1 Rapid București - pagina 8

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Rapid București 08.10.2014 - 17:21
FC Rapid, sanctionat cu doua etape de suspendare a terenului propriu pentru rasism Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul Rapid cu interzicerea organizării a două meciuri pe teren propriu şi cu 22.500 lei penalitate sportivă, în urma incidentului rasist de la partida cu Concordia Chiajna. Conform Regulametului Disciplinar, FC Rapid trebuie să evolueze două partide pe un stadion aflat la minimum...



Rapid București 08.10.2014 - 11:21
Clubul Rapid sustine ca nu poate fi acuzat de rasism pentru incidentul de la Chiajna Conducerea FC Rapid susţine într-un comunicat de presă, că spectatorul care a aruncat coaja de banană spre Wellington Carlos da Silva nu face parte din galerie şi, în consecinţă, clubul nu poate fi acuzat de rasism şi nici făcut responsabil pentru acel incident. "A fost un gest izolat", se arată în comunicatul citat.


Rapid București 05.10.2014 - 17:48
Clubul Rapid ia atitudine fata de incidentul rasist a carui victima a fost brazilianul Wellington Clubul de fotbal Rapid București a luat atitudine, prin intermediul unui comunicat de presă, față de incidentul rasist a cărui victimă a fost brazilianului Carlos Da Silva Wellington, de la Concordia Chiajna, în meciul jucat vineri între cele două formații, la Chiajna. "Suntem alături de Wellington", se arată în comunicat.



Rapid București 02.10.2014 - 17:34
Marian Rada: Noi jucam cu Chiajna, nu cu Sumudica Antrenorul formaţiei Rapid, Marian Rada, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Marius Şumudică, fost jucător şi antrenor al grupării giuleştene, o să plângă cu un ochi şi cu altul o să râdă la finalul partidei directe de vineri.


Rapid București 02.10.2014 - 15:34
Andone: Am avut o oferta de la Rapid, dar am zis ca trebuie sa iasa din insolventa Antrenorul Ioan Andone a declarat, joi, la Casa Fotbalului, că a primit o ofertă de a prelua conducerea tehnică a echipei Rapid, dar a refuzat până când gruparea giuleşteană va reuşi să iasă din insolvenţă. "Da, m-a ofertat Rapidul, dar nu numai ei, au fost mai multe", a declarat Andone.


Rapid București 30.09.2014 - 16:52
Rada: Ganea a vrut sa faca lucruri bune la Rapid, dar a prins un moment greu Tehnicianul echipei Rapid, Marian Rada, a declarat că Ionel Ganea, care şi-a reziliat, luni, contractul de antrenor principal, a vrut să facă lucruri bune, dar a venit într-un moment greu în care echipa giuleşteană era în reconstrucţie. "Mie nu îmi plac lucrurile astea", a spus, Rada, după antrenamentul de marţi.


Rapid București 30.09.2014 - 13:09
Valerii Moraru: In iarna vom mai aduce jucatori Acţionarul majoritar al FC Rapid Bucureşti, Valerii Moraru, a declarat, după demiterea tehnicianului Ionel Ganea, că gruparea giuleşteană a acumulat prea puţine puncte în primele nouă etape, dar este sigur că echipa bucureşteană se va salva de la retrogradare în acest sezon.


Rapid București 30.09.2014 - 00:30
Marian Rada, numit antrenor la Rapid in locul lui Ionel Ganea Marian Rada a fost numit ca antrenor al echipei de fotbal Rapid București, în locul lui Ionel Ganea, potrivit paginii de Facebook a clubului giuleștean. "De echipă se va ocupa Marian Rada. Am încheiat contractul cu Ganea pe cale amiabilă", a declarat președintele Nicolae Stanciu.


Rapid București 28.09.2014 - 14:00
Ionel Ganea: N-am avut calmul si luciditatea necesare la constructie Antrenorul echipei Rapid, Ionel Ganea, a declarat că jucătorii săi au suferit o înfrângere ruşinoasă în meciul cu Dinamo, scor 0-3, în etapa a 9-a a Ligii 1, însă a apreciat că diferenţa de scor este mult prea mare. "Este o înfrângere ruşinoasă, dar cred că scorul este mult prea mare", a declarat Ganea.


