Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Liga 1 29.12.2017 - 18:54

FCSB pe locul 2

În luna iunie a anului 1947 s-a înființat A.S. Armata București, un club al celor înrolați în armata țării. Trendul epocii era ca cluburile de fotbal să fie susținute de fabrici, companii de transport, instituții bancare sau de învățământ. Jucătorii erau considerați amatori și erau angajați (legal) la unitățile economice existente. Pentru activitatea sportivă conducerea clubului se ocupa de transport (multe cluburi nu aveau un mijloc de transport în primii ani postbelici), de cazare, hrană, teren de joc și antrenament, prime pentru rezultatele obținute. Cu excepția CFR ului bucureștean (binecunoscut sub numele Rapid), celelalte echipe din capitală nu dețineau un stadion propriu, astfel încât disputau meciurile pe stadioanele restaurate după 1944 (Venus sau ANEF devenit Republicii). Ca reprezentantă a armatei, ASA a solicitat, iar FRFA a acceptat ca echipa să activeze în divizia B, lucru anormal pentru o echipă nou înființată. Deși vedetele vremii (împărțite la IT Arad, CFR Timișoara, Carmen sau CFR București) nu s-au grăbit să vină la ASA București, aceasta este admisă în prima divizie în locul echipei Carmen, care a fost desființată cu 2 zile înaintea începerii noii ediții de campionat. Sigur, s-a găsit și un motiv, atitudinea antimuncitorească a conducătorilor clubului Carmen (Ionel Mociornița și Vizante), atitudinea antisemită a acestora împotriva echipei evreiești Ciocanul, ridiculizată cu 6-0, după care jucătorii echipei Carmen au pasat între ei fără ca adversarii să poată atinge balonul și chiar un jucător s-a așezat pe balon (nu-i mai pomenesc numele, dar a fost jucător internațional, ulterior chiar antrenor de primă divizie). Și, astfel, ASA va debuta la numai 2 luni de la înființare, în divizia A. Cine se putea împotrivi conducătorilor armatei, cine putea lua apărarea unor patroni deloc prietenoși cu cei angajații ?

Primul sezon a fost unul slab pentru echipa nou înființată, la care au venit Mihai Ionescu și Catană, de la desființata fostă divizionară A Prahova, foștii internaționali Gheorghe Popescu și Panait Ion de la desființata Carmen, Fătu de la Juventus, Lăzăreanu portarul ridiculizat în acel 6-0 de care am scris mai sus, Savu și Zeană foști la Venus (devenită o modestă echipă de divizia B) și alți jucători fără pretenții de primă divizie. Cu acest lot încropit, ASA s-a menținut majoritatea timpului pe antepenultimul loc (14), ultimul care dădea dreptul la barajul pentru menținere în prima divizie, o competiție-mamut de 8 echipe, disputată în capitală. Nici în aceasta ASA nu s-a detașat, iar după ultima zi echipa ocupa locul 5, adică primul care îi ducea în B. În acest timp, ministerul de interne, după ce nu a reușit redresarea Unirii Tricolor, pe care o luase în septembrie 1947, echipa terminând pe locul 15, imediat după ASA, s-a orientat spre altă echipă mai robustă, dar fără perspective, Ciocanul, fosta Macabi București, echipa evreilor. Și cum naționalizarea se apropia, jucătorii echipei s-au reorientat formând clubul Dinamo, prin fuziune cu Unirea Tricolor. Astfel, internele și armata aveau câte o echipă în divizia A, sezonul 1948-49, dar jucătorii valoroși încă nu se grăbeau spre noile forțe ale societății. Pas cu pas însă, ASA (devenită CSCA, apoi CCA) și Dinamo (nume apărut prima data în Sportul Popular de la 1 mai 1948) au început să își aducă jucători valoroși, afirmați la celelalte echipe de primă divizie. Este o eroare să credem că jucătorii nu și-au dorit să joace pentru ministerele de forță ale țării, dimpotrivă. Ei au fost angajați pe posture mai bine plătite, în comparație cu ce le putea oferi CFR Timișoara sau București, Flamura Roșie Arad sau Progresul Oradea. Și, începând cu 1951, titlurile au început să curgă spre CCA, mai târziu Dinamo, în funcție de ambițiile conducătorilor care, din când în când, scădeau pretențiile, spre bucuria Aradului (1954, 1969, 1970), Ploieștiului (1958, 1959, 1966). Mulți ani le-a trebuit, însă, celor două echipe să urce spre fazele superioare ale cupelor europene, Steaua în 1972 în sferturile Cupei Cupelor, Dinamo în semifinalele Cupei Campionilor (1984), apoi Steaua cu 4 ani de excepție în CCE și Dinamo o altă semifinală în Cupa Cupelor, 1990.

