Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Stiri stranieri 07.07.2009 - 09:00

Cosmin Olaroiu: In Romania nu se vrea performanta

Cosmin Olăroiu spune că nici măcar o selecţionată a celor mai buni fotbalişti din campionat nu ar face faţă în grupele Ligii Campionilor.
 
Abia a împlinit 40 de ani, dar are rezultate impresionante. Antrenează de peste nouă ani, ultimele două sezoane în străinătate, iar CV-ul său include o semifinală de Cupa UEFA şi o calificare în grupele Champions League. Plus mai multe trofee câştigate în România şi în străinătate.
 
De când a plecat de la Steaua, în iunie 2007, roş-albaştrii au schimbat de şapte ori antrenorul. Aproape de fiecare dată, Gigi Becali a încercat să-l convingă pe Oli să revină în Ghencea. De fiecare dată însă, actualul tehnician al lui Al-Sadd a refuzat. De ce? Găsiţi răspunsul, citind interviul următor.
 
Aţi fost în ţară când s-au jucat ultimele etape. Cum vi s-a părut nivelul?
Am văzut doar două meciuri, ambele ale Urziceniului, cu Dinamo şi cu Steaua. Nivelul nu mi s-a părut unul foarte ridicat. Fotbalul românesc e în regres din toate punctele de vedere.
 
Credeaţi când eraţi la Steaua că va veni o perioadă în care provincia o să domine?
Nu, pentru că atunci era prea mare diferenţă între echipele din Capitală şi cele din provincie. De exemplu, ţin minte că noi am jucat cu CFR, când era Bergodi antrenor, şi la pauză aveam 3-0 în Ghencea. Şi cu Urziceni am câştigat fără probleme, 3-0.
 
Ce e mai greu: să iei titlul cu Unirea sau cu Steaua?
E mult mai uşor să câştigi campionatul cu o echipă mică, precum Unirea, fiindcă joci fără presiune. La Urziceni, orice punct câştigat e un bonus. Pe când la Steaua şi la Dinamo, victoria e o obligaţie, iar dacă nu câştigi e o tragedie. Până şi victoriile sunt savurate altfel. La Steaua e ceva firesc să câştigi, un meci cu Urziceniul, pe când dacă Urziceniul câştigă un meci cu Steaua e sărbătoare.
 
O să facă faţă Unirea în Liga Campionilor?
Nicio echipă românească nu o să facă faţă în Ligă! Nici măcar o selecţionată a campionatului nu ar rezista acolo. E o pălărie prea mare. Şi devine din ce în ce mai mare pentru că echipele din Liga Campionilor se întăresc şi devin şi mai puternice, pe când noi mergem în jos. 
 
Fug antrenorii români de atmosfera din ţară?
Trageţi voi concluzia, fiindcă sunteţi ziarişti. În orice caz, în România sunt multe lucruri de pus la punct. Şi e un lucru care cred eu că e esenţial. Eu sunt convins că în România nu se doreşte performanţă!
 
Dar performanţă înseamnă bani...
Da, dar depinde ce înţelegi prin performanţă şi cât de sus ţinteşti. Poate pentru mine performanţă înseamnă să mă ridic de pe scaun şi să merg până la frigider. E foarte uşor să spunem că ne dorim performanţă. Şi eu vreau mâine să antrenez Chelsea, Milan. Dar de la a vorbi până la a face ceva concret în sensul ăsta e o diferenţă foarte mare. Iar cunoscând comportamentul conducătorilor de la noi, am convingerea că nu se vrea performanţă.
 
Prin comportament, la ce vă referiţi?
La foarte multe. De exemplu, în România, antrenorul n-are siguranţa zilei de mâine. Patronul îl angajează şi îl dă afară după trei etape. Dacă voi credeţi că aşa se poate obţine performanţă, înseamnă că nu ştiu eu ce înseamnă performanţă. Cluburile care au stabilitate la nivel mondial sunt cele care câştigă. Dau un exemplu de la Al-Hilal. Când am început acolo, în primul sezon, într-o săptămână am pierdut în campionat cu o echipă mică pe teren propriu şi apoi am fost eliminaţi şi din Liga Campionilor Asiei. Probabil, 99,99% din oameni s-au gândit că trebuie să plec eu.
 
