1 Fotbal Club FCSB - pagina 40

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Fotbal Club FCSB 13.12.2012 - 11:48
Gigi Becali: Il luam pe Rui Duarte Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că îl va transfera pe fundașul dreapta Rui Duarte de la Rapid și că îl dorește și pe coechipierul acestuia, Teixeira, dar a renunțat la atacantul nigerian Daniel Chima de la Molde FK. "Pe Rui Duarte îl luăm, am și vorbit cu el. Răspund eu pentru el", a declarat Becali.



Fotbal Club FCSB 13.12.2012 - 11:39
Mihai Stoica: Teoretic Sparta Praga si BATE Borisov par echipe accesibile Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat că și-ar dori ca în faza 16-imilor de finală ale Europa League să întâlnească echipa italiană Inter Milano, formație al cărei fan este. "Nimeni nu s-a gândit niciodată, cu excepția patronului, la fazele avansate ale unei competiții continentale", a spus Stoica.


Fotbal Club FCSB 12.12.2012 - 12:44
Clubul Steaua, sanctionat cu penalitate sportiva de 30.000 de lei de Comisia de Disciplina Clubul Steaua a fost sancționat cu penalitate sportivă de 30.000 de lei de Comisia de Disciplină în urma incidentelor provocate de suporterii proprii la meciul cu Astra Giurgiu când au aruncat cu bulgari de zăpadă în jucători și oficiali. La începutul meciului fanii steliști de la tribuna a doua au aruncat cu bulgări...



Fotbal Club FCSB 11.12.2012 - 21:45
Petrecere de sfarsit de an pentru fotbalistii stelisti Fotbaliștii formației Steaua au participat, marți după amiază, la petrecerea de sfârșit de an, organizată la un restaurant din localitatea Snagov, acolo unde au asistat și la ritualul tăierii porcului. La petrecere a participat întreaga echipă și staful tehnic, precum și angajații clubului.


Fotbal Club FCSB 11.12.2012 - 08:15
Laurentiu Reghecampf: Suntem deja campioni daca vom continua pe aceeasi linie Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat, după victoria din meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-0, că formația sa se poate considera campioană, dacă va continua în acest ritm, subliniind că decizia în privința jucătorilor se va lua împreună cu membrii conducerii clubului.


Fotbal Club FCSB 10.12.2012 - 23:39
Etapa 19: Steaua - Astra 2-0 Steaua București a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formația Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a 19-a a Ligii 1 și s-a distanțat la zece puncte în clasament. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristian Tănase (13) și Andrei Prepeliță (75). Au asistat 9.852 de spectatori.


Fotbal Club FCSB 10.12.2012 - 15:35
Gigi Becali: Bourceanu va pleca daca voi primi o oferta de cinci milioane de euro Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că niciun jucător nu va fi cedat în această iarnă, singurul care ar putea să plece fiind căpitanul Alexandru Bourceanu, însă numai în schimbul a cinci milioane de euro. "Niciun jucător nu pleacă până nu ne calificăm în Liga Campionilor", a spus Becali.


Fotbal Club FCSB 07.12.2012 - 02:00
Kim Christensen: Steaua a deschis scorul cu mare noroc Portarul echipei FC Copenhaga, Kim Christensen, a declarat, după remiza cu Steaua, scor 1-1, că elevii lui Laurențiu Reghecampf au deschis scorul cu mare noroc și că este frustrant pentru el și colegii săi să fie eliminați astfel din Europa League. "Steaua a deschis scorul cu mare noroc", a spus Christensen.


Fotbal Club FCSB 07.12.2012 - 01:45
Laurentiu Reghecampf: Am meritat pe deplin sa ne caificam Tehnicianul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, după meciul cu FC Copenhaga, scor 1-1, că gruparea bucureșteană a meritat pe deplin calificarea în 16-imile Europa League și ar fi fost păcat să nu acceadă în această fază a competiției. "Am meritat pe deplin, am muncit foarte mult", a spus Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 07.12.2012 - 01:30
Raul Rusescu: Suntem bucurosi de calificare Fotbalistul echipei Steaua, Raul Rusescu, a declarat, după meciul cu FC Copenhaga, scor 1-1, care a adus calificarea grupării bucureștene în 16-imile Europa League, că el și colegii săi sunt fericiți și sărbătoresc în această seară, iar apoi vor lua lucrurile pas cu pas.


