Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Liga 1 21.07.2009 - 10:00

Ion Craciunescu: Voi fi seful arbitrilor cand va pleca Nasu’

Ion Crăciunescu dezvăluie că disputa dintre el şi actualul preşedinte al federaţiei, Mircea Sandu, datează încă din 1991.
 
La 58 de ani, Ion Crăciunescu dă senzaţia unui om pregătit să o ia de la capăt. Înlăturat pentru o perioadă din orice funcţie oficială de unul dintre şefii fotbalului, Mircea Sandu, fostul mare arbitru internaţional, a primit acum calitatea de supervizor din partea celuilalt preşedinte de for, Dumitru Dragomir. În ultimul timp, Crăciunescu a fost un opozant activ al actualului „regim” de la federaţie, pe care-l consideră unul de tip mafiot.
 
"Adevărul": Sunteţi cooptat în corpul de supervizori al LPF. Ce înseamnă asta? Ce veţi face ca supervizor?
Ion Crăciunescu: În primul rând, spuneţi că am fost cooptat în corpul de supervizori ca şi cum mi s-ar fi făcut un cadou. Dumitru Dragomir mi-a redat un drept pe care alţii mi-l luaseră printr-un abuz. Ce voi face ca supervizor nu cred că ştie nici liga sau CCA pentru că nu s-a făcut un regulament precis care să stabilească sarcinile concrete. Mi s-a spus doar că de cuvântul supervizorului se va ţine cont în totalitate la meciurile de Liga I.
 
Sunteţi mulţumit de această funcţie?
Hai să ne înţelegem. Eu cu Mircea Sandu nu ne iubim, nu suntem în relaţii foarte bune. A fost dreptul lui de a nu dori să lucreze cu mine la CCA. Dar faptul că mi-a luat calitatea de observator de arbitri în mod abuziv nu am acceptat niciodată. Motivaţia a fost ridicolă: părinţii care au copii arbitri nu mai au voie să fie observatori. Eu nu puteam fi observator, dar alţii erau supervizori şi membri în CCA sau în Comitetul Executiv. Era clar că a fost cu dedicaţie, eu eram principalul vizat. Jumătate din măsura împotriva mea s-a îndreptat şi sper să se corecteze şi cea de-a doua şi să fiu din nou observator internaţional.
 
De unde această dispută Crăciunescu - Sandu?
Mircea Sandu din 1991 a început să fie împotriva mea, de la finala de Cupa României dintre Universitatea Craiova şi FC Bacău.
 
Ce s-a întâmplat atunci?
Am validat un gol al Craiovei trecând peste semnalizarea tuşierului Mircea Salomir, iar Sandu mi-a luat delegarea de la Campionatul Mondial Universitar şi i-a dat-o arbitrului Dan Petrescu. Observatorul acelui meci, Mircea Cezar Ionescu, îmi dăduse nota 3, dar ulterior au constatat cei din arbitraj că avusesem dreptate. Sandu mi-a cerut să nu mai fac comentarii, iar eu nu am acceptat. Atunci s-a rupt relaţia dintre noi. Iar Mircea Sandu iartă, dar nu uită, când l-ai călcat pe coadă poate să râdă, să te pupe, dar nu iartă şi când te prinde şi poate să te calce pe cap, o face. Cam ăsta a fost începutul.
 
Şi apoi?
Puteam fi în Comisia de arbitri de la UEFA încă din 1996, dacă voia Mircea Sandu. Era a doua oară când m-a "ciupit". Imediat după ce m-am retras ca arbitru era această oportunitate, dar el a găsit o soluţie vicleană: m-a propus pe mine la FIFA, adică la facultate fără să am liceul, iar pe Dan Petrescu la UEFA. Pe mine m-a ţinut pe bară, deşi veneam după o finală de Liga Campionilor arbitrată. Dacă mă sprijinea atunci, eram şi acum la UEFA.
 
Dar de la CCA de ce aţi fost schimbat?
Pentru că s-a spus că i-am făcut campanie electorală lui Gică Popescu la alegerile pentru preşedinţia FRF din 2005, ceea ce nu a fost adevărat. S-a făcut un simulacru de şedinţă, în care i-am auzit pe nişte oameni cu care am lucrat la CCA rostind cuvinte pe care nu-mi venea să cred că le pot spune. Cu două zile înainte mă lăudaseră pentru ce am făcut, iar la şedinţa respectivă se schimbaseră total. Li s-a trasat să voteze împotriva mea. Singurul care nu a făcut-o a fost Ioan Igna.
 
