vrut, dar nu am avut nici sansa Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Daniel Isăilă, a declarat, după eliminarea din semifinalele Cupei României, că formației sale i-a lipsit șansa și a precizat că portarul clujenilor, Mario Felgueiras, a fost în mare formă. "Trebuie să avem tăria să trecem peste acest eșec și să ne felicităm adversarul".


Cupa României 23.05.2013 - 09:29
Eugen Trica: Ii felicit pe baieti care au jucat admirabil Antrenorul echipei CFR Cluj, Eugen Trică, a declarat, miercuri, seară, după calificarea în finala Cupei României, că în victoria cu Astra Giurgiu, scor 2-0, formația sa a făcut cea mai bună partidă de la venirea sa. "Sunt bucuros pentru calificarea în finală", a spus Eugen Trică.


Cupa României 22.05.2013 - 23:56
Cupa Romaniei: Astra Giurgiu - CFR Cluj 0-2 CFR Cluj s-a calificat în finala Cupei României, în urma victoriei, cu scorul general de 2-0, în fața formației Astra Giurgiu, în semifinalele competiției. CFR Cluj s-a impus în manșa secundă cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Hora (20) și Valente (90). ÃŽn tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.


Cupa României 22.05.2013 - 09:44
Cosmin Contra: Este o calificare meritata Antrenorul formației Petrolul Ploiești, Cosmin Contra, a declarat că este fericit pentru calificarea în finala Cupei României, dar a subliniat că este supărat pentru că nu a reușit să-și motiveze jucătorii. "De ce mi-a fost frică nu am scăpat. Băieții au intrat relaxați, a fost greșeala mea", a declarat Cosmin Contra.


Cupa României 21.05.2013 - 23:45
Cupa Romaniei: Petrolul - Otelul 1-2 Formația Petrolul Ploiești s-a calificat în finala Cupei României pentru prima oară după 18 ani, în urma victoriei, cu scorul general de 4-2, în fața echipei Oțelul Galați, în semifinalele competiției. Petrolul a pierdut, marți, pe teren propriu, scor 1-2, cu Oțelul, golurile fiind semnate de Bokila (56), respectiv...


Cupa României 10.05.2013 - 15:42
Programul semifinalelor si finalei Cupei Romaniei Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat programul meciurilor contând pentru manșa secundă a semifinalelor Cupei României și cel al finalei competiției. Astfel, partida dintre Petrolul Ploiești și Oțelul Galați se va disputa în 21 mai, cu începere de la ora 20:30, iar meciul Astra Giurgiu - CFR Cluj va avea loc în 22 mai.


Cupa României 19.04.2013 - 12:36
Cosmin Contra: In proportie de peste 90 la suta suntem calificati in finala Antrenorul echipei Petrolul Ploiești, Cosmin Contra, a declarat,după victoria din meciul cu Oțelul Galați, scor 3-0, că formația sa este calificată în finala Cupei României în proporție de 90 la sută. "Misiunea mea este acum să-mi țin jucătorii cu picioarele pe pământ", a spus Cosmin Contra.


Cupa României 19.04.2013 - 12:28
Petre Grigoras: Sansele de a ne califica in finala sunt minime Antrenorul echipei Oțelul Galați, Petre Grigoraș, a declarat, după înfrângerea din meciul cu Petrolul Ploiești, scor 0-3, că șansele formației sale de a se califica în finala Cupei României sunt minime. "Am pierdut la o diferență clară, iar șansele de a ne califica în finală sunt minime", a spus Grigoraș.


Cupa României 18.04.2013 - 22:30
Cupa Romaniei:OÅ£elul GalaÅ£i - Petrolul PloieÅŸti 0-3 Petrolul Ploiești a învins în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), formația Oțelul Galați, în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Golurile învingătorilor au fost marcate de Geraldo Alves (3), Vlad Morar (60) și Jeremy Bokila (71). La partida de la Galați au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.


Cupa României 17.04.2013 - 17:43
Petre Grigoras: Petrolul e cea mai valoroasa echipa ramasa in Cupa Romaniei Antrenorul formației Oțelul Galați, Petre Grigoraș, a declarat că Petrolul Ploiești, adversarul din semifinalele Cupei României, reprezintă cea mai puternică echipă dintre cele patru rămase în competiție. "Petrolul este momentan cea mai valoroasă echipă dintre cele patru rămase în Cupa României", a spus Grigoraș.


Cupa României 17.04.2013 - 13:20
Cosmin Contra: Ma astept ca jucatorii Otelului sa fie agresivi Antrenorul formației Petrolul Ploiești, Cosmin Contra, a declarat, miercuri, că jucătorii echipei Oțelul Galați vor juca la limita regulamentului în prima manșă a semifinalelor Cupei României, dar speră ca partida să nu fie influențată de probleme de arbitraj. "Șansele sunt egale", a spus Contra.


