1 Rapid București - pagina 5

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Rapid București 28.05.2015 - 13:05
Sapunaru: I-am dat niste sfaturi lui Moraru, Rapid nu trebuie sa stea mai mult de un an in Liga 2 Fundaşul Cristian Săpunaru a declarat, miercuri, după disputarea ultimei partide din Liga 1, că i-a dat unele sfaturi acţionarului majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, referitor la sezonul următor, şi i-a transmis că gruparea giuleşteană nu trebuie să stea mai mult de un an în Liga 2.



Rapid București 28.05.2015 - 13:03
Cristiano Bergodi: Imi pare foarte rau pentru Rapid Tehnicianul italian Cristiano Bergodi a anunţat, la finalul partidei cu Pandurii Târgu-Jiu, că nu va mai continua la Rapid, precizând că echipa giuleşteană, care a retrogradat la finalul acestui sezon în Liga 2, are nevoie de un antrenor tânăr. "Îmi pare foarte rău pentru Rapid, pentru aceşti suporteri minunaţi", a spus Bergodi.


Rapid București 27.05.2015 - 19:56
Etapa 34: Rapid - Pandurii Targu-Jiu 0-3 Echipa Rapid a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), de formaţia Pandurii Târgu-Jiu, în ultima etapă, a 34-a, a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Filip Mrzljak (45+1, Pavel Čmovš (60 autogol) şi Mihai Răduţ (90+3 penalty). Fanii giuleşteni de la tribuna a II au scandat "Sfârşitul nu-i aici".



Rapid București 25.05.2015 - 18:58
Fanii rapidisti il cer pe Pancu titular, chiar cu riscul pierderii meciului la masa verde Suporterii rapidişti solicită conducerii clubului introducerea lui Daniel Pancu la meciul cu Pandurii Târgu Jiu, chiar dacă acesta este suspendat în urma cartonaşului roşu primit în etapa precedentă, iar echipa riscă să piardă din acest motiv partida la masa verde, cu scorul de 0-3.


Rapid București 24.05.2015 - 12:52
Cristiano Bergodi: A fost un meci decisiv Antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, că nu îşi explică motivele diferenţele dintre cele două reprize. "A fost un meci decisiv. Din păcate, am ratat multe ocazii în prima repriză, iar a doua a fost complet diferită", a spus antrenorul giuleştenilor.


Rapid București 22.05.2015 - 10:07
Cristiano Bergodi: Avem un meci foarte foarte greu la Cluj Antrenorul formaţiei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, într-o conferinţă de presă, că echipa sa nu îşi mai permite să greşească în meciul cu CFR Cluj alte cinci minute, aşa cum a făcut-o în partida pierdută CS Universitatea Craiova. "Din păcate am greşit cinci minute cu Craiova. Nu le-am reproşat nimic jucătorilor".


Rapid București 20.05.2015 - 18:55
Copos, eliberat dupa ce a fost disciplinat, staruitor in munca si a dat dovezi de indreptare-motivare George Copos a fost eliberat condiţionat din penitenciar pentru că a executat fracţia de pedeapsă prevăzută în mod obligatoriu de lege, a fost disciplinat, stăruitor în muncă şi a dat "dovezi temeinice de îndreptare", arată Tribunalul Bucureşti, în motivarea deciziei de punere în libertate.


Rapid București 19.05.2015 - 09:09
Valerii Moraru: In acest retur cel mai mult m-au deranjat greselile de arbitraj Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat că lucrul care l-a deranjat cel mai mult în partidele din cadrul returului Ligii 1 au fost greşelile de arbitraj împotriva echipei sale. "Ce m-a deranjat cel mai mult în acest retur au fost greşelile de arbitraj împotriva noastră", a spus Moraru.


Rapid București 18.05.2015 - 17:26
Valerii Moraru: Nu cred ca vom face apel, depunctarea este corecta Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat că decizia cu depunctarea (3 puncte) stabilită de comisia de licenţiere este corectă, având în vedere unele datorii ale clubului, precizând că nu crede că va face apel. "Ştiam de depunctarea aceasta de la început", a spus Moraru.


