Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Africa 10.01.2010 - 09:00

Cupa Africii pe Natiuni 2010 - Prezentarea echipelor

Cupa Africii pe Natiuni 2010 - Prezentarea echipelor
Algeria Burkina Benin Camerun
Angola  C. Fildeş Egipt Gabon
Malawi Ghana Mozambic Tunisia
Mali Togo Nigeria Zambia

Algeria
Calificată la Campionatul Mondial după o pauză îndelungată de 24 de ani, "naţionala" Algeriei revine, de asemenea, şi la Cupa Africii pe Naţiuni după ce a absentat la precedentele două ediţii. Algerienii au triumfat la CAN în 1990, însă de atunci se mai pot lăuda doar cu 3 prezenţe în sferturile de finală. Dacă biletele pentru Angola 2010 au fost obţinute fără emoţii de către jucătorii lui Rabah Sadane, cele pentru Mondialul din Africa de Sud au venit în urma unui meci de baraj cu eterna rivală Egipt, câştigat cu 1-0 de "războinicii deşertului". Bookmakerii văd Algeria drept o pretendentă demnă de luat în calcul pentru un eventual succes la CAN 2010, echipa lui Ziani şi Belhadj fiind favorită să câştige grupa din care mai fac parte Angola, ţara gazdă, Mali, o 'naţională înţesată de fotbalişti de top, şi Malawi, prezentă la acest turneu în detrimentul Guineei.

Angola
După ce în 2008 au părăsit competiţia în sferturile de finală, fiind eliminaţi de reprezentativa care avea să câştige trofeul, Egipt, angolezii au planuri mari la ediţia din acest an a Cupei Africii pe Naţiuni, întrecerea urmând a se desfăşura în premieră în "ţara antilopelor negre". Performanţa reuşită în urmă cu 2 ani este cea mai bună din istoria Angolei la CAN, care a bifat doar 5 prezenţe la turneul continental de-a lungul celor 30 de ani de existenţă. Totuşi, echipa lusitanului Manuel Jose are în palmares şi o participare la Campionatul Mondial din 2006, acolo unde a terminat la egalitate cu Iran şi Mexic şi a pierdut la limită în faţa Portugaliei. Angola s-a pregătit intens pentru competiţia pe care o va găzdui în această lună, disputând nu mai puţin de 14 jocuri de pregătire în ultimul an. Rezultatele nu au fost însă pe măsura aşteptărilor, printre eşecuri numărându-se şi un umilitor 0-4 cu Mali, nimeni alta decât prima adversară din grupa A.

Malawi
Alături de Mozambic, Malawi este selecţionata cotată cel mai slab la actuala ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni. Israelianul Eli Cohen a reuşit să califice această echipă pentru a 2-a oară în istorie la turneul continental, deşi timpul pe care l-a avut la dispoziţie nu a fost nici pe departe suficient, un singur an. 4 este numărul punctelor obţinute de Malawi în preliminariile CAN 2010, singurul succes venind pe teren propriu în faţa Guineei, 2-1 după 0-1 la pauză. De asemenea, jucătorii lui Cohen au izbutit o victorie de moral la finele lunii decembrie, învingând Mozambicul cu 1-0 într-un meci de pregătire. Spre deosebire de majoritatea "naţionalelor" prezente la Cupa Africii, Malawi nu are niciun jucător cunoscut în lot, doar 4 dintre aceştia evoluând în Europa, însă la cluburi obscure precum Rot Weiss Ahlen sau Norrköping.

Mali
Fără nicio performanţă notabilă de la finala pierdută cu Congo în 1972, Mali merge în Angola cu gândul la câştigarea trofeului, printre jucătorii selecţionaţi de Stephen Keshi aflându-se şi multe nume grele precum Frederic Kanoute (FC Sevilla), Mohamed Sissoko (Juventus), Mahamadou Diarra (Real Madrid) şi Seydou Keita (FC Barcelona). De altfel, deşi sunt mai puţin cunoscuţi decât colegii lor din Primera Division şi Serie A, şi ceilalţi fotbalişti din lotul celor din Mali evoluează ca titulari la echipele de club, cu precădere în Ligue 1. În ciuda acestui statut, 'vulturii' au acces la CAN 2010 după ce au încheiat grupa de calificare pe locul 3, în urma Ghanei şi Beninului. Totuşi, Mali păstrează şanse importante să atingă măcar faza sferturilor de finală la ediţia din acest an, singurul adversar de temut din grupa A fiind Algeria, 'naţională' care va fi prezentă şi la Mondialul din Africa de Sud. Echipa lui Keshi va debuta însă împotriva Angolei, reprezentativă pe care a învins-o cu 4-0 într-un amical disputat în februarie 2009.

