Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Fotbal Club FCSB 07.05.2011 - 11:25

Sambata se implinesc 25 de ani de la noaptea magica de la Sevilla

Sambata se implinesc 25 de ani de la noaptea magica de la Sevilla
7 mai 1986 rămâne o zi istorică pentru fotbalul românesc şi nu numai. Steaua a devenit prima echipă din blocul comunist care reuşea să câştige Cupa Campionilor Europeni după o finală împotriva Barcelonei. O dată de referinţă şi pentru fotbalul de pe întreg mapamondul, deoarece a fost ultima echipă formată exclusiv din jucători autohtoni care cucerea un trofeu european. Citiţi despre acea seară magică într-un reportaj realizat de cotidianul Puterea.

La 25 de ani de la acel eveniment, foştii jucători au fost daţi uitării de clubul căruia i-au adus gloria pe vecie. Dacă acum cinci ani erau invitaţi la Sevilla alături de echipă pentru meciul cu Betis, acum, aceştia nu au fost nici măcar invitaţi la o masă festivă de actuala conducere. „Nu avem dispoziţia necesară”, ar fi fost replica incredibilă a managerului general Mihai Stoica, deşi recunoaştea că se ascundea după sobă la Galaţi doar pentru a-i auzi discutând pe fotbaliştii marii echipe a Stelei.

Antrenorul Emeric Ienei a rememorat pentru „Puterea” evenimentele petrecute în jurul acelei finale memorabile, cum a reuşit să-i monteze pe elevii săi pentru a învinge Barcelona şi primele încasate din partea comuniştilor.

Bună ziua, domnule Ienei, de la „Puterea” vă deranjez. Aş vrea să facem un interviu despre Steaua 1986.

Mă bucur că îşi mai aduce cineva aminte de noi. A fost un moment important nu doar pentru Steaua sau pentru echipa de atunci, ci pentru întreg fotbalul românesc. Din păcate, oamenii din anturajul clubului Steaua au amnezii şi ne-au uitat. Mi-a spus şi mie cineva că Mihai Stoica ar fi spus că nu există dispoziţia necesară pentru a sărbători acest eveniment. Totuşi, pe 7 mai se împlinesc 25 de ani de la acel mare succes.

Cât de vie este amintirea acelei zile?

Normal că nu am putut să o uităm. Ţin minte că dimineaţa ne-am plimbat printr-un parc din Sevilla. Nu mai era vorba să pregătim tactica, o făcusem în toată săptămâna dinaintea meciului, stabilisem totul. Am încercat doar să-i montez psihologic. Le-am zis aşa: „Ce pot să vă facă decât să vă bată? Dacă veţi juca măcar la 95% din capacitate, atunci eu vă voi felicita la final”. Încet, au început să apară şi fanii Barcelonei, veneau cu miile. Băieţii începuseră să se albească. Am mai destins puţin atmosfera. „Staţi liniştiţi copii, sunt ai noştri de fapt”, am spus în glumă, fiindcă ambele echipe aveau aceleaşi culori.

Ce aţi făcut imediat după meci?

Duckadam şi Piţurcă au fost chemaţi la antidoping şi au stat mai mult. Noi eram în autocar, iar în jurul nostru cam 1.200 de suporteri veniţi de la Bucureşti. Bine, acum nu ştiu câţi dintre ei s-au întors. A fost un moment fantastic. Nu reuşeam să-mi dau seama dacă am câştigat sau nu. Eram uluiţi, acel sentiment nu mai poate fi retrăit. Nu ne venea să credem ce performanţă uriaşă am reuşit. Apoi am mers şi am sărbătorit la un restaurant din zonă. Am rămas chibzuiţi.

Cum a fost drumul de întoarcere?

Înapoi, am pasat trofeul de la unul la altul, am mai băut şampanie din ea. Apoi, la aterizare, aveam în faţa ochilor peste 5.000 de persoane. Cristian Ţopescu ne chema pe fiecare cu o portavoce, iar după ce am spus fiecare câteva vorbe, ne-am aruncat hainele către suporteri. A fost extraordinar.

A fost Valentin Ceauşescu principalul factor pentru ca Steaua să câştige Cupa Campionilor?

