1 Spania: Primera División - pagina 28

 

Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-




Spania: Primera División 23.08.2013 - 11:59
Gareth Bale pleaca de la Tottenham la Real Madrid pentru 99 milioane euro Cluburile Tottenham Hotspur și Real Madrid au ajuns la un acord pentru transferul internaționalului galez Gareth Bale la gruparea din capitala Spaniei, în schimbul sumei de 85 milioane lire sterline (99 milioane euro), susține postul spaniol de radio Cadena Cope. Anunțul oficial urmează să fie făcut astăzi.



Spania: Primera División 22.08.2013 - 11:47
Atletico Madrid si Barcelona au remizat in Supercupa Spaniei Atletico Madrid si FC Barcelona au terminat la egalitate, miercuri seară, scor 1-1 (0-1), în prima manșă a Supercupei Spaniei. Atletico a deschis scorul prin David Villa, în minutul 12, Barcelona reușind egalarea prin Neymar, în minutul 66. Internaționalul brazilian se află la primul gol pentru catalani.


Spania: Primera División 20.08.2013 - 10:49
Bernd Schuster, favorabil dopajului pentru recuperarea jucatorilor Antrenorul echipei spaniole de fotbal FC Malaga, Bernd Schuster, s-a exprimat în favoarea utilizării substanțelor dopante pentru accelerarea recuperării jucătorilor accidentați, anunță presa germană. "Dacă un jucător accidentat se reface cu două-trei săptămâni mai repede, atunci acest lucru are sens".



Spania: Primera División 19.08.2013 - 23:05
Real Sociedad - Getafe 2 - 0, Valladolid - Athletic Bilbao 1 - 2, Valencia - Malaga 1 - 0, Barcelona - Levante 7 - 0, Real Madrid - Real Betis 2 - 1, Osasuna - Granada 1 - 2, Sevilla - Atletico Madrid 1 - 3, Rayo Vallecano - Elche 3 - 0


Spania: Primera División 19.08.2013 - 10:52
Realul lui Ancelotti, victorie in stil italian Real Madrid a învins, la limită, scor 1-0, pe teren propriu, formația Betis Sevilla, într-un meci jucat duminică seară în prima etapă din Primera Division. Oaspeții au condus cu 1-0, după reușita lui Jorge Molina din minutul 14. Formația pregătită de italianul Carlo Ancelotti a egalat prin francezul Karim Benzema.


Spania: Primera División 18.08.2013 - 22:50
FC Barcelona a pornit ca din pușcă în noua ediție a campionatului Spaniei, învingând pe teren propriu, scor 7-0, duminică seară, pe Levante. Pentru oaspeți putea fi și mai rău, având în vedere că scorul la pauză a fost 6-0 pentru formația antrenată de o lună de zile de "Tata" Martino.


Spania: Primera División 16.08.2013 - 17:14
Barcelona si Real incep cursa pentru titlu pe teren propriu FC Barcelona și Real Madrid debutează în noua ediție a campionatului Spaniei cu meciuri pe teren propriu, în acest weekend. Ambele au un lucru în comun, antrenorii noi pe care i-au numit în vara acestui an: Gerardo "Tata" Martino și Carlo Ancelotti.


Spania: Primera División 16.08.2013 - 11:59
ÃŽntâlnirea Elveția - Brazilia (1-0) de miercuri este una pe care fundașul Barcelonei, Dani Alves, va dori cu siguranță să o uite cât mai repede. Sud-americanul, pe lângă faptul că a înscris unicul gol al meciului, în propria poartă, s-a și accidentat.


Spania: Primera División 15.08.2013 - 12:19
Diego Costa si-a prelungit contractul cu Atletico Madrid Atacantul brazilian Diego Costa a ajuns la un acord cu Atletico Madrid în privința prelungirii contractului până la 30 iunie 2018, a anunțat clubul din capitala Spaniei. "Este un moment foarte special, aici sunt foarte fericit", a precizat fotbalistul, al cărui vechi contract cu gruparea "rojiblanco" expira în 2015.


