Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Stiri stranieri 29.09.2008 - 14:56

George Florescu, singurul jucator roman din campionatul danez: Aici coruptia e spre zero

George Florescu, singurul jucator roman din campionatul danez: Aici coruptia e spre zero
Fostul internaţional de tineret, George Florescu, singurul român care evoluează în campionatul danez, la FC Midtjylland, spune că fotbalul din această ţară este cu puţin mai slab decât cel românesc, însă foarte corect, iar arbitrii au credibilitate "sută la sută".

Florescu a fost achiziţionat de FC Midtjylland în urmă cu nouă luni de la formaţia rusă Torpedo Moscova în schimbul a un milion de euro şi a devenit primul jucător român din campionatul danez după ce a semnat un contract valabil până în vara anului 2011, cu un salariu anual de aproximativ 200.000 de euro. Chiar dacă iniţial a privit cu reţinere această mutare, Florescu spune acum că a făcut cea mai bună alegere posibilă.

"Mi-a fost foarte greu în momentul în care am retrogradat în liga a doua rusă cu Torpedo Moscova şi am jucat un an în B. Apoi, am dorit să plec, dar nu am avut oferte prea bune. Erau interesate de mine echipe din Grecia şi Turcia, dar m-am gândit că un transfer la vicecampioana Danemarcei ar fi un nou început pentru mine şi un pas spre un campionat puternic. Sunt convins că am făcut cea mai bună alegere. Am întâlnit aici un profesionalism din toate punctele de vedere, pe care nu l-am mai văzut", a declarat George Florescu.

Ajuns într-un fotbal despre care nu ştia nimic înainte de a semna cu Midtjylland, mijlocaşul a reuşit să se adapteze în Danemarca mai repede decât se aştepta. "M-am acomodat aici, chiar neaşteptat de bine. Şi fotbalul este unul de calitate, deşi nu prea ştiam nimic despre el înainte să vin. Oricum, pentru a mă înţelege cât mai bine cu ceilalţi colegi, de două ori pe săptămână merg la meditaţii pentru limba daneză. Acum chiar am început să mă descurc", povesteşte Florescu.

Fotbalistul susţine că mulţi dintre coechipierii săi ştiau foarte bine echipa României de la Campionatul Mondial din 1994, iar el a ajuns să fie strigat cu numele acestora. "Fiindcă numele meu se termină cu 'escu', acum am ajuns să fiu strigat de fani şi de colegi Popescu, Petrescu, Iordănescu sau Dumitrescu. Sunt foarte cunoscuţi în Danemarca jucătorii din generaţia veche. Când am ajuns în Danemarca, toată lumea m-a întrebat de Hagi", spune mijlocaşul.

Jucătorul a avut o surpriză de proporţii atunci când lumea îl oprea pe stradă pentru a-l chestiona în legătură cu modul de viaţă din România. "Am rămas şocat, când am ajuns la echipă danezii m-au întrebat dacă e adevărat că în România oamenii mor de foame! Sunt foarte curioşi să afle detalii despre ţara noastră fiindcă e necunoscută pentru ei. De asemenea, mă mai întreabă despre nivelul economiei, despre modul de viaţă, dar şi despre Ceauşescu sau Dracula", rememorează Florescu.

Echipa la care evoluează provine dintr-un oraş relativ mic faţă de cele unde a locuit în trecut, Cluj, Chişinău şi Moscova, dar spune că în acest fel se poate gândi mai mult la fotbal, deoarece tentaţiile extrasportive lipsesc aproape cu desăvârşire. "Herning e un oraş mic şi mă cam plictisesc, însă îmi umplu timpul vorbind cu familia şi cu prietenii din România pe internet. De câte ori mai am ocazia şi sunt liber, merg la plimbare în alte oraşe din Danemarca şi chiar din Germania, fiindcă e aproape. Uneori, mai ies cu coechipierii prin cafenele şi restaurante. E o zonă frumoasă şi foarte liniştită. Viaţa de pe aici îmi permite să mă gândesc mai mult la fotbal, nu prea sunt tentaţii extrasportive", continuă fostul junior al Universităţii Cluj.

