1 Liga Campionilor - pagina 30

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Liga Campionilor 05.12.2012 - 00:28
Rezultatele inregistrate marti in Champions League Marți seară, s-au jucat ultimele meciuri din grupele A,B, C și D ale Ligii Campionilor. Manchester City a pierdut și șansa de a mai juca în Europa League în primăvară, fiind învinsă la Dortmund de Borussia cu 1-0 în Grupa D Champions League. Arsenal a pierdut la Pireu cu 2-1 și a pierdut totodată primul loc.



Liga Campionilor 04.12.2012 - 15:03
Mircea Lucescu: Juventus este competitiva si foarte motivata Antrenorul echipei Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a declarat, marți, într-o conferință de presă înaintea meciului cu Juventus Torino, că este mult mai legat de Italia decât de Anglia, dar a exclus o înțelegere pentru a elimina clubul Chelsea Londra, informează Gazzetta dello Sport.


Liga Campionilor 04.12.2012 - 11:57
Zenit, nevoita sa scoata un rezultat bun pe San Siro Zenit Sankt Petersburg va juca în această seară, în deplasare, cu AC Milan, în Grupa C Champions League, un meci foarte important. Rușii au 4 puncte în clasament, la fel ca și Anderlecht și se bate cu belgienii pentru poziția a treia, în condițiile în care formația din Bruxelles se deplasează la Malaga.



Liga Campionilor 04.12.2012 - 11:32
PSG, fara Motta si Gameiro, impotriva lui FC Porto Mijlocașul lui Paris Saint-Germain, Thiago Motta, și atacantul Kevin Gameiro vor fi din nou absenți din echipa pariziană, ei nefiind convocați pentru meciul cu FC Porto de marți, din Liga Campionilor, în timp ce Marco Verratti va fi reintegrat în grup, a anunțat clubul francez de fotbal.


Liga Campionilor 04.12.2012 - 11:18
Arsenal odihneste sase titulari la meciul cu Olympiakos Pireu Antrenorul echipei engleze de fotbal Arsenal Londra, Arsene Wenger, a decis să menajeze șase dintre jucătorii săi de bază la meciul cu Olympiakos Pireu, din ultima etapă a Ligii Campionilor, pentru a evita oboseala. "Unii dintre jucători au nevoie de odihnă, deoarece ne temem de accidentări", a precizat Wenger.


Liga Campionilor 04.12.2012 - 11:13
Real Madrid, cu Ronaldo si Benzema, insa fara Ramos si Alonso, in meciul cu Ajax "Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Fábio Coentrão și Sami Khedira vor juca marți, însă nici Ramos și nici Xabi Alonso, care au deja câte 2 cartonașe galbene, nu vor juca, pentru că nu vreau să-i pierd în optimile de finală", a explicat antrenorul Realului, Jose Mourinho, într-o conferință de presă.


Liga Campionilor 03.12.2012 - 13:35
Champions League: Calcule pentru optimi Un număr de 13 locuri pentru optimile de finală ale Champions League au fost deja ocupate, iar pentru celelalte trei disponibile se vor lupta 6 echipe, care pe 4 și 5 decembrie vor încerca să se impună pe ultila sută de metri. ÃŽn aceste două zile se vor disputa meciurile din etapa a 6-a, ultima a grupelor Ligii.


Liga Campionilor 02.12.2012 - 14:33
Arbitrii partidelor de marti din Liga Campionilor Arbitrii partidelor care vor avea loc, marți, 4 decembrie, în ultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor: Dinamo Zagreb (Croaia) - Dinamo Kiev (Ucraina), Arbitru: Stanislav Todorov (Bulgaria), Paris Saint-Germain (Franța) - FC Porto (Portugalia), Arbitru: Craig Thomson (Scoția).


Liga Campionilor 01.12.2012 - 13:18
Programul partidelor din ultima etapa a Ligii Campionilor Programul partidelor care vor avea loc, marți, 4 decembrie, și miercuri, 5 decembrie, de la ora 21:45, în ultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor: Grupa A, Dinamo Zagreb (Croaia) - Dinamo Kiev (Ucraina), Paris Saint-Germain (Franța) - FC Porto (Portugalia), Grupa B, Montpellier (Franța) - Schalke 04 (Germania).