Rapid București 18.05.2015 - 11:46
Cristian Sapunaru: Asta este, au jucat corect, nu putem sa le spunem nimic Fotbalistul rapidist Cristian Săpunaru a declarat, după meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 1-2, că după cum s-a desfăşurat jocul ar fi fost echitabilă o remiză şi că are "o jenă în suflet" când vede că echipa giuleşteană continuă să sufere. "Rapid a jucat din prima etapă şi până astăzi toate meciurile pe teren".


Rapid București 18.05.2015 - 11:22
Valerii Moraru: Speranta moare ultima Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, după meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 1-2, că este dezamăgit de eşecul înregistrat, însă a subliniat că încă mai speră la salvarea de la retrogradare. "Sunt dezamăgit de rezultat, dar mai avem două jocuri şi sperăm să ne salvăm", a spus Moraru.


Rapid București 18.05.2015 - 11:06
Bergodi: M-a suprins atitudinea celor de la CS Universitatea Craiova, parca jucau o finala de Liga Campionilor Tehnicianul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, după meciul cu CS Universitatea Craiova, că l-a surprins atitudinea jucătorilor formaţiei oaspete, menţionând că aceştia "parcă jucau o finală de Liga Campionilor". "Parcă jucau o finală de Liga Campionilor", a spus Bergodi.


Rapid București 17.05.2015 - 23:12
Etapa 32: Rapid - CS Universitatea Craiova 1-2 Rapid Bucureşti a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de echipa CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 32-a a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Daniel Niculae (23) pentru Rapid şi Alexandru Mateiu (72) şi Nuno Rocha (74) pentru oaspeţi. La meci au asistat 8.000 de spectatori.


Rapid București 16.05.2015 - 15:33
Cristian Sapunaru: Nu am semnat cu Udinese Fundaşul Cristian Săpunaru a declarat, într-o conferinţă de presă, că există negocieri privind un transfer al său la clubul italian Udinese din vară, dar a precizat că nu a semnat nimic şi se concentrează pe ultimele trei partide pe care Rapid le are de disputat până la finalul Ligii 1. "Nu am semnat cu Udinese".


Rapid București 16.05.2015 - 15:33
Daniel Pancu (37 de ani) a declarat într-un interviu acordat site-ului grupării "alb-vișinie" că "simte că s-a născut să joace la Rapid". "Suporterii Giuleștiului se potrivesc perfect cu nebuneala mea, cu felul meu de a fi. Eu întotdeauna am fost mai rebel, mai haiduc", a afirmat fostul internațional.


Rapid București 16.05.2015 - 15:26
Daniel Niculae: Avem mai mare nevoie de victorie decat cei de la Craiova Atacantul formaţiei Rapid, Daniel Niculae, a declarat, într-o conferinţă de presă, că echipa sa are mai mare nevoie de cele trei puncte decât adversarii de la CS Universitatea Craiova, precizând că aceştia vor juca în meciul direct de duminică doar pentru orgoliu. "Jucăm iarăşi sub presiune pentru că avem nevoie de victorie".


Rapid București 12.05.2015 - 11:35
Cristiano Bergodi: Aici la Rapid jucam mereu cu sabia deasupra capului Tehnicianul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, după meciul cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, câştigat cu scorul de 1-0, că dacă formaţia sa nu ar fi obţinut măcar o remiză situaţia ar fi fost foarte dificilă şi şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţie. "Aici la Rapid jucăm mereu cu sabia deasupra capului".


Rapid București 07.05.2015 - 19:15
Pancu nu va juca in meciul cu Ceahlaul Piatra-Neamt Atacantul Daniel Pancu nu va putea juca în meciul pe care echipa Rapid îl va disputa, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra-Neamţ din cauza accidentării suferite în partida cu CSMS Iaşi, informează, joi, gruparea giuleşteană pe contul oficial de Facebook. Accidentat la încălzire înaintea partidei cu CSMS Iaşi, atacantul...