Spania: Primera División 14.08.2013 - 12:15
Lionel Messi: Sunt mandru ca l-am vazut pe Papa, dar si pentru ca este argentinian Atacantul argentinian Lionel Messi a declarat că se simte "mândru" de faptul că a fost primit audiență de Papa Francisc, înaintea meciului dintre reprezentativa țării sale și cea a Italiei, dar și pentru că Suveranul Pontif îi este compatriot. "A fost o zi specială. Sunt mândru că am venit aici pentru a-l vedea pe Papă".


Spania: Primera División 14.08.2013 - 11:32
Arrigo Sacchi: Transferul lui Bale la Real Madrid este o operatiune comerciala Fostul antrenor italian Arrigo Sacchi, care coordonează în prezent selecționatele de juniori și tineret ale țării sale, consideră că mediatizatul transfer al internaționalului galez Gareth Bale de la Tottenham Hotspur la Real Madrid, nefinalizat deocamdată, reprezintă "o operațiune comercială".


Spania: Primera División 13.08.2013 - 10:58
Lionel Messi isi continua recuperarea Atacantul argentinian al echipei de fotbal FC Barcelona, Lionel Messi, accidentat la coapsa stângă, și-a continuat miercuri recuperarea, în timp ce colegii săi Cesc Fabregas și Pedro, de asemenea accidentați, au efectuat o parte a antrenamentului. Messi acuză suprasolicitarea cvadripcesului de la gamba stângă.


Spania: Primera División 07.08.2013 - 11:14
Clauza de reziliere in valoare de un miliard de euro pentru Cristiano Ronaldo Noul contract pe care atacantul portughez Cristiano Ronaldo îl va încheia cu Real Madrid, valabil până la 30 iunie 2018, va conține o clauză reziliere în valoare de un miliard de euro (!), scrie presa spaniolă. ÃŽn urma noului acord, salariul starului lusitan va ajunge la 17 milioane euro net pe sezon.


Spania: Primera División 07.08.2013 - 11:06
Portughezul Helder Postiga, la Valencia După plecările de la Valencia ale jucătorilor Roberto Soldado și Nelson Valdez, clubul spaniol de fotbal, care se afla în căutarea unui atacant, a ajuns la un acord cu portughezul Helder Postiga. Postiga a făcut obiectul unui acord între Valencia și Real Zaragoza pentru un transfer pentru 3 milioane de euro.


Spania: Primera División 06.08.2013 - 11:09
Manchester United a abandonat pista Cesc Fabregas Campioana Angliei, Manchester United, a pus capăt tentativei de a-l transfera pe internaționalul spaniol Cesc Fabregas de la FC Barcelona, a dezvăluit directorul sportiv al clubului spaniol, Andoni Zubizarreta. "Manchester United era interesată de jucător, însă cu siguranță a înțeles și poziția noastră".


Spania: Primera División 06.08.2013 - 11:05
Cristiano Ronaldo ii raspunde lui Jose Mourinho Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo a ținut să-i răspundă fostului său antrenor de la Real Madrid, Jose Mourinho, după comentariile pe care acesta le-a făcut într-un interviu acordat recent. "Sunt unele lucruri în viață care nu merită să fie comentate, iar acesta este unul dintre ele", a spus Cristiano Ronaldo.


Spania: Primera División 03.08.2013 - 15:34
"Tata" i-a transmis lui Fabregas ca nu se opune unui transfer al sau Noul antrenor al echipei FC Barcelona, Gerardo "Tata" Martino a declarat că nu se va opune unui transfer al lui Cesc Fabregas la altă echipă, dacă acesta va dori să plece. "Eu aș prefera ca el să rămână, dar dacă decizia lui va fi ca să plece, eu nu ma pot opune", a declarat antrenorul.


Spania: Primera División 03.08.2013 - 15:14
Acord de 120 milioane euro intre Real Madrid si Tottenham pentru Gareth Bale Real Madrid și Tottenham Hotspur au ajuns la un acord în privința transferului internaționalului galez Gareth Bale la echipa de fotbal din capitala Spaniei, informează cotidianul AS. "După negocieri dure între cele două cluburi, s-a încheiat un acord verbal pentru suma de 120 milioane euro".


