1 Liga Campionilor - pagina 16

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Liga Campionilor 14.04.2015 - 23:58
Liga Campionilor: Atletico Madrid - Real Madrid 0-0 Deţinătoarea trofeului Real Madrid a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia spaniolă Atletico Madrid, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Cele două echipe s-au întâlnit în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut, atunci când Real Madrid s-a impus, la Lisabona...



Liga Campionilor 14.04.2015 - 23:57
Liga Campionilor: Juventus - AS Monaco, scor 1-0, în prima mansa a sferturilor de finala Echipa italiană Juventus Torino a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia franceză AS Monaco, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Arturo Vidal, în minutul 57, din penalty. Partida retur se va disputa la 22 aprilie.


Liga Campionilor 14.04.2015 - 12:03
Massimiliano Allegri: Monaco are cea mai buna defensiva din campionatul Frantei Antrenorul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a declarat, înaintea partidei cu AS Monaco, că pentru formaţia sa va fi un meci dificil, deoarece adversarul se apară bine şi primeşte puţine goluri. "Monaco a primit un gol în şase meciuri. Este o echipă bună cu un mare antrenor", a spus Allegri.



Liga Campionilor 14.04.2015 - 11:59
Leonardo Jardim: Meritam respect, nu suntem o echipa de duzina Antrenorul echipei AS Monaco, Leonardo Jardim, a declarat, înaintea partidei cu Juventus Torino, că formaţia italiană este favorită deoarece are jucători de calitate şi mai multă experienţă. "Am ajuns în această fază a competiţiei meritat, după ce am câştigat grupa şi am eliminat-o pe Arsenal Londra în optimi".


Liga Campionilor 14.04.2015 - 11:54
Carlo Ancelotti: Obiectivul nostru este castigarea Ligii Campionilor, nu sa o invingem pe Atletico Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, înaintea partidei cu Atlético Madrid, că obiectivul formaţiei sale este câştigarea Ligii Campionilor. "Obiectivul nostru este câştigarea Ligii Campionilor, nu să o învingem pe Atlético. Ne dorim să cucerim pentru a 11-a oară acest trofeu".


Liga Campionilor 14.04.2015 - 11:44
Diego Simeone: Va fi un meci diferit fata de finala din sezonul trecut Antrenorul echipei Atlético Madrid, Diego Simeone, a declarat, înaintea partidei cu Real Madrid, că acest meci va fi diferit faţă de finala Ligii Campionilor din sezonul trecut. "Suntem două echipe diferite, cu jucători care au calităţi diferite. Şi meciul va fi diferit faţă de cel din sezonul trecut", a spus Simeone.


Liga Campionilor 14.04.2015 - 09:28
AS Monaco se deplasează astăzi la Torino pentru a da piept cu Juventus, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor (21:45). Practic monegascii merg în țara în care nu au câștigat niciodată vreun meci în întreaga lor existență. În schimb, Juve n-a pierdut niciodată contra unei echipe franceze.


Liga Campionilor 14.04.2015 - 09:09
Atletico Madrid, neînvinsă în meciurile cu Real în ultimele șase meciuri, întâlnește astă seară marea rivală, de la ora 21:45 pe Estadio Vicente Calderon în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Atletico vine după un egal la Malaga (2-2) în care jucătorii lui Diego Simeone au părut că se...


Liga Campionilor 13.04.2015 - 15:06
Ribery si Schweinsteiger rateaza meciul echipei Bayern cu FC Porto Directorul sportiv al clubului Bayern München, Matthias Sammer, a declarat, luni, că fotbaliştii Franck Ribéry şi Bastian Schweinsteiger nu vor evolua în meciul de miercuri cu FC Porto, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Ribery şi Schweinsteiger au probleme la glezne.


Liga Campionilor 20.03.2015 - 15:18
Atletico Madrid si Real Madrid vor juca in sferturile Ligii Campionilor Formaţiile spaniole Atlético Madrid şi Real Madrid, care în 2014 au jucat finala Ligii Campionilor, se vor întâlni în sferturile de finală ale actualei ediţii a principalei competiţii continentale intercluburi, conform tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Lyon. În 2014, Real Madrid a câştigat finala cu...


Liga Campionilor 20.03.2015 - 08:06
Ibrahimovic, suspendat un meci in Liga Campionilor Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimović, vedeta lui Paris Saint-Germain, a fost suspendat o partidă în Liga Campionilor după cartonașul roșu primit contra lui Chelsea în returul optimilor de finală, în timp ce coechipierul său Serge Aurier a primit trei meciuri de suspendare fiindcă l-a insultat pe arbitrul meciului...


