Liga 1
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

FOTBAL INTERNATIONAL

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

Clasament Championship

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

Clasament Serie B Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

Clasament Zweite Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Sagres

-

Clasament Portugalia

-

OL Olanda: Eredivisie

-

Clasament Olanda

-

BE Belgia: Jupiler League

-

Clasament Belgia

-

TU Turcia: Süper Lig

-

Clasament Turcia

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

Clasament Rusia

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

Cupa Africii pe Natiuni

-

ball Asia

-


Stiri Externe 06.12.2015 - 16:18

Emil Kostadinov: Fotbalul juvenil din România şi Bulgaria suferă!

Emil Kostadinov: Fotbalul juvenil din România şi Bulgaria suferă!
  • Un interviu de Cătălin Tudose
Fostul mare internaţional bulgar Emil Kostadinov este cunoscut pentru cariera petrecută la ŢSKA Sofia, FC Porto sau Bayern München. Fără îndoială, momentul care l-a făcut faimos a fost ultimul meci din preliminariile CM 1994, atunci când, pe 17 noiembrie 1993, a marcat două goluri contra Franţei la Paris, calificând astfel Bulgaria pentru competiţia americană.  Actualmente responsabil în cadrul federaţiei din ţara vecină de supervizarea activităţii loturilor U17 şi U19, Kostadinov ne-a acordat un interviu în care vorbeşte de condiţiile şi performanţele din fotbalul român şi bulgar actual şi din perioada generaţiei sale şi rememorează momentele decisive ce i-au marcat cariera.

Cum vedeţi organizarea fotbalului din România şi Bulgaria acum, în comparaţie cu perioada când eraţi jucător?
Erau alte timpuri atunci... Era mai multă disciplină, mai mult respect. Totuşi, este evident că trăim vremuri mai bune.

Ce s-a schimbat şi de ce nu se mai pot obţine rezultate ca acum 20-30 de ani?
Din păcate, este foarte dificil să ne mai raportăm la rezultatele din trecut. În Bulgaria, multe şcoli de sport au fost închise, doar câteva au supravieţuit - mai ales în aria fotbalului. Condiţiile nu sunt bune pentru tinerii jucători. Este nevoie educăm pe tineri, să îi învăţăm. Ce mai mare parte dintre academiile de fotbal din Bulgaria preferă să se uite la rezultatele imediate, să câştige meciurile care urmează, şi nu să crească jucători. Cunosc faptul ca o situaţie asemănătoare este şi în România.

În România au fost aduşi în ultimii ani mulţi jucători străini...
La fel şi în Bulgaria, dar aceşti străini ar trebui să fie mult mai buni decât jucătorii autohtoni, ceea ce nu se întâmplă. Nu avem bani pentru a achiziţiona jucători străini de înalt nivel.

Există mulţi jucători români care evoluează în Bulgaria...
Aş spune că aici este o excepţie, românii sunt la un nivel mai ridicat, precum şi bulgarii care sunt în România. L-am remarcat în particular pe Keşeru, e un fotbalist care îmi place, dar poate mai mult decât atât, încă nu demonstrează tot ceea ce este capabil.

Cum se mai vede fotbalul românesc de la sud de Dunăre?
România s-a calificat pentru EURO 2016, ceea ce este foarte bine pentru fotbalul de aici. Vă felicit pentru această performantă! În plus, sunt la curent cu proiectul pe care Gheorghe Hagi l-a pus la punct, dezvoltând propria sa academie. Este impresionant, nu există astfel de lucruri în Bulgaria, dintre puţinele academii pe care le avem niciuna nu este conectată cu un fost jucător de înalt nivel.

Au existat idei că România şi Bulgaria ar putea organiza împreună un Campionat European...
A fost o idee vehiculată inclusiv de actualul preşedinte al Federaţiei Bulgare, fostul portar şi coleg de generaţie Borislav Mihailov. Este foarte dificil, nu avem stadioane corespunzătoare, infrastructura suferă. Poate peste 20 de ani, dacă şi guvernanţii îşi vor dori asta...