Liga Campionilor 29.11.2012 - 10:39
CA al SRTv a decis achizitia meciurilor de fotbal din UEFA Champions League Consiliul de Administrație al SRTv a decis în ședința de miercuri achiziția meciurilor de fotbal din UEFA Champions League pentru perioada 2012-2015, în consens cu strategia TVR de a le oferi românilor programe de calitate, informează un comunicat al TVR. Champions League este un produs premium al Uniunii Europene.


Liga Campionilor 24.11.2012 - 11:07
Radamel Falcao: Vreau sa castig Liga Campionilor Internaționalul columbian Radamel Falcao a declarat că dorește să-și completeze palmaresul cu trofeul Ligii Campionilor, după ce a reușit deja să câștige Europa League cu echipa sa, Atletico Madrid, în urma finalei disputate anul trecut, pe Arena Națională din București, în fața formației Athletic Bilbao.


Liga Campionilor 22.11.2012 - 11:23
60 de suporteri rusi, arestati cu ocazia meciului Spartak Moscova - FC Barcelona Șaizeci de suporteri ruși, unii dintre ei echipați cu mănuși de box și cuțite, au fost arestați marți seară la Moscova cu ocazia meciului de fotbal dintre Spartak și echipa spaniolă FC Barcelona, din grupele Ligii Campionilor. Un suporter a fost arestat în timpul meciului după ce a lovit cu pumnul în față un polițist.


Liga Campionilor 22.11.2012 - 00:24
Rezultatele inregistrate miercuri in Liga Campionilor Ultimele opt meciuri din penultima etapă a grupelor Champions League, s-a disputat miercuri seară. Manchester City a fost eliminată din competiție după 1-1 pe teren propriu cu Real Madrid. Milan a obținut calificarea, după 3-1 la Bruxelles. Dortmund a câștigat cu 4-1 la Amsterdam.


Liga Campionilor 21.11.2012 - 15:23
Hamit Altıntop se gandeste deja la Braga Hamit Altıntop preferă să nu se entuziasmeze prea mult după victoria obținută de Galatasaray AȘ cu Manchester United FC (1-0) în Grupa H Champions League și susține că se gândește la meciul cu Braga, din deplasare, decisiv pentru turci.


Liga Campionilor 21.11.2012 - 12:56
Mourinho il "inteapa" pe Mancini inaintea meciului de la Manchester La conferința de presă organizată marți, cu o zi înaintea disputării meciului dintre Manchester City și Real Madrid, din Grupa D Champions League, Jose Mourinho a ținut să-l supere puțin pe Roberto Mancini. Portughezul a lăsat să se înțeleagă că nu o consideră pe City o echipă mare.


Liga Campionilor 21.11.2012 - 12:03
ÃŽnfrângerea suferită la Torino, cu Juventus, în Champions League i-a fost fatală antrenorului echipei Chelsea, Roberto Di Matteo. Acesta a fost concediat în această dimineață de patronul londonezilor, Roman Abramovic. Anunțul a fost făcut de clubul Chelsea, pe propriul site, prin intermediul unui comunicat.


Liga Campionilor 21.11.2012 - 11:49
Grupa A Champions League: FC Porto – Dinamo Zagreb, Dinamo Kiev - Paris Saint-Germain, Clasament: 1. FC Porto 10 puncte (golaveraj 6-2), 2. PSG 9 (10-2), 3. Dinamo Kiev 4 (5-7), 4. Dinamo Zagreb 0 (0-10); Grupa B Champions League: Arsenal – Montpellier, Schalke - Olympiakos Pireu.


