1 Fotbal Club FCSB - pagina 35

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Fotbal Club FCSB 05.08.2013 - 15:06
Reghecampf: Dinamo Tbilisi va veni sa castige Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că formația georgiană Dinamo Tbilisi, adversara din manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va veni pe "Arena Națională" pentru a câștiga meciul programat, marți, de la ora 20:45.



Fotbal Club FCSB 05.08.2013 - 11:03
Lotul echipei Dinamo Tbilisi pentru meciul de la Bucuresti cu Steaua Tehnicianul echipei Dinamo Tbilisi, Dusan Uhrin Jr., a anunțat, pe site-ul oficial al clubului din Georgia, lotul pentru meciul de la București cu Steaua, contând pentru manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Lotul ce va face, luni, deplasarea în România este următorul:


Fotbal Club FCSB 04.08.2013 - 00:57
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că îi pare rău că decizia TAS în cazul Rapid nu a venit săptămâna viitoare și astfel meciul contând pentru etapa a treia a Ligii I să se fi disputat conform programării, de la ora 21.00, pe Arena Națională.



Fotbal Club FCSB 03.08.2013 - 09:40
FC Steaua anunță pe site-ul oficial că suporterii care și-au achiziționat bilete la meciul cu Rapid, care nu va mai avea loc în urma retrogradării echipei giuleștene, își pot recupera banii începând de luni. Luând locul Rapidului, Concordia a refuzat să joace sâmbătă cu Steaua.


Fotbal Club FCSB 01.08.2013 - 16:36
Stoica: Chiriches nu pleaca pana in iarna Managerul Stelei, Mihai Stoica, a declarat că fundașul Vlad Chiricheș nu va pleca la Tottenham, după ce patronul Gigi Becali a fost deranjat de faptul că gruparea engleză se grăbea în efectuarea transferului. "A auzit o declarație că Tottenham nu mai așteaptă o zi pentru transferul lui Chiricheș", a spus Stoica.


Fotbal Club FCSB 01.08.2013 - 11:32
Reghecampf: Adrian Cristea poate ajuta Steaua Antrenorul Laurențiu Reghecampf a declarat că are încredere în faptul că noua achiziție a Stelei, mijlocașul Adrian Cristea, va putea ajuta formația pe care o pregătește, chiar dacă a fost dat afară de Petrolul Ploiești. "Adrian Cristea are valoare", a subliniat Laurențiu Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 31.07.2013 - 21:42
Adrian Cristea a declarat, miercuri, pentru site-ul oficial al noii sale echipe, Steaua, că este onorat să îmbrace tricoul formației "roș-albastre" și a precizat că speră să răsplătească încrederea acordată. "Este o onoare pentru mine să îmbrac tricoul Stelei, un club cu o tradiție imensă",a spus el.


Fotbal Club FCSB 31.07.2013 - 17:43
Lukasz Szukala, convocat in premiera la nationala Poloniei Fundașul echipei Steaua București, Łukasz Szukała a fost convocat, în premieră, de antrenorul Waldemar Fornalik, la prima reprezentativă a Poloniei, pentru meciul amical cu Danemarca, ce va avea loc la 14 august, pe PGE Arena Gdansk, informează site-ul oficial al federației poloneze.


Fotbal Club FCSB 31.07.2013 - 13:58
Mihai Stoica: Steaua se pregateste de mari schimbari si avem nevoie de aprobarile lui Gigi Becali Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, la ieșirea de la Curtea de Apel București unde a fost prezent alături de câțiva jucători steliști la recursul lui Gigi Becali, că gruparea roș-albastră se pregătește de mari schimbări și actuala conducere are nevoie de aprobările patronului.


Fotbal Club FCSB 31.07.2013 - 11:09
Steaua, lider in clasamentul invincibilitatii in tarile care au castigat cupe europene Steaua București ocupă poziția fruntașă într-un clasament al cluburilor cu cea mai lungă serie de invincibilitate în campionatele țărilor care au cucerit o cupă europeană, ierarhie în care Real Madrid și FC Barcelona nu figurează între primele 10, conform unui studiu realizat de soccerlens.com.


