Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Liga 1 29.12.2017 - 18:54

FCSB pe locul 2

În luna iunie a anului 1947 s-a înființat A.S. Armata București, un club al celor înrolați în armata țării. Trendul epocii era ca cluburile de fotbal să fie susținute de fabrici, companii de transport, instituții bancare sau de învățământ. Jucătorii erau considerați amatori și erau angajați (legal) la unitățile economice existente. Pentru activitatea sportivă conducerea clubului se ocupa de transport (multe cluburi nu aveau un mijloc de transport în primii ani postbelici), de cazare, hrană, teren de joc și antrenament, prime pentru rezultatele obținute. Cu excepția CFR ului bucureștean (binecunoscut sub numele Rapid), celelalte echipe din capitală nu dețineau un stadion propriu, astfel încât disputau meciurile pe stadioanele restaurate după 1944 (Venus sau ANEF devenit Republicii). Ca reprezentantă a armatei, ASA a solicitat, iar FRFA a acceptat ca echipa să activeze în divizia B, lucru anormal pentru o echipă nou înființată. Deși vedetele vremii (împărțite la IT Arad, CFR Timișoara, Carmen sau CFR București) nu s-au grăbit să vină la ASA București, aceasta este admisă în prima divizie în locul echipei Carmen, care a fost desființată cu 2 zile înaintea începerii noii ediții de campionat. Sigur, s-a găsit și un motiv, atitudinea antimuncitorească a conducătorilor clubului Carmen (Ionel Mociornița și Vizante), atitudinea antisemită a acestora împotriva echipei evreiești Ciocanul, ridiculizată cu 6-0, după care jucătorii echipei Carmen au pasat între ei fără ca adversarii să poată atinge balonul și chiar un jucător s-a așezat pe balon (nu-i mai pomenesc numele, dar a fost jucător internațional, ulterior chiar antrenor de primă divizie). Și, astfel, ASA va debuta la numai 2 luni de la înființare, în divizia A. Cine se putea împotrivi conducătorilor armatei, cine putea lua apărarea unor patroni deloc prietenoși cu cei angajații ?

Primul sezon a fost unul slab pentru echipa nou înființată, la care au venit Mihai Ionescu și Catană, de la desființata fostă divizionară A Prahova, foștii internaționali Gheorghe Popescu și Panait Ion de la desființata Carmen, Fătu de la Juventus, Lăzăreanu portarul ridiculizat în acel 6-0 de care am scris mai sus, Savu și Zeană foști la Venus (devenită o modestă echipă de divizia B) și alți jucători fără pretenții de primă divizie. Cu acest lot încropit, ASA s-a menținut majoritatea timpului pe antepenultimul loc (14), ultimul care dădea dreptul la barajul pentru menținere în prima divizie, o competiție-mamut de 8 echipe, disputată în capitală. Nici în aceasta ASA nu s-a detașat, iar după ultima zi echipa ocupa locul 5, adică primul care îi ducea în B. În acest timp, ministerul de interne, după ce nu a reușit redresarea Unirii Tricolor, pe care o luase în septembrie 1947, echipa terminând pe locul 15, imediat după ASA, s-a orientat spre altă echipă mai robustă, dar fără perspective, Ciocanul, fosta Macabi București, echipa evreilor. Și cum naționalizarea se apropia, jucătorii echipei s-au reorientat formând clubul Dinamo, prin fuziune cu Unirea Tricolor. Astfel, internele și armata aveau câte o echipă în divizia A, sezonul 1948-49, dar jucătorii valoroși încă nu se grăbeau spre noile forțe ale societății. Pas cu pas însă, ASA (devenită CSCA, apoi CCA) și Dinamo (nume apărut prima data în Sportul Popular de la 1 mai 1948) au început să își aducă jucători valoroși, afirmați la celelalte echipe de primă divizie. Este o eroare să credem că jucătorii nu și-au dorit să joace pentru ministerele de forță ale țării, dimpotrivă. Ei au fost angajați pe posture mai bine plătite, în comparație cu ce le putea oferi CFR Timișoara sau București, Flamura Roșie Arad sau Progresul Oradea. Și, începând cu 1951, titlurile au început să curgă spre CCA, mai târziu Dinamo, în funcție de ambițiile conducătorilor care, din când în când, scădeau pretențiile, spre bucuria Aradului (1954, 1969, 1970), Ploieștiului (1958, 1959, 1966). Mulți ani le-a trebuit, însă, celor două echipe să urce spre fazele superioare ale cupelor europene, Steaua în 1972 în sferturile Cupei Cupelor, Dinamo în semifinalele Cupei Campionilor (1984), apoi Steaua cu 4 ani de excepție în CCE și Dinamo o altă semifinală în Cupa Cupelor, 1990.