Cum erau meciurile dintre România şi Bulgaria pe vremea când eraţi jucător?
Au fost meciuri mereu dificile, pentru că ambele ţări au beneficiat de generaţii de excepţie. Nu a fost o întâmplare că ne-am calificat împreună şi în 1994, şi în 1996, şi în 1998. Primul meu meci cu România a fost în 1989, la Bucureşti, când aţi câştigat cu 1-0 printr-un gol al lui Gică Popescu. La EURO 1996 m-am accidentat în partida directă, am fost înlocuit după jumătate de oră şi pentru mine competiţia s-a încheiat acolo - nu am mai putut evolua în ultimul meci cu Franţa.

Au existat suspiciuni ca meciul decisiv din noiembrie 1991, terminat 1-1, când România avea nevoie de victorie pentru a se califica la EURO 1992, a încercat a fi aranjat...
Nu este bine să ne întoarcem în timp, nu există probe pentru astfel de speculaţii. Am fi putut să facem ceva bazându-ne pe prietenia între noi, dar nu am făcut-o.

Cum se vede activitatea la copii şi juniori din ţările noastre?
Fotbalul juvenil din România şi Bulgaria suferă! Ar trebui să se înceapă activitatea cât mai devreme cu copiii. Mai mult, în Bulgaria se antrenează doar o oră pe zi, ceea ce e foarte puţin! Nivelul de joc se îmbunătăţeşte astfel mult prea lent. Când vedem echipele noastre U17 sau U19 jucând cu străini ne dăm seama de diferenţele în pregătire.

Este o problemă de organizare?
Da, fiecare club din Bulgaria activează după propriul program. Se schimbă antrenorul sau preşedintele la prima echipa, este afectată şi activitatea la alte nivele. Echipele de juniori ar trebui să aibă propria agendă de activităţi, independentă de echipa de seniori. Ca să creşti un jucător trebuie 10 ani de muncă, iar aceste schimbări necontrolate influenţează negativ.

Aşadar, cheia e la organizare?
La organizare, dar şi la mentalitate! Antrenorii ar trebui să lucreze la mentalitate, să fi fost la rândul lor mari juctori pentru a impune respect. Ori, asta nu se întâmplă! Din marile nume nu vrea nimeni sa lucreze cu tinerii.

Dintre foştii mari jucători bulgari, cine mai este implicat acum în fotbal?
Borislav Mihailov este preşedintele federatiei. Yordan Lerchkov este vicepreşedinte. Nasko Sirakov face parte din comitetul executiv, iar Trifon Ivanon este responsabil pentru activitatea federaţiei la nivel local, la Veliko Târnovo. Este bine, dar nimeni nu se implică în antrenorat!

De ce a fost posibil şi în România şi în Bulgaria acum 30 de ani şi nu mai este posibil acum?
Pregatirea centralizată nu mai este posibilă ca acum 30 de ani, când jucam noi. Cum spuneam, trăim vremuri mai bune, dar nu găsim soluţii în condiţiile de faţă. Mai rău, în afară de problemele pe care le-am amintit deja, părinţii îi influenţează pe copii într-un mod negativ, ar trebui să îi lase în pace la antrenament, în grija antrenorului.

Dintre foştii jucători români, cu cine aţi mai luat contact în ultima perioadă?
Îl pot menţiona doar pe Ionuţ Lupescu, cu care m-am intersectat datorită unor activităţi la nivel UEFA.

Urmează preliminariile pentru Mondialul din 2018...
Da, Bulgaria va juca cu Olanda, Franţa, Suedia, Belarus şi Luxemburg. Este o grupă infernală!

Vă aduce aminte această grupă de ceva anume?
De preliminariile pentru SUA 1994, când am întâlnit Franţa şi Suedia şi am reuşit să ne calificăm. Însă situaţia este cu totul diferită acum.

Mai exact?
Echipele sunt cu totul altfel. Atunci, chiar când aveam şi noi probleme, puteau apărea jucători care să decidă singuri meciurile. Acum ne bazăm mai mult pe echipa, nu e rău, dar au dispărut complet individualităţile, iar asta chiar e rău. Au dispărut jucătorii bulgari remarcabili, precum cei din anii '60-'70-'80-'90, de la Asparuhov la Berbatov.

Ce speraţi în aceste condiţii?
Am dori să profităm de ocazie pentru a utiliza noi jucători, cărora să li se ofere posibilitatea să joace contra celor mai bune echipe. Vrem să câştigăm experienţă şi să reuşim mai mult. Dacă rămânem la obiectivul de a câştiga câteva jocuri şi a mai face 1-2 egaluri, nu putem vedea şi nici pune în valoare potenţialul actual.

