1 Liga Campionilor - pagina 28

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Liga Campionilor 02.04.2013 - 10:55
Roberto Carlos: Atat Jose Mourinho, cat si Fatih Terim sunt doua legende Real Madrid se află cu cel puțin un pas în fața Galatasaray în ceea ce privește așezarea tactică, în profunzime, este de părere fostul fotbalist brazilian Roberto Carlos, într-un interviu publicat de cotidianul turc "Milliyet". "Nu aș fi corect să încerc să-i compar pe cei doi antrenori", a spus Roberto Carlos.



Liga Campionilor 02.04.2013 - 10:49
Pentru Sneijder, Mourinho a fost "ca un al doilea tata" Internaționalul olandez Wesley Sneijder, mijlocașul echipei Galatasaray Istanbul, a mărturisit că Jose Mourinho, antrenorul lui Real Madrid, echipă cu care Galata va juca miercuri, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a fost pentru el "ca un al doilea tată", pe vremea când o antrena pe Inter Milano.


Liga Campionilor 02.04.2013 - 10:45
Andoni Zubizarreta: Decizia UEFA privitoare la Ibrahimovic va crea un precedent Directorul sportiv al echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, a apreciat, înaintea primei manșe a sferturilor de finală din Liga Campionilor contra Paris Saint-Germain că decizia Uniunii Europene de fotbal de a reduce suspendarea lui Zlatan Ibrahimovic va crea "un precedent".



Liga Campionilor 02.04.2013 - 10:06
Partida dintre Bayern Munchen și Juventus Torino îndeplinește toate condițiile pentru a fi considerată un meci european mare, care se putea juca chiar în finală nu în sferturi. Atât antrenorul Jupp Heynckes cât și omologul său Conte, sunt încrezători înaintea acestei dispute.


Liga Campionilor 01.04.2013 - 20:19
Lucas vrea sa fie ca Rai contra Barcelonei Lucas joacă la PSG doar de trei luni dar deja a impresionat. El speră să aibă parte la gruparea franceză de aceleași satisfacții ca și compatriotul său Rai în anii 90 la meciul de marți cu Barcelona din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. ÃŽn martie 1995, un gol al lui Rai o ducea pe PSG departe în LC.


Liga Campionilor 01.04.2013 - 13:07
Programul partidelor din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor Programul partidelor care se vor disputa, marți și miercuri, de la ora 21:45, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor: Marți, Paris Saint-Germain (Franța) - FC Barcelona (Spania), Bayern Munchen (Germania) - Juventus Torino (Italia), Miercuri, Malaga CF (Spania) - Borussia Dortmund (Germania).


Liga Campionilor 01.04.2013 - 09:17
Mourinho nu il va convoca pe Casillas nici la meciul cu Galatasaray de miercuri Antrenorul Jose Mourinho, de la Real Madrid, a anunțat după remiza de la Zaragoza (1-1), din Primera Division, că portarul Iker Casillas nu va fi convocat în lot pentru meciul tur cu Galatasaray Istanbul din sferturile Ligii Campionilor, chiar dacă internaționalul spaniol este refăcut.


Liga Campionilor 01.04.2013 - 08:51
Mourinho i-a sfatuit pe cei de la PSG cum sa invinga Barça Portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei Real Madrid le-ar fi dat sfaturi celor de la Paris Saint-Germain în legătură cu modul în care poate fi învinsă rivala FC Barcelona, pe care francezii o vor întâlni în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, susține presa din Hexagon.


Liga Campionilor 31.03.2013 - 15:36
Accidentați și incerți până ieri pentru meciul cu Paris Saint Germain din sferturile Ligii Campionilor, doi jucători ai Barcelonei s-au îmbarcat până la urmă în avionul către capital Franței. Este vorba de fundașul lateral stânga Jordi Alba și de mijlocașul Xavi Hernandez.


Liga Campionilor 29.03.2013 - 10:47
Quagliarella si-a vazut visul cu ochii Fabio Quagliarella a debutat în Liga Campionilor abia la vârsta de 29 de ani. Nu a jucat la Campionate Europene sau Campionate Mondiale, iar atacantul echipei Juventus Torino trăiește acum la maximum fiecare minut jucat în Champions League. "Mă uitam mereu la TV la meciurile din Champions", a spus jucătorul.


