Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Ceahlăul Piatra-Neamț 12.08.2009 - 13:30

Iuliu Boghian: Biletele pentru meciul cu Dinamo sunt asteptate precum Mos Craciun

500 de abonamente, fiecare la preţul de 150 lei, au mai rămas nevândute în sectorul tribunei a II-a, pentru meciurile din turul Ligii 1. Conducerea clubului pietrean de fotbal vine în sprijinul propriilor suporteri şi anunţă că cel care va cumpăra minim cinci abonamente dintre cele rămase la comercializare, va primi un cadou din partea echipei. Este vorba despre o minge de fotbal, pe care vor fi înserate toate autografele jucătorilor şi antrenorilor de la FC Ceahlăul.
 
În plus, aceeaşi conducători ai grupării pietrene de fotbal vor premia cu materiale promoţionale ce au însemnele echipei Ceahlăul pe spectatorii care vor intra sâmbătă seară la meciul cu Dinamo. Cei care se vor bucura de aceste premii vor fi fericiţii posesori ai biletelor care-şi vor afişa codul de bare în sistemul de acces-control al turnicheţilor de la intrarea în fiecare poartă a stadionului "Municipal".
 
"Fiecare al 100-lea spectator care-şi înregistrează biletul, pe baza codului de bare, la intrarea în stadion pentru meciul cu Dinamo, va primi din partea nostră un material promoţional cu însemnele FC Ceahlăul", a declarat, luni, Iulian Boghian, directorul de marketing al clubului pietrean de fotbal.
 
Pe Borzoghean, biletele pentru meciul cu Dinamo sunt aşteptate precum Moş Crăciun
Oficialii clubului pietrean de fotbal se aşteaptă la o cerere la fel de mare a biletelor pentru meciul de sâmbătă, contra dinamoviştilor, precum a fost la prima reprezentaţie a Ceahlăului în noul sezon, cu Steaua.
 
"Avem, deja, semnale foarte multe şi cereri mari pentru biletele de intrare la meciul cu Dinamo. Nici nu începuse bine săptămâna, că lumea deja ne asalta cu telefoane şi chiar la porţile stadionului, cu întrebările «Când puneţi la vânzare biletele pentru jocul cu Dinamo?». Sunt convins de o nouă reuşită organizatorică, dar şi în planul sportiv, a băieţilor noştri", a declarat ieri Iulian Boghian, directorul de marketing al FC Ceahlăul.
 
La propriul magazin cu articole sportive, ofiţerul de presă Gelu Crăcană vânduse ieri, până la ora 16, peste 800 de bilete.
 
"Le vând ca pâinea caldă în vremea comunismului! Nici nu ajunsesem bine la magazin cu toate cartoanele pe care le-am primit de la club, că deja cererea era foarte mare. Mă aştepta lumea precum copiii îl aşteaptă pe Moş Crăciun! N-am mai vândut la cei din Bucureşti, pentru că n-au venit să cumpere. Probabil că au plecat cu naţionala în Ungaria, dar peste câteva zile, parcă îi văd că iar or să plângă că nu-şi găsesc bilet la meci, cum au făcut şi cei de la Steaua", a declarat ofiţerul de presă al FC Ceahlăul.
 
Gelu Crăcană mai spune că spre deosebire de biletele puse în vânzare la meciul cu Steaua, cele scoase la comercializare începând de ieri dimineaţă, valabile pentru sâmbătă cu Dinamo, au trecute şi numărul locului fiecăruia, în sectorul respectiv de tribună.
 
De moral!
Jucătorii Ceahlăului au ţinut, duminică la Galaţi, să-i contrazică pe răutăcioşii care aşteptau primul punct pentru tânăra formaţie pietreană abia de la jumătatea turului de campionat. Organizarea precisă a jocului, dar şi prestaţia cu mult tupeu alor noştri pe teren a făcut ca lotul managerului Florin Marin să se întoarcă neînvins de la prima deplasare a noului sezon.
 
Chiar dacă în multe rânduri jocul a curs, normal, spre poarta lui Savu, jocul de apărare al Ceahlăului a fost unul bun. Şi pentru că ai noştri au reuşit să blocheze construcţia fazelor de atac ale gazdelor, dar şi pentru că şi-au creat ceva mai multe oportunităţi de gol decât adversarii.
 