Dar ordinea nu a durat la infinit și cele două cluburi au fost nevoite să se despartă de ministerele de forță, găsindu-și conducători care au dispus de bune resurse financiare. Dar jucătorilor li s-au oferit alte perspective, așa că au ales cluburi mai bogate din Europa, iar loturile lui Steaua și Dinamo au scăzut în valoare, performanțele europene devenind tot mai mult amintire. Dacă Dinamo a beneficiat de un acționariat mai numeros, Steaua este preluată de George Becali, aparent un om de afaceri care nu a făcut parte din sistemul care a condus țara. Chiar dacă Steaua nu a egalat gloria din anii 1985-89, noul acționar va conduce echipa spre o semifinală a Cupei UEFA (2006) și va ține Steaua într-o permanent actualitate fie prin declarații preluate permanent de presă, fie prin cuvinte mai puțin diplomatice adresate celor care l-au înfruntat. Pe teren, oricum am socoti, Steaua în perioada Becali sau clubul înființat în 1947 deține cele mai multe trofee cucerite. Limitele mereu depășite în exprimare ale lui George Becali îi va aduce acestuia un proces în justiție pentru deținerea numelui de Steaua, respectiv al realizărilor acestui club. Și justiția va decide că actualul club nu mai trebuie să folosească numele de Steaua (pe care l-a purtat circa 15 ani cu Becali la conducere), astfel încât clubul din liga I va lua numele de FCSB sau, și mai ciudat FC FCSB. Unii traduc această siglă ca Fac Ce Spune Becali și cam asta este una din realitățile clubului.

Noul nume nu va distruge clubul, așa cum dușmanii și-ar fi dorit, încheie precedentul campionat pe locul 2, la egalitate de puncte cu Viitorul și cu rezultate superioare per total în întâlnirile directe. Sorții i-au fost favorabili în primul meci preliminar al ligii campionilor, Viktoria Zizkov fiind surclasată pe teren propriu (4-1), iar FCSB va ajunge la 45 minute de grupele Ligii Campionilor, după 0-0 la Lisabona, cu Sporting și 1-1 la pauză, pe Arena Națională din capitală. Repriza a doua, însă, va aduce calificarea fără emoții a lui Sporting (5-1), iar Becali se va bucura de banii aduși de calficarea în grupele Europa League, dar și de zecile de mii de bilete vândute. Dacă în campionat FCSB se mulțumește cu numai 3 etape pe locul 1, în Europa League debutul este mai bun decât ne-am fi așteptat: 3 victorii și un egal (două victorii fiind obținute în deplasare). Ca la noi, însă, ultimele două meciuri din grupă se pare că nu au mai contat.