Spania: Primera División 03.08.2013 - 11:25
Benzema, dubla pentru Real Madrid in victoria cu Los Angeles Galaxy (3-1) Internaționalul francez Karim Benzema a reușit o dublă pentru Real Madrid în partida câștigată cu 3-1 în fața formației americane Los Angeles Galaxy, la Glendale (Arizona), în cadrul turneului amical de fotbal Guiness International Champions Cup. Madrilenii au deschis scorul prin mijlocașul argentinian Angel Di Maria.


Spania: Primera División 03.08.2013 - 11:06
Barcelona a "demolat"-o pe Santos FC Barcelona a învins, cu scorul de 8-0, vineri seară, pe teren propriu, gruparea braziliană FC Santos, într-un meci amical jucat pe stadionul Nou Camp. A fost meciul de debut al lui Tata Martino pe banca echipei catalane și totodată prima partidă în care au apărut pe teren, simultan, Messi și Neymar.


Spania: Primera División 01.08.2013 - 11:07
Pedro Aicart, fost jucator la FC Barcelona, a murit in timpul unui meci al veteranilor Peruanul Pedro Aicart Iniesta, în vârstă de 61 ani, fost coleg cu olandezul Johan Cruyff la echipa spaniolă de fotbal FC Barcelona, a încetat din viață în urma unui atac de cord suferit în timp ce evolua într-un meci rezervat veteranilor, disputat duminică în localitatea Trujillo, a anunțat presa din țara sa.


Spania: Primera División 31.07.2013 - 14:21
Stadionul "San Mames" pe care evoluează formația Athletic Bilbao a fost demolat miercuri. Arena era construită în anul 1913, mai era denumită și "La Catedral". "San Mames" a găzduit în istoria sa 75 de partide europene. Lângă locul unde se afla San Mames va fi construit alt stadion, "San Mamés Barria".


Spania: Primera División 29.07.2013 - 08:45
Amical: Real Madrid - Paris Saint-Germain 1-0 Formația Real Madrid a învins, la Göteborg, echipa Paris Saint-Germain, scor 1-0, într-un meci amical, unicul gol fiind reușit de francezul Karim Benzema, ăn minutul 23. Paris Saint-Germain, echipă antrenată de Laurent Blanc, a evoluat în formula: Sirigu - Jallet (Van der Wiel, 73), Alex, Sakho (Thiago Silva, 62), Maxwell...


Spania: Primera División 25.07.2013 - 16:15
Amical: Bayern Munchen - FC Barcelona 2-0 Bayern Munchen a învins FC Barcelona cu 2-0 (1-0), miercuri seara, 24 iulie, într-un meci amical de fotbal jucat pe "Allianz Arena" între actuala și fosta echipă a antrenorului catalan Josep Guardiola. Campioana Europei s-a impus prin golurile marcate de Philipp Lahm (14), cu o lovitură de cap, și de croatul Mario Mandzukic (87).


Spania: Primera División 25.07.2013 - 16:10
Amical: Olympique Lyon - Real Madrid 2-2 Echipa spaniolă Real Madrid a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul amical disputat în deplasare, împotriva formației franceze Olympique Lyon. Golurile francezilor au fost marcate de Grenier (20) și Lisandro Lopez (61). Pentru spanioli au înscris Morata (78p) și Casemiro (85).


Spania: Primera División 25.07.2013 - 15:01
Schimbare de numere la Barcelona Schimbare de numere de pe tricouri la FC Barcelona. Fundașul dreapta Dani Alves va purta în sezonul viitor numărul 22, ca un omagiu adus fostului său coleg Eric Abidal. Acesta din urmă va juca la AS Monaco și se număra la gruparea catalană printre cei mai buni prieteni ai brazilianului.