Liga Campionilor 27.03.2013 - 11:48
Jordi Alba, forfait 7-10 zile, incert pentru meciul cu PSG Fundașul naționalei Spaniei și al FC Barcelona, Jordi Alba, accidentat la coapsa dreaptă vineri, contra Finlandei (1-1), va fi indisponibil "timp de 7-10 zile", a anunțat clubul catalan, astfel că este incert pentru meciul tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu Paris Saint-Germain.


Liga Campionilor 27.03.2013 - 11:14
UEFA i-a redus suspendarea lui Ibrahimovic Internaționalul suedez Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei Paris Saint-Germain, va putea evolua în partida cu FC Barcelona, din cadrul primei manșe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, programată pe 2 aprilie în capitala Franței, după ce UEFA i-a redus la jumătate suspendarea de două meciuri.


Liga Campionilor 21.03.2013 - 15:16
Arbitru turc: Tragerea la sorÅ£i a sferturilor Ligii Campionilor a fost trucata Toată Turcia așteaptă cu sufletul la gură evoluția echipei Galatasaray Istanbul în dubla cu Real Madrid din sferturile Ligii Campionilor. Acum, spitirele s-au încins și mai mult în această țară după declarațiile șocante la adresa UEFA lansate de un fost arbitru turc.


Liga Campionilor 20.03.2013 - 12:35
Meciul cu Barcelona de pe 2 aprilie contând pentru prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor a provocat un interes enorm în rândul susținătorilor echipei franceze Paris Saint-Germain. Clubul din capitala Franței a primit între 700.000 și un milion de cereri.


Liga Campionilor 20.03.2013 - 10:41
Suporterii lui PSG si-au petrecut noaptea in fata caselor de bilete Suporterii echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germanin au format cozi lungi în fața caselor de bilete ale stadionului "Parc des Princes", începând din noaptea de duminică spre luni, în speranța că vor obține un tichet pentru partida cu FC Barcelona, programată pe 2 aprilie.


Liga Campionilor 19.03.2013 - 10:56
UEFA va examina pe 26 martie apelul lui PSG pentru Ibrahimovic Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) va examina pe 26 martie apelul clubului Paris Saint-Germain, pentru reducerea suspendării de două meciuri a lui Zlatan Ibrahimovic, care face ca atacantul să rateze meciul tur cu FC Barcelona din sferturile de finală ale competiției, de pe 2 aprilie.


Liga Campionilor 16.03.2013 - 11:58
Uli Hoeness:Bayern trebuie sa se trezeasca! Președintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, i-a avertizat pe fotbaliștii echipei germane că trebuie să se trezească, după calificarea chinuită în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în ciuda unui 0-2 pe teren propriu cu Arsenal Londra. "Am jucat un fotbal dezastruos în ultimele trei săptămâni", a spus Hoeness.


Liga Campionilor 15.03.2013 - 16:37
Imediat după tragerea la sorți a meciurilor din sferturile Ligii Campionilor, mai mulți oameni de fotbal de la cluburile care au ajuns în această fază au făcut declarații despre viitoarele adversare. Spre exemplu, Leonardo consideră că PSG a avut un ghinion teribil, francezii urmând să joace cu Barcelona.


Liga Campionilor 15.03.2013 - 15:51
Presa turca jubileaza dupa victoria echipei Galatasaray Presa turcă a fost unanimă în a saluta "victoria istorică" a echipei Galatasaray Istanbul, care a obținut marți calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce s-a impus cu 3-2 în fața germanilor de la FC Schalke 04. "Galatasaray a scris încă o dată Istorie în Europa", titra Milliyet.


Liga Campionilor 15.03.2013 - 14:08
PSG - Barça si Bayern - Juventus, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Echipa Paris SG va întâlni formația FC Barcelona, în timp ce Bayern Munchen va da piept cu Juventus Torino, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorți efectuate la Nyon. Tragerea la sorți a fost efectuată de fostul internațional englez Steve McManaman.


Liga Campionilor 14.03.2013 - 10:32
Opt echipe care provin din cinci țări vor participa la tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, programată vineri la Nyon. Tragerea la sorți nu va avea niciun fel de restricții, va fi una liberă. Astfel, am putea avea și un El Clasico Real Madrid - Barcelona în sferturi.


Liga Campionilor 14.03.2013 - 10:16
Jordi Roura: Jucatorii Barcelonei au demonstrat inca o data ca sunt speciali Antrenorul secund al echipei FC Barcelona, Jordi Roura, s-a declarat "mândru" de performanța elevilor săi în cursul meciului cu AC Milan (4-0), din manșa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, considerând că jucătorii catalani "au demonstrat încă o dată că sunt speciali".


