1 Cupa României - pagina 4

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Cupa României 26.10.2016 - 15:02
ASA Targu-Mures s-a calificat in optimile Cupei Romaniei ASA Târgu-Mureș s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a surclasat formația de ligă secundă Unirea Tărlungeni cu scorul de 5-0 (2-0), într-un meci disputat la Ștefănești (Ilfov). Ciprian Rus a reușit un hat-trick (9, 47, 65), celelalte goluri ale mureșenilor...



Cupa României 26.10.2016 - 11:54
Cupa Romaniei abordata cu rezervele Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, va trimite în teren în meciul din 16-imile Cupei României pe care gruparea locală îl va susţine la Afumaţi, cu echipa din localitate, mâine, de la ora 14:30, o echipă în componenţa căreia se vor afla mulţi jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon, urmând...


Cupa României 25.10.2016 - 23:55
Cupa Romaniei: CS Universitatea Craiova, calificata dupa prelungiri in optimi CS Universitatea Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, marți seara, la Brașov, după ce a învins greu formația de ligă secundă Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), la finalul prelungirilor, în șaisprezecimile de finală ale competiției.



Cupa României 25.10.2016 - 20:08
Pandurii s-a calificat in optimile Cupei Romaniei | 3-0 cu ASU Politehnica la Timisoara Pandurii Târgu-Jiu s-a calificat, marți seara, în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins formația de ligă secundă ASU Politehnica Timișoara, cu scorul de 3-0 (1-0), pe stadionul stadion "Dan Păltinișanu" din Timișoara, în șaisprezecimile de finală ale competiției.


Cupa României 25.10.2016 - 17:03
Ioan Andone: Meciul cu Dinamo II este o anomalie Antrenorul echipei de fotbal Dinamo București, Ioan Andone, a declarat marți, într-o conferință de presă, că partida cu formația a doua a clubului din șaisprezecimile de finală ale Cupei României este "o anomalie" și a precizat că nu își dorește decât să fie un antrenament bun și să nu aibă jucători accidentați.


Cupa României 25.10.2016 - 16:21
Cupa Romaniei - 16-imi: CSM Ramnicu-Valcea - CFR Cluj Echipa CFR Cluj, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia CSM Râmnicu-Vâlcea, din Liga 2, în 16-imile competiţiei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Billel Omrani, în minutul 11.


Cupa României 18.10.2016 - 17:19
Programul saisprezecimilor de finala ale Cupei Romaniei a fost definitivat Departamentul Competiții al Federației Române de Fotbal a anunțat programul oficial de disputare a partidelor care vor conta pentru șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Partidele se vor disputa pe parcursul a trei zile, 25, 26 și 27 octombrie. Primul meci va fi cel dintre CSM Râmnicu-Vâlcea și CFR Cluj, pe 25 octombrie, de la ora 14:30. Ultima partidă...


Cupa României 14.10.2016 - 13:23
Meciul Foresta - Steaua se va juca la Suceava După o oră de discuţii, consilierii locali suceveni au aprobat vineri, în şedinţă extraordinară, să susţină închirierea unei instalaţii de nocturnă din Italia, astfel încât meciul Foresta - Steaua Bucureşti, din Cupa României la fotbal, să se joace la Suceava. Municipalitatea suceveană va aloca de la bugetul...


Cupa României 13.10.2016 - 12:43
Ion Lungu spune ca meciul Foresta - Steaua se va juca la Suceava Mult aşteptatul meci Foresta Suceava - Steaua Bucureşti, din Cupa României, se va disputa pe stadionul "Areni", din municipiul reşedinţă de judeţ, după cum a afirmat ieri primarul Ion Lungu. Meciul va avea loc joi, 27 octombrie, de la ora 21.30, şi va fi transmis în direct pe PRO TV.