Fotbal Club FCSB 07.12.2012 - 01:15
Ariel Jacobs: Golul lui Rusescu putea fi evitat Antrenorul echipei FC Copenhaga, Ariel Jacobs, a declarat, după remiza din meciul cu Steaua București, scor 1-1, și ratarea calificării în 16-imile de finală ale Europa League, că jucătorii săi nu au fost agresivi și au acordat prea mult spațiu adversarilor. "ÃŽn prima repriză nu am fost în joc", a spus Jacobs.


Fotbal Club FCSB 06.12.2012 - 22:11
Europa League: FC Copenhaga - Steaua 1-1 Steaua București s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal, din postura de câștigătoare a Grupei E, după ce a terminat la egalitate cu FC Copenhaga, 1-1 (0-0), joi seara, pe stadionul "Parken" din Copenhaga. Steaua a deschis scorul prin Raul Rusescu (73).


Fotbal Club FCSB 06.12.2012 - 11:30
Reghecampf: Am venit la Copenhaga sa castigam Tehnicianul stelist Laurențiu Reghecampf a declarat, miercuri seară, că își dorește victoria în meciul cu FC Copenhaga, decisiv pentru calificarea în 16-imile Europa League, subliniind că presiunea trebuie resimțită de echipa gazdă. "Am venit la Copenhaga să câștigăm", a spus Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 06.12.2012 - 11:24
Kris Stadsgaard: Trebuie sa jucam la un alt nivel decat am facut-o la Bucuresti Fundașul FC Copenhaga, Kris Stadsgaard, a declarat, într-o conferință de presă, că în meciul cu Steaua din grupa E a Europa League echipa sa se află sub presiunea rezultatului, victorie cu 1-0 sau la minim două goluri diferență, și că trebuie să fie mai eficientă decât până acum.


Fotbal Club FCSB 05.12.2012 - 14:27
Ariel Jacobs: Nu va fi usor cu Steaua Antrenorul echipei FC Copenhaga, Ariel Jacobs, a declarat că mesajul său pentru jucătorii formației pe care o pregătește și pentru suporterii danezi înaintea meciului cu Steaua din grupa E a Europa League este să creeze împreună un iad pentru ca apoi să ajungă în rai, obținând calificarea.


Fotbal Club FCSB 05.12.2012 - 11:45
Steaua a exersat fazele fixe, punctul forte al echipei FC Copenhaga Tehnicianul Laurențiu Reghecampf a declarat că a exersat cu jucătorii săi fazele fixe, capitol la care fotbaliștii echipei FC Copenhaga excelează și că Steaua nu merge în Danemarca pentru a se apăra, ci pentru a marca, aceasta fiind singura posibilitate de a obține calificarea în opinia lui.


Fotbal Club FCSB 05.12.2012 - 11:42
Raul Rusescu: Ar fi destul de urat sa nu ne calificam cu zece puncte Raul Rusescu, desemnat atacantul anului la Gala Fanatik, a declarat că speră în calificarea Stelei în primăvara europeană, apreciind că meciul cu FC Copenhaga trebuie jucat "pe viață și pe moarte". "2012 este un an foarte bun, pe care sperăm să-l terminăm cu dreptul, cu o calificare", a declarat Rusescu.


Fotbal Club FCSB 03.12.2012 - 14:37
Turcul Huseyin Gocek va arbitra meciul FC Copenhaga - Steaua Arbitrul turc Hüseyin Göçek va conduce la centru meciul FC Copenhaga - Steaua București, care va avea loc, joi, de la ora 20:00, în ultima etapă a grupei E a Europa League. Celălalt meci al grupei E, VfB Stuttgart - Molde FK, va fi arbitrat de olandezul Kevin Blom.