A avut un merit extraordinar pentru că a înţeles că este vorba de profesionism la club. Ne-a ferit de probleme. Uneori mai simţeam că suntem în comunism, dar în rest am fost liniştiţi. Eu nu vreau să-mi asum toate aceste trofee în procent de 100%. Echipa a fost formată după ideile noastre, dar am avut în spate un grup de oameni extraordinari. Nu-l pot omite pe Ioan Alecsandrescu. Am format o echipă foarte frumoasă, iar eu consider că jocul de atunci se apropie de cel de acum.

Cât de mult s-a schimbat viaţa dumneavoastră după acel meci?

Deloc, pentru că eu am rămas acelaşi om, cel care sunt şi azi. Doar că lumea a început să aibă o simpatie pentru mine, mă salută pe stradă. A fost un moment teribil după ce am câştigat. Cu greu reuşeam să ies afară din casă. Le-am zis şi jucătorilor. Timp de o săptămână să nu staţi pe afară fiindcă toţi vor fi prieteni cu voi, iar apoi la primul eşec vă vor uita. Mă bucur că au înţeles mesajul meu şi au rămas aceiaşi băieţi modeşti.

Aţi folosit acele ARO celebre?

Da, au fost verzi la început, le-au vopsit ei albe, fiindcă fuseseră iniţial făcute pentru armată. Aveau kilometri la bord, deci nu erau noi. Şi dacă mă întrebaţi de alte prime, să ştiţi că nu am mai primit decât 20.000 de lei din partea FRF. Atât şi nimic mai mult.

Ce a mai rămas din Steaua de acum faţă de cea din anii ’80? Exceptând stadionul.

Am văzut că şi culorile au început să se schimbe, aşa că nu mare lucru. Nu vreau să fac o analiză a ceea ce se întâmplă acum în Ghencea, dar să dea Dumnezeu să reuşească şi ei performanţele noastre. Cu o strategie bună pe termen lung, cred că ar putea să reuşească.

Vor sărbători la Cercul Militar Central

Dacă şefii din Ghencea au decis că nu merită să organizeze o masă festivă în onoarea celui mai important eveniment din istoria clubului, în schimb, Ministrul Apărării i-a invitat pe componenţii lotului la Cercul Militar Central, acolo unde îi va decora vineri seară cu emblema „Onoarea Armatei României”, iar mai apoi vor lua împreună masa la un restaurant din Capitală. „Ne bucurăm că cineva s-a gândit la noi. E un gest pe care-l apreciem”, a spus Ienei. Vor lipsi Ladislau Boloni, aflat în Franţa, Miodrag Belodedici, prezent în Serbia cu naţionala U-17, şi Anton Weissenbacher, stabilit în Germania.

Glume cu securistul de la club

Ca la toate echipele de fotbal plecate în străinătate, din delegaţii făceau parte şi securişti, care trebuiau să aibă grijă ca jucătorii să nu rămâne în Occident. Aşa s-a întâmplat şi la Sevilla, unde roş-albaştrii erau urmăriţi pas cu pas de un „metodist”, aşa cum era numit securistul. În timpul unei plimbări în parc, acesta le-a cerut jucătorilor să facă o poză împreună pentru amintire. „Tovarăşe, pesemne că vrei să rămâi tu aici”, i-a spus, mai în glumă, mai în serios, Ilie Bărbulescu. După câştigarea trofeului, la întoarcerea spre casă, securistul părea cel mai relaxat. „El cred că era mai bucuros că suntem toţi decât că am câştigat noi Cupa Campionilor”, şi-a reamintit Ienei.

Steaua Bucureşti – FC Barcelona 0-0 (2-0 după penalty-uri)
Steaua (4-4-2): 1-Helmuth Duckadam, 5-Ştefan Iovan (c), 3-Miodrag Belodedici, 4-Adrian Bumbescu, 2-Ilie Bărbulescu, 10-Gavrilă Balint, 6-Lucian Bălan (15-Anghel Iordanescu, ‘75), 11-Laszlo Boloni, 8-Mihail Majearu; 7-Marius Lăcătus, 9-Victor Piţurcă (14-Marin Radu, ’107). Antrenor: Emeric Ienei

