Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Echipa națională 08.06.2022 - 08:31

8 iunie 1922, 100 de ani de la debutul naţionalei României

8 iunie 1922, 100 de ani de la debutul naţionalei României

Victorie la Belgrad

La 8 iunie 1922, ȋn urmă cu 100 de ani, de la ora locală 17:00, la Belgrad, naţionala României a susţinut primul său meci internaţional, un amical contra Iugoslaviei. Pentru a fi exacţi, să spunem că în acel moment ţara vecină se numea Regatul Sârbilor, Croaţilor şi Slovenilor, abia din 1929 adoptând denumirea oficială de Iugoslavia.
 
Iugoslavia - România 1-2 (1-1)
Amical, 8 iunie 1922, Belgrad, stadion SK Jugoslavija, spectatori 5.000. 
Au marcat: Sifer (35p) - Ronnay (41p), Guga (61).
Arbitru: Retschuri (Austria).
IUGOSLAVIA: Fridrih - Kujundzic, Sifer - Sterk, Dubravcic, Rupec - Babic, Zinaja II, Perska, Vinek, Sojat. Căpitan: Veljko Ugrinic
ROMÂNIA: Ad. Ritter - Szilagyi I, Hirsch - Jakobi, Hönigsberg, Zimmermann - Guga (c), Frech I, Schiller, Ronay, Auer I. Căpitan naţional: Teofil Morariu.
 
Partida a avut loc în cadrul manifestărilor sportive organizate cu prilejul căsătoriei regelui Aleksandru I al Iugoslaviei cu principesa Maria a României, fiica regelui Ferdinand şi a reginei Maria. De asemenea, s-a aniversat cu această ocazie un an de la semnarea convenţiei de alianţă militară dintre cele două ţări, Mica Înţelegere, la care se alăturase şi Cehoslovacia. Au asistat la joc nu mai puţin de trei regi: Aleksandru I al Iugoslaviei, Ferdinand I al României şi George al II-lea al Greciei. 

Despre valoarea primei echipe pe care am întâlnit-o ne vorbeşte „Ecoul sportiv”: „Un adversar foarte puternic este echipa naţională a Jugoslaviei, care în cercurile sportive din continent şi-a făcut un frumos renume, biruind asupra mai multor echipe naţionale, cum de pildă Franţa şi Suedia, precum au şi dobândit frumoase rezultate contra echipelor din Cehoslovacia, Ungaria şi Austria.” 
 
După ce gazdele au deschis scorul din penalty (după un henţ în careu al unui român), Ronnay egalează, tot dintr-o lovitură de pedeapsă, şi acordată tot în urma unui henţ în careu, cu patru minute înaintea pauzei. Golul victoriei române a fost înscris de Guga. Apoi, oaspeţii au ocazia de a-şi majora avantajul, dar, în două rânduri, bara îi salvează pe iugoslavi. Primul meci, prima victorie! O victorie deosebit de importantă, atât în contextul acelor vremuri, cât şi pentru istoria fotbalului românesc. 

Revista presei românești

Iată spicuiri din cronica apărută în ziarul “Dimineaţa” din 15 iunie 1922, cronică semnată de Dinu Cessianu: “(…) Goalul marcat de jugoslavi e datorită unui penalti, la 11 metri de bare, după 34 minute de joc. (…) Imediat, apoi, românii încep să atace energic şi după 10 minute tot dintr-un penalti de la 11 metri, reuşesc să egaleze printr-un shoot făcut de domnul Ronai (CA Oradea). În a doua repriză echipa română îşi desfăşoară jocul tehnic şi este vădit superioară echipei Jugoslaviei. (…) La 25 minute după începerea reprizei II, domnul Guga (U. Cluj) reuşeşte a marca un gol; datorită numai hazardului, două goluri sunt scăpate, ambele lovind stâlpii şi deviind în exterior (…)”.
 
Cronica partidei din „Ecoul sportiv” notează, sub iniţialele L.B. (Lazăr Breyer): „Echipa naţională Română la început nu prea face impresia, că lucrează împreună, însă din ce în ce începe să armonizeze şi conduce un joc cu mult tact şi combinaţiuni precise. (…) Atacurile înaintaşilor echip. naţ. sunt respinse cu multă măiestrie de apărarea Jugoslaviei, cari posedă apărători de mare valoare. (…) România adoptă un joc de cap, care place mult spectatorilor, observăm multă exactitate în acest joc, mingia este pasată cu preciziune colegilor, nu se pierde nici o mingie.”
 