Rapid București 27.09.2014 - 23:20
Etapa 9: Rapid - Dinamo 0-3 Dinamo a învins pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Rapid, în derby-ul etapei a 9-a a Ligii 1, în care dinamoviştii au evoluat cu un jucător mai puţin încă din minutul 7. Golurile au fost marcate de Andrei Cordoş (38), Marius Alexe (83) şi Ştefan Bărboianu (90+4 penalty).


Rapid București 26.09.2014 - 15:24
Ionel Ganea despre meciul cu Dinamo: Nu stiu daca o sa mai fie derbyul de altadata Antrenorul FC Rapid, Ionel Ganea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că lotul formaţiei Dinamo este mai omogen decât cel pe care îl pregăteşte şi a menţionat că nu ştie dacă partida programată, sâmbătă, de la ora 21:00, în etapa a 9-a a Ligii 1, se va ridica la nivelul celor din trecut.


Rapid București 26.09.2014 - 13:46
Octavian Abrudan Fostul fundaş al echipei Rapid, Octavian Abrudan, a depus cerere de faliment în dosarul de insolvenţă al SC FC Rapid SA, societatea care administrează gruparea din Liga 1. Abrudan este singurul jucător care a depus o astfel de cerere în dosarul care se judecă la Tribunalul Bucureşti.


Rapid București 25.09.2014 - 18:55
Coman il acuza pe Moraru: De cand a venit la Rapid nu a platit nimic, am noua salarii restante Mijlocaşul echipei Rapid, Alexandru Coman, a declarat, joi, că acţionarul majoritar Valerii Moraru că nu a achitat nimic "din banii lui" de la preluarea clubului şi că el are de recuperat salariul pe nouă luni. "Din ce ştiu eu, domnul Moraru, din banii lui de când a venit, nu a achitat nimic", a spus Coman.


Rapid București 24.09.2014 - 11:45
Ionel Ganea: Mi se pare penibil ca jandarmeria sa ne impuna sa avem doar 4.000 de spectatori Tehnicianul echipei Rapid, Ionel Ganea, a declarat, după calificarea în optimile de finală ale Cupei României, că i se pare penibil ca jandarmeria să impună o limită de 4.000 de spectatori pentru meciul cu Dinamo, din etapa a 9-a a Ligii 1. "Mi se pare penibil ca jandarmeria să ne impună să avem doar 4.000 de spectatori", a spus Ganea.


Rapid București 22.09.2014 - 18:41
Ganea spune ca fanii care scandeaza impotriva lui si a unor oficiali sunt platiti Antrenorul formaţiei Rapid, Ionel Ganea, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că suporterii care îl contestă pe el şi pe administratorul judiciar Cristina Andronache sunt plătiţi pentru a face atmosferă neplăcută la meciuri. "Lumea trebuie să se obişnuiască cu această echipă nouă a Rapidului", a spus Ganea.


Rapid București 20.09.2014 - 08:00
Ionel Ganea: Cred ca echipa este in crestere Tehnicianul echipei Rapid, Ionel Ganea, a declarat, după înfrângerea cu scorul de 0-1 din meciul cu ASA Târgu-Mureş, vă elevii săi au făcut un meci bun şi că dacă reuşeau să se concentreze mai mult pe faza de atac poate ar fi obţinut cel puţin o remiză. "Am făcut un meci bun, păcat că nu am reuşit să marcăm", a spus Ganea.


Rapid București 19.09.2014 - 16:39
Atacantul Nicolae Milinceanu a semnat un contract valabil doi ani cu Rapid Atacantul basarabean Nicolae Milinceanu a semnat un contract valabil două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul, cu FC Rapid, au declarat surse din cadrul grupării giuleştene. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a a evoluat între 2007 şi 2011 la echipele de juniori ale clubului AS Monaco după care a semnat un contract...