Liga Campionilor 19.03.2015 - 00:13
Liga Campionilor: Borussia Dortmund - Juventus 0-3 Juventus Torino s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce s-a impus, cu scorul de 3-0, pe terenul formației Borussia Dortmund, în manșa secundă a optimilor. Pe stadionul Signal-Iduna-Park, golurile italienilor au fost marcate de Carlos Tévez 3, 79 și Álvaro Morata 70.


Liga Campionilor 18.03.2015 - 23:59
Liga Campionilor: FC Barcelona - Manchester City 1-0 FC Barcelona s-a calificat, miercuri seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, scor 1-0, pe teren propriu, formația Manchester City, în manșa a doua din optimile de finală. În tur, scorul fusese 2-1 pentru catalani. Pe Estadio Camp Nou, unicul gol al meciului a fost marcat de Ivan Rakitić.


Liga Campionilor 18.03.2015 - 08:39
Pentru FC Barcelona, urmează în Spania ”El Clasico” împotriva rivalei Real Madrid, dar, până atunci, jucătorii antrenați de Luis Enrique vor înfrunta, astă seară (21:45), pe Manchester City, în manșa a doua a optimilor Ligii Campionilor. În tur, s-a impus Barcelona, în Anglia, cu scorul de 2-1, astfel că...


Liga Campionilor 18.03.2015 - 07:57
Borussia Dortmund are nevoie de victorie pentru a o elimina, astă-seară, de la 21:45, pe Juventus Torino, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. În tur, s-au impus alb-negrii cu scorul de 2-1. În istoria ei, Borussia a pierdut de trei ori în patru meciuri disputate pe teren propriu cu Juventus.


Liga Campionilor 18.03.2015 - 06:59
AS Monaco s-a calificat, marți seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a pierdut, scor 0-2, pe teren propriu, partida din manșa a doua a optimilor disputată cu Arsenal Londra. Pe "Stade Louis II", golurile "tunarilor" au fost marcate de Olivier Giroud 36 și Aaron Ramsey 79.


Liga Campionilor 18.03.2015 - 06:44
Atletico Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 după lovituri de departajare, formaţia germană Bayer Leverkusen, în optimile competiţiei. La finalul celor 120 de minute de joc, Atletico a condus cu scorul de 1-0, prin golul marcat...


Liga Campionilor 17.03.2015 - 08:15
Arsenal Londra a pierdut cu scorul de 3-1 meciul tur cu AS Monaco din optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar în această seară va încerca să întoarcă rezultatul în Principat. "Vom aborda acest meci așa cum facem de obicei cu toate meciurile. Vrem să practicăm un fotbal bun", a declarat Leonardo Jardim.


Liga Campionilor 17.03.2015 - 06:58
Atletico Madrid și Bayer Leverkusen se vor întâlni, astăzi, de la ora 21:45, în manșa a doua a optimilor Ligii Campionilor. În tur, s-au impus nemții, cu 1-0, în urma unui joc foarte slab al spaniolilor. Cu toate acestea, tehnicianul lui Bayer, Roger Schmidt, o vede favorită tot pe Atletico.


Liga Campionilor 12.03.2015 - 09:11
Jose Mourinho: Cei de la PSG au meritat acest rezultat Tehnicianul echipei Chelsea, Jose Mourinho, a declarat miercuri seară, după eliminarea din Liga Campionilor în faza optimilor de finală, că Paris Saint-Germain a meritat să acceadă în faza următoare a competiţiei, spre deosebire de gruparea londoneză. Chelsea a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 2-2, cu Paris SG...


Liga Campionilor 12.03.2015 - 09:00
Laurent Blanc: Suntem obositi dar foarte fericiti Tehnicianul echipei Paris Saint-Germain, Laurent Blanc, a declarat, după meciul cu Chelsea Londra, scor 2-2, că această partidă va fi văzută ca un punct de referinţă în istoria recentă a clubului francez, ceea ce îl bucură. "Suntem obosiţi dar foarte fericiţi. Calificarea este meritată", a spus Guardiola.


Liga Campionilor 12.03.2015 - 08:46
Josep Guardiola: Imi felicit echipa Tehnicianul formaţiei Bayern München, Josep Guardiola, a declarat, după meciul cu Şahtior Doneţk, scor 7-0, că îşi felicită echipa, care a dominat jocul, menţionând totodată că gruparea ucraineană nu a avut nicio ocazie clară. "Bineînţeles că suntem mulţumiţi. Este o victorie clară", a spus Guardiola.