Fotbal Club FCSB 31.07.2013 - 10:31
Ioan Becali: Steaua are pe masa o oferta de opt milioane pentru Chriches de la Tottenham Impresarul Ioan Becali a declarat, mați, într-o emisiune televizată, că Tottenham a făcut o ofertă de opt milioane de euro pentru transferul fundașului Vlad Chiricheș, atât cât a cerut Steaua, club care urmează să le răspundă englezilor dacă o acceptă. "Tottenham a făcut o ofertă, cea pe care o dorea Steaua".


Fotbal Club FCSB 31.07.2013 - 10:29
Uhrin Jr: Puteam sa castigam daca marcam din penalty Antrenorul echipei Dinamo Tbilisi, Dusan Uhrin Jr, a declarat, marți seară, după înfrângerea din meciul cu Steaua București, scor 0-2, că formația sa putea câștiga dacă Xisco transforma penalty-ul și consideră că în acel moment s-a scris istoria jocului. "Nu avem șanse mari, dar ne vom lupta pentru șansa noastră".


Fotbal Club FCSB 31.07.2013 - 10:14
Reghecampf: Am fi revenit si daca primeam gol din penalty Antrenorul echipei Steaua București, Laurențiu Reghecampf, a declarat, marți seară, după victoria din meciul cu Dinamo Tbilisi, scor 2-0, că formația sa ar fi revenit chiar dacă gruzinii ar fi înscris din penalty la scorul de 0-0. "Mai sunt 90 de minute de jucat", a spus Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 30.07.2013 - 22:44
Reghecampf spune ca exista oferta pentru Chiriches de la Tottenham Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat că există o ofertă pentru fundașul Vlad Chiricheș de la Tottenham, în timp ce președintele LPF, Dumitru Dragomir, a precizat că transferul este perfectat pentru suma de opt milioane de euro și jucătorul va pleca miercuri în Anglia.


Fotbal Club FCSB 30.07.2013 - 22:15
Liga Campionilor: Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 Steaua București învins cu scorul de 2-0 formația Dinamo Tbilisi, într-o partidă din cadrul manșei secunde a turului III preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, desfășurată marți seara în capitala Georgiei. Gabriel Iancu a marcat ambele goluri ale campioanei României, în minutele 64 și 80.


Fotbal Club FCSB 30.07.2013 - 21:06
Adrian Cristea a semnat un contract pe doi ani cu FC Steaua Mijlocașul Adrian Cristea, ultima dată la Petrolul Ploiești, a semnat, marți, un contract pe doi ani cu campioana României, Steaua București, a declarat impresarul Ana Maria Prodan. "Cristea a semnat azi un contract pe doi ani", a declarat Ana Maria Prodan.


Fotbal Club FCSB 30.07.2013 - 10:00
Reghecampf: Dinamo Tbilisi ne poate pune probleme daca nu vom evolua ca de obicei Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, într-o conferință de presă, susținută la Tbilisi, că formația sa poate avea probleme în partida cu Dinamo, contând pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dacă nu va evolua așa cum o face de obicei. "Șansele de calificare sunt 50-50 la sută".


Fotbal Club FCSB 26.07.2013 - 16:33
Meciul Dinamo Tbilisi - Steaua, arbitrat de austriacul Schorgenhofer Arbitrul austriac Robert Schorgenhofer va conduce meciul dintre Dinamo Tbilisi și Steaua București, care va avea loc pe 30 iulie, de la ora 19:00 (ora României), pe stadionul "Boria Paiciadze" din capitala Georgiei, în prima manșă a turului III preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.