Există două tabere în fotbalul românesc? Pe de o parte Sandu, Kassai, Lupescu, Prunea, iar pe de alta Gică Popescu, Crăciunescu, Dragomir, Iancu?
Într-o tabără sunt salariaţi ai FRF care se strâng în şedinţe, discută, stau împreună. Aţi auzit vreodată de vreo întrunire Popescu, Crăciunescu, Dragomir, Iancu? Eu sunt o persoană din afară, observ nişte lucruri rele şi le spun. Nu sunt în opoziţie, doar reflectez ce se întâmplă. Asta mi-a adus deservicii foarte mari, pentru că am plătit poliţe şi sunt decis să le plătesc în continuare cu orice risc.
 
Domnule Crăciunescu, vă mai vedeţi preşedinte al arbitrilor?
Da. Când preşedintele federaţiei nu va mai fi Mircea Sandu, ci Gică Popescu sau oricine altcineva. A scris 50 de pagini pentru Securitate
 
Ce credeţi de implicarea lui Gică Popescu la Securitate?
Nu cred nimic. Nu există niciun element care să mă facă să cred aşa ceva. Nu-l apăr pentru că nu am de ce. Să-mi arătaţi un act semnat de Gică Popescu în care spune că el este de acord să fie colaborator al Securităţii, aşa cum a fost în cazul Bölöni. Altfel vă aduc o sută de asemenea informări făcute de toţi arbitrii care au plecat în străinătate înainte de ’89, pentru că erau sarcini de serviciu.
 
Şi ce scriaţi în astfel de informări?
În primul rând, eu am avut dosar de urmărit şi nume de cod, eram numit "Craiul". Am fost cercetat de Securitate, din 16 decembrie ’89, să vadă dacă nu eram spion al Israelului. Cât despre informări, eram obligaţi ca odată cu predarea paşaportului la FRF să fac aceste note, care cuprindeau când am plecat, când am ajuns, cu cine ne-am întâlnit, ce meci am arbitrat, cum a fost, cu cine am vorbit, erau nişte şabloane pe care trebuia să le parcurgem. Am şi 50 de pagini scrise de mâna mea, cu semnătură olografică, de câte ori am fost peste hotare. Nu am scris niciodată dacă un coleg de-al meu a avut valută sau alte chestii de genul ăsta. Informările erau ca un fel de decont de cheltuieli.
 
Şi cum priviţi acum aceste informări?
Să vă mărturisesc ceva, dacă era ceva în interesul statului şi să nu fi fost poliţie politică, făceam informările. În afară de poliţie politică, totul era în interesul ţării. Aperi securitatea ţării, faci şi servicii economice şi industriale. Trebuie să facem disticţie între Securitatea politică şi cea care apăra statul, altfel vom trăi într-o confuzie. Toate statele puternice ale lumii au servicii de securitate.
 
Credeţi că Gică Popescu mai are după acest scandal vreo şansă la şefia FRF, dacă va candida?
Da. Cred foarte mult că decizia cea mai înţeleaptă pentru fotbalul românesc ar fi ca Mircea Sandu să fie preşedintele onorific al FRF şi membru al Comitetului Executiv al UEFA, şi să fie susţinut să ajungă şi la FIFA în Comitetul Execuitv. Iar ca preşedinte FRF să fie o altă persoană, preferabil pentru mine Gică Popescu.
 
Cu ce s-a schimbat situaţia lui Gică Popescu faţă de acum patru ani?
Probabil că treaba cu Securitatea, aruncată acum pe piaţă, ca să-i dea în cap, este un argument puternic. Cred că va avea un efect invers. Argument ar trebui să fie că la FRF se impune o restructurare. Trebuie schimbat, n-ai ce să faci. Oricât de buni sunt, oamenii trebuie schimbaţi după un anumit timp. Nimeni să nu fie mai mult de două mandate. Să vină alţii care să încerce să schimbe sistemul, dar va fi greu.
 
"În fotbal funcţionează omerta!"
Ion Crăciunescu arată cu degetul cercul vicios de la FRF şi crede că Gheorghe Constantin a ajuns la puşcărie din cauza şefilor săi.
 
Ce ziceţi de cazul de la Piteşti?
Este unul nedorit, însă mă aşteptam ca el să apară. Lucrurile ajunseseră mult prea departe, iar cercul vicios de la federaţie, sistemul era aşa de unit încât le era greu să poată să ia vreo măsură. Şi nici în ceasul al 15-lea nu s-a făcut nimic. Te cruceşti când auzi declaraţiile lui Mircea Sandu în care a spus că dacă tot au făcut-o trebuia să o facă mai deştept. Sau că nu e nimic grav dacă s-au întâmplat lucruri de genul ăsta pentru că şi în Italia sau Germania a fost la fel. În loc să se fi făcut ordine pe plan sportiv, să se pună demult piciorul în prag, a trebuit să intervină DNA. Aşa s-a ajuns la o imagine proastă a oamenilor din fotbal.
 
