RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Ştiri Dinamo Bucureşti
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
"Moţi e nesigur"

Directorul tehnic al dinamoviştilor, Cornel Dinu, a spus aseară la Fanatik Show: "Moţi dă dovadă de nesiguranţă. Eliminarea a fost corectă, dar am dubii la penalty. Andrei Cristea nu doar că e matur în joc, dar se orientează şi bine în teren. Dinamo şi-a creat superioritate pe benzi şi a evitat lupta în noroiul de la mijloc".

"Tip de moral"
Cristi Borcea a explicat aseară de ce a pierdut Dolha echipa: "E într-o pasă mai proastă, dar e portarul numărul 1. A apărat de multe ori extraordinar, însă a avut meciurile alea cu Galatasaray... E un tip de moral, eu cred că-şi va reveni". Dinu a adăugat: "Dolha a avut un moment de slăbiciune, se face un rulaj între portari, ca să apere toţi. Antrenorul cu portarii decide, el ştie cine e mai în formă".

"Sînt fiară doar pe teren"
Marius Niculae i-a răspuns ieri lui Zapata, care îl acuzase că joacă "murdar". "Eu joc agresiv. Fotbalul nu e pentru domnişoare. Intru tare, dar nu la rupere. Se ştie că n-am cartonaşe galbene sau roşii. E un război psihologic, mă ajută că bag spaima în adversari. Vreau să fiu o fiară pe teren, un bad boy doar pe gazon!".
Vasile Turcu neaga conflictul dintre Ganea si Tamas

Vasile Turcu dezminte conflictul dintre antrenorul secund al lui Dinamo, Ionel Ganea, si jucatorul Gabriel Tamas.

"Nu a fost niciun conflict, se vrea doar destabilizarea echipei inaintea meciurilor importante pe care le avem. La antrenamente mai sunt si nervi, si injuraturi, dar nicidecum nu putem spune ca cei doi s-ar fi luat la bataie. Au jucat in aceeasi echipa, nu puteau sa ajunga pana acolo", a declarat Turcu, in exclusivitate pentru Sport Total FM.

Altfel, actionarul dinamovist crede ca "ros-albii" vor avea un meci greu in Cupa, la Ploiesti, dar spera ca Dinamo sa se impuna, pentru ca ovbiectivul "cainilor", in acest sezon este campionatul si castigarea Cupei. "Avem un obiectiv clar, castigarea Cupei si a campionatului. Nu ne va fi usor, dar va trebui sa castigam. Urmeaza meciul de la Timisoara si trebuie sa avem un moral bun. Nu ma intereseaza cu cat vom castiga, sa dea Dumnezeu sa ne impunem la limita, dar sa ne calificam", a punctat Turcu pentru Sport Total FM.
Vasile Turcu: "Lupescu sa-i pupe mana lui Mircea Sandu!"

Actionarul dinamovistilor, Vasile Turcu l-a intepat si azi pe directorul general al FRF, Ionut Lupescu. In exclusivitate pentru Sport Total FM, Turcu i-a raspuns dur "Kaiserului", care declarase ca ii va recomanda echipei Dinamo un alt constructor!

Vasile Turcu nu a vrut sa incheie conflictul cu Ionut Lupescu, declarand ca actualul director general al FRF ar trebui sa-i pupe mana lui Mircea Sandu pentru postul pe care-l ocupa.

Turcu i-a raspuns altfel lui Lupescu, dupa ce acesta declarase ca va recomanda lui Dinamo un alt constructor. Actionarul dinamovist a mai spus ca, daca Lupescu va continua sa-l atace, va face publice mai multe informatii incredibile despre fostul jucator al lui Dinamo si al echipei nationale.

"Lupescu sa-si vada de treaba lui! A luat foc prea repede dupa ce am declarat eu. Nu cred ca a inteles prea bine declaratiile mele si de aceea m-a atacat. Eu doar i-am dat o replica lui Marian Iancu, spunand ca Dinamo a fost arbitrata corect doar de trei ori, in 13 etape! A spus el ca va recomanda alt construcor pentru Dinamo! Adica, m-a jignit. El sa-i pupe mana lui Mircea Sandu pentru functia pe care o ocupa, ca doar n-a fost el ales de presedinti sau de Adunarea Generala. Sa stea cuminte ca stiu mai multe lucruri despre el, doar nu sunt venit de cateva zile in fotbal! Deocamdata o sa tac, mai sunt putine zile pana la alegeri si sa vedem apoi daca se va mai regasi in echipa de conducere a Federatiei!", a declarat Vasile Turcu pentru Sport Total FM.
Turcu: "S-ar putea ca unii conducatori sa se retraga din cauza arbitrajelor"

Actionarul dinamovist Vasile Turcu este de parere ca arbitrajul din Romania are probleme serioase si considera ca la baza deselor greseli se afla nepriceperea "fluierasilor".