Apropo de individualităţi care să decidă un joc, sunteţi celebru pentru golul decisiv marcat la Paris, pe "Parc des Princes", în ultima secundă de joc, care v-a adus calificarea pentru SUA 1994...
A fost o seară cu adevărat remarcabilă. Am mers la Paris fără emoţii, presiunea nu era asupra noastră. Francezii au condus cu 1-0, dar după ce am egalat i-am simţit în teren că le era frică. Aceasta a fost puterea echipei noastre - dacă un jucător nu are o zi bună, vine altul şi decide jocul.

Nu aţi mai marcat apoi în SUA, unde Bulgaria a fost semifinalistă...
Am lovit bara cu Mexicul, am dat o pasă decisivă lui Stoicikov cu Argentina şi am obţinut penalty-ul din semifinala cu Italia. Am marcat totuşi după 4 ani la CM din Franţa, contra Spaniei, un gol care nu a prea contat, pentru că am pierdut cu 6-1 şi am fost eliminaţi.

Cum aţi fost primit în Franţa, la Mondialul din 1998, după ce îi eliminaserăţi pe "cocoşi" la ediţia precedentă?
Este remarcabil că în cele 3 jocuri susţinute în Franţa, dintre care cel cu Nigeria chiar pe "Parc des Princes", nu am fost fluierat. În ţările civilizate publicul ştie să aprecieze un sportiv, chiar dacă acesta i-a învins. Să ne aducem aminte şi de ultimul "El Clasico", atunci când Iniesta a fost aplaudat pe "Santiago Bernabéu". Asta înseamnă să îţi respecţi adversarul, şi avem de învăţat din astfel de exemple!







Sursa: Cătălin Tudose
Taguri: Catalin Tudose    Emil Kostadinov    Romania    Bulgaria    TSKA Sofia    FC Porto    Bayern Munchen   

Comenteaza

Ultimele stiri - Stiri Externe

Roberto Carlos, la 50 de ani - cele mai interesante repere din cariera fostului fotbalist

Cei mai populari fotbaliști din lume sunt de obicei atacanți sau mijlocași ofensivi, căci golurile sunt cele care atrag cel mai mult atenția fanilor. Însă o echipă cu adevărat solidă nu...

Supercupa Europei: Manchester City - FC Sevilla 1-1, 5-4 la loviturile de departajare

Campioana Europei, Manchester City a câştigat pentru prima dată Supercupa Europeiu, după ce a învins-o pe FC Sevilla, deţinătoarea Europa League, cu 5-4 la loviturile de...

Cum arată topul celor mai scumpe transferuri efectuate în această vară

Până când se reiau campionatele de top, atenția în fotbalul continental este îndreptată către transferuri. Vara este deja interesantă, cu câteva mutări spectaculoase, făcute în special...

Gianluca Vialli a murit vineri la Londra

Fostul mare atacant italian Gianluca Vialli a încetat din viaţă la vârsta de 58 de ani, bolnav de cancer la pancreas. Iniţial, el a fost diagnosticat cu această boală necruţătoare în anul...

A murit Pelé. "Perla Neagră" s-a stins la 82 de ani

Edson Arantes do Nascimento "Pelé" a încetat din viaţă joi, la vârsta de 82 de ani, la un spital din São Paulo, a anunţat una dintre fiicele sale, Kely Nascimento. "Te iubim...

Manchester City a câştigat în prelungiri la Londra cu Arsenal

Cel mai interesant meci din etapa a 21-a din Premier League a avut loc în prima zi a Anului Nou pe stadionul "Emirates" din Londra, între Arsenal şi Manchester City....

FC Liverpool a încheiat anul cu o înfrângere la Leicester

Leicester City a trecut cu bine peste eşecul cu 6-3 din deplasare cu Manchester City, câştigând marţi seara acasă pe stadionul "King Power", cu scorul de 1-0 în faţa lui FC...

Edinson Cavani a salvat-o pe Manchester United la Newcastle

Newcastle United a terminat la egalitate, scor 1-1, în meciul disputat acasă pe stadionul "St James' Park" cu Manchester United, luni seara, în etapa a 19-a a campionatului Angliei....