Burkina Faso
Demis de la Le Mans din cauza numeroaselor rezultate slabe înregistrate de gruparea franceză în prima parte a sezonului din Ligue 1, Paulo Duarte trăieşte cu totul alte sentimente la 'naţionala' Burkinei Faso. Astfel, portughezul a reuşit să califice echipa la CAN 2010 fără nicio problemă, la un moment dat, Burkina aflându-se foarte aproape chiar şi de o prezenţă la CM 2010. Asemenea preliminariilor, 'armăsarii' se vor duela cu Coasta de Fildeş şi în Angola, reprezentativă împotriva căreia au pierdut cu un scor general neverosimil în 2009, 2-8. Mai mult, în grupa B se mai află Ghana, locul 3 la ediţia din 2008, şi Togo, echipa lui Adebayor. Cea mai bună performanţă bifată de Burkina Faso la Cupa Africii pe Naţiuni a fost ocuparea locului 4 în 1998. În ciuda numelui "exotic", lotul deplasat în Angola este format în mare parte din jucători cunoscuţi publicului larg precum Bamogo (Nice), Pitroipa (Hamburg), Kabore (Marseille) sau Kone (CFR Cluj).

Coasta de Fildeş
Didier Drogba, fraţii Kolo şi Yaya Toure sau Salomon Kalou sunt doar câteva dintre motivele care fac din Coasta de Fildeş principala favorită la câştigarea Cupei Africii pe Naţiuni. Cu toate acestea, 'elefanţii' nu au mai triumfat pe "Continentul Negru" din 1992. Totuşi, Coasta de Fildeş s-a aflat foarte aproape de cucerirea unui nou trofeu în 2006, când a pierdut finala cu Egipt în urma loviturilor de departajare. Printre jucătorii selecţionaţi de Vahid Halilhodžić pentru competiţia din Angola se numără şi Emmanuel Kone, mijlocaşul celor de la Curtea-de -Argeş. 2010 se anunţă un an bun pentru ivorieni, care nu au niciun jucător important indisponibil pentru CAN, iar în vară vor fi prezenţi şi în Africa de Sud la Campionatul Mondial. De asemenea, bosniacul Halilhodžić este un antrenor obişnuit cu succesul în Africa, acesta câştigând 3 trofee cu Raja de Casablanca.

Ghana
În ciuda rezultatelor bune din 2009, tensiunea domneşte în lotul ghanez înaintea Cupei Africii pe Naţiuni. 3 dintre jucătorii de bază, Muntari, Essien şi Gyan, au refuzat să se prezinte la un amical din luna noiembrie, selecţionerul Milovan Rajevac luând imediat sancţiuni disciplinare împotriva acestora. Dacă Essien şi Gyan au fost de acord cu amenda de 5000 de dolari şi şi-au cerut scuze public, jucătorul lui Inter, Sulley Muntari, a refuzat să se supună cerinţelor sârbului. Astfel, mijlocaşul va rata această ediţie a CAN, nefiind convocat de Rajevac. Cealaltă absenţă importantă din tabăra 'Stelelor Negre' este căpitanul Stephen Appiah (accidentat). Ghana a câştigat trofeul continental de 4 ori, însă ultimul succes a fost înregistrat acum 28 de ani. După o serie de 6 victorii la rând, jucătorii lui Rajevac au adunat 5 meciuri consecutive fără victorie, 4 dintre rezultatele negative venind în compania unor adversari mai slab cotaţi.