FCSB a avut următoarele cifre în campionat:

Alexandru Vlad Achim (6 meciuri, 0 goluri), Denis Alibec (12- 0 goluri), Artur Jorge (1-0), Mihai Alexandru Bălaşa (17-0), Daniel Dumitru Benzar (10-2), Romario Sandu Benzar (6-1), Constantin Valentin Budescu (13-5), Florinel Teodor Coman (13-3), Gabriel Nicolae Enache (14-0), Lucian Ionuţ Filip (6-0), Filipe Teixeira (14-1), Harlem-Eddy Gnohéré (20-12), Cătălin Gheorghiță Golofca (8-0), Robert Ionuţ Grecu (2-0), Ionuţ Justinian Larie (14-1), Dennis Man (20-6), Marko Momcilović (14-2), Junior Morais (13-0), Dragoș Ionuț Nedelcu (13-1), Florin Constantin Niţă (21-0), Mihai Doru Pintilii (15-0), Bogdan Planic (9-0), Marian Pleaşcă (4-0), Ovidiu Marian Popescu (15-0), Florin Lucian Tănase (20-9), Daniel Andrei Vlad (1-0), De Amorim William (7-1).

În cele 10 meciuri din cupele europene cifrele au fost următoarele:

Achim (3 meciuri – 0 goluri), Alibec (7-2), Bălaşa (8-1), Romario Benzar (3-0), Budescu (7-4), Coman (6-1), Enache (8-0), Filip (4-0), Filipe Teixeira (7-2), Gnohéré (9-3), Golofca (5-0), Larie (6-0), Man (8-0), Momcilović (6-0), Junior Morais (9-2), Nedelcu (4-0), Niţă (8-0), Pintilii (6-0), Planic (4-0), Popescu (8-0), Tănase (9-1), Vlad (2-0), William (3-0)

Tot pe locul 2 se află FCSB și în topul spectatorilor, cu o medie de 7535 spectatori pe meci, fiind depășită de Craiova cu 8240 spectatori (peste 21.000 în cele 3 meciuri jucate pe noul stadion), dar înainte de CFR (5479 spectatori pe meci).

 

Romeo Ionescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

» Clasament Liga 1
» Golgheteri Liga 1
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Liga 1

Ionuţ Badea îl înlocuieşte pe Ion Moldovan la Concordia Chiajna

Tehnicianul Ionuţ Badea va prelua echipa Concordia Chiajna în locul lui Ion Moldovan, a declarat, marţi, preşedintele grupării ilfovene, Cristian Tănase.   În...

Etapa 6 play-off/play-out. Sub semnul greţii

Îngrețoșat încă de alegerile de la FRF, n-am avut niciun chef să mă uit la meciurile acestei etape. De altfel, cu greu scriu aceste rânduri. Căci ceea ce s-a întâmplat pe 18 aprilie 2018 a fost o...

Acord între FCSB şi CFR Cluj pentru arbitri străini la meciul direct

Drectorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat că FCSB a cerut arbitri străini la meciul de duminică, dintre cele două formaţie clasate pe primele două locuri ale ierarhiei Ligii 1,...

Liga 1 - Etapa 6 (play-off & play-out): Rezultate şi marcatori

⚽️ Vineri, 20 aprilie 2018   20.04.2018, Bucureşti, Stadion: "Dinamo", ora: 20:45, live Telekom Sport, Digi Sport, Look TV PLAY-OUT: Dinamo Bucureşti - ACS Poli Timișoara 1 - 0 (0-0)...

Nicolae Dică: Am avut o primă repriză foarte proastă

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 2-2, că formaţia sa a avut o primă repriză foarte slabă, însă în a...

Gheorghe Hagi: Cred că au tratat superficial prima repriză

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu FCSB, scor 2-2, că elevii săi au avut o primă repriză fantastică, iar oaspeţii au tratat...

Gigi Becali: În prima repriză m-am gândit că au avut ceva în mâncare, toată echipa erau drogaţi

Gigi Becali a declarat, sâmbătă seară, după ce FCSB a remizat cu FC Viitorul, scor 2-2, că echipa lui Nicolae Dică a jucat atât de slab în prima repriză...