Fotbalistul de 24 de ani dezvăluie şi cum arată o zi normală din viaţa sa în Danemarca: "În general, am antrenament dimineaţa de la 10:00 şi ajung acasă pe la ora 14:00, dar se mai întâmplă să fie programate şi două şedinţe de pregătire, şi ajung acasă pe la ora 17:00. După ce termin cu antrenamentele, merg acasă, mai stau pe net, mă uit la TV, fiindcă am antenă şi pot urmări canalele româneşti, mă joc pe play station 3, dar mergem şi la cinematografe".

George ajunge foarte rar acasă la Cluj, însă cei apropiaţi l-au vizitat de mai multe ori în Danemarca. Ultima oară când a fost în România s-a întâmplat la începutul lunii septembrie, atunci când a urmărit de pe stadion şi meciul cu Lituania, din preliminariile CM 2010. În rest, familia l-a vizitat de trei ori de când s-a mutat în Danemarca, fiindu-i alături la cele mai importante meciuri. "Am noroc că mai vin ai mei pe la mine pentru că eu ajung rar acasă. Sunt în tribune la toate meciurile importante. Ultima oară m-au susţinut la meciul cu Manchester City din Cupa UEFA", a explicat fotbalistul, care locuieşte în Danemarca alături de logodnica sa Irina, pe care a cunoscut-o pe vremea când juca la Tiraspol.

Fotbalistul s-a împrietenit cu mai mulţi emigranţi români din Danemarca şi acum se întâlneşte cu aceştia de câte ori are ocazia. "Mai ies la grătar cu câţiva prieteni români cu care m-am cunoscut întâmplător. Mai vin pe la mine, ne uităm la meciurile din campionatul românesc. Mă uit la toate partidele din Liga I, mai ales unde evoluează prieteni de-ai mei, fiindcă mi-am cumpărat antenă".

Românul s-a impus rapid în prima echipă a danezilor, fiind considerat una dintre vedetele grupării. În returul campionatului trecut, a evoluat în 17 partide şi două în Cupă, unde Midtjylland a fost eliminată în semifinale de Brondby. "De când am venit, am jucat în aproape toate meciurile. În retur am bifat 17 jocuri în campionat şi două în cupă, iar în acest sezon am jucat în toate meciurile în afară de cel de etapa trecută, deoarece m-am accidentat înainte. În total, am dat trei goluri", afirmă fotbalistul, care va rata şi următorul joc din campionat cu FC Nordsjælland.

Cu Florescu pe teren, FC Midtjylland a obţinut cel mai important succes din istoria sa, pe 15 august, victorie pe terenul lui Manchester City, scor 1-0, în turul II preliminar al Cupei UEFA. Danezii au fost totuşi eliminaţi din competiţie, după ce, în retur, englezii au câştigat cu acelaşi scor, graţie unui autogol în minutul 90, şi au reuşit mai apoi să se califice după lovituri de departajare. "Victoria cu City a fost cel mai mare succes din istoria clubului. În retur am avut un ghinion fantastic, am primit un autogol în minutul 90, iar apoi ştiţi cum e la penalty-uri, e o loterie. Am pierdut cu 4-2", îşi aminteşte fotbalistul român, care a şi reuşit să înscrie un gol în preliminariile Cupei UEFA, în victoria cu Bangor City, scor 6-1, din turul I.

George Florescu a făcut referire şi la diferenţele dintre fotbalul danez şi cel românesc: "Fanii din Danemarca sunt mult mai civilizaţi decât cei din România, deşi la un meci pe teren propriu avem câte 10.000 de spectatori. Fotbalul e la fel de mediatizat ca în Romania, doar că aici este mediatizată mai mult partea sportivă. În acest moment, campionatul danez este sub cel din România, dar diferenţa este foarte mică. Oricum, sunt sigur că echipele de top de aici s-ar putea bate de la egal la egal cu cele din Liga I".

Fostul internaţional de tineret mai spune că oficialii cluburilor sunt implicaţi foarte rar în scandaluri de presă, iar arbitrii au credit total din partea acestora: "Oamenii de fotbal din Danemarca nu se implică în scandaluri şi nu se ceartă ca la uşa cortului, ca în România. Arbitrii au credibilitate 100% şi, chiar dacă greşesc, nimeni nu îşi permite să se gândească la alte lucruri. Cred că aici corupţia tinde spre zero".

