1 Liga Campionilor - pagina 20

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Liga Campionilor 25.05.2014 - 12:15
Cristiano Ronaldo, golgheterul Ligii Campionilor in sezonul 2013-2014 Atacantul portughez al formațiai Real Madrid, Cristiano Ronaldo, care a marcat un gol în finala Ligii Campionilor cu Atlético Madrid, scor 4-1, a încheiat sezonul 2013-2014 al principalei competiții europene intercluburi pe primul loc în clasamentul golgheterilor. Ronaldo, cu 17 goluri, l-a devansat pe Ibrahimovici...



Liga Campionilor 25.05.2014 - 10:27
Carlo Ancelotti, al doilea antrenor din istorie care castiga Liga Campionilor de trei ori Italianul Carlo Ancelotti a devenit al doilea antrenor din istorie care câștigă Liga Campionilor de trei ori, după ce a condus Real Madrid la trofeul de sâmbătă seară, dar și pe AC Milan în 2003 și 2007. Carlo Ancelotti a mai câștigat Liga Campionilor de două ori și ca jucător, în 1989 și 1990.


Liga Campionilor 25.05.2014 - 01:34
Diego Simeone: Putem sa tinem capul sus Tehnicianul formației Atlético Madrid, Diego Simeone, a declarat că jucătorii săi nu trebuie să fie triști după ce au pierdut finala Ligii Campionilor, scor 1-4, cu Real Madrid, și trebuie să fie conștienți de faptul că au dat totul pe teren. "Putem să ținem capul sus. Nu sunt trist", a spus Simeone.



Liga Campionilor 25.05.2014 - 01:33
Carlo Ancelotti: Presedintele m-a felicitat Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, care a reușit să aducă grupării madrilene un al zecelea trofeu al Ligii Campionilor, a povestit că atunci când a venit la Real i-a spus președintelui Florentino Perez că-i lipsește o cupă în sala trofeelor. "Președintele m-a felicitat. Este foarte fericit", a spus Ancelotti.


Liga Campionilor 25.05.2014 - 01:23
Cristiano Ronaldo: A venit timpul sa ne bucuram de acest trofeu "A venit timpul să ne bucurăm de acest trofeu pe care îl așteptam de ceva vreme, la 'Decima'", au fost primele cuvinte ale atacantului portughez Cristiano Ronaldo, autorul ultimului gol al madrilenilor (min. 120 din penalty). "Este un an extraordinar la nivel colectiv. Am câștigat Cupa Regelui, apoi Liga Campionilor".


Liga Campionilor 25.05.2014 - 01:22
Gabi: In prelungiri, ei au meritat sa castige Căpitanul formației Atlético Madrid, Gabi, a declarat că Real Madrid a meritat să câștige Liga Campionilor, subliniind că echipa antrenată de Diego Simeone a ajuns cât de departe a putut în această competiție. "Au reușit să egaleze, acesta este fotbalul. ÃŽn prelungiri, ei au meritat să câștige", a declarat Gabi.


Liga Campionilor 25.05.2014 - 01:09
Angel Di Maria: Este fantastict sa castig acest trofeu cu Real Madrid Mijlocașul echipei Real Madrid, Angel Di Maria, a declarat că și-a împlinit un vis din copilărie prin câștigarea Ligii Campionilor, pe arena "Da Luz" din Lisabona, în meciul cu Atlético Madrid, scor 4-1. "Este fantastict să câștig acest trofeu cu Real Madrid. Este un vis din copilărie și sunt foarte fericit".


Liga Campionilor 25.05.2014 - 01:00
Iker Casillas a primit trofeul Ligii Campionilor de la Michel Platini Căpitanul formației Real Madrid, Iker Casillas, a primit trofeul Ligii Campionilor de la președintele UEFA, Michel Platini, sâmbătă seară, pe arena Da Luz din Lisabona, în cadrul ceremoniei de premiere. Platini, alături de care se afla regele Juan Carlos al Spaniei, i-a premiat mai întâi pe arbitrii conduși de Bjorn...