Top 7 cei mai rapizi fotbaliști din lume în 2021

Secolul tehnologiei și al informației a fost precedat de secolul vitezei, iar în articolul de față vom vorbi despre viteza fotbaliștilor de top, măsurată la secundă grație tehnologiei de...

10 lucruri mai puțin știute despre Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucători din istorie, dar despre el mai rămân și lucruri mai puțin știute de publicul larg.   Iată 10 dintre acestea: 1. Numele său e...

Italia - Serie A - Etapa 38

SSC Napoli a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat acasă pe "Stadio Diego Armando Maradona" cu Hellas Verona, în etapa 38-a a campionatului Italiei. În urma acestei remize...



Top News

-Ponturi pentru semifinalele Champions League: Ce pariem pe Bayern - Real și Dortmund - PSG?

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori

-FCSB este noua campioană a României! Declarații

-Liga 1 - Etapa 7 - play-off: Fotbal Club FCSB - Farul Constanța 2-1

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: FCU 1948 Craiova - Universitatea Cluj 3-2

-Liga 1 - Etapa 7 - play-out: Dinamo București - FC Voluntari 1-1

-Liga 1 - Etapa 6 - play-off & play-out: Rezultate şi marcatori




Care a fost cel mai mare fotbalist din lume?
Pelé
Maradona
  » rezultate   » arhiva

S-au nascut azi

Adrian Voiculeț
România
38 ani

Alejandro Domínguez
Argentina
42 ani

Andrei Nițu
România
36 ani

Andrei Urai
România
48 ani

Carlo Ancelotti
Italia
64 ani

Cosmin Olăroiu
România
54 ani

David Platt
Anglia
57 ani

Denis Ciobotariu
România
25 ani

Dragan Gošić
Serbia
42 ani

Ewerthon
Brazilia
42 ani

Ferdinando Coppola
Italia
45 ani

George Sofroni
România
32 ani

Henryk Kasperczak
Polonia
77 ani

Jagoš Vuković
Serbia
35 ani

Jan Pahor
Slovenia
37 ani

José Serrizuela
Argentina
61 ani

Martin Tudor
România
47 ani

Matuzalém
Brazilia
43 ani

Pavel Badea
România
56 ani

Ronny Johnsen
Norvegia
54 ani

Salah Assad
Algeria
65 ani

Stuart McCall
Scoția
59 ani


Liga 1
Steaua Bucuresti ASA CFR Cluj
CS Universitatea Gaz Metan Mediaș
Dinamo FC Botosani Pandurii
CSM Iasi Viitorul Constanta
Concordia Chiajna
-

Arhiva Stiri Romanian Soccer
L M M J V S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


2023-2024


Liga 1 2023-2024
08.03.2024
Cronica
CFR 1907 Cluj FC Hermannstadt C
08.03.2024
Cronica
Dinamo București FC UTA Arad C
08.03.2024
Cronica
Petrolul Ploiești Sepsi Sfântu Gheorghe C
08.03.2024
Cronica
FC Voluntari Universitatea Cluj C
08.03.2024
Cronica
FC Botoșani Farul Constanța C
09.03.2024
Cronica
Rapid București Fotbal Club FCSB C
10.03.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Craiova C
11.03.2024
Cronica
Oțelul Galați Politehnica Iaşi C


1. Fotbal Club FCSB 64
2. Rapid București 55
3. CFR 1907 Cluj 53
4. Universitatea Craiova 49
5. Farul Constanța 43
6. Sepsi Sfântu Gheorghe 43
7. Universitatea Cluj 42
8. FC UTA Arad 40
9. FC Hermannstadt 40
10. Petrolul Ploiești 35
11. Oțelul Galați 34
12. Politehnica Iaşi 33
13. FCU 1948 Craiova 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28
16. FC Botoșani 21
Clasament 2023-2024

Play-off


Liga 1 Play-off
27.04.2024
Cronica
Fotbal Club FCSB Farul Constanța C
28.04.2024 CFR 1907 Cluj Sepsi Sfântu Gheorghe C
29.04.2024 Rapid București Universitatea Craiova C