"Îmi este foarte frică de meciul cu Ceahlăul; cei de acolo sunt tineri, dornici de lucruri şi fapte bune, de performanţă într-un cuvânt. Iar faptul că au fost primii promovaţi din liga secundă, spune destule de multe despre acestă echipă nouă a campionatului nostru", îşi atenţiona proprii elevi, antrenorul Dorinel Munteanu, înaintea meciului de duminică seară.
 
Faptul că ai noştri veniseră la Galaţi cu dorinţa clară de a face un joc şi un rezultat bun a fost dovedit de începutul favorabil de meci. Onciu (15) a încercat vigilenţa portarului advers Kolev cu un şut de la 30 de metri, dar ultimul a reţinut de sub bară. Gazdele au replicat prin ocazia lui Paraschiv ('21), scăpat singur cu Savu după o gafă a lui Floricel, dar şutul din 14 metri a fost pe direcţia portarului pietrean. Şi Axente, fost adversar al pietrenilor în turul ediţiei trecute pe când juca la FC Buftea, a încercat să-l pună în dificultate pe Savu, cu un şut expediat din marginea careului mare.
 
La Galaţi, dintre ai noştri, primul care a trecut pe lângă deschiderea scorului a fost atacantul Gafiţa. În minutul 30,"vârful" sucevean al nemţenilor a scăpat singur, dar s-a complicat inutil. Pentru oaspeţii meciului de la Galaţi, cea mai mare oportunitate de gol a ratat-o însă Prodan (35), şutul slab al acestuia, după centrarea venită de la Bădescu, fiind respins de Costin. Paraschiv, considerat principalul pericol al oţelarilor, a avut şi el o nouă ocazie de a puncta, însă a şutat slab dintr-o poziţie bună. Mult mai săracă în faze de poartă şi datorită jocului bun făcut de Ceahlăul în propria-i jumătate, repriza a doua a adus cea mai importantă acţiune gazdelor. Acelaşi Paraschiv (88) a înşirat mai mulţi adversari în driblingurile sale prelungite, a lobat peste Savu, dar apărut "ca din pământ", Floricel a degajat mingea din faţa liniei porţii.
 
Florin Marin: "Punct important, obţinut contra unei echipe de forţă a campionatului"
Asemeni jucătorilor Ceahlăului, şi managerul Florin Marin a reuşit să le dea o palmă contestatarilor lui, prin rezultatul pozitiv înregistrat de elevii lui, duminică seară la Galaţi. Şeful băncii tehnice a grupării pietrene de fotbal consideră remiza albă drept un rezultat foarte important pentru Ceahlăul. "Tocmai pentru că a fost obţinut în deplasare, contra unei echipe de forţă, puternică, a campionatului intern".
 
Florin Marin şi-a lăudat echipa pentru organziarea excelentă în defensivă şi apoi atitudinea bună dovedită pe întreg parcursul disputei.
 
"Am reuşit să le blocăm adversarilor construcţia jocului la mijlocul terenului şi obligându-i astfel să joace cu mingi lungi, de multe ori la întâmplare. În atac, n-am mai reuşit să punem foarte multe probleme gazdelor pentru că Gafiţa şi Fabbron n-au mai fost susţinuţi de jucătorii din linia de mijloc", a mai spus managerul general de la FC Ceahlăul.
 
Fără suporteri, fotbalul n-are farmec
Şi la finalul partidei de la Galaţi, oficialii Ceahlăului şi-au exprimat regretul pentru faptul că jocul de duminică s-a desfăşurat în absenţa spectatorilor în tribune.
 
"Sincer, îmi pare rău că s-a jucat fără public. Fotbalul fără spectatori nu are nici un farmec, indiferent că-l joci pe terenul propriu sau în deplasare", a conchis Florin Marin de pe banca tehnică a Ceahlăului.
 
Că suporterii din tribune ar fi semnificat o motivaţie în plus pentru oricare dintre jucătiorii celor două tabere sunt convinşi şi tinerii fotbalişti pietreni.
 
"Şi eu aş fi vrut să jucăm meciul cu stadionul plin. Ai altă determinare, te simţi cu adevărat fotbalist, indiferent că eşti aclamat sau înjurat. În liga secundă, ne-am obişnuit însă să jucăm şi cu mulţi spectatori în tribună, dar şi fără suporteri. La Galaţi, este adevărat, ne-am simţit ca într-un joc amical", spune mijlocaşul Vlad Achim.
 