Rapid București 16.09.2014 - 18:35
Ganea: Sper ca pana maine sa fie rezolvata legitimarea lui Daniel Niculae Antrenorul formaţiei Rapid, Ionel Ganea, a declarat că atacantul Daniel Niculae discută cu oficialii clubului despre revenirea la gruparea giuleşteană şi speră ca legitimarea lui să fie rezolvată până miercuri. "Conducerea clubului discută cu el şi eu sper ca până mâine situaţia lui să fie rezolvată", a spus Ganea.


Rapid București 15.09.2014 - 12:49
Valerii Moraru: Daca suporterii imi cer demisia, sunt de acord sa mi-o dau Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, după victoria din meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, că dacă suporterii i-au cerut demisia, el este de acord să şi-o dea. Întrebat cum comentează faptul că suporterii au scandat "Demisia" la finalul partidei, Moraru a răspus:...


Rapid București 15.09.2014 - 12:44
Ionel Ganea: E datoria mea de antrenor sa sper pana in ultimul moment Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Ionel Ganea, a declarat, după victoria din meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, că succesul formaţiei sale este meritat şi a precizat că el a crezut până în ultimul moment că elevii săi se pot impune. "E datoria mea de antrenor să sper până în ultimul moment", a spus Ganea.


Rapid București 14.09.2014 - 20:58
Etapa 7: Rapid - Universitatea Cluj 2-1 Rapid a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii 1, printr-un gol marcat de Florin Călin în ultimul minut de joc. Golurile învingătorilor au fost marcate de Laurenţiu Buş (38), şi Florin Călin (90+3), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Nicolae Muşat (61p).


Rapid București 13.09.2014 - 16:37
Ionel Ganea: M-as bucura sa obtinem prima victorie pe Giulesti Antrenorul formaţiei Rapid, Ionel Ganea, a declarat, într-o conferinţă de presă, că s-ar bucura ca echipa sa să obţină în meciul cu Universitatea Cluj de duminică prima victorie din acest sezon pe stadionul "Giuleşti-Valentin Stănescu". "Ne aşteaptă un meci greu la fel ca şi cele de până acum", a spus tehnicianul.


Rapid București 12.09.2014 - 15:02
Ganea: Ii vreau pe Niculae si Sapunaru Antrenorul formaţiei Rapid, Ionel Ganea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că doreşte să îi aibă în lot pe jucătorii Daniel Niculae şi Cristian Săpunaru, dar rămâne ca aceştia să se pună de acord cu conducerea clubului în privinţa contractelor. "Eu pot să îl conving pe Nico să vină să se antreneze".


Rapid București 10.09.2014 - 12:04
Portughezul Rui Miguel a semnat un contract cu Rapid Fostul fotbalist al echipei Astra Giurgiu, portughezul Rui Miguel Melo Rodrigues, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract cu FC Rapid, declarând că are oportunitatea de a juca la un club mare şi de aceea nu a refuzat oferta de la gruparea giuleşteană. "Valoarea clubului m-a determinat să revin în România".


Rapid București 09.09.2014 - 15:35
Portughezul Kikas va evolua un sezon sub forma de imprumut la Rapid Mijlocaşul defensiv Luis Filipe Gomes Almeida "Kikas", aflat în proprietarea clubului portughez Sporting Lisabona, va evolua sub formă de împrumut la echipa Rapid, până la 30 iunie 2015, au declarat surse din cadrul grupării giuleştene. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani, care se pregăteşte de săptămâna trecută sub...


Rapid București 05.09.2014 - 15:40
Nicolae Stanciu Fostul fotbalist Nicolae Stanciu, numit în funcţia de director executiv al FC Rapid de administratorul special Dragoş Frăţilă, a declarat, vineri, că îşi propune să atragă mai mulţi investitori la gruparea giuleşteană. "Noua funcţie este de 'director executiv liniuţă preşedinte', nici eu nu m-am dumirit încă exact".


