1 Rapid București - pagina 29

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-



Rapid București 13.01.2009 - 15:15
Copos: Rapid nu va ajunge la retrogradare Acționarul majoritar George Copos a declarat că în ciuda faptului că traversează o acută criză financiară, echipa giuleșteană nu va ajunge la retrogradare, fiind optimist în ceea ce privește finalizarea înțelegerii cu Fathi Taher de vânzare a 80% din FC Rapid.



Rapid București 13.01.2009 - 14:00
Boya: Nu cred ca Rapid a pierdut un antrenor mare Atacantul camerunez al echipei Rapid, Pierre Boya, a declarat, marți, că nu crede că gruparea giuleșteană a pierdut un antrenor mare în urma rezilierii contractului tehnicianului portughez Jose Peseiro.


Rapid București 13.01.2009 - 11:00
Nicolae Manea: Pana depune Peseiro memoriul, noi ii platim banii Nicolae Manea, directorul general adjunct al Rapidului, a declarat, luni seară, că oficialii giuleșteni îi voi plăti banii antrenorului Jose Peseiro înainte ca acesta să depună memoriu la FIFA.



Rapid București 13.01.2009 - 10:45
Emil Dica: Marti sau miercuri se va anunta noul antrenor al Rapidului Mijlocașul Emil Dică a declarat că marți sau cel mai târziu miercuri va fi anunțat noul antrenor al echipei Rapid, după ce Jose Peseiro a renunțat la această funcție, deoarece nu a fost plătit.


Rapid București 13.01.2009 - 10:00
Peseiro: Am vorbit cu jucatorii si le-am urat mult noroc in continuare Antrenorul Jose Peseiro a revenit, luni seară, la baza Pro Rapid și a spus, la plecare, că a discutat cu jucătorii echipei Rapid, cărora le-a urat mult succes în continuare și le-a spus că pleacă deoarece nu a fost plătit.


Rapid București 12.01.2009 - 18:38
Sichitiu: Initiativa de intrerupere a contractului ii apartine lui Peseiro Directorul general Grigore Sichitiu a declarat, luni, că inițiativa de întrerupere a contractului cu FC Rapid îi aparține lui Jose Peseiro și a spus că s-a înțeles cu antrenorul portughez pentru o păsuire de 24 de ore în privința reclamației pe care acesta vrea să o facă la FIFA.


Rapid București 12.01.2009 - 17:00
Jose Peseiro: M-am saturat, voi pleca din Romania si voi depune plangere la FIFA Tehnicianul portughez Jose Peseiro a declarat că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu Rapidul, urmând să părăească miercuri România, dar susține că va reclama formația giuleșteana la forul mondial pentru a-și recupera restanțele financiare.


Rapid București 12.01.2009 - 14:45
Sichitiu: Astazi, la ora 16:00, vom anunta antrenorul Rapidului Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, luni, la finalul Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal, că astăzi, la ora 16:00, când este programată prima ședință de pregătire din acest an, conducerea clubului va anunța antrenorul echipei giuleștene.


Rapid București 12.01.2009 - 12:30
Lazar: Nu stiu cine ne antreneaza, probabil ne vom pregati singuri Mijlocașul Costin Lazăr a declarat, luni, la vizita medicală efectuată de lotul echipei Rapid, că nu știe cine va conduce antrenamentul programat în această după-amiază, și că probabil jucătorii se vor pregăti singuri la baza sportivă Pro Rapid.


Rapid București 09.01.2009 - 17:15
Sichitiu: Avem un acord cu Peseiro pentru reziliere Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat că a ajuns la o înțelegere cu antrenorul Jose Peseiro pentru rezilierea contractului, conducerea urmând să vândă un jucător pentru a-i plăti tehnicianului și secunzilor acestuia salariile restante.


Rapid București 08.01.2009 - 12:00
Copos: Rezilierea contractului lui Peseiro nu este responsabilitatea mea Acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat că rezilierea contractului stafului tehnic condus de Jose Peseiro nu este responsabilitatea sa, deoarece nu a negociat el acest acord.