Liga Campionilor 12.03.2015 - 08:45
Mircea Lucescu: Nu avem nicio scuza, dar sunt suparat pentru ca echipele mari sunt ajutate Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, după înfrângerea înregistrată de Şahtior Doneţk în meciul cu Bayern München, scor 0-7, în manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor, că el şi echipa sa nu au nicio scuză, informează site-ul oficial al clubului ucrainean. "Ar fi trebuit să jucăm mai compact", a spus Lucescu.


Liga Campionilor 12.03.2015 - 07:24
Liga Campionilor: Chelsea - PSG 2-2, iar parizienii vor juca in sferturi Paris Saint-Germain s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, în urma unui rezultat de egalitate, 2-2 (0-0, 1-1), după prelungiri, miercuri seara, pe stadionul "Stamford Bridge" din Londra, în manșa secundă a optimilor de finală. PSG a obținut biletele pentru sferturi grație golurilor...


Liga Campionilor 12.03.2015 - 00:07
Liga Campinilor: Sahtior a fost macelarita la Munchen Bayern München a surclasat-o cu scorul de 7-0 (2-0) pe Șahtior Donețk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, miercuri seara, pe teren propriu, în manșa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor și s-a calificat în sferturile de finală. După 0-0 în tur, bavarezii au pornit practic cu avantaj din startul...


Liga Campionilor 11.03.2015 - 09:00
Laurent Blanc: Avem mai multa experienta ca anul trecut Tehnicianul Laurent Blanc a declarat că Paris Saint-Germain are mai multă experienţă ca sezonul trecut şi poate reuşi calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după întâlnirea cu Chelsea, din optimile competiţiei. "Ştim că trebuie să marcăm cel puţin un gol pentru a ne califica", a declarat Blanc.


Liga Campionilor 11.03.2015 - 08:58
Carlo Ancelotti: Am meritat sa fim fluierati Tehnicianul Carlo Ancelotti şi-a exprimat regretul pentru prestaţia slabă oferită, marţi, de echipa sa, Real Madrid, în meciul cu Schalke 04 din Liga Campionilor, scor 3-4, în faţa propriilor fani şi consideră că fluierăturile suporterilor de pe Stadionul Santiago Bernabeu sunt îndeptăţite.


Liga Campionilor 11.03.2015 - 08:55
Roberto Di Matteo: Am făcut un meci mare Antrenorul Roberto Di Matteo a sperat că echipa sa, Schalke 04, va reuşi să se califice în sferturile Ligii Campionilor în urma partidei de marţi, cu Real Madrid, de pe Santiago Bernabeu, însă atacantul gazdelor Cristiano Ronaldo a făcut diferenţe prin cele trei goluri marcate în cele două manşe.


Liga Campionilor 11.03.2015 - 08:45
Cristiano Ronaldo, nou record de goluri in cupele europene Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei de fotbal Real Madrid, este noul deținător al recordului de goluri marcate în cupele europene de fotbal, cu 78 de reușite, depășindu-l pe fostul internațional spaniol Raúl González Blanco, grație "dublei" înregistrate în cursul meciului cu Schalke 04, disputat marți seara.


Liga Campionilor 11.03.2015 - 06:27
Bayern Munchen și Șahtior Donețk se vor întâlni, miercuri, de la ora 21.45, în Germania, în manșa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, după ce au remizat în tur, scor 0-0. Guardiola nu are dubii în ceea ce privește învingătoarea, dar ”Il Luce” susține că în fotbal nu câștigă mereu cel mai bun.


Liga Campionilor 11.03.2015 - 00:54
Liga Campionilor: FC Porto - FC Basel 4-0 FC Porto s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce a învins, marți seară, scor 4-0, formația FC Basel, în manșa a doua a optimilor de finală. În tur, scorul fusese egal, 1-1. Pe Estadio do Dragao, golurile lusitanilor au fost marcate de Yacine Brahimi 14, Héctor Herrera 47, Casemiro 56...


Liga Campionilor 11.03.2015 - 00:40
Liga Campionilor: Real Madrid - Schalke 3-4 Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, chiar dacă a pierdut, marți seara, în manșa secundă a optimilor de finală, partida cu Schalke 04 de pe teren propriu. Pentru oaspeți, au punctat Christian Fuchs 20, Klaas-Jan Huntelaar 40, 84 și Leroy Sané 57, în vreme ce pentru gazde au punctat.


Liga Campionilor 10.03.2015 - 17:35
Josep Guardiola: Nu ne gandim la loviturile de departajare, vrem sa marcam din actiune Antrenorul echipei Bayern München, Josep Guardiola, a declarat, marţi, înaintea partidei cu Şahtior Doneţk din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor (0-0 în tur), că nu se gândeşte la loviturile de departajare şi îşi doreşte ca formaţia sa înscrie din acţiune.


