Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Pandurii Târgu-Jiu 12.08.2009 - 14:40

Sorin Cartu: Cu sau fara mine pe banca la Craiova, echipa va juca bine

Victoria contra celor de la FC Vaslui a fost umbrită de eliminarea lui Sorin Cârţu. Tehnicianul a comentat la adresa arbitrajului după ce un jucător de-al său a fost lovit cu cotul în figură, iar "fluieraşii" n-au sancţionat acest gest. Vociferările de pe marginea terenului, dar mai ales dialogul spumos avut cu arbitrul de rezervă au făcut ca centralul Robert Dumitru să-l trimită în tribună pe Cârţu. În consecinţă, la meciul de la Craiova antrenorul va lua loc în tribune, şi nu pe bancă. Totuşi, această situaţie nu-l îngrijorează pe antrenor care este convins că, şi fără el pe bancă, echipa va juca bine.
 
A cincea eliminare
"Mă simt vânat de arbitrii", spune Cârţu. Acesta, de când a venit la Pandurii, a avut dese conflicte cu arbitrii, iar de cinci ori a fost trimis în tribună. "Cu excepţia unora, corpul de arbitraj lasă de dorit", a mai declarat Sorinaccio. Acesta spune că a avut toate motivele să comenteze la adresa arbitrilor, iar acum se aşteaptă să fie din nou judecat şi pedepsit. "Nu ştiu unde o să stau la următorul meci, să vedem. Poate nu mă suspendă, eu mă aştept la şicane multe. O să stau în tribună dacă mă suspendă", a mai spus Cârţu.
 
Interesant e că următorul joc al pandurilor va fi tocmai pe terenul Universităţii Craiova, echipă unde tehnicianul gorjenilor a făcut istorie din postura de jucător şi antrenor. Ca de fiecare dată, Sorinaccio nu vrea să vorbească despre meciul contra Universităţii pentru a nu da naştere la unele polemici. "Universitatea înseamnă mult pentru mine, nu pot vorbi de aceste meciuri contra lor", a spus antrenorul Cârţu când a venit la Târgu Jiu. Acum, acesta continuă pe aceeaşi linie. "Pe mine nu mă interesează meciul de la Craiova, am încredere în echipă", este afirmaţia tehnicianului care dă de înţeles că are încredere în jucătorii săi.
 
Miza pe echipă
Pe ce se bazează Sorinaccio când vorbeşte de parcursul trupei sale din următoarele runde? Simplu: pe echipă. Tehnicianul a văzut o creştere în jocul echipei sale odată cu trecerea meciurilor. "Se vede că suntem la începutul campionatului, echipele nu sunt puse la punct cu pregătirea. Şi la noi se întâmplă asta. Echipa joacă tot mai bine, de la meci la meci. Suntem o echipă matură şi băieţii ştiu ce au de făcut în teren, dar să fim lăsaţi în pace", a mai afirmat antrenorul pandurilor. Astfel, Sorinaccio face trimitere către arbitraje. "Suntem o echipă ciupită foarte des de arbitrii. Dacă suntem lăsaţi să jucăm şi arbitraţi cum sunt alţii, atunci o să ne fie bine", a mai adăugat antrenorul gorjenilor.
 
Emoţii pe Oblemenco?
Duminică, Pandurii vor juca pentru prima dată pe stadionul principal din Bănie. Până acum, duelurile dintre Universitatea şi Pandurii s-au dat fie pe la Caracal, fie pe terenul din Parcul Romanescu. Astfel, duminică, după patru ani de dueluri, doljenii şi gorjenii se vor bate pe cel mai mare stadion din Oltenia, Ion Oblemenco. "Nu cred că avem trac chiar dacă jucăm acolo pentru prima dată", a mai adăugat Sorin Cârţu. Despre evoluţia Universităţii Craiova în primele două runde, Sorinaccio n-a vorbit prea multe, însă a lăsat să se înţeleagă faptul că această echipă poate trece rapid de la o stare la alta. "Nu compătimiţi Craiova, staţi liniştiţi", a sunat declaraţia lui Cârţu.
 