Liga Campionilor 25.05.2014 - 00:49
Sergio Ramos: Este cel mai important gol din cariera mea Fundașul Sergio Ramos a declarat că dedică golul său din finala Ligii Campionilor cu Atlético, câștigată de Real, scor 4-1, fanilor echipei sale și familiei sale, dar și celor care au susținut până la final formația lui Carlo Ancelotti. "Nu este golul meu, este al tuturor fanilor, al familieie mele", a declarat Sergio Ramos.


Liga Campionilor 25.05.2014 - 00:44
Finala Champions League: Real - Atletico 4-1 Real Madrid a câștigat Liga Campionilor al fotbal, după ce a învins pe Atletico Madrid cu scorul de 4-1 (0-1, 1-1), după prelungiri, sâmbătă seara, pe "Estádio da Luz" din Lisabona. Atlético a fost foarte aproape de o mare victorie, a condus, prin golul lui Diego Godín (36), până în minutul 90+3, dar Real a smuls...


Liga Campionilor 24.05.2014 - 12:23
Casillas vrea al treilea trofeu al Ligii Campionilor din istorie Câșigător al Ligii Campionilor în anii 2000 și 2002, căpitanul echipei Real Madrid, Iker Casillas, a catalogat drept "o bucurie imensă" faptul că alvii" au ajuns în finală. Pentru goalkeeper, ajuns rezervă pe "Bernabeu" la meciurile din campionat, poate este ultima șansă să-și treacă în palmares al treilea trofeu.


Liga Campionilor 24.05.2014 - 11:26
Diego Simeone: Va fi foarte important cine controleaza mijlocul terenului Tehnicianul echipei Atlético Madrid, Diego Simeone, a declarat, într-o conferință de presă, că la finala Ligii Campionilor, cu Real Madrid, care va avea loc la Lisabona, prima jumătate de oră va fi crucială, informează presa spaniolă. "Fără îndoială, mi-a plăcut cel mai mult meciul pe care l-am câștigat".


Liga Campionilor 24.05.2014 - 11:25
Carlo Ancelotti: Este o finala, este multa presiune, dar asta este munca Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, înainte de finala Ligii Campionilor cu Atlético Madrid, că "La Decima", al zecelea trofeu pentru echipa sa în această competiție, reprezintă un vis pe care speră să-l îndeplinească. "Cred că este un vis și vom încerca să-l îndeplinim", a spus Ancelotti.


Liga Campionilor 24.05.2014 - 09:52
Cea mai importantă competiție destinată cluburilor din lume ne va mai oferi o ultimă reprezentație sâmbătă, de la ora 21.45, când pe Stadionul Luminii din Lisabona vor intra pe teren Real Madrid și Atletico Madrid. Real caută să câștige trofeul de 12 ani, în timp ce Atletico Madrid încearcă să obțină o dublă de vis.


Liga Campionilor 23.05.2014 - 13:24
Derby-urile orașului Madrid au oferit adesea iubitorilor fotbalului meciuri memorabile. Cele două rivale, Real Madrid CF și Club Atlético de Madrid, s-au confruntat de multe ori. Uuefa.com a trecut în revistă câteva dintre partidele cele mai spectaculoase dintre cele două formații.


Liga Campionilor 23.05.2014 - 11:00
Aflată sub conducerea lui Diego Simeone, Atletico Madrid a câștigat Europa League, Supercupa Europei și Cupa Spaniei. Acum, "alb-roșii" au luat titlul în Spania și sunt la un pas de trofeul suprem, cel al Ligii Campionilor. "Este fructul a trei ani de muncă", a spus Simeone.


Liga Campionilor 23.05.2014 - 10:55
Stadionul Santiago Bernabeu, la capacitate maxima Dacă "Estadio da Luz" din Lisabona promite să fie plin ochi pentru finala Ligii Campionilor la fotbal pe 24 mai, unde se vor întâlni formațiile Real Madrid și Atlético Madrid, arena "Santiago Bernabéu" va fi și ea umplută la capacitate maximă. Stadionul lui Real, care va difuza meciul pe mai multe ecrane gigant ce vor...