Conform „Ecoului sportiv”, „rezultatul este foarte neaşteptat după performanţele frumoase ale echipei naţionale a Jugo-slaviei. Jocul echipei naţionale a României a fost o adevărată cap’o-de-peră, toţi jucătorii fără excepţie au fost bine, au combinat frumos cu multă preciziune, nici o lovitură nu era dată fără socoteală. În echipa Iugoslaviei remarc pe apărătorii şi din linia de înaintaşi, centrul şi stânga afară. Meritul formării echipei cade asupra d-lor Prof. Dragomir, care împreună cu arbitrii Szika şi Steinhubel au ştiut să facă această fericită selecţiune, iar antrenamentul şi conducerea echipei se datoreşte d-lui dr. Moraru care a ţinut echipa înainte de joc cu un regim adevărat superior sportiv. Felicitări echipierilor şi conducătorilor pentru frumosul rezultat, care a adus o aşa frumoasă şi de valoare glorie sportului românesc.

Revista presei belgrădene

Iată ce scria, la 9 iunie 1922, și ziarul ”Politika” din Belgrad: ”Meciul internațional de ieri dintre Regatul României și Regatul Sârbilor, Croaților și Slovenilor, contând pentru Cupa M.S. Regele Aleksandru I, i-a surprins nu doar pe jucătorii gazdă, ci întreaga lume sportivă, care nu s-a îndoit de succesul naționalei noastre. Naționala RSCS a fost compusă doar din jucătorii cluburilor croate, singurul jucător sârb care a fost selecționat fiind fundașul dreapta Kulundzic (n.r. - Kujundzic) din Subotica. Meciul a fost câștigat de România cu 2:1, naționala țării vecine adjudecându-și astfel Cupa Regelui din acest an. România a intrat mai bine în joc, instalându-se în terenul alor noștri încă din prima repriză. Jucătorii RSCS au înscris după un henț în careu comis de adversari, care și-au luat imediat însă revanșa într-un mod asemănător. În a doua repriză s-a dus o luptă aprigă, dominată de jucătorii români, care au înscris pentru a doua oară în minutul 65. Apărarea a fost cel mai slab compartiment din angrenajul selecționatei noastre. Spre final s-au mai semnalat câteva ocazii, în special la poarta noastră, dar scorul nu a suferit modificări. Naționala RSCS a prestat un joc foarte slab. Atacul, spre deosebire de cel al românilor, a mers de asemenea prost. Vârfurile noastre nu s-au descurcat mai deloc. Românii au etalat un joc mult mai bun, atât în atac, cât și în apărare. Naționala țării noastre e slabă. Acest lucru a fost dovedit prin jocul de ieri. Federația de Fotbal ar trebui să impună în lot doar jucători care merită acest lucru. Ar trebui luați în seamă și jucătorii belgrădeni, cum ar fi de exemplu Simic și Mahek. Suntem convinși că s-ar descurca mult mai bine decât unii dintre cei care au ieșit ieri pe teren. Până și Kulundzic ar putea fi înlocuit cu Petkovic sau Porobic. De ce nu?”.

Traducerea articolului din presa iugoslavă aparține lui Goran Mrakici, licențiat în istorie, scriitor în limba sârbă, jurnalist la publicația timișoreană de limbă sârbă ”Naša reč”, traducător de cărți din română în sârbă și invers. Goran a primit în 2011 prestigiosul premiu ”VIB” al ziarului belgrădean... ”Politika”, precum și premiul pentru cel mai bun volum scris într-o limbă a minorităților în 2012, premiu acordat de Uniunea Scriitorilor din România!