Verdict peste şase etape
Despre ceea ce joacă echipa sa, Cârţu vorbeşte doar pentru fiecare joc în parte. "Nu pot să trag o concluzie după două etape. Să mai treacă ceva timp, concluziile le putem creiona după şapte-opt etape, nu acum. Până atunci se aşează şi clasamentul şi deja se ştiu multe", a mai afirmat antrenorul gorjenilor.
 
Lazic e lăudat
Adus săptămâna trecută la Târgu Jiu, Predrag Lazic a şi debutat pentru echipa gorjeană. "Îmi place Lazic de când l-am văzut la Otopeni. Cred că ne poate ajuta, el acum este nepregătit fizic. Însă, a intrat bine în meci, cu Vaslui, a avut câteva acţiuni care îmi întăresc convingerea că este un jucător util", a mai declarat Sorin Cârţu.
 
Opt galbene în 180 de minute
Jucătorii pandurilor nu sunt primii doar în clasamentul rezultatelor, ci şi pe podium la cartonaşe galbene încasate. Astfel, în primele două runde, fotbaliştii gorjeni au văzut de opt ori galben în faţa ochilor. Stromajer, Martinovic şi Stanca au fost avertizaţi la Ploieşti, iar cu Vaslui lista s-a mărit cu încă cinci galbene, Stângă, Popete, Grecu, Chibulcutean şi din nou Stanca au primit cartonaş galben. După primele două etape, gorjenii sunt întrecuţi de Poli Iaşi, echipa lui Grigoraş încasând nouă galbene în 180 de minute. "Multe cartonaşe s-au dat aiurea. Asta este, primim prea uşor galbene", a mai adăugat Sorin Cârţu.
 
Florin Popete spune: "Suntem lideri de conjunctură, am avut şi noroc"
Pentru prima dată în istorie, Pandurii a ajuns pe podium în Liga 1. Mai mult, preţ de o săptămână, gorjenii antrenaţi de Sorin Cârţu vor fi liderii primei divizii la fotbal în România. Chiar dacă este un clasament provizoriu şi neelocvent, târgujienii sunt fruntaşi, iar poza cu ierarhia ar trebui pusă la loc de cinste.
 
Nu se avântă
Debutul furibund de campionat a dus echipa gorjeană pe primul loc în Liga 1. Gorjenii sunt singurii din primul eşalon care au obţinut maxim de puncte din primele două runde aşa că, timp de o săptămână, toată suflarea panduristă răsuflă aer de lideri în România.
 
Printr-o conjunctură favorabilă şi ajutaţi de rezultatele din runda a doua, oltenii lui Cârţu s-au cocoţat în fruntea Ligii 1. Totuşi, gorjenii nu se îmbată cu apă rece şi spun la unison că acest loc este onorabil, însă nu reprezintă nimic. "Este abia a doua etapă, echipele nu sunt puse încă la punct cu pregătirea fizică, sunt emoţiile începutului de campionat şi printr-o conjunctură poţi să fii pe primul loc în startul sezonului. Este o conjunctură favorabilă pentru Pandurii să se menţină pe primul loc. Se munceşte şi, de ce nu, să facem o figură frumoasă la Craiova ? Implicit dacă batem la Craiova rămânem pe primul loc", este calculul făcut de Florin Popete.
 
Acesta continuă spunând că, în Bănie, se pot obţine puncte, şi astfel locul întâi să fie conservat şi după runda următoare. "Nu ne afectează faptul că Sorin Cîrţu nu va sta pe bancă. A mai fost în tribună, chiar şi cu Craiova, şi nu am pierdut. Suntem la începutul campionatului şi nu putem trage nişte concluzii", a mai spus Popete.
 
Fundaşul dreapta merge mai departe şi spune că Zeiţa Fortuna a ţinut cu echipa sa în ultima etapă. "Norocul a fost cu noi pentru că dacă băteau CFR Cluj, Rapid, Steaua era pe primul loc. Dar aşa e şi conjunctura primelor etape în care oricine din Liga I poate fi pe primul loc", a mai spus, ieri, Popete.
 