Fotbal Club FCSB 03.12.2012 - 12:13
Steaua a coborat cinci locuri in clasamentul IFFHS Echipa Steaua București a coborât cinci poziții și ocupă locul 41, cu 179,5 puncte, în clasamentul pe luna noiembrie al Federației Internaționale de Istorie și Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind formația română cel mai bine clasată în această ierarhie. Următoarea echipă română din clasament este CFR Cluj.


Fotbal Club FCSB 01.12.2012 - 16:35
Chiriches: Mergem la Copenhaga sa ne calificam Fotbalistul echipei Steaua, Vlad Chiricheș, a declarat, sâmbătă, că meciul din deplasare cu FC Copenhaga, din ultima etapă a grupelor Europa League, va fi dificil, dar el și colegii săi îl abordează cu gândul la calificare, deoarece au încredere în forțele proprii. "Cu Copenhaga va fi un meci greu", a spus Chiricheș.


Fotbal Club FCSB 01.12.2012 - 12:58
Laurentiu Reghecampf: Este o diferenta enorma intre jucatorii de la Chiajna si nostri Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat că jucătorii săi au reușit o evoluție foarte bună în întâlnirea cu formația Concordia Chiajna, scor 6-0, în Liga 1, apreciind că nu se aștepta ca diferența de scor să fie atât de mare. "Nu mă așteptam la această diferență", a declarat Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 27.11.2012 - 11:52
Laurentiu Reghecampf: Pentru noi e o perioada grea, se simte oboseala Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, după înfrângerea din meciul cu FC Brașov, scor 1-3, că jucătorii săi trebuie să fie mai atenți și să aibă mai multă determinare și curaj în fața porții. "Este păcat că o echipă care a jucat 90 de minute, Steaua, să piardă în acest fel", a declarat Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 23.11.2012 - 10:13
Adrian Szabo: Si Steaua are punctele ei slabe Antrenorul echipei FC Brașov, Adrian Szabo, a declarat că își dorește ca formația sa să joace un fotbal bun în meciul cu Steaua București, dar a precizat că nu vrea "să se dea cocoș". "Suntem conștienți că vom întâlni cea mai în fornă echipă a momentului, dar jucăm acasă și avem șansa noastră", a spus Szabo.


Fotbal Club FCSB 23.11.2012 - 00:26
Gigi Becali: Nu sunt suparat Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu VfB Stuttgart, scor 1-5, din etapa a 5-a a grupei E a Europa League, că nu se aștepta la acest rezultat, dar a menționat că nu este supărat. "E fotbal, ce contează. Nu mă așteptam la acest rezultat", a spus Gigi Becali.


Fotbal Club FCSB 23.11.2012 - 00:23
Mihai Costea: Nu ne asteptam la un asemenea scor Fotbalistul echipei Steaua, Mihai Costea, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu VfB Stuttgart, scor 1-5, că nu se teme că formația bucureșteană va pierde calificarea în 16-imile de finală ale Europa League, fiind încrezător înainte de ultima etapă a fazei grupelor.


Fotbal Club FCSB 23.11.2012 - 00:21
Alexandru Chipciu: Se mai intampla si astfel de meciuri Fotbalistul echipei Steaua, Alexandru Chipciu, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu VfB Stuttgart, scor 1-5, că este "o seară neagră" pentru formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, dar a precizat că el și colegii săi nu trebuie să se plângă, ci să meargă mai departe.


Fotbal Club FCSB 23.11.2012 - 00:20
Bruno Labbadia: Aveam nevoie de puncte ÅŸi am atacat din primul minut Antrenorul echipei VfB Stuttgart, Bruno Labbadia, a declarat, după victoria din meciul cu Steaua București, scor 5-1, în etapa a 5-a a grupei E a Europa League, că a fost o seară senzațională pentru formația sa. "Ne-a făcut plăcere să jucăm în seara asta la București", a spus Labbadia.