Spania: Primera División 25.07.2013 - 12:03
Gica Popescu si Gheorghe Hagi au devenit membri de onoare ai "Fan Clubului Barça Bucuresti" Ex-căpitanul echipei FC Barcelona, Gică Popescu, și Gheorghe Hagi, fost jucător al clubului catalan, au participat miercuri, la Costinești, la lansarea Fan Clubului Barça București. "Noi ne-am asumat misiunea să fim, potrivit sloganului FC Barcelona, mai mult decât un club", a declarat Ionel Blănculescu.


Spania: Primera División 24.07.2013 - 11:04
Gerardo Martino: Am fost surprins de oferta Barcelonei Tehnicianul argentinian Gerardo "Tata" Martino a declarat că a fost surprins de oferta echipei FC Barcelona și crede că Lionel Messi a avut un rol important în aducerea sa la gruparea catalană. "Nu pot spune că mă așteptam. Am fost luat prin surprindere", a declarat noul antrenor al Barcei.


Spania: Primera División 23.07.2013 - 14:17
Gerardo Martino, noul antrenor al echipei FC Barcelona Tehnicianul argentinian Gerardo "Tata" Martino a fost numit în funcția de antrenor principal al echipei FC Barcelona, a anunțat site-ul oficial al grupării catalane. Martino, în vârstă de 50 de ani, va semna un contract pe două sezone și va ajunge miercuri la Barcelona pentru a fi prezentat oficial.


Spania: Primera División 23.07.2013 - 12:33
Jose Mourinho: Cristiano Ronaldo nu va pleca de la Real Madrid Jose Mourinho, antrenorul echipei Chelsea Londra, consideră că atacantul portughez Cristiano Ronaldo nu va pleca de Real Madrid, în ciuda zvonurilor care au circulat în această vară. "Este doar o senzație, însă cred că Ronaldo va continua la Real Madrid și nu va schimba clubul"", a declarat Jose Mourinho.


Spania: Primera División 23.07.2013 - 12:27
Bournemouth - Real Madrid 0-6, in primul meci din mandatul lui Ancelotti Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid a surclasat formația engleză de ligă secundă AFC Bournemouth cu scorul de 6-0, în deplasare, în primul meci din mandatul antrenorului italian Carlo Ancelotti pe banca formației madrilene. ÃŽn fața a 11.772 de spectatori prezenți pe "Goldsands Stadium" au evoluat echipele:


Spania: Primera División 22.07.2013 - 10:53
Sandro Rossell a confirmat: Tito Vilanova paraseste postul de antrenor al Barcelonei Antrenorul FC Barcelona, Tito Vilanova, va părăsi postul din cauza bolii sale, care fac necesar un tratament "incompatibil" cu această funcție, a anunțat vineri seara președintele clubului de fotbal catalan Sandro Rossell, confirmând astfel afirmațiile presei făcute în aceeași zi.


Spania: Primera División 21.07.2013 - 18:37
Heynckes: Am grija de caini si gradina, nu merg la Barcelona ÃŽn căutarea unui nou antrenor, după demisia lui Tito Vilanova, Barcelona CF se pare că trebuie să-și ia gândul de la tehnicianul neamț Jupp Heynckes. Acesta a declarat că nu-și schimbă decizia sa de a renunța la fotbal. ÃŽntr-o declarație dată presei, Heynckes a spus și care sunt prioritățile sale acum.


Spania: Primera División 21.07.2013 - 14:36
Cotidianul El Mundo Deportivo anunță, duminică, în ediția online, că antrenorul Tito Vilanova va fi supus unei intervenții chirurgicale marți, la Barcelona, la Hospital de la Vall d'Hebron. Operația va fi făcută din cauza tumoarei la glanda parotidă și este a patra de acest gen suferită de Vilanova din noiembrie 2011.


Spania: Primera División 19.07.2013 - 21:37
Cotidianul catalan Sport anunță, vineri, pe site-ul său, că tehnicianul Tito Vilanova va pleca de la FC Barcelona, de echipă urmând să se ocupe Joan Francesc Ferrer "Rubi". Sport mai scrie că președintele Sandro Rosell și directorul sportiv Andoni Zubizarreta vor anunța în această seară plecarea lui Tito Vilanova.