Despre locul real pe care ar trebui să-l ocupe echipa sa la finele stagiunii, Popete este sigur că se poate atinge obiectivul. "S-a făcut o pregătire destul de bună, toată echipa e capacitată la efort, ştie ce are de făcut şi încep să se vadă roadele. Sper ca "benzina" să ne ducă cât mai mult iar la finalul campionatului să ne clasăm în obiectivul stabilit de conducere, locurile 6-10. Nu pot să spun poziţia reală pe care am merita să o ocupăm. Cred că suntem o echipă cu jucători valoroşi care, de-a lungul timpului, şi-a dovedit calităţile şi sper să ne clasăm cât mai sus. Părerea mea este că suntem o echipă de mijlocul clasamentului, locurile 8-10", a mai adăugat Popete.
 
"Noi suntem la stadiul să adunăm punct sau puncte din fiecare meci pentru a avea un final de campionat liniştit. Important e să nu piezi, chiar şi un punct câştigat dintr-un anumit meci e un bun câştigat" - Sorin Cârţu, antrenor Pandurii
 
"Facem poze după Craiova"
Vicepreşedintele pandurilor, Viorel Temelescu, este convins că echipa sa nu va pierde la Craiova, şi astfel pentru cel puţin încă o săptămână va sta tot pe poziţia întâi. "De ce să facem poze acum cu clasamentul? Avem tot timpul să facem, chiar şi după meciul cu Craiova. Eu am prezis, încă după stabilirea programului competiţional, că după cinci etape o să avem minim 12 puncte. Asta cred că înseamnă că vom fi pe podium", a mai afirmat Temelescu.
 
Revin Stancu şi Pârvu la Pandurii?
Doi din jucătorii la care Sorin Cârţu a renunţat, în vară, s-au reîntors la echipă. Ionuţ Stancu şi Lucian Pârvu nu şi-au găsit echipe unde să joace, şi au revenit la Târgu Jiu. Un alt pandur pus pe liber, Ciprian Vasilache, în linii mari, a bătut palma cu o echipă care este dispusă să achite suma cerută de gorjeni.
 
Plimbat de la unii la alţii
În privinţa primului, lucrurile nu sunt deloc clare, Stancu fiind în continuare jucătorul pandurilor în urma unui împrumut de la Rapid. Venit sub formă de împrumut, în iarnă, la Pandurii contra a 15.000 de euro, pe Stancu se cer bani pentru a reveni la clubul de unde a sosit, în speţă Rapid. Această soluţie nu e pe placul lui George Copos, aşa că negocierile se poartă la nivel de conduceri. Astfel, până la finele acestei luni, trebuie să se lămurească situaţia jucătorului pentru ca acesta să aibă posibilitatea să şi joace. Până una-alta, Copos l-a trimis de la Bucureşti la Târgu Jiu pe Stancu, acesta intrând, de ieri, în programul de pregătire al trupei lui Sorin Cârţu. "Nu ştiu ce voi face. Nu depinde de mine cum se va rezolva problema, cluburile trebuie să se hotărască. Aştept şi eu să vedem şi sper să lămurim treaba până la finalul acestei luni când expiră perioada de transferuri", a declarat Stancu.
 
Pârvu - tot în căutări
Şi Lucian Pârvu a fost pus pe liber de gorjeni, iar orice echipă care şi-l dorea putea să-l achiziţioneze contra sumei de 30 de mii de euro. Jucătorul a purtat negocieri cu mai multe echipe, însă niciuna nu a fost de acord să achite această sumă de bani. În consecinţă, atacantul are şanse să revină la Pandurii, club de care încă mai aparţine. Totuşi, jucătorul mai aşteaptă până la finalul lunii august să vadă ce oferte mai primeşte, după care se va decide dacă va rămâne sau nu. În cazul în care nu-şi va găsi echipă, mai mult ca sigur Pârvu va evolua în Liga a III-a la echipa a doua a pandurilor.
 