De partea cealaltă, vedeta gălăţenilor, Gabriel Paraschiv a recunoscut prestaţia modestă a formaţiei sale. Mijlocaşul oţelarilor crede că la viitoarele partide el şi coechipierii nu vor mai beneficia de prea multe ocazii la poarta adversă: "Încep meciurile grele pentru noi şi trebuie să ne rezolvăm problemele din mers. Lipsa suporterilor a contat enorm. Toţi tinerii din echipa noatsră aveau nevoie de încurajările fanilor. Ne cerem scuze suporterilor că n-am reuşit victoria pe care eu personal le-aş fi dedicat-o lor".
 
Şi pe preşedintele Oţelului, Marius Stan, l-a deranjat absenţa suporterilor gălăţeni de la meciul contra Ceahlăului. Dar acesta n-a găsit în lispa spectatorilor de la stadion drept principalul motiv al semieşecului formaţiei sale contra Ceahlăului.
 
"A contat, într-adevăr, foarte mult faptul că n-am avut susţinerea simpatizanţilor noştri în jocul cu Ceahlăul. Dar nu asta a împiedicat echipa Oţelului să câştige meciul. Noi am pierdut două puncte mari, pe care era normal să le fi adjudecat. Dar când ai ocazii foarte puţine în joc, este normal să nu câştigi", era opinia diriguitorului clubului gălăţean.
 
Florin Marin îi sfătuieşte pe gălăţeni: "Luaţi modelul Ceahlăului!"
Managerul Ceahlăului a explicat oficialilor de la Oţelul, după meciul de duminică, importanţa de a se alinia cu restul cluburilor din Liga 1, la aceleaşi reguli privind organziarea şi securitatea stadionului propriu.
 
Fără a se pune în postura de apărător al deciziei LPF, referitoare la interzicerea spectatorilor în stadionul gălăţean pe perioada cât această arenă nu dispune de sistemul de acces control prin turnicheţi, Florin Marin a comparat situaţia de la Oţelul cu cea de la Piatra Neamţ.
 
"Noi, românii, indiferent de clubul de care aparţinem, trebuie să ne punem odată în normal, să respectăm regulamentele, indiferent cât de drastice sună ele", şi-a anunţat colegii de la Galaţi, managerul pietrenilor.
 
Spre deosebire de alte grupări, care au aruncat sume uriaşe pe transferuri ...fâs, la Ceahlăul, şefii clubului au preferat să investească foarte mulţi bani în infrastructura şi imaginea stadionului, pentru a aduce arena la ultimele standarde UEFA.
 
"Cu banii băgaţi în aceste etape prelungite de modernizare a stadionului, normal că am fi putut şi noi să ne cumpărăm câţiva jucători valoroşi, care ne-ar fi permis să atacăm un obiectiv mai măreţ în campionat", a mai spus conducătorul staffului tehnic de la Ceahlăul.
 
Onciu şi Ferariu, la debut în Liga 1
Runda cu numărul doi a Ligii 1 a adus încă două debuturi pentru formaţia pietreană. Duminică, la Galaţi, managerul Florin Marin a mizat pe curajul lui Onciu în primul "unsprezece", şi pe dorinţa de afirmare a înlocuitorului acestuia din ultimele cinci minute ale meciului, Ferariu.
 
"Nu mă aşteptam să joc acum, ci mai mult eram sigur că voi intra pe teren la meciul cu Steaua. Asta pentru că jucasem în mai toate partidele de verificare vale verii", a spus mijlocaşul venit în vară de la Cetatea Suceava.
 
Onciu nu este superstiţios faţă de numărul 13 primit la noua sa formaţie de pe Borzoghean. Iar pe viitor, şi-ar dori ca împreună cu ceilalţi colegi să scoată cât mai mult posibil de la fiecare meci în parte.
 
"Tot ce-mi doresc este să nu mai comitem aceleaşi greşeli în partida cu Dinamo, cum le-am făcut contra Stelei", a încheiat Onciu.
 
Dorinel Munteanu: "Ceahlăul este Autobaza doi în acest campionat"
Nemulţumit de prestaţia jucătorilor lui la vizita Ceahlăului, antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a găsit vinovatul pentru semieşecul din partida de duminică seară.
 