V-a surprins că Gheorghe Constantin, fostul preşedinte al CCA, a ajuns aici?
Sincer, da. Cred că sistemul l-a dus aici. Nu ştiu dacă e vinovat sau nu, dar sistemul şi-a pus amprenta. Atât timp cât oameni care au fost peste Constantin sunt implicaţi, atunci daţi-mi voie să cred că nu el era pilonul important. Alţii acţionau asupra lui, iar el, din dorinţa de a fi preşedinte acolo, a acceptat presiunile care s-au făcut asupra lui. Dacă o singură dată ar fi spus nu, i se dădea un bobârnac şi ar fi zburat din funcţie.
 
Ce părere aveţi că arbitrii care au fost implicaţi în cazul Piteşti sunt menţinuţi în lotul A, fără a fi delegaţi, Prunea la fel, doar suspendat, iar FC Argeş a fost retrogradată?
Îmi pare rău că s-a ajuns la DNA. Noi niciodată nu am ştiut să ne facem ordine singuri. Nici când am avut probe concrete nu am fost în stare să luăm măsuri pe plan sportiv. Nu arbitrii sunt principala rotiţă, ci aceia din palierele superioare ale FRF. Un personaj din aceste paliere, nu-i rostesc numele, a recunoscut cu gura lui că s-a implicat în probleme de arbitraj. Pe plan sportiv trebuia întrunită imediat o comisie care să analizeze cazurile şi date sancţiuni. Iată că acum normalitatea făcută cu clubul FC Argeş, cu retrogradarea, pare ruptă din context. Este în flagrantă contradicţie cu felul în care ­s-au judecat celelalte persoane. Liga şi-a făcut datoria. De ce ceilalţi nu şi-au făcut datoria?
 
De ce aşteaptă ca justiţia să ia o decizie?
Sistemul ăsta care a fost creat este extrem de bine consolidat şi unit. Ei au dat dovadă de toleranţă, care i-a implicat în fenomen, şi care mă duce cu gândul că au fost şi ei complici. De-aia nu au luat măsuri pentru că le este frică ca vinovaţii să nu spună mai multe. Funcţionează omerta. Eu nu vreau oameni la puşcărie, dar respect instituţiile statului şi cât sunt în anchetă am datoria să fiu neutru.
 
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a spus că, dacă nu erau arbitrii străini, nu luau campionatul. Cum comentaţi?
Cred că nu reuşeau să câştige titlul dacă nu intervenea DNA. Sunt de acord cu ideea asta. Nu numai arbitrii s-au speriat, ci întreg sistemul. Toţi şi-au spus să nu mai vorbească şi să nu mai facă nimic ilegal. Ce, numai cu arbitri se făceau aranjamente în fotbalul românesc? Arbitrii erau uneori martori fără voie la asemena lucruri.
 
Ion Crăciunescu despre ....
1. Adrian Porumboiu. Prima dată ne-am certat când eram preşedinte CCA, iar a doua oară după nişte declaraţii date de el
în presă, în urma cărora am făcut o plângere şi cer daune materiale. Dar am un principiu: despre prieteni şi foşti prieteni nu vorbesc în presă.
 
2. Dumitru Dragomir. Cu Mitică nu m-am certat niciodată. M-a respectat tot timpul, indiferent în ce poziţie l-am prins. Iar eu i-am făcut şi rău. Când era preşedinte la FC Braşov, l-am retrogradat şi am plecat de acolo plângând că nu i-am dat un penalty, deşi putem să o fac, dar aşa mi s-a părut în timpul partidei că nu e. Şi când am fost dat afară de la FRF, doar el şi cu Giovani Becali au sărit pentru mine.
 
3. Teo Crăciunescu. Dacă mă ocupam mai mult de el, cu siguranţă că era mai sus de unde este acum. Dar să ştiţi că a plătit multe poliţe pentru mine. În sezonul trecut, unii preşedinţi de club nu au vorbit despre arbitraj doar dacă a fost vorba de Teodor Crăciunescu. Probabil era o satisfacţie să dea în mine prin intermediul lui.
 
4. Gică Popescu. Cu Gică sunt prieten pe viaţă pentru că este un om de o calitate excepţională, cum rar mi-a dat să văd şi când ai nevoie ştie să sară în ajutor. Este un model. Cu el preşedinte la FRF, am avansa mult.
 