FC Barcelona (4-3-3): 1-Javier Urruti; 2-Gerardo, 5-Migueli, 4-Jose Ramon Alexanko, 3-Julio Alberto, 6-Victor Munoz, 8-Marcos Alonso, 7-Bernd Schuster (c) (15-Jose Moratalla, ’85), 9-Angel Pedraza, 10-Steve Archibald (17-Pichi Alonso, ’106), 7-Franciso Jose Carrasco. Antrenor: Terry Venables

Executanţii penalty-urilor:
Mihail Majearu – ratare
Jose Ramon Alexanko – ratare
Laszlo Boloni – ratare
Angel Pedraza – ratare
Marius Lăcătuş – gol
Pichi Alonso – ratare
Gavrilă Balint – gol
Marcos Alonso – ratare

INFO FLASH STEAUA 1986


Căpitanul de drept al Stelei, Tudorel Stoica, a ratat finala din cauza unei suspendări. În locul său, banderola a fost purtată de Ştefan Iovan.

Steaua a fost încurajată din tribunele arenei Sanchez Pizjuan de 1.200 de suporteri. Dintre aceştia, doar jumătate au mai revenit în România. În total, la meci au fost prezenţi peste 65.000 de spanioli.

Deşi îşi anunţase retragerea din carieră încă de la începutul sezonului şi preluase funcţia de antrenor secund, Anghel Iordănescu a jucat în finală după lungi discuţii cu Emeric Ienei.

Vicepreşedinte al clubului catalan era pe atunci Amador Bernabeu, bunicul actualului jucător al Barcelonei Gerrard Pique.

Portarul Barcelonei, Urruti, a decedat în anul 2001, la vârstă de 48 de ani.

Căpitanul Barcelonei, Jose Ramon Alexanko, a ajuns ulterior în România, la Universitatea Craiova, fiind prima echipă din cariera sa de antrenor. Totul se întâmpla în anul 1997.

Victor Piţurcă a fost golgheterul Stelei în sezonul 1985/1986 al Cupei Campionilor Europeni, cu 5 reuşite în 9 partide. În campionat, actualul tehnician marcase de 29 de ori în 34 de meciuri.

Miodrag Belodedici a fost cel mai tânăr jucător din lotul Stelei în 1986, având 20 de ani neîmpliniţi în ziua finalei. Cel mai în vârstă a fost Anghel Iordănescu, 36 de ani.

STEAUA 1986 – TRECUT ŞI PREZENT

PORTARI

Helmuth Duckadam (portar) – preşedinte onorific la Steaua.

Dumitru Stângaciu (portar) – este secundul lui Dan Petrescu la Kuban Krasnodar.

FUNDAŞI

Ştefan Iovan – este secund la echipa naţională din anul 2004.

Ilie Bărbulescu – a devenit antrenor, conducând ultima oară Centrul de Juniori al lui FC Argeş.

Miodrag Belodedici – director al Centrului de Juniori al FRF.

Adrian Bumbescu – a antrenat ultima oară satelitul Stelei în toamna trecută.

Anton Weissenbacher – a emigrat în Germania imediat după Revoluţie, iar acum lucrază ca betonist în Trier.

MIJLOCAŞI

Lucian Bălan – încercări eşuate de a devenit jurnalist şi antrenor. A vrut să se sinucidă la începutul acestui an.

Tudorel Stoica – s-a retras din fotbal de la începutul deceniului trecut.

Constantin Pistol – fost taximetrist, lucrează în prezent ca şofer la o firmă privată.

Mihail Majearu  – antrenor de copii şi juniori. Trăieşte de pe o zi pe alta.

ATACANŢI

Marius Lăcătuş – a devenit antrenor din 2000, iar în prezent este liber de contract.

Victor Piţurcă – fost manager la Steaua şi selecţioner al naţionalei. Liber de contract în prezent.

Gavrilă Balint – selecţioner al Republicii Moldova.

Anghel Iordănescu – este politician, după ce înainte a devenit cel mai reprezentativ antrenor din România al secolului XX.

Marin Radu – cele 191 de goluri marcate în Liga 1 nu l-au ajutat. Ultima oară antrena Petrolul Videle.