Nicolae Dică: În mare ştiu cum gândeşte Hagi, dar în play-off a folosit 3 sisteme de joc

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, într-o conferinţă de presă, că "în mare" cunoaşte filosofia tehnicianului Gheorghe Hagi, dar a...

Florin Bratu: Va conta schimbarea antrenorului la ACS Poli

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Florin Bratu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că înlocuirea tehnicianului Leo Grozavu cu Adrian Neaga la conducerea formaţiei...

Adrian Neaga: Am încredere că ne vom salva de la retrogradare

Adrian Neaga, care va pregăti echipa de fotbal ACS Poli Timişoara alături de Aurel Şunda, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că are încredere că formaţia de pe...

Devis Mangia: Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu FC Botoşani

Antrenorul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FC Botoşani, din semifinalele Cupei României,...Top News

-Ionuţ Badea îl înlocuieşte pe Ion Moldovan la Concordia Chiajna

-Etapa 6 play-off/play-out. Sub semnul greţii

-Acord între FCSB şi CFR Cluj pentru arbitri străini la meciul direct

-Messi, cel mai bine plătit fotbalist din lume, potrivit France Footba

-Liga 1 - Etapa 6 (play-off & play-out): Rezultate şi marcatori

-Mohamed Salah a egalat recordul de goluri marcate într-o singură ediţie din Premier League

-Neymar nu are nicio clauză de reziliere în contractul cu PSG, anunţă Liga franceză
S-au nascut azi

Alexandru Bourceanu
România
33 ani

Alexandru Crețu
România
26 ani

Andrei Neagoe
România
31 ani

Anthony Soubervie
Franța
34 ani

Batuhan Karadeniz
Turcia
27 ani

Billy Costacurta
Italia
52 ani

Bogdan Vătăjelu
România
25 ani

BURY FC
Anglia
133 ani

Costin Lazăr
România
37 ani

Cyril Théréau
Franța
35 ani

Diego Placente
Argentina
41 ani

Elias Atmatsidis
Grecia
49 ani

Florin Cioroianu
România
55 ani

George Neagu
România
33 ani

Gualberto Campos
Venezuela
37 ani

Jesper Christiansen
Danemarca
40 ani

Lajos Détári
Ungaria
55 ani

Mario Saralegui
Uruguay
59 ani

Oleksandr Zavarov
URSS (Ucraina)
57 ani

Răzvan Baba
România
32 ani

Serdar Tasci
Germania
31 ani

Stuart Pearce
Anglia
56 ani

Tommy Docherty
Scoția
90 ani

Tulio Tanaka
Japonia
37 ani

Vlad Dragomir
România
19 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


2017-2018


Liga 1 2017-2018
23.02.2018 CS Universitatea Craiova ACS Poli Timișoara C
24.02.2018 FC Botoșani Gaz Metan Mediaș C
24.02.2018 CSM Politehnica Iași FC Viitorul C
24.02.2018 Astra Giurgiu Dinamo București C
25.02.2018 Juventus București CFR 1907 Cluj C
25.02.2018 Fotbal Club FCSB Sepsi Sfântu Gheorghe C
27.02.2018 Concordia Chiajna FC Voluntari C


1. CFR 1907 Cluj 59
2. Fotbal Club FCSB 55
3. CS Universitatea Craiova 51
4. Astra Giurgiu 44
5. FC Viitorul 44
6. CSM Politehnica Iași 39
7. FC Botoșani 39
8. Dinamo București 39
9. Concordia Chiajna 28
10. FC Voluntari 28
11. ACS Poli Timișoara 27
12. Sepsi Sfântu Gheorghe 19
13. Gaz Metan Mediaș 16
14. Juventus București 11
Clasament 2017-2018