Vasilache merge la Internaţional
La Ciprian Vasilache s-a renunţat pentru că s-a dat accidentat, deşi nu era. Jucătorul a fost trecut pe lista de transferuri şi i s-a fixat un preţ: 150 de mii de euro plus TVA. Se pare că fotbalistul nu a dus lipsă de oferte, câteva echipe arătându-şi interesul pentru a-şi asigura serviciul ex-pandurului, printre acestea aflându-se şi Internaţional Curtea de Argeş.
 
Piteştenii au demarat deja negocierile cu echipa gorjeană şi, mai mult ca sigur, se va ajunge la o înţelegere. Nou promovată în prima ligă, Internaţional Curtea de Argeş vrea să ofere banii în mai multe tranşe, condiţie la care gorjenii încă nu au dat un răspuns.
 
Pandurii - deasupra tuturora
Start fără greşeală pentru Pandurii în Liga 1. Trupa antrenată de Sorin Cârţu a reuşit, în urma unui joc tactic fără greşeală, să lege a doua victorie consecutivă în acest campionat. După succesul din prima etapă de la Ploieşti, a venit rândul unei alte echipe să piardă în faţa gorjenilor, cu acelaşi scor. Astfel, Pandurii a ajuns în primele locuri, ceea ce a produs un sentiment ciudat pentru fani care nu sunt obişnuiţi cu aceste poziţii fruntaşe.
Mai tari ca moldovenii
 
Până la meciul dintre Steaua şi CFR Cluj, Pandurii era lider al clasamentului Ligii 1
 
FC Vaslui a venit la Târgu Jiu cu gândul de a obţine toate cele trei puncte. De partea opusă, gorjenii de la Pandurii au lansat sloganul că de pe Municipal cu greu adversarii pot pleca cu puncte. Astfel, a ieşit un meci crâncen şi aprig disputat. Gazdele au început jocul în ofensivă şi, în primele două minute, au avut două situaţii de gol. Mai întâi, Hidişan a trimis un şut spre poarta adversă, însă care nu a prins cadrul buturilor lui Hăisan. Apoi, Grecu a centrat de pe stânga, Stromajer a reluat cu capul din 8 metri, însă portarul moldovenilor a reţinut.
 
Imediat, a venit şi replica moldovenilor, Gerlem şi Wesley şutând din afara careului, însă portarul Stanca a reţinut de fiecare dată. În minutul 12, gazdele au deschis scorul prin Florin Stângă, căpitanul reluând mingea cu capul în plasă din 6 metri după un corner bine executat. La adăpostul unui gol, gazdele nu au făcut pasul înapoi şi au continuat să domine centrul terenului, în timp ce oaspeţii încercau să dea lovitura pe contraatac. Au urmat unele faze confuze, însă Burdujan, din 12 metri, a trimis mult peste buturile lui Stanca. Ultima acţiune a primei părţi a avut-o Stromajer, acesta şutând din alergare de la 18 metri peste poartă.
 
După pauză a urmat un act secund în care oltenii au devenit mai prudenţi. Astfel, elevii lui Cârţu s-au aventurat în atac doar atunci când era cazul. Neavând prea multe culoare, oaspeţii au apelat la şuturile de la distanţă. În minutul 60, Wesley a prins o torpilă de la 25 de metri, mingea s-a dus spre vinclu, însă providenţialul Stanca a reuşit să pareze acest şut. Patru minute mai târziu, gazdele au marcat prin Stromajer, însă reuşita a fost anulată pe motiv de off-side. După aceea presiunea în jumătatea pandurilor a continuat, însă jucătorii lui Cârţu s-au dăruit pentru fiecare balon şi au reuşit să facă faţă jocului avântat al moldovenilor. Până în minutul 95, gorjenii s-au apărat perfect şi şi-au trecut în cont o victorie care valorează trei puncte în clasamentul Ligii 1.
 