Rapid București 08.01.2009 - 11:30
Toma: Am convenit la o oferta de peste 300.000 de euro pentru Peseiro Constantin Toma, președintele Consiliului de Administrație al FC Rapid, a declarat că a ajuns la un acord de reziliere a contractului stafului tehnic condus de Jose Peseiro, în valoare de peste 300.000 de euro, însă mai este nevoie de acceptul acționarilor pentru încheierea înțelegerii.


Rapid București 06.01.2009 - 11:00
Nae Manea: Il voi sprijini pe Sumudica daca va fi numit antrenor la Rapid Administratorul delegat al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat la Aeroportul Internațional Henri Coandă, la sosirea din vacanța petrecută în Austria, că îl va sprijini pe Marius Șumudică dacă acesta va fi numit în postul de antrenor principal la formația giuleșteană.


Rapid București 03.01.2009 - 15:30
Cristiano Bergodi: Nu sunt un antrenor scump, as reveni cu placere in Giulesti Fostul tehnician al Rapidului, italianul Cristiano Bergodi, a declarat că nu exclude varianta revenirii pe banca tehnică a echipei din Grant, mai ales în condițiile în care nu a primit nicio ofertă de la un alt club.


Rapid București 03.01.2009 - 11:00
Copos: Vreau sa duc la bun sfarsit contractul cu Taher, altfel Rapid e in mare pericol Acționarul majoritar George Copos a declarat că vrea să ducă la bun sfârșit contractul cu Fathi Taher privind cedarea a 80 la sută din acțiunile clubului Rapid, discuțiile cu omul de afaceri iordanian urmând să continue în zilele următoare.


Rapid București 03.01.2009 - 10:00
Copos: La Rapid ar fi potrivit un antrenor legat de echipa, care sa munceasca si cu sufletul Acționarul majoritar George Copos a declarat că la Rapid ar fi potrivit un antrenor legat de echipă, care să muncească și cu sufletul și care să promoveze jucătorii români.


Rapid București 01.01.2009 - 16:45
Marius Constantin, in atentia gruparii AC Milan Cotidianul italian Il Sussidiario a scris că fundașul rapidist Marius Constantin se află în atenția grupării AC Milan, pe o listă care mai cuprinde nume ca Manuel Pasqual (Fiorentina), Ivan Helguera (liber de contract), Fabio Grosso (Lyon), Hugo Campagnaro (Sampdoria) sau William Gallas (Arsenal).


Rapid București 31.12.2008 - 12:00
Andrade: M-am obisnuit in Romania, cand ies pe strada dau autografe Portarul echipei Rapid, Elinton Andrade, a declarat pentru presa braziliană că s-a obișnuit în România și că acum, când iese pe stradă, este solicitat pentru autografe, informează globo.com.


Rapid București 30.12.2008 - 11:15
Copos este decis sa nu se mai implice la Rapid Acționarul FC Rapid, George Copos, a declarat la Sport.ro, că este decis să nu se mai implice la Rapid, chiar dacă situația din Giulești nu-l lasă indiferent.


Rapid București 23.12.2008 - 17:00
Peseiro spune ca accepta rezilierea contractului cu Rapid daca primeste salariul la zi Antrenorul formației Rapid, Jose Peseiro, a declarat, marți, pe Aeroportul Henri Coandă, la plecarea spre Portugalia, că va accepta rezilierea contractului cu gruparea giuleșteană doar în cazul în care își va primi integral salariul.


Rapid București 18.12.2008 - 15:55
Sichitiu: Peseiro si secunzii lui au cerut cateva zile de gandire Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat că antrenorul Jose Peseiro și secunzii lui au cerut câteva zile de gândire în ceea ce privește oferta clubului de reziliere a contractelor lor, precizând că aceștia au intrat în concediu începând de astăzi.


Rapid București 17.12.2008 - 17:00
Peseiro: Nu am ajuns inca la un acord privind rezilierea contractului cu Rapid Antrenorul formației Rapid București, Jose Peseiro, a declarat că nu a ajuns încă la un acord cu conducerea clubului pentru rezilierea contractului său.