Liga Campionilor 21.11.2012 - 11:37
Liga Campionilor: Patru echipe s-au calificat in optimi, patru au fost eliminate FC Barcelona, Valencia CF, FC Șahtior Donețk și FC Bayern Munchen s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după disputarea meciurilor de marți seară, din etapa a 5-a, penultima a fazei grupelor. Deja calificate în faza optimilor de finală erau Manchester United FC (câștigătoare a grupei) FC Porto și Málaga CF.


Liga Campionilor 21.11.2012 - 11:00
Lionel Messi a egalat recordul all-time de goluri internationale marcate intr-un singur an Argentinianul Lionel Messi, starul lui FC Barcelona, a egalat recordul de goluri internaționale marcate într-un singur an, deținut din anul 1909 (!) de englezul Vivian John Woodward, care a marcat 25 de goluri în 10 partide, conform statisticilor FIFA/IFFHS. Autorul unei "duble" în partida Spartak - FC Barcelona (0-3)...


Liga Campionilor 21.11.2012 - 10:43
Mircea Lucescu: Imi cer scuze pentru golul marcat de Luiz Adriano Antrenorul echipei Șahtior Donețk, românul Mircea Lucescu, și-a cerut scuze pentru golul marcat de atacantul Luiz Adriano prin care campioana Ucrainei a egalat la unu în meciul cu formația daneză Nordsjaelland, în Liga Campionilor, venit după o fază la care brazilianul a fost lipsit de fair play.


Liga Campionilor 21.11.2012 - 00:37
Rezultatele inregistrate marti in Liga Campionilor Marți seară, s-au jucat opt meciuri din penultima etapă, a 5-a , a fazei grupelor Ligii Campionilor. Nu mai puțin de 25 de goluri s-au marcat, adică o medie de peste 3 goluri pe meci. Singura remiză a fost cea dintre Valencia și Bayern Munchen (1-1)


Liga Campionilor 20.11.2012 - 17:23
La meciul cu Montpellier, programat miercuri în Grupa B Champions League, Arsenal Londra va putea conta pe prezența a doi jucători care de o lună de zile erau indisponibili. Este vorba de Gervinho și Gibbs. Din nefericire pentru "tunari", Arsene Wenger nu-i va avea la dispoziție pe André Santos și Theo Walcott.


Liga Campionilor 20.11.2012 - 12:24
Manchester United joaca in infernul de la Istanbul Türk Telekom Arena va fi gazda echipei engleze Manchester United în această seară, formație care va înfrunta pe Galatasaray Istanbul în Grupa H Champions League. Sute de suporteri turci fanatici au așteptat echipa engleză luni seara la aeroport și nu pentru a le ura englezilor "Bine ați venit!"


Liga Campionilor 20.11.2012 - 12:01
Razvan Rat: Nu vom avea un meci usor cu Nordsjaelland Fundașul echipei Șahtior Donețk, Răzvan Raț, a declarat, pentru site-ul oficial al grupării ucrainene, că meciul din deplasare cu formația daneză FC Nordsjaelland nu va fi la fel de ușor cum pare în teorie. "Trebuie să câștigăm, dar nu vom avea un meci ușor așa cum pare în teorie", a spus Raț.


Liga Campionilor 20.11.2012 - 11:22
Nordsjælland se declara pregatita sa invinga Sahtiorul lui Lucescu Kasper Hjulmand, antrenorul echipei daneze FC Nordsjælland, a declarat că echipa sa este pregătită s învingă pe Șahtior Donețk, marți, în Grupa E Champions League. Tehnicianul a spus că jucătorii săi sunt foarte motivați și dispuși să "mănânce iarba de pe teren" pentru a câștiga.


Liga Campionilor 19.11.2012 - 15:18
Faza grupelor Ligii Campionilor a intrat pe ultima sută de metri. ÃŽncepând de mâine, cele mai multe dintre echipele implicate vor disputa partide dificile, având în vedere că acestea vor fi penultimele meciuri pe care le au în program. Doar trei echipe din cele 32 aflate în cele 8 grupe.