"Echipa din Piatra Neamţ a venit cu tema foarte bine pusă la punct", a spus "Neamţul", învinuindu-i totodată pe tinerii Ceahlăului: "Cu Ceahlăul în acest campionat, s-a inventat «Autobaza doi»!", a răbufnit Munteanu, nervos la culme pe tactica de distrugere a construcţiei jocului gazdelor, practicată de jucătorii lui Florin Marin.
 
"Probabil că sunt bucuroşi că au plecat cu un punct de la noi, poate meritat pe undeva. Dar pe mine, unul, nu m-au surprins cu nimic", a mai spus antrenorul Oţelului.
 
După jocul de duminică, Munteanu a recunoscut că semieşecul cu Ceahlăul a anulat practic, gălăţenilor meritul succesului din prima etapă, la Mioveni, contra celor de la Internaţional Curtea de Argeş.
 
În replică la declaraţia lui "Munti", oficialii Ceahlăului au rămas indiferenţi.
 
"Ne-am făcut jocul în aşa fel încât să fim siguri că nu pierdem la Galaţi. Chiar nu ne interesează deloc ce a spus Munteanu. Era de datoria noastră să nu pierdem cu Oţelul", a declarat fundaşul Daniel Barna.
 
Suporterii afară din stadion, fumigenele în interior
Disputată în prima repriză şi anostă în mitanul secund, partida Ceahlăului la Galaţi a semănat în destule rânduri cu un adevărat meci amical. Asta şi datorită interdicţiei prezenţei spectatorilor în tribune, decizie impusă de LPF ca urmare a lipsurilor dovedite de gazde în organizare.
 
Înainte de debutul partidei pe teren, reprezentanţii Oţelului şi Ceahlăului au primit acceptul observatorului de a introduce în stadion un număr de maxim 30 de persoane oficiale ale celor două cluburi. De la arena gălăţeană n-au lipsit însă suporterii Oţelului. Susţinătorii s-au conformat deciziei LPF de a rămâne înafara stadionului, dar şi-au încurajat şi de acolo favoriţii, scandând şi cântând pentru elevii lui Dorinel Munteanu. Mai mult, aceştia au reuşit chiar să şi arunce câteva fumigene în interiorul stadionului, pe perioada cât meciul era în plină desfăşurare.
 
Declaraţii:
 
Dorinel Munteanu (antrenor Oţelul): "Sunt nemulţumit de rezultat, dar am avut în faţă un adversar care s-a limitat mai mult pe faza de apărare. Ceahlăul, sporadic ne-a pus probleme. Păcat că n-am reuşit să desfacem jocul şi mai mult. Apoi, n-am arătat clarviziune şi luciditate în faţa porţii adverse la ocaziile rare pe care ni le-am creat".
 
Alex Forminte (căpitan FC Ceahlăul): "Ne-am fi dorit toate cele trei puncte, dar este bun şi acesta cu care ne-am întors de la Galaţi. La final, va conta mult în clasament. Am jucat împotriva unei formaţii experimentate, care câştigase în prima etapă şi care avea un moral bun. Urmează Dinamo, dar noi am demonstrat că putem juca un fotbal frumos cu rezultate bune, împotriva oricărui adversar".
 
Vlad Achim (mijlocaş FC Ceahlăul): "Pentru prima deplasare, este bun primul punct. Am jucat la rezultat, ceea ce nu ne-a ieşit în tot meciul cu Steaua. N-a fost la Galaţi mai greu decât contra Stelei pentru că am jucat ceea ce învăţasem acasă în antrenamente. Cu Dinamno va fi alt meci dificil, dar pe care în aşteptăm încrezători. Sperăm într-un nou rezultat pozitiv şi într-un stadion plin, ca în partida cu Steaua".
 
Liviu Floricel (fundaş FC Ceahlăul): "La Galaţi am terminat cu bine un meci greu. pentru mine au fost câteva emoţii la început, dar care au trecut cu timpul. Se poate câştiga meciul cu Dinamo, important este să fim încrezători. Dinamoviştii au avut mereu o echipă bună, doar că acum trece printr-o perioadă mai puţin fastă".
 
Dănuţ Prodan (mijlocaş FC Ceahlăul): "Nici noi n-am făcut un meci extraordinar la Galaţi, dar ne bucurăm că am plecat neînvinşi. Sper să nu-i dezamăgesc pe antrenori, în continuare. După înfrângerea cu Steaua şi egalul cu Oţelul, acum ar fi normală o victorie contra lui Dinamo. Toţi ne dorim să urmăm acest curs. Este o diferenţă între primul eşalon şi liga a doua pentru că aici sunt alţi jucători, mai valoroşi, dar şi alt ritm al jocurilor. Sper să facem o figură frumoasă şi să ne impunem în următoarele meicuri".
 