Fotbal Club FCSB 25.07.2013 - 11:47
Laurentiu Reghecampf: Nu suntem favoriti in meciul cu Dinamo Tbilisi Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat că formația pe care o pregătește nu pornește ca favorită în "dubla" cu Dinamo Tbilisi (Georgia), contând pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor. "Dinamo este o echipă foarte bine așezată, care se apără foarte bine", a spus Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 24.07.2013 - 10:59
Steaua va intalni echipa Dinamo Tbilisi in turul trei preliminar al Ligii Campionilor Echipa Steaua va întâlni formația Dinamo Tbilisi (Georgia), în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce gruzinii au trecut, cu scorul general de 9-2, de gruparea Streymur, din Insulele Feroe. Marți, golurile echipei Dinamo au fost marcate de Xisco (7 penalty), Dvali (12) și Glisici (84).


Fotbal Club FCSB 24.07.2013 - 00:10
Liga Campionilor: Vardar Skopje - Steaua 1-2 Steaua București s-a calificat în turul III preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins în deplasare formația macedoneană Vardar Skopje cu 2-1 (1-1), marți seara, în manșa a doua a turului II preliminar. Steaua s-a impus prin golurile marcate de Federico Piovaccari (23) și Alex Bourceanu (72).


Fotbal Club FCSB 23.07.2013 - 16:37
Agenția de Monitorizare a Presei ActiveWatch a anunțat, marți, printr-un comunicat postat pe site-ul instituției, că va sesiza UEFA cu privire la comportamentul managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica, care, împreună cu doi bodyguarzi, a agresat o echipă a ProTV în Macedonia.


Fotbal Club FCSB 23.07.2013 - 14:06
Mihai Stoica, audiat de politistii macedoneni dupa ce i-a agresat pe jurnalisti la Skopje Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost audiat la poliția din Skopje, în noaptea de luni spre marți, după ce i-a înjurat pe reporterii ProSport și ProTV și a agresat-o pe jurnalista Alexandra Tănăsescu. Luni după-amiază, reporterii ProSport și ProTV au fost agresați de bodyguarzii care însoțesc lotul Stelei.


Fotbal Club FCSB 23.07.2013 - 11:19
Levan Khmaladze: Steaua este o formatie puternica Mijlocașul echipei Dinamo Tbilisi, Levan Khmaladze, a declarat că potențiala adversară din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Steaua, este o formație puternică, dar el și colegii săi vor face totul pentru a trece de aceasta, deoarece își doresc să ajungă în grupele competiției.


Fotbal Club FCSB 22.07.2013 - 16:17
Blagoja Milevski: Sper ca suporterii nostri sa umple stadionul Antrenorul echipei Vardar Skopje, Blagoja Milevski, a declarat, într-o conferință de presă, că în meciul cu Steaua din manșa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor formația sa va încerca să demonstreze că poate fi competitivă și să corecteze impresia lăsată în prima partidă.


Fotbal Club FCSB 21.07.2013 - 18:06
Brigada din Ucraina la meciul Vardar Skopje - Steaua Meciul Vardar Skopje - Steaua, care se va disputa, marți, 23 iulie, de la ora 21:45, în manșa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigadă din Ucraina, cu Oleksandr Derdo la centru. Meciul Vardar Skopje - Steaua se va disputa de la ora 21:45.


Fotbal Club FCSB 21.07.2013 - 11:13
Reghecampf: Pe viitor nu avem voie sa dam adversarilor atatea sanse Tehnicianul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat sâmbătă seară, după victoria din meciul cu Ceahlăul Piatra-Neamț, scor 2-1, că linia de mijloc a formației sale nu a funcționat bine și că pe viitor jucătorii trebuie să fie mult mai concentrați și să nu dea adversarilor atâtea șanse.


Fotbal Club FCSB 20.07.2013 - 23:54
Etapa 1: Steaua - Ceahlaul 2-1 Steaua a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa Ceahlăul Piatra-Neamț, într-un meci din prima etapă a ediției 2013-2014 a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Adrian Popa (11) și Daniel Georgievski (27) pentru Steaua, respectiv Emil Jula (40) pentru Ceahlăul Piatra-Neamț.