Liga Campionilor 21.05.2014 - 13:31
După recordul de goluri stabilit în Champions League și trofeul Balonul de Aur luat în ianuarie, Cristiano Ronaldo vrea să încheie sezonul în "en-fanfare" și dorește să câștige cu Real Madrid ceea ce spaniolii numesc "decima", fâcând referire la al 10-lea trofeu de Liga Campionilor din istoria clubului.


Liga Campionilor 21.05.2014 - 13:01
Diego Costa este incert pentru finala Ligii Campionilor Atacantul echipei Atlético Madrid, Diego Costa, a suferit o leziune musculară la coapsa dreaptă și este incert pentru finala Ligii Campionilor, a anunțat clubul spaniol. Diego Costa s-a accidentat în minutul 15 al partidei cu FC Barcelona, scor 1-1, care a adus cel de-al zecelea titlu de campioană pentru Atlético Madrid.


Liga Campionilor 16.05.2014 - 12:36
Dacă Atletico Madrid va câștiga Champions League, atunci trei noi națiuni vor avea câte un fotbalist câștigător al trofeului. Jucătorul Arda Turan va deveni primul turc ce va câștiga trofeul. O altă noutate ar fi faptul că José Maria Giménez, Cristian Rodríguez și Diego Godín ar deveni primii paraguayeni.


Liga Campionilor 13.05.2014 - 15:54
Liga Campionilor - Un bilet la marea finala se vinde si cu 8.000 de euro Biletele pentru finala Ligii Campionilor la fotbal ediția 2013-2014, între rivalele spaniole Atlético Madrid și Real Madrid, au început să ajungă la prețuri exorbitante, cu mai puțin de două săptămâni înaintea mult așteptatei finale de la Lisabona. Astfel, diferite case de vânzări locale oferă pe internet bilete...


Liga Campionilor 07.05.2014 - 15:25
Olandezul Bjorn Kuipers va arbitra finala Ligii Campionilor Arbitrul olandez Björn Kuipers va conduce la centru finala Ligii Campionilor, care va avea loc la 24 mai, la Lisabona, între echipele spaniole Real Madrid și Atlético Madrid. Kuipers, în vârstă de 41 de ani, este al patrulea arbitru olandez care va conduce finala celei mai importante competiții de club.


Liga Campionilor 01.05.2014 - 18:45
Premiera in istoria Ligii Campionilor: Real - Atletico, prima finala intre echipe din acelasi oras Finala Ligii Campionilor ce va avea loc la 24 mai la Lisabona între Real Madrid și Atlético Madrid este prima din istoria competiției care se va disputa între echipe din același oraș. Atlético Madrid s-a calificat în a doua finală din istoria sa (după cea din 1974), în urma victoriei în fața formației Chelsea Londra, scor 3-1...


Liga Campionilor 01.05.2014 - 18:41
Real si Atletico vor beneficia de cate 17.000 bilete la finala Real Madrid și Atlético Madrid, finalistele Ligii Campionilor, vor beneficia de câte o cotă de 17.000 bilete la finala din 24 mai găzduită de arena Da Luz din Lisabona cu o capacitate de 61.000 locuri, relatează ziarul spaniol AS. Biletele sunt împărțite în 4 categorii: 70, 160, 280 și 390 de euro.


Liga Campionilor 01.05.2014 - 12:10
Diego Simeone: Vreau sa le multumesc mamelor acestor jucatori Atlético Madrid a uimit Europa în acest sezon, echipa de pe "Vicente Calderón" aflându-se pe primul loc în Primera División și în finala Champions League. Diego Simeone a oferit declarația zilei: "Vreau să le mulțumesc mamelor acestor copii". Atlético Madrid a obținut calificarea în finala Champions League după...


Liga Campionilor 01.05.2014 - 12:04
Jose Mourinho: Atletico a meritat calificarea José Mourinho a părăsit Champions League în faza semifinalelor, Chelsea fiiind eliminată de Atlético Madrid (3-1 la general). José Mourinho a recunoscut supremația ibericilor: "Atlético a câștigat meritat, a fost o echipa adevărată, care știe să stea în teren. Tot respectul meu. Să se bucure de finală".