George Savu (portar FC Ceahlăul): "Era foarte urât ca Ceahlăul să fie singura echipă fără punct după această nouă etapă. Sperăm să nu repetăm greşelile de la meciul cu Steaua, pentru a-i învinge pe dinamovişti".
 
Daniel Barna (fundaş FC Ceahlăul): "Aveam nevoie de un start , implicit de acest rezultat pozitiv, ca să prindem şi noi un moral bun pentru meicul cu Dinamo. Sâmbătă ne va fi mai greu pentru că adversarii noştri au pierdut etapa trecută pe terenul propriu. Cum va fi cu Dinamo? ori noi, ori ei. Nu ne interesează problemele lor. dacă Bonetti va fi demis după deplasarea la Piatra Neamţ, nu ne va interesa".
 
Ionuţ Bădescu (mijlocaş FC Ceahlăul): "Trebuia să vină şi un rezultat bun pentru noi, după prestaţia contra Stelei. Chiar dacă avem o echipă foarte tânără, prin muncă şi dorinţă de afirmare vom reuşi multe în acest campionat. Nu ne interesează pe noi că Dinamo are probleme. Ei se pot mobiliza de la un joc la altul. O să facem tot posibilul să-i învingem şi noi, cum au făcut-o cei de la Argeş".
 
Marius Onciu (mijlocaş FC Ceahlăul): "Trebuie să fim mulţumiţi de acest rezultat , pentru a merge mai departe încrezători că putem bate pe DinamoAcum, treebuie să ne gândim să nu mai pierdem puncte pe terenul propriu".
 
Mihai Ionescu (antrenor principal FC Ceahlăul): "Să fiu sincer, la Galaţi puteam să şi pierdem, dar şi să câştigăm meciul. Până la urmă, a fost un punct meritat, pe fondul unui joc bun, al organizării noastre. A contat atitudinea foarte bună şi determinarea băieţilor noştri. Printr-o mobilizare exemplară cu Dinamo, putem termina meciul cu un alt rezultat pozitiv. Sunt încrezător că lotul de jucători va căpăta experienţă de la un meci la altul, vor creşte mult în valoare, astfel încât la final să ne îndeplinim obiectivul. Pentru Dinamo, sperăm să putem să-l recuperăm pe Cebotaru, plecat la naţionala ţării sale".
 
Cu Dinamo, Ceahlăul joacă sâmbătă seară!
Ceahlăul - Dinamo, meci contând pentru runda cu numărul trei din Liga 1, a fost amânată cu o zi faţă de programarea iniţială. Astfel, jocul nu va mai fi vineri, de la ora 21, ci se va desfăşura sâmbătă seară, de la 21.15. Reprogramarea disputei a fost comunicată de reprezentanţii Ligii Profesioniste de fotbal ieri dimineaţă, printr-un fax trimis ambelor combatante. Oficialii de la Ceahlăul au acceptat fără probleme schimbarea zilei de disputare a meicului.
 
"Atât timp cât nu ne afectează această decizie, nu avem de ce să ne facem probleme. Ne prieşte amânarea, pentru că avem o zi în plus de pregătire a jocului cu Dinamo şi pentru refacerea jucătorilor noştri după partida de la Galaţi", a declarat Ioan Mironaş, directorul executiv al FC Ceahlăul.
 
La rândul său, Gelu Crăcană, ofiţerul de presă al clubului pietrean de fotbal, susţine că dorinţa de amânare cu o zi a partidei de la Piatra Neamţ a venit din partea dinamoviştilor.
 
"Au motivat intenţia lor prin faptul că au jucători daţi naţionalei pentru meciul din Ungaria, de la mijlocul acestei săptămâni", consideră Crăcană.
 
"Cine a făcut cerere pentru schimbarea datei de disputare a meciului, nu cunoaştem. Dar bănuim că FC Timişoara a vrut să joace mai devreme cu Rapidul, bănţenii urmând a evolua şi în Liga Campionilor, marţi 18 august", a venit completarea directorul Mironaş.
 