Liga Campionilor 09.11.2012 - 12:37
Neil Lennon: Sunt mandru de jucatorii mei Antrenorul echipei scoțiene Celtic, Neil Lennon, a declarat că este foarte mândru de jucătorii săi, după partida câștigată cu scorul de 2-1 în fața formației FC Barcelona, în Liga Campionilor la fotbal. "Este, fără îndoială, seara în care mă simt cel mai mândru de jucătorii mei", a declarat Lennon la finalul meciului.


Liga Campionilor 09.11.2012 - 12:27
UEFA a deschis o procedura disciplinara vizandu-le pe Olympiakos si Montpellier Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a deschis o procedură disciplinară vizând cluburile Olympiakos Pireu (Grecia) și Montpellier (Franța), după meciul dintre cele două echipe din Liga Campionilor (3-1). Montpellier este vizată pentru comportamentul suporterilor săi, care au avut altercații cu forțele de ordine în tribune.


Liga Campionilor 08.11.2012 - 15:33
Mircea Lucescu: Cred ca am jucat mai bine decat Chelsea Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, după înfrângerea suferită de echipa sa Șahtior Donțek, printr-o gol primit la ultima fază a meciului cu Chelsea din Liga Campionilor, că arbitrul nu ar fi trebuit să prelungească atât de mult partida și că vinovat pentru eșec este portarul Piatov.


Liga Campionilor 08.11.2012 - 15:22
Roberto Di Matteo: Aveam nevoie de aceasta victorie Tehnicianul echipei Chelsea, Roberto Di Matteo, a recunoscut că formația sa a câștigat cu noroc meciul cu Șahtior Donețk din Liga Campionilor, dar consideră că succesul a fost pe deplin meritat. "Cred că, ținând cont de minutul în care am marcat, se poate spune că a fost un element de noroc acolo", a declarat Di Matteo.


Liga Campionilor 08.11.2012 - 10:34
Mancini acuza arbitrajul dupa remiza lui Manchester City cu Ajax Amsterdam Antrenorul Roberto Mancini, de la Manchester City, a acuzat arbitrajul după remiza, 2-2 cu Ajax Amsterdam, în grupa C a Ligii Campionilor la fotbal. "I-am spus arbitrului: A fost gol, felicitări, a fost gol", a declarat Mancini după meci. City se mai poate califica în optimi doar dacă va câștiga ultimele două meciuri.


Liga Campionilor 08.11.2012 - 10:29
Peste 120 de suporteri croati retinuti la Paris, inaintea meciului PSG - Dinamo Zagreb Peste 120 de suporteri croați ai echipei Dinamo Zagreb au fost reținuți la Paris, înaintea meciului din Liga Campionilor la fotbal, cu Paris SG, după ce autoritățile franceze le interziseseră venirea în Hexagon, pentru a preveni producerea de violențe. Un număr de 125 de fani croați au petrecut seara la un comisariat de poliție.


Liga Campionilor 08.11.2012 - 10:24
Ciocniri intre suporterii lui Montpellier si politia greaca Circa 150 de suporteri ai echipei franceze Montpellier Hérault SC s-au încăierat cu poliția greacă, la stadionul Karaiskakis din Pireu, cu o oră înaintea meciului dintre Olympiakos și campioana Franței (3-1), în cadrul Grupei B a Ligii Campionilor la fotbal, conform poliției elene.


Liga Campionilor 08.11.2012 - 00:10
Rezultatele inregistrate miercuri in Liga Campionilor Nu mai puțin de 35 de goluri s-au marcat în cele opt meciuri jucate miercuris eara în grupele din Liga Campionilor. Cea mai clară victorie a obținut-o Bayern Munchen, 6-1 cu Lille. Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Șahtior Donețk, a pierdut cu 3-2 la Braga, în minutul 90+3.


Liga Campionilor 07.11.2012 - 11:03
Manchester United vrea sa obtina la Braga calificarea in optimi Sporting Braga si Manchester United se vor intalni, miercuri seara (21.45, Digisport 2) în Grupa H Champions League, în care evoluează și CFR Cluj. Aflată pe locul al treilea în clasament, gruparea portugheză nu-și permite să nu ia puncte din întâlnirea cu englezii. Manchester se califica daca va castiga.