Rapid București 13.12.2008 - 18:00
Emil Dica: Vreau sa plec pentru ca nu mai suport sa joc la Rapid II Mijlocașul Rapidului, Emil Dică, a declarat că speră să găsească înțelelegere din partea conducătorilor clubului pentru a se despărți de echipa din Grant, deoarece nu mai dorește să evolueze pentru echipa a doua a clubului.


Rapid București 13.12.2008 - 15:00
Jose Peseiro asteapta un raspuns de la conducerea Rapidului Tehnicianul Jose Peseiro a declarat, pentru agenția portugheză Lusa, că așteaptă un răspuns de la conducerea clubului Rapid în legătură cu propunerea sa de reziliere a contractului cu gruparea bucureșteană, informează O Jogo.


Rapid București 12.12.2008 - 18:00
Negoita: Mi s-a propus sa preiau Rapidul Omul de afaceri Ionuț Negoiță a recunoscut, vineri, că i s-a propus preluarea pachetului majoritar de acțiuni la FC Rapid dar a nu a dat curs discuțiilor pentru că este dinamovist.


Rapid București 12.12.2008 - 13:30
Jose Peseiro spune ca isi negociaza plecarea de la Rapid Antrenorul portughez Jose Peseiro a declarat că își negociază plecarea de la Rapid București, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea giuleșteană, informează AFP, citând presa din Portugalia.


Rapid București 11.12.2008 - 14:25
Sichitiu: E foarte posibil ca Julio Cesar sa plece in aceasta iarna Grigore Sichitiu, membru în Consiliul de Adminitrație al FC Rapid, a declarat că este foarte posibil să se renunțe la mijlocașul brazilian Julio Cesar în pauza competițională din iarnă pentru a se reduce cheltuielile clubului.


Rapid București 10.12.2008 - 11:15
Toma a negociat rezilierea contractului lui Peseiro Președintele Consiliului de Administrație al FC Rapid, Constantin Toma, a negociat cu antrenorul Jose Peseiro rezilierea contractului acestuia, dar părțile nu au ajuns la acord, discuții urmând să aibă loc și în zilele următoare, informează surse din cadrul clubului giuleștean.


Rapid București 09.12.2008 - 14:30
Fathi Taher: Nu m-am inteles cu George Copos, nu ma joc cu milioanele de euro si oricum contractul a expirat Omul de afaceri iordanian Fathi Taher a declarat că nu a ajuns la un acord cu George Copos în privința preluării clubului Rapid, și a adăugat că înțelegerea semnată în primăvară între cele două părți a expirat pe 31 septembrie.


Rapid București 09.12.2008 - 14:00
Nicolae Manea: Regret enorm pierderea lui Dossey Directorul general adjunct FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat că regretă dipariția portarului ghanez Ibrahim Dossey, decedat luni noaptea, la spitalul Bagdasar Arseni din București, pe care îl consideră jucător român și nu străin.


Rapid București 07.12.2008 - 04:00
Coman: Copos si Taher nu au vrut niciodata sa raman la Rapid Fostul portar rapidist Dănuț Coman a declarat că George Copos și Fathi Taher nu l-au dorit cu adevărat niciodată la echipa giuleșteană și a precizat că cea mai frumoasă perioadă a carierei sale a fost cea cu Răzvan Lucescu la conducerea tehnică.


Rapid București 04.12.2008 - 13:50
FC Rapid intentioneaza sa-i reduca salariul lui Peseiro FC Rapid intenționează să îi reducă salariul lui Jose Peseiro, cifrat la un milion de euro pe sezon, președintele CA Constantin Toma urmând să discute, joi, cu antrenorul modificarea contractului acestuia, au declarat surse din cadrul clubului giuleștean.


Rapid București 04.12.2008 - 12:45
Amical: Concordia Chiajna - Rapid Bucuresti 1-0 Echipa de ligă secundă Concordia Chiajna a învins pe Rapid București cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri, într-un meci amical de fotbal disputat la Chiajna.