Rapid București 05.09.2014 - 14:13
Comisia de Recurs a redus sanctiunea clubului Rapid, primita dupa meciul cu Steaua Comisia de Recurs din cadrul FRF a admis, joi, memoriul clubului Rapid împotriva deciziei Comidiei de Discplină, reducând sancţiunea cu penalitate sportivă de la 30.000 de lei la 10.000 de lei, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal. Gruparea Rapid fusese sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu 30.000...


Rapid București 05.09.2014 - 11:53
Fratila: Nicolae Stanciu va ocupa functia de presedinte al FC Rapid Administratorul special al FC Rapid, Dragoş Frăţilă, a declarat că fostul fotbalist Nicolae Stanciu va ocupa postul de preşedinte al grupării giuleştene, deţinut până acum de Nicolae Manea. "Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului. Este vorba despre postul ocupat până acum de domnul Nicolae Manea".


Rapid București 04.09.2014 - 10:20
Manea: Moraru a mintit o mare masa de rapidisti, deocamdata nu a dat niciun ban la Rapid Preşedintele FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat că acţionarul majoritar Valerii Moraru "a minţit" o mare masă de suporteri rapidişti, precizând că de la preluarea clubului acesta nu a investit niciun ban la gruparea giuleşteană. "Domnul Moraru a minţit o mare masă de rapidişti", a spus Nicolae Manea


Rapid București 02.09.2014 - 10:03
Nicolae Manea: Am facut un meci slab Preşedintele FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat că gruparea giuleşteană mai are nevoie de jucători. "Sunt mâhnit. La modul în care s-a jucat astăzi nici Oţelul nu a arătat prea multe, dar şi noi am făcut un meci slab. Va urma o perioadă în care vom pleca în cantonament la munte", a spus Manea.


Rapid București 29.08.2014 - 17:52
Ionel Ganea: Otelul este o echipa in crestere Antrenorul echipei Rapid, Ionel Ganea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că problemele pe care gruparea giuleşteană le are sunt identice cu cele de la Oţelul Galaţi, adversarul din etapa a 6-a a Ligii 1. "Ne aşteaptă un meci foarte greu, deoarece Oţelul", a spus Ganea.


Rapid București 25.08.2014 - 09:29
Ionel Ganea: Pacat ca nu am reusit un rezultat mai bun Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Ionel Ganea, şi acţionarul majoritar Valerii Moraru au acuzat arbitrajul lui Sebastian Colţescu în partida pierdută, pe teren propriu, scor 0-2, în faţa formaţiei Astra Giurgiu. "Azi chiar dacă am întâlnit o echipă foarte bună, am arătat fotbal de calitate", a spus Ganea.


Rapid București 25.08.2014 - 07:30
Valerii Moraru: Vom incerca sa-l aducem pe Sapunaru la Rapid Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat că va încerca să-l aducă la gruparea giuleşteană pe fundaşul Cristian Săpunaru. "Eu nu ştiu nimic despre Săpunaru. Este într-adevăr un jucător mare. Vom încerca să-l aducem", a spus Moraru. Antrenorul formaţiei Rapid, Ionel Ganea, a declarat, vineri...


Rapid București 24.08.2014 - 21:19
Etapa 5: Rapid - Astra Giurgiu 0-2 Astra Giurgiu a învins în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Rapid, într-un meci din etapa a 5-a a Ligii 1, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 29, după eliminarea lui Marian Stoica. Golurile învingătorilor au fost marcate de William De Amorim (41) şi Elliot Grandin (90+2).


Rapid București 23.08.2014 - 15:08
Ionel Ganea: Pe noi nu ne sperie Astra Antrenorul formaţiei Rapid, Ionel Ganea, a declarat, într-o conferinţă de presă, că pentru echipa sa meciul cu Astra Giurgiu pare o misiune imposibilă, dar a precizat că jucătorii giuleşteni nu se sperie, dând ca exemplu rezultatul de egalitate obţinut în deplasare cu Petrolul Ploieşti.