De astăzi dimineaţă se vor pune în vânzare biletele de intrare la partida Ceahlăul-Dinamo. Pentru sectorul peluzelor, costul unui tichet este de 5 lei, iar pentru tribuna a II-a, 10 lei. la stadion, lângă Colegiul Tehnic (Forestier) Piatra Neamţ, dar şi în Piaţa Centrală a oraşului sunt punctele de la care doritorii îşi pot cumpăra biletele pentru jocul de sâmbătă seară.
 
Bilete pentru meciul cu Dinamo
Pregătirile meciului cu Dinamo, pe Borzoghean, au început înainte ca formaţia managerului Florin Marin să-şi cunoscă rezultatul primei deplasări din acest tur de campionat. Gândind la reţeta excelentă din punct de vedere financiar, organizatoric şi a spectacolului sportiv oferită publicului la cea dintâi reprezentaţie după revenirea în Liga 1, şefii grupării pietrene de fotbal vin în sprijinul suporterilor Ceahlăului. De mâine, toţi simpatizanţii echipei noastre, dar şi cei curioşi să vadă pe Dinamo jucând la Piatra Neamţ, au ocazia de a-şi procura biletele dorite, cu patru zile înaintea confruntării oficiale între cele două grupări.
 
"Spre deosebire de meciul nostru contra Stelei, când am pus la dispoziţia suporterilor bilete la vânzare cu o săptămână înaintea disputei oficiale, acum, doritorii trebuie să se mişte mai rapid. Asta pentru că vor avea la dispoziţie doar patru zile pentru a-şi procura tichetele pentru accesul în stadion", a declarat Gelu Crăcană, ofiţerul de presă de la FC Ceahlăul.
 
Pentru a fi alături de proprii susţinători, oficialii pietreni anunţă că menţin preţurile biletelor ca la meciul contra Stelei, din prima etapă a turului: 5 lei la peluze, respectiv 10 lei la tribuna a II-a.
 
Au mai rămas aproape 500 de abonamente pentru întreg turul
Accesul în stadion la meciul de vineri seară se poate face şi pe baza abonamentelor, tichete care mai sunt scoase spre comercializare doar aproape 500 la tribuna a II-a. Costul unui asemenea abonament este de 150 de lei, dar cei care şi-l cumpără au posibilitatea de a urmări toate celelelate partide ale Ceahlăului programate "acasă", în prima parte a acestui nou sezon din Liga 1.
 
În plus, pentru jocul doi al Ceahlăului anunţat pe Borzoghean în acest tur de campionat, diriguitorii clubului pietrean oferă şi câteva premii propriilor suporteri. Toate amănuntele le puteţi afla în ediţia următoare a cotidianului nostru. Meciul Ceahlăul- Dinamo se va disputa vineri, de la ora 21.
 
"Înfrângerea dinamoviştilor ne face viaţa grea nouă, Ceahlăului"
La fel de trişti ca dinamoviştii pentru rezultatul negativ al "câinilor", înregistrat vineri seară, au fost şi câţiva dintre reprezentanţii formaţiei Ceahlăul. Şi nu neapărat pentru faptul că aceştia din urmă simpatizează, şi acum, cu gruparea dinamovistă. Jucătorii şi chiar antrenorii echipei noastre erau sâmbătă îngrijoraţi de meciul pe care-l vor avea de jucat vineri, pe terenul propriu. Învinsă, surprinzător, pe terenul propriu de mai modesta Internaţional Curtea de Argeş, este de aşteptat ca Dinamo să strângă repede rândurile şi să fac tot posibilul pentru a pleca învingătoare de la Piatra Neamţ, la sfârşitul acestei sptămâni.
 
"Într-adevăr, nu pică deloc bine nici pentru noi, viitorii adversari ai lui Dinamo, rezultatul lor dezastruos înregistrat în această etapă. Vă daţi seama că vor lupta cu disperare în meciul contra noastră, pentru a-şi mai spăla păcatele după seria neagră a rezultatelor oficiale, pe care au arătat-o la debutul în acest campionat. Pierzând cu argeşenii, ei ne-au făcut şi nouă viaţă grea", a spus unul dintre jucătorii lui Florin Marin. Înaintea duelului direct, de vineri seară cu Ceahlăul la Piatra Neamţ, Dinamo are doar un singur punct acumulat, în remiza de la Craiova, 0-0.
 