Liga Campionilor 14.03.2013 - 10:04
Trei echipe din Spania in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Trei echipe din Spania, două din Germania și câte una din Franța, Italia și Turcia s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, care vor avea loc în 2-3 aprilie (tur) și 9-10 aprilie (retur). Tragerea la sorți a partidelor din sferturile de finală va avea loc vineri, la ora 13:00, la Nyon.


Liga Campionilor 13.03.2013 - 23:54
Malaga in sferturi, Porto acasa Malaga s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce miercuri seară a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0) pe FC Porto în manșa a doua a optimilor de finală. ÃŽn tur, lusitanii se impuseseră cu 1-0. Malaga va juca în premieră în această fază a Ligii Campionilor.


Liga Campionilor 13.03.2013 - 23:53
Victorie surprinzatoare dar inutila a lui Arsenal la Munchen Arsenal Londra a obținut miercuri o victorie surprinzătoare, cu scorul de 2-0 (1-0), la Munchen în fața lui Bayern, în manșa a doua a optimilor de finală, dar a fost eliminată. ÃŽn fața unei echipe a lui Bayern neașteptat de slabă, Arsenal a deschis scorul în minutul 3 prin Olivier Giroud.


Liga Campionilor 13.03.2013 - 15:17
Bayern Munchen este cu cu un picior în sferturile Ligii Campionilor, după victoria cu 3-1 de la Londra, în fața lui Arsenal, dar antrenorul nemților, Jupp Heynckes, încă se mai teme că bavarezii pot pierde calificare astăzi (21.45, Digi Sport 1) în manșa a doua a optimilor de finală.


Liga Campionilor 13.03.2013 - 13:58
Presa spaniola: Messi a binecuvantat revenirea de care Barça avea nevoie Presa spaniolă de miercuri celebrează revenirea fantastică a echipei FC Barcelona, care a reușit calificarea în sferturile Ligii Campionilor în fața formației AC Milan, după 0-2 în tur, și îl laudă pe argentinianul Lionel Messi, autorul a două goluri în victoria cu 4-0 obținută în retur.


Liga Campionilor 13.03.2013 - 12:54
Malaga trebuie sa o invinga pe Porto la doua goluri diferenta Malaga trebuie să câștige astăzi (21.45, Digi Sport 2) la două goluri diferență meciul cu FC Porto pentru a ajunge în sferturi, după ce lusitanii s-au impus în prima manșă a optimilor cu scorul de 1-0. Porto nu a mai pierdut însă niciun meci din decembrie 2012.


Liga Campionilor 12.03.2013 - 23:59
Galatasaray a eliminat-o pe Schalke Galatasaray Istanbul a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu 3-2 (2-1) obținută marți seară în Germania, la Gelsenkirchen, în fața formației Schalke 04, în manșa a doua a optimilor de finală. ÃŽn tur, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Schalke, nu au putut juca Huntelaar și Marica.


Liga Campionilor 12.03.2013 - 23:57
Barcelona, prea puternica pentru Milan FC Barcelona s-a calificat, marți seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0) pe AC Milan, în manșa a doua a optimilor de finală. Golurile catalanilor au fost marcate de Lionel Messi (5, 40), David Villa (55) și Jordi Alba (90).


Liga Campionilor 12.03.2013 - 13:29
Meciul meciurilor se joaca azi pe Nou Camp Cel mai interesant duel care a mai rămas de jucat în optimile Ligii Campionilor se va desfășura în această seară pe stadionul Nou Camp. Se vor afla față în față FC Barcelona și AC Milan, două echipe care au scris istorie de-a lungul competiției. Italienii sunt favoriți la calificare după victoria din tur.


Liga Campionilor 12.03.2013 - 11:46
Champions League: "Batalie" germano-turca pentru un loc in sferturi Schalke 04 pornește favorită astăzi în fața turcilor de la Galatasaray după remiza de la Istanbul (1-1), din prima manșă a optimilor Ligii Campionilor. AKeller speră ca echipa sa să continue și la meciul cu "Cim Bom" seria rezultatelor bune, iar omologul său Fatih Terim, crede că formația sa are șanse bune să câștige.