1. Fotbal Club FCSB 17
2. Farul Constanța 13
3. Universitatea Craiova 12
4. CFR 1907 Cluj 10
5. Sepsi Sfântu Gheorghe 6
6. Rapid București 1
Clasament Play-off

Play-out


Liga 1 Play-out
26.04.2024
Cronica
Dinamo București FC Voluntari C
27.04.2024
Cronica
FCU 1948 Craiova Universitatea Cluj C
28.04.2024 Oțelul Galați FC Hermannstadt C
28.04.2024 Politehnica Iași FC UTA Arad C
29.04.2024 Petrolul Ploiești FC Botoșani C


1. Oțelul Galați 16
2. FC UTA Arad 14
3. FC Botoșani 13
4. FC Hermannstadt 11
5. FC Voluntari 9
6. Universitatea Cluj 8
7. Petrolul Ploiești 8
8. FCU 1948 Craiova 6
9. Dinamo București 6
10. Politehnica Iași 4
Clasament Play-out

Liga 2


Liga 2
26.03.2021 Turris Oltul Turnu-Măgurele
-
Gloria Buzău   C
28.03.2021 Metaloglobus București Rapid București C
28.03.2021 Pandurii Târgu-Jiu Unirea Slobozia C
28.03.2021 Concordia Chiajna ASU Poli Timişoara C
28.03.2021 CS Mioveni Aerostar Bacău C
28.03.2021 Universitatea Cluj Petrolul Ploiești C
28.03.2021 CSM Reșița Universitatea Craiova C
28.03.2021 Ripensia Timișoara ACS Comuna Recea C
28.03.2021 AFK Csíkszereda CSM Slatina C
28.03.2021 Dunărea Călărași Viitorul Târgu-Jiu C


1. Universitatea Craiova 35
2. Dunărea Călărași 34
3. CS Mioveni 33
4. Rapid București 33
5. AFK Csíkszereda 32
6. Farul Constanța 32
7. Viitorul Târgu-Jiu 32
8. ASU Poli Timişoara 32
9. Petrolul Ploiești 31
10. Metaloglobus București 30
11. Universitatea Cluj 29
12. Gloria Buzău 26
13. Concordia Chiajna 24
14. ACS Comuna Recea 23
15. Ripensia Timișoara 22
16. Unirea Slobozia 19
17. CSM Reșița 19
18. CSM Slatina 15
19. Pandurii Târgu-Jiu 13
20. Aerostar Bacău 10
21. Turris Oltul Turnu-Măgurele 0
Clasament Liga 2

C1


Liga 3 C1
06.03.2020 Aerostar Bacău FC Botoşani II C
06.03.2020 KSE Târgu-Secuiesc CSU Galați C
07.03.2020 CSM Foșcani FC Ozana Târgu-Neamţ C
07.03.2020 Știința Miroslava CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ C
07.03.2020 Oțelul Galați CSM Pașcani C
07.03.2020 Sporting Liești Foresta Suceava C
07.03.2020 Bucovina Rădăuți Huşana Huşi C
07.03.2020 Şomuz Fălticeni CSM Bacău C


1. Aerostar Bacău 42
2. Foresta Suceava 35
3. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ 33
4. Bucovina Rădăuți 32
5. CSM Foșcani 30
6. Oțelul Galați 30
7. Știința Miroslava 29
8. FC Ozana Târgu-Neamţ 23
9. Şomuz Fălticeni 20
10. Sporting Liești 19
11. KSE Târgu-Secuiesc 17
12. Huşana Huşi 17
13. FC Botoşani II 16
14. CSU Galați 10
15. CSM Bacău 9
16. CSM Pașcani 0
Clasament C1

C2


Liga 3 C2
06.03.2020 Dacia Unirea Brăila Metalul Buzău C
07.03.2020 CS Tunari Viitorul Ianca C
07.03.2020 CSM Medgidia Recolta Gheorghe Doja C
07.03.2020 Agricola Borcea Fotbal Club FCSB II C
07.03.2020 CS Afumați Mostiştea Ulmu C
07.03.2020 Unirea Slobozia Poseidon Limanu 2 Mai C
07.03.2020 Axiopolis Sport Cernavodă Înainte Modelu C
07.03.2020 CS Făurei SC Popeşti Leordeni C