Rapid București 05.05.2015 - 10:58
Daniel Pancu: Avem nevoie de 3 victorii in ultimele 4 partide Jucătorul rapidist Daniel Pancu a declarat că echipa sa mai are nevoie de trei victorii în ultimele patru partide din acest retur pentru a reuşi salvarea de la retrogradare. "Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, că întâlnim o echipă care nu a luat gol pe teren propriu în acest retur de campionat", a spus Pancu.


Rapid București 29.04.2015 - 11:50
Daniel Pancu: Rezultatul e echitabil Atacantul Daniel Pancu a declarat că rezultatul de egalitate înregistrat de Rapid, scor 2-2, cu FC Botoşani, nu este unul rău, însă în aceste condiţii gruparea giuleşteană are nevoie de patru puncte în următoarele două partide din deplasare. "A fost un meci spectaculos", a spus Pancu.


Rapid București 29.04.2015 - 11:43
Valerii Moraru: Am jucat frumos, pacat ca am ratat mult Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat că echipa pregătită de Cristiano Bergodi a comis două greşeli care au costat-o mult în meciul cu FC Botoşani, scor 2-2, din etapa a 29-a a Ligii 1. "Am jucat frumos, păcat că am ratat mult. Două greşeli ne-au costat astăzi", a spus Moraru.


Rapid București 29.04.2015 - 11:38
Cristiano Bergodi: S-a terminat 2-2, asta a fost, mergem inainte Tehnicianul rapidist Cristiano Bergodi a declarat că nu este mulţumit de remiza din meciul cu FC Botoşani, scor 2-2, dar, având în vedere modul în care s-a jucat, rezultatul este unul echitabil. "S-a terminat 2-2, asta a fost, mergem înainte. Rezultatul este însă echitabil", a spus Bergodi.


Rapid București 28.04.2015 - 21:40
Etapa 29: Rapid - FC Botosani 2-2 Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a 29-a a Ligii 1. Pentru Rapid au marcat Eduard Oriol (52) şi Cristian Săpunaru (76 penalty), iar pentru FC Botoşani au înscris Petre Ivanovici (25) şi Gabriel Vaşvari (74 penalty).


Rapid București 27.04.2015 - 19:26
Cristiano Bergodi: Pe final de campionat noi trebuie sa ne gandim doar la noi Antrenorul formaţiei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat că pe acest final de sezon fotbaliştii săi trebuie să se gândească la jocul lor şi nu la rezultatele contracandidatelor la salvarea de la retrogradare. "Nu pot să zic că victoriile contracandidatelor ne dau planurile peste cap".


Rapid București 25.04.2015 - 15:40
Cristiano Bergodi: Este o victorie muncita Antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi a declarat, după meciul cu FC Braşov, scor 2-1, că este bucuros de cele trei puncte "obţinute şi cu noroc", dar că jucătorii trebuie să înţeleagă că încă nu au reuşit nimic. "Este o victorie muncită dar trebuie să recunosc a fost şi o victorie cu noroc", a spus Bergodi.


Rapid București 22.04.2015 - 19:07
Cristiano Bergodi: Obiectivul este sa castigam cele 3 puncte la Brasov Antrenorul formaţiei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că simte euforie în rândul jucătorilor după succesul cu Concordia Chiajna, dar îi atenţionează pe aceştia că dacă au câştigat un meci nu înseamnă că echipa s-a salvat de la retrogradare.


Rapid București 21.04.2015 - 11:59
Daniel Pancu: Era foarte important pentru noi sa castigam Fotbalistul rapidist Daniel Pancu a declarat, după meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, că dacă nu ar fi câştigat acest joc, pentru Rapid şansele de salvare de la retrogradare ar fi devenit foarte mici. "Era foarte important pentru noi să câştigăm azi, dacă nu o făceam şansele noastre deveneau poate nu imposibile".


Rapid București 21.04.2015 - 11:53
Valerii Moraru: Imi pare bine ca Bergodi a inceputul cu dreptul Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, după meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, din etapa a 27-a a Ligii 1, că rapidiştii aşteptau de mult timp aceste trei puncte. "Îmi pare bine că Bergodi a începutul cu dreptul. Sunt trei puncte pe care le aşteptam de mult, sper să fie un început bun".