Cupa României 11.10.2016 - 19:19
Programul meciurilor din 16-imile Cupei Romaniei Jocurile din șaisprezecimile, optimile și sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Programul meciurilor din 16-imile de finală ale Cupei României, anunţat de FRF, este următorul:


Cupa României 06.10.2016 - 19:00
Dinamo va intalni Dinamo II in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei Formaţia Dinamo va întâlni echipa a doua a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, Dinamo II, care evoluează în liga a treia, în 16-imile de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc joi, la Casa Fotbalului. Deţinătoarea trofeului, CFR Cluj, va juca împotriva formaţiei CSM...


Cupa României 18.05.2016 - 02:07
Portarul Alexandru Marc, desemnat cel mai bun jucator al finalei Cupei Romaniei Portarul Traian Marc, care a câștigat Cupa României la fotbal cu CFR Cluj, marți seara, pe Arena Națională din București, a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei cu Dinamo. Marc (33 ani) a apărat ultima lovitură de departajare executată de dinamoviști (Dorin Rotariu), după care spaniolul Juan Carlos Real...


Cupa României 18.05.2016 - 01:09
Steliano Filip: Trebuie sa mergem inainte, nu avem de ales Fundaşul dinamovist Steliano Filip a declarat, marţi, după finala Cupei României, că pentru el şi colegii săi este o seară tristă, dar sunt tineri şi dacă vor "trata fotbalul cum trebuie" cu siguranţă vor mai avea ocazii să obţină trofee. "Îmi găsesc cu greu cuvintele, este o seară tristă", a spus Filip.


Cupa României 18.05.2016 - 01:01
Razvan Burleanu: A fost o finala frumoasa Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat marţi seară, după finala Cupei României, că meciul a fost frumos şi cu momente emoţionante legate de dinamovistul Patrick Ekeng, el precizând că publicul a fost foarte frumos. "A fost o finală frumoasă. În acelaşi timp este o finală în memoria lui Patrick Ekeng".


Cupa României 18.05.2016 - 01:00
Dorin Rotariu: Nu am avut nevoie de consiliere psihologica Fotbalistul dinamovist Dorin Rotariu a declarat, marţi seară, după finala Cupei României, că toţi jucătorii echipei Dinamo au fost afectaţi de decesul lui Patrick Ekeng, cel mai greu moment din viaţa sa, şi că regretă că nu a câştigat trofeul pentru camerunez. "Nu am avut nevoie de consiliere psihologică", a spus Rotariu.


Cupa României 18.05.2016 - 00:49
Ionut Negoita: Sunt foarte dezamagit, asta este Finanţatorul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, marţi seară, că este dezamăgit de pierderea finalei Cupei României, apreciind că echipa sa nu a ştiut să gestioneze un scor şi un avantaj destul de bun. "Sunt foarte dezamăgit, asta este. Nu am ştiut să gestionăm un scor şi un avantaj destul de bun", a declarat Negoiţă.


Cupa României 18.05.2016 - 00:44
Iuliu Muresan: Ma bucur ca am reusit sa castigam acest trofeu Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, marţi seară, după câştigarea Cupei României, că echipa sa se va ţine de promisiune şi va trimite o replică a trofeului în Camerun, el precizând că Patrick Ekeng merită o cupă. "A fost un meci greu. Am jucat pe un stadion de Liga Campionilor în faţa echipei Dinamo".


Cupa României 18.05.2016 - 00:39
Mario Camora: Ne bucuram pentru ca am castigat Cupa Romaniei Fotbalistul echipei CFR Cluj, portughezul Mário Camora, a declarat, marți seara, că jucătorii au salvat sezonul prin câștigarea Cupei României. "Ne bucurăm pentru că am câștigat Cupa României. Ăsta era obiectivul nostru. Putem spune că am salvat sezonul prin această Cupă", a spus Camora.