Play-Off


Liga 1 Play-Off
21.04.2018 FC Viitorul Fotbal Club FCSB C
22.04.2018 CSM Politehnica Iași CFR 1907 Cluj C
23.04.2018 Astra Giurgiu CS Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 42
2. CFR 1907 Cluj 40
3. CS Universitatea Craiova 34
4. FC Viitorul 30
5. Astra Giurgiu 26
6. CSM Politehnica Iași 21
Clasament Play-Off

Play-Out


Liga 1 Play-Out
20.04.2018 Dinamo București ACS Poli Timișoara C
21.04.2018 Concordia Chiajna FC Voluntari C
22.04.2018 Juventus București Gaz Metan Mediaș C
23.04.2018 FC Botoșani Sepsi Sfântu Gheorghe C


1. Dinamo București 35
2. FC Botoșani 29
3. FC Voluntari 21
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 20
5. Concordia Chiajna 19
6. Gaz Metan Mediaș 18
7. ACS Poli Timișoara 16
8. Juventus București 13
Clasament Play-Out

Liga 2


Liga 2
24.04.2018 Academica Clinceni
17:00
FC Argeș Pitești   C
24.04.2018 FC UTA Arad
17:00
ASU Poli Timişoara   C
25.04.2018 FC Hermannstadt ASA Târgu-Mureș C
25.04.2018 Olimpia Satu-Mare Știința Miroslava C
25.04.2018 Pandurii Târgu-Jiu
17:00
Sportul Snagov   C
25.04.2018 CS Mioveni
17:00
Dacia Unirea Brăila   C
25.04.2018 CS Balotești
17:00
Ripensia Timișoara   C
25.04.2018 CS Afumați
17:00
Luceafărul Oradea   C
25.04.2018 Dunărea Călărași
17:00
Foresta Suceava   C
25.04.2018 Metaloglobus București
17:00
Chindia Târgoviște   C


1. FC Hermannstadt 74
2. Dunărea Călărași 74
3. Chindia Târgoviște 61
4. FC Argeș Pitești 55
5. CS Afumați 52
6. Academica Clinceni 50
7. ASU Poli Timişoara 47
8. CS Mioveni 41
9. Sportul Snagov 40
10. Luceafărul Oradea 37
11. Ripensia Timișoara 36
12. FC UTA Arad 35
13. CS Balotești 34
14. Dacia Unirea Brăila 31
15. Știința Miroslava 31
16. ASA Târgu-Mureș 31
17. Metaloglobus București 30
18. Pandurii Târgu-Jiu 29
19. Foresta Suceava 27
20. Olimpia Satu-Mare -31
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
26.05.2017 Olimpic Cetate Râşnov Aerostar Bacău C
26.05.2017 Sporting Liești Olimpia Râmnicu-Sărat C
26.05.2017 Metalosport Galaţi SC Bacău C
26.05.2017 Avântul Valea Mărului CSM Roman C
26.05.2017 AFC Odorheiu-Secuiesc Atletico Vaslui C
26.05.2017 AFK Csíkszereda Știința Miroslava C
26.05.2017 AFC Hărman CSM Pașcani C


1. Știința Miroslava 64
2. AFC Hărman 63
3. AFK Csíkszereda 63
4. Aerostar Bacău 48
5. Avântul Valea Mărului 43
6. CSM Roman 40
7. Olimpic Cetate Râşnov 38
8. Sporting Liești 38
9. Olimpia Râmnicu-Sărat 34
10. Metalosport Galaţi 30
11. Atletico Vaslui 29
12. AFC Odorheiu-Secuiesc 28
13. CSM Pașcani 23
14. Sportul Chişcani 16
15. SC Bacău -19
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
26.05.2017 Astra Giurgiu II Metaloglobus București C
26.05.2017 FC Viitorul II CS Tunari C
26.05.2017 Arsenal Malu Petrolistul Boldești C
26.05.2017 Unirea Slobozia Viitorul Domnești C
26.05.2017 CSM Olteniţa Dinamo II București C
26.05.2017 Axiopolis Sport Cernavodă Delta Dobrogea Tulcea C
26.05.2017 SC Popeşti Leordeni Înainte Modelu C