Liga Campionilor 01.05.2014 - 00:34
Liga Campionilor: Atletico Madrid a invins Chelsea si s-a calificat in finala Formația spaniolă Atlético Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa engleză Chelsea Londra, în manșa secundă a semifinalelor competiției. ÃŽn tur, scorul a fost egal, 0-0. Marți, pentru Atlético Madrid au marcat Adrián López (44)...


Liga Campionilor 30.04.2014 - 11:48
Real Madrid va juca prima sa finala de Liga Campionilor dupa o pauza de 12 ani Real Madrid va juca după o pauză de 12 ani o nouă finală de Liga Campionilor la fotbal, a 13-a din istoria sa. Pe 15 mai 2002, madrilenii învingeau pe Bayer Leverkusen cu scorul de 2-1, la Glasgow, în ultimul act al Champions League, adjudecându-și al nouălea lor trofeu în cea mai importantă competiției intercluburi de pe continent.


Liga Campionilor 30.04.2014 - 10:56
Guardiola: Imi cer scuze pentru aceasta dezamagire Bayern München a trăit o seară de coșmar împotriva Realului, campioană Germaniei fiind demolată cu 4-0 chiar pe "Allianz Arena". "Am greșit mult, îmi asum responsabilitatea. Normal că sunt foarte dezamăgit de această seară. Am pierdut de-o manieră categorică", a precizat Josep Guardiola, antrenorul nemților.


Liga Campionilor 30.04.2014 - 10:50
Ancelotti: Nici nu visam la un asemenea rezultat Real Madrid a avut o seară extraordinară la München, galacticii învingând cu 4-0 pe Bayern München. "Nici nu visam la acest rezultat, a fost o seară magică", a precizat Carlo Ancelotti, antrenorul spaniolilor. Finala Champions League va avea loc pe 24 mai, la Lisabona. "A fost o seară magică pentru noi", a declarat Ancelotti.


Liga Campionilor 30.04.2014 - 10:29
Champions League: Inca un "meci de sah" Mourinho vs. Simeone? Cea mai tacticizată semifinală de Champions League din ultimii ani își va derula actul al doilea miercuri seară, pe Stamford Bridge, acolo unde Chelsea și Atletico Madrid vor porni de la scorul de 0-0 înregistrat în tur. Jose Mourinho a declarat că este foarte calm și liniștit înaintea meciului.


Liga Campionilor 30.04.2014 - 08:57
Ronaldo, record de goluri într-un sezon în istoria Ligii Campionilor Cristiano Ronaldo (Real Madrid) a stabilit, marți, un record de goluri într-un singur sezon în istoria Ligii Campionilor, după ce a marcat pentru a 15-a și a 16-a oară în 2013-2014, în meciul cu Bayern Munchen, scor 4-0. Precedentul record era de 14 goluri și era deținut de Lionel Messi (2011-12 / FC Barcelona).


Liga Campionilor 30.04.2014 - 07:35
Mourinho: John Terry va juca maine Tehnicianul Jose Mourinho a declarat că John Terry și Eden Hazard vor evolua, miercuri, pentru Chelsea, în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Atlético Madrid, însă a subliniat că portarul Petr Cech nu va juca. "John Terry va juca. Și Hazard este pregătit", a spus Jose Mourinho.


Liga Campionilor 30.04.2014 - 07:30
Diego Simeone: Putem rivaliza cu Chelsea Tehnicianul Diego Simeone a declarat că jucătorii echipei Atlético Madrid așteaptă cu nerăbdare meciul cu formația Chelsea Londra, din manșa retur a semifinalelor Ligii Campionilor, subliniind că vor face totul pentru un rezultat pozitiv. "Cu dorința noastră, putem rivaliza cu Chelsea și putem obține un rezultat pozitiv".


Liga Campionilor 29.04.2014 - 23:55
Liga Campionilor: Real a castigat cu 4-0 la Munchen si a ajuns in finala Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marți seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (3-0), formația Bayern München, deținătoarea trofeului, în manșa secundă a semifinalelor competiției. ÃŽn tur, Real Madrid s-a impus cu scorul de 1-0. Marți, golurile au fost marcate de Sergio Ramos (16, 20)...