Cupa României 17.04.2013 - 11:52
Eugen Trica: Important e ca n-am primit gol acasa, calificarea se joaca Eugen Trică a debutat pe banca tehnică a CFR-ului cu o remiză albă, 0-0 în compania celor de la Astra. Noul tehnician din Gruia și-a felicitat jucătorii pentru prestația din această seară și apreciază că șansele de calificare în finală au rămas intacte. Tehnicianul "vișiniilor" este mulțumit de remiza albă cu Astra.


Cupa României 17.04.2013 - 11:44
Daniel Isaila: Sansele la calificare sunt egale Antrenorul Daniel Isăilă este conștient de faptul că echipa sa nu este favorită la accederea în finala Cupei României, chiar dacă a reușit să obțină un rezultat de egalitate pe terenul CFR-ului. "Eu zic că, după aspectul jocului, rezultatul este unul echitabil, chiar dacă noi am controlat jocul în repriza secundă".


Cupa României 16.04.2013 - 23:00
Cupa Romaniei: CFR Cluj - Astra Giurgiu 0-0 CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susținut pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în prima manșă a semifinalelor Cupei României, în care clujenii au evoluat din minutul 30 cu un jucător mai puțin. Ricardo Cadu a revenit pe teren la CFR după șase etape de suspendare.


Cupa României 10.12.2012 - 15:50
Semifinalele Cupei Romaniei se vor disputa la 17 aprilie si 22 mai 2013 Președintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, că membrii Comitetului Executiv al FRF au aprobat ca ambele manșe ale semifinalelor Cupei României să se dispute în 2013, la solicitarea cluburilor Oțelul Galați și CFR 1907 Cluj. Manșa întâi a semifinalelor ar fi trebuit să se joace în această săptămână.


Cupa României 05.12.2012 - 16:43
Meciurile tur din semifinalele Cupei Romaniei vor avea loc la 12 si 13 decembrie Meciurile tur din semifinalele Cupei României vor avea loc la 12 și 13 decembrie, de la ora 20:30, a anunțat, miercuri, site-ul oficial al FRF. Miercuri, 12 decembrie, se va disputa partida Oțelul Galați - Petrolul Ploiești, iar joi, 13 decembrie, a fost programată întâlnirea CFR Cluj - Astra Giurgiu.


Cupa României 30.11.2012 - 14:13
Otelul cere mutarea in primavara a turului semifinalelor Cupei Romaniei si a etapei a 20-a a Ligii 1 Clubul de fotbal Oțelul Galați a solicitat Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal reprogramarea manșei întâi a semifinalelor Cupei României, respectiv a etapei a 20-a a Ligii 1, pentru primăvara anului viitor, informează site-ul oficial al grupării moldovene.


Cupa României 30.11.2012 - 11:03
Dinu Gheorghe in conflict cu suporterii rapidisti, la finalul meciului Rapid - Astra Președintele executiv al clubului Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, a fost scuipat și înjurat de doi suporteri rapidiști, joi seară, la finalul meciului câștigat de echipa sa, cu scorul de 3-2, în fața formației Rapid, în sferturile de finală ale Cupei României. Cei doi fani de la tribuna 0 a stadionului echipei Rapid l-au scuipat.


Cupa României 30.11.2012 - 10:59
Valentin Sinescu: Am avut ocazii imense la 2-0 si puteam inchide jocul Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Valentin Sinescu, a declarat, după victoria din meciul cu Rapid, scor 3-2, din sferturile de finală ale Cupei României, că având în vedere derularea jocului ar fi fost nedrept ca formația sa să piardă. "Din derularea evenimentelor de pe teren azi ar fi fost nedrept să pierdem", a spus Sinescu.


Cupa României 30.11.2012 - 10:51
Marian Rada: Sunt dezamagit de rezultat, pentru ca am iesit din Cupa Tehnicianul formației Rapid, Marian Rada, a declarat, după înfrângerea din meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-3, că este dezamăgit de acest rezultat, însă i-a felicitat pe fanii giuleșteni, precizând că aceștia i-au amintit de suporterii rapidiști din urmă cu mai mulți ani, care ajutau echipa la greu.


Cupa României 29.11.2012 - 23:21
Cupa Romaniei 1/4: Rapid - Astra Giurgiu 2-3 Astra Giurgiu s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-0), echipa Rapid, în sferturile de finală ale competiției. Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu (4), Fatai (49) și Mureșan (111). Pentru Rapid au înscris Oros (65 și Bărboianu (74 autogol).


Cupa României 29.11.2012 - 11:03
Paulo Sergio: Nu suntem favoriti la castigarea trofeului Antrenorul echipei CFR Cluj, Paulo Sergio, a declarat, după calificarea în semifinalele Cupei României, că formația sa nu a devenit favorită la câștigarea trofeului. "Am pregătit meciul pentru a câștiga în 90 de minute, dar Dinamo a jucat foarte bine și ne-a stricat planurile", a afirmat Paulo Sergio.