Florescu a mai dezvăluit că, înainte de a ajunge FC Midtjylland, a fost foarte aproape de o revenire în fotbalul românesc, la Steaua. "M-au dorit mai multe echipe şi din România, una dintre ele e chiar Steaua, dar se pare că preţul cerut de ruşi a fost prea mare şi transferul a căzut. Hagi m-a dorit la Steaua, mă ştie de când am jucat un amical cu Bursa cu naţionala de tineret. Probabil a fost impresionat de mine. Chiar şi când era la Bursa, au fost discuţii să merg la echipa turcă, dar el a plecat după scurt timp de acolo şi afacerea a căzut. A încercat să mă ia şi când era la Timişoara, dar atunci s-a cerut prea mult pe mine de la Şerif Tiraspol".

Mijlocaşul exclude momentan un eventual transfer la o echipă din fotbalul românesc, afirmând că şi-ar dori să îşi încheie cariera la Universitatea Cluj, club la care s-a format. "Deocamdată, nu se pune problema să revin în fotbalul românesc. Poate mai târziu, la finalul carierei. Îmi este foarte bine în Danemarca. Mi-ar plăcea să îmi inchei cariera acolo unde mi-am început-o, adică la Universitatea Cluj, asta numai în cazul în care va fi un club cu pretenţii. Mi-ar fi foarte greu să renunţ la fotbal chiar în liga secundă", a conchis fotbalistul, care a primit deja primele oferte de la mai multe echipe din Europa.

Născut pe 21 mai 1984 la Cluj-Napoca, George Florescu (1,79 m, 79 kg) evoluează pe postul de mijlocaş central şi s-a format la Centrul de Copii şi Juniori al Universităţii Cluj, grupare pentru care a jucat până în 2004. Atunci, fotbalistul a fost transferat la "pachet" cu Răzvan Cociş la Şerif Tiraspol, formaţie cu care a reuşit să câştige două titluri de campion al Republicii Moldova. În anul 2006, Florescu s-a transferat în Rusia, la Torpedo Moscova, pentru un milion de dolari, însă după numai un an petrecut acolo, echipa a retrogradat în liga secundă. În iarna trecută, acesta a fost achiziţionat de FC Midtjylland în schimbul a un milion de euro.

Înfiinţată în anul 1999, în urma fuziunii dintre Ikast FS şi Herning Fremad, gruparea FC Midtjylland a promovat un mai târziu în prima divizie daneză, iar de atunci activează neîntrerupt în acest eşalon. Formaţia are un buget anual de 10 milioane de euro, al treilea după FC Copenhaga şi Brondby. În acest an, a făcut cel mai mare transfer intercluburi din Danemarca, l-a achiziţionat pe mijlocaşul Jonas Borring de la Odense pentru care a plătit 2,8 milioane de euro. Midtjylland este vicecampioană a Danemarcei în ultimele două sezoane, însă în acest sezon, după opt etape disputate ocupă poziţia a patra, la şase puncte în spatele liderului Odense BK, care are 21 de puncte.

NewsIn






Taguri: George Florescu    FC Midtjylland    Torpedo Moscova    Danemarca    Cluj    Chisinau    Herning    campionatul danez   

Comenteaza

Ultimele stiri - Stiri stranieri

Răzvan Marin a semnat un contract valabil 5 ani cu Ajax Amsterdam

Fotbalistul echipei belgiene Standard Liege, Răzvan Marin (22 de ani), a semnat un contract valabil 5 ani, începând din vară, cu Ajax Amsterdam, anunţă gruparea din prima...

Răzvan Marin va pleca la Ajax Amsterdam pentru cinci sezoane şi 12 milioane de euro

Mijlocaşul român al echipei Standard Liege, Răzvan Marin, este aproape de un transfer la Ajax Amsterdam, unde este considerat succesorul lui Frenkie De Jong.   Potrivit De...

Steliano Filip şi-a reziliat contractul cu Hajduk Split

Fundaşul român Steliano Filip şi-a reziliat contractul cu echipa de fotbal Hajduk Split, a anunţat clubul croat pe site-ul său oficial.   Filip, în...