Liga Campionilor 12.03.2013 - 10:42
Bayern Munchen, fara Ribery la meciul cu Arsenal Bayern Munchen nu se va putea baza pe Franck Ribery la meciul de pe teren propriu cu englezii de la Arsenal Londra, programat miercuri în manșa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, internaționalul francez accidentându-se în meciul disputat sâmbătă în campionatul Germaniei, a anunțat gruparea bavareză.


Liga Campionilor 11.03.2013 - 23:22
Barcelona și Arsenal Londra sunt nevoite în această săptămână să remonteze diferențe importante de scor înregistrate în prima manșă a optimilor de finală. Diferențele de scor pe care cele două trebuie să le recupereze (1-3 respectiv 0-2) au fost întoarse doar de patru ori în istoria competiției.


Liga Campionilor 11.03.2013 - 12:52
Dani Alves: Abia astept meciul cu Milan Fundașul brazilian Daniel Alves a declarat că este nerăbdător să joace meciul cu AC Milan de marți (21.45, DigiSport 1) din manșa a doua a optimilot Champions League. Sud-americanul este convins că, dacă Barca va juca precum o echipă, poate elimina din competiție formația italiană.


Liga Campionilor 11.03.2013 - 10:59
Deschamps: La 19 ani, Raphael Varane etaleaza o maturitate iesita din comun "La cei 19 ani ai săi, Raphaël Varane etalează o maturitate ieșită din comun", a afirmat selecționerul Franței, Didier Deschamps, care s-a arătat impresionat de ultimele evoluții ale jucătorului de la Real Madrid. "A avut o prestație interesantă într-o partidă de înalt nivel în Liga Campionilor", a spus Deschamps.


Liga Campionilor 10.03.2013 - 15:32
Programul partidelor din Liga Campionilor Programul partidelor care vor avea loc, marți, 12 martie, și miercuri, 13 martie, de la ora 21:45, în manșa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor: Marți, 12 martie, chalke 04 (Germania) - Galatasaray Istanbul (Turcia), FC Barcelona (Spania) - AC Milan (Italia).


Liga Campionilor 07.03.2013 - 15:31
Gica Hagi vede pe Real Madrid in finala Ligii Campionilor Gheorghe Hagi apreciază că fosta sa echipă Real Madrid are în acest an o șansă mare de a câștiga Liga Campionilor, după ce a trecut de Manchester United în optimile de finală (1-1 în tur și 2-1 în retur). Hagi crede că problemele interne de la Real Madrid au fost rezolvate de antrenorul Jose Mourinho.


Liga Campionilor 07.03.2013 - 10:57
Angel Di Maria a suferit o leziune musculara ÃŽnlocuit chiar înaintea pauzei meciului cu Manchester United, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, mijlocașul lui Real Madrid, Angel Di Maria, a suferit o leziune musculară la coapsa stângă, anunță clubul spaniol. Durata indisponibilității argentinianului nu este cunoscută încă.


Liga Campionilor 07.03.2013 - 10:50
Cristiano Ronaldo, lider in clasamentul golgheterilor Cristiano Ronaldo, revenit pe arena "Old Trafford" pentru a înfrunta fost sa echipă, Manchester United, a înscris un gol pentru Real Madrid și a preluat de unul singur poziția de lider în clasamentul golgheterilor Ligii Campionilor, cu 8 realizări. Clasamentul celor mai buni marcatori pentru sezonul în curs:


Liga Campionilor 07.03.2013 - 10:06
Mike Phelan: Eliminarea lui Nani a fost incredibila Mike Phelan, antrenorul secund al echipei de fotbal Manchester United, a apreciat ca "incredibilă" eliminarea lui Nani, în meciul cu Real Madrid (1-2), sinonimă cu eliminarea formației engleze din Liga Campionilor, marți seara, pe "Old Trafford".


Liga Campionilor 07.03.2013 - 00:04
PSG s-a calificat fara sa straluceasca in meciul cu Valencia Paris Saint-Germain s-a calificat miercuri seară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu formația spaniolă Valencia, în manșa a doua a optimilor de finală ale competiției. ÃŽn tur, francezii se impuseseră cu scorul de 2-1.


Liga Campionilor 06.03.2013 - 23:49
Juventus - Celtic 2-0, in mansa a doua a optimilor Juventus Torino s-a calificat, miercuri seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0) pe Celtic Glasgow, în manșa a doua a optimilor de finală. Golurile campioanei Italiei au fost marcate de Alessandro Matri 24 și Fabio Quagliarella 65.