Cârţu, din nou, eliminat
Tehnicianul pandurilor, Sorin Cârţu nu a prins finalul meciului pe banca de rezerve. În minutul 85, după ce un jucător oaspete l-a lovit cu cotul în figură pe Arrieta, antrenorul a luat foc şi a vociferat la adresa arbitrilor. Cel care a fost luat în colimator a fost chiar arbitrul de rezervă Florin Ghimbăşan. "Ce s-a întâmplat aici face parte din strategie. Al patrulea arbitru s-a implicat şi el, dar nu unde trebuie. Nu a văzut că Zubar a lovit cu cotul, dar poate îi e frică de intervenţiile patronilor pe la emisiuni. Nici nu ştiu de ce le mai dăm lor bani, pentru că doar stau şi se uită dacă bei apă sau calci iarba. Eu i-am spus să se uite la cer, în tribună. Dacă lucrurile legate de fotbal nu le vede, să se uite în tribune după fete frumoase. Eu mă simt vânat şi nu de acum, ci mai demult. Nimeni nu vine din pasiune la fotbal, vin să ia bani din barem. Acum, aştept să mă suspende şi o să stau în tribună. Oricum echipa joacă bine", a declarat Cârţu la finalul meciului.
 
Antrenorul a mers mai departe şi a menţionat şi faptul că victoria echipei sale este pe deplin meritată. "Este o victorie meritată pe deplin, mai ales că am întâlnit un adversar serios şi bine organizat. Am făcut o primă repriză bună, iar în a doua ne-am apărat rezultatul. Suntem o echipă matură, iar dacă suntem arbitraţi corect o să ne fie bine. Avem 6 puncte, dar acum trebuie doar să adunăm câte ceva de la fiecare joc, pentru a avea un final de campionat liniştit", a conchis Cârţu.
 
Condescu atacă
După ce comisiile din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal au dat mai multe verdicte ciudate, Marin Condescu s-a revoltat. Astfel, oficialul gorjenilor spune că tot ceea ce fac cei de la Ligă nu este legal, şi astfel toate hotărârile pot fi atacate şi câştigate în alte instanţe sportive fără prea mari emoţii. "Trecerea comisiilor la LPF e un început de dezastru. I-am spus lui Dumitru Dragomir. Toate deciziile sunt lovite de nulitate, poate chiar şi retrogradarea lui FC Argeş. Ceea ce se întâmplă acolo e grav. Comisiile sunt ilegal constituite, funcţionează în afara legii şi par a fi structuri de tip mafiot. Statutul şi regulamentele, cu ultimele modificări, nu au trecut de tribunalul Bucureşti, deci comisiile nu trebuie să funcţioneze. Decizia în cazul lui Cârţu este abuzivă, la fel ca şi în cazul celorlalţi. I-am spus şi domnului Dragomir că se vor produce multe nenorociri. Cineva trebuie să se sesizeze şi să schimbe ceva în timp util" , a spus Condescu.

Impact în Gorj







Taguri: Sorin Cartu    Pandurii Targu-Jiu    Marin Condescu    Liga 1    Florin Popete    Lucian Parvu   

» Pandurii Targu-Jiu - istoric rezultate
Comenteaza

Ultimele stiri - Pandurii Târgu-Jiu

Dan Petrescu: Din câte ştiu, CFR e în România, nu în China

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, i-a răspuns ironic, oficialului FCSB Mihai Stoica, după afirmaţiile acestuia că antrenorul clujenilor ar fi semnat cu un club din China:...

Nanu a rezistat la Pandurii doar două săptămâni

Antrenorul Ștefan Nanu a demisionat de la Pandurii Târgu Jiu după doar două săptămâni de antrenamente, motivând că nu i-au fost acceptate toate clauzele...

Flavius Stoican: Felicit Concordia pentru că au reuşit să ia 6 puncte în ultimele două etape

Antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu, Flavius Stoican, a declarat, duminică, după retrogradarea în Liga 2, că spera ca formaţia sa să scoată punct sau puncte la...

Dragoș Firțulescu: Unii ne cântau prohodul

Dragoș Firțulescu, unul dintre jucătorii care a devenit om de bază în echipa Pandurilor, spune că toți colegii săi își doresc o victorie istorică în meciul de...

Ionuț Cioinac va juca la Dacia Chişinău

Mijlocaşul defensiv Ionuț Cioinac (26 ani) pleacă de la Pandurii Târgu-Jiu şi va ajunge la Dacia Chișinău, formație care-și dispută finala campionatului cu Sheriff Tiraspol....