Fotbal Club FCSB 23.11.2012 - 00:15
Reghecampf: A fost un meci catastrofal Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat că formația sa a făcut un "meci catastrofal" cu Stuttgart, care s-a impus cu scorul de 5-1, joi seara, la București, în Grupa E a competiției de fotbal Europa League. "Multe explicații nu sunt. Am făcut un meci foarte slab", a declarat Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 23.11.2012 - 00:04
Europa League: Steaua - VfB Stuttgart 1-5 Steaua București a fost umilită de VfB Stuttgart, care a învins cu scorul de 5-1 (4-0), joi seara, pe Arena Națională din Capitală, într-un meci din Grupa E a Europa League. Steaua a făcut un joc catastrofal și a suferit cea mai drastică înfrângere pe teren propriu din istoria participărilor sale în cupele europene.


Fotbal Club FCSB 22.11.2012 - 11:42
Bruno Labbadia: Ne putem astepta la un cazan in clocot, cu fani patimasi Meciul de joi, cu Steaua, de pe Arena Națională din București, va fi unul greu pentru VfB Stuttgart și va avea loc într-o atmosferă fierbinte, ca "un cazan în clocot", a declarat antrenorul echipei germane, Bruno Labbadia. "Ne putem aștepta la un cazan în clocot, cu fani pătimași", a afirmat Labbadia.


Fotbal Club FCSB 21.11.2012 - 15:58
Vlad Chiriches: Stuttgart traverseaza o perioada buna Fundașul echipei Steaua București, Vlad Chiricheș, a declarat că victoria în partida cu VfB Stuttgart, contând pentru etapa a cincea a Europa League, va fi obținută de echipa care va avea atitudinea și dorința mai mare. "Ar fi frumos să sărbătorim alături de fani la Universitate", a spus Chiricheș.


Fotbal Club FCSB 21.11.2012 - 15:40
Laurentiu Reghecampf: Cel mai important este sa ne calificam Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că adversarul din etapa a cincea a Europa League, VfB Stuttgart, este mai puternică decât în tur, când scorul a fost egal, 2-2, dar a precizat că vrea să obțină cele trei puncte.


Fotbal Club FCSB 20.11.2012 - 10:37
Georgievski a fost operat cu succes Fotbalistul macedonean Daniel Georgievski, de la Steaua București, a fost operat cu succes luni, la Spitalul de Ortopedie Medlife din Capitală, după ce a suferit o fractură de peroneu în meciul cu CS Turnu-Severin (2-1), de duminică seara, a anunțat clubul "roș-albastru". Georgievski a fost accidentat de Souleymane Barry.


Fotbal Club FCSB 19.11.2012 - 15:06
Meciul Steaua - Stuttgart va fi arbitrat de grecul Koukoulakis Meciul Steaua - VfB Stuttgart, programat joi, de la ora 22:05, pe Arena Națională, în grupa E a Europa League, va fi arbitrat de o brigadă din Grecia, cu Michael Koukoulakis la centru. Michael Koukoulakis va fi ajutat la cele două linii de Dimitrios Saraidaris și Damianos Efthimiadis.


Fotbal Club FCSB 19.11.2012 - 11:32
Laurentiu Reghecampf: Nicio victorie pe care am obtinut-o nu a fost usoara Antrenorul echipei Steaua București, Laurențiu Reghecampf, a declarat, după victoria din meciul cu CS Turnu-Severin, scor 2-1, că este interesat ca distanța față de ocupanta locului secund să fie cea pe care și-a propus-o, și anume 15 puncte. "Nicio victorie pe care am obținut-o nu a fost ușoară", a spus Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 18.11.2012 - 22:56
Etapa 16: Steaua - CS Turnu-Severin 2-1 Steaua București a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formația CS Turnu-Severin, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 1, în care golurile au fost marcate în prima repriză. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristian Tănase (20) și Raul Rusescu (27), în timp ce pentru oaspeți a înscris Cosmin Vancea, în minutul 16.


Fotbal Club FCSB 14.11.2012 - 14:01
Gigi Becali: Am fost chemat la DNA in dosarul in care este cercetat Dobos Gigi Becali a declarat, miercuri, la ieșirea de la DNA, că a fost chemat ca martor într-un dosar disjuns din dosarul "Valiza", în care este cercetat Anton Doboș, finanțatorul FC Steaua București precizând că nu a vrut să dea nicio declarație în fața procurorilor în această cauză.