Liga Campionilor 10.03.2015 - 06:42
FC Porto si FC Basel se vor întâlni, astăzi, de la ora 21.45, în manșa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor,pe stadionul ”Do Dragao”. În tur, scorul a fost egal, 1-1. Din declarațiile făcute aseară, la conferința de presă de cei doi tehnicieni, rezultă că cele două formații se respectă foarte mult.


Liga Campionilor 09.03.2015 - 23:59
Real Madrid și Schalke 04 se vor afla față în față pe Santiago Bernabeu într-un meci din manșa a doua a optimilor Ligii Campionilor. În tur, la Gelsenkirchen, s-a impus Real cu scorul de 2-0. Cu toate acestea, antrenorul nemților, italianul Roberto Di Matteo susține că obiectivul formației sale este victoria.


Liga Campionilor 09.03.2015 - 17:48
Julen Lopetegui: Basel va face tot posibilul pentru a ne pune in dificultate Antrenorul echipei FC Porto, Julen Lopetegui, a declarat, luni, înaintea partidei cu FC Basel din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, că formaţia sa va trebui să treacă peste absenţele din lot şi să se califice în faza următoare. "Va trebui să fim la nivel înalt", a spus Lopetegui.


Liga Campionilor 09.03.2015 - 17:43
Mircea Lucescu: Sunt perfect constient ca ne va fi extrem de greu la Munchen Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, pentru site-ul oficial UEFA, că este conştient de cât de greu va fi pentru formaţia sa să treacă de Bayern München, în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, considerând că gruparea bavareză este cel mai puternic club din lume.


Liga Campionilor 09.03.2015 - 16:47
Carlo Ancelotti: Echipa traverseaza un moment mai dificil Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, luni, înaintea partidei cu Schalke 04 din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, că formaţia sa trece printr-un moment mai dificil. "Tripleta Bale-Benzema-Cristiano Ronaldo ne-a oferit multe momente minunate", a spus Ancelotti.


Liga Campionilor 07.03.2015 - 15:04
Programul partidelor din returul optimilor de finala ale Ligii Campionilor Programul partidelor care vor avea loc, marţi, 10 martie, şi miercuri, 11 martie, de la ora 21:45, în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor: Marţi, 10 martie, FC Porto (Portugalia) - FC Basel (Elveţia), în tur 1-1, Real Madrid (Spania) - FC Schalke 04 (Germania), în tur 2-0...


Liga Campionilor 03.03.2015 - 22:19
Biletele pentru finala Ligii Campionilor se pun in vanzare joi Biletele pentru finala Ligii Campionilor 2015, găzduită de Berlin, se vor pune în vânzare joi. Este vorba de primele tichete care vor fi scoase la comercializare, mai precis 6.000, ce se vor vinde exclusiv pe site-ul uefa.com. În total, 46.000 de bilete vor fi vândute către publicul neutru, iar fiecare dintre cele două...


Liga Campionilor 26.02.2015 - 16:08
Arsene Wenger: Felicitari, Monaco! Tehnicianul Arsene Wenger a declarat că jucătorii săi au acţionat în mod sinucigaş în defensivă, în partida pe care Arsenal Londra a pierdut-o, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, în faţa formaţiei AS Monaco, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.


Liga Campionilor 26.02.2015 - 16:06
Leonardo Jardim: Nimeni nu se gandea ca acest rezultat ar fi posibil Antrenorul portughez al echipei AS Monaco, Leonardo Jardim, a declarat că victoria obţinută, miercuri, la Londra, scor 3-1, în meciul au Arsenal, nu reprezintă cel mai mare succes al formaţiei sale, care a mai înregistrat rezultate importante în Liga Campionilor. "Am analizat jocul echipei Arsenal", a declarat Jardim.


Liga Campionilor 26.02.2015 - 00:24
Liga Campionilor: Arsenal - AS Monaco 1-3, iar ”tunarii” sunt ca si eliminati AS Monaco a produs surpriza serii în Champions League. Monegascii au învins, la Londra, cu scorul de 3-1, pe Arsenal, în prima manșă din optimile de finală din Champions League. Oaspeții au deschis scorul prin Geoffrey Kondogbia (38), cu un șut deviat de Mertesacker, l-au majorat după pauză prin bulgarul...


Liga Campionilor 25.02.2015 - 23:57
Liga Campionilor: Bayer Leverkusen - Atletico Madrid 1-0, iar nemtii pot spera la calificare Bayer Leverkusen a învins, miercuri seară, la limită, pe Atletico Madrid, în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Hakan Çalhanoğlu, în minutul 57. Tot acest jucător și-a mai creat și alte ocazii de a înscrie, în prima repriză.