Togo
Togolezii nu au reuşit să treacă niciodată de faza grupelor la Cupa Africii, iar nici la ediţia din 2010 acest obiectiv nu pare a fi realizabil. Astfel, din grupa B mai fac parte două dintre favoritele la câştigarea trofeului, Coasta de Fildeş şi Ghana, cât şi surpriza Burkina Faso. Toate speranţele 'şoimilor' sunt puse în starul lui Manchester City, Emmanuel Adebayor, deţinătorul titlului de cel mai bun jucător african în 2008. În rest, lotul celor din Togo este format din fotbalişti mai puţin cunoscuţi publicului larg, dar care evoluează constant în campionate puternice: Serge Gakpé, Razak Boukari sau Thomas Dossèvi. Hubert Velud se află la cârma 'naţionalei' din septembrie 2009. acesta mai pregătind în cariera sa doar echipe modeste din Franţa. În 2007, 20 de membri ai delegaţiei sportive din Togo au decedat în urma unui accident de elicopter.

Benin
Benin nu s-a calificat niciodată la un campionat mondial, însă a ajuns de 2 ori la Cupa Africii, în 2004 şi 2008. De fiecare dată, beninezii s-au oprit în primul tur. Cu un lot destul de modest, din care se distinge totuşi Stéphane Sessegnon, de la PSG, Benin are şanse mici într-o grupă cu Nigeria şi Egipt, aşa cum o arată şi cota oferită de bookmakeri pentru a se califica de pe primul loc (8.00).

Egipt
Deşi a câştigat trofeul de 6 ori, Egipt nu se mai află pe lista favoritelor la actuala ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni. Mai mult, 'faraonii' s-au impus atât în 2006, cât şi în 2008, principalul artizan al acestor succese, Hassan Shehata, fiind în continuare pe banca tehnică. Totuşi, Egipt a ratat prezenţa la Campionatul Mondial din Africa de Sud, pierzând meciul decisiv chiar împotriva rivalei Algeria. Lotul este format în mare parte din jucători care evoluează în campionatul intern, vedeta echipei putând fi considerat Mohamed Zidan.

Mozambc
Mozambic este, probabil, cea mai slabă echipă a grupei C, aşa cum o arată şi cotele, dar şi performanţele din ultimii ani. Nu a intrat niciodată într-un campionat mondial, însă a jucat la 3 ediţii ale Cupei Africii, iar lotul de jucători este modest, fără vedete. Trebuie precizat că Mozambicul a dat unul dintre cei mai mari jucători ai lumii, pe Eusebio, care a jucat însă pentru Portugalia. De asemenea, Abel Xavier şi Carlos Queiroz sînt originari din această parte a Africii.

Nigeria
Altădată o forţă a fotbalului african, 'naţionala' Nigeriei a devenit o abonată la medaliile de bronz, "vulturii" terminând pe locul 3 de 3 ori în ultimul deceniu. Totuşi, casele de pariuri anticipează o revenirea în prim plan a nigerienilor, care dispun de unul dintre cele mai puternice loturi prezente în Angola. Taiwo, Yakubu şi Obi Mikel sunt doar 3 dintre numele importante din tabăra nigeriană, majoritatea fotbaliştilor evoluând la echipe din campionatele puternice ale Europei. Bookmakerii cotează Nigeria peste deţinătoarea trofeului, Egipt, la câştigarea grupei C. "Vulturii" s-au impus de două ori la Cupa Africii, ultimul succes datând din 1994.

Camerun
Majoritatea specialiştilor consideră Camerun principala favorită la trofeu în 2010. Nu aceasta este şi opinia bookmakerilor, care acordă echipei lui Le Guen şansa a 2-a, în urma Coastei de Fildeş. Pe lângă nume cu  o rezonanţă deosebită precum Kameni, Makoun sau Emana, în lotul Camerunului se regăseşte şi cel mai prolific marcator din istoria Cupei Africii, Samuel Eto'o. De asemenea, 'leii neîmblânziţi' beneficiază şi de o grupă accesibilă, din care mai fac parte Gabon, Tunisia şi Zambia.