Oţelul şi Ceahlăul s-au întâlnit ca două mirese înainte de nuntă
Jucătorii Oţelului şi cei ai Ceahlăului s-au întâlnit duminică prima dată, cu mult mai devreme decât pe teren, la duelul oficial de pe teren, al etapei Ligii 1 de fotbal. Momentul s-a întâmplat la o intersecţie din Galaţi, locaţie unde autocarele celor două formaţii erau despărţite de numai 50 de metri şi un trotuar. Superstiţioşi din fire, câţiva dintre oficialii echipei pietrene şi-au întors brusc privirea spre un cu totul alt decor, în momentul în care şi-au dat seama că îi au în apropiere pe adversarii de la meciul direct.
 
"Parcă erau două mirese care întorceau capul într-o altă direcţie, din superstiţie că nu trebuie să se privească înainte de nunta lor. Şi eu am rămas uimit când am văzut faza. Pe urmă am aflat că băieţii consideră ghinion să-şi vadă adversarii cu puţin timp înainte de a-şi disputa meciul direct pe teren", a declarat Gelu Crăcană, ofiţerul de presă al Ceahlăului, care a însoţit la Galaţi formaţia managerului Florin Marin.
 
Momentul de ieri dimineaţă s-a petrecut atunci când cele două formaţii îşi desfăşurau programul plimbărilor dinaintea meciului oficial. Dacă jucătorii gălăţeni erau în drum spre o biserică din zonă, autocarul Ceahlăului traversa oraşul pentru a ajunge la faleză. Până la urmă, tot pe faleză au ajuns şi fotbaliştii Oţelului, dar care au optat pentru o altă locaţie la terasă. Singurii care s-au salutat şi care şi-au schimbat câteva vorbe au fost şefii celor două bănci tehnice: Florin Marin de la oaspeţi, respectiv Dorinel Munteanu de la gazde.
 
La hotelul în care delegaţia Ceahlăului a stat pe durata deplasării la Galaţi, duminică la prânz şi-a făcut apariţia şi Ion Gigi. Fost component al grupării pietrene de fotbal din perioada primei promovări în Divizia A, gălăţeanul s-a bucurat văzându-şi o parte dintre foştii colegi din curtea Borzogheanului. Cel mai mult, Ion Gigi s-a arătat interesat de preşedintele de onoare Gheorghe Ştefan.
 
Gălăţenii ştiau de ieri dimineaţă scorul meciului cu Ceahlăul
Ieri dimineaţă, până să ajungă pe faleza de la Dunăre, în locaţia dorită de oficialii delegaţiei, pietrenii s-au amuzat când au văzut pe geamul autocarului cum câţiva localnici le arătau două sau chiar trei degete de la mâini, semn al golurilor pe care Ceahlăul urma să le primească aseară la meciul cu Oţelul. Spre dezamăgirea lor, suporterii gălăţeni nu şi-au putut încuraja favoriţii întrucât partida a fost anunţată cu porţile închise, încă de joi, la decizia Ligii Profesioniste de Fotbal. Sancţiunea a venit drept urmare a faptului că oficialii clubului gălăţean nu şi-au rezolvat problema organizatorică referitoare la sistemul turnicheţilor de la porţile de acces în propria arenă.

Realitatea Media







Taguri: Iuliu Boghian    Ceahlaul Piatra-Neamt    Gelu Cracana    Florin Marin    Mihai Ionescu    Daniel Barna   

» Ceahlaul Piatra-Neamt - rezultate meciuri
Comenteaza

Ultimele stiri - Ceahlăul Piatra-Neamț

Etapa 33: Ceahlaul Piatra-Neamt - CS Universitatea Craiova 2-1

Ceahlăul Piatra-Neamţ a câştigat, cu scorul de 2-1 (0-1), meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei CS Universitatea Craiova, în etapa a 33-a a Ligii 1. Pentru Ceahlăul au...

Mastacaneanu: Voi discuta cu patronul italian, dar noi oricum suntem retrogradati

Preşedintele CA al clubului Ceahlăul, Viorel Măstăcăneanu, a declarat că va discuta cu patronul Angelo Massone dacă va ataca decizia cu depunctarea (9 puncte) stabilită de comisia de...

Gheorghe Stefan, cercetat de DNA intr-un nou dosar, pentru atribuirea unui contract al Postei Romane

Fostul primar al municipiului Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan, este cercetat de procurorii DNA într-un nou dosar, pentru atribuirea unui contract al Poştei Române privind servicii de încasare...