Spania: Primera División 19.07.2013 - 12:10
Cumpărat definitiv în februarie 2013 de la Rubin Kazan, Nelson Valdez a fost vândut deja de Valencia în această vară. El semnase cu gruparea spaniolă un contract valabil până pe 30 iunie 2015, dar lipsa lichidităților a obligat-o pe Valencia să-l cedeze la Al-Jazira pentru suma de 3 milioane de euro.


Spania: Primera División 19.07.2013 - 10:13
Cristiano Ronaldo isi va prelungi contractul cu Real Madrid Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo, a cărui potențială plecare de la Real Madrid a fost vehiculată în această vară de presa sportivă internațională, își va prelungi în final contractul cu echipa de fotbal din capitala Spaniei. Starul lusitan își va pune semnătura pe un nou acord cu Real Madrid.


Spania: Primera División 18.07.2013 - 12:02
Neymar nu va avea probleme de adaptare la FC Barcelona, crede Messi Starul argentinian Lionel Messi consideră că brazilianul Neymar, noul său coechipier de la FC Barcelona, nu va avea probleme de adaptare la campioana Spaniei. "Neymar este un mare jucător și nu va avea probleme de adaptare. Pare un băiat bun și va ajuta foarte mult echipa noastră", a declarat Messi.


Spania: Primera División 18.07.2013 - 10:26
Ibrahimovic vrea sa-l urmeze pe Ancelotti la Real Madrid Internaționalul suedez Zlatan Ibrahimovic (31 ani), atacantul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, dorește să se transfere la Real Madrid pentru a lucra în continuare sub comanda fostului său antrenor Carlo Ancelotti, dezvăluie presa iberică. "Ibrahimovic dorește să plece la Madrid", precizează AS.


Spania: Primera División 17.07.2013 - 16:46
Antrenorul echipei FC barcelona, Tito Vilanova, a declarat, miercuri, că mijlocașul Cesc Fabregas nu va pleca la Manchester United așa cum a scris presa spaniolă, cea britanică și nu numai. Tehnicianul susține că Cesc vrea să rămână la gruparea de pe Nou Camp și să se impună ca titular.


Spania: Primera División 17.07.2013 - 11:12
Real Madrid, cel mai bogat club din lume, conform revistei Forbes Real Madrid a devenit cel mai bogat club din lume, evaluat la 3,3 miliarde dolari, conform listei celor mai valoroase 50 de echipe sportive din lume publicat de revista financiară Forbes. Manchester United a făcut rocada cu Real Madrid și ocupă locul 2 cu 3,17 miliarde dolari.


Spania: Primera División 17.07.2013 - 11:09
Xavi Hernandez, premiat de catre colegii sai de la FC Barcelona Mijlocașul Xavi Hernandez este câștigătorul celei de-a patra ediții a trofeului "Jugador Barca", atribuit la finalul fiecărui sezon de Grupul jucătorilor echipei FC Barcelona celui mai apreciat dintre colegii lor. Premiul reprezintă o recunoaștere a meritelor internaționalului spaniol, atât pe gazon cât și în afara acestuia.


Spania: Primera División 17.07.2013 - 11:06
FC Barcelona l-a imprumutat pe Rafinha la Celta Vigo Campioana Spaniei, FC Barcelona, a confirmat că l-a împrumutat pe mijlocașul brazilian Rafael Alcantara "Rafinha", pentru un sezon, echipei Celta Vigo, la care a evoluat în trecut și tatăl jucătorului, Mazinho. ÃŽmprumutul său coincide cu plecarea fratelui său, Thiago Alcantara, la Bayern Munchen.


Spania: Primera División 16.07.2013 - 17:33
Real Madrid incepe presezonul in Anglia, intr-un meci cu Bournemouth Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid începe presezonul cu un meci de pregătire în compania formației engleze Bournemouth, nou promovată în liga secundă, ce va avea loc duminică pe terenul englezilor, "Goldsands Stadium". ÃŽn 2012, Real Madrid a început pregătirea pe 16 iulie și a disputat primul amical pe 24 iulie, cu Oviedo.