Liga Campionilor 29.04.2014 - 10:55
Champions League: Meciul meciurilor se joaca azi la Munchen Pentru a ajunge în finala de pe 24 mai de la Lisabona și pentru a-și apara trofeul Ligii Campionilor cucerit anul trecut, FC Bayern Munchen are nevoie de o victorie la doua goluri diferență, marți seara, în fața lui Real Madrid. Guardiola a declarat că echipa sa este foarte încrezatoare în calificare.


Liga Campionilor 28.04.2014 - 12:11
Statisticile tin cu Bayern Bayern Munchen va întâlni, marți seară, pe Allianz Arena, formația Real Madrid în manșa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Nemții au o misiune dificilă în tentativa lor de a ajunge în finală, după 0-1 în tur. Dacă ne uităm însă la stistici, observăm că este posibilă calificarea lui Bayern.


Liga Campionilor 24.04.2014 - 10:40
Josep Guardiola: Felicitari echipei Real Madrid pentru victorie Tehnicianul formației Bayern München, Josep Guardiola, a declarat, după meciul cu Real Madrid, pierdut cu scorul de 0-1, că este mândru de elevii săi, care au arătat forță în fața uneia din cele mai bune echipe din lume, și că este optimist înaintea manșei secunde a semifinalelor Ligii Campionilor.


Liga Campionilor 24.04.2014 - 10:31
Carlo Ancelotti: Nu a fost usor fara Gareth Bale si cu Cristiano Ronaldo Tehnicianul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, după victoria din meciul cu Bayern München, scor 1-0, că formația sa are un mic avantaj în manșa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, dar trebuie să arate încredere și dorință, ca în tur. "Sunt mulțumit de tot, pentru că meciul a fost dificil", a spus Ancelotti.


Liga Campionilor 24.04.2014 - 00:10
Real Madrid - Bayern Munchen 1-0 Real Madrid a învins pe Bayern München cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe stadionul "Santiago Bernabeu", în prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor la fotbal. Unicul gol al partidei a fost reușit de francezul Karim Benzema (19), din centrarea lui Fabio Coentrao, la capătul unui contraatac.


Liga Campionilor 23.04.2014 - 12:00
Diego Simeone: Rezultatul lasa sanse ambelor formatii Antrenorul argentinian al echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a declarat, după remiza din meciul cu Chelsea Londra, scor 0-0, că acest rezultat favorizează formația engleză în vederea calificării în finala Ligii Campionilor. "Nu am reușit să marcăm golul care ar fi decis partida", a spus Diego Simeone.


Liga Campionilor 23.04.2014 - 11:31
Jose Mourinho: Courtois nu a avut nimic de aparat Antrenorul portughez al echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat, după remiza din meciul cu Atletico Madrid, scor 0-0, că ar fi preferat să câștige cu 5-0, dar a precizat că știa că îl așteaptă o partidă grea. "Cred că rezultatul reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren", a spus Mourinho.


Liga Campionilor 23.04.2014 - 10:44
Petr Cech nu va mai apara in acest sezon Portarul ceh al echipei Chelsea Londra, Petr Cech, nu va mai juca în acest sezon, după ce s-a accidentat la umăr, marți, în meciul cu Atletico Madrid din prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor, a declarat antrenorul Jose Mourinho. "Sezonul este încheiat pentru Cech", a afirmat Mourinho la conferința de presă.


Liga Campionilor 23.04.2014 - 09:16
Champions League: Real si Bayern promit spectacol pe "Bernabeu" Real Madrid - Bayern München, o confruntare programată miercuri în semifinalele Champions League, este una de la care majoritatea iubitorilor fotbalului se așteaptă la spectacol și la goluri multe. Ancelotti se declară mai de grabă prudent, în timp ce Guardiola spune că dorește ca jucătorii săi să plece cu o victorie.


Liga Campionilor 23.04.2014 - 00:32
Champions League: Atletico Madrid - Chelsea 0-0 Atletico Madrid și Chelsea au terminat la egalitate, 0-0, marți seara, pe stadionul "Vicente Calderon", în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal. Atletico a dominat destul de clar meciul, dar nu și-a creat ocazii prea mari de gol. Chelsea a făcut un joc defensiv excelent și doar pe final apărarea...