Rapid București 03.12.2008 - 16:33
Jose Peseiro a fost suspendat o etapa Antrenorul portughez al echipei Rapid București, Jose Peseiro, a fost suspendat, miercuri, o etapă de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribună la partida cu Poli Iași, din etapa a 17-a, ultima a turului Ligii I, informează site-ul frf.ro.


Rapid București 02.12.2008 - 14:51
Jean Valvis: Adunarea Generala a Actionarilor a fost amanata pentru maine Acționarul Jean Valvis a declarat că Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC FC Rapid SA, programată, astăzi, de la ora 17.00, a fost amânată pentru miercuri.


Rapid București 28.11.2008 - 12:10
Rapidul vrea trei puncte la Iasi, in ultimul meci din acest an Fotbaliștii giuleșteni pleacă vineri dimineață la Iași pentru meciul pe care îl vor disputa sâmbătă, 29 noiembrie, începând cu ora 16:00. în ultima etapă, a 17-a a turului Ligii I, anunță site-ul clubului Rapid.


Rapid București 26.11.2008 - 16:30
Sichitiu sustine ca Dani Coman si-a primit restantele financiare din partea fostului sau club Fostul portar al Rapidului, Dani Coman, și-a primit restanțele financiare de la clubul din Giulești, după ce goalkepeer-ul a devenit liber de contract deoarece oficialii de sub Grant nu i-au achitat la timp drepturile salariale, a declarat Grigore Sichitiu.


Rapid București 23.11.2008 - 19:20
Sumudica: La Rapid sunt jucatori care nu au valoare, selectia facuta în vara a fost dezastruoasa Fostul jucător al Rapidului, Marius Șumudică, a declarat că giuleștenii au făcut o campanie de achiziții foarte slabă în vară, unii dintre jucătorii aduși neavând valoare să evolueze în primul eșalon din România.


Rapid București 23.11.2008 - 18:15
Boya amendat si exclus din lotul Rapidului, Bozovici doar amendat Atacantul camerunez Pierre Boya a fost exclus definitiv din lotul echipei Rapid și a fost amendat, în timp ce fundașul muntenegrean Vladimir Bozovici a primit o sancțiune financiară, a declarat, directorul general al grupării giuleștene, Constantin Zotta.


Rapid București 23.11.2008 - 12:42
George Copos a intrat in conflict cu un grup de suporteri Acționarul majoritar al clubului Rapid, George Copos, a intrat în conflict cu un grup de aproximaitv 10-15 suporteri, la finalul partidei de sâmbătă, de pe teren propriu, cu FC Vaslui, încheiată la egalitate, scor 2-2 (2-0).


Rapid București 22.11.2008 - 23:15
Liga 1 - Etapa 16: Rapid - FC Vaslui 2-2 Rapid a remizat sâmbătă pe teren propriu, scor 2-2 cu FC Vaslui, după ce a condus cu 2-0 la pauză și a fost egalată în penultimul minut de joc, și se află la opt puncte de liderul Unirea Urziceni.


Rapid București 21.11.2008 - 06:00
Peseiro vrea sase puncte din meciurile cu Vaslui si Iasi Antrenorul formației FC Rapid, Jose Peseiro, a declarat că echipa sa trebuie să câștige ultimele două partide pe care le mai are de disputat în acest tur, cu FC Vaslui, pe teren propriu, și cu Poli Iași, în deplasare, pentru a rămâne în lupta pentru tiltu.


Rapid București 20.11.2008 - 17:50
Copos a participat la toate deciziile majore ale clubului Rapid Consiliul de Administrație al FC Rapid a dat publicității, joi, un comunicat, în care precizează că acționarul majoritar George Copos a participat la toate deciziile majore ale clubului, inclusiv la angajarea antrenorului și a jucătorilor, precum și la stabilirea retribuțiilor acestora.


Rapid București 19.11.2008 - 14:25
Copos: Sunt sub contract cu Taher, nu pot sa deschid negocieri cu alti oameni de afaceri Acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, că nu poate deschide negocieri cu alte persoane pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni al clubului pentru că se află sub contract cu omul de afaceri iordanian Fathi Taher.