Spania: Primera División 15.07.2013 - 15:01
Cotidianul german Bild scrie în ediția de luni că mijlocașul echipei Real Madrid este pe punctul de a-și prelungi contractul cu gruparea de pe Santiago Bernabeu până în anul 2019. Agentul fotbalistului se va întâlni în zilele următoare cu diriguitorii grupării spaniole pentru a pune la punct ultimele detalii.


Spania: Primera División 14.07.2013 - 12:22
Postul de radio spaniol Cadena COPE a anunțat duminică faptul că diriguitorii grupării FC Barcelona vor să-i prelungească înțelegerea jucătorului Martin Montoya. Pe acesta dorește să-l achiziționeze Inter Milano în cazul în care nu va izbuti să-l aducă pe Mauricio Isla de la Juventus Torino.


Spania: Primera División 13.07.2013 - 10:44
78% dintre golurile Barcelonei din campionatul trecut, opera jucatorilor crescuti de club 78% dintre golurile marcate de FC Barcelona în ediția trecută a campionatului Spaniei, adică 89 dintr-un total de 115, au fost opera jucătorilor crescuți în cadrul clubului, în celebra Masia, scrie revista France Football. Contribuția cea mai importantă a avut-o Leo Messi, care a marcat 46 de goluri în La Liga.


Spania: Primera División 12.07.2013 - 16:50
Asier Illarramendi a semnat un contract pe sase sezoane cu Real Madrid Mijlocașul spaniol Asier Illarramendi (Real Sociedad) a semnat un contract pe șase sezoane cu Real Madrid, a anunțat clubul madrilen, informație confirmată și de președintele grupării basce, Jokin Aperribay. Internațional spaniol, Illarramendi a câștigat Campionatul European de tineret în iunie.


Spania: Primera División 12.07.2013 - 15:24
Presa braziliana dezvaluie suma de transfer a lui Neymar la FC Barcelona Suma de transfer a brazilianului Neymar da Silva Santos Júnior de la FC Santos la FC Barcelona s-a cifrat la 17,1 milioane euro, iar restul până la 57 milioane euro a intrat sub formă de comisioane în buzunarul tatălui vedetei, conform unui document dezvăluit de Radio Globo și citat de ziarul AS.


Spania: Primera División 12.07.2013 - 15:16
FC Sevilla a anuntat transferul columbianlui Bacca pentru 7 milioane de euro FC Sevilla a anunțat transferul atacantului columbian Carlos Arturo Bacca Ahumada, fotbalist de 26 de ani, plătind clubului belgian FC Bruges circa 7 milioane de euro (8,89 milioane de dolari). Columbianul a devenit al 6-lea jucător transferat la Sevilla pentru sezonul 2013-2014.



Top News

-Ponturi pentru semifinalele Champions League: Ce pariem pe Bayern - Real și Dortmund - PSG?

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-FCSB este noua campioană a României! Declarații

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori




Care este echipa ta preferată din Spania?
Real Madrid
FC Barcelona
Atlético Madrid
Valencia CF
Athletic Bilbao
Real Zaragoza
Deportivo La Coruña
Sevilla FC
Real Sociedad
Espanyol Barcelona
Betis Sevilla
Villarreal CF
Celta Vigo
Osasuna Pamplona
Sporting Gijón
Real Valladolid
Granada CF
Racing Santander
Málaga cF
Deportivo Alavés
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
27.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Farul Constanța C
28.04.2024 CFR 1907 Cluj Sepsi Sfântu Gheorghe C
29.04.2024 Rapid București Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 12
4. CFR 1907 Cluj 10
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
26.04.2024
Cronica
Dinamo București FC Voluntari C
27.04.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Cluj C
28.04.2024 Oțelul Galați FC Hermannstadt C
28.04.2024 Politehnica Iași FC UTA Arad C
29.04.2024 Petrolul Ploiești FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 16
2. FC UTA Arad 14
3. FC Botoșani 13
4. FC Hermannstadt 11
5. FC Voluntari 9
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. FCU 1948 Craiova 6
9. Dinamo București 6
10. Politehnica Iași 4
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017