Liga Campionilor 06.03.2013 - 12:02
Liga Campionilor: PSG, favorita in fata Valenciei Câștigătoare cu 2-1 în deplasare în prima manșă a optimilor Ligii Campionilor, Paris Saint-Germain are prima șansă la calificarea în sferturi. Francezii, în cazul în care nu vor pierde azi la Paris (21.45, DigiSport 1), au șansa să ajungă în sferturi după o pauză de 18 ani.


Liga Campionilor 06.03.2013 - 11:39
Mircea Lucescu: Borussia Dortmund a meritat victoria si calificarea Antrenorul echipei Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a declarat, după ratarea calificării în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că formația Borussia Dortmund a meritat victoria și să acceadă în faza următoare a competiției. "Borussia Dortmund a meritat victoria și calificarea", a spus Lucescu.


Liga Campionilor 06.03.2013 - 11:36
Jurgen Klopp: Este extraordinar sa ajungi in sferturile de finala Antrenorul echipei Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, a declarat, după calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că este un moment extraordinar și consideră că formația sa a făcut un meci incredibil cu Șahtior Donețk. "Am făcut un meci incredibil timp de 80 de minute", a afirmat Klopp.


Liga Campionilor 06.03.2013 - 10:35
Juventus - Celtic, cel mai dezechilibrat meci din optimi Juventus Torino și Celtic Glasgow se întâlnesc astăzi în Italia, în manșa a doua a optimilor Ligii Campionilor. Având în vedere că, în tur, Juve s-a impus cu 3-0 pe Celtic Park, nu se mai poate pune problema echipei calificate, doar dacă nu vom avea de-a face cu un miracol.


Liga Campionilor 06.03.2013 - 00:12
Liga Campionilor: Real Madrid a castigat pe Old Trafford si s-a calificat in sferturi Real Madrid s-a calificat marți în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, cu scorul de 2-1 (0-0) în deplasare formația engleză Manchester United în manșa a doua a optimilor de finală. Pe stadionul Old Trafford, United a deschis scorul printr-un autogol al lui Sergio Ramos, în minutul 48.


Liga Campionilor 05.03.2013 - 23:58
Liga Campionilor: Sahtiorul lui Lucescu, invins categoric la Dortmund Șahtior Donețk, echipă antrenată de românul Mircea Lucescu, a pierdut cu scorul de 3-0(2-0) meciul jucat marți la Dortmund, cu Borussia, în manșa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. ÃŽn urma acestei înfrângeri, echipa ucrainiană a fost eliminată, deoarece în tur scorul a fost 0-0.


Liga Campionilor 05.03.2013 - 16:11
Javier Mascherano: Barcelona are toate armele pentru a trece de Milan Fundașul argentinian al echipei FC Barcelona, Javier Mascherano, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că formația spaniolă are "toate armele" pentru a trece de AC Milan și a se califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. "Dacă vom schimba unele lucruri, sunt sigur că ne vom califica".



Top News

-Ponturi pentru semifinalele Champions League: Ce pariem pe Bayern - Real și Dortmund - PSG?

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-FCSB este noua campioană a României! Declarații

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori




Care echipă va câștiga Liga Campionilor în sezonul 2022-2023?
Bayern München
Manchester City
Paris Saint-Germain
FC Liverpool
Juventus Torino
Atlético Madrid
Real Madrid
Chelsea Londra
Inter Milano
Tottenham Hotspur
Benfica Lisabona
Borussia Dortmund
FC Sevilla
FC Porto
RB Leipzig
FC Barcelona
SSC Napoli
Shakhtar Donetsk
Ajax Amsterdam
Olympique Marseille
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
27.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Farul Constanța C
28.04.2024 CFR 1907 Cluj Sepsi Sfântu Gheorghe C
29.04.2024 Rapid București Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 12
4. CFR 1907 Cluj 10
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
26.04.2024
Cronica
Dinamo București FC Voluntari C
27.04.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Cluj C
28.04.2024 Oțelul Galați FC Hermannstadt C
28.04.2024 Politehnica Iași FC UTA Arad C
29.04.2024 Petrolul Ploiești FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 16
2. FC UTA Arad 14
3. FC Botoșani 13
4. FC Hermannstadt 11
5. FC Voluntari 9
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. FCU 1948 Craiova 6
9. Dinamo București 6
10. Politehnica Iași 4
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017