Fotbal Club FCSB 12.11.2012 - 12:08
Laurentiu Reghecampf: Este posibil ca de acum incolo sa jucam doar 3-4-3 Tehnicianul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat duminică, după victoria din meciul cu Viitorul Constanța, scor 4-0, că acest succes este meritat și că vrea ca până în iarnă formația sa să se distanțeze în clasament la 12-15 puncte față de locul doi. "A fost o victorie muncită, meritată", a spus Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 09.11.2012 - 11:44
Ole Guunar Solskjaer: Nu spunem adio Europei, nu ne resemnam Antrenorul Molde FK, Ole Guunar Solskjaer, a declarat că este mulțumit de prestația jucătorilor săi din repriza secundă a meciului cu Steaua, apreciind că nu "se resemnează și se agață" de șansele pentru calificare în 16-imile Europa League. "Am fost pedepsiți aspru deși am jucat un fotbal bun", a spus Solskjaer.


Fotbal Club FCSB 09.11.2012 - 11:32
Laurentiu Reghecampf: Suporterii romani au fost incredibili Tehnicianul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat după victoria din meciul cu Molde FK, scor 2-0, că acest succes este meritat și că în acest moment formația sa este "de nota 10", având în vedere realizările din Liga 1 și din Europa League. "Sunt mulțumit, dar mai avem puțin de lucru", a spus Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 09.11.2012 - 10:46
Gigi Becali: Molde nu e o echipa de calibrul Stelei Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, după victoria din meciul cu Molde FK, scor 2-1, că echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf este atât de puternică încât în Europa sunt doar patru sau cinci formații pe care nu le poate învinge. "Molde este o echipă tehnică, care driblează, care pasează", a spus Becali.


Fotbal Club FCSB 09.11.2012 - 10:33
Alexandru Bourceanu: Mai trebuie sa muncim pentru calificare Jucătorul stelist Alexandru Bourceanu a declarat că este fericit pentru victoria din meciul cu Molde FK, scor 2-1, din grupa E a Europa League, subliniind că se aștepta ca Steaua să obțină mai rapid calificarea în 16-imile competiției. "Am făcut un meci bun, mai ales în prima repriză", a declarat Bourceanu.


Fotbal Club FCSB 08.11.2012 - 22:18
Europa League: Molde FK - Steaua 1-2 Steaua București a făcut un pas important spre șaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal, după ce a învins, joi seara, în deplasare formația norvegiană Molde FK cu scorul de 2-1 (2-0). Steaua a făcut o primă repriză de senzație, marcând prin Alex Chipciu (21) și Iasmin Latovlevici (37).


Fotbal Club FCSB 08.11.2012 - 11:27
Ole Gunnar Solskjaer: Ne dorim sa trecem de faza grupelor Antrenorul echipei Molde FK, Ole Guunar Solskjaer, a declarat că în partida cu Steaua, contând pentru etapa a patra a grupelor Europa League, va alinia cel mai bun lot pe care îl are la dispoziție. "Avem meci acasă și este de datoria noastră să practicăm un fotbal ofensiv în fața propriilor suporteri", a spus Solskjaer.


Fotbal Club FCSB 05.11.2012 - 15:33
Ungurul Istvan Vad va arbitra meciul Molde - Steaua din Europa League Meciul Molde FK - Steaua București, care se va disputa, joi, de la ora 20:00, în etapa a patra a grupei E a Europa League, va fi condus de o brigadă din Ungaria, cu István Vad la centru, informează uefa.com. István Vad va fi ajutat de asistenții Vencel Tóth și István Albert, în timp ce rezervă va fi Zsolt Attila Szpisjak.


Fotbal Club FCSB 05.11.2012 - 15:15
Sapte fotbalisti au jucat pentru prima oara in derby-ul Steaua - Dinamo Șapte fotbaliști au debutat la derby-ul Steaua - Dinamo de duminică, dintre care patru străini: Daniel Georgievski, Mihai Pintilii și Adi Popa la steliști, respectiv Paul Koulibaly, Constantin Nica, Eduardo Alvarez și Boubacar Mansaly la dinamoviști. Acesta fost al 127-lea meci dintre cele două mari rivale.