Cupa României 18.05.2016 - 00:20
Eric Bicfalvi: Am avut meciul in mana Fotbalistul Eric Bicfalvi a declarat, marți seara, că regretă faptul că nu a putut câștiga Cupa României în memoria fostului său coleg, Patrick Ekeng, decedat la 6 mai, pe teren, în timpul partidei cu FC Viitorul din Liga 1. "Am avut meciul în mână, dar noi nu am ieșit bine după pauză și au reușit ei să marchez".


Cupa României 18.05.2016 - 00:10
Mircea Rednic: Noi suparati si tristi suntem de vreo zece zile Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, marți seara, că este supărat deoarece formația sa "a avut în mână" meciul cu CFR Cluj din finala Cupei României, conducând la pauză cu 2-0, dar cu toate acestea a pierdut. "Noi supărați și triști suntem de vreo zece zile", a spus Rednic.


Cupa României 18.05.2016 - 00:05
Antonio Conceicao: Este un moment fericit pentru echipa mea Antrenorul formației CFR Cluj, António Conceição, a declarat, marți seara, că este foarte fericit pentru că jucătorii săi au reușit prin determinare și multă muncă să câștige Cupa României, chiar dacă în finala cu Dinamo erau conduși la pauză cu 2-0. "Este un moment fericit pentru echipa mea", a spus tehnicianul.


Cupa României 17.05.2016 - 22:10
CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei, la loviturile de departajare CFR Cluj a câștigat ediția a 78-a a Cupei României la fotbal, marți seara, pe Arena Națională din Capitală, după ce a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 5-4 la loviturile de departajare. După 90 și apoi după 120 de minute scorul a fost egal, 2-2. CFR și-a trecut în palmares al patrulea său trofeu al Cupei României...


Cupa României 17.05.2016 - 21:54
Finala Cupei Romaniei, precedata de un moment de reculegere in memoria lui Patrick Ekeng Finala Cupei României la fotbal, care se dispută marți seara între Dinamo București și CFR Cluj, pe Arena Națională din Capitală, a fost precedată de un moment de reculegere în memoria mijlocașului dinamovist Patrick Ekeng, decedat pe 6 mai. După ce o fanfară a intonat imnul României, momentul solemn a fost anunțat la...


Cupa României 17.05.2016 - 21:23
Finala Cupei Romaniei: Dinamo - CFR Cluj, echipele de start Echipele de start pentru finala Cupei României la fotbal, care opune echipele Dinamo București și CFR Cluj, marți seara, pe Arena Națională din București: Dinamo: 1. Vytutas Černiauskas - 44. Sergiu Hanca, 6. Ante Puljić, 17. Miha Mevlja, 7. Steliano Filip - 28. Paul Anton (căpitan) - 9. Dorin Rotariu, 8. Eric...


Cupa României 17.05.2016 - 16:43
Mesaj special al echipei CFR Cluj in memoria lui Patrick Ekeng CFR Cluj a pregătit echipamente personalizate special pentru a cincea finală pe care formaţia ardeleană o va disputa, în istoria sa, iar în semn de omagiu pentru fostul dinamovist, clujenii vor avea imprimat mesajul "Rest in peace Patrick Ekeng", pe mâneca dreaptă a tricoului.


Cupa României 17.05.2016 - 16:28
A 78-a finala a Cupei, pentru prima oara cu Dinamo si CFR Cluj fata in fata Astăzi, 17 mai 2016, se vor afla pentru prima oară față în față în finala Cupei Dinamo și CFR Cluj. Dinamo a cucerit 13 cupe și a mai disputat alte 9 finale. CFR Cluj a cucerit 3 cupe și a mai disputat o finală. CFR Cluj este neînvinsă în cupă în fața lui Dinamo. Cele două s-au mai întâlnit în trei rânduri...


Cupa României 17.05.2016 - 12:45
Cupa Romaniei | Actiune de donatii pentru familia lui Patrick Ekeng Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România (AFAN) organizează marți sarea, împreună cu jucătorii echipei FC Dinamo, o acțiune de ajutor pentru familia fotbalistului Patrick Ekeng, decedat recent în timpul unui meci din Liga 1. Toți suporterii prezenți la finala Cupei României dintre Dinamo și CFR Cluj...