Gabon
Gabon a fost la un pas de a se califica la Mondialele din acest an, însă a pierdut cu Togo şi a ratat şansa de a merge în Africa de Sud. În palmares are 3 prezenţe la Cupa Africii, în 1994, 1996 (sferturi de finală) şi 2000. Parcursul destul de bun din grupa de calificare, unde a ocupat locul secund în compania unor formaţii puternice precum Camerun, Togo sau Maroc, ar putea fi explicat şi de faptul că în lotul gabonez se regăsesc o serie întreagă de jucători care evoluează la echipe din Europa.  Fără să fie vedete, aceştia au acumulat o experienţă importantă în Franţa, Anglia sau Turcia.

Tunisia
Din 2004, când a câştigat Cupa Africii, şi până în prezent, Tunisia a involuat din punct de vedere fotbalistic. Jucătorii cunoscuţi s-au rarefiat, Ben Saada şi Issam Jemâa fiind în prezent printre cele mai cunoscute nume din lotul tunisian. De asemenea, nici noul selecţioner nu inspiră mai multă încredere, Faouzi Benzarti, fost antrenor la majoritatea echipelor puternice din Tunisia. Benzarti a pregătit ultima dată Libia, "naţională" pe care nu a reuşit să o califice la Cupa Africii.

Zambia
Zambia trece prin momente mai puţin fericite în prezent, aşa cum o demonstrează rezultatele recente. În grupa de calificare a ocupat locul 3, fiind devansată de Algeria şi Egipt şi depăşind doar Rwanda. Aceste rezultate sînt dezamăgitoare pentru fanii "Chipolopolo", care în trecut şi-au văzut echipa ajungînd pînă în fazele superioare ale Cupei Africii. Zambia a cucerit o medalie de argint şi 3 de bronz în această competiţie.  Naţionala Zambiei are o istorie interesantă, presărată cu reuşite şi tragedii de proporţii, precum victoria memorabilă cu Italia, 4-0 la Olimpiada din 1988, dar şi tragedia din 1993, cînd 18 jucători şi-au pierdut viaţa într-un accident aviatic.






Taguri: Cupa Africii pe Natiuni    2010    Prezentarea echipelor   

» Cupa Africii pe Natiuni
Comenteaza

Ultimele stiri - Africa

Egiptul va găzdui Cupa Africii pe Naţiuni, ediţia 2019

Ediţia 2019 a Cupei Africii pe Naţiuni a fost atribuită Egiptului, care s-a impus în faţa singurei sale contracandidate, Africa de Sud, a anunţat preşedintele Confederaţiei...

Violenţe la un meci în Algeria soldate cu 62 de răniţi

Un număr de 62 de persoane, dintre care 45 de poliţişti, au fost rănite miercuri într-un meci de fotbal contând pentru Cupa Algeriei, întrerupt din motive de...

Salah, Sane şi Aubameyang, finaliştii pentru titlul de cel mai bun jucător african al anului

Mohamed Salah (Liverpool), Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) şi Sadio Mané (Liverpool) sunt cei trei finalişti nominalizaţi pentru titlul de cel mai bun jucător african al anului...

Mohamed Salah, desemnat jucătorul african al anului

Mohamed Salah, atacantul egiptean al echipei engleze FC Liverpool, a fost ales fotbalistul african al anului 2018, în cadrul anchetei organizate de BBC.   Salah, care fusese...

CAF retrage Camerunului organizarea Cupei Africii pe Naţiuni din 2019

Confederaţia africană de fotbal (CAF) a decis, în cursul unei reuniuni care a avut loc la Accra, în Ghana, să retragă Camerunului dreptul de a organiza Cupa Africii pe...

Egipteanul Mohamed Salah, favorit la câştigarea Blonului de Aur al Africii

Atacantul egiptean Mohamed Salah, de la FC Liverpool, este considerat ca favorit la câştigarea Balonului de Aur al Africii din 2017, în faţa celorlalţi doi nominalizaţi,...

Cupa Africii se extinde de la 16 la 24 de echipe

Comitetul executiv al Confederației Africane de Fotbal (CAF) a aprobat extinderea Cupei Africii pe Națiuni (CAN) de la 16 la 24 de echipe, competiția urmând să se desfășoare sub...