Fotbal Club FCSB 19.07.2013 - 16:50
Prezentarea echipei Dinamo Tbilisi, posibila adversara a Stelei in turul trei preliminar al Ligii Campionilor Steaua București va întâlni în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, cel mai probabil, formația gruzină Dinamo Tbilisi, care a trecut în prima manșă a turului doi de Streymur, din Insulele Feroe, cu scorul de 6-1. Dinamo Tbilisi are culorile alb-albastru și își dispută meciurile pe stadionul "Boris Paichadze".


Fotbal Club FCSB 19.07.2013 - 13:49
Steaua va intalni invingatoarea dintre Dinamo Tbilisi si Streymur, daca va trece de Vardar Formația Steaua va întâlni câștigătoarea dublei manșe FC Dinamo Tbilisi (Georgia) - EB/Streymur (Insulele Feroe), în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dacă va trece de echipa macedoneană Vardar Skopje în turul doi, s-a stabilit în urma tragerii la sorți ce a avut loc, vineri, la Nyon.


Fotbal Club FCSB 18.07.2013 - 12:20
Mihai Costea: Daca nu mi se da sansa sa joc, e normal sa vreau sa plec Atacantul echipei Steaua București, Mihai Costea, a declarat, după ce antrenorul Laurențiu Reghecampf a anunțat că l-a exclus din lot, că e normal să-și dorească să plece de la gruparea "roș-albastră", deoarece nu i se dă șansa să joace. "Eu vreau să joc, nu m-am certat cu nimeni", a spus Mihai Costea.


Fotbal Club FCSB 18.07.2013 - 08:13
Mihai Costea a fost exclus din lotul echipei Steaua Tehnicianul Laurențiu Reghecampf a declarat că atacantul Mihai Costea a foste exclus din lotul Stelei, după ce a refuzat să respecte programul echipei, fiind nemulțumit că nu a fost convocat pentru meciul cu Vardar Skopje. "Mihai Costea nu a coborât la masă aseară și am hotărât să îl trimitem la echipa a doua".


Fotbal Club FCSB 17.07.2013 - 18:17
Partida Steaua - Rapid, contând pentru etapa a III-a a Ligii I, se va disputa pe Arena Națională, a anunțat, miercuri, managerul clubului "roș-albastru", Mihai Stoica. Meciul Steaua - Rapid este programat la 3 august, de la ora 21:30.


Fotbal Club FCSB 17.07.2013 - 10:49
Reghecampf: Avem prima optiune, dar mai este un meci de jucat Tehnicianul formației Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, marți seară, că accederea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor este ca și rezolvat pentru echipa sa, după victoria cu Vardar Skopje, scor 3-0, într-un meci disputat pe Arena Națională. "Cred că este rezolvată calificarea mai departe".


Fotbal Club FCSB 17.07.2013 - 10:46
Blagoja Milevski: Inca nu ridicam steagul alb Antrenorul echipei Vardar Skopje, Blagoja Milevski, a declarat că Steaua a fost mai bună în prima manșă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, scor 0-3, însă a subliniat că formația sa nu se predă. "Am știut de ce forțe dispunem și că Steaua e o echipă cu jucători foarte buni", a declarat Milevski.


Fotbal Club FCSB 16.07.2013 - 23:11
Steaua - Vardar Skopje 3-0 Steaua București a învins formația macedoneană Vardar Skopje cu scorul de 3-0 (3-0), marți seara, pe Arena Națională din Capitală, în prima manșă a turului II preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Cristian Tănase (12), Mihai Pintilii (22) și Adrian Popa (45+1) au marcat golurile campioanei României.


Fotbal Club FCSB 15.07.2013 - 13:37
Partida Steaua - Ceahlaul se va disputa pe stadionul din Bulevardul Ghencea Campioana României, Steaua București, va disputa primul meci din noul sezon cu Ceahlăul Piatra-Neamț, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, aceasta fiind prima dintre cele șapte partide pe care gruparea "roș-albastră" este obligată să le dispute pe această arenă, conform contractului semnat cu MApN.