Cupa României 16.05.2016 - 19:32
Federatia Romana de Fotbal a anuntat un nou brand al Cupei Romaniei Federația Română de Fotbal a lansat luni un nou brand al Cupei României și a anunțat doi noi parteneri ai competiției, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Arena Națională din București. Noul brand are sloganul "Inima fotbalului - Cupa României", precum și un logo nou pe tricourile și medaliile


Cupa României 16.05.2016 - 18:56
Mircea Rednic: Finala Cupei Romaniei e un meci special Antrenorul formației Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că finala Cupei României cu CFR Cluj este un meci special pentru echipa sa care trebuie să câștige pentru a-i aduce un omagiu fotbalistului Patrick Ekeng, decedat pe teren, la 6 mai, în partida cu FC Viitorul.


Cupa României 16.05.2016 - 18:34
Antonio Conceicao Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, António Conceição, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că echipa sa este pregătită să câștige finala Cupei României, însă crede că și Dinamo va fi foarte motivată, după tragedia legată de moartea jucătorului Patrick Ekeng. "Suntem în fața unui joc important"...


Cupa României 16.05.2016 - 14:03
FC Dinamo a vandut toate biletele de la peluza, peste 12.500, pentru finala Cupei Romaniei Clubul FC Dinamo a vândut toate cele 12.745 de bilete de la peluză pentru finala Cupei României cu CFR Cluj, care va avea loc marţi, de la ora 21:30. Dinamoviştii anunţă că mai sunt disponibile 3.000 de tichete la tribuna a doua. Foştii jucători dinamovişti Giani Kiriţă şi Ousmane N'Doye vor fi prezenţi luni, de la...


Cupa României 07.05.2016 - 11:10
Finala Cupei si meciurile din competitiile organizate de FRF, amanate dupa moartea lui Ekeng Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit de urgență vineri seara, a decis amânarea finalei Cupei României, care era programată miercuri, între Dinamo şi CFR Cluj, dar şi a meciurilor ce ar fi trebuit să se dispute în cadrul tuturor competiţiilor organizate de FRF.


Cupa României 04.05.2016 - 12:24
Fostii internationali si jucatorii cu minimum 300 de meciuri in Liga 1, invitati la finala Cupei Romaniei Foștii internaționali români și jucătorii cu minimum 300 de meciuri în Liga 1 au fost invitați de Federația Română de Fotbal la finala Cupei României, informează site-ul FRF. Fotbaliștii cu minimum o prezență în tricoul României, precum și cei care au în palmares minimum 300 de jocuri în primul eșalon românesc...


Cupa României 30.04.2016 - 10:08
Cupa Romaniei: 15 lei cel mai ieftin bilet la semifinala Dinamo-CFR Federaţia Română de Fotbal a pus în vânzare, joi, biletele pentru ultimul act al Cupei României, care se va disputa pe Arena Naţională, marţi, 10 mai, între Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj, iar cel mai ieftin bilet este în valoare de 15 lei. Preţurile biletelor sunt următoarele:


Cupa României 27.04.2016 - 08:30
Fotbal feminin: Olimpia Cluj si ASA Targu-Mures, in finala Cupei Romaniei Olimpia Cluj-Napoca și ASA Târgu-Mureș s-au calificat în finala Cupei României la fotbal feminin, după ce s-au impus clar în meciurile din semifinale, disputate marți, la Odorheiu Secuiesc. Olimpia a trecut de Real Craiova cu scorul de 6-0 (4-0), prin golurile marcate de Mihaela Ciolacu (18, 67), Alexandra Lunca (23, 38)...


