RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Ştiri Dinamo Bucureşti
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Preţuri între 10 şi 60 de lei la Dinamo-Pandurii

S-au pus în vînzare biletele pentru următorul meci în Liga I, Dinamo-Pandurii Tg. Jiu. Casele de bilete ale stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare sînt deschise în fiecare zi între orele 10.00 şi 18.00. Partida Dinamo-Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 9-a, este programată duminică, ora 20.00.

Preţuri
Tribuna 0-VIP (sector 4, sector 5): 60 RON
Tribuna 0-I (sector 3, sector 4, sector 5, sector 6): 40 RON
Tribuna 0-II (sector 1, sector 2, sector 7, sector 8): 30 RON
Tribuna a II-a, sub copertina (sector 20, sector 24, randurile 9, 10, 11): 40 RON
Tribuna a II-a, sub copertina (sector 20, sector 21, sector 23, sector 24): 30 RON
Tribuna a II-a (sector 19, sector 25): 15 RON
Peluza Catalin Hildan: 10 RON
Peluza I: 10 RON

• Copiii pînă la 7 ani şi elevii pînă la 14 ani au ACCES GRATUIT pe stadion numai însoţiţi de adulţi. Accesul se va face pe bază de bilet cu valoare 0 în Peluza II, Sectorul 17, pe bilet fiind înscrisă menţiunea "MINOR CU ÎNSOŢITOR".
• Elevii peste 14 ani, studenţii, femeile şi pensionarii au REDUCERE 50% la Peluza I, Sector 35.
Vizer: "Bonetti ar trebui să se retragă dacă un conducător nu vrea să lucreze cu el"

Cel care l-a recomandat pe Dario Bonetti la Dinamo, omul de afaceri Marius Vizer, e de părere că tehnicianul italian ar trebui să renunţe la banca tehnică a "cîinilor"

"Dacă un conducător nu vrea să lucreze cu un antrenor, atunci acesta trebuie să se retragă. Nu poate sta cu forţa dacă nu e dorit", a zis Vizer la Fanatik Show la Digisport.
"Ăştia sînt oamenii, Cristi e un fanatic"

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a comentat afirmaţiile făcute aseară de conducătorii clubului din Ştefan cel Mare după înfrîngerea suferită de elevii lui Dario Bonetti în faţa lui Panathinaikos.

"Am auzit impresiile celor din conducere despre jocul cu Panathinaikos, oamenii sînt diferiţi, supărarea lor e firească într-o oarecare măsură. Trebuie păstrat echilibrul, iar timpul de judecată e nevoie să fie mai mare de 30 de secunde. Ideal pentru toată lumea ar fi ca antrenorii să primească timp, chiar dacă aceasta este o resursă relativă. Reacţiile trebuie gîndite, e păcat că se dau păreri considerate infailibile. Propun să ne gîndim împreună la felul în care s-ar fi discutat dacă Niculescu ar fi reuşit să înscrie din penalty. Reacţia lui Borcea de după meci? Ăştia sînt oamenii, el e în principal un fanatic, pune foarte mult suflet la echipă şi în ultimul timp nervii i-au mai cedat", a spus Dinu la sportro.
Claudiu Niculescu a rămas singur

Veteran al echipei, Claudiu a ajuns un singuratic. Cîndva era sufletul formaţiei, un lider recunoscut în vestiar, pe teren şi-n afara gazonului.

Dar toţi amicii lui au plecat, rînd pe rînd, din Ştefan cel Mare: Dănciulescu, Stoican, Bărcăuan, Cătălin Munteanu, Galamaz, Petre, Mărgăritescu.

Acum, atacantul de 33 de ani nu mai are nici măcar coleg de cameră în cantonament, stînd singur. "Nici n-are ce să discute cu tinerii de acum, nu iese cu ei, n-are cum, e o diferenţă de vîrstă şi de concepţii. Plus că acum Claudiu e cu gîndul la familie, la copil, are alte priorităţi", spun colegii fotbalistului.