5. Aron Huzu. Este un tip cam ciudat, nu prea acceptă influenţe. Apoi, ce influenţă să am? Am vreo echipă care trebuie arbitrată, vreun avantaj? Aţi auzit de arbitri pe care să-i duc să-i promovez pe uşa din dos sau să-i retrogradez? Ce să fac cu această influenţă? Am auzit şi eu astfel de vorbe spuse de unii denigratori. Pe Huzu nu am cum să-l conduc.
 
6. Sistemul cu cinci arbitri. După părerea mea, arbitrul de rezervă care stă la centru este o prostie, nu s-a câştigat nimic. Problemele mari în fotbal nu sunt pe băncile tehnice, ci în careuri. Şase arbitri ar fi deja prea mult. În mod normal, decizia ar trebui să o ia, ca la handbal, cine e mai aproape. Pentru că prin sistemul cu cască ar fi mai greoi.

Adevărul







Taguri: Ion Craciunescu    Mircea Sandu    CCA    Arbitri    Liga 1   

» Clasament Liga 1
» Golgheteri Liga 1
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Liga 1

Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

FCSB este noua campioană a României, după ce a învins-o sâmbătă seara cu scorul de 2-1 pe Farul Constanța, în etapa a 7-a a fazei play-off a Superligii României. Golurile...

FCSB este noua campioană a României! Declarații

FCSB a învins-o acasă cu scorul de 2-1 pe Farul Constanţa, în etapa a 7-a a play-off-ului Superligii şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015....

Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

FCSB este campioana României, după 9 ani de așteptare!   Fotbal Club FCSB a câştigat titlul de campioană a României, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul...

Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

FCU 1948 Craiova a părăsit ultimul loc al clasamentului după ce a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 3-2, sâmbătă, acasă, într-un meci din etapa a 7-a a...

Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

Dinamo Bucureşti a fost ţinută în şah de FC Voluntari, 1-1, vineri seara, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, într-un meci din etapa a 7-a a...

Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

Etapa a 6-a a debutat marţi cu două meciuri din play-out, FC Voluntari – FCU 1948 Craiova şi FC Botoșani - Dinamo București. Pe stadionul "Anghel Iordănescu" ilfovenii au remizat,...

Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Fotbal Club FCSB 2-2

Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2, acasă, într-un meci din etapa a 6-a a fazei play-off a Superligii României....

Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Farul Constanța - Rapid București 3-1

Farul Constanţa a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 3-1 (1-1), miercuri seara, pe teren propriu, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 6-a a fazei play-off a Superligii României.  ...

Liga 1 - Etapa 6 - play-out: Universitatea Cluj - Politehnica Iași 1-0

Universitatea Cluj a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 1-0, miercuri, pe "Cluj Arena", într-o partidă din etapa a 6-a a fazei play-out a Superligii...

Liga 1 - Etapa 6 - play-out: FC Botoșani - Dinamo București 2-1

FC Botoşani a învins-o dramatic pe Dinamo Bucureşti, cu scorul de 2-1, acasă, într-un meci din etapa a 6-a a fazei play-out a Superligii României. Într-o partidă foarte importantă pentru...

Liga 1 - Etapa 6 - play-out: FC Voluntari - FCU 1948 Craiova 0-0

FC Voluntari a terminat la egalitate cu FCU 1948 Craiova, 0-0, acasă, într-o partidă din etapa a 6-a a fazei play-out a Superligii României. Oltenii nu au reuşit să se...



Top News

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-FCSB este noua campioană a României! Declarații

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Fotbal Club FCSB 2-2




S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
27.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Farul Constanța C
28.04.2024 CFR 1907 Cluj
21:00
Sepsi Sfântu Gheorghe Digi Sport 1 C
29.04.2024 Rapid București
20:30
Universitatea Craiova Digi Sport 1 C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 9
4. CFR 1907 Cluj 7
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
26.04.2024
Cronica
Dinamo București FC Voluntari C
27.04.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Cluj C
28.04.2024 Oțelul Galați FC Hermannstadt C
28.04.2024 Politehnica Iași
18:15
FC UTA Arad Digi Sport 1 C
29.04.2024 Petrolul Ploiești
17:30
FC Botoșani Digi Sport 1 C


1. Oțelul Galați 16
2. FC Hermannstadt 11
3. FC UTA Arad 11
4. FC Botoșani 10
5. FC Voluntari 9
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. FCU 1948 Craiova 6
9. Dinamo București 6
10. Politehnica Iași 4
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017