Doar ”tricolori” din spațiul intracarpatic

Este interesant de remarcat că toţi cei 11 jucători folosiţi în această partidă de debut proveneau de la cluburi din Transilvania și Banat (trei de la timișoreana Chinezul, doi de la orădeana CAO, câte unul de la târg-mureșeana SG, clujenele CAC, Haggibor și “U”, timișoreana CAT şi arădeana AMEFA). Și că doar unul, Guga, era… român. Ceilalţi aparţineau minorităţilor maghiară, germană și evreiască. Antrenorul echipei (“căpitan naţional”) era, totuși, român, clujeanul dr. Teofil Morariu. Citind formaţia, remarcăm că doar Guga şi Ronay vor avea un cuvânt greu de spus în soccer-ul nostru.

A fost primul joc dintr-o lungă serie care a opus cele două ţări vecine şi, totodată, primul din cadrul trofeului numit “Cupa Prieteniei Româno-Iugoslave” (CPRI), disputat între ele de-a lungul a mai multor ani, terenul propriu alternând. Competiţia a mai fost cunoscută şi sub numele de “Cupa Regele Aleksandru al Iugoslaviei”. Ediţia I, desfăşurată între 1922 şi 1930, a revenit iugoslavilor, după ce aceştia au câştigat cinci meciuri din şapte. Apoi, federaţia noastră a pus în joc “Cupa Regele Carol al II-lea”, iar ediţia a II-a şi ultima, între 1936 şi 1940, a fost câştigată de români, după ce aceştia şi-au adjudecat trei victorii din patru partide. 

De altfel, în perioada 1920-1992 România a fost adversarul cel mai frecvent întâlnit de către Iugoslavia, cu nu mai puţin de 41 de dispute directe şi cu un bilanţ foarte echilibrat: câte 18 victorii de fiecare parte şi 5 rezultate de egalitate. 

De menţionat că, după această primă victorie din istoria echipei naţionale a României, cupa de aur a fost expusă timp de o săptămână la Bucureşti, după care a fost trimisă în Transilvania, „pentru a fi văzută de toţi sportsmanii”, după cum notează „Ecoul sportiv” din 11 iunie 1922.

Finalul tragic al căpitanului Guga

În cadrul aceloraşi manifestări sportive din iunie 1922, echipa Belgradului a învins-o pe cea a Bucureştiului cu 6-0, câştigând astfel Cupa Reginei Maria a Iugoslaviei. Ca urmare, „Ecoul sportiv” remarca faptul că „rezultatele tehnice au dovedit cu prisosinţă ceea ce ştiau toţi iniţiaţii, anume că sportul din fosta mică Românie şi cel din Capitală se găsesc într-o fază cu totul inferioară”. Meciul a fost arbitrat de timișoreanul Szika. De asemenea, au avut loc și concursuri în diferite probe de atletism între sportivii români și cei iugoslavi.

Aurel Guga, căpitanul echipei şi prima mare vedetă a fotbalului românesc, avea să împărtăşească ulterior o soartă tragică. Retras din sport şi activând ca funcţionar al administraţiei financiare din Timişoara, el şi-a pierdut viaţa într-un accident de automobil petrecut în noiembrie 1936, când maşina în care se afla a derapat şi s-a răsturnat în Bega. Avea doar 38 de ani. Tot tragic a sfârşit şi regele Aleksandru I al Iugoslaviei, al cărui nume l-a purtat trofeul pus în joc cu ocazia acestei partide: a fost asasinat de către un anarhist in octombrie 1934, la Marsilia.
 
În 1922, România a mai susţinut un singur meci, 1-1 cu Polonia la 3 septembrie, la Cernăuţi (oraș aflat pe atunci în România), când au evoluat doar patru dintre jucătorii prezenţi la Belgrad.
 
Octavian STĂNCIOIU
Cătălin TUDOSE






Taguri: Iugoslavia    România    SK Jugoslavija    Belgrad    8 iunie 1922   

» Echipa nationala a Romaniei - Istorie si statistica
Comenteaza

Ultimele stiri - Echipa națională

Remember: 20 aprilie 1994, România - Bolivia 3-0

Ȋn urmă cu exact 30 de ani, echipa României continua pregătirile pentru Campionatul Mondial din SUA cu o partidă pe teren propriu, ȋmpotriva Boliviei, calificată la rândul...