Sursa: Puterea
Taguri: Steaua    Liga Campionilor    Emeric Ienei   

» Clasament Liga 1
» Steaua - istoric rezultate
» Transferuri Liga 1
Comenteaza

Ultimele stiri - Fotbal Club FCSB

FCSB este noua campioană a României! Declarații

FCSB a învins-o acasă cu scorul de 2-1 pe Farul Constanţa, în etapa a 7-a a play-off-ului Superligii şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015....

Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

FCSB este campioana României, după 9 ani de așteptare!   Fotbal Club FCSB a câştigat titlul de campioană a României, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul...

Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

FCSB şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 5-a a fazei paly-off a Superligii României. FCSB,...

Liga 1 - Etapa 3 - play-off: Fotbal Club FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Fotbal Club FCSB a făcut un nou pas către titlu în Superliga României, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală,...

Remember: 5 aprilie 1989, Steaua - Galatasaray 4-0

Ȋn urmă cu exact 35 de ani, Steaua disputa o nouă semifinală de Cupa Campionilor Europeni, ȋnfruntând echipa surpriză a acelei ediţii, Galatasaray İstanbul.   Echipa de...

Liga 1 - Etapa 2 - play-off: Farul Constanța - Fotbal Club FCSB 0-1

Fotbal Club FCSB a câştigat cu scorul de 1-0 meciul disputat la Ovidiu cu Farul Constanţa, în etapa a 2-a a fazei play-off a Superligii României. Unicul gol al partidei a fost înscris de...

Liga 1 - Etapa 1 - play-off: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1, duminică seara, pe Arena Naţională, în prima etapă a fazei play-off a Superligii...

Liga 1 - Etapa 29: Fotbal Club FCSB - Petrolul Ploieşti 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii României, penultima a...

Liga 1 - Etapa 27: Fotbal Club FCSB - FC Botoşani 3-2

Fotbal Club FCSB a învins-o pe FC Botoşani, ultima clasată, cu scorul de 3-2, duminică seara, în etapa a 27-a a Superligii României. Liderul s-a impus la capătul...

Liga 1 - Etapa 25: Fotbal Club FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-0

Fotbal Club FCSB a învins-o duminică seara, acasă, cu scorul de 1-0, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 25-a a Superligii României. Unicul gol al...

Liga 1 - Etapa 24: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 1-1

Fotbal Club FCSB a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, scor 1-1, luni seara, pe Arena Naţională din Capitală, în ultimul meci din etapa a 24-a a Superligii României.   Liderul a...



Top News

-Rapid a încheiat un parteneriat cu Wilkinson Sword

-Remember: 14 mai 1969, Elveţia - România 0-1

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Rapid București 3-2

-Real Madrid a eliminat-o pe Bayern München și s-a calificat în finala Ligii Campionilor

-PSG cu barele, Borussia Dortmund cu calificarea în finala Ligii Campionilor

-Ponturi și cote pariuri pentru semifinalele Champions League 7-8 mai




Care este jucătorul tău preferat de la FCSB? (sezonul 2023-2024)
Ștefan Târnovanu
Octavian Popescu
Florinel Coman
Andrea Compagno
David Miculescu
Darius Olaru
Joyskim Dawa
Vlad Chiricheș
Alexandru Băluță
Mihai Lixandru
Luis Phelipe
Siyabonga Ngezana
Adrian Șut
Valentin Crețu
Damjan Đoković
Baba Alhassan
Ovidiu Popescu
Eduard Rădăslăvescu
Alexandru Pantea
Risto Radunović
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
10.05.2024
Cronica
Sepsi Sfântu Gheorghe Rapid București C
11.05.2024 Fotbal Club FCSB CFR 1907 Cluj C
13.05.2024 Farul Constanța Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Universitatea Craiova 16
3. CFR 1907 Cluj 16
4. Farul Constanța 14
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 12
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.05.2024 FC Voluntari Universitatea Cluj C
12.05.2024 Dinamo București FC UTA Arad C
12.05.2024 FCU 1948 Craiova FC Hermannstadt C
12.05.2024 Politehnica Iași Petrolul Ploiești C
12.05.2024 Oțelul Galați FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 19
2. FC UTA Arad 17
3. FC Hermannstadt 14
4. FC Botoșani 14
5. Universitatea Cluj 12
6. Petrolul Ploiești 11
7. FC Voluntari 10
8. Politehnica Iași 10
9. Dinamo București 10
10. FCU 1948 Craiova 6
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017