Liga Campionilor 25.02.2015 - 16:00
Liga Campionilor: Arsenal si Monaco se intalnesc astazi la Londra Arsenal și AS Monaco își dispută un loc în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar astă seară, de la ora 21:45, se vor întâlni în prima manșă a optimilor de finală. Antrenorul englezilor, Arsene Wenger, va înfrunta echipa de la care a plecat spre Anglia. Omologul său, Leonardo Jardim, spune că Monaco nu...


Liga Campionilor 25.02.2015 - 09:41
Pellegrini: penaltyul ratat de Messi ne ofera mai multe sanse la retur Antrenorul Manuel Pellegrini a declarat că penaltyul ratat de Lionel Messi în finalul meciului de marţi seară, din Liga Campionilor, oferă şanse echipei sale, Manchester City, să întoarcă rezultatul din partida tur, 1-2, în manşa a doua cu FC Barcelona, de peste trei săptămâni.


Liga Campionilor 25.02.2015 - 09:37
Messi a executat 57 de penaltyuri la FC Barcelona, marcand de 44 de ori Atacantul Lionel Messi a executat 57 de lovituri de la 11 metri în tricoul echipei FC Barcelona, marcând de 44 de ori, se arată într-o statistică prezentată de BBC, după ce argentinianul a ratat un penalty în finalul meciului de marţi, cu Manchester City, din Liga Campionilor. Dintre cele 13 penaltyuri ratate, nouă...


Liga Campionilor 25.02.2015 - 00:07
Juventus - Dortmund 2-1 Juventus Torino a învins, marți seară, scor 2-1, formația germană Borussia Dortmund, în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Gazdele au abordat meciul cu o tactică interesantă, cedând deliberat posesia oaspeților și încercând să "lovească" prin jucătorii săi geniali sau oportuniști de la...


Liga Campionilor 25.02.2015 - 00:07
Liga Campionilor: Manchester City - Barcelona 1-2, iar catalanii sunt cu un pas in sferturi FC Barcelona a făcut un pas important spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 2-1, în deplasare, în prima manșă a optimilor, dar scorul putea fi și mai mare. Catalanii aveau deja 2-0 după o jumătate de oră, prin "dubla" lui Luis Suarez.


Liga Campionilor 24.02.2015 - 06:29
Liga Campionilor: City vs. Barca sau Aguero vs. Messi Manchester City și FC Barcelona se vor afla astăzi față în față în prima manșă a optimilor din Liga Campionilor. De la partida care va începe la ora 21:45, toată lumea așteaptă spectacol și goluri multe. Vom avea și un duel interesant între atacanții naționalei Argentinei, Sergio Aguero și Lionel Messi.



Top News

-Semifinalistele Champions League se decid pe 16 și 17 aprilie: Ponturi pariuri pentru cele 4 partide

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Universitatea Craiova - Farul Constanța 1-2

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC UTA Arad - FC Hermannstadt 1-3

-Liga Campionilor - sferturi de finală, tur: Rezultate, echipe şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 3 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 3 - play-out: Oțelul Galați - Dinamo București 1-0




Care echipă va câștiga Liga Campionilor în sezonul 2022-2023?
Bayern München
Manchester City
Paris Saint-Germain
FC Liverpool
Juventus Torino
Atlético Madrid
Real Madrid
Chelsea Londra
Inter Milano
Tottenham Hotspur
Benfica Lisabona
Borussia Dortmund
FC Sevilla
FC Porto
RB Leipzig
FC Barcelona
SSC Napoli
Shakhtar Donetsk
Ajax Amsterdam
Olympique Marseille
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
12.04.2024
Cronica
Universitatea Craiova Farul Constanța C
14.04.2024 CFR 1907 Cluj Fotbal Club FCSB C
15.04.2024 Rapid București Sepsi Sfântu Gheorghe C


1. Fotbal Club FCSB 12
2. Farul Constanța 7
3. Universitatea Craiova 6
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 0
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.04.2024
Cronica
FC UTA Arad FC Hermannstadt C
13.04.2024 FC Voluntari Oțelul Galați C
13.04.2024 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
14.04.2024 FC Botoșani FCU 1948 Craiova C
14.04.2024 Dinamo București Politehnica Iași C


1. Oțelul Galați 10
2. FC Voluntari 7
3. FC Hermannstadt 7
4. FC UTA Arad 7
5. Petrolul Ploiești 7
6. FC Botoșani 6
7. Universitatea Cluj 5
8. Dinamo București 4
9. Politehnica Iași 1
10. FCU 1948 Craiova 1
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017