4 goluri în 15 meciuri a reuşit Claudiu în primăvară, în returul campionatului trecut

1 gol în 10 partide a marcat Niculescu în 326 de minute jucate în acest sezon în toate competiţiile
Dario Bonetti: "Borcea nu pricepe nimic din fotbal!"

Demis de la echipa de fotbal Dinamo ieri după-amiază, dar reinstalat aseară, antrenorul italian l-a desfiinţat pe acţionar.

Lovitură de teatru la clubul de fotbal Dinamo: după ce ieri după-amiază fusese demis, Dario Bonetti a fost reinstalat aseară în funcţia de antrenor al
echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare! Cel care a insistat ca tehnicianul italian să-şi continue aventura pe banca "roş-albilor" este preşedintele grupării, Nicolae Badea. "Dario Bonetti este antrenorul echipei Dinamo. Au fost lupte mari pentru rămânerea lui Dario", a declarat aseară Badea, care ieri a împlinit 61 de ani. De ziua lui, oficialul dinamovist a reuşit să învingă tabăra ostilă lui Bonetti, condusă de acţionarii Cristi Borcea şi Vasile Turcu.

Eşecul de joi seară cu Panathinaikos Atena, 0-1, din Liga Europa, a iscat un adevărat război intern la Dinamo. "Nu mai vin la meciurile interne şi nici bani nu mai dau. La Dinamo nu merge cu stilul italian, noi trebuie să ne ducem peste ei", răbufnise joi seară, imediat după meci, Borcea. Tehnicianul n-a rămas dator şi, ieri, înainte de demitere, a acordat un interviu exploziv pentru EVZ, în care l-a făcut praf pe acţionar!

EVZ: Domnule Bonetti, sunteţi pus la zid de Cristi Borcea. Aţi aflat?
Dario Bonetti: Ştiu ce a zis despre mine şi nu mă interesează! Am obosit să le tot aud! Şi înainte de meciurile cu Urziceni şi cu Steaua am avut astfel de probleme! S-au făcut fel şi fel de comparaţii. Borcea nu înţelege nimic din fotbal! După meci, a spus acele lucruri despre mine fiindcă, probabil, nu e mulţumit de viaţa lui personală! Nu era lucid! Eu discut doar cu preşedintele Nicolae Badea, care are cultură fotbalistică şi nu are interese personale! El este spiritul lui Dinamo!

Are o problemă cu stilul de joc italian pe care l-aţi impus.
Borcea e confuz! Nu există stilul italian, cum nu există nici stilul englezesc. Iar dacă, să zicem, există un stil italian, acesta a adus titluri mondiale. Borcea nu reprezintă spiritul Dinamo! Îi place doar să-şi dea cu părerea, să judece, dar nu-şi asumă responsabilităţi! Să nu uite că, în sezonul trecut, Dinamo a pierdut titlul odată cu venirea arbitrilor străini! Cu cei români, Dinamo era în cărţi în lupta pentru campionat!

Acţionarul s-a băgat peste dumneavoastră în alcătuirea echipei? Acum pare că vrea să-l impună în primul 11 pe Ianis Zicu...
Nu am avut astfel de probleme. Există o bună înţelegere între staff şi jucători. Zicu este un talent cum nu există altul în România, dar nu e pregătit fizic. Dacă ar fi după Borcea... Să fie el antrenor principal, "secund", manager, să facă şi pe preparatorul fizic! Îmi pare rău de meciul cu Panathinaikos. Nu l-am fi pierdut, dacă Niculescu nu rata acel penalty. Cristea trebuia să execute acea lovitură de la 11 metri. Cristea atacantul, nu mijlocaşul.
Andone: "Vorbim de Dinamo doar dacă arabii îmi întrerup acordul"

Ghinioanele continuă pentru Ioan Andone în Emiratele Arabe Unite. În această seară, formaţia sa, Al-Ahli Dubai a pierdut cu 5-1 meciul cu Al-Ain, deşi elevii românului au fost cei care au deschis scorul!