Dar ordinea nu a durat la infinit și cele două cluburi au fost nevoite să se despartă de ministerele de forță, găsindu-și conducători care au dispus de bune resurse financiare. Dar jucătorilor li s-au oferit alte perspective, așa că au ales cluburi mai bogate din Europa, iar loturile lui Steaua și Dinamo au scăzut în valoare, performanțele europene devenind tot mai mult amintire. Dacă Dinamo a beneficiat de un acționariat mai numeros, Steaua este preluată de George Becali, aparent un om de afaceri care nu a făcut parte din sistemul care a condus țara. Chiar dacă Steaua nu a egalat gloria din anii 1985-89, noul acționar va conduce echipa spre o semifinală a Cupei UEFA (2006) și va ține Steaua într-o permanent actualitate fie prin declarații preluate permanent de presă, fie prin cuvinte mai puțin diplomatice adresate celor care l-au înfruntat. Pe teren, oricum am socoti, Steaua în perioada Becali sau clubul înființat în 1947 deține cele mai multe trofee cucerite. Limitele mereu depășite în exprimare ale lui George Becali îi va aduce acestuia un proces în justiție pentru deținerea numelui de Steaua, respectiv al realizărilor acestui club. Și justiția va decide că actualul club nu mai trebuie să folosească numele de Steaua (pe care l-a purtat circa 15 ani cu Becali la conducere), astfel încât clubul din liga I va lua numele de FCSB sau, și mai ciudat FC FCSB. Unii traduc această siglă ca Fac Ce Spune Becali și cam asta este una din realitățile clubului.

Noul nume nu va distruge clubul, așa cum dușmanii și-ar fi dorit, încheie precedentul campionat pe locul 2, la egalitate de puncte cu Viitorul și cu rezultate superioare per total în întâlnirile directe. Sorții i-au fost favorabili în primul meci preliminar al ligii campionilor, Viktoria Zizkov fiind surclasată pe teren propriu (4-1), iar FCSB va ajunge la 45 minute de grupele Ligii Campionilor, după 0-0 la Lisabona, cu Sporting și 1-1 la pauză, pe Arena Națională din capitală. Repriza a doua, însă, va aduce calificarea fără emoții a lui Sporting (5-1), iar Becali se va bucura de banii aduși de calficarea în grupele Europa League, dar și de zecile de mii de bilete vândute. Dacă în campionat FCSB se mulțumește cu numai 3 etape pe locul 1, în Europa League debutul este mai bun decât ne-am fi așteptat: 3 victorii și un egal (două victorii fiind obținute în deplasare). Ca la noi, însă, ultimele două meciuri din grupă se pare că nu au mai contat.

FCSB a avut următoarele cifre în campionat:

Alexandru Vlad Achim (6 meciuri, 0 goluri), Denis Alibec (12- 0 goluri), Artur Jorge (1-0), Mihai Alexandru Bălaşa (17-0), Daniel Dumitru Benzar (10-2), Romario Sandu Benzar (6-1), Constantin Valentin Budescu (13-5), Florinel Teodor Coman (13-3), Gabriel Nicolae Enache (14-0), Lucian Ionuţ Filip (6-0), Filipe Teixeira (14-1), Harlem-Eddy Gnohéré (20-12), Cătălin Gheorghiță Golofca (8-0), Robert Ionuţ Grecu (2-0), Ionuţ Justinian Larie (14-1), Dennis Man (20-6), Marko Momcilović (14-2), Junior Morais (13-0), Dragoș Ionuț Nedelcu (13-1), Florin Constantin Niţă (21-0), Mihai Doru Pintilii (15-0), Bogdan Planic (9-0), Marian Pleaşcă (4-0), Ovidiu Marian Popescu (15-0), Florin Lucian Tănase (20-9), Daniel Andrei Vlad (1-0), De Amorim William (7-1).