Flavius Stoican: Dacă ne vom impune la Botoşani, suntem sută la sută salvaţi

În acest moment, Pandurii Târgu-Jiu se luptă pentru salvarea de la retrogradare, în timp ce FC Botoşani este lipsită de orice griji. Gorjenii sunt în luptă directă cu Concordia Chiajna şi...

Liga 1 - Etapa 13 - play-out: Pandurii Târgu-Jiu - Gaz Metan Mediaş 0-0

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Gaz Metan Mediaş, în primul meci al etapei a XIII-a, penultima a play-out-ului Ligii I....

Radu Petrescu va arbitra meciul Pandurii Târgu-Jiu - Gaz Metan Mediaş, din play-out-ul Ligii 1

Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru meciul Pandurii Târgu-Jiu - Gaz Metan Mediaş, care va avea loc, vineri, de la ora 20:30, în etapa a 13-a a play-out-ului Ligii 1....

Stadionul de la Târgu-Jiu, aproape gata!

Lucrările de realizare a noului stadion "Municipal" din Târgu-Jiu, în valoare de 20 de milioane de euro, sunt în graficul stabilit, au anunțat autoritățile locale. Potrivit...

Clubul Pandurii va fi penalizat cu 3 puncte în sezonul viitor dacă se menține în Liga 1

Clubul Pandurii Târgu-Jiu va începe sezonul 2017-2018 cu o penalizare de 3 puncte, valabilă doar dacă echipa se va menține în Liga 1, a anunțat, miercuri, Comisia...

Şi mai optimişti după ultima victorie!

Ultima victorie le-a readus speranţa pandurilor că vor reuşi să rămână în Liga 1 şi în următorul sezon. "Sunt mândru de băieții mei! Vrem să încheiem campionatul cu capul sus....



Top News

-Baraj pentru menţinere/promovare în Superliga României: FC Botoşani - CS Mioveni 1-0

-Remember: 17 mai 1989, România - Bulgaria 1-0

-Cupa României - Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi 3-2p: declarații

-Cupa României: Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi 2-2 după prelungiri, 3-2 la loviturile de departajare

-Rapid a încheiat un parteneriat cu Wilkinson Sword

-Remember: 14 mai 1969, Elveţia - România 0-1

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori




Care este jucătorul tău preferat de la Pandurii Târgu-Jiu? (sezonul 2016-2017)
Negruţ
Stanca
Batin
Surugiu
Firţulescu
Ket
D. Stana
Zaina
Nwabueze
Pârcălabu
Bușu
Fl. Ilie
Trifu
C.Negoiță
P. Păcurar
Cioinac
Hlistei
Dodoi
Y. Hamed
D. Mărgărit
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Baraj


Liga 1 Baraj
17.05.2024
Cronica
FC Botoșani CS Mioveni C
20.05.2024 Dinamo București
20:00
FK Csíkszereda Digi Sport 1 C


1. FC Botoșani 3
2. Dinamo București 0
3. FK Csíkszereda 0
4. CS Mioveni 0
Clasament Baraj

Play-off


Liga 1 Play-off
18.05.2024 CFR 1907 Cluj Farul Constanța C
18.05.2024 Universitatea Craiova Sepsi Sfântu Gheorghe C
19.05.2024 Rapid București
21:00
Fotbal Club FCSB Digi Sport 1 C


1. CFR 1907 Cluj 19
2. Universitatea Craiova 19
3. Fotbal Club FCSB 17
4. Farul Constanța 14
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 12
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.05.2024 FC Voluntari Universitatea Cluj C
12.05.2024 Dinamo București FC UTA Arad C
12.05.2024 FCU 1948 Craiova FC Hermannstadt C
12.05.2024 Politehnica Iași Petrolul Ploiești C
12.05.2024 Oțelul Galați FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 19
2. FC UTA Arad 17
3. FC Hermannstadt 14
4. FC Botoșani 14
5. Universitatea Cluj 12
6. Petrolul Ploiești 11
7. FC Voluntari 10
8. Politehnica Iași 10
9. Dinamo București 10
10. FCU 1948 Craiova 6
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017