Oficialul gruparii din Soseaua Stefan cel Mare a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca multi conducatori din Liga I s-ar putea retrage din fruntea echipelor pe care le reprezinta, pentru ca nu le convine ca arbitrii sa isi bata joc de investitia pe care ei o fac.

"Toti investim bani, suflet si ar fi pacat, la un moment dat, sa isi bata joc unii arbitri de investitia noastra. Unora dintre conducatori chiar li se pare ca arbitrajul nu te lasa sa joci sau sa castigi. Li se pare ca ori arbitrajul e pe un drum gresit acolo, ori ca nu sunt bine pregatiti, ori arbitreaza cu teama, ori cu intentie. Nici nu mai stii ce sa mai crezi din astea. Sunt convins ca daca discutam de Fisc si de ce s-a intamplat cu lotul de la Pitesti nu cred ca cineva nu ar mai avea curaj la ora actuala sa faca jocuri necurate. Poate numai daca esti nebun. Mai degraba pot sa spun ca e vorba ori de nepricepere, ori nu stiu. Ceva se intampla. De aceea trebuie un conducator puternic. In Liga I se baga bani din ce in ce mai greu si sincer, s-ar putea ca unii conducatori sa se retraga", a declarat Vasiel Turcu, in exclusivitate pentru Sport Total FM.
Vasile Turcu il regreta pe Danciulescu

Vasile Turcu a vrut sa fie sincer la Sport Total FM. Actionarul dinamovist nu a vrut sa vorbeasca despre transferurile din iarna ale "ros-albilor", declarand ca aceste lucruri vor fi discutate in pauza de iarna, iar jucatorii care vor fi adusi vor veni la sugestiile lui Cornel Dinu.

Totusi, Vasile Turcu nu s-a putut abtine sa nu declare ca jucatorul pe care-l regreta cel mai mult este Ionel Danciulescu. "Pe Danciu il regret cel mai mult. In primul rand am apreciat la el caracterul extraordinar pe care il are. Apoi, era un fotbalist complet din toate punctele de vedere, era un lider. Putini jucatori puteau trece peste infernul tribunelor si sa plece, apoi, ca un idol. Ne-am gandit si la binele lui, sa castige si el mai mult. Oricum, ii vom face un meci de retragere, va fi intotdeauna bine primit la Dinamo", a declarat Vasile Turcu.

In plus, actionarul dinamovist l-a laudat si pe N’Doye, despre care a spus ca este un jucator de mare valoare, indispensabil, in acest moment, trupei din Soseaua Stefan cel Mare. Referitor la salariul fotbalistului, Vasile Turcu a avut un mod interesant de a explica: "Domne’, nu suntem Avantul Prabusirea! Totusi, suntem si noi Dinamo, stim cum se plateste valoarea!".
INCREDIBIL, Printul isi face singur reclama!

Desi, fapt obisnuit, nu s-a remarcat in mod deosebit pe teren nici in aceasta seara, Adrian Cristea a iesit totusi in prim-plan. Nu prin joc, ci prin declaratiile sale socante, acordate in fata mass-media, cand ne-a explicat tuturor CE FOTBALIST INEGALABIL ESTE PRINŢUL!

„M-am obişnuit să fiu înjurat de suporteri, dar încă mă afectează. E greu să joci în astfel de condiţii. Ar fi mai bine ca şi conducerea să mă înţeleagă şi să mă lase să mă duc pe drumul meu. Sunt tânăr, 26 de ani, 1,80 m, tehnic, clarviziune în joc, inteligenţă, forţă. Caut echipă afară sau în ţară, preţ negociabil. Sper să daţi în ziare şi la televizor!”, a declarat Adrian Cristea, supranumit „Prinţul”.

NO COMMENT
Andone: "E bine dacă vine oferta de la Dinamo, dar dacă vine din altă parte, mă urc în primul avion"

Fostul tehnician al lui Dinamo, Ioan Andone, a declarat, sâmbătă, că ia în considerare o eventuală ofertă din partea conducerii grupării din Ştefan cel Mare, dar este pregătit să preia şi alte echipe mai ales că a fost solicitat oficial de acestea.