Fotbal Club FCSB 15.07.2013 - 10:57
A inceput vanzarea abonamentelor pentru meciurile Stelei Clubul de fotbal Steaua București anunță că a început vânzarea abonamentelor pentru sezonul 2013-2014 al Ligii 1. Abonamentele se achiziționează de pe pagina de internet www.biletesteaua.ro. După cum informează site-ul oficial al clubului, din cartierul Ghencea, legitimațiile de acces vor fi valabile pentru toate...


Fotbal Club FCSB 13.07.2013 - 10:36
Liderul galeriei steliste Gheorghe Mustață a fost condamat de CAB la 7 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul în care a fost judecat alături de 41 de persoane pentru inițiere sau constituire a unui grup infracțional, violență și șantaj, instanța majorând pedepsele unora din inculpați.


Fotbal Club FCSB 12.07.2013 - 17:19
Brigada din Cehia pentru meciul Steaua - Vardar Skopje Meciul Steaua - Vardar Skopje, care se va disputa la 16 iulie, de la ora 20:45, pe Arena Națională, în prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigadă din Cehia, cu Radek Prihoda la centru, informează uefa.com.


Fotbal Club FCSB 11.07.2013 - 11:50
Jucatorii Stelei au primit Supercupa Romaniei, trofeu inmanat de Miodrag Belodedici Jucătorii echipei Steaua au primit Supercupa României, trofeu ce le-a fost înmânat de fostul internațional Miodrag Belodedici, miercuri seară, după meciul câștigat pe Arena Națională, în fața formației Petrolul Ploiești, scor 3-0. Cel mai bun jucător al meciului a fost desemnat stelistul Mihai Pintilii.


Fotbal Club FCSB 11.07.2013 - 11:43
Mihai Pintilii, cel mai bun jucator al Supercupei Romaniei Mijlocașul stelist Mihai Pintilii a fost desemnat cel mai bun jucător al Supercupei României, câștigată de Steaua, miercuri seara, după ce a învins pe Petrolul Ploiești cu scorul de 3-0, pe Arena Națională din Capitală. Pintilii a înscris golul al treilea al Stelei, în minutul 42, cu un șut sub bară de la marginea careului.


Fotbal Club FCSB 11.07.2013 - 11:24
Reghecampf: Imi pare rau ca nu am mai marcat Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat după ce echipa sa a câștigat Supercupa României la fotbal, 3-0 cu Petrolul Ploiești, că îi pare rău pentru faptul că "roș-albaștrii" nu au mai marcat. "ÃŽmi pare rău că nu am reușit mai multe goluri, mai avem de lucrat la finalizare", a afirmat Reghecampf la final.


Fotbal Club FCSB 10.07.2013 - 11:52
Laurentiu Reghecampf: Ne dorim enorm sa castigam Supercupa Romaniei Tehnicianul stelist Laurențiu Reghecampf a declarat, într-o conferință de presă, că își dorește foarte mult victoria în Supercupa României cu Petrolul Ploiești, subliniind că jucătorii săi sunt pregătiți pentru a se impune în acest meci. "Noi ne dorim enorm să câștigăm meciul de mâine", a declarat Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 10.07.2013 - 09:37
AS Roma a oferit 6,5 milioane euro pentru Chiriches AS Roma a înaintat o ofertă oficială de 6,5 milioane euro campioanei României, Steaua, pentru fundașul Vlad Chiricheș, anunță presa din Peninsulă. "Putea merge la AC Milan, în iarnă, dar cei de acolo erau prea concentrați pe Balotelli. Acum a primit o ofertă de 6,5 milioane euro", a declarat impresarul Ioan Becali.


Fotbal Club FCSB 09.07.2013 - 11:39
Gigi Becali a solicitat sa treaca la un regim de detentie semideschis Omul de afaceri Gigi Becali a solicitat trecerea la un regim de detenție semideschis, ceea ce înseamnă că ar putea ieși din pușcărie minim 8 ore în fiecare zi pentru a se ocupa de afaceri, iar seara se va întoarce la închisoare. Judecătoria Sectorului 5 va judecă marți cererea latifundiarului.