Liga Campionilor 07.11.2012 - 10:58
Lucescu si Sahtiorul sau "brazilian", spre culmile europene Mircea Lucescu, antrenorul român al lui Șahtior Donețk, a știut să poarte acest fost club minier devenit "brazilian" spre culmile europene, iar din poziția de lider al grupei E din Liga Campionilor, campioana Ucrainei va merge să o înfrunte pe Chelsea, deținătoarea titlului, comentează Agenția France Presse.


Liga Campionilor 07.11.2012 - 00:12
Rezultatele inregistrate marti in Liga Campionilor Marți seară, s-au jucat opt meciuri din etapa a 4-a a grupelor Champions League. ÃŽn cinci dintre cele opt meciuri disputate s-au marcat câte patru goluri. Surprize s-au înregistrat pe stadioanele din Manchester și Madrid.


Liga Campionilor 06.11.2012 - 16:45
Adil Rami, recuperat pentru meciul cu BATE Adil Rami, scos de pe teren sâmbătă la meciul cu Atletico Madrid din campionat, din cauza unor probleme la spate, figurează pe lista de 20 de jucători convocați de Mauricio Pellegrino pentru meciul de miercuri cu BATE Borisov, din Grupa F Champions League. Fundașul francez s-a antrenat normal marți dimineață.


Liga Campionilor 06.11.2012 - 12:32
O a treia înfrângere în patru meciuri din grupele Ligii Campionilor ar ruina, astazi, parcursul european al formației franceze Montpellier. Surprinzătoarea campioană a Franței din sezonul trecut se deplasează în Grecia, pentru meciul cu Olympiakos din Grupa B Champions League.


Liga Campionilor 06.11.2012 - 11:42
Ovidiu Hategan va arbitra meciul Bayern Munchen - Lille, din Liga Campionilor O brigadă de arbitri din România, în frunte cu Ovidiu Hațegan, va oficia la meciul dintre Bayern Munchen și Lille OSC, programat miercuri (21:45), pe Allianz Arena, în Grupa F a Ligii Campionilor la fotbal. vHațegan se va afla la centru, arbitri asistenți au fost delegați Zoltán Székely și Octavian Șovre.


Liga Campionilor 06.11.2012 - 11:06
Real Madrid întâlnește în Grupa D a Ligii Campionilor formația care i-a provocat singura înfrângere în această competiție, Borussia Dortmund. După înfrângerea cu 2-1 din Germania, dorința madrilenilor de revanșă este una uriașă. ÃŽn plus, situația din clasament nu le permite spaniolilor săs e relaxeze.


Liga Campionilor 05.11.2012 - 20:13
Jose Mourinho: Dortmund este capabila să castige competitia Portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, a declarat că Borussia Dortmund, adversara madrilenilor în meciul de marți din Liga Campionilor de pe "Santiago Bernabeu", "este o excelentă echipă, capabilă să câștige competiția dacă va trece de optimile de finală".


Liga Campionilor 05.11.2012 - 15:48
Absent de pe data de 3 octombrie, de la etapa a doua a Ligii Campionilor (0-1 cu FC Porto) atacantul argentinian Ezequiel Lavezzi s-a refăcut după accidentarea suferită și a revenit în lotul echipei Paris Saint-Germain. El a fost convocat pentru meciul de cu Dinamo Zagreb din Grupa A Champions League.


Liga Campionilor 05.11.2012 - 14:36
Fundașul central Gerard Piqué, accidentat încă de la jumătatea lunii septembrie, face parte din grupul deplasat de FC Barcelona la Glasgow, acolo unde catalanii o vor înfrunta, miercuri, pe Celtic Glasgow, în Grupa G a Ligii Campionilor. Piqué va putea așadar debuta contra lui Celtic.


Liga Campionilor 05.11.2012 - 10:56
Opt meciuri se joaca marti in etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor Etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor se anunță cu adevărat interesantă. ÃŽn timp ce anumite echipe caută să obțină o victorie pentru a păstra șanse, măcar teoretice de calificare în optimi, altele vor să acceadă în faza următoare chiar cu două etape înainte de final.