Şi de ce n-aţi plecat?
S-a petrecut un lucru extraordinar. După aceste rezultate, şeicul care conducea echipa a venit în faţa jucătorilor şi le-a spus: "Vedeţi telefonul meu? Ăsta e telefonul meu. Ştiţi numărul? Foarte bine". Apoi a aruncat telefonul şi a zis: "De azi aveţi un singur număr de telefon. Al antrenorului. Aveţi o singură persoană cu care puteţi vorbi. Antrenorul. Aveţi o singură persoană la care puteţi plânge. Antrenorul. Aveţi un singur stăpân. Antrenorul. Eu nu mai exist, nimeni din conducerea clubului nu mai există, decât antrenorul. La revedere". Şi apoi a plecat, iar Al-Hilal a câştigat trei competiţii. Şeicul putea să zică "la revedere" antrenorului, dar nu a făcut-o ştiind că e pe un drum bun, chiar dacă, la un moment dat, rezultatele întârziau să apară.
 
E rolul antrenorului minimalizat în România?
Eu spun în felul următor: decât să dai 15 milioane şi să iei nu ştiu câţi fotbalişti care nu joacă nici 10 minute ulterior, mai bine dai trei milioane şi iei un antrenor. Francezii, nemţii şi italienii aşa gândesc. Nu dau 10 milioane pe jucători. Dau şapte pe jucători şi trei pe antrenor. E o metodă care nu-ţi garantează succesul, însă îţi garantează calitatea muncii. La noi, nimeni nu gândeşte aşa.
 
"Patronii din România, atunci când iau o decizie, nu-şi asumă responsabilitatea. Iar asta e altă dovadă că nu se doreşte performanţă." - Cosmin Olăroiu, antrenor Al-Sadd
 
Momentul adevărului
- 119 meciuri a jucat Olăroiu în Liga I pentru FC Naţional şi Universitatea Craiova, reuşind 10 goluri.
- 31de ani este vârsta la care Olăroiu a abandonat cariera de jucător şi a început-o pe cea de antrenor.
- 5 este numărul echipelor antrenate de Cosmin Olăroiu: FC Naţional, Steaua, FC Timişoara, Al-Hilal şi Al-Sadd.
- 5 este numărul trofeelor câştigate de Olăroiu ca antrenor: Campionatul şi Supercupa României cu Steaua, titlul, Cupa Arabiei Saudite şi Cupa Coroanei Prinţului cu Al-Hilal în Arabia Saudită.
- 2,5 milioane de dolari câştigă Olăroiu la Al-Sadd, fiind cel mai bine plătit tehnician român după Mircea Lucescu.
 
"Când m-am luat de Corpodean, nu eram nebun"
Aţi fost în Qatar când au fost arestaţi Penescu, Gheorghe Constantin şi alţii în ancheta DNA...
Acest scandal, dar şi ce s-a întâmplat în finala Cupei, plus în ultima etapă la Piteşti, când suporterii au invadat terenul, sunt lucruri care fac înconjurul lumii şi nu ne fac deloc bine.
 
Cât timp aţi fost în România, aţi simţit vreodată că se petrec lucruri necurate de genul celor descoperite acum de DNA?
Împingeţi discuţia pe un canal unde putem vorbi trei zile. Când m-a arbitrat Corpodean şi mi-a dat două "roşii" în acel meci cu Dinamo în care am pierdut în ultimul minut cu golul lui Denis Şerban, am ţipat, dar toată lumea a zis că sunt nebun şi am fost şi suspendat. În acel sezon, eu am avut trei arbitri - Salomir, Corpodean şi Lajos - din cauza cărora am pierdut şapte puncte în trei etape. La final, Dinamo a luat titlul, iar noi am terminat pe doi, cu şase puncte mai puţin... Dintre cei care ne-au arbitrat atunci, Salomir nu mai e, Corpodean tocmai a fost trimis în judecată de DNA, iar Lajos a fost audiat şi el. La momentul respectiv, când m-am legat de arbitri, lumea a zis că sunt nebun. Dar, încă de acum doi ani, lucrurile erau evidente.
 