Vanja Radinovici: Rapid a fost echipa mai buna

Tehnicianul echipei Ceahlăul, Vanja Radinović, a declarat, după meciul cu Rapid, scor 0-1, că acest joc era ultima şansă pentru formaţia sa şi că săptămâna viitoare va avea o discuţie...

Etapa 31: Ceahlaul Piatra-Neamt - Rapid 0-1

Rapid a învins în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Ceahlăul Piatra-Neamţ, în ultimul meci al etapei a 31-a a Ligii 1, rezultat în urma căruia gruparea nemţeană a retrogradat în...

Etapa 30: Ceahlaul Piatra-Neamt - Astra Giurgiu 1-3

Formaţia Astra Giurgiu a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Ceahlăul Piatra-Neamţ, într-un meci din etapa a 30-a a Ligii 1. Golurile învingătorilor au fost...

Sebastian Chitosca: Am jucat cu ghete de imprumut, nu imi permit sa-mi cumpar o pereche

Mijlocaşul echipei Ceahlăul Piatra-Neamţ, Sebastian Chitoşcă, a declarat, după înfrângerea din meciul cu CSMS Iaşi, scor 0-2, că a jucat cu ghete de împrumut, deoarece nu îşi permite...

Vanja Radinovici: Sunt optimist, mai avem cateva sanse

Antrenorul echipei Ceahlăul Piatra-Neamţ, Vanja Radinović, a declarat, după remiza din meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, că formaţia sa a arătat calitate, dar a precizat că nu este...

Etapa 28: Ceahlaul Piatra-Neamt - Petrolul Ploiesti 1-1

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu formaţia Ceahlăul Piatra-Neamţ, în ultimul meci al etapei a 28-a a Ligii 1, la debutul sârbului Vanja Radinović pe...

Vanja Radinovici: Nu imi este teama de aceasta provocare

Tehnicianul sârb Vanja Radinović, în vârstă de 42 de ani, a declarat, joi, la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial la Ceahlăul Piatra-Neamţ, că speră să pornească cu...

Ze Maria: Am avut parte de un presedinte care trata jucatorii ca pe sclavi

Fostul tehnician al echipei Ceahlăul Piatra-Neamţ, Zé Maria, susţine, într-un interviu acordat Gazzetta dello Sport, că patronul Angelo Massone îi trata pe jucători care pe nişte sclavi...



Top News

-PSG cu barele, Borussia Dortmund cu calificarea în finala Ligii Campionilor

-Ponturi și cote pariuri pentru semifinalele Champions League 7-8 mai

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off: Universitatea Craiova - Fotbal Club FCSB 2-0

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off: CFR Cluj - Rapid București 3-2

-Liga 1 - Etapa 8 - play-out: FC Botoșani - FC Voluntari 0-0

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off: Farul Constanța - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-4




Care este jucătorul tău preferat de la Ceahlăul Piatra-Neamț? (sezonul 2014-2015)
Dumitraș
V. Achim
Marc
Ad. Gheorghiu
Jović
Drăghiceanu
Slavickas
Onciu
Clonin
Cârjan
Al. Pavel
Margină
Ichim
L. Cazan
M. Rusu
Popadiuc
Ţepeş
Calancea
Ștefănescu
Chitoșcă
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
03.05.2024
Cronica
Farul Constanța Sepsi Sfântu Gheorghe C
05.05.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj Rapid București C
06.05.2024
Cronica
Universitatea Craiova Fotbal Club FCSB C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Universitatea Craiova 15
3. Farul Constanța 13
4. CFR 1907 Cluj 13
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 9
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
04.05.2024
Cronica
FC Botoșani FC Voluntari C
04.05.2024 Universitatea Cluj Dinamo București C
05.05.2024 Petrolul Ploiești Oțelul Galați C
06.05.2024 FC Hermannstadt Politehnica Iași C
06.05.2024 FC UTA Arad FCU 1948 Craiova C


1. FC UTA Arad 17
2. Oțelul Galați 16
3. FC Botoșani 14
4. FC Hermannstadt 11
5. Petrolul Ploiești 11
6. FC Voluntari 10
7. Universitatea Cluj 9
8. Politehnica Iași 7
9. Dinamo București 7
10. FCU 1948 Craiova 6
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017