La câteva minute după terminarea partidei, Ando a vorbit pentru "Adevărul". "Sunt disperat! Luăm nişte goluri incredibile pe nişte greşeli copilăreşti. Am vreo zece fotbalişti indisponibili. Nici nu ştiu pe cine să mai bag în teren. În meciul cu Al-Ain, mai aveam puţin şi intram eu sau îl băgam pe Mihăescu", ne-a povestit Ando pe un ton amar.

Întrebat cum comentează posibilitatea de a reveni în "Ştefan cel Mare", "Fălcosul" a răspuns: "Vorbim de Dinamo, doar dacă cei de la Al-Ahli Dubai îmi întrerup contractul. Deocamdată, eu sunt sub contract cu Al-Ahli şi mă gândesc la această echipă. Înainte de meciul cu Al-Ain, preşedintele clubului mi-a zis că are încredere totală în mine. Dar, pe de altă parte, arabii sunt recunoscuţi pentru faptul că schimbă des antrenorii după eşecuri".
Dario Bonetti: "Borcea este un nimeni!"

Criticat de preşedintele executiv al roş-albilor, italianul s-a dezlănţuit, spunând că şeful "câinilor" nu vrea binele clubului şi nu se pricepe la fotbal. În România a devenit o modă ca patronul să facă instrucţie cu antrenorul, iar acesta să lase capul jos. Dario Bonetti însă a refuzat să respecte trendul.

Bonetti rămâne la Dinamo! Cel care în urmă cu câteva ore era dat afară de la Dinamo îşi continuă mandatul la echipa din Ştefan cel Mare. După şedinţa de 4 ore avută la computerland, împreună cu Nicolae Badea şi Cristi Borcea, italianul a plecat spre Săftica, acolo unde sunt cazaţi jucătorii. Cel mai probabil va fi pe bancă şi la meciul cu Pandurii (duminică 20:00).

Adevărul: Borcea a insistat să fiţi demis de la Dinamo...
Dario Bonetti: Borcea încearcă să scape de mine de mai multă vreme. Mi-a cerut demisia chiar şi după victoria de la Graz! Îi transmit că, ce declară el despre mine, îmi intră pe o ureche şi îmi iese pe cealaltă. Pentru mine Borcea este un nimeni! Crede că dacă bagi bani în echipă, poţi să şi faci ce vrei cu ea. Nicăieri în lume nu este aşa. Nici măcar suporter nu pot să-l numesc pe Borcea, fiindcă e clar că nu vrea binele lui Dinamo!

Sunteţi acuzat de Borcea că aţi impus la Dinamo un stil italian, mult prea defensiv...
Dacă nu ştie, şi cred că nu ştie, îi transmit lui Borcea că folosind acest stil, Italia a câştigat de patru ori Cupa Mondială, iar echipele de club din Italia au cucerit multe trofee.

Tot Borcea a spus că, spre deosebire de Rednic, nu sunteţi inspirat la schimbări...
Şi de ce nu l-a ţinut pe Rednic la echipă, dacă ţinea aşa de mult la el? Să nu uităm că anul trecut Rednic a avut la dispoziţie jucători mult mai competitivi decât ce am eu acum şi nu a reuşit să treacă de NEC Nijmegen şi să intre în grupele Cupei UEFA. Cu Panathinaikos am avut în teren nişte puşti. Dinamo are cea mai mică medie de vârstă dintre echipele care joacă în Liga Europei.

Ce nu a mers la meciul cu Panathinaikos?
Am jucat contra unei echipe destul de puternice şi cu toate astea, am avut mai multe şuturi pe poartă decât ei. Am ratat şi un 11 metri. Dinamo are în continuare şanse mari de calificare. Îi mai spun lui Borcea, care mi-a reproşat că de ce l-am ţinut pe Pulhac în tribună, că Zie Diabate este un jucător tânăr şi de mare perspectivă.