Rapid București 19.11.2008 - 13:00
Claudio Mejolaro Pitbull a revenit la antrenamente La antrenamentul fotbaliștilor giuleșteni de miercuri dimineață a participat și Claudio Mejolaro Pitbull, revenit din Portugalia, unde a fost supus unui tratament în urma accidentării pe care a suferit-o în meciul Rapid - Gaz metan Mediaș (4-2), anunță site-ul clubului Rapid.


Rapid București 17.11.2008 - 19:44
Bozovici si Djalovici, convocati la nationala Muntenegru După cum informează site-ul oficial al clubului de fotbal Rapid București, jucătorii Vladimir Bozovici și Radomir Djalovici au fost convocați la echipa națională a Muntenegrului pentru meciul amical de miercuri, 19 noiembrie 2008, cu Macedonia.


Rapid București 17.11.2008 - 17:33
Taher: Discutiile cu Copos merg bine, urmeaza sa ne intalnim in zilele urmatoare Omul de afaceri iordanian Fathi Taher a declarat că încă nu s-a întâlnit cu acționarul majoritar al Rapidului, George Copos, pentru clarificarea situației din Giulești, dar a precizat că au comunicat foarte mult în ultimele zile, discuțiile fiind pe un făgaș bun.


Rapid București 15.11.2008 - 16:20
Lucian Raduta: Am primit banii doar pe luna septembrie Atacantul echipei Rapid, Lucian Răduță, a declarat că jucătorii "alb-vișinii" și-au primit salariile doar pe luna septembrie, și nu pe două luni, însă este încrezător că această situație se va remedia.


Rapid București 13.11.2008 - 17:15
Zotta: George Copos a achitat salariile jucatorilor rapidisti Directorul general demisionar al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat că acționarul majoritar al clubului, George Copos, a achitat salariile jucătorilor "alb-vișinii", aceștia fiind la zi cu contractele pe care le au cu gruparea giuleșteană.


Rapid București 12.11.2008 - 15:52
Copos: Pana in decembrie salariile vor fi platite Acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, la Ploiești, la finalul partidei cu Internațional Curtea-de-Argeș, că salariile fotbaliștilor vor fi plătite până în luna decembrie și niciun jucător de valoare din lot nu va părăsi clubul.



Top News

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Rapid București 3-2

-Real Madrid a eliminat-o pe Bayern München și s-a calificat în finala Ligii Campionilor

-PSG cu barele, Borussia Dortmund cu calificarea în finala Ligii Campionilor

-Ponturi și cote pariuri pentru semifinalele Champions League 7-8 mai

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off: Universitatea Craiova - Fotbal Club FCSB 2-0




Care este jucătorul tău preferat de la Rapid? (sezonul 2023-2024)
Cristian Săpunaru
Claudiu Petrila
Xian Emmers
Alexandru Ioniță II
Răzvan Onea
Kévin Soni
Horațiu Moldova
Albion Rrahmani
Mattias Käit
Andrei Borza
Cătălin Cârjan
Ermal Krasniqi
Florent Hasani
Jayson Papeau
Funsho Bamgboye
Iulian Cristea
Paul Iacob
Alexandru Albu
Ștefan Pănoiu
Borisav Burmaz
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
10.05.2024
Cronica
Sepsi Sfântu Gheorghe Rapid București C
11.05.2024 Fotbal Club FCSB CFR 1907 Cluj C
13.05.2024 Farul Constanța Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Universitatea Craiova 16
3. CFR 1907 Cluj 16
4. Farul Constanța 14
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 12
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.05.2024 FC Voluntari Universitatea Cluj C
12.05.2024 Dinamo București FC UTA Arad C
12.05.2024 FCU 1948 Craiova FC Hermannstadt C
12.05.2024 Politehnica Iași Petrolul Ploiești C
12.05.2024 Oțelul Galați FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 19
2. FC UTA Arad 17
3. FC Hermannstadt 14
4. FC Botoșani 14
5. Universitatea Cluj 12
6. Petrolul Ploiești 11
7. FC Voluntari 10
8. Politehnica Iași 10
9. Dinamo București 10
10. FCU 1948 Craiova 6
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017