Rapid București 21.04.2015 - 11:48
Cristiano Bergodi: O sa incercam sa atacam mai mult Tehnicianul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, după meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, din etapa a 27-a a Ligii 1, că acest rezultat îl bucură, dar a precizat că elevii săi trebuie să joace mai ofensiv. "Mă bucur de rezultat, am zis înainte de meci că asta era important, rezultatul şi nu jocul".


Rapid București 20.04.2015 - 22:50
Etapa 27: Rapid - Concordia Chiajna 1-0 Rapid Bucureşti a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a 27-a a Ligii 1. Golul a fost marcat de Marcel Gecov, în minutul 30. Imediat după ce Marcel Gecov a marcat golul victoriei, suporterii de la tribuna a doua au arborat un drapel al Cehiei.


Rapid București 19.04.2015 - 11:10
Cristian Sapunaru: Daca invingem Concordia avem sanse foarte mari sa ne salvam Fundaşul echipei Rapid, Cristian Săpunaru, a declarat, într-o conferinţă de presă, că în cazul unei victorii în meciul cu Concordia Chiajna de luni, gruparea giuleşteană are şanse foarte mari să se salveze de la retrogradare. "Cred că este cea mai importantă partidă de până acum", a spus Săpunaru.


Rapid București 19.04.2015 - 10:11
Cristiano Bergodi: Sper sa incep acest nou drum cu o victorie Antrenorul italian Cristiano Bergodi a declarat, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să înceapă al doilea său mandat la conducerea tehnică a formaţiei Rapid cu o victorie în meciul cu Concordia Chiajna din cadrul etapei a 27-a a Ligii 1.


Rapid București 16.04.2015 - 11:34
Valerii Moraru: Domnul Bergodi, la fel ca si noi, intelege ce inseamna Rapidul Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, într-o conferinţă de presă, că a discutat şi cu Marius Şumudică pentru postul de antrenor, dar a considerat că italianul Cristiano Bergodi este mai potrivit, având în vedere jucătorii care sunt în în momentul de faţă în lot.


Rapid București 15.04.2015 - 17:04
Cristiano Bergodi: Este riscant, dar frumos sa antrenezi Rapidul Italianul Cristiano Bergodi, noul antrenor al echipei de fotbal Rapid București, a declarat miercuri "că este riscant, dar frumos" să pregătească formația din cartierul Giulești. "Este riscant, dar frumos să antrenezi Rapidul. Am venit aici cu sufletul mare", a spus Cristiano Bergodi.


Rapid București 15.04.2015 - 11:00
Cristian Pustai inlocuit de Cristiano Bergodi in functia de antrenor al echipei Rapid Tehnicianul Cristian Pustai şi-a reziliat contractul cu FC Rapid, el urmând să fie înlocuit în funcţia de antrenor principal de italianul Cristiano Bergodi, a declarat acţionarul majoritar al grupării giuleştene, Valerii Moraru. "Domnul Pustai nu mai este antrenorul Rapidului din această seară", a spus Valerii Moraru.


Rapid București 12.04.2015 - 15:06
Daniel Niculae: Trebuie sa ne trezim, daca vom juca tot asa nu vom reusi sa ne salvam Fotbalistul rapidist Daniel Niculae a declarat, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 0-2, că el şi colegii săi trebuie să se "trezească", pentru că dacă vor avea astfel de evoluţii în continuare nu vor reuşi să se salveze de la retrogradare. "Trecem printr-o perioadă nefastă din păcate", a spus Niculae.


Rapid București 12.04.2015 - 14:55
Valerii Moraru: Echipa mea s-a batut singura Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat că jucătorii săi s-au bătut singuri la meciul cu Dinamo, scor 0-2, în Liga 1, apreciind că echipa sa încă mai are şanse de salvare de la retrogradare. "Ne-am bătut singuri, nu ne creăm ocazii de gol, nu marcăm. Este greu, dar şanse încă avem de salvare".