Rapid București 21.08.2014 - 18:42
Meciul FC Rapid - Astra se va disputa cu spectatori in tribune Comisia de Recurs din cadrul FRF a admis, joi, memoriul clubului Rapid la decizia Comisiei de Disciplină, care sancţionase gruparea giuleşteană cu o etapă fără spectatori, astfel că meciul cu Astra Giurgiu, din etapa a 5-a a Ligii 1, va avea loc cu suporteri în tribunele stadionului "Giuleşti".


Rapid București 19.08.2014 - 10:14
Violeta Moraru: Banii care intra la Rapid se cheltuie dupa bunul plac al administratorului judiciar Violeta Moraru, director general Azuga Waters şi soţia acţionarului majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, într-o conferinţă de presă, că toţi banii care intră în contul clubului sunt cheltuiţi după bunul plac al administratorului judiciar, Cristina Andronache. Directorul general a menţionat că acesta este motivul...


Rapid București 17.08.2014 - 12:03
Ionel Ganea: Cred ca este un rezultat echitabil Tehnicianul echipei Rapid, Ionel Ganea, a declarat, după remiza cu Petrolul Ploieşti, scor 0-0, că în opinia sa acest rezultat este echitabil, dar a menţionat că îi pare rău că elevii săi nu au reuşit să câştige. "Felicit jucătorii pentru felul cum au jucat, pentru felul cum au respectat sarcinile mele de joc", a spus Ganea.


Rapid București 15.08.2014 - 15:55
Ganea a renuntat la Adrian Cristea Antrenorul FC Rapid, Ionel Ganea, a declarat, într-o conferinţă de presă, că mijlocaşul Adrian Cristea, aflat în probe, nu a fost păstrat în lot, deoarece nu era într-o formă fizică optimă, tehnicianul precizând că gruparea giuleşteană se va orienta către achiziţionarea unor jucători tineri.


Rapid București 13.08.2014 - 23:42
Adrian Cristea a jucat pentru Rapid Mijlocaşul Adrian Cristea a evoluat o jumătate de repriză pentru Rapid în amicalul pe care formaţia giuleşteană l-a câştigat, miercuri seară, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei din Liga 3, Juventus Bucureşti. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani este dorit de acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru...


Rapid București 13.08.2014 - 14:23
Valerii Moraru vrea sa il aduca pe Adrian Cristea la Rapid Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, doreşte să îl transfere pe Adrian Cristea, mijlocaş liber de contract care în sezonul trecut a evoluat la Steaua, au declarat surse din cadrul grupării giuleştene. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a avut deja o primă discuţie cu Moraru, iar în această...


Rapid București 13.08.2014 - 12:40
Conducere noua la Rapid: Dragos Fratila - administrator special, Claudiu Popa - director general FC Rapid are începând de azi o nouă conducere, Dragoş Frăţilă este administrator special, în timp ce Claudiu Popa ocupă funcţia de director general, a declarat administratorul judiciar Cristina Andronache. "Începând de astăzi, clubul are o nouă echipă managerială", a afirmat Cristina Andronache.


Rapid București 13.08.2014 - 08:45
Laurentiu Bus a semnat un contract valabil un an cu FC Rapid Mijlocaşul Laurenţiu Cosmin Buş a semnat un contract valabil un sezon cu opţiune de prelungire pe încă unul cu FC Rapid, au declarat surse din cadrul grupării giuleştene. Pentru a evolua la formaţia condusă de Ionel Ganea, fotbalistul are nevoie de cartea verde care urmează să sosească din Rusia.


Rapid București 12.08.2014 - 10:47
Atacantul Valentin Balint, care se pregăteşte de peste o lună cu FC Rapid, a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă altul, au declarat surse din cadrul grupării giuleştene. Balint (20 de ani) a jucat ultima dată la Corona Braşov, sub formă de împrumut de la Dinamo.


Rapid București 09.08.2014 - 09:43
Daniel Pancu: Noi nu-l consideram pe Bornescu vinovat Atacantul Daniel Pancu a declarat că jucătorii rapidişti nu-l consideră vinovat pe portarul Mircea Bornescu pentru remiza cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, după ce acesta a greşit la golul egalizator al medieşenilor din minutul 90+3. "Ăsta este fotbalul, ei oricum au avut mai multre ocazii înainte", a spus Pancu.