Cupa României 22.04.2016 - 01:43
Cristian Bud: Ma bucur foarte mult ca am castigat aceasta semifinala Cristian Bud a fost eroul celor de la CFR Cluj, în returul semifinalei de Cupa României cu ASA Târgu-Mureş. Atacantul formaţiei din Gruia a marcat o dublă, iar fosta campioană s-a impus cu 2-0, calificându-se în ultimul act pentru a cincea oară în ultimele nouă sezoane.


Cupa României 22.04.2016 - 01:15
George Ciorceri: Din pacate am ratat acest obiectiv Tehnicianul formaţiei ASA Târgu-Mureş, George Ciorceri, a declarat, joi seară, că meciul cu CFR Cluj, din returul semifinalelor Cupei României, ar fi fost mai spectaculos dacă ar fi marcat şi jucătorii săi, subliniind că obiectivul este clasarea pe locul cinci la finalul Ligii 1.


Cupa României 22.04.2016 - 01:00
Iuliu Muresan: Obiectivul nostru este sa castigam Cupa Romaniei Preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că obiectivul din acest sezon este câştigarea Cupei României. "Deocamdată pot să spun că suntem la zi cu banii, chiar astăzi am plătit restanţele. Obiectivul nostru este să câştigăm Cupa României şi să terminăm pe primul loc în play-out", a spus Iuliu Mureşan.


Cupa României 21.04.2016 - 22:37
Cupa Romaniei - semifinala: CFR Cluj - ASA Targu-Mures 2-0 CFR Cluj s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, joi seara, după ce a învins formația ASA Târgu-Mureş cu scorul de 2-0 (1-0), pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", în manșa a doua a semifinalelor. Ambele goluri ale clujenilor au fost marcate de Cristian Bud (17, 70), în ambele cazuri după gafe ale...


Cupa României 21.04.2016 - 12:39
Red peste Reg Pentru a 6-a oară s-au întâlnit cele două mari rivale în actualul sezon. Nu v-ați săturat? Parcă e cam mult. Cu asemenea sisteme competiționale impuse de "luminații" fotbalului autohton o să ajungă acest derby un banal meci și o să se asemene cu acele interminabile dueluri de până nu de mult din hochei...


Cupa României 21.04.2016 - 00:34
Ante Puljic: Multumim lui Dumnezeu ca am reusit sa ne calificam Fundaşul croat al echipei Dinamo Bucureşti, Ante Puljić, a declarat, miercuri seară, după calificarea în finala Cupei României, că pentru formaţia sa este important că se va lupta pentru un trofeu în finalul sezonului. "E o seară frumoasă. Mulţumim lui Dumnezeu că am reuşit să ne calificăm", a spus Puljić.


Cupa României 21.04.2016 - 00:19
Steliano Filip: Nu am trait niciodata un asemenea moment Fotbalistul echipei Dinamo Steliano Filip a declarat, miercuri seara, că ar fi păcat ca formația sa să nu câștige Cupa României pentru că toți jucătorii au muncit pentru a se califica în finala competiției. "Nu am trăit niciodată un asemenea moment, sper să și câștigăm Cupa României. Acesta e obiectivul echipei".


Cupa României 21.04.2016 - 00:09
Mircea Rednic: Consider ca aceasta calificarea este meritata Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri seara, într-o conferință de presă, că formația sa s-a calificat pe merit în finala Cupei României după rezultatul de egalitate, scor 2-2, din manșa secundă a semifinalei Cupei României cu Steaua. "Sunt fericit...", a spus Rednic.


Cupa României 21.04.2016 - 00:03
Laurentiu Reghecampf: Daca nu ramaneam in 10 oameni era cu totul alta situatia Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, l-a acuzat pe arbitrul Cristian Balaj că a influențat rezultatul meciului cu Dinamo, scor 2-2, din manșa secundă a semifinalelor Cupei României, caracterizând prestația sa drept "jalnică". "Este mare dezamăgirea", a declarat Reghecampf.