Rapid București 12.04.2015 - 14:52
Cristian Pustai: Va trebui sa ne gandim ce sanse mai sunt de salvare Tehnicianul rapidist Cristian Pustai a declarat, după eşecul cu Dinamo, scor 0-2, în Liga 1, că echipa Rapid este datoare să lupte până în ultima etapă pentru salvarea de la retrogradare, subliniind că nu s-a gândit să renunţe la funcţie. "Va trebui să ne gândim ce şanse mai sunt de salvare", a afirmat Pustai.


Rapid București 10.04.2015 - 15:49
Cristian Pustai: Cu Dinamo este un derby Antrenorul formaţiei Rapid, Cristian Pustai, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că partida cu Dinamo este un derby, însă în opinia sa mult mai importante sunt meciurile cu adversarele directe din lupta pentru salvarea de la retrogradare. "Sperăm să trecem şi peste acest derby cu bine", a spus Pustai.


Rapid București 10.04.2015 - 00:45
Cristian Pustai, confirmat in functia de antrenor al echipei Rapid de Valerii Moraru Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, joi, că nu s-a pus problema înlocuirii lui Cristian Pustai din funcţia de antrenor principal a grupării giuleştene, el adăugând că tehnicianul este bun şi că vrea să respecte contractul cu acesta. "Nu a fost o şedinţă, a fost mai mult o discuţie", a spus Moraru.


Rapid București 09.04.2015 - 15:45
Gino Iorgulescu spune ca Valerii Moraru face "figuratie" la Rapid in loc sa investeasca Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, joi, că acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, face "mai mult figuraţie" la club în loc să investească şi i-a cerut să facă public un raport prin care să demonstreze ce sume din banii personali a cheltuit la gruparea giuleşteană.


Rapid București 09.04.2015 - 11:47
Clubul "Prietenii lui Nae Manea" va fi lansat dupa Paste Clubul "Prietenii lui Nae Manea", în memoria fostului mare rapidist, va fi lansat imediat după sărbătorile de Paști, la inițiativa familiei Manea și a lui Lucian Ionescu, potrivit unui comunicat. Aici își vor găsi locul foști antrenori, coechipieri și elevi ai legendarului Nicolae Manea, personaje având o...


Rapid București 09.04.2015 - 11:10
Edu Oriol are un dinte rupt si a avut nevoie de trei puncte de sutura la buza Mijlocaşul Edu Oriol a declarat că are un dinte rupt şi a avut nevoie de trei puncte de sutură la buză, după ce a fost lovit cu cotul în faţă de jucătorul echipei ASA Târgu-Mureş, Feussi, la meciul pierdut de Rapid, scor 1-2, în etapa a 25-a a Ligii 1. "A fost o fază destul de violentă", a declarat Oriol.


Rapid București 09.04.2015 - 10:58
Pustai: Este o greseala impardonabila a lui Balaj, trebuia sa revina si sa-i dea rosu lui Feussi Antrenorul echipei Rapid, Cristian Pustai, a declarat că arbitrul Cristian Balaj ar fi trebuit să revină asupra fazei din minutul 65, când nu a sancţionat o lovitură cu cotul al lui Feussi asupra lui Edu Oriol, şi să-l elimine pe jucătorul formaţiei ASA Târgu-Mureş. Meciul a fost întrerupt aproximativ patru minute, în minutul...


Rapid București 08.04.2015 - 23:42
Etapa 25: Rapid - ASA Targu-Mures 1-2 Rapid a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), de formaţia ASA Târgu-Mureş, într-un meci contând pentru etapa a 25-a a Ligii 1. Pentru Rapid a marcat Cristian Săpunaru, în minutul 89, iar pentru ASA au înscris Ioan Hora (70) şi Miroslav Manolov (77). La partidă au asistat aproximativ 5.500 de spectatori.