Nicolae Stanciu pleacă de la Sparta Praga la Al-Ahli Jeddah

Internaţionalul român Nicolae Stanciu, mijlocaşul echipei cehe de fotbal Sparta Praga, a semnat un precontract cu formaţia Al-Ahli Jeddah, la care îşi va continua cariera, a...

Vlad Chiricheş a devenit apt de joc pentru Napoli

Fotbalistul român Vlad Chiricheş este apt de joc pentru SSC Napoli după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stâng...

Laurenţiu Reghecampf va antrena formaţia Al-Wasl

​Laurenţiu Reghecampf va antrena în următorii doi ani şi jumătate pe Al-Wasl, din Dubai, pentru un salariu de 3 milioane de euro/anual plus bonusuri.   El...

Răzvan Marin a marcat pentru Standard Liège, în campionatul Belgiei

Internaţionalul român Răzvan Marin a marcat un gol pentru Standard Liège, care a dispus cu scorul de 3-1 de KV Oostende, sâmbătă, pe teren propriu,...

Keşeru a înscris pentru Ludogoreţ în derby-ul cu ŢSKA Sofia

Atacantul român Claudiu Keşeru a marcat golul prin care Ludogoreţ Razgrad a terminat la egalitate, 1-1, cu ŢSKA Sofia, joi seara, în deplasare, în etapa a 18-a a...

Florin Andone, la al doilea gol consecutiv pentru Brighton în Premier League

Atacantul român Florin Andone a marcat un gol pentru formaţia Brighton & Hove Albion, care a învins-o pe Crystal Palace cu scorul de 3-1, marţi seara, pe teren...

Răzvan Marin: Sunt fericit şi mândru că am reuşit să câştig titlul de jucătorul anului

Fotbalistul echipei Standard Liege şi al reprezentativei României, Răzvan Marin, a declarat, luni seara, că este fericit şi mândru de faptul că a reuşit să...

Laurenţiu Reghecampf, demis din funcţia de antrenor al echipei Al Wahda

Românul Laurenţiu Reghecampf (43 ani) a fost demis, sâmbătă, din funcţia de antrenor al echipei Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, după cum a anunţat clubul pe site-ul...



Top News

-Rapid a încheiat un parteneriat cu Wilkinson Sword

-Remember: 14 mai 1969, Elveţia - România 0-1

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 9 - play-off: Sepsi Sfântu Gheorghe - Rapid București 3-2

-Real Madrid a eliminat-o pe Bayern München și s-a calificat în finala Ligii Campionilor

-PSG cu barele, Borussia Dortmund cu calificarea în finala Ligii Campionilor

-Ponturi și cote pariuri pentru semifinalele Champions League 7-8 mai




Care este cel mai puternic campionat din lume?
Premier League (Anglia)
Serie A (Italia)
Primera División (Spania)
1.Bundesliga (Germania)
Ligue 1 (Franța)
Brasileiro Serie A (Brazilia)
Primera División (Argentina)
Liga BWIN (Portugalia)
Eredivisie (Olanda)
Süper Lig (Turcia)
Premier League (Rusia)
Jupiler League (Belgia)
Ethniki Katigoria (Grecia)
Vyscha Liga (Ucraina)
Primera División (Mexic)
J-League (Japonia)
Gambrinus Liga (Cehia)
Major League Soccer (SUA)
Super League (China)
Primera División (Uruguay)
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
10.05.2024
Cronica
Sepsi Sfântu Gheorghe Rapid București C
11.05.2024 Fotbal Club FCSB CFR 1907 Cluj C
13.05.2024 Farul Constanța Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Universitatea Craiova 16
3. CFR 1907 Cluj 16
4. Farul Constanța 14
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 12
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
12.05.2024 FC Voluntari Universitatea Cluj C
12.05.2024 Dinamo București FC UTA Arad C
12.05.2024 FCU 1948 Craiova FC Hermannstadt C
12.05.2024 Politehnica Iași Petrolul Ploiești C
12.05.2024 Oțelul Galați FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 19
2. FC UTA Arad 17
3. FC Hermannstadt 14
4. FC Botoșani 14
5. Universitatea Cluj 12
6. Petrolul Ploiești 11
7. FC Voluntari 10
8. Politehnica Iași 10
9. Dinamo București 10
10. FCU 1948 Craiova 6
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017