Cupa României 20.04.2016 - 23:35
Semifinala: Steaua - Dinamo, 2-2 Dinamo București s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, miercuri seara, după ce a terminat la egalitate cu Steaua București, 2-2 (0-1), pe Arena Națională, într-un meci din manșa secundă a semifinalelor, considerat în deplasare. După 0-0 în tur, Steaua a plătit prețul faptului că a jucat mai...


Cupa României 20.04.2016 - 19:45
Istvan Kovacs va arbitra meciul CFR Cluj - ASA Targu-Mures, din returul semifinalelor Cupei Romaniei István Kovács va conduce la centru meciul CFR Cluj - ASA Târgu-Mureş, care se va disputa, joi, de la ora 20:30, în returul semifinalelor Cupei României. István Kovács va fi ajutat la cele două linii de Vladimir Urzică şi Mircea Orbuleţ, asistenţi suplimentari urmând să fie Dragoş Istrate şi Cătălin Popa.


Cupa României 20.04.2016 - 13:15
George Ciorceri: Putem termina si la egalitate, dar cu goluri Mâine, de la ora 20:30, ASA Târgu-Mureș dispută cel mai important meci al acestui sfârșit de sezon, returul semifinalei Cupei României cu CFR Cluj. Partida din Gruia pleacă de la 0-0, rezultatul înregistrat în jocul tur, de la Târgu-Mureș. Un meci decisiv, pentru o calificare în finala competiției.


Cupa României 20.04.2016 - 12:58
Cristian Balaj va arbitra meciul Steaua - Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei Meciul retur din semifinalele Cupei României, dintre echipele Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti va fi arbitrat de o brigadă ce îl va avea la centru pe Cristian Balaj informează site-ul frf-cca.ro. Steaua - Dinamo se va disputa în această seară, de la ora 21:30 pe Arena Naţională din Bucureşti.


Cupa României 20.04.2016 - 00:37
Ante Puljici: Pentru noi aceasta este ultima sansa poate pentru trofeu Fundaşul echipei Dinamo, Ante Puljić, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că adversara din semifinalele Cupei României, Steaua, nu este în cea mai bună formă şi probabil îi respectă mult pe dinamovişti, având în vedere faptul că nu i-au învins deloc în acest sezon.


Cupa României 20.04.2016 - 00:15
Miha Mevlja: Vom face totul pentru a ajunge in finala Miha Mevlja a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Dinamo a avut până acum un sezon pozitiv şi se află într-un moment bun pentru a realiza ceva, el menţionând că speră ca la meciul cu Steaua, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României, nu se va ajunge la loviturile de departajare.



Top News

-Semifinalistele Champions League se decid pe 16 și 17 aprilie: Ponturi pariuri pentru cele 4 partide

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Rapid București - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: CFR Cluj - Fotbal Club FCSB 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Dinamo București - Politehnica Iași 1-0

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC Botoșani - FCU 1948 Craiova 4-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti 1-2




S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
12.04.2024
Cronica
Universitatea Craiova Farul Constanța C
14.04.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj Fotbal Club FCSB C
15.04.2024
Cronica
Rapid București Sepsi Sfântu Gheorghe C


1. Fotbal Club FCSB 12
2. Farul Constanța 7
3. Universitatea Craiova 6
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 0
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.04.2024
Cronica
FC UTA Arad FC Hermannstadt C
13.04.2024
Cronica
FC Voluntari Oțelul Galați C
13.04.2024
Cronica
Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
14.04.2024
Cronica
FC Botoșani FCU 1948 Craiova C
14.04.2024
Cronica
Dinamo București Politehnica Iași C


1. Oțelul Galați 10
2. FC Voluntari 7
3. FC Hermannstadt 7
4. FC UTA Arad 7
5. Petrolul Ploiești 7
6. FC Botoșani 6
7. Universitatea Cluj 5
8. Dinamo București 4
9. Politehnica Iași 1
10. FCU 1948 Craiova 1
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017