Liga Campionilor 04.11.2012 - 14:19
Programul partidelor din Liga Campionilor Programul partidelor care vor avea loc, marți, 6 noiembrie, și miercuri, 7 noiembrie, de la ora 21:45, în etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor: Marți, 6 noiembrie: Grupa A, Dinamo Kiev (Ucraina) - FC Porto (Portugalia), PSG (Franța) - Dinamo Zagreb (Croația), Grupa B, Schalke 04 (Germania) - Arsenal (Anglia).


Liga Campionilor 25.10.2012 - 14:22
Franck Ribery, accidentat la coapsa dreapta Internaționalul francez al clubului german de fotbal Bayern Munchen, Franck Ribery, ieșit la pauza meciului din Liga Campionilor câștigat marți la Lille (1-0), a anunțat că a suferit o accidentare musculară la coapsa stângă. "Am suferit o accidentare în spatele coapsei și nu am vrut să-mi asum riscuri", a declarat Ribery.


Liga Campionilor 25.10.2012 - 14:14
Lampard s-a reaccidentat, in cursul meciului cu Sahtior din Liga Campionilor Mijlocașul lui Chelsea Londra, internaționalul englez Frank Lampard, s-a reaccidentat la pulpa piciorului drept, în cursul meciului cu Șahtior Donețk (1-2), din cadrul Grupei E a Ligii Campionilor la fotbal, a anunțat antrenorul Roberto Di Matteo. "Este aceeași pulpă care i-a făcut probleme de două luni și jumătate


Liga Campionilor 25.10.2012 - 14:09
Sir Alex Ferguson, ingrijorat ca Manchester primeste prea multe goluri Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, s-a declarat îngrijorat, la finalul meciului cu Sporting Braga (3-2), din Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal, de faptul că echipa sa încasează prea multe goluri. "Asta este povestea acestui sezon pentru noi, pe teren propriu", a declarat Sir Alex Ferguson.


Liga Campionilor 25.10.2012 - 00:16
Rezultatele inregistrate miercuri in Liga Campionilor Rezultate înregistrate în partidele disputate, miercuri, în etapa a 3-a din grupele Ligii Campionilor: FC Porto (Portugalia) - Dinamo Kiev (Ucraina) 3-2. Au marcat: Varela '15, J. Martinez '36, '78 / Gusev '22, Ideye '72; Dinamo Zagreb (Croația) - Paris Saint-Germain (Franța) 0-2; Au marcat: Ibrahimovici '33, Menez '43.



Top News

-Ponturi pentru semifinalele Champions League: Ce pariem pe Bayern - Real și Dortmund - PSG?

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-FCSB este noua campioană a României! Declarații

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori




Care echipă va câștiga Liga Campionilor în sezonul 2022-2023?
Bayern München
Manchester City
Paris Saint-Germain
FC Liverpool
Juventus Torino
Atlético Madrid
Real Madrid
Chelsea Londra
Inter Milano
Tottenham Hotspur
Benfica Lisabona
Borussia Dortmund
FC Sevilla
FC Porto
RB Leipzig
FC Barcelona
SSC Napoli
Shakhtar Donetsk
Ajax Amsterdam
Olympique Marseille
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
27.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Farul Constanța C
28.04.2024 CFR 1907 Cluj Sepsi Sfântu Gheorghe C
29.04.2024 Rapid București Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 12
4. CFR 1907 Cluj 10
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
26.04.2024
Cronica
Dinamo București FC Voluntari C
27.04.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Cluj C
28.04.2024 Oțelul Galați FC Hermannstadt C
28.04.2024 Politehnica Iași FC UTA Arad C
29.04.2024 Petrolul Ploiești FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 16
2. FC UTA Arad 14
3. FC Botoșani 13
4. FC Hermannstadt 11
5. FC Voluntari 9
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. FCU 1948 Craiova 6
9. Dinamo București 6
10. Politehnica Iași 4
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017