1. Unirea Slobozia 40
2. Mostiştea Ulmu 37
3. CS Afumați 36
4. CS Tunari 36
5. Înainte Modelu 26
6. SC Popeşti Leordeni 25
7. Viitorul Ianca 25
8. Metalul Buzău 23
9. CS Făurei 21
10. Agricola Borcea 21
11. Poseidon Limanu 2 Mai 20
12. CSM Medgidia 15
13. Axiopolis Sport Cernavodă 12
14. Dacia Unirea Brăila 11
15. Fotbal Club FCSB II 10
16. Recolta Gheorghe Doja 2
Clasament C2

C3


Liga 3 C3
06.03.2020 CSM Alexandria FC Pucioasa C
06.03.2020 Astra Giurgiu II CS Blejoi C
06.03.2020 Tractorul Cetate Vediţa Coloneşti C
06.03.2020 Unirea Bascov FC Voluntari II C
06.03.2020 CS Balotești CS Universitatea Craiova II C
07.03.2020 Progresul Spartac București FC Brașov C
07.03.2020 Sporting Roșiori-de-Vede CSM Slatina C
07.03.2020 Olimpic Cetate Râşnov Flacăra Moreni C


1. Progresul Spartac București 37
2. CSM Slatina 37
3. Flacăra Moreni 30
4. CSM Alexandria 28
5. CS Universitatea Craiova II 27
6. Vediţa Coloneşti 27
7. Unirea Bascov 22
8. CS Blejoi 22
9. Olimpic Cetate Râşnov 21
10. FC Voluntari II 21
11. FC Brașov 19
12. FC Pucioasa 18
13. Astra Giurgiu II 16
14. CS Balotești 14
15. Tractorul Cetate 10
16. Sporting Roșiori-de-Vede 9
Clasament C3

C4


Liga 3 C4
06.03.2020 ACS Poli Timișoara Fortuna Becicherecu-Mic C
06.03.2020 Cetate Deva Comunal Dumbrăviţa C
06.03.2020 Flacăra Horezu CS Național Sebiș C
06.03.2020 Universitatea Craiova Șoimii Lipova C
07.03.2020 Crișul Chișineu-Criș Progresul Pecica C
07.03.2020 Gloria Lunca Teuz Cernei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii C
07.03.2020 CS Hunedoara Viitorul Dăeşti C
07.03.2020 ACSO Filiaşi Gilortul Târgu-Cărbuneşti C


1. Universitatea Craiova 42
2. Șoimii Lipova 29
3. Crișul Chișineu-Criș 29
4. Flacăra Horezu 27
5. Progresul Pecica 26
6. Comunal Dumbrăviţa 23
7. CS Hunedoara 23
8. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 21
9. Fortuna Becicherecu-Mic 20
10. Viitorul Dăeşti 20
11. Gloria Lunca Teuz Cernei 19
12. Cetate Deva 18
13. CS Național Sebiș 17
14. ACSO Filiaşi 15
15. Gilortul Târgu-Cărbuneşti 11
16. ACS Poli Timișoara 11
Clasament C4

C5


Liga 3 C5
06.03.2020 Unirea Dej SCM Zalău C
06.03.2020 Sănătatea Cluj Gloria Bistrița C
06.03.2020 AFC Odorheiu-Secuiesc Avântul Reghin C
07.03.2020 Unirea Alba-Iulia Viitorul Şelimbăr C
07.03.2020 Luceafărul Oradea CS Sânmartin C
07.03.2020 Industria Galda de Jos CFR 1907 Cluj II C
07.03.2020 Minaur Baia-Mare Arieșul Turda C
07.03.2020 Metalurgistul Cugir ACS Comuna Recea C


1. ACS Comuna Recea 35
2. Minaur Baia-Mare 33
3. Viitorul Şelimbăr 28
4. Metalurgistul Cugir 27
5. Luceafărul Oradea 26
6. CS Sânmartin 25
7. Gloria Bistrița 25
8. Avântul Reghin 22
9. Arieșul Turda 22
10. Unirea Dej 21
11. Sănătatea Cluj 20
12. Unirea Alba-Iulia 16
13. SCM Zalău 15
14. CFR 1907 Cluj II 15
15. Industria Galda de Jos 11
16. AFC Odorheiu-Secuiesc 10
Clasament C5

Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017