1. Metaloglobus București 60
2. Viitorul Domnești 49
3. CS Tunari 46
4. FC Viitorul II 44
5. Unirea Slobozia 41
6. Delta Dobrogea Tulcea 39
7. SC Popeşti Leordeni 39
8. Dinamo II București 38
9. CSM Olteniţa 35
10. Astra Giurgiu II 35
11. Axiopolis Sport Cernavodă 34
12. Înainte Modelu 29
13. Petrolistul Boldești 22
14. Arsenal Malu 0
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
26.05.2017 Steaua București II FC Aninoasa C
26.05.2017 FCM Alexandria SCM Argeș Pitești 2012 C
26.05.2017 CS Podari Concordia Chiajna II C
26.05.2017 ACSO Filiaşi ACS URBAN Titu C
26.05.2017 Sporting Roșiori-de-Vede Atletic Bradu C
26.05.2017 Flacăra Moreni CS Mioveni II C
26.05.2017 FC Voluntari II ACS Şirineasa C


1. SCM Argeș Pitești 2012 72
2. Atletic Bradu 47
3. FC Voluntari II 44
4. FCM Alexandria 44
5. Flacăra Moreni 43
6. Concordia Chiajna II 40
7. Sporting Roșiori-de-Vede 40
8. CS Universitatea Craiova II 38
9. CS Mioveni II 38
10. ACSO Filiaşi 37
11. FC Aninoasa 37
12. Steaua București II 35
13. ACS Şirineasa 27
14. ACS URBAN Titu 23
15. CS Podari 13
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
26.05.2017 Performanţa Ighiu Millenium Giarmata C
26.05.2017 CSM Lugoj CS Național Sebiș C
26.05.2017 Ripensia Timișoara Pandurii Târgu-Jiu II C
26.05.2017 CSM Şcolar Reşiţa ACS Poli Timişoara II C
26.05.2017 UTA Bătrâna Doamnă II Industria Galda de Jos C
26.05.2017 Cetate Deva Nuova Mama Mia Bechicerecul-Mic C
26.05.2017 Gloria Lunca Teuz Cermei Unirea 1924 Alba-Iulia C


1. Ripensia Timișoara 55
2. CSM Şcolar Reşiţa 54
3. CSM Lugoj 51
4. Cetate Deva 49
5. CS Național Sebiș 47
6. Industria Galda de Jos 46
7. Performanţa Ighiu 42
8. Gloria Lunca Teuz Cermei 28
9. ACS Poli Timişoara II 27
10. Pandurii Târgu-Jiu II 27
11. Unirea 1924 Alba-Iulia 26
12. Millenium Giarmata 24
13. UTA Bătrâna Doamnă II 19
14. Nuova Mama Mia Bechicerecul-Mic 18
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
26.05.2017 FC Zalău ASA Târgu-Mureş II C
26.05.2017 FC Hermannstadt Sănătatea Cluj C
26.05.2017 Gaz Metan Mediaș II ASF Comuna Recea C
26.05.2017 Recolta Dorolţ Unirea Jucu C
26.05.2017 Unirea Dej CS Oşorhei C
26.05.2017 Viitorul Ulmeni Metalurgistul Cugir C
26.05.2017 Avântul Reghin CS Iernut C


1. FC Hermannstadt 67
2. Metalurgistul Cugir 55
3. Unirea Jucu 53
4. Sănătatea Cluj 53
5. ASF Comuna Recea 50
6. FC Zalău 49
7. Avântul Reghin 46
8. Gaz Metan Mediaș II 46
9. Unirea Dej 38
10. Viitorul Ulmeni 33
11. CS Iernut 29
12. ASA Târgu-Mureş II 27
13. CS Oşorhei 23
14. Recolta Dorolţ 17
15. FC Bistriţa 8
Clasament C5