Rapid București 09.08.2014 - 09:40
Ionel Ganea: Am scapat aceasta victorie printre degete Antrenorul rapidist Ionel Ganea a declarat că echipa sa putea câştiga meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, în etapa a treia a Ligii 1, dacă jucătorii era puţin mai atenţi. "Azi, dacă eram mai atenţi puteam câştiga. Am scăpat această victorie printre degete. Gaz Metan este o echipă mult mai omogenă şi mai pregătită".


Rapid București 08.08.2014 - 23:19
Etapa 3: Rapid - Gaz Metan Medias 1-1 Rapid a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut în compania echipei Gaz Metan Mediaş, contând pentru etapa a 3-a a Ligii 1. Pentru Rapid a marcat Daniel Pancu (42), iar pentru Gaz Metan a înscris Azdren Llullaku (90+3). La meci au asistat 2.500 de spectatori.


Rapid București 07.08.2014 - 15:11
Ionel Ganea vrea ca Rapid sa lupte pentru obiective mai importante Antrenorul echipei de fotbal Rapid București, Ionel Ganea, a declarat, joi, într-o conferință de presă desfășurată la stadionul "Giulești" că își dorește ca Rapid să lupte pentru obiective mai importante decât evitarea retrogradării. "Rapid București este un club cu o foarte mare tradiție", a subliniat Ganea.


Rapid București 06.08.2014 - 17:38
Catalin Savin va juca la Rapid Fundaşul dreapta Cătălin Mihai Savin a semnat, miercuri, cu FC Rapid un contract valabil un sezon cu opţiune de prelungire, au declarat surse din cadrul grupării giuleştene. Savin a evoluat sezonul trecut la Concordia Chiajna, însă contractul cu gruparea ilfoveană a expirat în această vară.


Rapid București 06.08.2014 - 12:29
Nadjib Baouia Jucătorul algerian al echipei Evian TG, Nadjib Baouia, a fost testat de antrenorul Ionel Ganea în amicalul pe care formaţia Rapid l-a disputat, marţi seara, cu formaţia din Liga 2, Juventus Bucureşti şi încheiat cu scorul de 0-2. În afară de Baouia, Ganea a folosit în acest meci alţi cinci jucători noi...



Top News

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: FCU 1948 Craiova - Dinamo Bucureşti 1-1

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: Politehnica Iaşi - FC Voluntari 3-1

-Remember: 20 aprilie 1994, România - Bolivia 3-0

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Farul Constanţa - CFR Cluj 5-1




Care este jucătorul tău preferat de la Rapid? (sezonul 2023-2024)
Cristian Săpunaru
Claudiu Petrila
Xian Emmers
Alexandru Ioniță II
Răzvan Onea
Kévin Soni
Horațiu Moldova
Albion Rrahmani
Mattias Käit
Andrei Borza
Cătălin Cârjan
Ermal Krasniqi
Florent Hasani
Jayson Papeau
Funsho Bamgboye
Iulian Cristea
Paul Iacob
Alexandru Albu
Ștefan Pănoiu
Borisav Burmaz
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
19.04.2024
Cronica
Farul Constanța CFR 1907 Cluj C
20.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Rapid București C
21.04.2024 Sepsi Sfântu Gheorghe Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 13
2. Farul Constanța 10
3. Universitatea Craiova 9
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
23.04.2024 FC Voluntari FCU 1948 Craiova C
23.04.2024 FC Botoșani Dinamo București C
24.04.2024 Universitatea Cluj Politehnica Iași C
25.04.2024 FC UTA Arad
16:45
Oțelul Galați Digi Sport 1 C
25.04.2024 FC Hermannstadt
19:00
Petrolul Ploiești Digi Sport 1 C


1. Oțelul Galați 13
2. FC Botoșani 10
3. FC Hermannstadt 8
4. FC Voluntari 8
5. Universitatea Cluj 8
6. FC UTA Arad 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. Dinamo București 5
9. Politehnica Iași 4
10. FCU 1948 Craiova 3
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017