Cupa României 29.11.2012 - 10:58
Dorinel Munteanu: Sunt dezamagit ca am fost eliminati Antrenorul echipei Dinamo București, Dorinel Munteanu, a declarat, după eliminarea din sferturile de finală ale Cupei României, că este dezamăgit de prestația arbitrului Sebastian Colțescu, despre care a spus că "nu a văzut decât culoarea vișinie". "Am jucat 90 de minute cu un om mai puțin", a spus Munteanu.


Cupa României 28.11.2012 - 23:27
Cupa Romaniei 1/4: CFR Cluj - Dinamo 2-1 CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1 după prelungiri, formația Dinamo, în sferturile de finală ale competiției. Golurile campioanei României au fost marcate de Bastos (66) și Mureșan (101), în timp ce pentru oaspeți a înscris Alexe, în minutul 62.


Cupa României 28.11.2012 - 22:16
Cupa Romaniei 1/4: Ceahlaul - Otelul 0-2 Oțelul Galați s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins în deplasare, cu scorul de 2-0, formația Ceahlăul Piatra-Neamț, în sferturile de finală ale competiției, într-un meci care a fost întrerupt aproximativ o oră din cauza ceții. Golurile au fost marcate de Iorga (11) și Băjenaru (65).


Cupa României 27.11.2012 - 23:19
Cupa Romaniei: Petrolul - Concordia 2-1 Petrolul Ploiești s-a calificat în semifinale Cupei României, după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Concordia Chiajna, în sferturile de finală ale competiției. Golurile au fost marcate de Bokila (44 și 54) pentru ploieșteni, respectiv Purece pentru Concordia, în minutul 82, din penalty.


Cupa României 27.11.2012 - 13:54
Dorinel Munteanu: CFR Cluj e o echipa puternica, imprevizibila Antrenorul dinamovist Dorinel Munteanu a declarat, marți, că presiunea rezultatului se va resimți atât în rândul jucătorilor săi cât și în jocul adversarului de miercuri, din sferturile de finală ale Cupei României, CFR Cluj, și că a pregătit echipa inclusiv pentru loviturile de departajare.


Cupa României 25.11.2012 - 14:42
CFR Cluj a cerut arbitri straini la meciul cu Dinamo, din Cupa Romaniei Finanțatorul campioanei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat sâmbătă seara, după victoria cu Universitatea Cluj (2-1), că a cerut arbitri străini pentru meciul cu Dinamo București, din sferturile Cupei României. "Vrem arbitri străini în meciul cu Dinamo București. Am făcut o cerere în acest sens", a spus Paszkany.


Cupa României 14.11.2012 - 11:55
Programul meciurilor din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei Programul partidelor din sferturile de finală ale Cupei României, ediția 2012-2013, anunțat de Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial este următorul: Marți 27 noiembrie, Petrolul Ploiești - Concordia Chiajna, ora 20:30, stadion "Ilie Oană" (Ploiești), Miercuri 28 noiembrie, Ceahlăul Piatra-Neamț - Oțelul Galați...


Cupa României 06.11.2012 - 17:43
CFR Cluj - Dinamo, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei Dinamo, deținătoarea trofeului, va întâlni campioana României, CFR Cluj, în sferturile ale Cupei României, conform tragerii la sorți de la Casa Fotbalului. Partidele din sferturile de finală se desfășoară în sistem eliminatoriu într-o singură manșă , pe terenul clubului care va fi extras primul la tragerea la sorți


Cupa României 01.11.2012 - 23:40
Cupa Romaniei 1/8: Pandurii - Dinamo 1-2 Dinamo, deținătoarea trofeului, s-a calificat în sferturile Cupei României, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 2-1, formația Pandurii Târgu Jiu, în optimile competiției. Golurile învingătorilor au fost marcate de Alexe (37) și Mamele (90+1), în timp ce pentru gazde a înscris Lemnaru, în minutul 73.



Top News

-Semifinalistele Champions League se decid pe 16 și 17 aprilie: Ponturi pariuri pentru cele 4 partide

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Rapid București - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: CFR Cluj - Fotbal Club FCSB 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Dinamo București - Politehnica Iași 1-0

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC Botoșani - FCU 1948 Craiova 4-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti 1-2




S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
12.04.2024
Cronica
Universitatea Craiova Farul Constanța C
14.04.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj Fotbal Club FCSB C
15.04.2024
Cronica
Rapid București Sepsi Sfântu Gheorghe C


1. Fotbal Club FCSB 12
2. Farul Constanța 7
3. Universitatea Craiova 6
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 0
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.04.2024
Cronica
FC UTA Arad FC Hermannstadt C
13.04.2024
Cronica
FC Voluntari Oțelul Galați C
13.04.2024
Cronica
Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
14.04.2024
Cronica
FC Botoșani FCU 1948 Craiova C
14.04.2024
Cronica
Dinamo București Politehnica Iași C


1. Oțelul Galați 10
2. FC Voluntari 7
3. FC Hermannstadt 7
4. FC UTA Arad 7
5. Petrolul Ploiești 7
6. FC Botoșani 6
7. Universitatea Cluj 5
8. Dinamo București 4
9. Politehnica Iași 1
10. FCU 1948 Craiova 1
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017