Fotbal Club FCSB 07.07.2013 - 10:43
Amical: Steaua - Sheffield Wednesday 1-1 Formația Steaua a remizat, sâmbătă, scor 1-1, cu echipa Sheffield Wednesday, în ultimul meci amical din cadrul cantonamentului din Anglia, partidă în care la gruparea bucureșteană a debutat și Federico Piovaccari, împrumutat de la Sampdoria. Golul Stelei a fost marcat de Adi Popa, în minutul 20.


Fotbal Club FCSB 06.07.2013 - 10:39
Steaua l-a transferat pe atacantul italian Federico Piovaccari Steaua București, campioana României la fotbal, l-a împrumutat pe o perioadă de un an pe atacantul Federico Piovaccari, de la echipa italiană Sampdoria Genova, au anunțat cele două cluburi. Fotbalistul italian se află în cantonamentul "roș-albaștrilor" din Anglia, unde a făcut o serie de teste medicale.


Fotbal Club FCSB 03.07.2013 - 14:35
Chipciu ar putea ajunge la Levante Gruparea spaniolă Levante Unión Deportiva vrea să-l transfere pe mijlocașul stelist Alexandru Chipciu, informează site-ul levante.emv.com, care susține că fotbalistul Stelei are calitățile căutate de directorul sportiv Manolo Slavador. Potrivit levante.emv.com, Chipciu are contract cu Steaua până în 2016.


Fotbal Club FCSB 02.07.2013 - 21:41
Steaua a invins pe Notts County intr-un meci amical Campioana României, Steaua București, a învins, marți, scor 2-0 (1-0), formația engleză de liga a treia, Notts County, în cel de-al doilea meci de verificare din stagiul de pregătire din Anglia. Pentru Steaua au marcat Iasmin Latovlevici (3) și Mihai Costea (61). Antrenorul Laurențiu Reghecampf a folosit următoarea echipă:



Top News

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Rapid București 3-2

-Real Madrid a eliminat-o pe Bayern München și s-a calificat în finala Ligii Campionilor

-PSG cu barele, Borussia Dortmund cu calificarea în finala Ligii Campionilor

-Ponturi și cote pariuri pentru semifinalele Champions League 7-8 mai

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off: Universitatea Craiova - Fotbal Club FCSB 2-0




Care este jucătorul tău preferat de la FCSB? (sezonul 2023-2024)
Ștefan Târnovanu
Octavian Popescu
Florinel Coman
Andrea Compagno
David Miculescu
Darius Olaru
Joyskim Dawa
Vlad Chiricheș
Alexandru Băluță
Mihai Lixandru
Luis Phelipe
Siyabonga Ngezana
Adrian Șut
Valentin Crețu
Damjan Đoković
Baba Alhassan
Ovidiu Popescu
Eduard Rădăslăvescu
Alexandru Pantea
Risto Radunović
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
10.05.2024
Cronica
Sepsi Sfântu Gheorghe Rapid București C
11.05.2024 Fotbal Club FCSB
20:30
CFR 1907 Cluj Digi Sport 1 C
13.05.2024 Farul Constanța
20:30
Universitatea Craiova Digi Sport 1 C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Universitatea Craiova 15
3. Farul Constanța 13
4. CFR 1907 Cluj 13
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 12
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
04.05.2024
Cronica
FC Botoșani FC Voluntari C
04.05.2024
Cronica
Universitatea Cluj Dinamo București C
05.05.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Oțelul Galați C
06.05.2024
Cronica
FC Hermannstadt Politehnica Iași C
06.05.2024
Cronica
FC UTA Arad FCU 1948 Craiova C


1. FC UTA Arad 17
2. Oțelul Galați 16
3. FC Botoșani 14
4. FC Hermannstadt 11
5. Petrolul Ploiești 11
6. FC Voluntari 10
7. Universitatea Cluj 9
8. Politehnica Iași 7
9. Dinamo București 7
10. FCU 1948 Craiova 6
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017