Remember: 4 aprilie 1979, România - Spania 2-2

Ȋn urmă cu exact 45 de ani, echipa naţională obţinea o remiză, 2-2 cu Spania, la Craiova, ȋntr-un joc contând pentru preliminariile Campionatului European 1980, ce urma a se...

Remember: 29 martie 1989, România - Italia 1-0

Ȋn urmă cu exact 35 de ani, "tricolorii" obţineau o victorie de prestigiu ȋn amicalul contra Italiei, ţara ce urma să găzduiască Mondialul din anul următor. Disputat la...

Remember: 27 martie 1999, România - Slovacia 0-0

Ȋn urmă cu exact 25 de ani, "tricolorii" disputau primul meci oficial al anului 1999 pe vechiul stadion "Naţional", ȋmpotriva Slovaciei.   Fără...

Columbia - România 3-2: declaraţii

Echipa naţională a României a pierdut marţi seara, scor 2-3, în faţa echipei reprezentativei Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.   ► Edward Iordănescu: "A fost un...

Amical: Columbia - România 3-2

Echipa naţională a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe stadionul "Civitas Metropolitano" din Madrid, într-un meci...

Remember: 23 martie 1974, Franţa – România 1-0

Ȋn urmă cu exact 50 de ani, reprezentativa României se deplasa la Paris pentru un amical care deschidea anul 1974. Adversară era reprezentativa Franţei care, ca şi tricolorii, ratase...

România - Irlanda de Nord 1-1: declaraţii

Echipa naţională a României a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.   Edward...

Amical: România - Irlanda de Nord 1-1

Reprezentativa de fotbal a României a terminat la egalitate cu echipa Irlandei de Nord, 1-1 (1-1), vineri seara, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Bucureşti. Dennis Man (23)...

30 noiembrie 1983, Cehoslovacia - România 1-1

Ȋn urmă cu exact 40 de ani, reprezentativa României obţinea o calificare ȋn premieră la turneul final al unul Campionat European. Ȋn ultimul meci din grupă, la Bratislava,...

România - Elveţia 1-0: declaraţii

Echipa naţională a României a terminat neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. "Tricolorii" au învins Elveţia pe Arena Naţională cu...



Top News

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Fotbal Club FCSB - Rapid Bucureşti 2-2

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: FCU 1948 Craiova - Dinamo Bucureşti 1-1

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: Politehnica Iaşi - FC Voluntari 3-1

-Remember: 20 aprilie 1994, România - Bolivia 3-0

-Liga 1 - Etapa 5 - play-off: Farul Constanţa - CFR Cluj 5-1

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: FC Hermannstadt - FC Botoşani 1-1




Care este cel mai mare jucător român al tuturor timpurilor?
Gheorghe HAGI
Nicolae DOBRIN
Adrian MUTU
Ilie BALACI
Gheorghe POPESCU
Cristian CHIVU
Iuliu BODOLA
Ladislau BÖLÖNI
Ștefan DOBAY
Mircea LUCESCU
Cornel DINU
Adrian ILIE
Dan PETRESCU
Florin RĂDUCIOIU
Florea DUMITRACHE
Dorinel MUNTEANU
Iuliu BARÁTKY
Marius LĂCATUȘ
Ion DUMITRU
Dudu GEORGESCU
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
19.04.2024
Cronica
Farul Constanța CFR 1907 Cluj C
20.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Rapid București C
21.04.2024 Sepsi Sfântu Gheorghe Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 13
2. Farul Constanța 10
3. Universitatea Craiova 9
4. Sepsi Sfântu Gheorghe 5
5. CFR 1907 Cluj 4
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
19.04.2024
Cronica
FC Hermannstadt FC Botoșani C
20.04.2024
Cronica
Politehnica Iași FC Voluntari C
20.04.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Dinamo București C
21.04.2024 Oțelul Galați Universitatea Cluj C
22.04.2024 Petrolul Ploiești
19:00
FC UTA Arad Digi Sport 1 C


1. Oțelul Galați 13
2. FC Hermannstadt 8
3. FC Voluntari 7
4. FC Botoșani 7
5. FC UTA Arad 7
6. Petrolul Ploiești 7
7. Universitatea Cluj 5
8. Dinamo București 5
9. Politehnica Iași 4
10. FCU 1948 Craiova 2
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017