Rapid București 07.04.2015 - 16:48
George Copos, eliberat conditionat dupa ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani George Copos va fi eliberat condiţionat, după ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani de închisoare, decizia luată de Tribunalul Bucureşti fiind definitivă, astfel că fostul patron al Rapidului va pleca marţi din penitenciar. Tribunalul Bucureşti a admis astfel contestaţia lui George Copos în cazul...


Rapid București 07.04.2015 - 16:26
Pustai: Pancu are probleme medicale, nu a intrat la Cluj pentru ca nu a vrut sa riste Antrenorul FC Rapid, Cristian Pustai, a declarat, marţi, că mijlocaşul Daniel Pancu are probleme medicale, precizând că în meciul pierdut cu scorul de 0-1, cu Universitatea Cluj, fotbalistul trebuia să joace ultimele 20 de minute, dar după încălzire i-a transmis că are dureri şi nu vrea să rişte.


Rapid București 07.04.2015 - 16:11
Pustai: La vara voi discuta cu conducerea daca voi continua sau nu la Rapid Antrenorul formaţiei Rapid, Cristian Pustai, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că la vară va discuta cu acţionarul majoritar Valerii Moraru dacă rămâne sau nu la conducerea tehnică a echipei giuleştene şi în sezonul următor. Pustai a afirmat că este obişnuit cu zvonurile privind demisia sa, aşa că nici cel care a...


Rapid București 05.04.2015 - 12:09
Cristian Pustai: M-a dezamagit in primul rand rezultatul Tehnicianul echipei Rapid, Cristian Pustai, a declarat, după meciul cu Universitatea Cluj, pierdut cu scorul de 0-1, că îl dezamăgeşte faptul că elevii săi au ratat mai multe ocazii şi a precizat că jucătorii ar fi trebuit să fie mai lucizi după primirea golului. "M-a dezamăgit în primul rând rezultatul", a spus Pustai.


Rapid București 02.04.2015 - 19:42
Cristian Pustai: Am ajuns la trei puncte de un loc salvator Antrenorul formaţiei Rapid, Cristian Pustai, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi trebuie să rămână la fel de concentraţi chiar dacă echipa a ajuns după primele şase etape ale returului la doar trei puncte de locul 12, cel care asigură salvarea de la retrogradare.



Top News

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: FCU 1948 Craiova - Dinamo Bucureşti 1-1

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: Politehnica Iaşi - FC Voluntari 3-1

-Remember: 20 aprilie 1994, România - Bolivia 3-0

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Farul Constanţa - CFR Cluj 5-1

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: FC Hermannstadt - FC Botoşani 1-1




Care este jucătorul tău preferat de la Rapid? (sezonul 2023-2024)
Cristian Săpunaru
Claudiu Petrila
Xian Emmers
Alexandru Ioniță II
Răzvan Onea
Kévin Soni
Horațiu Moldova
Albion Rrahmani
Mattias Käit
Andrei Borza
Cătălin Cârjan
Ermal Krasniqi
Florent Hasani
Jayson Papeau
Funsho Bamgboye
Iulian Cristea
Paul Iacob
Alexandru Albu
Ștefan Pănoiu
Borisav Burmaz
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
19.04.2024
Cronica
Farul Constanța CFR 1907 Cluj C
20.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Rapid București C
21.04.2024 Sepsi Sfântu Gheorghe Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 13
2. Farul Constanța 10
3. Universitatea Craiova 9
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
23.04.2024 FC Voluntari FCU 1948 Craiova C
23.04.2024 FC Botoșani Dinamo București C
24.04.2024 Universitatea Cluj
16:45
Politehnica Iași Digi Sport 1 C
25.04.2024 FC UTA Arad
16:45
Oțelul Galați Digi Sport 1 C
25.04.2024 FC Hermannstadt
19:00
Petrolul Ploiești Digi Sport 1 C


1. Oțelul Galați 13
2. FC Botoșani 10
3. FC Hermannstadt 8
4. FC Voluntari 8
5. FC UTA Arad 8
6. Petrolul Ploiești 8
7. Universitatea Cluj 5
8. Dinamo București 5
9. Politehnica Iași 4
10. FCU 1948 Craiova 3
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017