În cele 10 meciuri din cupele europene cifrele au fost următoarele:

Achim (3 meciuri – 0 goluri), Alibec (7-2), Bălaşa (8-1), Romario Benzar (3-0), Budescu (7-4), Coman (6-1), Enache (8-0), Filip (4-0), Filipe Teixeira (7-2), Gnohéré (9-3), Golofca (5-0), Larie (6-0), Man (8-0), Momcilović (6-0), Junior Morais (9-2), Nedelcu (4-0), Niţă (8-0), Pintilii (6-0), Planic (4-0), Popescu (8-0), Tănase (9-1), Vlad (2-0), William (3-0)

Tot pe locul 2 se află FCSB și în topul spectatorilor, cu o medie de 7535 spectatori pe meci, fiind depășită de Craiova cu 8240 spectatori (peste 21.000 în cele 3 meciuri jucate pe noul stadion), dar înainte de CFR (5479 spectatori pe meci).

 

Romeo Ionescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 









» Clasament Liga 1
» Golgheteri Liga 1
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Liga 1

Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

Etapa a 6-a a debutat marţi cu două meciuri din play-out, FC Voluntari – FCU 1948 Craiova şi FC Botoșani - Dinamo București. Pe stadionul "Anghel Iordănescu" ilfovenii au remizat,...

Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Fotbal Club FCSB 2-2

Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2, acasă, într-un meci din etapa a 6-a a fazei play-off a Superligii României....

Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Farul Constanța - Rapid București 3-1

Farul Constanţa a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 3-1 (1-1), miercuri seara, pe teren propriu, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 6-a a fazei play-off a Superligii României.  ...

Liga 1 - Etapa 6 - play-out: Universitatea Cluj - Politehnica Iași 1-0

Universitatea Cluj a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 1-0, miercuri, pe "Cluj Arena", într-o partidă din etapa a 6-a a fazei play-out a Superligii...

Liga 1 - Etapa 6 - play-out: FC Botoșani - Dinamo București 2-1

FC Botoşani a învins-o dramatic pe Dinamo Bucureşti, cu scorul de 2-1, acasă, într-un meci din etapa a 6-a a fazei play-out a Superligii României. Într-o partidă foarte importantă pentru...

Liga 1 - Etapa 6 - play-out: FC Voluntari - FCU 1948 Craiova 0-0

FC Voluntari a terminat la egalitate cu FCU 1948 Craiova, 0-0, acasă, într-o partidă din etapa a 6-a a fazei play-out a Superligii României. Oltenii nu au reuşit să se...

Liga 1 - Etapa 5 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

Etapa a 5-a a debutat vineri cu meciul din play-out FC Hermannstadt - FC Botoşani, care s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Sibienii au rămas în 10 oameni din minutul 24, Alessandro Murgia...

Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Universitatea Craiova 1-3

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-1, duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 5-a a fazei play-off a...

Liga 1 - Etapa 5 - play-out: Oţelul Galaţi - Universitatea Cluj 1-0

Oţelul Galaţi a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 1-0, acasă, într-un meci din etapa a 5-a a fazei play-out a Superligii României. Unicul gol al meciului...

Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

FCSB şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 5-a a fazei paly-off a Superligii României. FCSB,...

Liga 1 - Etapa 5 - play-out: FCU 1948 Craiova - Dinamo Bucureşti 1-1

FCU 1948 Craiova şi Dinamo Bucureşti au terminat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă, în Bănie, într-un meci din etapa a 5-a a fazei play-out a Superligii României.   "Alb-roşii"...



Top News

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Fotbal Club FCSB 2-2

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Farul Constanța - Rapid București 3-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-out: Universitatea Cluj - Politehnica Iași 1-0

-Liga 1 - Etapa 6 - play-out: FC Botoșani - Dinamo București 2-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-out: FC Voluntari - FCU 1948 Craiova 0-0

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: Oţelul Galaţi - Universitatea Cluj 1-0




S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
24.04.2024
Cronica
Farul Constanța Rapid București C
24.04.2024
Cronica
Sepsi Sfântu Gheorghe Fotbal Club FCSB C
25.04.2024 Universitatea Craiova
21:45
CFR 1907 Cluj Digi Sport 1 C


1. Fotbal Club FCSB 14
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 9
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
23.04.2024
Cronica
FC Voluntari FCU 1948 Craiova C
23.04.2024
Cronica
FC Botoșani Dinamo București C
24.04.2024
Cronica
Universitatea Cluj Politehnica Iași C
25.04.2024 FC UTA Arad
16:45
Oțelul Galați Digi Sport 1 C
25.04.2024 FC Hermannstadt
19:00
Petrolul Ploiești Digi Sport 1 C


1. Oțelul Galați 13
2. FC Botoșani 10
3. FC Hermannstadt 8
4. FC Voluntari 8
5. Universitatea Cluj 8
6. FC UTA Arad 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. Dinamo București 5
9. Politehnica Iași 4
10. FCU 1948 Craiova 3
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017