A contat ancheta DNA în stabilirea campioanei?
Fără ea, Urziceniul nu câştiga niciodată campionatul! Nu câştiga nici de acum într-o 100 de ani!
 
Se va curăţa fotbalul românesc după această anchetă DNA?
Dacă eu sunt bolnav degeaba rezolv problema la deget şi la unghie, dacă am capul varză. La noi, problemele sunt atât de mari şi atât de grave încât dacă vorbim despre cele din arbitraj, şi chiar şi cea cu DNA, tot nu se compară cu problema generală din fotbalul nostru. Aşa că, discutăm cam degeaba... Ne scăldăm în nişte ape în care, indiferent de ce facem, vine un val care tot ne îneacă. Noi ne învârtim într-o oală din care nu putem ieşi, mai ales că avem şi capacul pus.
 
E chiar gravă situaţia?
Da! Nu există nimic în fotbalul românesc. Nu există baze de antrenament, nu există infrastuctură, nu există aparatură, nu există tehnologie, nu avem profesionişti, nu avem specialişti, nu avem specializări în domenii. Mi-ar plăcea şi mie să văd în România la o echipă un preparator tehnic. Aţi auzit voi la vreo echipă de acest post? Nu, pentru că nu există. De aceea am zis că nu se doreşte performanţă.
 
Se vede vreo rezolvare?
Arătaţi-mi un stadion bun.
 
Dar, dacă am avea, credeţi că naţionala, de exemplu, ar juca mai bine?
Nu. Acum, nu. Dar, poate că, peste zece ani, da. Dacă am avea terenuri pe care am pregăti copiii talentaţi, poate în viitor vom juca mai bine. Când am ajuns la Al-Sadd şi am văzut ce stadion şi ce bază de antrenament au, mă gândeam dacă ăştia sunt consideraţi lumea a treia în fotbal, atunci noi în ce lume suntem?!
 
"La finala Cupei n-a venit arbitru străin şi a ieşit un scandal monstru, deşi Balaj nu e un arbitru corupt. El şi Tudor nu sunt corupţi. Fiecare are nebunia lui, dar niciunul nu e corupt." - Cosmin Olăroiu, antrenor Al-Sadd
 
"Am fost în vederile federaţiei pentru că sunt mare"
Care e diferenţa dintre un patron precum Gigi Becali şi unul ca Dumitru Bucşaru?
Cu Bucşaru e cel mai uşor de lucrat. Tu însă, ca antrenor sau angajat, nu poţi să ai preferinţe asupra patronului. Nu te obligă nimeni să te duci la un club, dacă nu-ţi convine să lucrezi cu cel care finanţează echipa. Iar, dacă te duci şi apoi plângi, e o lipsă de responsabilitate pentru că ştiai în ce te bagi. Fiecare ştie în ce se bagă. A fost şi cazul lui Dorinel (n.r. Munteanu) şi cazul lui Marius (n.r. - Lăcătuş) şi cazul meu şi cazul lui Bergodi acum. Toţi îl ştim pe Gigi. Când alegi să lucrezi cu el, e o responsabilitate pe care ţi-o asumi.
 
Despre Rădoi s-a spus că era tiran în vestiarul Stelei, acum se spune acelaşi lucru despre Ghionea...
Nu există tiran în vestiar. Ce poate să facă un jucător? Să ia el decizie? Poate Rădoi lua decizii? Nu. Rădoi sau orice alt jucător care poartă banderola poate informa, în calitate de căpitan, dacă s-a încălcat Regulamentul de Ordine Interioară, dar nu poate lua decizii. Şi, în general, căpitanii de echipă îşi apără colegii. Oricum, lipsa lui Rădoi în vestiarul Stelei se simte! Şi când a fost accidentat s-a simţit lipsa lui. E foarte respectat de jucători datorită modului în care se pregăteşte, a felului în care joacă şi a dăruirii de care dă dovadă pe teren.
 