"Dacă va veni oferta de la Dinamo, bine, însă dacă va veni alta din afară, mă voi urca în avion, nu mai aştept. Asta e viaţa antrenorilor, dacă stau o lună pe bară, parcă sunt şomer. Am încheiat socotelile cu Al-Ahli Dubai, însă s-ar putea să mă întorc în acea zonă, pentru că am o ofertă. Din ţară nu m-a căutat nimeni, mie îmi plac provocările, deşi ultima mea experienţă nu a fost prea reuşită. Mai am o propunere din Ucraina, dar care e valabilă din ianuarie", a spus Ioan Andone, care a fost prezent la meciul Dinamo II-Dunărea Galaţi.

Andone s-a referit şi la meciul dintre FC Timişoara-Dinamo, din etapa a 14-a a Ligii I: "Dinamo nu porneşte ca favorită, deoarece bănăţenii au o echipă foarte bună. Titlul se va juca până în ultima etapă, dar campionatul se va câştiga numai pe teren. La anumite meciuri ar fi bine să vină arbitri străini".

Dinamo va întâlni FC Timişoara, luni, în deplasare, de la ora 20:45, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I.
Nicolae Badea: "Nu cred că Adrian Cristea vrea să plece, a glumit"

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, nu crede că Adrian Cristea a vorbit serios după partida cu Astra din Cupa României (1-2), cînd a lansat un anunţ cum că este dispus să analizeze orice ofertă ce i se adresează. Totuşi, şeful din Ştefan cel Mare a mărturisit că nu s-ar opune unei eventuale plecări a fotbalistului, în cazul în care şi clubul ar avea de cîştigat.

"Cred că a fost doar o declaraţie mai glumeaţă de-a lui Cristea, nu cred că el vrea neapărat să plece de la Dinamo. E adevărat, suporterii l-au contestat, însă doar în urma unor inexactităţi din jocul lui. La fel, cînd a avut realizări, aceiaşi fani au ştiut să-l şi aplaude. Nu cred că declaraţia lui are vreo legătură cu reacţia galeriei. Dacă totuşi va dori să plece, noi nu ne vom opune dorinţei jucătorului, la fel cum am făcut-o şi în urmă cu mai bine de o lună, cînd am fost de acord cu transferul temporar la Al Ahli, care nu s-a mai realizat în cele din urmă", a declarat Nicolae Badea pentru gsp.ro.
Nicolae Badea: "Dinamo va fi pe teren la Timişoara, indiferent de arbitru"

Preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, mărturiseşte că nu înţelege tergiversarea numirii arbitrului pentru partida pe care "cîinii" o vor susţine luni pe terenul Politehnicii Timişoara şi spune că nu este interesat decît de calitatea arbitrajului de care va avea parte echipa sa. Totodată, oficialul dinamovist a precizat că nu se pune problema ca Dinamo să nu se prezinte la meciul de la Timişoara, aşa cum ameninţase preşedintele executiv Cristi Borcea:

"Mi se pare o evitare nejustificată aceasta a numirii arbitrului. Pe mine nu m-a interesat această problemă, nu am fost consultat, aşa că nu ştiu de ce nu s-a mai dorit aducerea arbitrului german care fusese propus iniţial. Nu contează ce naţionalitate va avea arbitrul, dacă va fi Colţescu sau altcineva, vreau doar ca împotriva noastră să nu se mai repete erorile de pînă acum. Am pierdut puncte importante din cauza greşelilor de arbitraj. Personal, vă spun că nu se pune problema ca Dinamo să nu se prezinte pe teren la Timişoara, vom merge şi vom juca acolo indiferent de arbitru", a declarat Nicolae Badea pentru gsp.ro.
Ion Pîrcălab: "Cum să vrei să pleci de la Dinamo?! Jucătorii şi-au pierdut minţile"

Fostul mare atacant dinamovist Ion Pîrcălab critică aspru atitudinea actualilor jucători dinamovişti, care cer transferul de la gruparea din Ştefan cel Mare.

"S-a ajuns prea departe ca un fotbalist să ceară să plece de la Dinamo. Şi-au pierdut minile toţi tinerii ăştia! Am zis eu că în Ştefan cel Mare e sat fără cîini. E foarte ruşinos ce se întîmplă", a spus Ion Pîrcălab.

"O fi fost frig la meci, o fi bătut vîntul de a zis Adrian Cristea ceea ce a zis...Înainte nu mai ştiai cum să joci mai bine ca să devii dinamovist. Lucrurile se schimbă în rău", a fost şi părerea unui alt fost mare dinamovist, Ion Marin.

După meciul cu Astra din Cupa României (2-1), mijlocaşul Adrian Cristea lansase un anunţ către orice echipă interesată să-l achiziţioneze, solicitînd în acelaşi timp conducerii clubului alb-roşu să-l lase să plece în iarnă.
URL de referinţă