Cine trebuia să bată penalty-ul ratat?
Eu l-am desemnat pe Andrei Cristea. El a luat mingea, dar se pare că nu a avut destulă personalitate, încât să şi execute penalty-ul. Claudiu şi-a asumat el responsabilitatea, dar a ratat. Asta este, dacă aş fi avut voie, aş fi intrat eu să bat penalty-ul sau îl trimiteam pe Orac.

Se spune că nici jucătorii nu v-au mai dorit la Dinamo.
Eu cu elevii mei m-am înţeles foarte bine. Toţi au realizat că rezultatele bune se obţin doar prin sacrificiu. Haosul de la Dinamo este creat de oamenii care stau în lojă! Ei nici nu ştiu cu ce se mănâncă fotbalul, dar dau din gură.
Cristi Borcea: "Numai un tîmpit ar putea crede că Niculescu a ratat intenţionat penalty-ul"

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, i-a contrat dur pe cei care insinuaseră că finul Claudiu Niculescu ar fi ratat intenţionat penalty-ul din meciul cu Panathinaikos (0-1).

"Numai un tîmpit sau un antidinamovist se poate gîndi la acest lucru. Niculescu şi-a dorit foarte mult să marcheze, să fie eroul lui Dinamo, aşa cum a fost în foarte multe meciuri. Plîngea în hohote după meci. Nimeni nu ştie ce este în sufletul lui şi prin ce trece în aceste momente. Dar Niculescu va rămîne la Dinamo încă un an, doi, cinci, depinde numai de el. Apoi va rămîne tot aproape de gazon pentru că îşi doreşte foarte mult să ajungă antrenor la Dinamo! Niculescu trebuie să fie puternic! Toată suflarea dinamovistă este alături de el, nimeni nu poate uita momentele de geniu cu care ne-a făcut fericiţi. Şi Maradona şi alţi mari fotbalişti ai lumii au ratat penalty-uri. Sînt sigur că Niculescu va mai marca multe goluri pentru Dinamo, dacă va fi folosit. Nici un atacant nu poate da randament, nu poate să marcheze atunci cînd joacă doar 5 minute. Şi Zicu este în aceeaşi situaţie. Amîndoi sînt jucători de calitate şi ne vom baza pe ei în continuare", a spus Cristi Borcea pentru fcdinamo.ro.
Bonetti s-a intors la Saftica

Antrenorul italian a revenit in cantonamentul de la Saftica dupa ce aseara a fost intr-o sedinta cu sefii lui Dinamo pana la miezul noptii si nu a putut conduce antrenamentul "cainilor".

Bonetti va conduce antrenamentul de azi. Afisand o mina preocupata, tehnicianul e constient ca zilele sale la Dinamo sunt numarate, chiar daca a fost reconfimat in functie aseara de Nicolae Badea, din lipsa de solutii. Bonetti va sustine incepand cu ora 15:00 o conferinta de presa.
Ioan Becali: "Dacă va rămîne Bonetti, vai de capul lui Dinamo! Noi ne retragem sprijinul!"

Fostul agent FIFA ameninţă că firma sa de impresariat nu va mai susţine Dinamo dacă Bonetti va rămîne pe banca tehnică, lăsînd să se înţeleagă ca nici jucătorii care sînt sub contract cu fraţii Becali nu vor mai dori să stea.

"Dinamo s-a făcut de rîs cu Bonetti. Dacă rămîne Bonetti la Dinamo, vai de capul lui Dinamo. Echipa se scufundă pe toate planurile! Am auzit şi eu că rămîne, aşa a zis şi Borcea. Probabil va rămîne doar Nicolae Badea la club, ne vom retrage şi noi cu tot ajutorul nostru. Probabil că Badea îl angajează la el la firmă şi el va avea responsabilitatea. Borcea deja a plecat şi nu îl mai interesează. Dacă rămîne Bonetti, noi ne retragem sprijinul de la Dinamo! Nu financiar, că nu investim la Dinamo, ci legat de jucători. Probabil jucătorii vor veni la noi la birou, aşa cum au venit pînă acum. Noi reprezentăm 99,9% dintre jucătorii lui Dinamo", a zis Ioan Becali la telesport.
URL de referinţă