Nigeria: 7 oameni care priveau meciul Manchester United - Anderlecht au murit electrocutaţi

Cel puţin şapte persoane au murit în Nigeria după ce un cablu de înaltă tensiune a căzut pe clădirea în care urmăreau la TV meciul dintre Manchester United şi...

Fotbalist mâncat de crocodil

Un tânăr fotbalist mozambican, în vârstă de 19 ani, a fost ucis săptămâna trecută la Tete, în vestul ţării, de un crocodil, care l-a atacat...

Ahmad Ahmad, noul președinte al Confederației Africane de Fotbal

Malgașul Ahmad Ahmad a fost ales, spre surpriza generală, în funcția de președinte al Confederației Africane de fotbal (CAF), învingându-l în alegerile...

Gianni Infantino vrea "9 sau 10" echipe din Africa la Cupa Mondiala

Președintele FIFA, Gianni Infantino, dorește ca Africa să fie reprezentată de "9 sau 10" selecționate la Cupa Mondială de fotbal, începând cu ediția 2026. "Din cele 48 de...



Top News

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Fotbal Club FCSB 2-2

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off: Farul Constanța - Rapid București 3-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-out: Universitatea Cluj - Politehnica Iași 1-0

-Liga 1 - Etapa 6 - play-out: FC Botoșani - Dinamo București 2-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-out: FC Voluntari - FCU 1948 Craiova 0-0

-Liga 1 - Etapa 5 - play-out: Oţelul Galaţi - Universitatea Cluj 1-0




Care este cel mai bun fotbalist al Africii?
Roger Milla (Camerun)
Rabah Madjer (Algeria)
Abedy Pelé (Ghana)
George Weah (Liberia)
Japhet N'Doram (Ciad)
Rashidi Yekini (Nigeria)
Emmanuel Amunike (Nigeria)
Julius Agahowa (Nigeria)
Augustine "Jay Jay" Okocha (Nigeria)
Sunday Oliseh (Nigeria)
Victor Ikpeba (Nigeria)
Nwankwo Kanu (Nigeria)
Anthony Yeboah (Ghana)
El Hadji Diouf (Senegal)
Mustapha Hadji (Maroc)
Michael Essien (Ghana)
Didier Drogba (Coasta de Fildes)
Samuel Eto'o (Camerun)
Frédéric Kanouté (Mali)
Emmanuel Adebayor (Togo)
  » rezultate   » arhiva

Care este echipa națională cu care simpatizezi din Africa?
Camerun
Nigeria
Egipt
Maroc
Tunisia
Coasta de Fildeş
Ghana
Senegal
Africa de Sud
Angola
Algeria
Zambia
Togo
Mali
Tanzania
Kenya
RD Congo
Benin
Guineea Ecuatorială
Congo
  » rezultate   » arhiva

Care este cel mai bun jucător african care a jucat în Liga 1?
Ousmane N'Doye
Yssouf Koné
Lacina Traore
Constant Djakpa
Daré Nibombe
Pierre Boya
Ifeanyi Emeghara
Mike Temwanjera
Mansour Gueye
Emmanuel Koné
Bruno Fernandes
Zé Kalanga
Julius Woobay
Jeremie Njock
Armel Disney
Salif Nogo
George Blay
Ousmane Viera
Abiodun Agunbiade
Noureddine Ziyati
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
24.04.2024
Cronica
Farul Constanța Rapid București C
24.04.2024
Cronica
Sepsi Sfântu Gheorghe Fotbal Club FCSB C
25.04.2024 Universitatea Craiova CFR 1907 Cluj C


1. Fotbal Club FCSB 14
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 9
4. CFR 1907 Cluj 7
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
23.04.2024
Cronica
FC Voluntari FCU 1948 Craiova C
23.04.2024
Cronica
FC Botoșani Dinamo București C
24.04.2024
Cronica
Universitatea Cluj Politehnica Iași C
25.04.2024 FC UTA Arad Oțelul Galați C
25.04.2024 FC Hermannstadt Petrolul Ploiești C


1. Oțelul Galați 13
2. FC Hermannstadt 11
3. FC UTA Arad 11
4. FC Botoșani 10
5. FC Voluntari 8
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. Dinamo București 5
9. Politehnica Iași 4
10. FCU 1948 Craiova 3
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017