Lupescu a spus că, dacă Olăroiu voia postul de selecţioner, nu trebuia să se grăbească să semneze cu Al-Sadd..
Dar ce trebuia să fac? Să merg încet? Sincer, nu m-am grăbit.
 
Dar v-a contactat cineva de la FRF? Aţi fost în vederi?
În vederi am fost. Mă vedeau toţi, că, vorba aia, sunt destul de mare...
 
Dar, aţi fi refuzat banii arabilor, dacă aţi fi fost ofertat?
Nu puteam să zic nu naţionalei, pentru că era prea urât faţă de români. Pe de altă parte, nu mă încânta ideea de a fi selecţioner.
 
Şi, totuşi, vă mai vedeţi antrenând în România?
Cum să nu? Şi mâine pot să antrenez în România. Nu se pune problema că nu voi mai antrena aici sau că nu vreau aşa ceva. Dar, dacă am posibilitatea de a rămâne afară şi am şi un salariu bun, atunci prima mea opţiune va fi să rămân afară. Vin în România în momentul în care echipa care mă doreşte are toate premisele de a face performanţă.
 
Cosmin Olăroiu despre....
1 - Tehnicienii români Cota lor e în creştere în zona Golfului Persic. Zilnic, mă sună cineva de acolo şi îmi cere să-i recomand un antrenor român sau să renunţ la contractul meu cu Al-Sadd şi să merg la altă echipă.
 
2 - Unirea Urziceni A câştigat campionatul, fiindcă a fost o echipă şi a profitat şi de parcursul slab al celorlalte echipe, mă refer la Steaua şi la Dinamo. E bine că există astfel de exemple, când o echipă mică reuşeşte o performanţă mare. Înseamnă că şi alţii vor urma acest exemplu pentru a-l repeta.
 
3 - Barcelona şi Real Madrid Pot face împrumuturi de 400 de milioane de euro pentru achiziţii. De ce? Pentru că au încheiat contracte prin care au vândut pe sume uriaşe drepturile de televizare pentru meciurile lor în Liga Campionilor. E foarte puţin probabil ca Barca şi Real să nu se califice în Ligă. Aşa că, an de an, iau 50 de milioane din drepturile de televizare şi plătesc ratele către bancă. Iar, dacă nu se califică în Ligă, vând o vedetă. Asta e politica echipelor mari. Dar, pentru asta au management, au idee cum se face fotbalul. Cu părere de rău, noi nu avem aşa ceva.
 
"Eu sunt convins că Dan Petrescu, dacă nu câştiga campionatul, pleca la Al-Ahli în Arabia Saudită" - Cosmin Olăroiu, antrenor Al-Sadd
Adevărul






Taguri: Cosmin Olaroiu    Al Sadd    Al Hilal    Liga 1    Steaua Bucuresti    Gigi Becali   

Comenteaza

Ultimele stiri - Stiri stranieri

Răzvan Marin a semnat un contract valabil 5 ani cu Ajax Amsterdam

Fotbalistul echipei belgiene Standard Liege, Răzvan Marin (22 de ani), a semnat un contract valabil 5 ani, începând din vară, cu Ajax Amsterdam, anunţă gruparea din prima...

Răzvan Marin va pleca la Ajax Amsterdam pentru cinci sezoane şi 12 milioane de euro

Mijlocaşul român al echipei Standard Liege, Răzvan Marin, este aproape de un transfer la Ajax Amsterdam, unde este considerat succesorul lui Frenkie De Jong.   Potrivit De...

Steliano Filip şi-a reziliat contractul cu Hajduk Split

Fundaşul român Steliano Filip şi-a reziliat contractul cu echipa de fotbal Hajduk Split, a anunţat clubul croat pe site-ul său oficial.   Filip, în...

Nicolae Stanciu pleacă de la Sparta Praga la Al-Ahli Jeddah

Internaţionalul român Nicolae Stanciu, mijlocaşul echipei cehe de fotbal Sparta Praga, a semnat un precontract cu formaţia Al-Ahli Jeddah, la care îşi va continua cariera, a...