Fotbal Club FCSB 05.11.2012 - 01:35
Ciprian Tatarusanu: Azi a existat o singura echipa, Steaua Bucuresti Portarul echipei Steaua București, Ciprian Tătărușanu, a declarat, duminică seară, după victoria din derby-ul cu Dinamo București, scor 3-1, că "pe teren nu a existat decât formația roș-albastră". "ÃŽn fotbal e posibil orice, dar dacă vom continua să jucăm așa e aprope imposibil să ne mai ajungă cineva", a spus Tătărușanu.


Fotbal Club FCSB 05.11.2012 - 01:30
Laurentiu Reghecampf: Spectacolul oferit de fanii nostri a fost incredibil Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, după victoria din derby-ul cu Dinamo, scor 3-1, că adversarii nu meritau să câștige meciul după ce s-au apărat pe tot parcursul întâlnirii. "Felicit echipa și toți oamenii care au contribuit la victoria din această seară", a spus Reghecampf.


Fotbal Club FCSB 05.11.2012 - 01:15
Gigi Becali: Suntem prea puternici, nu ne poate sta nimeni in cale Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat după victoria din derbiul de pe Arena Națională, scor 3-1, că steliștii au "măcelărit-o" pe Dinamo și că este fericit, însă l-a criticat pe Cristian Tănase, spunând că ar fi fost "vai de capul lui" în cazul unui eșec. "S-a jucat numai la o poartă", a spus Becali.


Fotbal Club FCSB 04.11.2012 - 23:38
Etapa 14: Steaua - Dinamo 3-1 Steaua a învins cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, în derby-ul etapei a 14-a a Ligii 1, disputat pe Arena Națională, în care a revenit după ce la pauză a fost condusă cu 1-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de Raul Rusescu (63p, 83) și Łukasz Szukala (87), în timp ce pentru oaspeți a înscris Marius Alexe 38.



Top News

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Rapid București 3-2

-Real Madrid a eliminat-o pe Bayern München și s-a calificat în finala Ligii Campionilor

-PSG cu barele, Borussia Dortmund cu calificarea în finala Ligii Campionilor

-Ponturi și cote pariuri pentru semifinalele Champions League 7-8 mai

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off: Universitatea Craiova - Fotbal Club FCSB 2-0




Care este jucătorul tău preferat de la FCSB? (sezonul 2023-2024)
Ștefan Târnovanu
Octavian Popescu
Florinel Coman
Andrea Compagno
David Miculescu
Darius Olaru
Joyskim Dawa
Vlad Chiricheș
Alexandru Băluță
Mihai Lixandru
Luis Phelipe
Siyabonga Ngezana
Adrian Șut
Valentin Crețu
Damjan Đoković
Baba Alhassan
Ovidiu Popescu
Eduard Rădăslăvescu
Alexandru Pantea
Risto Radunović
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
10.05.2024
Cronica
Sepsi Sfântu Gheorghe Rapid București C
11.05.2024 Fotbal Club FCSB
20:30
CFR 1907 Cluj Digi Sport 1 C
13.05.2024 Farul Constanța
20:30
Universitatea Craiova Digi Sport 1 C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Universitatea Craiova 15
3. Farul Constanța 13
4. CFR 1907 Cluj 13
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 12
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
04.05.2024
Cronica
FC Botoșani FC Voluntari C
04.05.2024
Cronica
Universitatea Cluj Dinamo București C
05.05.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Oțelul Galați C
06.05.2024
Cronica
FC Hermannstadt Politehnica Iași C
06.05.2024
Cronica
FC UTA Arad FCU 1948 Craiova C


1. FC UTA Arad 17
2. Oțelul Galați 16
3. FC Botoșani 14
4. FC Hermannstadt 11
5. Petrolul Ploiești 11
6. FC Voluntari 10
7. Universitatea Cluj 9
8. Politehnica Iași 7
9. Dinamo București 7
10. FCU 1948 Craiova 6
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017