Liga Campionilor 22.04.2014 - 01:16
Champions League: Cele mai bune defensive din Spania si Anglia, fata in fata pe "Vicente Calderon" Marți seară, se înfruntă cele mai bune defensive din Spania și Anglia, cu ocazia întâlnirii dintre Atletico Madrid și Chelsea, două echipe care parcă împart aceeași mentalitate fotbalistică. Diego Simeone a declarat că Atletico va încerca să fructifice calitățile pe care le are și să ascundă defectele.


Liga Campionilor 21.04.2014 - 14:40
Cursa lui Atletico Madrid spre semifinalele Champions League le-a amintit iubitorilor fotbalului de marea echipă a "roș-albilor" din anii '60 și '70, finalistă a Cupei Campionilor în anul 1974. Cei 40 de ani care s-au scurs de la semifinala de atunci și până la cea de acum consituie un record.


Liga Campionilor 11.04.2014 - 13:58
Champions League: Bayern - Real Madrid ÅŸi Atletico - Chelsea, in semifinale Deținătoarea trofeului, Bayern München, va întâlni Real Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor, în timp ce formația Cheslea va juca în compania echipei Atlético Madrid, conform tragerii la sorți de vineri, de la Nyon. Semifinalele Ligii Campionilor vor avea loc la 22 și 23 aprilie, turul, și 29 și 30 aprilie, returul.


Liga Campionilor 10.04.2014 - 09:59
Josep Guardiola: Jucatorii au dat totul, au muncit foarte mult Tehnicianul Josep Guardiola a declarat, după victoria din meciul cu Manchester United, scor 3-1, ce a adus calificarea formației Bayern München calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, că este extrem de mândru de echipa sa. "Sferturile de finală ale Ligii Campionilor sunt mereu dificile", a spus Guardiola.


Liga Campionilor 10.04.2014 - 09:45
David Moyes: Nu este o rusine ca am fost eliminati de Bayern Tehnicianul David Moyes a declarat că nu este o rușine că formația Manchester United a fost eliminată din Liga Campionilor de Bayern München, aceasta fiind o echipă bună, și a subliniat că elevii săi și-au arătat calitățile. "Am avut o oportunitate frumoasă de a face 2-2", a spus David Moyes.



Top News

-Semifinalistele Champions League se decid pe 16 și 17 aprilie: Ponturi pariuri pentru cele 4 partide

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: Rapid București - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-off: CFR Cluj - Fotbal Club FCSB 0-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Dinamo București - Politehnica Iași 1-0

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: FC Botoșani - FCU 1948 Craiova 4-1

-Liga 1 - Etapa 4 - play-out: Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti 1-2




Care echipă va câștiga Liga Campionilor în sezonul 2022-2023?
Bayern München
Manchester City
Paris Saint-Germain
FC Liverpool
Juventus Torino
Atlético Madrid
Real Madrid
Chelsea Londra
Inter Milano
Tottenham Hotspur
Benfica Lisabona
Borussia Dortmund
FC Sevilla
FC Porto
RB Leipzig
FC Barcelona
SSC Napoli
Shakhtar Donetsk
Ajax Amsterdam
Olympique Marseille
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
12.04.2024
Cronica
Universitatea Craiova Farul Constanța C
14.04.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj Fotbal Club FCSB C
15.04.2024
Cronica
Rapid București Sepsi Sfântu Gheorghe C


1. Fotbal Club FCSB 12
2. Farul Constanța 7
3. Universitatea Craiova 6
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 0
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.04.2024
Cronica
FC UTA Arad FC Hermannstadt C
13.04.2024
Cronica
FC Voluntari Oțelul Galați C
13.04.2024
Cronica
Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
14.04.2024
Cronica
FC Botoșani FCU 1948 Craiova C
14.04.2024
Cronica
Dinamo București Politehnica Iași C


1. Oțelul Galați 10
2. FC Voluntari 7
3. FC Hermannstadt 7
4. FC UTA Arad 7
5. Petrolul Ploiești 7
6. FC Botoșani 6
7. Universitatea Cluj 5
8. Dinamo București 4
9. Politehnica Iași 1
10. FCU 1948 Craiova 1
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017