Vlad Chiricheş a devenit apt de joc pentru Napoli

Fotbalistul român Vlad Chiricheş este apt de joc pentru SSC Napoli după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stâng...

Laurenţiu Reghecampf va antrena formaţia Al-Wasl

​Laurenţiu Reghecampf va antrena în următorii doi ani şi jumătate pe Al-Wasl, din Dubai, pentru un salariu de 3 milioane de euro/anual plus bonusuri.   El...

Răzvan Marin a marcat pentru Standard Liège, în campionatul Belgiei

Internaţionalul român Răzvan Marin a marcat un gol pentru Standard Liège, care a dispus cu scorul de 3-1 de KV Oostende, sâmbătă, pe teren propriu,...

Keşeru a înscris pentru Ludogoreţ în derby-ul cu ŢSKA Sofia

Atacantul român Claudiu Keşeru a marcat golul prin care Ludogoreţ Razgrad a terminat la egalitate, 1-1, cu ŢSKA Sofia, joi seara, în deplasare, în etapa a 18-a a...

Florin Andone, la al doilea gol consecutiv pentru Brighton în Premier League

Atacantul român Florin Andone a marcat un gol pentru formaţia Brighton & Hove Albion, care a învins-o pe Crystal Palace cu scorul de 3-1, marţi seara, pe teren...

Răzvan Marin: Sunt fericit şi mândru că am reuşit să câştig titlul de jucătorul anului

Fotbalistul echipei Standard Liege şi al reprezentativei României, Răzvan Marin, a declarat, luni seara, că este fericit şi mândru de faptul că a reuşit să...

Laurenţiu Reghecampf, demis din funcţia de antrenor al echipei Al Wahda

Românul Laurenţiu Reghecampf (43 ani) a fost demis, sâmbătă, din funcţia de antrenor al echipei Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, după cum a anunţat clubul pe site-ul...



Top News

-PSG cu barele, Borussia Dortmund cu calificarea în finala Ligii Campionilor

-Ponturi și cote pariuri pentru semifinalele Champions League 7-8 mai

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off: Universitatea Craiova - Fotbal Club FCSB 2-0

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off: CFR Cluj - Rapid București 3-2

-Liga 1 - Etapa 8 - play-out: FC Botoșani - FC Voluntari 0-0

-Liga 1 - Etapa 8 - play-off: Farul Constanța - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-4




Care este cel mai puternic campionat din lume?
Premier League (Anglia)
Serie A (Italia)
Primera División (Spania)
1.Bundesliga (Germania)
Ligue 1 (Franța)
Brasileiro Serie A (Brazilia)
Primera División (Argentina)
Liga BWIN (Portugalia)
Eredivisie (Olanda)
Süper Lig (Turcia)
Premier League (Rusia)
Jupiler League (Belgia)
Ethniki Katigoria (Grecia)
Vyscha Liga (Ucraina)
Primera División (Mexic)
J-League (Japonia)
Gambrinus Liga (Cehia)
Major League Soccer (SUA)
Super League (China)
Primera División (Uruguay)
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
03.05.2024
Cronica
Farul Constanța Sepsi Sfântu Gheorghe C
05.05.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj Rapid București C
06.05.2024
Cronica
Universitatea Craiova Fotbal Club FCSB C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Universitatea Craiova 15
3. Farul Constanța 13
4. CFR 1907 Cluj 13
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 9
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
04.05.2024
Cronica
FC Botoșani FC Voluntari C
04.05.2024 Universitatea Cluj Dinamo București C
05.05.2024 Petrolul Ploiești Oțelul Galați C
06.05.2024 FC Hermannstadt Politehnica Iași C
06.05.2024 FC UTA Arad FCU 1948 Craiova C


1. FC UTA Arad 17
2. Oțelul Galați 16
3. FC Botoșani 14
4. FC Hermannstadt 11
5. Petrolul Ploiești 11
6. FC Voluntari 10
7. Universitatea Cluj 9
8. Politehnica Iași 7
9. Dinamo București 7
10. FCU 1948 Craiova 6
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017